מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התייעצות לגבי בתי חוליםנעמה12/01/2009
אני צריכה לבחור בית חולים בו אהיה במעקב הריון בסיכון בגלל קרישיות יתר וגם אלד. ההתלבטות בין איכילוב, תל השומר או מאיר בכפר סבא האם מישהי היתה במעקב הריון בסיכון באחד מהם וגם ילדה באחד מהם ויש לה קצת תובנות איפה כדאי., המלצות או הסתייגויות יתקבלו בברכה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התייעצות לגבי בתי חולים
פרופ' יריב יוגב13/01/2009אין מטרת פורום זה ליעץ ולהשוות בין בתי חולים
מהכרותי עם בתי החולים שציינת לכולן מחלקות מצוינות להריון בסיכון גבוה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סכרת נעורים והריוןגלית12/01/2009
שלום, אני עם סכרת נעורים בהריון ראשון, בשליש הראשון. אני תחת מעקב של הריון בסיכון גבוה. קשה לי מאוד לאזן את הסוכר כל יום כל היום סביב ה-100. יוצא שכמעט כל יום אני מגיעה למעל 200 (מכל מיני סיבות שאני מנסה להמנע מהן). לוקח לי סביב השעתיים לאזן את עצמי שוב מתוצאה כזו. ולעיתים יש לי גם היפויים (לרוב בגלל תיקון יתר..). אני מבקשת לדעת עד כמה כל זה פוגע בעובר. HA1C שלי הוא 6.5 שאלה אחרת היא האם עדיף להיות במעקב בבי"ח מאשר במרפאה שאינה בבי"ח. ועוד שאלה נוגעת ללידה. האם חייב שאני אעבור לידה קיסרית? האם לידה קיסרית היא תהליך פרוצדוראלי בבי"ח מסוים (כמו ששמעתי על בלינסון-שם כל הסכרתיות יולדות בקיסרי)?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סכרת נעורים והריון
פרופ' יריב יוגב13/01/2009איזון סוכרתי בהקיון בחולות עם סוגרת קדם הריונית הינו חשוב. ברור כי לא ניתן לאזן את ערכי הסוכר מעבר לדפי האינטרנט. התאמת הטיפול הינה אישית ודורשת התאמת הטיפול באופן פרטני לכל מטופל. לגבי מעקב ישנם מעט רופאים שהינם גם מומחים להריון בסיכון גבוה וגם מטפלים בסוכרת הינך יכולה לבחור להיות מטופלת במרכז רפואי המכיל מומחים אלו או באופן פרטי ע"י רופא המומחה לכך
נתוח קיסרי אינו חובה ורבות מן הנשים אשר מאוזנות היטב יולדות בלידה נרתיקית. בוודאי שאין מדיניות גורפת לנתח את כל הנשים עם סוכרת בבילינסון
במידה ומעוניינת קבעי פגישת ייעוץ לצורך שיפור האיזון הסוכרתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון בסיכון עקב לידה מוקדמת קודמתשנון11/01/2009
שלום, אני נמצאת בשבוע 20 להריוני הרביעי. מדידת צוואר הרחם לפני שבוע הראה כי אורך הצוואר 31 מ"מ. בלידה הקודמת, ירדו לי המים בשבוע 27, ולאחר שמירת הריון של שבועיים במחלקת הריון בסיכון גבוה באסף הרופא, ילדתי בניתוח קיסרי בשבוע 29. בבדיקה של השליה, ראו כי היתה דלקת - ecoli, אך הדלקת לא היתה כרונית. כעת, הרופא המטפל המליץ לקחת נרות אוטרוגסטן - 200 מ"ג ליום, ולבצע בדיקות אורך צוואר כל כמה שבועות. האם הטיפול הנ"ל מספיק? האם אורך של 31 מ"מ בשבוע 19 אינו קצר? נא המלצתכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לידה מוקדמת בעבר
פרופ' יריב יוגב11/01/2009הטיפול נראה סביר
אין הסכמה לגבי אופן הטיפול בזריקה אחת לשבוע או לכסניות נרתיקיות יומיות
אורך תעלת צוואר 31 מ"מ הינו תקין
יש צורך בהמשך מעקב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- cmvדנה כהן11/01/2009
נשלום וברכה, נדבקתי לפני יותר מחצי שנה בcmv, עד כה בכל הבדיקות הigg היה גדול מ250. בבדיקה האחרונה הוא ירד פתאום ל233. יש לציין שלא הייתה לי שום מחלת חום לאחרונה, האם יתכן שנדבקתי שוב בcmv? הigm יצא גבולי. אני בהריון שבוע 12. חיכיתי חצי שנה ממועד ההדבקה, האם יש סיכוי שהעובר ידבק? בתודה, דנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר CMV
פרופ' יריב יוגב11/01/2009אין משמעות לטיטר הנוגדנים ואין כל צורך לבצע בדיקות ל CMV במהלך ההריון
תהני מההריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים חזקים בירך בהריוןימית10/01/2009
שלום רב, אני בשבוע ה-17 להריון. מזה מספר ימים כאבים חזקים בירך השמאלית, בעיקר בעת דריכה והליכה, ומלווים בתחושה של "זרמים חשמליים". אני במעקב הריון בסיכון גבוה, מטופלת בקלקסן ואספירין לאחר מות תוך רחמי של עובר בשבוע 28. גם בהריון הקודם היו כאבים כאלה, אך הם הגיעו בשלב יותר מתקדם. באופן כללי אני בריאה ואין בעיות עם שרירים או גב. אנא עזרתכם והמלצתכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לימית
ד''ר אלי רימון11/01/2009לדעתי יש מקום לבדיקת אורטופד ויתכן גם סונר לורידי הרגליים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת בקשר לקרישיות
דנה11/01/2009האם יתכן קשר בין קרישיות היתר לכאבים אלה????. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלימית
ד''ר אלי רימון11/01/2009כן במידה ולמרות הטיפול מתפתח קריש בורידי הגפיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם ניתן לבדוק זאת בהריון?
ימית11/01/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- העמסת סוכר GTTרומי09/01/2009
התוצאות שקיבלתי: בצום - 78 אחרי שעה - 181 אחרי שעתיים - 161 אחרי שלוש שעות - 70 מה זה אומר? האם זה מסביר או רלוונטי לתופעת IUGR בקרב העוברית שלי ובעיית הזרימות שאובחנה? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סוכרת הריון
ד''ר אלי רימון10/01/2009הערכים מכוונים לסוכרת הריון-פני לרופא מטפל
מצב זה אינו גורם ל-IUGR* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיליית פתחי09/01/2009
שלום רב בת 32 בשבוע 21 בהריון מתגוררת כרגע בארה"ב בבדיקת US בשבוע 18 נמצא כי יש לי שילית פתח מלאה באיזה שבוע נהוג לעשות בדיקת US נוספת כדי לעקוב האם חלה תזוזה ? בתודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלית פתח
ד''ר אלי רימון09/01/2009שב 24
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זריקת צלסטון + סכרת הריוןאודי09/01/2009
הי, שמי אודי ואני בשבוע 31. לאחרונה אובחנה אצלי סכרת הריון, אני נוטלת חצי כדור גלובן עם ארוחת ערב אך הסכרת עדיין לא מאוזנת, ערכים בין 90 בבוקר בצום לבין 120 לאחר הארוחות. לפני יומיים אושפזתי במחלקת האם והעובר בשל צירים מוקדמים ופתיחה 2 ס"מ. עכשיו אני נוטלת 5 כדורי פרסולאט ביממה ( בהפרש של 4-5 שעות כל אחד) וכן קיבלתי שתי זריקות צלסטון בהפרש של 24 שעות -- את האחרונה קיבלתי בערך לפני 18 שעות - לפני שעתיים עשיתי בדיקת סוכר, שלוש שעות אחרי ארוחת ערב, ולתדהמתי גיליתי ערך סוכר של 232. עכשיו עשיתי בדיקה נוספת, לאחר צום של 5 שעות , והערך הוא 185. האם אני צריכה לפנות למיון? האם זה נורמלי לאחר הזריקה?? אני יודעת שהזריקה משבשת את איזון הסוכר, ובאמת אתמול הערכים היו בסביבות 150-160 ( אחרי שקיבלתי את הזריקה הראשונה) , אבל 230? זה נראה לי מסוכן מדיי, לא? יש לציין כי לארוחת ערב אכלתי לחמניה מקמח מלא ללא סוכר עם קוטג 5% וסלט ירקות- ארוחת ערב קבועה ללא שינוי מימים אחרים. אנא תשובתכם, אני מודאגת. תודה~!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צלסטון
ד''ר אלי רימון09/01/2009הערכים שציינת גבוהים ועלייך לפנות לבדיקה
לידיעה ההפרעה ברמות הגלוקוז משתפרת במהלך מספר ימים מהזריקה אך אם הערכים גבוהים ניתן לטפל באנסולין עד איזון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
אודי10/01/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- CMVעדי08/01/2009
ד"ר שלום! אני בהריון בשבוע 25. נידבקתי בוירוס ה-CMV בערך שהייתי בשבוע 18, הדבקה ראשונה, ולכן עשיתי דיקור מי שפיר בשבוע 24 ולשמחתי התשובה יצאה שלילית והוירוס לא עבר לעובר. רציתי לשאול האם אחרי השישה שבועות האלה מרגע שנידבקתי ועד למי שפיר שעשיתי יש איזשהו סיכון שבהמשך העובר ידבק? האם אני צריכה לעשות סקירה שלישית בשביל לראות שהכל בסדר? האם אני צריכה להיות במעקב מסויים?לעשות בדיקות דם ל-CMV מידי פעם? האם אני יכולה להידבק שוב בהריון הזה ומה זה אומר לגבי ההריונות הבאים? האם ברגע שהתינוק נולד הוא צריך להיות במעקב כלשהו או שהכל רגיל? ומה זה אומר לגבי הנקה? האם אני אוכל להניק? מצטערת על כ"כ הרבה שאלות פשוט אחרי הטראומה שעברנו יש בי עדיין המון פחדים. תודה מראש, עדי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר CMV
ד''ר אלי רימון09/01/2009אם עברו לפחות 6 שבועות בין הבדיקה בדם לבדיקת מי השפיר אכן העובר לא נדבק.
קרוב לודאי שלא ידבק אם כי לא ניתן לשלול לחלוטין.
לכן הייתי ממליץ שבבדיקות סונר שתעשי בכל מקרה בהריון לחפש סמני הדבקה.
הילוד יבדק בכל מקרה על ידי רןפא הילדים.
אין וצורך בפעולות נוספות לדעתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ממצא היפראקוגני בריאה שמאליתד'07/01/2009
שלום רב, אני נמצאת בשבוע 25 +3. הסקירות היו תקינות. באולטרסאונד שעשיתי היום נמצא חשד לממצא ריאתי היפראקוגני בצד שמאל. נאמר לי שיש רושם שמדובר בארטיפקט של הצלעות ולא ממצא אמיתי. 1. מה פירוש המלים: היפראקוגני, ארטיפקט? 2. במידה ויש בעיה- מהי, מהן ההשלכות שלה? 3. מה הסבירות שהכול בסדר ואני דואגת לחינם? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממצא ריאתי
ד''ר אלי רימון08/01/2009ממצא שצפיפותו גבוהה יותר
ארטיפקט , הכוונה לממצא שאינו אמיתי אלא נוצר על ידי בעיה טכנית של הסונר
רצוי לחזור על הבדיקה
קשה לי לאמר כי לא ראיתי את הממצא.
התיעצי עם רופאך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על תשובתך. המשך שאלה-
ד'08/01/2009למה הכוונה בממצא שצפיפותו גבוהה יותר? למה זה גורם? יש לזה טיפול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד
ד''ר אלי רימון09/01/2009אנני יכול לחוות דעתי על ממצא שלא ראיתי וטיבו אינו ברור אפילו לבודק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמירת הריוןמאיה07/01/2009
אני בת 37 הריון תאומים רחם רב שרירני. שבוע 12.5 לאחר ivf הרופא הורה לי על שמירת הריון. איני הולכת לעבודה שדורשת מאמץ פיזי ונפשי. אבקש פירוט על משמעות שמירת הריון שאלותי: 1. האם אני צריכה רק לשכב במיטה עד ללידה ? 2. איזו תנוחה מומלצת? 3. אם אני אמורה רק לשכב, איך אצא לבדיקות דם ? 4. האם קימה מהמיטה לצורך מקלחת מהווה סיכון ? 5. שאלה בנושא אחר- באיזה שבוע לידת תאומים אינה נחשבת ללידת פגים? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמירת הריון
ד''ר אלי רימון08/01/20091. כמובן שלא
2. לפי נוחותך
3. ראי 1
4. לא
5. עד שב 36* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמירת היריוןליאת07/01/2009
שלום רב, אני בשבוע 14.4 להיריון תאומים עוברים מוקפאים מטיפולי פוריות. בשבועות הראשונים להיריון הייתי עם דימום שבעקבותיו נכנסתי לשמירת היריון ל6 שבועות. חזרתי לעבודה ואני עובדת תחת לחץ נפשי יותר מאשר פיזי. האם בהיריון מסוג זה מומלץ היה לי להמשיך את השמירה? עדיין אינני חשה בתנועות העוברים, האם תקין? אשמח למענה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לליאת
ד''ר אלי רימון07/01/2009אין משמעות לתנועות עובר כעת
בנושא שמירת הריון עלייך לדון עם הרופא המטפל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם מותר לקחת כדורי דופסטון בהריון?שירי06/01/2009
אני קצת מודאגת, בעקבות דימום (בגלל המטומה) שהיה לי לפני שבוע, הרופא נתן לי לקחת 3 כדורי דופסטון ביום (כלומר - סה"כ 30 מ"ג). אני לוקחת את הכדורים כבר שבוע, היום עשיתי בדיקה באינטרנט וגיליתי שהכדורים בכלל משמשים בד"כ להסדרת מחזור חודשי, ובחלק מהתגובות ראיתי שאין לקחת אותם בהריון כי זה עלול להזיק לעובר.... למה בדיוק משמשים הכדורים האלו? האם מותר לקחת בהריון ובעיקר בשליש הראשון? (אני שבוע 7)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דופסטון
ד''ר אלי רימון06/01/2009אני מניח שמטרת הטיפול לתמוך בהריוןכתכשיר עם פרוגסטרון.
לגבי השיקול במתן הטיפול יש לפנות לרופא המטפל
לדעתי לא נשקף נזק לעובר מתכשיר זה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- העמסת סוכרשירה05/01/2009
שלום! האם במהלך בדיקת העמסת סוכר 100 גרם (כלומר בין הדקירות) מותר לשתות מים? יש לציין שקיבלתי תשובות סותרות ממקורות שונים. אני מבינה שלאכול במהלך הבדיקה אסור בכל אופן. האם נכון? תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשירי
ד''ר אלי רימון05/01/2009יש להמנע משתיה ואכילה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיעוט מי שפירשוש03/01/2009
אני בשבוע 19 ונצפה אצלי מיעוט מי שפיר AFI =9.30 כל המדדים של העובר תקינים, אין דיממומים ואין דליפות (נבדק ע"י שיעול) האם קורה שכמות מי השפיר יכולים לעלות או שהגורל נחרץ? מהו מדד ה-AFI הנמוך ביותר שאיתו עדיין אפשר להמשיך את ההריון? אני בת 48 ,תרומת ביצית וההריון חשוב לי מאד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיעוט מי שפיר
פרופ' יריב יוגב03/01/2009מיעוט מי שפיר הינו מדד דינמי היכול להשתנות אין לראות בו מדד יחיד כי אם חלק מתמונה כללית
פני לייעוץ למרפאה להריון בסיכון גבוה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)