מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהחסום31/08/2008
האם גם מישהי שעדיין בתולה יכולה לעשות בדיקות למחלות מין? האם לקיחת PAP אפשרית גם לבתולה? האם בתולה שהתנסתה במגע מיני אך הקרום נשאר נמצאת בסיכון והאם תוכל לעבור את כל הבדיקות הנחוצות לשלילת קיום מחלה כלשהי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בתולה
ד``ר שרגא וקסלר01/09/2008התשובה היא "כן" לכל השאלות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חששותחסום31/08/2008
יש לי שאלה: האם כל הפרשה צריכה לעורר חשש למחלת מין כלשהי? האם יש חשיבות לכמות ההפרשה ותדירותה? מה הסיכוי להדבק במחלה כלשהי במגע בודד ראשון מבחינת האשה (כלומר היתה בתולה עד לרגע המגע) וככל הנראה ללא חדירה מלאה אלא רק נסיון חדירה הנושא הינו חשוב ביותר אבקש תשובה מפורטת ככל הניתן תודה מראש...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיוק בשאלה
חסום31/08/2008בנוסף למה שצוין בהודעה קודמת מה היא כמות ההפרשה שאמורה לעורר חשש? האם הפרשה שקופה שלאחר התיבשותה הופכת ללבנה קשה מעוררת חשש? סליחה מראש על כמות המידע הדרוש אך חשיבות הענין גדול וקיים צורך בתשובה כמה שיותר מדויקת ומפורטת תודה מראש....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפרשה
ד``ר שרגא וקסלר01/09/2008הפרשה היא חריגה אם היא בכמות מוגברת מהרגיל, אם צבעה שונה מהרגיל, אם ריחה שונה מהרגיל. בכל מקרה אני בודק את ההפרשה באמצעים שונים במרפאה כולל תחת המיקרוסקופ וקובע סופית אם מדובר בהפרשה תקינה מוגברת או בהפרשה פתולוגית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך להבדק לזיבה באופן דיסקרטי בירושירושלמי30/08/2008
יש לי חש שאולי נבדק בזיבה.אני בן 60 וחרדי ומתביש.יש מקום שאני יכל ללכת לבדיקה פה בירושלים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זיבה
ד``ר שרגא וקסלר31/08/2008איני מכיר מקום בירושליים. אולי משרד הבריאות?
תוכל אצלי בדיסקרטיות.
ד"ר שרגא וקסלר
מכון טיפול במחלות מין בנשים ובגברים
טיפול לייזר בקונדילומה
ניתוחים פלסטים גינקולוגיים
03-6956867
052-2453662* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקודות לבנות וגרדאלמונית30/08/2008
שלום יש לי שאלה: לאחרונה הבחנתי בשתי נקודות לבנות קטנות (כמו פצעונים קטנים) בשפה החיצונית השמאלית של איבר מיני. חשוב לציין שהאזור יבש ואין שום הפרשות באזור הנקודות ולא מורגש כאב במגע . כמו כן אני סובלת מגרד בגלים באזור השפתיים החיצוניות (בא והולך) מה זה יכול להיות? האם זה מסוכן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נקודות לבנות
ד``ר שרגא וקסלר30/08/2008יתכן שמדובר בקונדילומה או במולוסקום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוטוציד וכלמידיהיואב29/08/2008
נתנו לי 4 כדורים של פרוטוציד לבליעה בפעם אחת לטיפול במחלת הכלמידיה שטרם הובחנה - האם יעיל? ומה תופעות הלוואי של הטיפול? בנוסף, מה הנזק במידה וחודש וחצי מאז הופעת התסמינים המחלה לא טופלה (במידה ושזה כלמידיה)? כיצד מבחינים בפגיעה בלחמית/רשתית העין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כלמידיה
ד''ר סרג' גרדשטיין29/08/2008שלום רב ,
בסה"כ לא צפוי נזק משמעותי בשל העובדה שמאבחנים זיהום או נשאות בכלמידיה לאחר תקופה של חודש חודשיים לארח ההדבקה. אם היה נזק משמעותי היו גם תלונות משמעותיות.
באשר לטיפול, למיטב ידיעתי פרוטציד הוא טיפול לטריכומונס ולא לכלמידיה.
טיפולים מתאימים לכלמידיה הם : תרופות ממשפחת האריטרומיצין כולל אזיטרומיצין או קלריטרומיצין, אפשר גם לטפל בדוקסילין או בתרופות ממשפחת הקווינולונים כגון טריביד, אופלודקס או סיפרוקסין.
בברכה,
ד"ר גרדשטיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכויי הדבקותאלה29/08/2008
שלום, שאלתי היא בנוגע לסיכויי הדבקות במחלות מין בבסיטואציה הבאה: הבחור שיפשף את איבר מינו לפני ששם קונדום. לאחר מכן החדיר אצבע לאיבר מיני. לא הייתה חדירה של איבר המין שלו לשלי ובנוסף לכך הוא גם לא גמר. אבל כן יכול להיות שנגע בעור איבר המין שלו לפני שנגע בשלי (אני בעיקר חוששת מהטיפות של נוזל מקדים אם היו כאלו....). גם לאחר ששם קונדום, איבר מינו נגע באיבר מיני ללא חדירה. האם בסיטואציה זו יש חשש להריון או מחלות מין. מה הסיכוי להידבקות בסיטואציה כזו? אציין שלרוב אני מאוד נשמרת: כמעט ולא מקיימת יחסי מין ואם כן אז אן קונדום, ובנוסף התחסנתי בחיסון גרדסיל ונגד צהבת B ו-A. אך רק לאחר הסיטואציה פתאום חשבתי על כך שאולי גם בצורה זו - שהבחור קודם נוגע בעצמו ואז מחדיר אצבע לבחורה - ניתן להדבק במחלות. אודה על תשובתכם. אגב - אנ י חושבת שזו סיטואציה די נפוצה - במידה ואכן מסוכנת, כיצד ניתן להזהר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון
אלה29/08/2008אציין שלרוב אני מאוד נשמרת: כמעט ולא מקיימת יחסי מין ואם כן אז אן קונדום = אציין שלרוב אני מאוד נשמרת: כמעט ולא מקיימת יחסי מין ואם כן אז *עם* קונדום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסכוי קלוש
ד``ר שרגא וקסלר31/08/2008הסיכון להדבקות קלוש ביותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח לתיקון עקמת הפיןרן29/08/2008
יש לי עקמת הפין שלפי דעתי תפריע לקיום יחסים. אבקש לדעת פרטים על הניתוח לתיקון הבעיה. כמה שיותר פרטים. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ומלבד מחלה זו?
אלה29/08/2008שלום ד"ר שרגא, אני לא בטוחה שהבנתי את תשובתך. האם מלבד מחלה זו אין סיכוי להריון או מחלות אחרות? קראתי את המאמר ולא צויין בו דרכי הדבקות (נאמר שלא ברור בכלל מה המקור למחלה....) תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחלת מין
ד``ר שרגא וקסלר29/08/2008סיכון קלוש ביותר להדבק במחלת מין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמור28/08/2008
האם כתוצאה מאוננות יכולה להתעייף בלוטת הזרע ולכן השתנה הזרע מלבן לשקוף והאם צריך לחכות יותר משבוע עד שזה יחזור למצב הקודם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צבע
ד``ר שרגא וקסלר28/08/2008לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קונדילומהלירז2028/08/2008
שלום, לפני כחודש נבדקתי אצל רופא נשים והוא מצא חשש לקונדילומה, נשלחתי לביוספיה ולצריבת הנגעים. לאחר שבועיים הלכתי לבדיקת קולוסקופיה, כשהגעתי הוא אמר שזה בכלל לא היה קונדילומה ואני בכלל לא צריכה לעשות את הקולוסקופיה, משום מה יש לי כמה נגעים מוזרים בכניסה לנרתיק, ואמרתי לו והוא בדק וראה, ואמר שזה ממש כלום, מה שיש זה סוג של "פוליפ", השאלה שלי מה זה אומר הפוליפ הזה? ולמה יש לי פצעונים קטנים בכניסה לנרתיק...כמו שציינתי. והאם מותר לי לקיים יחסי מין ?[ הצריבה התקיימה ב5.8 ]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונדילומה
ד``ר שרגא וקסלר28/08/2008מה היתה תשובת הביופסיה של נגעים אלו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
לירז2030/08/2008הרופא אמר לי שאין לי קונדילומה אז שאלתי אותו מה היו ה"פצעונים" המוזרים האלו, שזה היה פוליפ, זו התשובה שהוא נתן לי פשוט. ובדף שהוא נתן לי כתוב קולפוסקופיה תקינה ומספקת. יש לציין שממש דרשתי ממנו להסתכל שוב כי לא היה נראה לי הגיוני שאני אמורה לחזור הבית כך, והוא ראה ואמר שהכל תקין לגמריי... שזה פוליפ מה זה אומר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפוליפ
ד``ר שרגא וקסלר31/08/2008פוליפ היא מילה להגדרת בליטה וזה אינו מספיק לקביעת אבחנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל
לירז2031/08/2008זה ההסבר שהוא נתן, אני מצדי רציתי לדעת יותר פרטים ושאלתי ושאלתי, והוא אמר שוב את אותן תשובות שזה כלום, שהכל תקין, שזה פוליפ! מה אני שוב אלך לבדיקה אצל רופא נשים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם קיימת סכנת הידבקותroby28/08/2008
אני סובל מהרפס2 האם קיימת סכנת הידבקות מנשיקה לפעוט בן שנתיים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפס
ד``ר שרגא וקסלר28/08/2008כן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה- אני מאוד מוטרדאסי28/08/2008
לפני יומיים נראה כי העור על עבר המין שלי יבש. מה שלא היה אף פעם כתוצאה מהעור היבש (כנראה) זה גם מגרד. לא קיימתי יחסי מין כבר 4 חודשים לערך. העור היבש לא נעלם וגם הגירוד כאשר אני מגרד אז נראה כי העור קצת מתקלף. האם מדובר במחלת מין כלשהי או בבעיה אחרת? יש לציין שלא קיימתי יחסי מין מכל סוג שהוא במשך ארבעת החודשים האחרונות אך אוננתי לעיתים קרובות .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פין יבש
ד``ר שרגא וקסלר28/08/2008לא נראה כמו מחלת עור.
לשם קביעת אבחנה מדויקת יש צורך בבדיקה.
נסה לפני כן לשמן את האבר ע"י מריחת קרם או משחה סתמיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך פין יבש
אסי28/08/2008קודם כל תודה רבה על התשובה המהירה האם פין יבש זה משהו נפוץ? האם זה קורה סתם ככה ומה הסיבות? אני ינסה את השמן או הקרם - כמה זמן לחכות על מנת לראות אם יש שינוי ? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפין יבש
ד``ר שרגא וקסלר28/08/2008פין יבש אינו נפוץ.
לא משנה במה תתחיל קודם בקרם או בשמן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גרד , צריבות וריח לא נעיםאור27/08/2008
ד"ר יקר , השלום והברכה, אני סובלת מגרד , צריבות וריח לא נעים מאיבר המין . ללא צריבות בעת מתן שתן. להלן תוצאות בדיקת תרבית: בקטריולוגיה Vaginal Yeast Culture | | אין צמיחת שמרים | Gram Stain | | .משטח גרם מתאים לפלורה נורמלית | Trichomonas Vaginal | | לא נמצאו | Vaginal Leucocytes smear | | בודדים ד"ר יקר , 1- האם תוכל להסביר לי את תוצאות הבדיקות ? 2- האם הן טובות? 3- איזו בדיקה הבאה אני צריכה לעשות ? 4- מהו Vaginal Leucocytes smear | | בודדים 5- האם תוכל להסביר לי את שאר הממצאים ? והכי חשוב: 6- ממה זה נובע ואיך אפשר לטפל ? לתשובתך אודה, אור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשה
ד``ר שרגא וקסלר27/08/2008על סמך תוצאת הבדיקה אין לדעת ממה את סובלת.
לשם אבחנה יש להבדק כולל בקולפוסקופ ויתכן שיהיה צורך להיעזר בבדיקת ההפרשה תחת מיקרוסקופ במרפאתו של הרופא ואולי יש צורך בבדיקות נוספות כמו PCR.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמהי בדיקת הקולפוסקופ ????
אור28/08/2008ד"ר יקר, שלום, בהמשך לתשובתך: מהי בדיקת הקולפוסקופ ? האם היא בדיקה פולשנית ? איך היא מתבצעת ? מהי בדיקת PCR ? האם בדיקות אלו מתבצעות ע"י רופא עור/מין בכל קופ"ח ? לתשבותך אודה, אור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקולפוסקופיה
ד``ר שרגא וקסלר28/08/2008אני מביא בזאת קטע מתוך האתר שלי העוסק בקולפוסקופיה:
" קולפוסקופיה היא הסתכלות באמצעות מיקרוסקופ מיוחד הקרוי - קולפוסקופ. במקור בדיקה זו פותחה על מנת לבחון את צואר הרחם (קולפו).
סקופיה ביוונית היא ראיה, צפיה.
ה-סקופיה היא בדיקה המאפשרת לך ליהנות משכלולי הטכנולוגיה הרפואית.
לצורך הבדיקה משתמשים במיקרוסקופ מיוחד, בעל יכולת הגדלה משתנה עד פי 150 או בסיב אופטי דק המכיל אלפי עדשות מגדילות.
כוונת הבדיקה היא לצפות על ובתוך איברים מסויימים:
קולפו=צואר רחם כולל תעלת צואר הרחם
וגינה=נרתיק
וולווה=פות
אנוס=פי הטבעת
אורטר=צינור השופכה
היסטר=רחם.
בעת בדיקת צואר הרחם – קולפוסקופיה – צואר הרחם נצבע בתמיסה מדוללת של חומצה אצטית 5% ואח"כ גם בלוגול [תמיסת יוד]. הצביעות הללו נועדו לזהות מצבים פתולוגיים כמו קונדילומה.
בהמשך בוחנים את תעלת הצואר הרחם באמצעות היסטרוסקופיה. הבדיקה אינה כואבת ואינה מסיבה אי נוחות."
PCR היא בדיקה בתחום של ביולוגיה מולקולרית הבודקת DNA מטען גנטי. במקרה כאן הכוונה לבדיקה אם נמצא DNA של נגיפי HPV.
שתי הבדיקות אינן חודרניות.
רופא עור ומין לא עושים בדיקות אלו בהיעדר הכשרה וציוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשוב...סיוון27/08/2008
יש לי פצעים באיבר במין וגם מתחת לבית השחי הפצעים האלה משאירים צלקות ויוצאמהם מוגלה כזה איך אני יכולה לטפל בזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעים
ד``ר שרגא וקסלר27/08/2008הטיפול לפצעים מוגלתיים הוא בד"כ משחה אנטיביוטית כמו סינטומיצין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
סיוון27/08/2008תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשה שקופה מימית מהפיןאנונימי26/08/2008
שלום,
לאחרונה ראיתי שיש לי מעט מאוד הפרשה שקופה - מימית (לא מוגלתית) מהפין.
ברצוני להדגיש שמדובר במעט מאוד נוזל, ז"א צריך ללחוץ על הפין על מנת לראות/להוציא אותה. כמו כן לפעמים בבוקר, בשתן הראשון ישנו עיקצוץ קל.
האם יש לי ממה לחשוש? אוסיף שלא קיימתי יחסים לא מוגנים בחצי שנה האחרנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשה ואי נוחות בשופכה
ד''ר סרג' גרדשטיין26/08/2008שלום רב,
זיהומים בשופכה יכולים להיות אסימפטומאטיים (ללא תופעות חולניות) ועד לצריבה קשה והפרשה מוגלתית כל האפשרויות באמצע קיימות. לכן כדאי לבדוק למחוללים השכיחים של דלקת השופכה כגון גונוקוק (זיבה) ובעיקר כלמידיה על ידי בדיקות מכוונות : בשיטת PCR או
Antigen Detection,
בברכה.
ד"ר גרדשטיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
אנונימי26/08/2008שלום ד"ר, תודה על התשובה המהירה. ברצוני לחדד. תחושת הצריבה היא לא יומיומית. והמגע המיני היחיד ללא קונדום, היה לפני כחצי שנה (אוראלי בלבד), ולאחר מכן הגעתי למרפה של ד''ר סרג' גרדשטיין וקיבלתי טיפול מונע של אנטביוטיקה (איני זוכר את השם). ביקרתי היום אצל רופאת עור ומין, ולאחר בדיקה, היא אמרה שאין לי ממה לחשוש אך לא ביצעה בדיקת מעבדה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חצ'קון על הביציםמודאג24/08/2008
יצא לי כמו חצ'קון כזה על הביצים .. אני נורא מודאג זה מסוכן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חצ'קון
ד``ר שרגא וקסלר26/08/2008מהתיאור שלך לא נראה שיש בעיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)