מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נוזל הזרע יוצא בצבע מאוד כההsshhlloommii18/02/2008
אני בן 23 ובקשר זוגי מעל שנתיים אנחנו מקיימים יחסי מין במשך כל התקופה בחודש האחרון מופיעה אצלי תופעה מוזרה שלט הכרתי לפני .
בזמן שאני גומר נוזל הזרע יוצא בצבע מאוד כהה .
רציתי לדעת אם זה נורמלי או שצריך להבדק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נוזל זרע כהה
ד''ר סרג' גרדשטיין19/02/2008קשה לחוות דעה בלי לבדוק. אך הגוון הכהה יכול לנבוע ממעט דמם בתוך נוזל הזרע...אם זה ממשיך כדאי בכל זאת להתיעץ עם אורולוג.
בברכה.
ד"ר גרדשטיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי קונדילומה.רועי17/02/2008
האם גבר סבל מקונדילומה אנאלית וטופל הוא עדיין נשאר נשא?
האם אני יכול להידבק מבחור שסבל מקונדילומה וטופל וכיום אין לו נגעים שנראים לעין?
מה הסיכוי שהנגיף שגרם לו להוציא קונדילומות יעשה זאת אצלי במידה וכן נדבקתי בנגיף?
כלומר כמה ווריאבילות+(בין המארחים השונים) יש לגבי אותו זן ספציפי ??
בתודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונדילומה
ד''ר סרג' גרדשטיין19/02/2008שלום רב,
הטיפולים הניתנים למי שסובל מיבלות מHPV נועדו אך ורק להעלים את היבלו , הטיפולים אינם יכולים להכחיד את הוירוס עצמו השוכן בעור. מיש נושא את הוירוס יכול להעביר אותו גם אם הוא אינו סובל מיבלות.
יחד עם זאת צריך להבין שכ 50% - 70% מהאוכלוסיה הפעילה מינית נושאת את הנגיף. כך שקיים סיכוי לא מבוטל שגם את נשאית של הוירוס מבלי לדעת זאת.
היה ונדבקת דווקא ממנו , הסיכוי בהמשך לפתח יבלות נמוך סביב 1% .
עוד הבהרה חשובה , הזנים שגורמים ליבלות חיצוניות כולל סביב פי הטבעת אינם זנים שגורמים לנגעים בצוואר הרחם ולכן אין קשר לעניין סרטן צוואר הרחם.
בברכה.
ד"ר גרדשטיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הידבקות בהרפסאנונימית17/02/2008
שלום,
אני מקווה שאני בפורום הנכון...
רציתי לברר לגבי הרפס בשפתיים של הפרצוף.
האם יש תקופה בה ההרפס מדבק - לפני יציאת הפצע, בזמן שהפצע יצא?
האם יש זמן בו רצוי להמנע מנשיקות מחשש להידבקות?
האם הרפס בפנים יכול להדביק את איבר המין במידה ויש מגע?
אודה לתשובה,
שרון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפס
ד"ר גרדשטיין17/02/2008שלום רב,
מסיבות טכניות אין כאן חתימה אלקטרונית שלי
קיים סיכוי להדבקה כל הזמן אך אין ספק שבעת הופעת הנגעים בשפה סיכויי ההדבקה עולים.
בהחלט חלק מהבידודים של הרפס מאברי המין הם מסוג HSV1 משמע שמקורו יכול להיות מהפה של פרטנר/ית מיני.
בברכה.
ד"ר גרדשטייו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מולוסקוםיעל15/02/2008
שלום רב,
אובחן אצל בן זוגי מולוסקום אצל רופא עור.
הוא צרב לו אותם .
השאלה שלי
1.האם יכול לחזור לו בעתיד המחלה-למרות שהוא טיפל?
2.האם המחלה יכולה להתפשט לצוואר הרחם של האישה.
תודה רבה
אשמח לקבל תשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מולוסקום
מסיבות טכניות אין חתימה אלקטרונית שלו.
מולוסקום אינו מערב את צוואר הרחם.
צריבה או כריתת היבלת מעלים רק את היבלת ולא את הוירוס שבמקור הבעיה ועל כן יכולו להיות הישנויות וגם הופעת יבלות דומות באתרים אחרים.
בברכה,
ד"ר גרדשטיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המשך חלב אםאריקה14/02/2008
בהמשך לשאלתי...
כמה זמן שורד הנגיף בחלב אם מרגע חשיפתו וכנ"ל לגבי מי שפיר???
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השרדות של וירוס ה HIV מחוץ לג
וירוס ה HIV כנראה שורד רק כמה דקות מחוץ לגוף.
בברכה.
ד"ר גרדשטיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חלב אםאריקה14/02/2008
שלום,
חלב אם הינו נוזל מדבק שאלתי היא:
האם חלב אם שתינוק יונק ופולט מעט על משחק או מוצץ ולאחר מכן תינוק אחר מכניס לפיו את אותו חפץ או מוצץ
עלול להעביר את הנגיף במידה ואותו תינוק חולה???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיכויי הדבקה
אני מניח שאת מתכוונת להדבקה בוירוס ה HIV.
ובכן זו תהיה צורה אקרובאטית משהו להדבק ולמעשה אין תיאורים כאלה בספרות.
בברכה.
ד"ר גרדשטיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דוקסילין 100נירו14/02/2008
שלום ד"ר,
התעורר אצלי חשש לזיבה או כלמידיה אז הלכתי לרופא עור ומחלות מין , עשיתי בדיקות דם והתוצאות יצאו שליליות. לא יכלתי לעשות בדיקה מההפרשה כי ההפרשות לא היו באות באופן יומיומי. הרופא אמר שליתר ביטחון אני אקח את הכדורים דוקסילין 100 ושזה אמור לרפא את העניין ובמידה ולא אז זריקה תשלים את הטיפול.
רציתי לשאול האם טיפול בכדורים אלו באמת אמור לרפא את המחלות הללו, משום שלפי מה שקראתי, הטיפול במחלות אלו דורש לקיחת אנטיביוטיקה נוספת באופן חד פעמי, האם אני צודק או שהכדורים הללו מספיקים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דוקסילין
מסיבות טכניות אין חתימה אלקטרונית שלי.
דוקסילין הי א אופציה סבירה לטיפול בדלק בשופכה אם כי יותר ויותר רואים עמידות של החיידק לתרופה זו.
את האבחנה אגב אפשר לעשות בבדיקת שתן בשיטת PCR או Antigen Detection.
בברכה.
ד"ר גרדשטיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כסף בזרימהאהרון13/02/2008
ים ים של כסף
כסף מהיר...והרבה כסף...בקלי קלות!!! קיראו זה שווה !!!!
תקדישו 5 דקות לקריאה - זה שווה את זה לא תצטערו...זה אמיתי
אין לכם מושג עד כמה אתם ברי מזל שנתקלתם בהודעה זו,
פשוט תיקראו זה מטורף כמה זה גאוני......
אם רק תתנו קצת אמון בחברינו בני האדם, תופתעו לגלות כמה זה כדאי ורווחי!
אז בבקשה, אני מזמין אתכם להצטרף אליי למעגל השפע.
"מצאתי את מה שאתם הולכים לקרוא בדיוק כמוכם עכשיו ,במהלך אחד משיטוטיי ברשת ,נתקלתי במאמר הזה במקרה. המאמר מספר על זה שאנחנו יכולים להרוויח כסף ,הרבה כסף ,בתוך שבועות קצרים ,עם השקעה בסיסית של רק 30 ש"ח + 6 בולים.
המחשבה הראשונה שלי הייתה שזו הונאה ,אמרתי לעצמי עוד פרמידה שתגנוב את האנשים.
היה כתוב שם שאם אשלח 5 ש"ח לכל אחד מ-6 השמות והכתובות שהיו רשומים במאמר למטה ,אוכל לעשות אלפי שקלים בזמן מאוד קצר.
בנוסף צריך להוסיף את השם ואת הכתובת שלך כמספר 6 בתחתית רשימת השמות ולשלוח ל- 300 קבוצות דיון (ברשת-פורומים וכאלה. הכי מהיר זה לכתוב ´פורום´ ב-גוגל). יש בערך יותר מ- 500,000 כאלה וזה פותח אפשרויות לשוק מאוד גדול (מה שאומר הרבה יותר כסף).. וזה עובד
בדרך כלל אני מתעלם ממכתבים מסוג זה ,אבל חשבתי שבשביל עשרות בודדות של שקלים אולי כדאי לנסות. אם מכתב זה ימשיך כמו שהוא אמור להמשיך ,אם נניח את חשדותינו בצד ,ולבטח ,כל אחד מאיתנו ירוויח. כמה אבסורדי זה לחשוב שמרמים אותנו ,כמה אנרגיה אנחנו מבזבזים על הספק?! במקום לקחת את האנרגיה ולהשקיע אותה בהזדמנות שנקרית בדרכינו ,מי יודע ?
השאלה ששאלתי את עצמי לפני שהסכמתי לקחת חלק בדבר הזה ששינה את חיי היא: האם זה נכון ?
כן ! זה נכון וזה עובד! האדם שהיה מעלי ברשימה מספר: "תוך 7 ימים התחלתי לקבל כסף בדואר. הייתי בשוק! הנחתי שזה יגמר בקרוב ולא חשבתי על זה יותר מידי. אבל הכסף המשיך להגיע! בשבוע הראשון עשיתי 125 ש"ח בסוף השבוע השני עשיתי סכום של 5000 ש"ח ,בסוף השבוע השלישי היו לי יותר מ-50,000 !!! וזה עדיין גדל ! עכשיו זה השבוע הרביעי ,עשיתי סכום של יותר מ-(תקלטו!!)-210,000 ש"ח וזה עדיין ממשיך להגיע! זה בהחלט היה שווה את ה-30 ש"ח +6 הבולים !!!
לתשומת לבכם ! עקבו אחרי ההוראות הפשוטות (שיפורטו למטה) ותיראו איך הכסף מגיע !!
זה קל ,זה חוקי וההשקעה שלכם היא רק 30 ש"ח ו-6 בולים! (בואו נגיד 5 ש"ח ליום בשבוע +בול-רק כדי להראות לכם עד כמה ההשקעה היא אפסית!)
התוכנית הזו נשארת מצליחה בגלל הכנות וההשתתפות של האנשים שקוראים אותה. אנה מכם ,המשיכו את ההצלחה שלה ועזרו לכל אחד מאיתנו לעזור אחד לשני!
להלן 4 הצעדים להצלחה (גם לכבדים וחסרי אמונה כמוני 4 צעדים זה לא הרבה...)
צעד 1 :
קחו 6 חתיכות נייר נפרדות (עדיף כהות כדי למנוע אפשרות של גניבה דרך הדואר) ,וכתבו את המשפט הבא על כל חתיכת נייר: "בבקשה תכניס אותי לרשימת הדיוור שלך" ,כתבו את שימכם והכתובת המדויקת. עכשיו קחו 6 מטבעות של-5 ש"ח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - אולי זה פיטריה???דחוף!!!!!!!!!!!!!!s.g13/02/2008
שלום, אני בחורה בת28 לפני יום התחיל לגרד לי בנרתיק ללא הפרשות, יום למחרת הסתכלתי ונחרדתי לגלות שבפתח הנרתיק בסמוך לחור השתן יש לי פצע לבן , ללא הפרשות , ובנרתיק נפיחות קלה עם הפרשה צהבהבה , שלא מכתימה לי את התחתון, קניתי אגיסטן האם זה יעזור לי? זו פעם ראשונה שיש לי דבר כזה בעבר לא סבלתי מדלקות או פטריות. מה לדעתך יש לי??? תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת בנרתיק
קשה כמובן לתת חוות דעת בלי בדיקה ובלי מעבדה...ההפרשות כפי שתארת און פחות מתאימות לפטריה שבד"כ נותנת הפרשות לבנבנות ומגורגרות...כדאי לבדוק לדברים אחרים כגון זיבה וכלמידיה.
מדובר בבדיקות שתן מיוחדות בשיטת PCR או Antigen Detection.
בברכה.
ד"ר גרדשטיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים באיבר המיןנועה12/02/2008
שלום, בן הזוג שלי פעמים רבות גורם לי לצריבה באיבר המין ובעת הטלת שתן לאחר קיום יחסי מין, האם זה מעיד על מחלה כלשהי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בעקבות מגע מיני
מסיבות טכניות אין חתימה אלקטרונית שלי.
לעתים קרובות יש נטיה לדלקת בשתן לאחר קיום יחסי מין (התופעה נושאת את השם הספרותי Honeymoon Cystitis) . זה לא בהכרח מעיד על זיהום המסווג כ מחלת מין אלא זיהום פשוט הנובע מכניסת חיידקים לשלפוחית השתן בעקבות המגע המיני.
כדא בכל מיקרה לבדוק בשתן נוכחות של חיידקים כמו גונוקוקוס(זיבה) או כלמידיה. זו בדיקת שתן מיוחדת הנעשית בשיטת PCR או Antigen Detection.
בברכה.
ד"ר גרדשטיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה דחוף!!! אני ממש מודעגתלי10/02/2008
שלום כולם....
היום אני וחבר שלי קיימנו יחסי מין לא מוגנים... לאחר שסיימנו גיליתי כי ירד לי דם מהאיבר מין למרות שאני כבר לא בתולה.... בנוסף המחזור שלי ניגמר כבר לפני כמה ימים.... אני ממממש מודעגת בבקשה תגידו לי מה זה ולמה זה?........
תודה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דאגה
מסיבות טכניות אין את חתימתי האלקטרונית .
נדמה לי שכבר עניתי על שאתך בפורום אחר, בכל אופן אומר שדמם לאחר מגע מיני היא תופעה שכיחה יחסית ואינה מלמדת בהכרח על תהליך חולני. אם האירוע חוזר דרך קבע, כדאי כמובן לבדורק את העניין. כמו כן אם במקביל יש הפרשות או כאבים,זה יכול ללמד על זיהום וזה דורש בדיקה.
לגבי המחזור, יש לפעמים אי סדירות במחזור, דמם מחוץ למחזור יכול גם להצביע על הריון שהסתבך (הפלה - הריון חוץ רחמי) - לכן כדאי בכל מיקרה להבדק על יד רופא נשים.
בברכה.
ד"ר גרדשטיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכויי הדבקה ומועד בדיקהרון07/02/2008
שלום,
קיימתי יחסי מין מוגנים פרט למין אוראלי ממני לבחורה וחיכוך קל של איברי המין ללא חדירה ב-25.01.
הבחורה לא היתה מהרציניות ביותר.
לפני כמה ימים, כשהלכתי לשירותים בבית, הבחנתי בסוף בתוך השירותים על הדופן בנוזל צמיג, חצי שקוף בכמות בינונית.
לדעתי זה נזל מאיבר המין שלי.
השאלה שלי היא מה אני צריך לעשות, מתי להיבדק, כנגד מה, ואיפה?
ובמה יש סיכויי רב שחליתי או לא חליתי?
בתודה!
רון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הדבקה במין אוראלי
ד''ר סרג' גרדשטיין10/02/2008שלום רב,
התלונה שאתה מציין יכולה להתאים לדלקת של השופכה על ידי זיבה או כלמידיה. כדאי כמובן לבדוק ולטפל בהקדם.
באשר למחלות אחרות, הסיכוי להדבק באיידס במגע שתארת מזערי , הסיכוי מוערך בכ 0.01% בהנחה שהבחורה נשאית (מה שכמובן למחוייב המציאות).
הייתי עורך בנוסף לבדיקת הדלקת בשופכה סקירה של מחלות מין (HIV - עגבת- צהבת B ו C ) כחודשיים לאחר המגע ליתר בטחון.
בברכה.
[a href='http://www.std-clinic.co.il' id='link']ד"ר גרדשטיין מרפאת STD למחלות מין [/a]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זיבה וכלמידיהנירו07/02/2008
שלום דוקטור,
רציתי לדעת האם אפשר להדבק בכלמידיה או זיבה ללא הופעת שום תסמינים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה נוספת
נירו07/02/2008רציתי לשאול האם הדבקות בכלמידיה או זיבה בפעם הראשונה וגילוי המחלה רק לאחר שנה וחצי יכולה לגרום לסיבוכים רציניים כמו סיבוכים של אי פיריון?
ועוד שאלה היא: אם מישהו נדבק בכלמידיה ולא סובל מצריבה בשתן אלא רק מהפרשות, וגם ההפרשות מתרחשות אחת לשבועיים , האם זה אומר שהמחלה לא גרמה לדלקת?
בתודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מין אוראלי לא מוגן ומחלה כעבור 3 ימארז06/02/2008
שלום,
נשלחתי מטעם העבודה לבדי להולנד.
לפני כ-3 ימים הכרתי בחורה יפיפיה בלובי המלון בו לנתי.
בהשפעת האלכוהול ששתיתי באותו הערב איפשרתי לה לבצע בי מין אוראלי ללא קונדום.
אני זוכר כי הבחורה הייתה צרודה וכשהיינו קרובים הבחנתי כי נשימתה כבדה מאוד.
עברו 3 ימים, אני בארץ עם 38.5, כאבי רגליים ובטן אך בעיקר חרדות.
ממה עליי לחשוש? מה עליי לעשות? האם ייתכן שנדבקתי במשהו רציני?
אנא עזרו לי מאחר ואיני נרדם בלילה ולא מהמחלה אלא מהפחד.
בתודה מראש,
ארז.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הדבקה לאחר מין אוראלי
אחרי 3 ימים ממין אוראלי אפשר לפתח זיבה או זיהום בכלמידיה אך זה בד"כ מתבטא באי נוחות בשופכה והפרשה מהשופכה ולרוב אין חום . הסימנים שאתה מדווח עליהם מתאימים יות ר לשפעת או זיהום נשימתי אחר שבהחלט אפשר לפתח 3 ימים לאחר מגע אינטימי. לגבי מחלות כגון איידס - אי אפשר להדבק במגע אוראלי שמעניקים לך , כמו כן זמן הדגירה ארוך ולא מפתחים סימנים תוך 3 ימים.
בברכה.
ד"ר גרדשטיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרפס זוסטרבני06/02/2008
אני בן 31 ונידבקתי בהרפס זוסטר רציתי לדעת עם הכאבים אמורים לחלוף,או שאני אמור לסבול
תקופה ארוכה מכאבים.
אני בחור בריא בדרך כלל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפס זוסטר
לא נדבקי בהרפס זוסטר, ההתקף הוא למעשה ריאקטיבאציה של וירוס אבעבועות הרוח שנשאר בגוף לכל החיים לאחר שלוקים באבעבועות . ההתקף יכול להתפרץ בזמן מחלה אחרת או בעקבות דחק נפשי או גירויים אחרים. קשה מאוד להתנבא לגבי שכיחות ההישנויות בעתיד של ההתקפים וגם לגבי משך הכאבים. אצל אנשים מסויימים מדובר בהתקף חד פעמי ואצל אחרים הבעיה יכולה להיות תכופה ומגבילה בגלל הכאבים. ימים יגידו.
אגב זו אינה מחלת מין...
בברכה.
ד"ר גרדשטיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)