מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הריון ושינה על הבטןמירי22/07/2009
אני בשבוע 18 ומוצאת עצמי הרבה פעמים (לאחר שאני נרדמת) ישנה על הבטן.
האם זה מסוכן לעבור או לי או שאני יכולה להמשיך לישון בצורה זו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון ושינה על הבטן
פרופ' יריב יוגב22/07/2009לא מסוכן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סטרפטקוקוס B בשתןעינת22/07/2009
לד"ר שלום רב
אני נמצאת בשבוע 31 להריון.
במשך כל ההריון היו חיידקים שונים בדרכי השתן, טופלתי ב-6 סוגי אנטיביוטיקה שונים. לאחרונה היה חשד לחידק פסאודומונס בשתן (ללא תסמיני דלקת) וקיבלתי פיפריל תוך-ורידי. זה גרם לעלייה גדולה בתפקודי כבד ואף אושפזתי בבית חולים למעקב בשל כך.
כעת התגלה חידק חדש מסוג סטרפטוקוקוס B בשתן (גדול מ-100,000). הבנתי שיש לקבל אנטיביוטיקה בזמן לידה על מנת למנוע הדבקת עובר. האם יש צורך לקבל אנטיביוטיקה עכשיו בשבוע 31? אני מאוד לא רוצה לקחת אנטיביוטיקה בשל תפקודי כבד מוגברים.
1. האם צריך לקחת אנטיביוטיקה ואם כן מאיזה סוג?
2. לאחרונה אני מרגישה רגישות מגב מצד שמאל. האם ייתכן שזה קשור לחידק הסטרפטוקוקוס?
תודה רבה!
ענת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סטרפטקוקוס B בשתן
פרופ' יריב יוגב22/07/2009בזיהום בחיידק בדרכי השתן במהלך ההריון יש צורך בטיפול אנטיביוטי
התייעצי עם הרופא המטפל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם ראש מבוסס באגן זמן רב מסוכן?גלי21/07/2009
שלום רב
אני כרגע באמצע השבוע ה36, בשמירת הריון אינטנסיבית משבוע 30 עקב דינמיקה צווארית, מחיקה של 80 אחוז, פנלינג ובלט קרומים עם צירונים. הראש מבוסס באגן משבוע 30 (לפי אולטרסאונד) ויושב נמוך מאוד - כך שקשה למדוד אותו ב-US. אני ממשיכה עם השמירה עד שבוע 37, האם מצב בו הראש כל כך נמוך לאורך זמן עשוי לפגוע בעובר?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ראש מבוסס
פרופ' יריב יוגב22/07/2009לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!!!!!! המשך יום טוב
גלי22/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחלת יותרת הכיליהצללית21/07/2009
תודה על התגובה המהירה .
האם אני צריכה הפניה מיוחדת על מנת לקבוע תור ליחידה להריון בסיכון ?
האם אני צריכה טופס 17 ?
לאיזה מספר טלפון אני מתקשרת ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחלת יותרת הכיליה
פרופ' יריב יוגב21/07/2009יש צורך בטופס 17
פני לרופא המטפל שיפנה אותך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מדידותגילי20/07/2009
שבוע 33+3, להלן מדידות שבוצעו :
BPD 8.51 מתאים לשבוע 34+2, אחוזון 70.2 (טווח הנורמה 31+1 - 37+2)
HC 31.88 מתאים לשבוע 35+6, אחוזון 76.8 (טווח הנורמה 32+6 - 38+6)
AC 31.84 מתאים לשבוע 35+5, אחוזון 96.8 (טווח הנורמה 32+6 - 38+5)
FL 6.16 מתאים לשבוע 32+0 אחוזון 9.0 (טווח הנורמה 32+6 - 38+5)
TIB 5.4 מתאים לשבוע 31+6 אחוזון 22.1 (טווח הנורמה 29+0 - 34+6)
HL 5.47 מתאים לשבוע 31+6 אחוזון 18.4 (טווח הנורמה 29+0 - 34+4)
ULNA 5.16 מתאים לשבוע 32+4
RAD 4.54 מתאים לשבוע 32+3
1. מי שמכיר את הטבלאות, יכול בבקשה לומר האם הטווחים הנ"ל לא פחות מחמירים ?
(זכור לי שראיתי טבלאות שבהם הטווחים פחות מרווחים)
2. האם במדידת עצמות ארוכות נהוג למדוד עם או בלי הסחוס ?
3. הכל אמנם בטווח הנורמה, אך ניתן לראות בבירור שהעצמות הארוכות
(היקף הראש והיקף הבטן) מתאימות לכשבוע וחצי לפני גיל ההריון
ואילו קוטר גולגולת והיקף הבטן מתאימים לשבועיים וקצת מאוחר מגיל ההריון.
למרות שהכל בנורמה, האם הקיצוניות הזו לשני הצדדים לכשעצמה לא מהווה בעיה ?
אקו לב ומי שפיר תקינים, נבצע סקירה מכוונת שלד, אך בינתיים אשמח לקרוא חומר/התייחסות לנושא.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מדידות
פרופ' יריב יוגב20/07/2009פני לפורום אולטראסאונד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחלת יותרת הכיליהצללית20/07/2009
אני בת 30 ומתכננת להיכנס להריון .בלוטת יותרת הכיליה שלי לא מתפקדת,לכן אני נוטלת תרופות קבועות לאיזון הקורטיזון ואיזון האלקטרוליטים בדם.
השאלה שלי : מתי אני צריכה לפנות למרפאה להריון בסיכון גבוה ? לפני שאני נכנסת להריון(על מנת להכיר את מצבי הכללי ומינון התרופות) או מתי בדיוק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחלת יותרת הכיליה
פרופ' יריב יוגב20/07/2009כחודשיים טרם הכניסה המשוערת להריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מהי השעה הכי מוקדמת שמתבצע בבלינסוןמיכל20/07/2009
קיסרי שנקבע מראש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נתוח קיסרי
פרופ' יריב יוגב20/07/2009שבע וחצי בבוקר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמציין! מקוה שיתמזל מזלי "לזכות"
מיכל20/07/2009בשעה הזאת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה שלא נענתהמילי19/07/2009
האם זה נכון שסינדרום נונן פוגע רק בזכרים? כי ראיתי תמונות של בנות גם אם הסינדרום הנ"ל.
ואיזה מחלות צריך לבדוק בעוברית שבסקירה השנייה שבוע 22+4 גילו קפל צווארי בגודל 6.4 מ"מ חוץ מבעיות לב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה שלא נענתה
פרופ' יריב יוגב19/07/2009יש גם וארינט של נונן בגברים
בחשד קליני ניתן לבצע ביום בדיקה גנטית הנשלחת לחול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרחבת חדרי מוחליאת19/07/2009
רציתי לשאול שוב בעיקבות התפתחויות חדשות:
עשיתי Mri בשבוע 30 בדיוק , בעקבות חדרי מוח מורחבים
התוצאה יצאה תקינה, בדקו את כל האיברים החיונים במוח והתוצאה לסיכום היתה
הרחבה מינימלית של חדרי מוח משניים 10.5 צד אחד וצד שני 11.5 ללא עדות בממצא נלווה.
האם אפשר לישון בשקט? האם הכל תקין?
האם להתיעץ עם נירולוג?
באולטראסאונד גם ראו ריבוי מי שפיר של 24 , האם זה דורש ברור כלשהו?
אם צריך ברור או ייעוץ כלשהו -האם זה משנה עכשיו או שפשוט לחכות שהתינוק יוולד??
ההיסטוריה של השאלות שלי:
לאחר 2 הריונות תקינים אני כעת בהריון שלישי.
בשבוע 23 עשיתי סקירה מורחבת ונאמר לי שחדרי מוח ליטרליים מורחבים כ-10.7
חוץ מזה הסקירה היתה תקינה.
עשיתי מי שפיר בשבוע 20 בגלל תוצאות חלבון עוברי, יצא תקין
בדיקות לcmv ,ebv,טוקסופלזמוזיס , הרפס , פארבו, תקינות.
הפנו אותי לברור ומעקב בבי"ח לביצוע אולטראסאונד בגלל ההרחבת חדרים בשבוע 27 והתברר ש"הקרניים האחרויות של החדרים מורחבים עד 11 מ"מ (ללא דינמיקה מבדיקות קודמות), הקרניים הקדמיות מודגשות ורוחבן עד 4 מ"מ. " כמו כן ריבוי מי שפיר (240 מ"מ).
בנתיים דחינו את הMRI לשבוע 30 ופנינו לאולטראסאונד סקירת מוח מכוונת.
המומחה טוען שכרגע(שבוע 28.3) כל הנתונים בגדר הנורמה והחדרים בגודל 9.8.
שבוע 29- שוב אולטראסאונד - בבי"ח שהראה 10.5 הרחבה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרחבת חדרי מוח
פרופ' יריב יוגב19/07/2009הרחבה מינימלית של חדרי המוח בד"כ קשורה בתוצאים והתפתחות תקינים אך עדיין סיכוי מוגבר במעט לטווח של הפרעות נוירולוגיות
מציע לפנות לועדה מולטידיסיפלינרית של אנשי סונר ונוירולוגים ילדים התפתחותיים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות נוספות ששאלתי
ליאת20/07/2009באולטראסאונד גם ראו ריבוי מי שפיר של 24 , האם זה דורש ברור כלשהו?
חשוב לי גם לדעת:
אם צריך ברור או ייעוץ כלשהו -האם זה משנה עכשיו או שפשוט לחכות שהתינוק יוולד??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות נוספות ששאלתי
פרופ' יריב יוגב20/07/2009יש מקום לאקו לב סקירה מכוונת ויעוץ גנטי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אופן הפסקת תמיכה של אנדומטריןפולינה*218/07/2009
שלום ד"ר רימון,
אני מטופלת אצלך אך התור שלי עוד רחוק..... אני בהריון תאומים לאחר IVF והמלצת לי להמשיך עם אנדומטרין עד שבוע 12 (אני לוקחת 3 נרות ביום). האם הכוונה היא להפסיק באפן חד את התמיכה ב- 12+0 או שהפסקת התמיכה צריכה להיות הדרגתית. בתודה מראש, פולינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנדומטרין
ד''ר אלי רימון19/07/2009בכל מקרה ההחלטה שונה, ממליץ להתיעץ עם יחידת ה-IVF בה עברת טיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המטומה והיפרדות שליהמודאגת18/07/2009
לפני כשבועיים היה לי דימום גדול (בשבוע 10), יש דופק לעובר ונצפה הרמת קרומים 25X7 והרופא אמר לי שיש לי היפרדות שליה קטנה.
לאחר הדימום הגדול המשיכו דימומים קטנים 4 ימים ומאז יש לי הפרשות חומות.
אני במנוחה כבר שבועיים לפי המלצת הרופא.
עד מתי יופיעו ההפרשות החומות?
האם אצטרך לעבור את כל ההריון בשכיבה? האם המנוחה באמת עוזרת?
האם ההריון הוא בסיכון?
יש משהו שניתן לעשות?
תודה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום
ד''ר אלי רימון19/07/2009ההריון בסיכון גבוה, אך לא ניתן לדעת עד מתי ימשכו הדימומים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ברקסטון בשבוע 29 עם תאומיםיעלה 3318/07/2009
שלום רב!
אני בשבוע 29 עם תאומים, אחרי ניתוח קיסרי. ביומיים האחרונים יש לי התכווצויות גוברות, כנאה בריקסטון- לא כואב ולא סדיר. היום כבר היו לי די הרבה, לפחות 20, אולי יותר. אני חוששת שזה לא טוב לי, בגלל הניתוח (שהיה בשבוע 26) ובגלל התאומים.
בכל מקום כתוב לפנות לרופא רק אם יש 4 התכווצויות בשעה או יותר, אבל אני סיפור קצת רגיש יותר.
כדאי לפנות למיון?
תודה,
יעלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צירים
ד''ר אלי רימון19/07/2009מקווה שכבר פנית למיון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אי ספיקה צווארית והכנה להריון עתידילו18/07/2009
שלום רב,
לפני שנה וחצי ילדתי לידה רגילה בשבוע 36 אחרי הריון בעייתי. בשבוע 22 התגלה במקרה כי אני בלידה. פתיחה של 2 ס"מ מבלי שהרגשתי משהו. עשו לי תפירה צווארית והייתי בשמירה עד תחילת תשיעי. ברוך השם הכל נגמר בטוב ויש לי ילדה מקסימה.
הבנתי כי סיבה אפשרית לאי ספיקה היא היסטרוסקופיה להוצאת פוליפ שעברתי שנתיים קודם ההריון.
ברצוני להכנס שוב להריון בשנה הקרובה.
1.האם במקרה כמו שלי מומלץ מראש לעבור תפירה אלקטיבית או לעקוב אחרי שינויים בצוואר?
2.האם צפויה להיות שוב בעיה של אי ספיקה?
3.האם אפשר לנהל חיים רגילים עם התפר או שסביר כי תדרש שמירה/שכיבה אם הצוואר אכן יתקצר?
4.האם יש משהו שבאפשרותי לעשות כדי למנוע או להקטין את הבעיה?
תודה ויום נעים,
לו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לו
ד''ר אלי רימון19/07/2009ממליץ לך להגיע ליעוץ במרפאה למניעת לידות מוקדמות באיכילוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה מביכהחסוי18/07/2009
היי לכולם
אני בשבוע 22. היום יצא שבמהלך קיום יחסים עם בעלי, אני "גמרתי".. הם זה בעיה ויכול לפגוע בעובר? אני מאוד דואגת.. כי הרגשתי שבזמן אורגזמה "פעילות" בבטן התחתונה.. יש ממה להילחץ? או שאפשר "לגמור" בכל השלבים של ההירון. חושב לציין שאין לי דימומים או כאבים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יחסי מין
ד''ר אלי רימון19/07/2009אין מניעה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחה חה חה-חמודה!!
מתפללת לבת24/07/2009איזה כייף שהצלחת להצחיק אותי,...המילה חסוי ,חה חה חה.!!!דרך אגב -ככל שיותר "תגמרי" לדעתי כך ייטב גם אם את בהריון!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי בטן ושלשולים בהריוןרעות418/07/2009
שלום
אני בהריון בשבוע 13 ושלושה ימים. מזה שבוע שבנוסף להקאות החזקות מהן אני סובלת, יש לי שלשולים והתקפים של כאבי בטן חזקים.
אתמול כבר התיאשתי וגם עליתי לבית חולים הם לא מצאו כלום, העובר בסדר, ובבדיקת דם לא נמצאו סימנים למשהו חיידקי. (שזה היה לי מאוד חשוב לדעת)
הטיפול היחיד שאמרו לי שניתן לקחת כדורים של פאפאברין לסיוע בכאבי הבטן וכמובן לא לאכול מאכלי חלב, ולאכול אוכל קל.
בביקוריי השבוע אצל הרופא משפחה נאמר לי שבבדיקה הוא לא רואה בעיה במעי, ולדעתו
השלשולים וכאבי הבטן נובעים ממאכלי חלב.
אני כבר די עובדת עיצות. גם כשהיו לי וירוסים הם לא נמשכו יותר מ48 שעות.
אני סובלת ומרגישה ממש על הפנים.
וחוסר אונים על כך שאף אחד לא מוצא סיבה ממשית לכאבי הבטן שלי.
האם אתם חושבים שיש מצב שיש וירוס שנמשך כל כך הרבה זמן?
האם זה יכול להיות משהו שנובע מההריון? זה לא קרה לי בהריונות קודמים.
אנא עיזרו לי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרעות
ד''ר אלי רימון19/07/2009לא ניתן לפתור זאת באתר
פני לרופא המטפל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני סובלת כבר 5 ימים מאותם תסמינים
גלי01/09/2009יש לי גם חום נמוך 7.5. מעניין לי לשמוע מה מצבך היום, כשעברו כמה שבועות מפרסום ההודעה. כי כרגע אני אובדת עצות בדיוק כמוך ומאוד מודאגת. האם זה חלף
?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלשולים וכאבי בטן בלילות.
ספיר חי22/10/2009היי קוראים לי ספיר אני בת 17 ועשיתי בדיקה ביתית והתברר כי אני בהריון .
כבר יומיים אני סובלת מכאבי בטן חזקים ושלשולים זה קשור לעובר ?
או שזו סתם מחלה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)