מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צירים סדירים אך לא מצב של לידהגאיה14/09/2008
שלום ד"ר,לאורך הריוני היתי בהריון בסיכון בשל צירים מוקדמים והתקצרות צואר הרחם,מחר ב"ה אכנס לשבוע 38 להפתעתי, משבוע 34 הפסקתי לנטול פרסולאט ומאז יש לי צירים כואבים מאד,בשבוע האחרון הצירים נהיו סדירים שעה שעתים ונפסקים כך שיש הפסקה בין ציר לציר אך לאורך היום אני עם צירים כואבים,שילשום היתי במיון יולדות כי חשבתי שאני במצב לידה עם צירים סדירים של שעתיים, נבדקתי ויש לי פתיחה של 1 וחצי ס"מ ומחיקה 70 אחוז שהיתה כבר לפני,הרופא אמר שהוא יודע שאני סובלת כי אכן ישנה תופעה שהצירים סדירים ואח"כ נפסקים חוזרים וכו' ושרק שבסוף לא יצטרכו ליילד אותי, אני מעוניינת בלידה ללא זירוז או אפידורל מפני שלפני כשלוש וחצי שנים עברתי תאונה חזיתית קשה שעד היום יש לי כאבים בגב ובצוואר ולכן אורטופד אמר שלאחר הלידה יעשו לי סיטי להעריך המצב כרגע לדעתי עדיף להימנע מלידה עם אפידורל, מה דעתך? מה ביכולתי לעשות לאורך כל ההריון אני סובלת ובמיוחד בחודש האחרון שאני עם צירים תכופים וכואבים שלא מובלים ללידה?אשמח להבעת דעתך, המון תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לגאיה
ד''ר אלי רימון15/09/2008עלייך להתיעץ עם מרדים לגבי אפידורל.
מבחינת הצירים אין דבר לעשות אלא להמתין עד כניסה ללידה פעילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחץ דם וגם שלית פתח חלקיתדריה11/09/2008
שלום, אני במעקב הריון בסיכון בשל טרומבופיליה קלה ונטייה להפלות חוזרות. ודוקא עכשיו, בשבוע 16, מצא הרופא משהו שלא אופייני לי: לחץ דם 160/100 בבדיקה שגרתית (התחלתי הריון בלחץ דם גבולי אבל א"כ ירד קצת). מאוד נלחצתי כי ההריון הזה יקר ואנחנו עדיין די בהתחלה... האם לחץ דם יושפע בד"כ מטיפול תרופתי? האם במצב כזה הליכה יכולה לעזור או שעדיף לנוח? האם לחץ דם הוא גורם לרעלת או רק סימן לה? אני אמורה לערוך מעקב ובדיקות דם השבוע אך בינתיים אשמח למידע שיסייע לי. תודה מראש, ריני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחץ דם
פרופ' יריב יוגב12/09/2008לחץ הדם אותו את מציינת הינו גבוה ומחייב התייחסות במידה ומדידה זו מייצגת את לחצי הדם שלך. יש לשקול טיפול תרופתי. פעילות גופנית מבוקרת אינה מסוכנת נא התייעצי עם הרופא המטפל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה
דריה12/09/2008תודה על התשובה המהירה, ובהמשך לשאלה: קראתי קצת על לחץ דם בהריון ומאוד נלחצתי. האם ההריון שלי נמצא בסכנה? האם במידה ולחץ הדם ממשיך יש לעשות את הבדיקות ולהתחיל את הטיפול התרופתי בימים הקרובים או שבטוח לחכות לשבוע הבא? תודה, ריני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך תשובה
פרופ' יריב יוגב12/09/2008על במך הנתונים שסיפקת לא ניתן להבין להסיק לגבי מידת הדחיפות ןאופן הטיפול. לצורך כך יש לבצע פגישת ייעוץ מסודרת ומקיפה. במידה ומעוניינת קבעי תור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- CMV הריון בסיכוןדנה10/09/2008
אני בשבוע ה15 בשבוע 11 עשיתי בדיקת CMV lgG התוצאות היו 91 בשבוע 15 נשלחתי לעוד בדיקה CMV lgG התוצאות היו 69 אתמול הרופא הפנה אותי לבדיקה נוספת - סיכון גבוה לבירור CMV אני מאוד חוששת מהתוצאות של הבדיקה, האם בגלל ששולחים אותי לבדיקה של הריון בסיכון גבוה אני צריכה לדאוג........ כמה שכיח זה ששולחים אישה לבדיקה בסיכון גבוה ומתברר שאין ממה לחשוש תודה מראש דנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר CMV
פרופ' יריב יוגב12/09/2008אינני מבין מדוע יש צןרך בבדיקות עוקבות. אנא הפני את השאלה לרופא המטפל ששלח את הבדיקות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה...ליאת10/09/2008
יש לי שאלה מביכה: בעקבות ההריון צומחות לי שערות בבטן. האם מותר להוריד עם מכשיר להורדת שיער או שזה יכול להזיק? (אני בהריון בסיכון גבוה) תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שיער
פרופ' יריב יוגב12/09/2008אין מניעה מהסרת שיער
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיענוח בדיקותע10/09/2008
קבלתי תוצאות בדיקת קרישיות אחרי שתי הפלות , אודה לך על פיענוח הבדיקה. האם זה יכול להיות קשור ללידה המוקדמת? antithrombin lll activity 124%
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פענוח בדיקות
פרופ' יריב יוגב12/09/2008תוצאת בדיקה זו תקינה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכי בטאמיכל09/09/2008
ד"ר שלום רב, אני בת 37 +ילדה בת 3 שנולדה לאחר IVF. אני עומדת לפני IVF נוסף/חדש,אבל בגלל איחור במחזור ביצעתי בדיקת בטא. מחזור אחרון 7/8/2008 בד"כ המחזורים שלי סדירים והם בני 28-29 יום. בטא נכון לאתמול : 1708 האם מדובר בבטא תקינה לאור האיחור במחזור? אציין כי להפתעתי מדובר בהריון ספונטני... עוד אציין כי בהריון הקודם לאחר IVF היה לי בטא של 250 12 יום לאחר ההחזרה ובטא של 860 ביום ה 15 להחזרה תודה מיכל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ערכי בטא
פרופ' יריב יוגב09/09/2008מזל טוב
נראה כי מדובר בהריון עצמוני
פני לרופא המטפל לצורך בדיקת תקינות ההריון
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היריון תאומיםאמי09/09/2008
אני בהיריון עם תאומים שבוע 33, לאחרונה יש רגעים שאני מרגישה מין בועת אוויר שמרחפת לה בתוך מי השפיר, ואני שומעת קולות של כאילו אוויר תקוע לי ברחם, מה זה יכול להיות? יש לציין שלפני שבועיים הייתי בבית חולים בחשד לירידת מים אבל אחרי בדיקות שעברתי (וגנאלית ובדיקות אולטראסאונד) אמרו לי שאין ירידה וייתכן שזו בריחת שתן? האם יכולה הייתה להיות ירידת מים שלא אובחנה והאם יש קשר עם הנ"ל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון תאומים
פרופ' יריב יוגב09/09/2008אין בועות אויר בתוך נוזלי מי השפיר
במידה ונבדקת לפני 3 שבועות ונשללה ירידת מיים לא סביר שמדובר בפרק זמן ארוך כל כך עם ירידת מיים שלא אובחנה
במידה ויש ספק פני לרופא המטפל לבדיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אי ספיקת צוואר הרחםש08/09/2008
לאחותי התאומה בהריון שבוע 23 יש התקצרות של צוואר הרחם עד לכדי אשפוז. אני בהריון ראשון,בת 30, שבוע 20 במהלך שבוע שעבר התקשות של הבטן מדי פעם ולעיתים לחץ בבטן התחתונה אשר מורגש כאילו בנרתיק. לפני כארבעה ימים נבדקתי אצל רופא אין פתיחה וצוואר הרחם תקין. העובר במצב תקין. הופנתי למרפאה לסיכוני הריון בקופה ונקבע לי תור רק לעוד חודש. אני מאוד מאוד מודאגת בעיקר ומאחר והתקצרות צוואר הרחם במרבית המקרים אינה מורגשת. מאז הבדיקה לא היו הרבה יותר לחצים או התקשויות אשר מופיעים מדי פעם. שאלותי הן: 1. האם לדעתכם יש מקום להמשך בדיקה לפני החודש הקרוב? ואם כן היכן(הרופא המטפל אמר לי שאם עדיים יש לחצים לפנות לחדר לידה- זה מאוד מלחיץ אותי ומרגיש לי מוקדם מדי מאחר והבדיקות תקינות) 2. האם אי ספיקה של צוואר הרחם היא דבר גנטי? אודה לכם מאוד. 2
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אי ספיקת צוואר הרחם
פרופ' יריב יוגב08/09/2008רק במקרים נדירים אי ספיקת צוואר הרחם הינה ע"ר מצבים גנטיים
יש קשר משפחתי ללידות מוקדמות אך תוספת הסיכון נמוכה
אי ספיקת צוואר הרחם אינה מאופיינת בתחושת צירים כי אם בפתיחת הצוואר באופן דינמי ובד"כ באופן חד ופתאומי
במידה וחשה בלחצים או אינך שקטה אנא קבעי פגישת ייעוץ רצוי עם רופא המומחה בהריון בסיכון גבוה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- cmvחי08/09/2008
שלום , מה זה אומר cmv igg- שלילי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר cmv
פרופ' יריב יוגב08/09/2008שקרוב לודאי לא נחשפת בעבר לוירוס ולכן לא התפתחו נוגדנים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז זה בסדר?
חי08/09/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחי
פרופ' יריב יוגב08/09/2008כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובה המהירה , ישר כח
חי08/09/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקותלי07/09/2008
שלום אני בהריון שבוע 37.2 ויש לי סכרת הריון אני מטופלת ע"י דייטנית והמעקב דיקור עצמי ע"י גלוקומטר הצותאות הן די מאוזנות היום המעקב הריון שבועי הבדיקת שתן לא היתה טובה נשלחתי למעבדה לעשות בדיקות שתן ועכשיו בדקתי את התשובה והיא: כל הערכים הם בסדר חוץ מי LEUCOCYTES יצאה 500 והגבול הוא מ-0 עד 10 מה זה אומר שיש לי דלקת? ובכלל במהלך הריון כולו בדקתי באינטרנט בדיקות שלי והתומאות היו דומות לזו ז"א הLEUCOCYTES תמיד יצאה גבוה מידי מה זה אומר תעזרו לי בבקשה עד שאני אבגוש את הרופא שלי. תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבדיקות
פרופ' יריב יוגב07/09/2008פני לרופא המטפל
יש מקום לביצוע תרבית שתן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח קיסרי - תאומיםיעל06/09/2008
שבת שלום לרופאים ! נמצאת בהריון תאומים בשבוע ה-21. יש לציין שיש לי כבר תאומים בני 6, אותם ילדתי בלידה רגילה, זאת למרות שאחד העוברים היה עכוז. כעת, איני מעוניינת לעבור זאת שוב, אלא לבחור בניתוח קיסרי. שאלתי אליכם היא: האם ניתן לקבוע ניתוח לפני השבוע ה-38 ? כלומר בסביבות שבוע 35-36 ? האם כרוכות בכך סכנות ? תודה על תשובתכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליעל
ד''ר אלי רימון06/09/2008במידה שמדובר בהריון תקין לא מקובל לקבוע ניתוח לשב מוקדם לאור חוסר בשלות ריאתית וסיבוכים נלווים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיבה להפלותלי04/09/2008
אני מטופלת ב ivf ולאחר טיפול נכנסתי להריון ובשבוע 8 העובר מת . כך גםקרה לי לפני שנה גם בשבוע 8 אנו מטופלים ב ivf בגלל בעיה של זרע חלש מה הסיבות להפלות? אם הזרע גורם לכך גם לאחר טיפול של השבחה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפלות
ד''ר אלי רימון05/09/2008קרוב לודאי כי בעית הזרע איננה הגורם להפלות
עלייך להתיעץ עם מומחה לגבי בירור להפלות חוזרות לגבי בירור
בררי עם רופאי IVF אם בצעו היסטרוסקופיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התפתחות איטית ודימום בהריוןדגנית04/09/2008
שלום רב הייתי רוצה לקבל הסבר לגביי מה שעובר אצלי בגוף היות ואף רופא לא מסביר לי בוודאות וכיוון שהרופא שלי יצא לחופשה בזמן הכי לא נכון ואני תלוייה באוויר בלי אפשרות לדבר עם אף אחד, מזה כשלושה שבועות בערך שאני מגיעה לגורמים שונים (בית חולים, רופאי נשים) ששעושים לי אולטרסאונד ואומרים לי כל הזמן שאני בשבוע 5 או שישי, והמחזור האחרון שלי היה בכלל ב-28/06/08 מה שאומר שאני אמורה להיות בשבוע ה- 9 לערך,ומה שעוד מעיד שאני לא בשישי כהיא העובדה שלפני שישה שבועות כבר היה לי את האיחור במחזור בשבועיים , ,אז שאלתי הראשונה היא: האם יכול להיות שאני בשבוע 9 באמת אבל ההתפתחות של התינוק שלי היא 6 שבועות, ואם כן מה זה אומר? מה גם שכשהייתי השבוע באולטסאונד היא אמרה לי שהשם קטן מהצפוי לעומת העובר, ובנוסף לכל זה אני מדממת יותר ויותר בשלושה ימים האחרונים, ודימום זה אינו מלווה בכאבים, האם תוכלו לעזור לי לקבל מידע מינילי לגבי מה שעובר על העובר שלי? אני כבר חסרת אונים ואין לי את מי לשאול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדגנית
ד''ר אלי רימון05/09/2008כדאי להמתין שבועיים מהסונר האחרון כדי להעריך האם העובר מתפתח כיאות
אנו רואים בסונר הערכה מדויקת של גיל ההריון יותר מהערכת האישית לגבי גיל ההריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חלבון עוברילני03/09/2008
שלום, להלן תוצאות חלבון עוברי . בת 29.9 הריון 2 . הערכות וסיכונים: הסיכון הסטטיסטי ללידת תינוק עם תסמונת דאון מחושב לפי גילך בלבד: 1: 875 הסיכון ללידת תינוק עם תסמונת דאון המחושב לפי גילך בשילוב עם תוצאות הבדיקות הוא: 1: 2332 0.20 - 1.99- MoMטווח הנורמה MoM (AFP) חלבון עוברי ( 41.73 ng/ml) תוצאת הבדיקה 0.98 0.16 - 2.99 MoM : טווח הנורמה MoM (HCG) גונדוטרופין שילייתי ( 21.25 U/ml) תוצאת הבדיקה 1.07 0.34 MoM הנורמה: מעל MoM (uE3) אסטריול ( 1.49 ng/ml תוצאת הבדיקה 0.98 האם הבדיקה תקינה ? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ללני
ד''ר אלי רימון05/09/2008תקינה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימומים במהלך ההריוןמיכל03/09/2008
אני בשבוע 14 במהלך ההריון ביקרתי 3 פעמים בחדר מיון עם דימומים מסיביים שהתחילו ללא הכנה מוקדמת. לפעמים אני חשה כאבי בטן. בבדיקה נאמר לי כי יש לי המטומה . מה זה אומר? מה הם ההשלכות? בנוסף בבדיקת דם שעשיתי התגלו ערכים נמוכים-- 0.12 של ths העדיין אין לי מושג האם זה מסוכן לי או לעובר? האם יש סיכוי להריון שכזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למיכל
ד''ר אלי רימון05/09/2008בהחלט יש סיכוי
אין לנו טיפול לדימום פרט למעקב
יתכן דימום משמעותי שיפגע בעובר והדרך היחידה היא מעקב בסונר
התיעצי עם רופא הריון בסיכון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה לגבי בדיקות הדם?
מיכל06/09/2008מה לגבי בדיקת הדם שהראתה רמות נמוכות של ths
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)