מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חשפיה לוירוס שפעת החזירים והריוןשלומית30/07/2009
שלום רב,
לפני כחודש בן זוגי אובחן כחולה בשפעת החזירים,ואני נמצאת בחודש השביעי להריוני. למרות הקרבה אליו בזמן שהיה חולה לא נידבקתי (לא היה חום - כמובן שהקפדתי לבדוק) שאלתי היא האם יש סיכוי שהוירוס עבר לעובר לצרות שלא היה לי חום? האם זה יכול להשפיע על העובר בדרך עקיפה??
לתשובתכם אודה
שלומית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשלומית
ד''ר אלי רימון30/07/2009המחלה מתבטאת בסמפטומים אופיניים
אם לא חלית אין בעיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לשני הרופאים: האם במח' היולדותמיכל30/07/2009
בביה"ח שלכם יש היערכות מיוחדת בגלל שפעת החזירים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שפעת חזירים
ד''ר אלי רימון30/07/2009עירנות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בהמשך לשאלתךסיון בובי30/07/2009
בוקר טוב ד"ר אלי רימון
בהמשך לשאלתי
למי אוכל לפנות בנוגע לבעייה של שמירת ההריון
שאלתה אותי באיזה קופה אני
אז אם יש לך תשובה
אודה לך אם תעדכן אותי
תודה רבה על הכל
סיון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשמירה
ד''ר אלי רימון30/07/2009רופא מטפל או רופא הריון בסיכון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בקשר להתקן תוך רחמי....tango30/07/2009
השאלה היא:
האם לשם הוצאת ההתקן חייבת האישה להיות בזמן הוסת כאשר ואני מדגישה מדובר
באישה שזה הריונה הראשון?
או שגם במצב זה ניתן להוציא את הההתקן?
תודה מראש
TANGO* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התקן
ד''ר אלי רימון30/07/2009השאלה לא ברורה
האם את בהריון עם התקן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך תשמר האשה ההרה משפעת החזירים?אפרוח429/07/2009
אשמח לקבל מידע מאחד הרופאים, אני בשבוע 15 , איך אנחנו אמורות להשמר מפני שפעת החזירים. אני עובדת הוראה ואמורה לחזור לעבוד בגנים בספטמבר, משמע אני יהיה חשופה מאוד.
מה עליי לעשות?
אודה לכם על תשובתכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שפעת החזירים
ד''ר אלי רימון30/07/2009שאלה טובה , אני לא חושב שמשהו יודע לתת תשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון תאומיםמורין29/07/2009
אני בהריון תאומים טבעי, שבוע 21,
סובלת מכאבי גב חזקים ובעיקר כאבים בעצם הזנב, לחצים וכאבים חזקים בבטן התחתונה.
בנוסף, לאחר ישיבה ממושכת גם קוצר נשימה, דפיקות לב מואצות וטשטוש ראייה.
האם זה נכון שבהריון תאומים צריך לחשוש יותר ולתת שמירת הריון כדי לא לסכן את העוברים?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למורין
ד''ר אלי רימון29/07/2009אין צורך בשמירת הריון אוטומטית בכל הריון תאומים
שמירת הריון נתנת בהתאם לבעיות כמו צירים מוקדמים, קיצור מואר וכו
ההחלטה לפי שיקולי הרופא המטפל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד משהו...
מורין29/07/2009אני יודעת ששמירה זה לא אוטומטית, אך כפי שתיארתי קודם יש כאבים ותופעות נוספות.
האם זה לא מספיק בשביל לקבל שמירה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד משהו...
מורין29/07/2009אני יודעת ששמירה זה לא אוטומטית, אך כפי שתיארתי קודם יש כאבים ותופעות נוספות.
האם זה לא מספיק בשביל לקבל שמירה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתאומים
ד''ר אלי רימון30/07/2009ההחלטה בסמכות הרופא המטפל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אפלה והנקהשרון29/07/2009
נמצאת בסוף שבוע 37. מטופלת מהשליש הראשון באספירין 100 מ"ג וקלקסן 60 מ"ג עקב אפלה שהתגלתה. מיועדת להפסיק בקרוב את האספירין אך להמשיך בקלקסן מיד לאחר הלידה לתקופה של חודשיים נוספים. האם תחת הטיפול כפי שהיה וימשיך להיות, אפשר להניק ללא חשש?
ש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשרון
ד''ר אלי רימון29/07/2009אין בעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לד"ר רימון-אני29/07/2009
מה שלומך?
(הריון ראשון טבעי שבוע 35+ סכרת הריון)
ביצעתי את הבדיקות דם לגבי הגירודים בגוף שרק החמירו לי ואני ממש סובלת ...
לקחתי גם את הכדורים (פרוטיאזין) -נכון שזה לא אמור לעשות הוקוס פוקוס
ולהעלים את זה ביום אחד...
אני לא מפסיקה להתגרד בכל הגוף אני לא עומדת בזה ..
הגיעו חלק מהבדיקות דם -
אני מצטערת שאני משגעת אותך פה בפורום אבל אני לא יכולה לעבור עוד יום ככה
ואשמח לדעת מה אתה ממליץ לי לעשות הלאה..
תודה רבה על הסובלנות העזרה והטיפול המסור שלך. שמרית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות הדם
אני29/07/2009ALK.PHOSPHAT. 161.00 U/L ( 30.00- 140.00) (.........)*
ALT(GPT) 9.00 U/L ( 5.00- 40.00) (*........)
AST(GOT) 18.00 U/L ( 5.00- 40.00) (..*......)
BILIRUB.TOTAL 0.46 MG/DL ( 0.30- 1.20) (.*.......)
BUN 4.00 MG/DL ( 4.60- 21.00)*(.........)
CALCIUM SERUM 8.86 MG/DL ( 8.40- 10.40) (.*.......)
CREATININE SER 0.65 MG/DL ( 0.50- 1.20) (.*.......)
SODIUM SERUM 135.00 MMOL/L ( 134.00- 148.00) (*........)
POTASSIUM SERU 3.60 MMOL/L ( 3.50- 5.30) (*........)
PHOSPHORUS 3.92 MG/DL ( 2.50- 4.60) (.....*...)
URIC ACID 2.20 MG/DL ( 2.30- 6.30)*(.........)
WBC 8.10 K/UL ( 4.00- 10.00) (.....*...)
NEUTROPHILS 5.90 K/UL ( 1.80- 6.60) (.......*.)
NEUTROPHILS % 72.10 % ( 46.00- 68.00) (.........)*
CMV-IGG 4.80 IU/ML ( 0.00- 0.39) (.........)*POSITIVE
NEGATIVE< 0.4
BORDERLINE 0.4-0.6
POSITIVE>0.6
CMV-IGM NEGATIVE
EBV-IGM NEGATIVE
NEGATIVE<20
BORDERLINE 20-40
POSITIVE>40
TOXOPLASMA-IGG <3 IU( 0.00- 7.10)
POSITIVE = / > 8.8 IU/ML
BORDERLINE 7.2 - 8.8 IU/ML
NEGATIVE < 7.2 IU/ML
TOXOPLASMA-IGM NEGATIVE
EBV EBNA (IGG) 27.50 U/ML ( 0.00- 5.00) (.........)*Positive 1.02 SG
LEUCOCYTES UR. 500.00 LEUK./UL
NITRITE NEGATIVE
PH (URINE) 6.00
PROTEINE UR 30.00 MG/DL
GLUCOSE URINE Normal MG/DL
KETONES NEGATIVE
UROBILINOGEN Normal MG/DL
BILIRUBIN UR NEGATIVE
ERYTHROCYTES NEGATIVE
SEDIMENT RBC 1.00 HPF
SEDIMENT WBC 41.00 HPF
SEDIMENT SQEP +3 HPF
SEDIMENT MUCOUS +3 HPF* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשמרית
ד''ר אלי רימון29/07/2009גשי ליעוץ רופא עור להתיעצות?
מה קורה עם הבדיקה למלחי מרה שבקשתי שתעשי??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אני29/07/2009טלי אמרה לי שזה לא קשור אלייה .
ומאז אני מנסה לקבוע תור לבדיקה ..
השארתי הודעה באיכלוב ומחכה שייחזרו אליי עם תשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת מי שפיר ושלייה קדמית נמוכהאפרוח429/07/2009
שלום
אתמול הייתי בסקירת מערכות מוקדמת שבוע 15, בסקירה נמצאה שליה קדמית נמוכה מגיעה לצואר הרחם ומכסה אותו בחלקו.
עוד נאמר לי שהסקירה היתה קשה מאוד גם בשל מיקום השליה וגם בשל ניתוח קיסרי שעברתי בלידה קודמת.
בסקירה נמצא קלאב פוט בכף רגל ימין ברמה בינונית.
רציתי לדעת מספר פרטים חשובים
1. האם בדיקת מי השפיר שאעשה מסוכנת יותר בשל מיקום השליה?
2. האם שווה ללכת לסקירה נוספת אצל רופא אחר בשבוע 22 , או שבתנאים הללו יהיה קושי לכל רופא.
3. עד כמה קלאב פוט הוא דבר שכיח ואפשר לטפל בו.
אודה על תשובתכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שליה נמוכה
ד''ר אלי רימון29/07/2009זה תלוי במיקום השליה בעת מי השפיר , אם נמוכה יכול להכנס מעל השליה בלי לעבור דרכה
כדאי לבצע סקירה שניה מכוונת ולגבי מבצע אחר זו החלטה שלך
קיים טיפול לבעיה אך פרטים תמצאי בפורום רופאי ילדים או אורטופדיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהלילי29/07/2009
בת 39, סובלת מיתר לחץ דם, בעיות קרישה.
עפ"י מחשבוני ביוץ, הביוץ יתרחש ב-5.8
מתכננת טיול לחו"ל ב-14.8
הריון קודם היה הריון בסיכון בשל גורמים שציינתי קודם והסתיים בזרוז בשבוע 36.
יש לי 2 שאלות:
א. האם בהריון בסיכון ניתן לטוס לאירופה בשבוע כ"כ מוקדם, מתוך מחשבה שאח"כ אהיה הרבה בשמירה בבית והרבה בבית חולים.
ב. אני חוששת משפעת החזירים. חלילה אם אדבק, מה ההשלכות לגבי העובר? לגביי?
עד כמה הדבר מסוכן לעובר?.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לילי
ד''ר אלי רימון29/07/2009אני לא רואה בעיה בנסיעה לחול
אין מידע לגבי השפעת השפעת על העובר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמירת הריון עקב בעיות קרישהגל28/07/2009
לפני כ- 10 שנים בעברי הריון ראשון - חודש שמיני - עובר מת,הריון שני - ילדה בריאה - הריון בסיכון עקב צירים מוקדמים, הריון נוסף של 2 עוברים - הסתיים בהפלה - לא היה דופק.
לאחר בירור התגלו בעיות קרישה - לכן הומלץ לי טיפול בהריון של זריקות קלאקסן 40 מ"ג +אספירין, הם יש מצב שהריון זה מוגדר כשמירת הריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמירת הריון
ד''ר אלי רימון29/07/2009לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אגני כליה מורחביםgiss28/07/2009
שלום,
אני בשבוע 22 ,היום עברתי סקירת מערכות מאוחרת. בבדיקה התגלה כי לעובר יש אגני כליה מורחבים (כליה ימנית 4.5מ"מ, ושמאלית 5 מ"מ) שאר הממצאים בבדיקה תקינים. אשמח לשמוע מה דעתכם על הנושא ומה אתם ממליצים לעשות בנדון.
כמו כן רצוי לציין כי הבדיקות עד כה תקינות - סקירה ראשונה ומי שפיר
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אגני כליה
ד''ר אלי רימון29/07/2009אם מי שפיר תקין ואין עדות למומים נוספים דורש מעקב בסונר לראות אם מחמיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאגני כליה מורחבים
giss29/07/2009עוד כמה זמן נהוג לבצע אולטרה סאונד נוסף?
מה המשמעות עם זה אכן מחמיר?
ומה המשמעות אם זה נשאר כך?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאגני כליה
ד''ר אלי רימון29/07/2009עוקבים כל מספר שבועות
למעשה גם אם גדל אין לזה משמעות הרחם אלא לאחר הלידה
במקרים חריגים מאוד שמדובר במומים חוסמים יתכן טיפול ברחם אך זה לא רלוונטי לך כעת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרפסיעל28/07/2009
שלום רב. אני בהריון שני בשבוע 35. בדיקת הרפס שעשיתי העלתה: HERPES HSV2 IgG שלילי ו- HERPES HSV 1+2 IgM חיובי. מה זה אומר ואילו השלכות יכולות להיות על העובר או מהלך הלידה? אציין שבמהלך ההריון סבלתי מדלקת וגרד בנרתיק וטופלתי ע"י אגיסטן ובהמשך ע"י זידובל. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליעל
ד''ר אלי רימון29/07/2009במקרים כאלה כדאי לפנות לרופא ששלח אותך לבדיקות כי רק הוא יודע מה הסיבה לבדיקות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אסטמה קשה בהריוןבובי סיון28/07/2009
שלום
שמי סיון , בת 27,
נשואה+1 וכרגע בהריון שני בשבוע 22 .
מאז גיל קטן אני סובלת מאסטמה , ובזמן ההריון הראשון חלה החמרה קשה שזה המון אישפוזים ,וחנק יום יומי קבוע למרות כל הטיפולים .
ומאז אני עושה הנאלציות וונטולין ואיירובנט כל 4-5 שעות ומשנה לשנה ישנה החמרה ,
כרגע בהריון השני מאז לפני חודש ישנה התדרדרות משמעותית עקב כך הייתי מאושפזת 12 יום במחלקה להריון בסיכון גבוה ,במהלך האישפוז, למרות טיפול בהידרוקורטיזון בוריד 200*3 תפקודיי הריאות יצאו לקויים 67%, ולאחר מרחיבי סימפונות ישנו שינוי מאוד משמעותי ,
הבעייה שלי שכרגע סיימתי שבועיים טיפול בסטרואידים בכדורים ,המצב ממשיך כמו שהוא היו ימים שבהם הצלחתי להחזיק 6-7 מהנאלציה להנאלציה אבל לא יותר מזה
אני לא יכולה להירדם כל הלילה אני מרגישה שהחנק מתגבר אפילו כפול משעות היום , אני מטופלת בסימביקורט 2*2 ביום מזה שנים
מחר אני מוזמנת למעקב רופא ריאות שאמר שכנרה אעבור לסטרואידים קבוע ושזה עדיף על פני הנאלציות כל 4 שעות במשך כל ההריון הפחד שלי שאני לא מצליחה להסתדר זה לא מצב חדש בגלל שההחמרה החלה עוד לפני ההריון ועכשיו ממשיכה להחמיר ובקושי מגיבה לתרופות אני ממש דואגת
השאלה החשובה שלי היא מה אני עושה לגביי העבודה ?
לי אין ימי מחלה ניצלתי את כולם עוד באישפוזים של לפני ההריון
כרגע כן יש לי ביד 30 ימי מחלה עוד מאז האישפוז עד היום אבל לא משלמים לי על זה כי אין לי ימי מחלה
והבנתי שאם לא כתבו לי שמירת הריון אז ביטוח הלאומי לא ישלם לי
אז מה עושים עם כזה סבל לא נותנים שמירה
אז איך אני אמורה לחיות ללא משכורת הריי אין לי אויר בקושי לרדת במדרגות ,אין לי אפשרות ללכת לעבודה האם מגיע לי שמירת הריון ?
כל חופשות המחלה שקיבלתי ושבטח אקבל לא עוזרת לי כלל.
יש תפקוד ריאות שבעבר היו תקינים וכעת החמירו ויש אישפוזים לא חושבת שאוכל לסחוב את עצמי בלי אויר אני ממש חנוקה כל היום
בכלל המצב הזה מאוד קשה לי ועוד בעיה שזה העבודה , נכון שהם לא יפטרו אותי כרגע בהריון אבל אני צריכה את המשכורת אני קונה המון תרופות משלמת משכנתא , יש לי ילד לגדל אני חייבת את עזרתכם האם חופשות המחלה האלה שוות לשמירת הריון?
אשמח מאוד לקבל מכם קצת הסבר
תודה
סיון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אסטמה
ד''ר אלי רימון29/07/2009הפתרון הוא שמירת הריון
פני לרופא המטפל וספרי את הדברים
בסמכותו לתת לך שמירת הריון מתחילת האשפוזים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
בובי סיון29/07/2009שלום ותודה רבה לך ד"ר אלי רימון,
שאלתי הנוספת היא
מה קורה אם רופאת המשפחה שלי מודעת למצב , והודיעה לי שעל אסטמה לא יתנו לי שמירת הריון ,
גם רופא הנשים שלי מכיר ויודע את המצב ולא עידכן אותי שמגיע לי לקבל גמלת שמירת הריון
למרות זאת לפי מה שהבנתי ממך וגם לפי מה שהרופאים אומרים שזו אסטמה קשה אז כן מגיע לי
מה אוכל לעשות בנידון?
למי לפנות בכדי לסדר את העיניין הזה?
אודה לך מאוד אם תוכל לכוון אותי בנושא
תודה סיון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלסיוון
ד''ר אלי רימון29/07/2009לאיזו קופת חולים את שייכת ובאיזה איזור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיון בובי
בובי סיון29/07/2009אני שייכת לקופת חולים מכבי
ואני גרה בבת-ים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיכולה להמליץ לך על רופאה מעולה
אפרוח429/07/2009יש לי בת סובלת מאסטמה קשה מאוד.
אחרי עשרות רופאים הגענו אל המנוחה.
שלחי לי מייל ואני אכתוב לך את כל הפרטים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגביי רופאת הריאות
בובי סיון29/07/2009תודה רבה לך
המייל שלי [email protected]
ושרק נהיה בריאים .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיוון שלחתי לך מייל
אפרוח429/07/2009הרבה בריאות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הערכת משקלדני27/07/2009
שלום רב,
בת 31, הריון ראשון.
עד עכשיו כל הבדיקות תקינות כולל הערכת משקל בשבוע 31. כל המדידות תאמו את גיל ההריון.
היום גיל ההריון הוא 35+1. עשיתי הערכת משקל נוספת והנה התוצאות :
BPD 87.3 מתאים ל 35+2
HC 314.3 מתאים ל 35+2
AC 345.4 מתאים לשבוע 38+3
Femur 65.8 מתאים ל 33+6
ממוצע גיל ההריון על פי HC ו-FL 34+4
הערכת משקל לפי 3120 Hadlock1
הערכת משקל לפי 3052 Hadlock2
האם היקף הבטן עדיין נחשב בגדר הנורמה?
האם זה כבר נחשב משקל גדול ונדרש ניטור מיוחד להמשך ההריון.
אולי כדאי לבצע בדיקה נוספת לאימות המדידה.
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לגני
ד''ר אלי רימון27/07/2009האם היקף הבטן עדיין נחשב בגדר הנורמה? לא
האם זה כבר נחשב משקל גדול ונדרש ניטור מיוחד להמשך ההריון.-כדאי לבדוק סוכרת
אולי כדאי לבצע בדיקה נוספת לאימות המדידה.- תמיד כדאי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)