מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה יש לי ומה עלי לעשות???לחוץ בחו"ל08/08/2008
לפני 4 חודשים עייתי אצל נערת ליווי. השתמשנו בקונדום חוץ מכמה שניות שהיא ירדה לי. כשסיימנו הבחנתי שהקונדום פתוח יותר ממה שהוא היה. אחרי עשרה ימים הרגשתי כאבים וצריבה באיבר המין ולא רק במתן שתן.לא היו לי הפרשות. הלכתי לרופא והוא אמר לי שהוא לא יודע מה זה ושיש לי דם בשתן. עשיתי יום למחרת בדיקות במרפאת לוינסקי והכל יצר שלילי. (לא עשיתי HIV כי זה היה מוקדם) מאז חלפו הכאבים מעצמם. וחזרו לי אחרי חודש וחצי לכמה ימים. ועכשיו אחרי עוד חודש וחצי הם חזרו שוב. הפעם יש גם הפרשה שקופה ודביקה בלי ריח רע לפני ואחרי שאני משתין. אני שוהה כרגע בחו"ל בטיול. הלכתי כאן ל2 רופאים שלא יודעים מה יש לי. ושבוע שעבר היה לי דם בשתן(לא נראה לעין אלא בבדיקה) כל השבוע? מה יש לי? מה עלי לעשות? אני חוזר לארץ רק עוד חודש וחצי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת בשופכה
ד''ר סרג' גרדשטיין09/08/2008שלום רב,
התלונות שלך כמו גם אופן ההדבקה מתאימים לדלקת בשופכה מחיידקים כגון זיבה אך יותר סביר כלמידיה. איני יודע אם ביצעו לך בדיקות ספציפיות למחלו אילה במרפאת לוינסקי אך יש פיספוסים ולדעתי כדאי שתיקח טיפול אנטיביוטי מתאים .
הייתי מציע לך טיפול ב AZITHROMYCIN 1 גרם חד פעמי או DOXYLLIN 100 מ"ג פעם ביום במשך 10 ימים.
בכל מיקרה עם חזרתך ארצה כדאי לבדוק שוב למחוללים שהזכרתי , גם אם התלונות חלפו.
בברכה.
ד"ר גרדשטיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות על מה הלאה?
לחוץ בחו"ל11/08/2008האם אני יכול לחכות עם זה עד שאני חוזר לארץ?(בעוד חודש) או איך אני יכול לעשות את זה פה? (במידה וידוע לך) איך אני משיג מרשם? והאם בעתיד זה דבר שגורם לפגיעה בפוריות? thank you!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה! נורא מגרד לי!!ניב07/08/2008
דר' צהריים טובים אני סובלת מקונדילומה המון זמן בכל אזור אפשרי בגוף. עשיתי לייזר ומאז הייתי בבדיקה והרופא אמר שהכול בסדר והלייזר הצליח אבל עבר שבועיים ועדיין ממש מגרד לי! זה נורמלי??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונדילומה
ד``ר שרגא וקסלר07/08/2008הגרד יכול לנבוע מהחלמה אחרי טיפול בלייזר ויכול לנבוע מהתמשכות המחלה.
האם עברת קולפוסקופיה בכל אברי המין, פי הטבעת וסביבותם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דוקטוראלמוני05/08/2008
עשיתי ביד עם קונדום ושפיך בקונדום לא היה לגמרי לבן זה טבעי אולי זה בגלל הקונדום לא היה לבן לגמרי או שזה בכלל לא צריך להיות לבן לגמריי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צבע
ד``ר שרגא וקסלר06/08/2008הצבע אכן לא לבן לגמרי הוא צהבהב בז'.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- hpvאסף05/08/2008
שלום אני נמצא עם בת זוג כשנה וחצי (עם הפסקה אחת באמצע) לאחרונה התחילו לה הפרשות ,לאחר בדיקה נמצא אצלה HPV מסוג 52 וגם סוג של פטריה כלשהי וכעת גם יצאו לה פצעים באיזור האינטימי. 1. האם יתכן שהיא נדבקה ממני לאחר שנה וחצי (אני לא הייתי עם בת זוג אחרת בתקופה הזאת) ? כלומר האם יכול להיות שזה התפרץ רק עכשיו? 2. האם גם אצלי צפוי שיופיעו פצעים? (עד עכשיו לא היו לי שום סימנים של מחלות מין כלשהם ) 3.האם אני צריך לגשת לרופא לבדיקה,ואם יש בדיקות לגברים בעניין? 4.לגבי עתיד - נניח וזה היה ממני - כמה זמן יכולה להימשך סכנה שאדביק מישהי? תודה על זמנכם וסליחה על שאילות הרבות - כמעט ואין מידע באינטרנט על סוג הווירוס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר HPV
ד``ר שרגא וקסלר05/08/2008
1. האם יתכן שהיא נדבקה ממני לאחר שנה וחצי (אני לא הייתי עם בת זוג אחרת בתקופה הזאת) ?
כלומר האם יכול להיות שזה התפרץ רק עכשיו?
כן
2. האם גם אצלי צפוי שיופיעו פצעים? (עד עכשיו לא היו לי שום סימנים של מחלות מין כלשהם )
יתכן
3.האם אני צריך לגשת לרופא לבדיקה,ואם יש בדיקות לגברים בעניין?
ממליץ קולפוסקופיה מקיפה לך לכל אברי המין פי הטבעת והפה.
4.לגבי עתיד - נניח וזה היה ממני - כמה זמן יכולה להימשך סכנה שאדביק מישהי?
רק לאחר הבדיקה כולל PCR אפשר להשיב לשאלתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה דחוף!בת 1905/08/2008
שלום, קיימתי יחסי מין עם גבר שאינני יודעת האם יש לו מחלת מין או לא.. לפני החדירה לקקתי את אבר המין שלו ובבוקר יצא לי בשפתיים מן פצע קטן שבקושי רואים... יכול להיות שנדבקתי ממנו במשהו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליקוק
ד``ר שרגא וקסלר05/08/2008לא סביר שזב קשור לליקוק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליקוק
בת 1906/08/2008אז אין צורקך לבדוק זאת? כי הפצע יצא בדיוק אחרי שסיימנו..לא יום אחרי ממש ישר ובדר"כ אין לי פצעים על השפתיים או או הרפס וכאלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליקוק
ד``ר שרגא וקסלר07/08/2008עם סיכוי כה קלוש אני משאיר זאת להחלטתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרגשת צריבה במתן שתןבנצי05/08/2008
שלום, לאחרונה אני מרגיש צריבה ועיקצוצים בסוף מתן שתן או שופכה,אני חייב לציין שהדבר החל 3 שבועות לאחר מגע מיני ואיני סובל מהפרשות כאבים אחרים או פצעים על איבר המין וכו'. הכל החל שאוננתי ולאחר מכן הרגשתי נפיחות טיפה באזור שארית העורלה וגרדת,הנפיחות ירדה לאחר יום יומיים,כרגע המצב הוא כזה שבסוף מתן שתן או שופכה ממש דקה אחרי זה אני מרגיש צריבה שנמשכת כבר שבוע וחצי,הלכתי לרופאה,בדיקת השתן יצאה נקיה לחלוטין והיא סיפקה לי סידורל והפנתה אותי לבדיקת זרע מה יש לי? ואם סידורל יכול לעזור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריבה בשתן
ד``ר שרגא וקסלר05/08/2008יש צורך בבדיקת שתן נוספת לאורגניזמים שאינם גדלים בתרבית רגילה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצריבה אחרי שאני משתין
אורי13/02/2009שלום : לפני שלושה חודשים היה לי תקיפות במתן שתן אחרי זה נטלתי דיספטיל פורטה ל 10 ימים המצב שלי השתפר לחלוטין, אבל יש לי תחושה לא נעימה אחרי כל פעם שאני משתין עשיתי בדיקת תרבית ובדיקות שתן הכל יצא תקין, עשיתי גם בדיקת us דרכי השתן ובדיקת דם ureaplasma ureal וגם בו יצא הכל תקין, עכשיו האורולוג אמר לי לעשות בדיקת כלימדיה, השאלה שלי אם הבדיקה יצאה תקינה והתחושה עדיין קיימת מה זה יכול להיות, האורולוג אמר לי במקרה שתוצאות בדיקת הכלימדיה תקינות הוא לא יכול לעזור לי עוד, מה אתה ממליץ שאני אלך לרופא עור ומין או לחכות עד שזה ילך לבד, ועוד שאלה אני עוד לא מקיים יחסי מין עם החברה שלי ועוד מעט אנחנו מתחתנים אני מפחד שזה יעבור אליה אני משתדל שהכל יסתדר לפני החתונה אם אתה יכול לעזור לי אני מאוד מודה לך .... תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום ד'ר שרגא יש לי בעיה חשובה ..הדר05/08/2008
אני לא יודע מה יש לי .. אבל יש לי בחלק התחתון של הפין מן סוג של פלולה כזו אני לא יודע איך לקרוא לזה אבל זה מפריע לי ואני רוצה לדעת עם זה מחלה כלשהי והיא יש צורך ללכת לבדיקה כלשהי .. תודה , הדר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פין
ד``ר שרגא וקסלר05/08/2008אוכל להשיב לאחר בדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אפשר להדבק מאיידס?דנה04/08/2008
אני בתולה ויצאתי עם בחור במשך חודשיים וניסינו לקיים יחסי מין ללא קונדום ושהתחילה החדירה והרגשתי כאב ודחפתי אותו ממני אבל היה דימום קל- לאחר מכן ניסינו שוב אבל לא הצלחנו לבצע בכלל חדירה. בבדיקה שעשיתי יומיים לאחר מכן עם גיניקולוג הרופא בדק ואישר שאני עדיין בתולה ושכנראה זה רק פצע אותי. הבחור פעיל מינית הרבה אמר שעשה בדיקה לפני כמה חודשים והתשובה יצאה שלילית ושמבחינתו אין לו בעיה להבדק שוב ושהוא רגוע וגם אני יכולה להיות רגועה מה הסיכויים לדבק אם לא היתה חדירה מלאה ולא היתה פליטת זרע ממשית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיכויי הדבקה
ד''ר סרג' גרדשטיין04/08/2008שלום רב,
הסיכויים בנסיבות שתארת להדבק באיידס הם אפסיים . אך אם את רוצה להיות רגועה לחלוטין בקשי ממנו להבדק שוב.
אני חייב לציין שהיות והבחור פעיל מינית כפי שאת מגדירה יש לתת את הדעת למחלות מין אחרות שבהחלט יכולות לעבור במגע גם מוגבל לל א חדירה וללא שפיכה כגון זיבה או כלמידיה. על כן אם את חפצה להשמר מפני מחלותת מין ככלל , עלייך לבחור את הפרטנר/ים המיניים שלך בקפידה יתרה ולהשתדל שהקשר לא יהיה פרוץ.
בברכה.
ד"ר גרדשטיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה הסיכויים עם מין אורלי?
דנה04/08/2008תודה על תשובתך הזריזה! ובאמת שחשבתי שמצאתי לי פרטנר טוב וכשגיליתי את הניסיון העשיר שלו היה באמת זרז להפרדות. היחסים המיניים (אם אפשר לקרוא לזה ככה) היו חד צדדים בלבד - הוא היה מבצע לי מין אורלי אבל אני לא ביצעתי לו (ניסיתי והפסקתי) לידיעה מה הסיכויים להדבק דרך מין אורלי והאם יש סכנות או סיכויים גדולים יותר להדבק במחלות אחרות דרך מין אורלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמין אוראלי
ד''ר סרג' גרדשטיין07/08/2008שלו שוב,
אם מעניקים לך מין אוראלי , אין סיכון להדבקה באיידס. לעומת זאת קיים סיכוי להדבקה במחלות כגון זיבה או כלמידיה ואפילו (אם כי במידה מזערית) בעגבת.
בברכה.
ד"ר גרדשטיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
אני07/08/2008גם קונדילומה עוברת במגע מיני ללא שפיכה או חדירה לא? לפחות זה מה שהרופא אמר לי ואני תמיד נזהרת תמיד עם קונדום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקונדילומה
ד''ר סרג' גרדשטיין07/08/2008קונדילומה הנגרמת מוירוס ה HPV הינו זיהום מאוד שכיח ומאוד מדבק. ניתן להדבק גם ללא קשר לחדירה או שפיכה וגם ללא קשר להקפדה על קונדום שהרי ההדבקה מתרחשת מעצם המגע עור בעור.
צריך רק להבין שזיהום ב HPV אינו שווה ערך להופעת יבלות אשר מופיעות רק בכ 1% - 2% מהנושאים את הוירוס. כמו כן הוירוס קיי בחלקים נרחבים של האוכלוסיה עד 50% ואפילו 70% במחקרים מסויימים וכפי שאת מתארת לעצמך רוב הנושאים את הוירוס אינם כלל מודעים לכך. פרט לעניין היבלות שמהווה בעיה בעיקר קוסמטית ופסיכולוגית , אין השלכות בריאותיות משמעותיות ליבלות. הבעיה היא בעיקר עם זנים מסויימים של HPV (16,18) אשר גורמים להשתנויות ממאירות בצוואר הרחם לעתים אך אותם זנים אינם גורמים כלל להופעת יבלות ולא ניתן לדעת לרוב על נשאות לזנים אילה.
בברכה.
ד"ר גרדשטיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהחלי04/08/2008
שלום, ברצוני לדעת האם נייתן להדבק בהרפס איבר המין משירותים (הפרשות שתן)או בדרכים אחרות חוץ ממגע מיני או אורלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הדבקה בהרפס של איברי המין
ד''ר סרג' גרדשטיין04/08/2008שלום רב,
ההדבקה היא במגע מיני באופן מובהק.
בברכה.
ד"ר גרדשטיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמות דםשלומי03/08/2008
האם צריך כמות דם גדולה בפצע פתוח על מנת להידבק באיידס והאם דרך שפשוף אוו שריטה שבאה במגע עם דם נגוע אפשר להידבק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר HIV
ד``ר שרגא וקסלר04/08/2008ככל שמגע עם דם ותוצריו גדול כך הסכיון בהדבקות.
ד"ר שרגא וקסלר
מכון לטיפול בלייזר בקונדילומה
ובמחלות מין לנשים ולגברים
ניתוחים פלסטיים ואנדוסקופיים
03-6956867
052-2453662* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מקרה בתאילנדטו02/08/2008
ד"ר לפני שבועיים חזרתי מתאילנד ואני קצת מוטרד שיחקתי כדורגל בחוף עם מספר תאילנדים ואני ואחד מהם התנגשנו ירד לנו דם מהרגל די הרבה אבל המשכנו לשחק גם אני וגם הוא האם יש סיכוי להדבקה אם הוא היהנשא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר HIV
ד``ר שרגא וקסלר04/08/2008סיכון נמוך.
ד"ר שרגא וקסלר
03-6956867
052-2453662* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרהה ! בקשר למחלות מין , דחווףףגבי02/08/2008
לפני שבוע בערך , אני וחברים שלי הלכנו ליד הבית שלי , פתאום ראינו על המדרכה קונדום .. הקונדום היה בתוך עטיפה סגורה , והקונדום היה מקופל , זה היה נראה כמו כל קונדום רגיל , רק שהעטיפה הייתה מגורדת קצת , והקונדום היה של דורקס .. בקיצור הלכנו לאיזה בצפר אחד , ומדדתי את הקונדום .. פשוט העמדתי את איבר המין שלי ושמתי את הקונדום .. הקונדום היה מקופל , והכל היה רגיל , וזאת לא הפעם הראשונה שאני רואה קונדום ! סתם התחשק לי למדוד אותו , אז העמדתי את איבר מיני , ופשוט הלבשתי את הקונדום , לא הלבשתי כמו בלון , אלא גילגלתי את הקונדום על הזין קיצור הבנתם ..... בקיצור לפני כמה ימים , נכנסתי למקלחת וראיתי על הביצים שלי, שני כתמים אדומים .... ובדקתי היום שוב ויש לי את זה עדיין ..... יכול להיות שמישהו השתמש לפניכן בקונדום ?? העטיפה הייתה סגוורהה והקונדום היה מקופלל ! יכול להיות שאני אלרגי לסוג הקונדום ?? אני בן 15 , ואין לי תעודת זהות , אני יכול ללכת לרופא בלי הורים ? ואני רשום במכבי . בקיצור , מה אני עושה ? תביאו לי תסמונות של כל מיני מחלות , האם יש תסמונת של איזשהי מחלה : כתמים אדומים על האשכים ? ד"א : לא יכול להיות שעקצו אותי יטושים בביצים .. לא מגרד לי שם בכלל .... תודה .... שבת שלום .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונדום
ד``ר שרגא וקסלר04/08/2008תוכל להגיע באופן דיסקרטי ובלתי מדווח לבדיקה.
ד"ר שרגא וקסלר
03-6956867
052-2453662* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חששותטו02/08/2008
ד"ר אנחנו חיים במרכז הארץ בשכונה של עולים חדשים התחברתי מאוד עם שכנה ממולי ואני עוזרת לה לי יש ילד בן 10 וגם לה הילדים משחקים כל היום תופסת מכות מחבואים כדורגל באחת השיחות שלנו בשבוע שעבר היא סיפרה לי שהבן שלה מאומץ ונושא נגיף האיידס מאז אני לא ישנה מלאה בחששות הילד בעקבות מכות אוו משחק עם הילד השני בא מדמם או עם שריטות האם אפשר להדבק בדרך זו האם ארעו מקרים כאלה בעבר והאם צריך כמות דם משמעותית בשביל להידבק או מספיקה שריטה ומה לעשות לפני יומים שני הילדים רכבו יחד באופנים נפלו ונפצעו ברגלים ירד להם דם והם הלכו ושיחקו כדורגל מאז אני לא ישנה
ד``ר שרגא וקסלר04/08/2008יש סיכון מוגבר להדבק ב HIV כאשר יש מגע הדוק, במיוחד כשיש פצעים פתוחים עם נשא נגיפים אלו.
סתם במשחקי שכונה כולל למשל כדור סל[ואני מביא דוגמא אמיתית מליגת ה NBA, שם היה שחקן נשא HIV] הסיכון שואף לאפס.
ד"ר שרגא וקסלר
03-6956867
052-2453662* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשותsimona02/08/2008
שלום לכם, אודה להכוונה. לפני מס' חודשים החל לי גרד בעקבות הפרשות צהובות ירוקות. בבדיקה נמצא חיידק קולי, טופלתי בנרות פולידין כאשר זה לא עזר קיבלתי סוגים שונים של אנטיביוטיקה. העליתי בפני הרופא את האפשרות של זיהום מהתקן (מירנה) מאחר שפג תוקפו . אך הרעיון שלי בוטל. וההפרשות נמשכו. ניגשתי לרופאה אחרת וזו נתנה לי ג'לים שונים ומשחה חיצונית. לימים בזמן הטיפול בג'לים היה שיפור . אך זה שוב חזר. הנ"ל הוציאה לי את ההתקן . בנוסף עלי לציין כי עוד בטרם החלו ההפרשות בתום המחזור היו מספר ימים של ריח רע. לאחר הוצאת ההתקן טופלתי באנטיביוטיקה (זדו) לשלושה ימים,א ך לקחתיה רק יומיים כיוון שסבלתי מכאבי בטן עזים. נעשתה שוב בדיקה אשר הפלורה נמצאה תקינה . בבדיקה מיקרוסקופית נמצא תקין. לא ניתן לבצע בדיקת פאפ כיון שההפרשות ברמות עצומות מאד מאד בצבע צהוב - ירוק מלוות בריח. הרופאה הציעה בינתיים שאשתמש בטמפון ולטפטף עליו שמן עץ התה ,ולבצע שטיפות יוגורט. למרבה האירוניה זה הפחית את כמות ההפרשות והריח. אך אחרי מספר ימים שהפסקתי . ההפרשות שבו באותו צבע בכמות מעט מופחתת אך הריח עדיין ישנו . מאד אודה להכוונה . סימונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת צואר
ד``ר שרגא וקסלר04/08/2008מציע קולפוסקופיה ואשמח לעזור.
ד"ר שרגא וקסלר
03-6956867
052-2453662* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרפס באיבר המין או מחלת הנשיקה?מארק01/08/2008
עשיתי בדיקת דם לבירור פריחה בכפות ידיים ורגליים ובמסגרתה בישרו לי שיש לי הרפס באיבר המין. התוצאות היו HSV-B -IgM- חיובי IgG-1:400 היתה לי מחלת הנשיקה בעבר האם ייתכן שהתוצאות בעצם מראות את המחלת הנשיקה ולא הרפס? מעולם לא היו לי פצעים באיבר המין ולא ידוע לי שלבנות זוג שהיו לי היו פצעים כאלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפס
ד``ר שרגא וקסלר04/08/2008אי אפשר להבין את התוצאות בדרך שרשמת אותן.
ד"ר שרגא וקסלר
03-6956867
052-2453662* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)