פורום קונדילומה, פפילומה, קוניזציה - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחלות והידבקות
    מיכל
    21/04/2008

שלום,במידה והגבר הרטיב עם הרוק שלו את אצבעותיו והכניס אותם לתוך איבר מיני,ניתן להידבק במחלות ע"י כך גם בגלל שהתגלחתי כשעה לפני המקרה וקצת נפצעתי כך שהיו פתחים מדוממים??
    אם כן, איזו בדיקה עליי לעבור על מנת שאהיה רגועה??
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחלות והידבקות

הוספת תגובה

• רוק

ד``ר שרגא וקסלר
    22/04/2008

הסכוי להדבק קטן ביותר ומדובר על הפטיטיס B ו C ו HIV.
    בדיקת דם פשוטה ותשובה תוך 15 דקות [ניתנת לביצוע גם במרפאה שלי] תפתור את דאגתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום רב - מספר שאלות חשובות.
    מירב
    21/04/2008

1. האם אפשר להידבק במחלת מין כאשר גבר גומר מנגב את הנוזל עם הידיים שלו ולא שוטף ידיים ואח"כ שם לך יד על הפה ובטעות היד נכנסת פנימה, לפה?
    2. האם אפשר להידבק כך באיידס או צהבת, יש סיכוי אם הנוזל נגע טיפה בפה (דרך היד שלו, לא במגע ישיר, או השפתיים שלו?
    3. האם במידה והוא גמר והידיים שלו נגועות בנוזל הזרע ואח"כ מכניס יד לפה שלו והוא מנשק אותך בפה שלך (במידה ויש לו נוזל בפה - והוא מנשק אותך, האם כך הוא יכול להדביק אותך במחלות)?
    אנא ענו לי בהקדם והאם עלי להיות בלחץ...
    דבר נוסף, ד"ר וקסלר היקר, כתבת לי באחת ההודעות שאם מומחה למחלות מין לא מקפיד על הגיינה, אז אפשר להידבק אצלו במחלות מין...
    אני רוצה ללכת למומחה ונניח שאין לי כלום, אז אני עלולה להידבק אצלו? אז כיצד אבדק? מה עלי לעשות? אני מעוניינת לבדוק בהקדם....

הוספת תגובה

• מחלת מין

ד``ר שרגא וקסלר
    21/04/2008

1. כן
    2. כן
    3. כן
    מוודאים עם המומחה שהוא משתמש בכלים חד פעמים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זיווה/כלמדיה
    אסף
    19/04/2008

לפני 7 ימים קיימתי יחסי מין לא מוגנים
    בחדירה השתמשתי בקונדום ומין אורלי ללא קונדום

היום אחרי 7 ימים אני שם לב שיש לי הפרשות לבנות מהפין

בבוקר שאני קם ולמען האמת כמעט כל שעה יוצא קצת,

האם זה זיווה/ האם זה כלמדיה ?

אילו עוד מחלות יכולות לעבור במין אורלי

בבקשה תשובתכם

לקביעת תור
    סגירה
    זיווה/כלמדיה

הוספת תגובה

• הפרשה

ד``ר שרגא וקסלר
    21/04/2008

אם כבר יותר סביר שמדובר בזיבה. לכלמידיה לוקח יותר זמן לבוא לידי בטוי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה ד"ר גרדשטיין
    ירון
    18/04/2008

האם הבדיקה המהירה אצלךבstd מספיק כדי לשלול איידס אחרי 3 חודשים ב100 אחוז?

פרופסר רישפון בפורום מעריב כתב שבדיקה מהירה לא מספיקה כדי לשלול ב100 אחוז וצריך גם בדיקת מעבדה...

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה ד"ר גרדשטיין

הוספת תגובה

• למה אתה לא עונה לי ?

ירון
    21/04/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבקשה ממך ד"ר אני ממש צריך לדעת

ירון
    24/04/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבקשהה לחוץ

ירון
    29/04/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הרפס חוזר
    חן
    18/04/2008

שלום לפני כחצי שנה הופיעו לי נגעים של הרפס ,התקף זה היה מלווה בחום,גודש בגרון .עכשיו תופעות אלו חזרו חום,כאבים בגב התחתון בעכוז.כמו כן הרגשת עקצוץ באיזור הוגינלי.הלכתי לרופא משפחה שבדק אותי ונתן לי כדורים להקלת הגודש בגרון,סיפרתי לו,על ההתקף הרפס שהפרץ לפני כחצי שנה.ביקשתי ממנו כדורים מונעים הוא נתן לי אציקלוביר 800, במינון של 5 כדורים במשך 7 ימים כמו כן הוא המליץ לי לפנות לרופא נשים.שאלתי היא:ניכר שקיבלתי כדורים במינון גבוה מידי לחשש בהתף חוזר,האם חשש זה נכון? האם אתה ממליץ על מינון יותר נמוך? תודה על העזרה שכן חןל המועד בפתח וזוהי בעייה לפנות לרופא נשים תודה רבה יפעת

לקביעת תור
    סגירה
    הרפס חוזר

הוספת תגובה

• הרםס

ד``ר שרגא וקסלר
    18/04/2008

איני יכול לבקר את הטיפול שרשם לך הרופא שלך כי הוא זה שמכיר אותך. מינון מקובל הוא 5 כדורים ביום ל 5 ימים. במקרים של התקף חוזר וקשה או במקרים של מניעה המינון הוא שונה. אני מציע שתקראי באתר שלי על הרפס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר יקר!
    מירב
    16/04/2008

מחר אהיה אצל רופאת הנשים ואבקש בדיקת PCR לזיבה וכלימידיה, האם היא יכולה לסרב? האם זו זכותי להתעקש לעשות?
    דבר נוסף, כיצד מתבצעת בדיקת ה - PCR', היא אמורה לקחת לי דגימה מההפרשה ובדיקת שתן???
    אני הולכת אליה בשעות הערב - ומחר ערב פסח, במידה והיא לוקחת את דגימת השתן + ההפרשה, בציוד חד פעמי? כיצד זה יימסר למעבדה, הרי בטח הם לא יעבדו עד יום ראשון - ובטח בשישי שבת אין בדיקות מעבדה. אז האם כך לא יהיה ניתן לזהות את החיידקים????????????
    - דבר נוסף, האם עלי להתעקש לעשות את הבדיקות בתחילת השבוע????????????
    - האם אתה יודע אם קופת החולים עובדת רגיל בחופשת הפסח????

לקביעת תור
    סגירה
    ד"ר יקר!

הוספת תגובה

• כלמידיה וזיבה

ד``ר שרגא וקסלר
    17/04/2008

איני יודע אם בדיקות אלו הן בסל.
    איני יודע את סדרי העבודה בקופ"ח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נקודות לבנות על איבר המין
    אנונימי
    16/04/2008

שלום, אני בן אני בן 18 ובזמן האחרון מדאיג אותי עניין הנקודות. זה לא התחיל עכשיו, כבר תקופה שיש לי את זה אך לא ייחסתי לזה חשיבות רבה.
    נראה כי בזמן האחרון התופעה מתגברת.
    אילו מין נקודות, לא מגרדות, שכמעט ולא נראות לעין במצב רפוי, רק כאשר מותחים אותו או בזקפה. הנקודות קצת קטנות וקצת בולטות נמצאות בעיקר באיזור התחתון של האיבר.
    אני דיי מודאג, מה זה? ואיך אפשר לטפל בזה?
    תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה
    נקודות לבנות על איבר המין

הוספת תגובה

• נקודות

ד``ר שרגא וקסלר
    17/04/2008

לפי תאורך הנקודות הן בלוטות שומן חסרות כל משמעות.
    אם תאורך לא מדויק אז יתכן שמדובר במחלת המולוסקום.
    לשיקולך אם להגיע לבדיקה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• במידה וזה שומן

אנונימי
    17/04/2008

איך נפטרים מזה?
    בשבוע האחרון אני משתדל לנקות את האיזור ברצינות יתר ונראה כי זה דווקא מגביר את התופעה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נקודות

ד``ר שרגא וקסלר
    17/04/2008

אם זה שומן - אין מה לעשות. אם זה מולוסקום- מורידים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שתי שאלות לא פחות חשובות -
    מירב
    16/04/2008

1. האם אפשר להידבק באיידס שגבר נושך אותך בכל מיני מקומות בגוף ומוריד לך דם - במידה ויש לו דם מהפה, מהם הסיכויים להידבק? האם עלי לפחד????????
    2. דבר נוסף, במידה וגבר מחדיר אצבעות לנרתיק ואת מדממת ויש לו פצע עם דם ביד - אפשר להידבק כך באיידס או צהבת?

לקביעת תור
    סגירה
    שתי שאלות לא פחות חשובות -

הוספת תגובה

• איידס

ד``ר שרגא וקסלר
    16/04/2008

כן וכן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה קצת מוזרה.
    מירב
    16/04/2008

אני מבקשת תשובה כנה בבקשה.
    אני רוצה לעשות בדיקה למחלות מין, אצל רופא עור ומין שאינני מכירה אותו.
    האם אפשר להידבק במחלת מין כאשר הוא בודק אותך עם כל מיני מכשירים, או לוקח דגימה מההפרשה וכל זה.... הרי אם הוא בודק עם מכשיר שלפני זה הוא בדק מישהו שיש לו מחלת מין פעילה, זה יכול לעבור? זיבה, כלימידיה וכו'?
    נניח והוא שם קונדום על מכשיר שבודק ונשארו על המכשיר הפרשות, האם אפשר להידבק?
    כיצד מתבצעת הבדיקה - אם אני מבקשת בדיקה לזיבה וכלימדיה, האם הוא לוקח לי דגימה מההפרשה עם מכשיר חד פעמי? או מבקש ממני להטיל שתן?
    נניח ואני רוצה לבדוק הרפס, כיצד אני בודקת זאת?
    האם היו מקרים בעבר של הידבקות במחלות מין כתוצאה מרופא שלא הקפיד על סטרליצזיה?
    אני שואלת כי נניח שין לי כלום ופתאום אדבק אחרי שאהיה אצלו, יש מצב כזה?
    ושאלה נוספת ולא פחות חשובה - האם אני יכולה לבקש מרופאת הנשים שלי לבצע בדיקת PCR לגילוי זיבה וכלימידיה????????? האם רופאי נשים יכולים לעשות זאת? אנא בבקשה ענו לי.

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה קצת מוזרה.

הוספת תגובה

• זיבה וכלמידיה

ד``ר שרגא וקסלר
    16/04/2008

אני רוצה לעשות בדיקה למחלות מין.
    --מוטב אצל רופא נשים העוסק במחלות מין שהוא מצוייד בכל הציוד הנדרש.
    האם אפשר להידבק במחלת מין כאשר הוא בודק אותך עם כל מיני מכשירים, או לוקח דגימה מההפרשה וכל זה.... הרי אם הוא בודק עם מכשיר שלפני זה הוא בדק מישהו שיש לו מחלת מין פעילה, זה יכול לעבור? זיבה, כלימידיה וכו'?
    --לצערי כן אם המכשור אינו חד פעמי או שאינו עובר עיקור בקיטור.
    נניח והוא שם קונדום על מכשיר שבודק ונשארו על המכשיר הפרשות, האם אפשר להידבק?
    --שאלה לא ברורה.
    כיצד מתבצעת הבדיקה - אם אני מבקשת בדיקה לזיבה וכלימדיה, האם הוא לוקח לי דגימה מההפרשה עם מכשיר חד פעמי? או מבקש ממני להטיל שתן?
    נניח ואני רוצה לבדוק הרפס, כיצד אני בודקת זאת?
    --ההפרשה והשתן נשלחים למעבדה
    האם היו מקרים בעבר של הידבקות במחלות מין כתוצאה מרופא שלא הקפיד על סטרליצזיה?
    אני שואלת כי נניח שין לי כלום ופתאום אדבק אחרי שאהיה אצלו, יש מצב כזה?
    --כן
    ושאלה נוספת ולא פחות חשובה - האם אני יכולה לבקש מרופאת הנשים שלי לבצע בדיקת PCR לגילוי זיבה וכלימידיה????????? האם רופאי נשים יכולים לעשות זאת?
    --כן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר יקר !
    מירב
    16/04/2008

1. קראתי שבדיקה לאיתור כלימידיה ניתן לבצע רק 3 - 5 שבועות לאחר המגע.....מזאת אומרת? אם המגע התרחש לפני כשבוע ואני רוצה עוד כמה ימים לבדוק, אז לא יאתרו אותה....?
    שאלה נוספת - אם הרופא מחליט לתת לי דוקסילין 100 (שמעתי שזה מחסל את המחולל), למשך 10 ימים לפני שהגיעה אבחנת מעבדה, האם תרופה זו מחסלת את המחולל? כיצד יודעים שהוא חוסל?
    *העניין הוא שיש לי דימומים וכאבי בטן תחתונה כיומיים אחרי המגע ואני בהיסטריה נוראית...
    2. לגבי זיבה - האם ניתן להיבדק 3 - 5 ימים לאחר המגע? מהי התרופה היעילה ביותר לחיסול המחולל?
    3. האם בדיקת תרבית שנשלחת ע"י רופאת נשים לא יכולה לגלות את הזיבה והכלימידיה?
    4. מהי בדיקת pcr - אני צריכה להטיל שתן ואז נלקח למעבדה?????????
    5. אין לי הפרשה חשודה או סימנים מובהקים, לא יגלו את המחולל?
    6. נניח שעד שנבדקתי עבר חודש מרגע המגע ואז קיבלתי טיפול במידה ויש - האם במידה והייתה דלקת, האם נוצר נזק, או שלא ייתכן שבזמן כ"כ קצר נוצר נזק? כיצד בודקים זאת? האם אפשר לבקש מרופאת נשים?

לקביעת תור
    סגירה
    ד"ר יקר !

הוספת תגובה

• כלמידיה

ד``ר שרגא וקסלר
    16/04/2008

1. קראתי שבדיקה לאיתור כלימידיה ניתן לבצע רק 3 - 5 שבועות לאחר המגע.....מזאת אומרת? אם המגע התרחש לפני כשבוע ואני רוצה עוד כמה ימים לבדוק, אז לא יאתרו אותה....?
    --תרבית [שכבר לא עושים כיום] מאפשרת גילוי של החיידקים כ 3-5 שב לאחר המגע. בדיקת PCR שהיא רגישה יותר מאפשרת גילוי כבר אחרי שבוע.
    שאלה נוספת - אם הרופא מחליט לתת לי דוקסילין 100 (שמעתי שזה מחסל את המחולל), למשך 10 ימים לפני שהגיעה אבחנת מעבדה, האם תרופה זו מחסלת את המחולל? כיצד יודעים שהוא חוסל?
    --על פי בדיקת PCR
    2. לגבי זיבה - האם ניתן להיבדק 3 - 5 ימים לאחר המגע? מהי התרופה היעילה ביותר לחיסול המחולל?
    --הרופא המטפל שיכיר אותך יקבע את הטיפול.
    3. האם בדיקת תרבית שנשלחת ע"י רופאת נשים לא יכולה לגלות את הזיבה והכלימידיה?
    --לרוב לא.
    4. מהי בדיקת pcr - אני צריכה להטיל שתן ואז נלקח למעבדה?????????
    --כן
    5. אין לי הפרשה חשודה או סימנים מובהקים, לא יגלו את המחולל?
    אם המחולל ישנו הוא יתגלה גם אם אין לך סימנים.
    6. נניח שעד שנבדקתי עבר חודש מרגע המגע ואז קיבלתי טיפול במידה ויש - האם במידה והייתה דלקת, האם נוצר נזק, או שלא ייתכן שבזמן כ"כ קצר נוצר נזק? כיצד בודקים זאת? האם אפשר לבקש מרופאת נשים?
    --בהתאם למשך המחלה, לתלונותייך ולממצאים תקבע הרופאה אלו בדיקות יש לעשות.
    תוכלי להרחיב ידיעותיך על כלמידיה באתר שלי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר יקר!
    אורית.
    16/04/2008

אני בחרדות איומות ואני לא מצליחה לישון, אנא ענה על שאלותיי בהקדם:
    1. ביום חמישי הקרוב, אני בבדיקה אצל רופאת נשים - האם אני יכולה לבקש ממנה שתיקח לי דגימה מהפרשה ותשלח למעבדה לבדיקת זיבה או כלימידיה?
    2. האם אפשר לקחת כאשר יש דימום? האם התוצאה תהיה מהימנה?
    חשוב לי לציין שכיומיים לאחר המגע, פתאום החל לי דימום, יש לי כאבים בבטן תחתונה ושורף לי קצת - האם זה אומר שיש לי זיבה או כלימידיה?
    3. האם בדיקת תרבית מההפרשה מספיקה לגילוי המחוללים? כיצד אני יכולה להיות רגועה שהבדיקה מהימנה?
    4. עד כמה שידוע לי דוקסילין 100 למשך 10 ימים ניתן לטיפול בכלימידיה, האם הוא מחסל את המחלה? מה לגבי זיבה, איזה תרופה ניתנת לטיפול, והאם היא מחסלת את המחולל לגמרי?
    5. דבר אחד לא הבנתי, אם גבר פולט נוזל מקדים ונוגע באיבר מינו ואחר כך מכניס ידיים לאיבר מינה של האישה, לכמה דקות, האם בטוח ב- 100% נדבקים, או שיש סיכויי לא להידבק?
    6. שאלה אחרונה - אם נניח ונדבקתי מאותו הגבר במחלת מין, האם זה אומר שיש לו גם איידס? או שאין קשר..כי אומרים שכאשר יש מחלת מין אז יש חשש גדול לאיידס, זה נכון?

לקביעת תור
    סגירה
    ד"ר יקר!

הוספת תגובה

• זיבה ואיידס

ד``ר שרגא וקסלר
    16/04/2008

1. ביום חמישי הקרוב, אני בבדיקה אצל רופאת נשים - האם אני יכולה לבקש ממנה שתיקח לי דגימה מהפרשה ותשלח למעבדה לבדיקת זיבה או כלימידיה?
    את יכולה אך אין לכך ערך.
    2. האם אפשר לקחת כאשר יש דימום? האם התוצאה תהיה מהימנה?
    בכל מקרה אין ערך לבדיקה.
    חשוב לי לציין שכיומיים לאחר המגע, פתאום החל לי דימום, יש לי כאבים בבטן תחתונה ושורף לי קצת - האם זה אומר שיש לי זיבה או כלימידיה?
    אין אפשרות לקבוע אבחנה רק על סמך תאורך.
    3. האם בדיקת תרבית מההפרשה מספיקה לגילוי המחוללים? כיצד אני יכולה להיות רגועה שהבדיקה מהימנה?
    תרבית אינה בדיקה מתאימה.
    4. עד כמה שידוע לי דוקסילין 100 למשך 10 ימים ניתן לטיפול בכלימידיה, האם הוא מחסל את המחלה? מה לגבי זיבה, איזה תרופה ניתנת לטיפול, והאם היא מחסלת את המחולל לגמרי?
    את הטיפול התרופתי נהוג להשאיר לשיקול הרופא המטפל מכיון שיש כמה אופציות.
    5. דבר אחד לא הבנתי, אם גבר פולט נוזל מקדים ונוגע באיבר מינו ואחר כך מכניס ידיים לאיבר מינה של האישה, לכמה דקות, האם בטוח ב- 100% נדבקים, או שיש סיכויי לא להידבק?
    יש סיכון מסוים להדבק וזה פחות משמעותית מ 100%.
    6. שאלה אחרונה - אם נניח ונדבקתי מאותו הגבר במחלת מין, האם זה אומר שיש לו גם איידס? או שאין קשר..כי אומרים שכאשר יש מחלת מין אז יש חשש גדול לאיידס, זה נכון?
    הנכון ביותר הוא לעשות בדיקת HIV.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה בקשר ל hpv - וירוס הפפילומה.
    אורית.
    16/04/2008

האם וירוס הפפילומה זה הקונדולימה - יבלות וכל זה?
    כיצד ניתן לגלות את הוירוס - האם בדיקת פאפ רגילה מספיקה, או שצריך בדיקת רירית צואר הרחם, או מבחן פאפ? כיצד יכולים להיות בטוחים במאה אחוזים?
    שאלה נוספת, נניח שמגלים אצל מישהו זיבה וכלימידיה יחד, האם דוקסילין למשך 10 ימים מספיק לחיסול שני המחוללים?
    קראתי איפשהו, שמחולל הזיבה עמיד בפני דוקסילין, האם זה נכון ומה עושים?

הוספת תגובה

• קונדילומה זיבה וכלמידיה

ד``ר שרגא וקסלר
    16/04/2008

האם וירוס הפפילומה זה הקונדולימה - יבלות וכל זה?אכן, נגיף הפפילומה גורם למחלת הקונדילומה.
    כיצד ניתן לגלות את הוירוס - האם בדיקת פאפ רגילה מספיקה, או שצריך בדיקת רירית צואר הרחם, או מבחן פאפ? כיצד יכולים להיות בטוחים במאה אחוזים? בדיקת פאפ אינה מספיקה ויש לעשות קולפוסקופיה ובדיקת PCR.
    שאלה נוספת, נניח שמגלים אצל מישהו זיבה וכלימידיה יחד, האם דוקסילין למשך 10 ימים מספיק לחיסול שני המחוללים?ודאי שלא.
    קראתי איפשהו, שמחולל הזיבה עמיד בפני דוקסילין, האם זה נכון ומה עושים? רושמים טיפול מתאים.
    ניתן לקרוא על כך בפרוט באתר שלי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שתי שאלות חשובות:
    מירב
    15/04/2008

האם דימומים מאיבר המין וכאבים בבטן תחתונה הם סימן לזיבה או כלימידיה, יומיים שלושה אחרי המגע?
    במידה ומתקבל טיפול האם הנזק כבר נגרם מהדלקת? כיצד בודקים אם יש נזק?
    האם דוקסילין 100 יעיל גם נגד כלימידיה וגם נגד זיווה?
    ממתינה לתשובות

לקביעת תור
    סגירה
    שתי שאלות חשובות:

הוספת תגובה

• זיבה וכלמידיה

ד``ר שרגא וקסלר
    16/04/2008

האם דימומים מאיבר המין וכאבים בבטן תחתונה הם סימן לזיבה או כלימידיה, יומיים שלושה אחרי המגע?
    אלו לא סימנים מובהקים למחלות אלו אם כי הם עשויים להיות אחד הבטויים של מחלות אלו.
    במידה ומתקבל טיפול האם הנזק כבר נגרם מהדלקת? כיצד בודקים אם יש נזק?
    יש להקשיב היטב לתלונות של האישה, יש לערוך בדיקה מקיפה כולל בקולפוסקופ ולעתים גם באמצעות היסטרוסקופ.לעתים רחוקות יש להיעזר בלפרוסקופ.
    האם דוקסילין 100 יעיל גם נגד כלימידיה וגם נגד זיווה? לא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר וקסלר יקר
    מירב
    15/04/2008

קודם כל תודה על התשובה המהירה:
    רך לא הבנתי בקשר לזה ששאלתי אם אפשר להידבק במחלות מין כגון זיווה וכלימידיה, או איידס וצהבת, אם גבר פולט פליטה מקדימה מאיבר מינו ונוגע בזה ואחריי שניה מחדיר אצבעות להרבה זמן לתוך איבר מינה של האישה - כתבת לי נדיר אך אפשרי - מה נדיר לגבי איידס או לגבי מחלות מין בכלל כגון זיווה או כלימידיה.... מהם הסיכויים במספרים והאם עלי להיות לחוצה?
    דבר נוסף, אם הפליטה היא פליטה של זיהום כתוצאה ממחלת מין והוא נוגע בזה ואחר כך באיבר מינה של האישה (מחדיר אצבעות), האם כך הוא יכול להדביק אותה.
    ועוד שאלה, אם הוא גומר ואחר כך נוגע בזרע ואז מחדיר אצבעות לאיבר המין של האישה, האם כך אפשר להידבק במחלות מין (כולן)????????
    האם מתוך מצעים שאני עם בגדים ויש בהן הפרשות נגועות והוא מחדיר אצבעות לאיבר מיני אפשר להידבק?
    שאלה אחרונה: האם מנשיכות שיוריד לי בהם דם אפשר להידבק באיידס או צהבת מהם הסיכויים?
    אנא ענה על שאלותיי - על כולן...

לקביעת תור
    סגירה
    ד"ר וקסלר יקר

הוספת תגובה

• זיבה, אידס וכו'

ד``ר שרגא וקסלר
    16/04/2008

מהם הסיכויים במספרים והאם עלי להיות לחוצה?
    אין מספרים לגבי שאלותייך וההדבקות היא לגבי כל המחלות שהזכרת.
    דבר נוסף, אם הפליטה היא פליטה של זיהום כתוצאה ממחלת מין והוא נוגע בזה ואחר כך באיבר מינה של האישה (מחדיר אצבעות), האם כך הוא יכול להדביק אותה?
    כן
    ועוד שאלה, אם הוא גומר ואחר כך נוגע בזרע ואז מחדיר אצבעות לאיבר המין של האישה, האם כך אפשר להידבק במחלות מין (כולן)????????
    כן.
    האם מתוך מצעים שאני עם בגדים ויש בהן הפרשות נגועות והוא מחדיר אצבעות לאיבר מיני אפשר להידבק?
    כן.
    שאלה אחרונה: האם מנשיכות שיוריד לי בהם דם אפשר להידבק באיידס או צהבת מהם הסיכויים?
    כן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מספר שאלות חשובות:
    מירב
    15/04/2008

האם מגע של גבר באיבר מינו כאשר הוא לא גומר (יש רק נוזל מקדים) והוא נוגע בזה ואחרי מספר שניות הוא מכניס יד לאיבר מינה של האישה, האם יש סיכויי להידבק במחלות מין לרבות איידס וצהבת?
    מהם הסיכויים לכך?
    אבקש שתענו לי על כך...
    שאלה נוספת נניח שמגלים שחלית במחלת מין ונוטלים אנטיביוטיקה - ידוע שלזיוה יש עמידות כנגד התרופה, אז מה עושים - זה לא ייעלם לעולם? ומה לגבי כלימידיה וכל זה.... האם הטיפולבמחלות אלה מספיק שבוע עשרה ימים, או צריך כמה חודשים?
    האם תמיד מחלות המין שלא טופלו, גורמים לנזקים בלתי הפיכים במערכת הרבייה? האם זה אומר שמי שנדבק במחלת מין כגון זיוה או כלימידיה, לא יוכל להיכנס להריון?
    אחרי כמה זמן של העדר טיפול מופיעים הנזקים?
    דבר נוסף, נניח שאין סימנים, כיצד מגלים אם הייתה הידבקות - על פי מה בדיקת דם, שתן???????
    האם אפשר לבקש מרופאת נשים לקחת דגימה של ההפרשה שלי (אפילו שעוד אין סימנים) ולבקש ממנה שתבדוק זיוה וכלימידיה?
    שאלה אחרונה: כיצד בודקים אם נדבקת בהרפס או וירוס הפפילומה??????????
    אבקש שתענו לי על כל השאלות בבקשה.

לקביעת תור
    סגירה
    מספר שאלות חשובות:

הוספת תגובה

• מחלות מין

ד``ר שרגא וקסלר
    15/04/2008

נדיר אך אפשרי.

לגבי טיפול אנטיביוטי למחלות מין- רופא מיומן רושם את הטיפול המתאים שברוב המקרים עושה את עבודתו ואינו מותיר נזקים במערכת הרביה.

מחלות מין ניתן לגלות בבדיקת שתן, דם, הפרשה וקולפוסקופ.
    לגבי הרפס ופפילומה - הראשון בדיקת דם פשוטה והאחרון בבדיקת PCR.

ד"ר שרגא וקסלר
    מכון לטיפול בלייזר בקונדילומה
    ובמחלות מין לנשים ולגברים
    03-6956867
    052-2453662

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר שרגא היקר, באשר לתשובתך....

מירב
    15/04/2008

קודם כל תודה על התשובה המהירה:
    רך לא הבנתי בקשר לזה ששאלתי אם אפשר להידבק במחלות מין כגון זיווה וכלימידיה, או איידס וצהבת, אם גבר פולט פליטה מקדימה מאיבר מינו ונוגע בזה ואחריי שניה מחדיר אצבעות להרבה זמן לתוך איבר מינה של האישה - כתבת לי נדיר אך אפשרי - מה נדיר לגבי איידס או לגבי מחלות מין בכלל כגון זיווה או כלימידיה.... מהם הסיכויים במספרים והאם עלי להיות לחוצה?
    דבר נוסף, אם הפליטה היא פליטה של זיהום כתוצאה ממחלת מין והוא נוגע בזה ואחר כך באיבר מינה של האישה (מחדיר אצבעות), האם כך הוא יכול להדביק אותה.
    אנא ענה על שאלותיי - על כולן...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כבר עניתי

ד``ר שרגא וקסלר
    17/04/2008

כבר עניתי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה