מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נשיקה מנרקומן בשריטה במצח מסוכנת?ח.נ.כהן26/03/2008
באירוע משפחתי נרקומן שבטוח חולה במחלות מדבקות נישק אותי
על המצח והיתה לי שם שריטה.
האם זה יכול להדביק באיידס או בהפיטיטיס B או C?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיכויי הדבקה
ד''ר סרג' גרדשטיין28/03/2008שלום רב,
ראשית ל א כל נרקומן נושא מחלות מדבקות.
בכל מיקרה אין סיכוי להדבק באופן שתיארת.
בברכה.
ד"ר גרדשטיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יבלת שפתאום החלה לגדול - אנא דחוף!!אביבה26/03/2008
שלום רב, מזה כ- 17 שנים קיימת אצלי יבלת בשפתיים הפנימיות ובכל בדיקה שגרתית אצל הגינקולג ביקשתי שיבדוק מה מצבה, כל השנים הללו היא לא התפתחה, לא הציקה וגם לא נעלמה. עברתי שלוש לידות יחד איתה. לפני מס' חודשים גיליתי גוש סרטני בשד שלמזלי היה גוש קטן ועתה אני עוברת הקרנות ואמורה להתחיל טמוקסיפן לחמש שנים, הבעייה היא שעתה היבלת גדלה (וזה לא פסיכולוגי או דמיון שלי...) ואני בלחץ אטומי האם ייתכן שהיבלת "שינתה עורה", אנא תשובתך הדחופה, אני מאד מוטרדת.
מודה לך מראש ומאד,
אביבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יבלת אשר משנה גודלה
כל נגע או יבלת אשר משנה צורה או צבע או גודל כדאי לבדוק וזאת עלייך לבקש מרופא הנשים אשר יכול לקחת ביופסיה.
אם מדובר ביבלת ממקור ויראלי , סביר להניח שההתרחזויות הבריאותיות שעברת לאחרונה יכלו להשפיע עליה. ידוע שיבלות כאלה מופיעות , גדלו או נעלמות בהתאם לאיזון עדין בין המערכת החיסונית לבין הוירוס שגרם להופעת היבלת. מצבים נפשיים, טיפולים ושלל שינויים אחרים יכולים להשפיע על הופעת היבלת, שינויה או היעלמותה. פחות סביר שמדובר בשינוי מהותי בטבע היבלת (שינוי ממאיר למשל).
בברכה.
ד"ר גרדשטיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אבקש עזרה בזיהוי החיידק, תודה.משה26/03/2008
תודה ד"ר על עזרתך הרבה בעבר.
אבקש עזרה בזיהוי החיידק (להתאמת אנטיביוטיקה):
גורם לדלקת במערכת המין (זרע לא צלול/צהבהב), שתן (תכוף יותר ולעיתים שורף), ערמונית (PSA שעלה תוך שנתיים מ- 2.40 ל- 3.75 אך ירד תוך חצי השנה האחרונה ל- 2.92 בעקבות 21X1 Ofladex ואז 14X2 ציפרופלוקסצין, בדיקות רקטליות – תקינות,TRUS ללא ביופסיה – ערמונית מוגדלת, הסתיידויות, ללא אזורים חשודים.), תחושות גופניות (לסירוגין כאבי אגן, בטן, שק אשך שמאלי עליון והרגשה כללית).
*תרבית זרע:
צמיחה מעורבת של מספר סוגי חיידקים (3 בדיקות ללא הצלחה לזהות את החיידק).
בדיקות זרע:
לויקוציטים mil/ml 3-4
לויקוציטים 10-15/field
:Urethral
צמחה פלורה של עור.
Urethral Micropy Polymor 10-15
לא נראו קוקים גרם שליליים חשודים ל Neisseria gonorrhoeae.
תרבית שלילית ל N. Gonorrhea.
שתן:
תרבית שלילית.
Protein(U) 15 (כשתמיד בעבר היה שלילי).
Ketone(U) 5 (כשתמיד בעבר היה שלילי).
Ph(U) 5.5
כל היתרNegative או Normal
PCR לכלמידיה שלילי.
דם:
CRP (אימונולוגיה): קטן מ- mg/dl 0.5
Urea(B) 34
Creatinine(B) 1.1 (יציב).
ערכי ספירת דם תקינים.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת בפרוסטטה
דלקת בפרוסטטה אינה בהכרח זיהומית. את הגורמים הרלוונטים ביותר (זיבה וכלמידיה ) שללו . זיהומים אחרים - לא ספציפיים יתכנו אך כאמור יש מצבים רבים ה=בהם יש מצב דלקתי ול א זיהומי בשופכה ובפרוסטטה. מכיוון שלא זוהה חיידק מסויים ומכיוון שכבר קיבלת טיפול אנטיביוטי רחב לתקופה יחסיסת ארוכה (שבועיים אם הבנתי נכון) הרי שהייתי פונה לטיפולים "סימפטומאטיים" ולא מתעקש לגלות חיידק זה או אחר.
חשוב כמובן שיהיה מעקב אורולוגי אך הטיפולים המומלצים במצבים מעין אילה הם: תרופות נוגדי דלקת כללים כגון איבופרופן (נורופן ודומיו) ותרופות נוגדי ספזם של השופכה (חוסמי אלפא) כגון קסטראל או אדקס.
במיקרים מסויימים משתמשים גם בתרופות מסוג SSRI (נוגדי דכאון וחרדה).
בברכה.
ד"ר גרדשטיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכת תפירהאריקה25/03/2008
שלום,
האם ניתן להידבק מדקירה קטנה של סיכת תפירה בhiv אם קודם לכן נדקר נשא/חולה
כמה זמן שרד הנגיף על הסיכה בכמות של דקירה???
שאלה נוספת...
במשך שהותי בעבר בבי"ח חוברתי לאינפוזיה שבמהלך השהות לא היה צורך תמידי לשימוש בה אלא מידי פעם הפחד שלי שמא האינפוזיה שהיתה בצד לא שלי במידה וכן אם נשאר נוזל של דם ממשהו אחר בצינור כמה זמן הנגיף שורד (לא תוכל לנקוב לי בזמן אלא בערך??)
ושאלה מתוך הידע המקצועי שלך האם יש סימן כלשהו שצוות הרופאים/אחיות יודעים למי שייכת האינפוזיה
קצת בחרדה מזה אשמח אם תוכל לענות לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חרדה
הבעיה העיקרית שלך היא כמובן חרדה ולא מחלה זיהומית כלשהי, וכדאי לטפל בכיוון הזה ...בנוגע לסיכה , סיכויי ההדבקה ב HIV אפסיים , על אחת כמה וכמה אם הסיכה לא עברה מיידית מגופו של נשא לגופו של אדם אחר. וירוס האיידס אינו שורד מחוץ לגוף יות ר מכמה דקות.
בנוגע לאינפוזיה, לא סביר שהחלפה כזו התרחשה. על גבי השקית של האינפוזיה אמורים להיות פרטים כולל שם המטופל. גם אם התרחשה , הסבירו שזה היה שייך דווקא לנשא נמוך אף הוא. מכפלת הסיכויים שגם התרחשה החלפה ושההחלפה נעשתה עם נשא HIV הופכת את הסבירות לאירוע כזה דומה לסבירות לזכות בפרס הגדול בלוטו.
בברכה.
ד"ר גרדשטיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחושה מוזרהעידו25/03/2008
שלום רב,
אני בן 26 מזה שנה אני מרגיש כאבים באיבר המין שבא והולך
ועיקצוצים באשכים .כמו חשמל סטטי.
האם הדבר יכול להעיד על איזה שהיא מחלה?
או שאולי זה קשור לכך שאני לובש תחתונים לוחצים ,מכיוון שאני לא אוהב מידות גדולות לתת איוורור סליחה על ההתבאטות החופשית.
מכיוון שזה לא נוח בכלל .
בתודה איתן.
עשיתי בדיקת זרע שיצא תקין
בדיקת שתן יצא חיובי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אי נוחות
התלנות עליהן אתה מדווח יכולות לנבוע מהרבה דברים שאים קשורים לזיהומים, יחד עם זאת הייתי עושה בדיקה ספציפית ל כלמידיה וזיבה (בדיקת שתן בשיטת PCR או Antigen Detection ) . לא ברור לי למה בדיקת השתן הייתה חיובית...
בברכה.
ד"ר גרדשטיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יובש בשפתייםבאנדי24/03/2008
יש לי חברה חדשה יחסית ואתמול קיימנו יחסי מין בלי אמצעי הגנה וגם ירדתי לה.כולל החדרה של לשון ואינני יודע בוודאות מה מצבה הבריאותי למרות שהיא אמרה שהיא בבריאה באופן כללי אך היא לא עשתה בדיקות זמן רב.כרגע החל מהבוקר אני סובל מגירוי ויובש בשפתיים.
שאלתי הראשונה:מה הסיכוי שנדבקתי ואם "היובש" והגירוי" קשורים
ושאלה שנייה :לאיזה מחלות נחשפתי עקב התנהגותי הבלתי אחראית זו. אשמח לקבל אפילו רשימה ואולי קישור להסבר על מחלות ועל אילו בדיקות מומלצות עקב מצבי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יובש בפה
הופעת סימנים זמן כה קצר אחרי המגע שולל למעשה שהעניין קשור למחלה זיהומית. סביר יותר להניח שמדובר בגירוי כימי או פיסיקאלי (שימוש בחומרי סיכה או חומר אחר).
באופן כללי מגע מיני אוראלי כאשר אתה מבצע אותו חושף אותך למחלות מין - בעיקר מחלות כגון זיבה או כלמידיה אך גם איידס אם כי הסיכוי נמוך מאוד - הרבה יותר נמוך מהסיכוי להדבק במגע מיני מלא. אפשר כמובן לבקש מהבחורה שתבדק . אתה עצמך יכול להבדק לזיבה או כלמידיה כבר 3-4 ימים לאחר המגע . לגבי איידס , הבדיקה הרגילה נותנת אינפורמאציה אמינה רק אחרי חודשיים אך ניתן לבצע בדיקה המכונה "קומבו" כבר שבועיים לאחר החשיפה.
בברכה.
ד"ר גרדשטיין - [a href='http://www.std-clinic.co.il' id='link']מרפאת STD למחלות מין[/a]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תשובת מעבדה משונה.משה24/03/2008
עשרה ימים לאחר שסיימתי שבועיים של ציפרופלוקסצין עקב לויקוציטים בזרע (לכן אפשרות שעבר לערמונית כך שאולי זה שגרם להרעת ערכי ה- PSA), ביצעתי שוב בדיקות PSA:
ב- PSA Total לאחר עליה מ- 2.54 ל- 3.75 (במשך שנה), עכשיו תפנית ירידה ל- 2.92 (בתוך חצי השנה האחרונה), אבל ---
לגבי ה- PSA F/T Ratio שהינו מרכיב חשוב (כשבו במקביל לעליית ה- PSA Total כנ"ל, הייתה ירידה מ- 0.31 ל- 0.18)
ענתה המעבדה כדלהלן -
"אין מבצעים בדיקה זו כאשר ה- PSA Total קטן מ- 3 ng/ml".
שאלותיי הן:
א. היש ממש בטענתם?
ב. ללא PSA F/T Ratio כיצד אדע אם מגמת השיפור אומנם מתקיימת ומעידה כי דלקת היא שמשפיעה על ערכי ה- PSA?
ג. האם/איזה בירור נוסף אתה ממליץ לי על מנת לשלול חשש לסרטן ערמונית (בדיקות ידניות ואולטראסאונד ללא ביופסיה - ללא ממצא מחשיד)?
אני מודה לך ד"ר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גילי 61, לא ידועה היסטוריה משפחתית
משה24/03/2008תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעקב אחר PSA
עליך לפנות בשאלה זו לאורולוג או לפורום בתחום האורולוגיה.
דלקת בפרוסטטה בודאי יכולה להשפיע באופן מתון על ערכי ה PSA
בברכה.
ד"ר גרדשטיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעונים לבנים קטנטניםיוני24/03/2008
שלום רב
לאחרונה שמתי לב שמספר נקודות לבנות מקרוסקופיות ממש הופיעו על איבר מיני(בין 2-3) .
הבחנתי גם שהן מציקות לי במהלך חיכוך .
ממה זה יכול לנבוע ?
ומה ניתן לעשות כדי להיפטר מהן ?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נגעים באיבר המין
אין לדעת במה מדובר בלי לראות ולבדוק את הממצא. זה יכול להיות נגע עורי סתמי שבמיקרה הופיע על איבר המין או נגע שקשור לזיהום העובר במגע מיני.
יש להבדק ולטפל בהתאם.
בברכה.
ד"ר גרדשטיין - [a href='http://www.std-clinic.co.il' id='link']מרפאת STD למחלות מין [/a]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלות..חסוי24/03/2008
שלום
לפני שבועיים הגבתה לי על העודה הזאת-
אני בן 14.5 ומאז שאני זוכר את עצמי יש לי יבלת בגזע איבר המין..
האם זה אפשרי לפתח את היבלת בגיל כולכך צעיר??
עד היום לא עשיתי עם זה כלום ולא נבדקתי..אבל לאחרונה היה לי מגע נוסף עם חברה שלי ואני מתחיל להיות נורא נורא מודאג..
אני רוצה ללכת לרופא עור בקופת חולים בכבי בלי לידע את ההורים, האם זה אפשרי?
או שהרופא היה מחוייב לספר להורים?
אמרתה לי שאני יכול לא לעשות עם היבלת הזאת כלום רק אם היא מפריע לי..
שאלות
זה לא יכול להיות משהוא מסוכן??
זה סוג של מחלה???אם כן איזו??
זאת יבלת מסוג אחר?לא קדילומה ??זה מדבק??
אני לא פעיל מינית אז איך זה הגיע אליי???איזה טיפולים יש לך?
בבקשה תן לי כמה שיותר מידע!!!
תודה רבה!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יבלת
ראשית אחרי גיל 14 שני אתה יכול לגשת לרופא והוא לא מחוייב לידע את ההורים- חשוב כמובן לציין בפניו שאינך מעוניין לערב את ההורים.
כדאי מאוד שרופא יראה את הממצא שהרי ככלל לא בטוח מה זה (אני דרך האינטרנט לא יכול לדעת).
זו יכולה להיות יבלת סתמית כמו בכל מקום אחר בעור או קונדילומה. כתבת שאינך פעיל מינית אך אתה מספר לפחות על שני מגעים עם החברה שלך...
בכל מיקרה היבלות (ול א משנה מה מקורן) אינן מסוכנות .
בברכה.
ד"ר גרדשטיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זיבהצ23/03/2008
שלום ד"ר,
עברתי היום בדיקה, והתברר שנדבקתי בזיבה. קיבלתי כדורים והכל. אני לא דואג.
השאלה שלי היא, בזיבה הרי נדבקים. יש לי בת זוג קבועה מזה 8 חודשים, ורק איתה אני מקיים יחסי-מין.
אז אני מניח שנדבקתי ממנה. החיידק הזה יכול לעבור אל אדם לא דרך מגע מיני? זה הגיוני שהחיידק היה קיים אצלה, על-אף שאני הראשון שהיא שכבה איתו, ולא היה לה פרטנר לפניַ?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זיבה
אני לא ממש אוהב להכנס לחקירות מהסוג הזה אך אומר כך: הדבקה בזיבה היא אך ורק במגע מיני. אין לדעת מתי הפרטנרית שלך נדבקה והיא יכלה להיות נשאית של החיידק מבלי לדעת תקופה ארוכה גם לפני שהכרתם.
חשוב כמובן לדעת שהאבחנ ה היא אכן זיבה עם תרבית חיובית לגונוקוקוס ולא דלקת שופכה אחרת.
בברכה.
ד"ר גרדשטיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאריקה23/03/2008
שלום ד"ר,
לפי תשובות הפורום ניתן להידבק בhiv דרך פצע פתוח האם רק ממגע ממושך
פשוט בני הקטן מקבל נשיקות חיבה בלחי או ליד השפה ממשפחה או חברים ויצא לו פצעון קטן ליד הפה במידה ופצעון זה יצא ממגע של הפרשת פצע של חלילה נשא/חולה הנגיף גם עובר כך או ששצריך מגע ממושך אפילו אם הפצע ממשהו אחר
אשמח אם תענה לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיכויי הדבקה
בהחלט לא ניתן להדבק בצורה שציינת. על מנת להדבק בוירוס ה HIV יש צורך בחשיפה לכמות גדולה של וירוס דרך רירית מדממת או פגועה או בדקירה ממש והזלפה לתוך מחזור הדם. לכן נדבקים או במגע מיני לא מוגן או בדקירה או פציעה עמוקה על ידי מכשיר חד מזוהם ב HIV. לא נדבקים מנשיקות אפילו יש פצע על פני העור.
בברכה.
ד"ר גרדשטיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מהם סימפטומים להרפס?זמנית...22/03/2008
שלום, לראשונה בחיי אני סובלת מגירוד עז עד כאב בנרתיק.
א. ביקרתי אצל גניקולוג והוא רשם לי 3 דאלאצין (פתיליות ואגינליות) ו2 כדורי פלוקנול.
רציתי לדעת האם כדאי שאעבור בדיקות נוספות גם בסיום הטיפול הראשוני כדי לבדוק
לעומק ממה נובעים הסימפטומים והאם זו מחלת מין בה נדבקתי ?
ב. הרופא זרק לאוויר שכנראה שנדבקתי מהרפס (כמה ימים לפני כן קיימתי יחסי מין לא מוגנים).
ולכן דבר נוסף שהייתי רוצה לדעת הוא מה הם הסימפטומים של הרפס?
תודה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת בנרתיק
סביר להניח שמדובר בדלקת נרתיק "פשוטה" . אם הדבר אירע מספר ימים לאחר מגע מסוים צריך לחשוב על זיבה וכלמידיה ורצוי לבדוק ספציפית למחוללים אילה. הטיפול שקבלת אינו מכסה באופן מיטבי את המחוללים הללו ולכן אם אין שיפור או אאם יש הישנות בתלונות , כדאי לבצע את הבדיקות ולטפל בהתאם.
הרפס פחות בא בחשבון גם מכיוון שזו מחלה פחות נפוצה וגם מכיוון שתקופת הדגירה היא של שבועיים בממוצע וההסתמנות בד"כ די טיפוסית עם נגעים שלפוחתיים וכיבים ברירית הנרתיק. אם בכל אופן הבעיה תופיע באופן מחזורי בעתיד , זו אופציה שיש לבדוק אותה.
אם את חושבת שקיימת מגעים מניים לא מוגנים ו/או בסיכון בעבר כדאי לעשות סקירה כללית למחלות מין שכוללת HIV , עגבת , צהבת B ו צהבת C בנוסף ל בדיקות שכבר ציינתי.
בברכה.
ד"ר גרדשטיין - [a href='http://www.std-clinic.co.il' id='link']מרפאת STD למחלות מין[/a]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחלות מיןאריקה21/03/2008
שלום
בהמשך לשאלות הפורום
האם מחלות מין העוברות דרך שימוש משותף למשל בבגדיים או בכלי מיטה לא מגע מיני עלולות להעביר את נגיף האיידס במידה והאדם שהשתמש לפני כן נשא או חולה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיכויי הדבקה
ד''ר סרג' גרדשטיין21/03/2008שלום רב,
התשובה היא חד משמעית : לא
בברכה.
ד"ר גרדשטיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצתך לסוג ומשך אנטיביוטיקה, תודה.משה20/03/2008
* תרבית זרע:
צמיחה מעורבת של מספר סוגי חיידקים.
לויקוציטים 10-15/field
*בדיקת זרע:
לויקוציטים 3-4mil/ml
* Urethral:
צמחה פלורה של עור.
Urethral Micropy Polymor 10-15.
לא נראו קוקים גרם שליליים חשודים ל- Neisseria gonorrhoeae.
תרבית שלילית ל- N. Gonorrhea.
*בשתן:
Protein 15 (כשתמיד בעבר היה Negative).
אנא ד"ר המלצתך לסוג ומשך אנטיביוטיקה.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המלצות רפואיות באינטרנט.
איני יכול להמליץ לך על טיפול בלי ששמעתי מהי בעייתך , אם ביצעת בדיקות אחרות....
הבדיקות שהנך מביא כאן אינן אבחנתיות לזיהום ספציפי אך יש זיהומים שלא נכללו בבדיקות שאת תוצאותיהם הבאת ושלא ניתן לזהות בתרביות רגילות.
לכן צריך לשמוע על תלונותיך , לבדוק אותך ולהחלי על דרך טיפולית.
מתן המלצה על אנטיביוטיקה מעל דפי האינטרנט בצורה כזו היא טעות שיכולה להזיק לך וגם לי. אנא פנה לבדיקה וייעוץ.
בברכה.
ד"ר גרדשטיין - [a href='http://www.std-clinic.co.il' id='link']מרפאת STD למחלות מין[/a]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פריחה וגרדפורחת20/03/2008
שלום,
לפני מספר ימים התחלתי להרגיש גירוד בפות וראיתי שהשפתיים הקטנות נפוחות ורגישות.
בינתיים הנפיחות ירדה ובבחינה של האיזור ראיתי פריחה קלה, אדמומיות ומעט בליטות בחלק המדיאלי של השפתיים הקטנות, וכמו כן צריבה קלה בהשתנה ודבר לבן אפרפר בפתח השופכה (שאני לא בטוחה אם זה תמיד ככה ורק שמתי לב לזה עכשיו בגלל הגירוד).
הגרד נמשך.
אני בת 21, מקפידה על הגיינה (לא שבסופו של דבר זה מונע נגעים) ולא באתי במגע מיני עם אנשים אחרים לאחרונה.
אשמח לשמוע מה יכולה להיות הבעיה, ומה לעשות (במיוחד לאור זה שלבדיקה אצל רופא צריך לקרוא בקפה את הבעיה הצפויה לבוא, ולהזמין תור לאחרי שזה יעבור ..לעוד איברים).
תודה מראש
הפורחת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נ.ב
פורחת20/03/2008אם כבר אני רואה שאתה אונליין ומעיינת מסביב,
שכחתי לציין שאין הפרשה מיוחדת או ריח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנגעים בפות
עדיף תמיד להבדק על ידי רופא ...
על פי התיאור ולאור העובדה שלא היה מגע מיני לאחרונה , האפשרות הסבירה ביותר הי א דלקת פטריתית . דלקת כזו דווק אעשוי להתפתח בשל יתר הגיינה אשר יכולה להחליש את העור והרירית . יחד עם זאת יש גם מחלות כגון זיבה וכלמידי ה אשר כן עוברות רק במגע מיני אבל יכולות להשאר "רדומות" במצב של נשאות עד שהן מתפרצות.
כדאי לבצע בדיקות ולטפל בהתאם.
בברכה.
ד"ר גרדשטיין - [a href='http://www.std-clinic.co.il' id='link']מרפאת STD למחלות מין[/a]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)