מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כרי לילהבת02/02/2012
באיזה גיל זה מתחיל? בני בן 11 ואני ראיתי כמה כתמים.. אני קצת מתפדחת לשאול אותו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כרי לילה - תגובה
ד``ר דוד בן מאיר05/02/2012שלום רב,
התופעה תתכן בהחלט אם התפתחותו המינית הושגה בגיל זה (מקביל לבנות אצלן יכול להיות מחזור בגיל 9 או 10 או 14)
דר' בן-מאיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרטבת לילהמירי25/01/2012
שלום רב,
בני יהיה בן ארבע בעוד שבועיים.
הוא ילד חכם, פיקח וגמול כבר מגיל שנתיים וחצי כאשר הורדנו את הטיטול בלילה בערך בגיל שלוש.
לאחרונה הוא חזר להרטיב בלילה בלי שום סיבה מיוחדת הנראית לעין.
הנושא מאוד לא נעים לו ולא לסביבה.
כאששר ניסיתי כמה פעמים להעיר אותו ע"מ שישתין בערך ב-12 בלילה הוא לא הבין מה אני רוצה ממנו ורק התעצבן עלי שהערתי אותו.
אני יודעת שהרטבת לילה נחשבת ללא תקינה רק מגיל ארבע.
האם עלי לפנות לרופא?
האם הסיבה יכולה להיות שהוא עדיין ישן עם מוצץ ולכן השינה שלו יותר עמוקה?
כדאי לחכות לקיץ ולראות אם זה עובר?
אודה על תשובה מהירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרטבת לילה - תגובה
ד``ר דוד בן מאיר25/01/2012מירי שלום,
אני יודע שיש המתחילים לטפל בגיל מוקדם כמו גיל 4 שנים בהרטבת לילה. לטיפול בגיל זה אין סימוכין בספרות ולדעתי יש לטפל אצל מרבית הילדים סביב גיל 6 שנים אם בשלים לכך והדבר מפריע להם.
דר' בן-מאיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרטבת לילה אצל ילד בן 10חגית25/01/2012
שלום רב,
לפני כשלושה שבועות בני בן ה-10 החל לעשות פיפי במיטה במהלך הלילה. בשבועיים הראשונים זה קרה כמעט כל לילה ואילו בשבוע האחרון קרה פעם אחת.
כמה דגשים:
1. לא חל שינוי התנהגותי אצלו ובבדיקה שעשיתי איתו הכל נראה רגיל. הילד קם שמח לבית הספר ולא נראה כל קושי רגשי או חברתי.
2. בדיקות שתן יצאו תקינות.
3. זה מתרחש פעם אחת בין השעות 2:00-5:00 (הולך לישון ב-21:30).
4. הילד גמול מגיל 3 ללא בעיות הרטבה.
5. שבוע לפני שהעניין החל, הילד חלה בדלקת ריאות וטופל באזינל (אין לי מושג אם יש קשר).
אודה מאוד לחוות דעתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרטבת לילה אצל ילד בן 10 - תגובה
ד``ר דוד בן מאיר25/01/2012חגית שלום,
אם ההרטבה ממשיכה לאורך זמן ובאופן תדיר (מעל אחת לשבוע) יש מקום לשקול טיפול.
דר' בן-מאיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בולבול "מתחבא"שרון25/01/2012
נעם בן שנה ורבע, כבר מאז שנולד הבולבול שלו "מתחבא" (בטוח יש לזה שם יותר קורקטי, אבל אני לא מכירה). כשהוא עושה פיפי, לרוב הוא יוצא, אבל שאר הזמן הוא טמון בבסיס.
בהתחלה הוא היה קצת שמנמן, אז חשבנו שהוא מתחבא בקפלי השומן, אבל עכשיו הוא רזה יותר ופעיל מאד. לא נראה שזה מפריע לו, אבל היום הגננת המליצה שניקח אותו לאורולוג.
האם יש סיבה לדאגה?
מה יכולה להיות הסיבה לתופעה כזו?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בולבול "מתחבא" - תגובה
ד``ר דוד בן מאיר25/01/2012שרון שלום
ודאי שאין מקום לדאגה, ניתן לפנות לאורולוג ילדים לצורך בדיקה.
דר' בן-מאיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ילד בן 6.5 עושה פיפי כל כמה דקותיורם24/01/2012
ילד בן 6.5 עושה פיפי כל כמה דקות כבר יותר מחודש (ולא בלילה)
עשינו בדיקות אולטרה סאונד שתן ודם והכל תקין
מה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ילד בן 6.5 עושה פיפי כל כמה דקות - תגובה
ד``ר דוד בן מאיר25/01/2012יורם שלום,
לעיתים לוקח זמן עד לשיפור. אם לא תבחינו בשיפור בשבועיים הקרובים ממליץ לפנות לבדיקה אצל אורולוג אם נשללה בעיה רגשית שתרמה לכך לצורך טיפול
דר' בן-מאיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת חוזרת בדרכי השתןהורים22/01/2012
לרופא שלום.
ביתנו בת שנה וארבעה חודשים בריאה בדרך כללית.
בחודש וחצי האחרון סבלה 3 פעמים מדלקת חוזרת בדרכי השתן.
באפיזודה הראשונה באמצע דצמבר,לאחר אבחון הדלקת טופלה בצפורל במשך 5 ימים.
שלושה ימים לאחר מכן חזרה הדלקת עם תסמינים של חום גבוה מתמשך.
הופננו למיון שם בוצעו בדיקות ונלקחה תרבית שתן.
במיון ניתן לילדה "רוצפין" בהזרקה לוריד והמשך טיפול ב"אוגמנטין" למספר ימים.
עם קבלת תוצאות התרבית, נראה כי החיידק רגיש ביותר לצפורל אבל רופאת הילדים אמרה שיש רגישות חלקית גם לאוגמנטין ושאם התחלנו כבר את הטיפול יש להמשיך עם תרופה זו.
שלושה ימים לאחר סיום האוגמנטין, שוב אובחנה דלקת בשתן, פנינו לרופא בדרישה לקחת את הצפורל כמו שהמליצו במיון והילדה קיבלה את התרופה במשך 10 ימים X שלוש פעמים ביום.
לפני כשבוע, סיימה את הטיפול האנטיביוטי בפעם השלישית ושוב בוצעה תרבית:
אובחן citrobacter
100,0000
* בנתיים בוצע אולטרסאונד כליות ודרכי שתן אשר מסכם-
שתי הכליות בגודל תקין. פרנכימה שמורה.
כליה ימנית בקוטר אורכי 7.0 ס"מ מערכת המאספת מעט גדושה. אגן הכליה ברוחב כ-0.4 ס"מ.
כליה שמאלית- בקוטר אורכי 7.1 ס"מ.
כיס השתן הודגם היטב וגבולותיו סדירים.
אין נוזל חופשי בשיפולי הבטן.
א.האם האולטרסאונד תקין?
ב.האם תוצאות התרבית האחרונה מעידות שאין יותר דלקת בשתן והחיידק חוסל?
ג.האם במצב כזה מקובל לתת טיפול מונע באנטיביוטיקה?
ד.האם יש לפנות בשלב זה לבדיקת נפרולוג/ציסטורגפיה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת חוזרת בדרכי השתן - תגובה
ד``ר דוד בן מאיר25/01/2012שלום רב,
השאלות שאתם שואלים הן לענין ופורום זה אינו המקום לענות עליהן היות שקיימות גישות שונות והברור אינו אחיד בין הרופאים. עצתי לכם לבחור אורולוג או נפרולוג ילדים עליו אתם סומכים ולבצע את שייעץ לכם לאחר הסבר מפורט של הרציונל לגישות השונות.
דר' בן-מאיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היפוספאדיסשיר22/01/2012
בני בן השנה יש היפוספאדיס דרגה קלה יש לו ניתוח בעוד חודש ברצוני לדעת האם הניתוח יבוצע בלייזר ומה זמן ההחלמה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוףףףףףףף
שיר22/01/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוףףףףףףף - תגובה
ד''ר עמוס נאמן09/02/2012אין שום דבר דחוף כאן. הניתוח לא מבוצע בלייזר. תשאלי את הרופא הנתח לגבי זמן אחלמה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היפוספדיאסנועה19/01/2012
שלום,
הבן שלי כבן שנה ובעוד שבועיים הוא אמור לעבור ניתוח בשל היפוספדיאס.
יש לי 2 שאלות.
1. הבן שלי מצונן כרונית מאז שהוא נולד, לקחנו אותו לרופא אלרגיה אשר קבע כי הוא אינו אלרגי לשום דבר.
האם כדאי לעשות את הניתוח עכשיו או לדחות אותו בכמה חודשים?
2. כמה זמן צפוייה ההחלמה? ומהי מידת הכאבים אשר התינוק יסבול מהן לאחר הניתוח?
אודה לכם על תשובה מהירה.
בברכה
נועה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היפוספדיאס - תגובה
ד''ר עמוס נאמן09/02/20121. רצוי ךהתיעץ עם המרדים ורופא הילדים
2. החלמה מהירה , כאבים מינימאליים. לכל מנתח העדפות והמלצות שונות לגבי הטיפול לאחר הניתוח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אשך ימין מוגדלעדי18/01/2012
לבני בן החצי שנה יש אשך ימני מוגדל .
בגיל 3 חודשים הלכנו לאורולוג והוא אמר לנו לבוא לביקורת בעוד 3 חודשים.
עכשיו בני בן חצי שנה והאשך שלו נישאר כמו שהיה ואפילו הופיעו על האשכיים מקדימה מתחת לאיבר מין אודם שמתפשט לאט על כול אזור האשכים.
לשאלתי: האם האודם הוא קשור לגדילה של האשכיים?(כי אמרו לי שזה יכול לרמז על דלקת).
ואם עד עכשיו האשך מוגדל האם יצטרכו לערוך לו ניתוח?והאם הניתוח מסוכן?
בתודה מראש עדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשך ימין מוגדל - תגובה
ד``ר דוד בן מאיר25/01/2012עדי שלום,
בגיל זה לא סביר שיש הבדלים בגודל האשך עצמו אלא עקב נוזל במעטפות שסביב לאשך. לפיכך חשוב להבדק ולאשר זאת. אם יש הבדלים בגודל האשך עצמו יש לבצע ברור מהיר לסיבה לכך.
דר' בן-מאיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בליטה באיבר המיןלילך17/01/2012
שלום ד"ר,
היום שמתי לב לבליטה מוזרה בגוף הפין של בני בן החודשיים. הוא נימול בגיל שבועיים בגלל משקל נמוך ולא היו כלל סיבוכים הקשורים לכך מאז.
הבליטה רכה ולא נראה שהיא מכאיבה לו. מצורפת תמונה.
מה זה יכול להיות לדעתך?
המון תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בליטה באיבר המין - תגובה
ד``ר דוד בן מאיר17/01/2012לילך שלום
יתכן שמדובר בעודף עורלה ויתכן שמדובר במבנה שנוצר מהדבקות עור על עור.
התמונה מטושטשת ולא ניתן לקבוע בוודאות
דר' בן-מאיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תינוק בן שנה וחצישי17/01/2012
שלום,
שאלה לגבי ניתוח של ילד בן שנה וחצי, שבבדיקה נאמר כי יש "מעט" פיתול, מעט סיבוב והפתח מעט מווצר - ולאור זאת הומלץ לבצע ניתוח.
האם הסיכון משמעותי בהליך זה נוכח ההרדמה, בעיקר מבחינת טווח ארוך (תפקוד, פוריות וכו')?
איך ההתאוששות מניתוח זה בגיל זה, והאם זהו הגיל המתאים?
כמו כן, האם הניתוח פותר את הבעיה לתמיד?
המון תודה על עזרתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תינוק בן שנה וחצי - תגובה
ד``ר דוד בן מאיר17/01/2012שי שלום,
הרדמה שמבוצעת על-ידי מרדים מנוסה בהרדמת ילדים בטוחה מאד בגיל הנ"ל.
שיעור הסיבוכים נמוך ללא פגיעה בפוריות או בתפקוד.
מציע לרכז שאלות לגיטימיות אלה ואחרות ולשאלן את המנתח
דר' בן-מאיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חור איבר מין סגור של ילדה בת 7לינוי16/01/2012
שלום...
ביתי בת 7 , גילינו כי חור של איבר מינה סגור, הרופא המליץ למרוח משחה בכדי לפתוח את החור , אני חוששת לעשות זאת לבד , האם יש רופא שמתמחה באמצעי הרבייה של ילדה או בגניקולוגיה של ילדות ?
מה ניתן לעשות כדי לפתוח את החור ? והאם ישנן השלכות על פעילות הרבייה הפנימית שלה ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חור איבר מין סגור של ילדה בת 7 - תגובה
ד``ר דוד בן מאיר17/01/2012לינוי שלום
לעיתים המשחה עוזרת ולעיתים יש צורך בהפרדה ידנית תחת טשטוש או הרדמה שטחית.
ניתן לפנות לאורולוג ילדים או גניקולוג ילדים
דר' בן-מאיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפטוף שתן לאחר הטלתויעל10/01/2012
שלום רב
ביתי בת 9, סובלת כבר יותר מחודש מטפטוף שתן לאחר הטלתו.
הדבר מטריד ומעיק עליה המון.
הבדיקות שביצעה שתוצאותיהן תקינות : תרבית שתן, אולטראסאונד כליות ודרכי שתן.
האורולוג ביקש לבצע את הבדיקות אורודינמיקה מלאה וציסטואורטוגרפיה.
יש לציין שבימים האחרונים חלה החמרה במצבה וצורב לה מס' דקות לאחר הטלת השתן.
1. הבדיקות שעליה לבצע הינן בדיקות פולשניות, לא נעימות וכואבות. האם הכרחי לעשותן? יש בדיקות חלופיות לילדה בגיל זה?
2. מה יכולה להיות הסיבה לתופעה מטרידה זו? ממה הילדה סובלת?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפטוף שתן לאחר הטלתו - תגובה
ד``ר דוד בן מאיר17/01/2012יעל שלום,
מעט שטחי לתת תשובה מקצועית מבלי לקחת הסטוריה מפורטת ולבדוק את הילדה.
יתכן שמדובר בטפטוף שתן לנרתיק- תופעה מוכרת בבנות שאינה מצדיקה את הברור שציינת
דר' בן-מאיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטפטוף לאחר מתן שתן
יעל17/01/2012שלום ד"ר,
האם יתכן כי טפטוף זה ימשך מספר דקות (בישיבה בשרותים טוענת כי סיימה את מתן השתן) ?
כיצד ניתן לבודד האם אכן מדובר בתופעה זו
ולאחר כמה זמן / גיל אמורה התופעה לחלוף
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרטבת לילהאילוז לינה07/01/2012
ביתי בת השש התחילה לפספס שתן בלילה.כבר מספר לילות שזה קורה.רציתי לדעת מה יכולות להיות הסיבות לכך.מה הטיפול ולמי עליי לפנות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרטבת לילה - תגובה
ד``ר דוד בן מאיר10/01/2012לינה שלום,
אם ההרטבה אינה חולפת בתוך מספר שבועות והיא מפריעה לביתך הייתי ממליץ לפנות למרפאת הרטבת לילה שמנוהלת על-ידי רופא באחד מבתי החולים.
דר' בן-מאיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירודים מתמשכים באיזור האשכים והפיןש.04/01/2012
אני קרוב לגיל 18, לא קיימתי יחסי מין או מגע מיני כזה או אחר, ולאחרונה (מס' ימים-שבוע) התחיל לי גירוד קשה באשכים, באיזור בבסיס הפין (למעלה יותר), כעת הגירוד כמעט והפסיק כליל באשכים ועבר לאזור הפין. (מדובר על החלק האחורי של הפין, החלק שאני לא רואה).
לאור הנסיבות אני תוהה אם מדובר פשוט ביובש-יובש קיצוני (אני די מועד ליובש, נראה שהעור שלי רגיש לכך, הידיים שלי בתקופת החורף נהיות אדמומיות ויבשות, וכן לעיתים גם השפתיים).
אני שואל זאת מכיוון שלא כל כך נעים לי ללכת לרופא ולהיבדק, במקרה שזה אכן דבר פעוט כמו יובש. אם זה אכן יובש מה אני יכול לעשות בנידון? ואם הסממנים הם לא של יובש האם מומלץ להיבדק אצל רופא או שזה משהו שיכול לעבור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גירודים מתמשכים באיזור האשכים והפין - תגובה
ד``ר דוד בן מאיר10/01/2012שלום רב,
לדעתי אין מנוס מלהבדק על-ידי רופא- הייתי ממליץ על רופא עור
דר' בן-מאיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)