מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם בכל זאת יש לי איידס?גלעד26/12/2016
לפני 40 יום קיימתי יחסי מין לא מוגנים. לאחר כ- 3 שבועות בדיקת איידס תוצאת בדיקת האיידס יצאה שלילית. מזה כמה שעות יש לי הרגשה כללית לא טובה, כאבים קלים בגרון ועכשיו חום 36.8 ( עכשיו שעת לילה ). האם בכל זאת יש לי איידס? ( כי אומרים שליתר ביטחון צריך להיבדק לאיידס לאחר 3 חודשים מהמגע החשוד. או מחלת מין אחרת ? ואם כן איזו מחלת מין זו יכולה להיות ? ( לפי התסמינים )
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת איידס
ד``ר רונן הולנד16/01/2017בדיקות האיידס לאחר שלושה שבועות הן באמינות גבוהה מאוד. מה שאתה מתאר זה מחלה ויראלית נפוצה.
אם אתה עדיין מודאג, תבצע בדיקת HIV נוספת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחלת מין משפשוף איבר המיןדניס21/12/2016
שלום ,
האם ניתן להדבק במחלת מין משפשוף איבר המין הגברי בישבנה של האישה?
בנוסף האם בזמן הורדת הקונדום יש סיכוי להדבק גם?
מהם מחלות המין שניתן להדבק בהם רק ממין אוראלי?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחלות מין
ד``ר רונן הולנד16/01/2017אפשר להידבק במספר מחלות שעוברות ממגע של עור בעור - קונדילומה, הרפס, עגבת. במגע אוראלי עלולים להידבק בזיבה או קלמידיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחלות מין - לאחר בדיקות שתןאוריאן08/12/2016
שלום דוקטור ביצעתי מין לא מוגן עם ידידה שלי . כמה ימים לאחר מכן נהיה לי צריבה בפין אך לא במתן שתן .
ביצעתי בדיקות שתן מקיפות למחלות מין ובעיה בדרכי השתן ןהכל תקין . מה עליי לעשות התופעה של הצריבה עדיין ממשיכה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
אוריאן10/12/2016מדוע אין תשובה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- U.UREAL/PARVUM-PCR חיובי לאחר טיפולגיא07/12/2016
היי,
למרות טיפול באזירומיצין (ממשפחת ה-"זטו"), בבדיקה שנעשתה שוב ל U.UREAL/PARVUM-PCR קיבלתי תוצאות חיוביות (משמע - "אותר" הנגיף).
הטיפול הקודם שעשיתי היה דוקסילין ולטעמי הוא כן טיפל בבעיה. עם זאת, כנראה שמשום שלא שמרנו, הדבקנו שוב אחד את השנייה.
השאלות העולות הן:
1. האם מומלץ לנסות שוב לקחת דוקסילין?
2. האם יש פתרון ודאי למחלת המין הזו וכיצד ניתן לבצע אותו בהקדם?
3. אני נשוי טרי ואני רוצים לנסות להיכנס להריון יחד.
האם עלינו להימנע מכך כל עוד מחלת המין הזו עדיין מופיעה כ-"חיובית" אצלי ו/או אצלה? או, שניתן לנסות להיכנס להריון בזמן הנ"ל?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר בינה כהן-סחר10/12/2016גיא שלום,
א שניכם עדיין נשאים ניתן לתת קורס טיפול נוסף דוקסילין בהחלט יכול להיות אופציה טובה) לשניכם.
באופן כללי החיידק לא תמיד חולף אחרי טיפול, ואצל נשים אין מניעה להרות אם הוא חיובי שכן אין הוכחות חד משמעיות לגבי נזק שהוא עלול לגרום. אצל גברים איננו מצפים ל"נשאות" שכן האורטרה של גברים אמורה להיות סטרילית, בניגוד לנרתיק של נשים שיש בו אוכלוסיית חיידקים במצב הנורמלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
גיא11/12/2016ד"ר כהן-סחר שלום.
ראשית, תודה רבה על המענה המהיר והמקצועי.
בעוד שמשמח אותי לשמוע שאין מניעה להריון אם החיידק נמצא אצל האישה, האם כאשר הוא נמצא אצל הגבר, אזי, יש מניעה לנסות להיכנס להריון?
כמו כן, חלק אמרו לנו שמדובר במחלת מין וחלק בחיידק.
אני מנסה להבין מי הנכון במקרה הנ"ל.
בתודה מראש על עזרתך :)
גיא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי אבחון קונדולימותנופר06/12/2016
איך ניתן לאבחן קונדילומות, האם רק לפי מראה עיניים, כי אם הרופאים לא בטוחים האם ניתן לקחת ביופסיה מהקונדילומות/פפילומות ולוודא מה זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר בינה כהן-סחר10/12/2016כל הדרכים שצינת נכונות. אפשר בהסתכלות, עם או בלי מכשיר הגדלה, ואם לא בטוחים ניתן לקחת ביופסיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקודות אדומות בנרתיק ובשפתייםגל06/12/2016
שלום
אני בת 40, תקופה שאני מבחינה בנקודות אדומות בנרתיק (שפתיים).
לעיתים סובלת מגרד בחלק החיצוני.
מה מדובר?
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמונה נוספת
גל06/12/2016
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמונה נוספת
גל06/12/2016
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמונה נוספת
גל06/12/2016
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמונה יותר ברורה
גל07/12/2016
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחלות מין שקונדום לא מונעnawwakeme04/12/2016
שלום,
הייתי עם זונה אתמול,
המין האוראלי והויגנאלי היו מקונדמים אומנם אני מודאג מהאפשרות שנדבקתי דווקא במחלות עור כמו הרפס.
מה הסיכוי שנדבקתי? איך ומתי אפשר להיבדק? האם אני מסכן גם את אישתי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר בינה כהן-סחר05/12/2016אם לפרטנרית שהיית איתה יש הרפס או קונדילומות - יש סיכון להדבקה כי קונדום לא מגן מפני מחלות אלו. אם נדבקת - אתה עלול להדביק את אשתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה בנאלית
Nawakeme05/12/2016היי.חבל שאת טורחת בכלל לענות. התשובות שלך בנאליות וחסרות כל משמעות. התשובה שלך היתה כבר בגוף השאלה אם לא שמת לב.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לייזר קונדילומה PCR HPVקובי04/12/2016
שלום,
אשמח אם תוכלו לענות לי על כמה שאלות בנושא:
1. לפני כחודש התחלתי טיפולי לייזר לאחר קולפוסקופיה מקיפה, ברצוני לדעת האם ניתן להחלים לגמרי ולדעת שבשלב מסויים זה מאחורי?
2. האם לאחר pcr hpv במידה והתוצאה יוצאת שלילית, האם אני מדבק?
האם זה אומר שהנגיף נעלם?
האם יכול להיות מצב שיופיעו שוב קונדילומות או שהנגיף יחזור במידה ומקיימים יחסי מין עם בת זוג "נקייה" ?
3. pcr hpv למישהי בתולה אפשרי? האם הבדיקה היא בעצם בדיקת PAP רגילה?
4. עוד לפני התחלת טיפולי הלייזר היו מצבים של מגע מיני ללא חדירה,(יבש חיכוכים וכו,..) האם יש סיכוי שהדבקתי?
בתודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובות
ד``ר בינה כהן-סחר05/12/20161. קונדילומות עשויות לחזור, גם אחרי טיפולי לייזר. כמו מחלת ההרפס - ייתכנו התלקחויות פה ושם.
2. בדיקה ל-HPV TYPING לרוב לא בודקת את הזנים שגורמים לקונדילומות אלא את הזנים שבסיכון לגרום לסרטן.
3. הבדיקה אינה בדיקת פאפ אבל מבוצעת באופן דומה. לא נהוג לקחת למישהי שלא קיימה יחסים היות וההדבקה היא במגע מיני.
אם יש חיכוך עור בעור ללא חדירה ולאחד מבני הזוג יש קונדילומות - תתכן הדבקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
קובי05/12/2016תודה על תשובתך, האם לאחר pcr hpv במידה והתוצאה יוצאת שלילית, האם אני מדבק?
ואיך אפשר לדעת שהגוף התגבר על הנגיף?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד``ר בינה כהן-סחר10/12/2016HPV PCR שלילי אומר שאינך נשא לזנים שנבדקו ולכן אינך מדביק הזנים אלו - כאמור ישנם זנים שלא נבדקים בבדיקה ואין לדעת אם אתה נשא שלהם או לא - ולגביהם גם לא ניתן לדעת אם הגוף התגבר עליהם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אנטיביוטיקה משבשת בדיקות למחלת מין?צבי01/12/2016
שלום רב. ביצעתי בדיקות דם למחלות מין של עגבת איידס ובנוסף של כלמדיה וזיבה (גם בלוע).
לפני 10 ימים הפסקתי לקחת משחה אנטביוטית לעיין וטיפות עניים רת התרופה לקחתי במשך חודש.
הבנתי באנטביוטיקה משבשת את הבדיקה.
האם הבדיקות שלקחתי לא ייצאו משובשות בגלל התרופה לעיין שלקחתי. אני יכול להיות בטוח לגמריי? לעשות בדיקות נוספות?
אני לחוץ, יש איזה ספק בכדי שאבצע בדיקות נוספות?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות למחלת מין
צבי01/12/2016חשוב לציין שאת המשחה האנטביוטית והטיפות לקחתי חודש שלם, הפסקתי ואחרי 10 ימים עשיתי בדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך..
צבי04/12/2016היי אודה אם תענו לי בבקשה לשאלתי.
אבקש גם להתייחס בנוסף למשחה האנטביוטית למקרה שאני לוקח ציפרלקס. האם תהיה השפעה על התשובות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד``ר בינה כהן-סחר05/12/2016אם האנטיביוטיקה שלקחת לא פעילה נגד החיידק שנבדק, היא לא תשפיע על תוצאות הבדיקה.
לציפרלקס אין השפעה על התוצאה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה חשובה
צבי06/12/2016תודה על התשובה. אם כך טיפות לעניים דתאמצין 0.5% ומשחה לענייםtobrex oiniment 0.3% פעיל נגד החיידק?
במידה ואני לוקח תרופה פעילה לחיידק, כמה זמן מספיק לחכות מהפסקת לקיחת התרופה ועד ביצוע הבדיקה.
בכל אופן הייתי שמח לדעת אם התקופות שלקחתי פעילות לחיידק.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לקבל תשובה.
צבי11/12/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הדבקה בצהבת ומחלות אחרותחסוי 2929/11/2016
אם יש לי צהבת שאני אפילו לא יודע שיש לי בגוף ( קיימתי יחסים לא מוגנים פשוט ) עד כמה הסיכוי קטן שאדביק את הפרטנרית שלי במחלה הזו ביחסי המין ? וכנ"ל לגבי מחלות מין אחרות כמו עגבת ( כמובן חוץ מגולת הכותרת איידס ) ? גם באמת שאין לי שום תסמינים ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר בינה כהן-סחר01/12/2016מחלת מין יכולה להדביק את הפרטנר/ית שלך גם אם אינה מודע לקיומה או אם אינה גורמת לתסמינים. אם קיימת יחסים לא מוגנים ואתה חושש שנדבקת, פנה לרופא להפניה לבדיקות הרלוונטיות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלות לגבי HPB PCRסימה29/11/2016
אם בבדיקת HPV PCR - אין לי את הוירוס . אזי ממה יכולות לנבוע הפפילומות בפתח הנרתיק והאם הם בטוח לא קונדילומות מאחר ואין לי את הנגיף?
ד``ר בינה כהן-סחר01/12/2016בבדיקת HPV TYPING (אם זו הבדיקה שבוצעה) - לא בודקים את הזנים שגורמים לקונדילמות אלא את הזנים שבסיכון לגרום לסרטן צוואר הרחם. כלומר, יתכן שיש לך קונדילומות ועדיין הבדיקה תצא שלילית כי היא לא בודקת את הזנים האלו.
כמובן שיתכן גם שלא מדובר בקונדילומות אלא בממצא אחר שאינו נגרם מ-HPV. לאבחנה עלייך לפנות לבדיקת רופא נשים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לתגובה
סימה04/12/2016הרופא טוען שהם לא קונדילומות ולהגיע בעוד חודשיים לביקורת כי זה זמן הדגירה שלהם, היתכן? בינתיים האם מותר יחסי מין והאם מין אוראלי לא מדבק במקרה והם קונדילומות או לא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספת לתגובה
סימה04/12/2016ואם הם לא קונדילומות, מה לדעתך זה יכול להיות?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
סימה04/12/2016הבדיקה שבוצעה היא לקיחת משטח מהנרתיק לHPV , המשטח נמצא שלילי. האם זה HPV TYPING? והאם יש בדיקת דם שבודקת יותר טוב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד``ר בינה כהן-סחר05/12/2016אין אפשרות לדעת בלי בדיקה מה הממצאים שיש אצלך - אם את לא בטוחה בתשובה שקיבלת מהרופא שלך פני לחוות דעת נוספת. אם מדובר בקונדילומות, מומלץ לא לקיים יחסים כי הן מדבקות.
בדיקת HPV מבוצעת במשטח נרתיקי, בדר"כ במרפאות צוואר רחם במקרים ספציפים או באופן פרטי, זו לא בדיקה שגרתית שמתבצעת אצל רופא הנשים שלך. אין בדיקת דם לזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערה - חשש להדבקה STDיוסי29/11/2016
לפני שבוע שפשפתי את איבר המין שלי בשדיים של זונת רחוב עד לגמירה (ללא קונדום). מה הסיכויים להדבקה במחלות מין. יומיים לאחר מכן התחילה לי צריבה בפין. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר01/12/2016שלום רב,
אין סיכון להדבקה במחלת מין באופן שתיארת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובה לגבי הדבקות במחלות מיןרבקה27/11/2016
שלום רב, אני חרדתית ומכן השאלות המוזרות.. עברתי אתמול ליד פח אשפה הייתה שם עטיפה של קונדום זרוקה ואני חוששת שאולי גם היה שם קונדום משומש שאני לא ראיתי וייתכן כי דרכתי עליו, הייתי עם סנדלים שהגעתי הביתה אחרי 10 דקות הורדתי אותם ולא זכור לי אם שתפתי יידים.. במידה וכן היה קונדום האם ייתכן כי בכך שנגעתי בעין או באיבר מין העברתי לעצמי מחלת מין? אני ממש מבקשת עזרה והתייחסות רצינית ( מודעת לכך שאני חרדתית)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר01/12/2016אין אפשרות להדבק במחלת מין בדרך שתיארת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נוזל זרע מדבק במחלותמורן25/11/2016
כמה זמן לוקח לנוזל זרע להתייבש.. נניח ונגעתי בטעות עם היד בנוזל כזה בערך 4 שעות אחרי מגע מיני.. האם הוא עדיין מדבק במחלות מין ??? דואגת מאוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נוזל זרע
ד``ר רונן הולנד25/11/2016לא נדבקים במחלות מין מנגיעה עם היד בנוזל זרע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לנוזל זרע מדבק במחלות
מורן25/11/2016הבנתי כי מנגיעה ביד לא ניתן להדבק במחלות מין לאחר שנגעתי בנוזל זרע ( אני חדרנית בבית מלון) אבל מה עם נגעתי באזור רגיש כמו עין או איבר מין לאחר מכן.. לדעתי עבר מעט זמן והזרע לא היה טרי אבל אני לא יודעת כמה זמן עבר..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תענו לי על השאלה הנוספת מאוד חוששת
מורן27/11/2016שאלתי שאלת המשך ומאוד פוחדת בבקשה תענו לי כשתוכלו, בחרדה מהנושא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נמצא אצלי נוגדים לכלמידיהאנונימי24/11/2016
igG יצא 128
וה igA <32
האם זה אומר שיש לי כלמידיה? מה הטיפול היעיל במקרה זה?
אני רגישה מאוד לריחות, והריח בנרתיק מעט שונה לאחרונה(לרעה..).. מה שהביא אותי לחשוד ולבדוק את זה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נוגדני קלמידיה
ד``ר רונן הולנד25/11/2016בדיקת בדם של נוגדני קלמידיה, אינה מעידה על מחלת מין, ובוודאי שלא מחלת מין פעילה
IgG משקף חשיפה בעבר ולא בהווה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה, אך
אנונימי25/11/2016זה שה igA קטן מ32 זה לא אומר שיש משהו פעיל? או שזה זניח?
הקישור שעשיתי לריח מוטעה?
אודה לך אם תמליץ לי מה לבדוק מכאן..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpeg)
.jpeg)
.jpeg)
.jpeg)
.jpeg)

.jpg)