מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפרשה מקצה הפיןגבר3018/03/2008
שלום,
לפני כשלושה שבועות לאחר מגע מיני התחילו לי הפרשות זעומות מקצה הפין בצבע לבן ושקוף
כעבור שבוע וחצי הסימפטומים נעלמו לחלוטין , עליי לציין שלא התלוו להפרשות כל תופעה של צריבה במתן שתן או כאבי בטן מיוחדים , מה זה יכול להיות? האם סוף ההפרשות מעידות שהבראתי?
האם אני צריך לראות בכל אופן רופא עור למרות שכבר שבוע וחצי אין לי כל סימפומים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מדוע אני לא מקבל תשובה?
גבר3023/03/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדלקת בשופכה
ד''ר סרג' גרדשטיין28/03/2008שלום רב,
חשוב לדעת אם המיקרה אירע לאחר מגע מיני "חשוד" . בכל מיקרה העובדה שהתלונות חלפו אינה ערובה לכך שהזיהום חלף. אפשר להשאר נשא של המחוללים הגורמים לדלקת בשופכה כגון זיבה או כלמידיה.
לכן כדאי להבדק ולקבל טיפול בהתאם.
בברכה.
ד"ר גרדשטיין - [a href='http://www.std-clinic.co.il' id='link']מרפאת STD למחלות מין[/a]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קונדילומהגל18/03/2008
שלום רב!
אני אמורה לעבור עוד שבועיים צריבת קונדילומה בלייזר ויש לי מספר שאלות:
1. האם לאחר הטיפול אני אמורה לעבור עוד בדיקות לפני קיום יחסי מין?
2. האם לאחר הטיפול הנגיף לא קיים יותר בגוף ואם כן אז מה זה אומר באשר לאפשרות למגע מיני בעתיד?
3. היבלות התגלו אצלי לפני 4 חודשים והיה לי רק בן זוג אחד. לבן זוגי אין סימנים חיצוניים ליבלות. האם הקונדילומה שיש לי היא כתוצאה מהדבקה או שיכולות להיות לכך סיבות אחרות? ומהו בכל מקרה הטיפול המיועד לבן זוגי (אם יש צורך)?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונדילומה
ד''ר סרג' גרדשטיין20/03/2008שלום רב,
קונדילומות באיזור איברי המין היא תוצאה של זיהום ב זנים מסויימים של וירוס ה HPV המועברים במגע מיני.
הוירוס קיים לרוב באופן סמוי כך שרוב הנשאים של הוירוס אינם מודעים כלל לכך. רק כ 1% מהנשאים מפתחים סימנים כגון יבלות . קיימת הערכה שכ 50% עד 70% מהאוכלוסיה הפעילה מינית נושאת את הוירוס.
יתכן ובן זוגך נושא את הנגיף ואינו מודע לכך כלל.
הטיפול ברונדילומה על פני העור נועד אך ורק לתת פתרון קוסמטי . הוא אינו מעלים את הוירוס. ועל כן אין כל טעם לעשות בדיקה בהמשך.
בברכה.
ד"ר גרדשטיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות אחרי אנטיביוטיקהאבי17/03/2008
שלום ד"ר,
כמה זמן אחרי סיום(!) שבועיים של אנטיביוטיקה ציפרופלוקסצין (בעקבות זיהום זרע-ערמונית-שתן) כבר אפשר לבצע את הבדיקות הבאות:
תרבית זרע,
תרבית Urethral,
שתן PCR לכלמידיה,
שתן כללי ותרבית.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת לשאלתי - ובדיקות PSA?
אבי18/03/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהPSA ואנטיביוטיקה
ד''ר סרג' גרדשטיין20/03/2008בדיקת PSA אינה מושפעת על ידי אנטיביוטיקה.
בברכה.
ד"ר גרדשטיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשפעת אנטיביוטיקה על בדיקות.
אנטיביוטיקה אינה משפיעה על בדיקת שתן לכללית , או בדיקת PCR לכלמידיה.
באשר לתרביות מכיוון שעברו שבועיים מאז סיום האנטיביוטיקה , אפשר גם כאן לסמוך על הבדיקות. יחד עם זאת יתכן והיה זיהום כלשהו שלמעשה טופל ולא ניתן יהיה לזהותו כעת.
בברכה.
ד"ר גרדשטיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחלות מין אסימפטומטיותדנה16/03/2008
שלום
קיימתי יחסי מין פעם אחת לפניי 3 שנים והקונדום נפל מאז אין לי סימפטומים כלשהם והםפקתי לתרום דם מפר רב של פעמים. אני מעונינת לקים יחסי מין עם פרטנר חדש ואני מעוניינת לדעת אלו מחלות מין יכולות להיות לי כיום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש מגוון רחב של מחלות
ד"ר רועי מירן17/03/2008שלום רב,
ישנם מספר לא קטן של מחלות אשר ניתנות להדבקות ע"י קיום יחסים מלאים או חלקיים.
ממחלות בקטריאליות כגון : דלקת השופכה (לא ספציפית, NSU) ,זיבה וכלמידיה ועוד. עד למחלות ויראליות כגון : איידס,הפטיטיס וסוגיו,הרפס(HSV),מיקופלזמה ועוד.
כלל ברזל שאסור לבטלו הוא שימוש בקונדום. הקונדום מונע את מרבית המחלות (לפחות המסוכנות) ושומר על הגנייה וכו. כך שאם את רוצה לקיים יחסית ללא קונדום ע"י לקיחת גלולות כדאי לעבור את ובן זוגך בדיקות כגון איידס ופאפילומה ועוד.
חשוב לי לחזור ולציין שהקונדום לא מגן על כל המחלות כגון פטריות ודומות לה. אך הוא המגן הזול ביותר והנפוץ ביותר. עוד הציין שאפשר להדבק במחלות עקב מין אורלי או אוננות כגון : הרפס, פאפילומה והפטיטיס A ו E (ע"י מין אורלי).
הצעתי לך היא להכנס דרך האינטרנט ולקרוא מאמרים(רצוי של רופאים מחשש לטעויות) בנושא זה.
בתור רופא אני שמח על שאלתך ועל ערנותך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחלות מין אסימפטומאטיות.
ד''ר סרג' גרדשטיין19/03/2008שלום רב,
בהחלט אפשר להיות נשא/ית של מחלו מין רבות ללא כל סימן או לאחר מחלה שלא זוהתה כמחלת מין. המחלה המדגימה יותר מכל את העובדה הזו היא מחלת האיידס. סמוך להדבקה יכולה להיות מחלת חום דמויית שפעת . אירוע זה לא תמיד מופיע ואם הוא מופיע הוא לא תמיד מזוהה כזיהום ב HIV. לאחר מכן האדם הופך לנשא אסימפטומאטי למשך שנים .
גם עגבת וגם זיבה או כלמידיה וכמו כן צהבת B או C יכולות להיות אסימפטומאטיות.
בסה"כ ממיקרה אחד של מין שהפך להיות לא מוגן לא סביר שנדבקת במחלת מין אך אי אפשר להמעיט בחשיבות הבדיקות לאותן מחלות גם אם אין סימנים קליניים.
בברכה.
ד"ר גרדשטיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מוטרדת....אריקה16/03/2008
שלום ד"ר,אשמח אם תוכל לעזור לי
מס' שאלות:
1.הדבקה בפצעי חררה/פריחה אבעבועות רוח מאדם שיש לו איידס אך לא במגע ישיר לפצע (ולא מיני) אלא על העור בלבד מעבירה גם איידס?
2. אם נדבקים ביבלת בעור או מגע של הפרשת פצע נוגע בעור(לא מגע מיני)מנשא איידס האם נגיף האיידס עובר גם במגע כזה ובכמות כזו
אודה לך אם תענה לי ד"ר
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא נראת סכנה
ד"ר רועי מירן17/03/2008שלום רב,
קודם כל אנוכי לא בא במקום רופא הפורום או מתאמו, אלא כעמית למקצוע.
לפי תאורך לא נשקפת סכנה אך כדאי לבדוק.
ישנן מספר דרכים להדבקות באיידס שהיא ממחלות הויראליות.
הראשונה במגע מיני
השנייה הזרקת סמים
שלישית עירוי דם
רבעית וקשורה לנושאינו פצעים פתוחים
הסיכוי להדבקות מפצע פתוח הוא קטן מאוד עד אפסי. כדי שאדם ידבק חייב להגרם העברת נוזלים מיידית מין החולה או טרום חולה לאדם אחר. במקרה כמו שלך לא היה מעבר נוזלים כלל(הנגיף יכול לשרוד באויר ללא תלות עד 2-3 שניות )מתוך גוף אל תוך גוף אחר. כך שאין סיבה לדאגה אך כמו שאמרתי קודם רצוי להבדק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיכויי תחלואה באיידס
הרפס ו HPV (וירוס הקונדילומה ) הן מחלות שכיחות ומאוד מדבקות - בניגוד לאיידס שהיא מחלה לא כלכך שכיחה והרבה פחות מדבקת . אי אפשר להדבק ב איידס במגע פשוט. אלא רק במגע מיני ל א מוגן או בדקירה ממחט מזוהמת. הדבקה ב HPV או הרפס בהחלט אינה מעידה על הדבקה גם על ידי וירוס ה HIV - גם אם אותו אדם ידוע כנשא...
בברכה.
ד"ר גרדשטיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקשר בין פפילומה לאיידסמרינה15/03/2008
שלום!
אני בת 25 ולפני מספר חודשים התגלה אצלי וירוס HPV (פפילומה). לאחר בדיקה אצל רופא נשים, התגלו אצלי שינויים טרום סרטניים ברמה C3 (הרמה הכי גבוהה).
בנוסף, לפני כשלושה שבועות, הופיע אצלי הרפס על הצד השמאלי של המצח.
כידוע, בד"כ הוירוסים מתפרצים כאשר המערכת החיסונית נחלשת.
שאלתי היא, האם יש חשש רציני לכך שיש לי את נגיף הHIV (איידס), עקב העובדה שההרפס שהיה לי אופייני לאנשים מבוגרים יותר, כמו גם השינויים הטרופ סרטניים ברמה C3.
(יש לי פוביה מבדיקות דם וכעת אני מתכוונת להתחיל טיפול בנושא, לכן אין באפשרותי עדיין לבצע בדיקות דם, על כן, אודה לתשובה לשאלתי על מנת למדוד את הסיכויים להיות נשאית HIV ) .
אודה לתשובתך!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיכויי תחלואה באיידס
הסיכוי שלך ללקות באיידס בעיקר תלוי במידת הסיכון שלקחת במגעים המיניים שהיו לך עד כה. גם הרפס וגם HPV הם זיהומים מאוד נפוצים - הרבה יותר נפוצים מאיידס ולכן נוכחותם אצלך אינם אומרים דבר . בכל מיקה אין מנוס מבדיקת איידס אם חוששים מהדבקה.
בברכה.
ד"ר גרדשטיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איידסרותם15/03/2008
שלום ד"ר
מהיכן אוכל לקבל אינפורמציה מפורטת עדכנית מקצועית ואמינה (בעברית אם קיים) אודות מחלת האיידס ובייחוד גורם המחלה נגיף ה-hiv
הדבר חשוב לי מאוד!!!
המון תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ישנם מקורות רבים
ד"ר רועי מירן17/03/2008שלום.
קודם כל אנוכי לא בא במקום רופא הפורום או מתאמו, אלא כעמית למקצוע.
אם ברצונך ללמוד על הנושא תוכל דרך אתרי : ויקיפדיה , משרד הבריאות ,קופות החולים השונות , גוגל או ספרים.
חושב לי להדגיש כי אם אתה מתעדכן דרך אתר אינטרנט מומלץ שאותו מקור יהיה רופא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמידע מקצועי בעברית
אני יכול להמליץ לך על אתר מרפאת STD:
www.std-clinic.co.il
באתר י ש מדור מאמרים על מחלות מין כולל HIV ו איידס בעיברית.
בברכה.
ד"ר גרדשטיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרפס /מחלות מיןאריקה13/03/2008
שלום ד"ר
מס' שאלות:(קצת חרדתית)
הרפס מסוג 1 עלול להדביק את איבר המין רק במגע ישיר או דרך שימוש במגבת משותפת?
האם מחלות מין חיידקיות (לא איידס) יש בתוכם הפרשה שעלולה להדביק באיידס???י
אודה לך על תשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפס ושאר מחלות
הרפס מדבק במגע .... לא סביר להדבק דרך מגבת.
באשר לקשר בין מחלות חיידקיות כגון זיבה או כלמידיה , קיים מן הסתם קשר סטטיסטי בין מחלת מין אחת והשניה. אך צריך להבין שהמחלות החיידקיות הן מאוד שכיחות ומאוד מדבקות לעומת איידס שאינה כה שכיחה והרבה פחות מדבקת. כמו כן כאשר יש מחלת מין חיידקית הרירית המעורבת (נרתיק אצל אישה - או שופכה אצל גבר - או רקטום...) יותר פגיעה ועשויה לאפשר הדבקה בנגיף האיידס.
בברכה.
ד"ר גרדשטיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחלות מדבקות עוברות מנשיקה כך?...נינו13/03/2008
שכן שלנו אדם מבוגר וחולני שידוע שיש לו מחלות רבות נכנס אלינו הביתה מייד אחרי גילוח(ואולי נחתך בגילוח)
והבן שלי שאוהב אותו נישק אותו על הלחי שכאמור אולי יש עליה חתך מהגילוח.
מחלות כגון הפיטיטיס B או C,ואיידס עוברות בצורה הזאת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גילוח
אתם יכולים להיות רגועים , אין אפשרות להידבק כך.
בברכה.
ד"ר גרדשטיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרפססיון12/03/2008
לבעלי יש הרפס באיבר מין ממה יכול לנבוע הדבר?
והאם זה מדבק ביחסי מין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפס
זיהום בהרפס הינו מדבק. כאשר מדובר בהרפס מסוג 2 (HSV2) ההדבקה היא במגע מיני.
ההדבקה אינה חייבת להתרחש וגם אם היא מתרחשת, היא אינה חייבת לגרום למחלה עם תלונות וסימנים.
בברכה.
ד"ר גרדשטיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקודות לבנות על איבר המיןספיר11/03/2008
לבן זוגי מזה כשנה הופיעו מעיין נקודות לבנות על אבר המין הוא פנה לרופא שאמר לו שזו מעיין פטריה ושבעזרת משחה זה יעבור שאלתי היא היות שלי לא היו שום סממנים של פטריה האם עליי להסיק מכך שבן זוגי בוגד בי כי על פי הבנתי זוהי פטריה מדבקת ואם כן אז איך ייתכן שעד עתה לא היו לי שום סממנים של פטריה ושלא נדבקתי ממנו ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכל יכול להיות
גבר12/03/2008בוקר טוב,
ראשית לפי תאורך אותן נקודות לבנות שראית על איבר המין בהחלט נראה כי מדובר בסוג של פיטריה. ישנן מספר סוגי פיטריות ואחת מסוכנת מאוד. אך אני מאמין כי הרופא שראה את חברך בדק זאת.
ראי רוב הפטריות עוברות גם דרך אמצעי הגנה כמו קונדום כך שאם חברך אכן ידע אישה אחרת הוא יכול היה להדבק, אך בהחלט קיימות מספר אפשרויות, למשל שחברך נדבק לפני ההיכרות עימך ורק עכשיו לאחר זמן מה צצו להן הפיטריות. כדאי שתביני כי הפטריות צצות כאשר הגוף מבחינה חיסונית חלש יחסית. עוד הוסיף כי רק כאשר הפיטריות צצות הן מדבקות, וזו יכולה להיות הסיבה מדוע לא נדבקת מעולם או שאכן נדבקת כיוון שלא ראיתם את הפטריות אך אצלך עדיין לא התפרץ. אפשר להדבק מפטריה גם ממגע יד ולא חייב מקיום יחסית מלאים. חשוב לציין כי אצל נשים הפטריה היא הרבה יותר מורגשת(כאבים,ריח לא נעים,גירודים) ומסוכנת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסקת מסקנות פזיזות....
זיהום פטרייתי אמנם יכול להופיע אצל כל אחד ואינו מוגדר כמחלת מין מכיוון שהוא לא בהכרח עובר במע מינ וגם אין לו השלכות רציניות בדומה למחלות מין. בשום אופן זיהום פטרייתי אינו יכול להוות הוכחה למגע מיני מחוץ לזוג. זאת בניגוד למחלות המוגדרות כמחלות מין כגון איידס, סיפיליס, זיבה , כלמידיה וכו'.
לגבי אותם נגעים שאת מדווחת עליהם, קשה לחוות דעה מקצועית מבלי לראות אותם. לא בטוח שמדובר במחלה זיהומית כלל....
בברכה.
ד"ר גרדשטיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שפיכה בצבע צהובעידו11/03/2008
לד"ר שלום רב
סליחה על ההתבטאות מראש,בזמן שפיכה במשך שבועיים יוצא לי שפיכה
בצבע צהבהב נראה כמו נזלת או ליחה בצבע צהוב חלש שיוצאת.האם זה יכול
להיות מחלת מין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שינוי בצבע נוזל הזרע
אין לשלול דלקת /זיהום וכדאי לבדוק. זה גם יכול לנבוע מדמם קל מנימי דם שצובעים קלות את הנוזל...
בברכה.
ד"ר גרדשטיין - [a href='http://www.std-clinic.co.il' id='link']מרפאת STD למחלות מין[/a]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשה מהנרתיקנעה11/03/2008
שלום ד"ר!
לאחר קיום יחסי מין הופיע אצלי הפרשה מוגברת בצבע ירקרק/צהבהב. בדר"כ אין לי הפרשות מעין אלה וזה מאוד מדאיג אותי.יש לציין שאין שום ריח או גרד או כל סימן על איבר המין.יש לי כאבים בפתח איבר המין. האם נגרמה איזשהי דלקת?יש לציין שזה קרה אחרי כמעט שנה שלא שכבתי עם מישהו וזה היה די אינטנסיבי האם הגוף אולי "קיבל טראומה"?אתה חושב שיש צורך באיזשהו טיפול?זה קרה לפני מספר ימים יש שיפור בכאב אך ההפרשות עדין ישנן והכאב פחת ואני לפני מחזור,האם ההפרשות קשורות לכך?אודה לך על תשובתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשות מהנרתיק
זו דלקת , חשוב לבר ממה היא נגרמה, זה יכול להיות "מחלת מין " כגון זיבה או כלמידיה או טריכומונס וזה גם יכול להיות דלקת לא ספציפית פשוטה . בכל מיקרה כאמרו יש לבר ר ולהתחיל טיפול אנטיביוטי.
בברכה
ד"ר גרדשטיין - [a href='http://www.std-clinic.co.il' id='link']מרפאת STD למחלות מין [/a]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יבלת באיבר המיןחסוי10/03/2008
שלום
אני בן 14.5 ומאז שאני זוכר את עצמי יש לי יבלת בגזע איבר המין..
אני זוכר שבגיל 6 בערך אני ושכנה שלי שהייתה בגילי נגענו זה בזה מתוך סקרנות לא ידענו מה אנחנו עושים.יכול להיום שנדבקתי ממנה?
האם זה אפשרי לפתח את היבלת בגיל כולכך צעיר??
עד היום לא עשיתי עם זה כלום ולא נבדקתי..אבל לאחרונה היה לי מגע נוסף עם חברה שלי ואני מתחיל להיות נורא נורא מודאג..
אני רוצה ללכת לרופא עור בקופת חולים בכבי בלי לידע את ההורים, האם זה אפשרי?
או שהרופא היה מחוייב לספר להורים?
תודה רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יבלת
ראשית מעל גיל 14 הרופא אינו מחוייב לערב את ההורים.
באשר לבעייתך, יבלות יכולות להופיע בכל מקום בעור וזה כנראה לא קשור לאותו מגע שאתה מציין.
אפשר לא לעשות עם היבלת הזו כלום ואינך מסכן את עצמך או את חברתך...אם בכל זאת זה מאוד מפריע לך הן בשל שפשוף כלשהוא וא בגלל שזה פגם אסטתי בעיניך או בשל הדחק הנפשי שזה גורם לך , אתה יכול לפנות לרופא עור שיסיר את היבלת או שיתן לך טיפול מקומי להעלמת היבלת.
בברכה.
ד"ר גרדשטיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפיטיטיס B או C עוברות בדרך הבאה?נינו10/03/2008
פקידה שידוע לי שיש לה הפיטיטיס (לא יודע אם B או Cׂ) הרטיבה את האצבע ברוק כדי להוציא לי דף כלשהו,ואני מייד אחרי שהכנסתי את הדף לכיס עישנתי ונגעתי בפה באותה יד שנגעתי בדף שסביר שהיה עליו עדיין רוק של הפקידה.
האם אפשר כך להידבק בהפיטיטיס B או C?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיכויי הדבקה
מאוד מאוד לא סבי ר להדבק כך....הפטיטיס C בכלל לא והפטיטיס B באופן תיאורטי אולי קיים סיכוי קלוש.
בכל מיקרה הייתי מייעץ לך להתחסן נגד צהבת B כך שלא תכנס ל "סרטים" כל פעם שדמה לך שאולי נחשפת להפטיטיס B.
בברכה.
ד"ר גרדשטיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)