מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- המשך בדיקות בעקבות בדיקות TREPONEMAshhhhhhhh18/08/2008
שלום, אני בהריון שבוע 12. עשיתי שתי בדיקות TPHA שיצאו חיוביות (RPR שלילי). אין היסטוריה ו/או תסמינים המצביעים על עגבת. בעלי גם נבדק ויצא שלילי. כמו כן, עשיתי בדיקת אנטי-קרדיוליפין שיצאה בטווח הנורמה : Anticardiolipin IGg= 4.10 (normal range 10.00- 0.00) Anticardiolipin IGm- 2.00 (normal range 0.00-07.00) האם יכול להיות שעצם המצאות נוגדני הקרדיוליפין בדם (גם ברמה נורמלית) יצרו את ה false positive בבדיקת TPHA? תודה רבה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת TPHA
ד''ר אלי רימון18/08/2008לדעתי לא
עלייך להועץ ביועץ זהומים לגבי הצורך בטיפול??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה- אבל טיפול במה?
shhhhhhhh18/08/2008באיזו מחלה? זה בוודאות לא יכול להיות עגבת. בן הזוג היחיד בכל חיי הוא בעלי, שנבדק ונמצא שלילי. כמו כן, אין שום סימפטומים בעבר או בהווה המצביעים על עגבת מלבד בדיקת ה TPHA. כאמור- גם RPR היה שלילי......
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמיעת העוברדקלה18/08/2008
שלום רב, אמנם שאלתי לא קשורה לסיכון של ההריון אלא לבריאות העובר, אך אשמח להיעזר בידע שלכם: האם השמעת מוסיקה לעובר באמצעות אוזניות על הבטן בוולויום גבוה מאוד מסכנת את שמיעת העובר? באיזו עוצמה יש להשמיע לו את המוסיקה? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמיעה
ד''ר אלי רימון18/08/2008אין נתונים בנושא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון בסיכון-סוכרת נעוריםמיכל17/08/2008
שלום, אני בשבוע 28 להריוני, עם סוכרת נעורים. הייתי מעוניינת לשמוע מהי המדיניות ללידה בבי"ח בלינסון להריון מהסוג שלי. האם נהוג ליילד בשבוע 38 גם אם משקל העובר אינו עולה על 4 ק"ג? ומהו אותפ היילוד - זירוז/קיסרי? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון בסיכון-סוכרת נעורים
פרופ' יריב יוגב17/08/2008החלטה על יילוד מתבצעת תוך שימת דגש על נערכת משקל היילוד מידת האיזון הסוכרתי גיל ההריון ומידת בשלות צוואר הרחם. במידה והכל תקין הריונות עם וכרת נעורים ניתנים באופן תאורטי למעקב שמרני עד שבוע 40. ניתוח קיסרי מבוצע רק כאשר הערכת המשקל גבוהה מ 4 ק"ג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
מיכל17/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני בשבוע 39 + 3, בעלת סכרת הריוניתדליה16/08/2008
שמאוזנת ע"י דיאטה בלבד. בפעם האחרונה שהייתי במעקב בבלינסון בהריון בסיכון בשבוע 38, נאמר לי להגיע בשבוע 40 למיון יולדות. השאלה שלי האם זה אומר שיזרזו אותי או שזה רק מעקב הריון עודף? מה המדיניות של בלינסון במקרים כמוני? אני מאוד לא רוצה לזרז את ההריון מה גם שהתינוקת שלי לא גדולה. תודה מראש, דליה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יילוד בסוכרת הריונית
פרופ' יריב יוגב17/08/2008החלטה על יילוד מתבצעת תוך שימת דגש על נערכת משקל היילוד מידת האיזון הסוכרתי גיל ההריון ומידת בשלות צוואר הרחם. במידה והכל תקין הריונות עם סוכרת המאוזנת בדיאטה ניתנים באופן תאורטי למעקב שמרני עד שבוע 41. ניתוח קיסרי מבוצע רק כאשר הערכת המשקל גבוהה מ 4 ק"ג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דוח הפתולוגיאירית14/08/2008
קיבלתי את דוח הפתולוגי של השליה שלי האם הגיוני שהוא 2 עמודים בלבד וכמה משפטים? האם אפשר לשלוח לך למייל את התיאור המאקרוסקופי או האבחנה למייל? לילה טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דוח הפתולוגי
פרופ' יריב יוגב14/08/2008בפורם אנו עונים לשאלות אך לא מבצעים פענוחי בדיקות במייל
במידה ומעוניינת אנא תקבעי פגישת ייעוץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשבתי כך...
אירית15/08/2008אני עוד 'אוספת' חומרים...ואז אגיע.. תודה על תשובתך הכנה שבת שלום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צילום שיניים בתקופת ההיריון. אפשריגלית14/08/2008
שלום רב. אני בחורה בת 34 בשליש השני להריון (הריון ראשון – שבוע 14). האם לא ייגרם שום נזק לעובר באם אעבור צילום שיניים (רנטגן) בגלל בעיה בשן ? מה רמת הסיכון ? תודה, גלית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צילום שיניים בתקופת ההיריון. אפשרי
פרופ' יריב יוגב14/08/2008אין מניעה מצילום שיניים בהריון תוך הקפדה על כיסוי הבטן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון תאומים לאחר דילולענת14/08/2008
שלום רב, אני בת 25 בהריון תאומים אחרי דילול משלישייה שבוע 27 ונמצאת במעקב במרפאת הריון בסיכון בגלל דימומים לאחר הדילול. ביצעתי את בדיקת התבחין המשולש בשבוע 18 אחרי 4 שבועות לדילול. וערך החלבון העוברי AFP יצא גבוה מעל הנורמה 5.58MOM. בדיקת השקיפות העורפית תקינה וגם הסקירה המכוונת והמורחבת. האם ייתכן שזה בגלל הריון מרובה עוברים או בגלל הדילול? האם עליי לחשוש? האם אני צריכה לבצע בדיקת מי שפיר, ועד איזה שבוע ניתן לבצעה? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון תאומים לאחר דילול
פרופ' יריב יוגב14/08/2008המשמעות של ערך AFP גבוה לאחר הריון תאומים ודלול נמוך
פני לייעוץ גנטי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לידה מוקדמת בהריון קודםיעל13/08/2008
שלום, בני נולד לפני שנה בשבוע 34 בעקבות צירים מוקדמים(הייתי בשמירת הריון משבוע 31). בלידה התברר שהשיליה לא היתה שלמה. האם אפשר מכך להסיק שהלידה המוקדמת נגרמה בעקבות היפרדות השילייה? אני לא זוכרת שקיבלתי מכה בבטן לפני (שאלו אותי גם בלידה). האם יש השלכות להריון הבא? אם כן, מה הן? תודה, יעל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לידה מוקדמת בהריון קודם
פרופ' יריב יוגב13/08/2008לא ניתן ע"פ הפרטים שסיפקת לדעת באם מדובר בשליה שלא יצאה בשלמותה ונדרשה הפרדה ידנית או בהיפרדות עצמונית של השליה לה האבחנה המוחלטת הינה פתולוגית. אנא התייעצי עם הרופא המטפל שיחקור לגבי סיפור המקרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיסה בהריון-המשךריני12/08/2008
שלום, שאלתי לפני זמן מה בקצרה בנושא אבל עכשיו אני מרחיבה: אני בת 39. ו"ההיסטוריה" שלי בקצרה היא: הפלה נדחית בשבוע 15-16, לידה רגילה (שבוע 36+), הפלה שבוע 5, הפלה שבוע 8 ללא דופק, לידה רגילה (שבוע 37) לאחר הריון עם קלקסן עקב הטרוזיגוטיות לפקטור 5 וMTHFR. ועכשיו בשבוע 12 עם קלקסן במינון מניעתי. הייתי אמורה לטוס טיסה טרנס אטלנטית לפני שבועיים אבל ביטלנו מחשש להריון הצעיר וגם עד שעברנו שקיפות עורפית וראינו שהיא בסדר. (בשתיים מההפלות טסתי בשבוע 1-2 לפני שידעתי שאני בהריון וחששתי שאולי היה קשר). יש לנו כיום אפשרות לטוס לחו"ל, טיסה של כארבע שעות, לשבועיים. נשמח מאוד לטוס ואשמח לשמוע את דעתכם האם מקדם ההיסטריה של חששותי מוגזם או שיש דברים בגו וכדאי לחכות. תודה ומתנצלת על האריכות, ריני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיסה בהריון-המשך
פרופ' יריב יוגב12/08/2008אין מניעה מטיסה
אנא המשיכי ליטול קלקסן
במהלך הטיסה הקפידי ל"חלץ עצמות" מדי תקוםה קצרה
חופשה נעימה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך ועוד שאלה
דריה14/08/2008תודה על תשובתך, שאלה נוספת אולי קצת טיפשית : במשפחה המורחבת שלי טוענים שמסוכן לי בהריון לעלות להרים בערך בגובה 2500 מטר או ברכבל. האם יש בזה משהו? שוב תודה, ריני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפוס על הרים
פרופ' יריב יוגב14/08/2008אני מציע שתסעי לחו"ל מבלי לפרט לבני משפחתך את המסלול המדויק. תטפסי על הרים ותהני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת קישיות יתרr12/08/2008
מה זה אומר בדיקה של קרישיות יתר אחרי הפלות חוזרות? האם זה בדיקת דם? מה עושים בבדיקה? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת קרישתיות יתר
פרופ' יריב יוגב12/08/2008בדיקה לקרישתיות יתר הינה בדיקת דם המתבצעת בהתויות שונות וביניהן גם לברור הגורם האפשרי להפלות חוזרות. הבדיקה אינה בדיקה יחידה אלא בדיקה במתבצעת להפרעות קרישה רבות חלקן מורשות גנטיות וחלקן נרכשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צירים והתקצרות צוואר הרחםגאיה11/08/2008
שלום, הנני בתחילת שבוע 33 מטופלת בפרסולאט משבוע 26 ושוחחררתי מאשפוז של 3 שבועות בהריון בסיכון בשל צירים והתקצרות של צואר הרחם, נאמר לי להפסיק עם כדורי הפרסולאט ביום האחרון של שבוע 33 דהיינו עד שבוע 34, לאחר שחרורי הרופא אמר שרצוי שאבדק ע"י רופא ואבדוק את אורך צואר הרחם ומוניטור, שאלתי היא האם הדבר הכרחי? הרי הבנתי שלא ניתן להמשיך אחרי שבוע זה עם הכדורים (בימים של צירים סדירים הוזרקו לי זריקות וכן עירויים של נוזלים), לפי הרופא שלי שאצלו היתי במעקב דעתו היתה שאפסיק את הפרסולאט בשבוע 32,אשמח אם תביע דעתך בענין, תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צירים והתקצרות צוואר הרחם
פרופ' יריב יוגב12/08/2008הדעות חלוקות בכלל באם יש מקום לטיפול בפרסולט מעבר ל 48 שעות לאחר אשפוז. היעילות אחרי שבוע 34 מוטלת בספק. אנא התייעצי עם הרופא המטפל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סכרת הריונית?שומרת11/08/2008
עשיתי היום העמסת סוכר 100 גרם. להלן התוצאות. בצום מהערב: 137 0 182 60 184 120 129 180 אני לא יודעת איך בצום מלא יצא 137 כאשר בהעמסה של 50 גרם לאחר שעה יצא 140.3 נשמע הגיוני? מה צריך לעשות אם בכלל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סוכרת הריונית
פרופ' יריב יוגב12/08/2008התוצאות אינן תקינות ומצביעות על אבחנת סוכרת הריונית
פני בהקדם לייעוץ לרופא המוצחה בהריון בסיכון גבוה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון בסיכון גבוהנזמית11/08/2008
שמי נזמית אני בהריון עם תאומים לא זהים עובר 1 שוקל קילו קילו 160 עוברית שניה 500 660 להערכת הרופא היתי צריכה להפחית את הקטנה להערכת הרופאים הדופק שלה היה אמור לידום אך ההריון ממשיך והיא מתפתחת בהשוואה לגביו גם כי יש לה העדר זרימה (דם) בקרוב אעבור דיקור מי שפיר כרגע אני בשבוע 28 להערכת הרופאים יכול להיות לי לידה מוקדמת בה היא העוברית הקטנה תסבול מפגות ונכויות והעובר בעקבותיה גם יסבול כרגע אני חסרת אונים אנא תן לי יעוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון בסיכון גבוה
פרופ' יריב יוגב12/08/2008הבעיה מורכבת מכדי לתת ייעוץ בפורום
אנא פני למרפאה להריון בסיכון גבוה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון בסיכון גבוה
נזמית14/08/2008אני במעקב בהריון בסיכון גבוה ואפילו לפעמים תחת מעקב שלך אבל אני מרגישה שלא הכל ברור ולא הכל נעשה לא הכל הוחלט ואולי יש מה להציל לכן פניתי שאולי תהיה תשובה אך זה לא באמת קורה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון בסיכון גבוה
פרופ' יריב יוגב12/08/2008הבעיה מורכבת מכדי לתת ייעוץ בפורום
אנא פני למרפאה להריון בסיכון גבוה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשש לרעלת- בדיקותמאיה10/08/2008
שלום, אני בהריון תאומים שבוע 31. (הריון בסיכון גבוה עקב 2 כלי דם בחבל התבור ושקיפות עורפית לאחד העוברים. עשיתי מי שפיר, פיש ואקו לב ויצא תקין). כעת עקב לחץ דם וירידה בגדילה הופניתי לבדיקת שתן ודם. להלן התוצאות: שם הבדיקה | יחידות | גבול תחתון תוצאות הבדיקה גבול עליון | כימיה בדם Glucose (B) | mg/dl | * 67 ( 70 ) 110 | Urea (B) | mg/dl | * 14 ( 17 ) 43 | Creatinine (B) | mg/dl | * 0.4 ( 0.51 ) 0.95 | K+ Potassium (B) | mmol/l | ( 3.5 * 4 ) 5.1 | Na- Sodium (B) | mmol/l | ( 136 * 138 ) 146 | Ca-Calcium (B) | mg/dl | ( 8.1 * 8.7 ) 10.4 | Albumin (B) | g/dl | * 3.3 ( 3.5 ) 5.2 | ALKP-Alkaline Phosphatase | u/l | ( 30 ) 120 * 162.8 | ALT (GPT) | U/l | * 9 ( 10 ) 31 | AST (GOT) | U/l | ( 10 * 17 ) 31 | GGT | U/l | ( 0 * 6 ) 38 | כימיה בשתן Creatinine (U) /24h | g/24h | ( 0.8 * 1.2 ) 1.8 | Creatinine Clearence Test | ml/min | ( 80 ) 125 * 189.4 | Protein (U)/24 hr | mg/24h | ( 0 ) 150 * 201.3 | Urine Volume | mL | * 3400 | מה עליי לעשות? האם מדובר ברעלת? כמה חמור אם כן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשש לרעלת- בדיקות
פרופ' יריב יוגב10/08/2008הבדיקות בגדר התקין וכמות החלבון באיסוף השתן תקינה
המשיכי מעקב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשש לרעלת- בדיקות
מאיה10/08/2008שלום, רק לוודא- חלבון בשתן יצא לי 201 (ערכים תקינים 0-150) CCT יצא 189 (ערכים תקינים 80-125). רק רציתי לוודא כי היה ברור במייל קודם, וכי אכן תקין לדעתך למרות שחורג מהנורמות? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשש לרעלת- בדיקות
פרופ' יריב יוגב10/08/2008אלו בדיקות תקינות בהריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון בסיכוןשלום רב08/08/2008
ההריון שלי התחיל בהריון תאומים. בשבוע 20 התגלה שלעובר אחד אין דופק (הסיבה אינה ידועה)-עברתי את כל הבדיקות - סקירות ומי שפיר על חשבוני - והן היו תקינות. כעת אני בשבוע 26.5, במעקב הריון. העובר הנוסף מתפתח כרגיל ללא שום בעיות כרגע. יש לי כמה שאלות: האם מומלץ לעבור לידה בניתוח קיסרי כדי לא לסכן את העובר הקיים? כיצד בדיוק תתרחש לידה רגילה אם העובר ללא הדופק (שעדיין לא נעלם/נספג וכו') נמצא בקדמת צוואר הרחם (עובר תחתון? האם קיים סיכון ללידה מוקדמת? תודה - המודאגת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תאומים
ד''ר אלי רימון09/08/2008קיים סיכון ללידה מוקדמת
אין צורך בהכרח בניתוח, הקביעה תעשה לפי סונר קרוב ללידה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)