מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דימומיםליאורה20/08/2011
שלום, אני בשבוע 7 ויש לי כאבים בבטן התחתונה המזכירים מחזור ומלווים בדימום קל במהלך השישי-שבת האחרון. כבר בשבוע 4-5 הופיעו כאבים, ובבדיקות אולטרה סאונד זיהו שק היריון ושללו היריון מחוץ לרחם. כמו כן בבדיקות הבטא יש התפתחות. הרופאה שלי בחופש, ומחר אלך להיבדק במרכז לבריאות האישה. שאלתי היא האם יש סיכוי שלא הפלתי? האם יכול להיות היריון עם כאבים ודימום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימומים - תגובה
ד''ר אלי רימון20/08/2011רוב הסיכויים שדוקא לא הפלת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
ליאורה20/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפולי פנים שבוע 26
עדי20/08/2011האם אפשר לעשות טיפול פנים יותר לניקיון הפנים הוצאת שחורים??
והאם זריקות פרוגרסטרון עוזרות במניעת לידות מוקדמות בכמה אחוז.?תודה
הרגשתי היום מי כמו ציר קטן מה עושים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפולי פנים שבוע 26 - תגובה
פרופ' יריב יוגב22/08/2011אין מניעה מטיפול פנים
פרוגסטרון יעיל לנשים עם לידה מוקדמת בעבר או קיצור משמעותי של תעלת צוואר הרחם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- CMVגלית20/08/2011
CMV
שלום. אני בהריון בשבוע 24 עשיתי בדיקות בתחילת ההריון ל IGG CMV היה חיובי
IGM CMV היה שלילי.
אני אחות במקצוע ובמחלקתי טיפלתי בחולה עם CMV חיובי כי לא ידעתי. השאלה שלי האם ישנו סיכוי שנדבקתי ב CMV למרות ש IGG היה חיובי. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר CMV - תגובה
ד''ר אלי רימון20/08/2011כן, יש סכוי נדיר שנדבקת בזן דומה
בדקי IGM בעוד שבוע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהדנה20/08/2011
שלום
בשבוע 5 + יומיים הפרוגסטרון היה 83 (בטא 4540 ) הרופא נתן לי נרות פרוגסטרון200 מ"ג פעמיים ביום מאחר והתוצאה של הפרוגסטרון קצת נמוכה וכנראה בגלל הריון כימי לפני מס' חודשים (לפני ההריון הכימי היו 2 הריונות ספונטניים שהסתיימו בלידה)
שאלותיי הן:
1. מהם ערכי הפרוגסטרון שמתאימים לשבוע זה?
2. יש לי שרירנים שבמצב רגיל לא מצריכים טיפול. האם נרות הפרוגססטרון יכולות לגרום לגדילת השרירנים ולבעיה כלשהיא במהלך ההריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד''ר אלי רימון20/08/2011
1. מהם ערכי הפרוגסטרון שמתאימים לשבוע זה? אין לזה חשיבות מרגע שאת מקבלת טיפול תמיכה
2. יש לי שרירנים שבמצב רגיל לא מצריכים טיפול. האם נרות הפרוגססטרון יכולות לגרום לגדילת השרירנים ולבעיה כלשהיא במהלך ההריון? בדכ לא,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טגרטולנועה19/08/2011
שלום, אני לוקחת טגרטול במינון של 1000 מ"ג ליום עקב אפילפסיה מגיל ההתבגרות (כיום בת 35). נכנסתי להריון לא מתוכנן עקב התקן תוך רחמי שלא היה ממוקם טוב. ההתקן הוסר אבל אני מודאגת לגורל העובר שכן לא לקחתי חומצה פולית בשנה האחרונה, וידוע לי שמחסור בחומצה פולית יכול לגרום למומים עקב הטגרטול.
האם במצב זה הסיכון למומים גבוה מאוד? (אני בערך בשבוע 6). אני מתלבטת אם לבצע הפלה בגלל זה...
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טגרטול - תגובה
ד''ר אלי רימון20/08/2011אכן תחת טגרטול שכיחות המומים עולה
לציין שרב המומים ניתנים לזהוי בסונר
פני ליעוץ גנטי מסודר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אורך צווארהריונית19/08/2011
שלום אני בשבוע 25 בעבר ילדתי שבוע 28 עקב צירים התקצרות צוואר הרחם ....
מידי שבוע אני מודדת אורך צוואר לפני כשבוע הי 47 מ"מ היום בשל התכווציות של הרחם עשיתי שוב בדיקה האורך הוא 37 מ"מ הפה הפנימי סגור. האם זה נחשב להתקצרות?......
אציין שאני מטופלת בנרות פרוגסטרון .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורך צוואר - תגובה
ד''ר אלי רימון20/08/2011לא משמעותי, יש צורך בהמשך מעקב כמובן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- העמסת סוכר 50גרםעדי19/08/2011
שלום התוצאה 134.3האם היא בסדר הריון שבוע 25+5
או שאצטרך לעשות גם את 100גרם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העמסת סוכר 50גרם - תגובה
ד''ר אלי רימון20/08/2011תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איבחון מיקרוצפליהמורן19/08/2011
שלום רב,
שאלתי איך מאבחנים מיקרוצפליה אצל העובר? מה המימדים שאומר בטוח מיקרוצפליה?אילו בעיות ישנם לילידים עם מיקרוצפליה?
האם כל ילד שיש לו מיקרוצפליה (ולא בגלל ראש קטן אצל ההורים)-יהיה לו בעיות במהלך חייו או שישנם כאלה שיש להם ראש קטן אך אין לזה ביטוי קליני?
האם ניתן לשלו ל או לאושש מיקרוצפליה על ידי איזשהיא בדיקה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איבחון מיקרוצפליה - תגובה
ד''ר אלי רימון20/08/2011לא ניתן לפרט באתר תשובות לכל שאלותייך
חפשי באנטרנט מאמר מסודר בנושא זה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קיסרי???ליז18/08/2011
שלום ד"ר נמצאת בשבוע 36+3 עם תאומים לא זהים.
עובר מס' 1 הקרוב לתעלת הלידה נמצא במצג ראש ואילו השני במצב עכוז.
אני לא נמצאת במעקב מרפאה בסיכון גבוה אלא במעקב רגיל של קופ"ח,עד כה טפו טפו מהלך הריון תקין הערכת משקל עובר אחד 2.700 והשני 2.800ק"ג
האם כדאי לחתום וללכת ישר על קיסרי, או שעדיף להתחיל לידה רגילה ?
אני דיי חוששת שנתחיל לידה רגילה עם לחיצות כאבים וכו' ואז..את השני יילדו בניתוח קיסרי אז עדיף מלחתחילה ללכת על קיסרי.מה אתה ממליץ לי??
זוהי לא לידה ראשונה .אלא שלישית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קיסרי??? - תגובה
ד''ר אלי רימון20/08/2011ניתוח קיסרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך..
ליז21/08/2011תודה רבה על התשובה..
האם להגיע למיון ליס לבדיקה, על מנת לקבוע תאריך לקיסרי? או שמא לחכות לצירים?? לא יודעת איך זה עובד.תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לד"ר רימוןיעל18/08/2011
שלום דוקטור!
אני בהריון שני שבוע 23+5, מטופלת אצלך.
הריון ראשון עבר עם רעלת הריון, לחץ דם, חלבון ובצקות.
בשלושה ימים אחרונים סובלת מאוד מהתקף של כאבי ראש מאוד חזקים מלווים בבחילות. לחץ דם מקפץ 133/85 - 122/80.
הביקור הבא שלי אצלך בעוד 3 שבועות... האם עלי לדאוג מהעניין או שזה משהו נורמטיבי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לד"ר רימון - תגובה
ד''ר אלי רימון20/08/2011קבעי תור למרפאה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם תאושר לי שמירת הריוןשמירת הריון18/08/2011
היי, אודה מאוד לעזרתכם
אני נמצאת בשבוע 13 ובשבועיים האחרונים לא מרגישה טוב - יש לי סחרחורות , התעלפויות קטנות. כמו כן מקום העבודה שלי מאוד לחוץ ומלחיץ ומעבר לכך מצריך עבודת "שטח" (להסתובב בין לקוחות ) לפחות פעמיים בשבוע.
חשבתי לנסות להוציא שמירת הריון על מנת לא לפגוע בעצמי ובעובר,
אשמח לשמוע את דעתכם , האם יש לי סיכוי לקבל והאם בכלל שווה להתחיל בתהליך ואיך הוא עובד
תודה רבה
נעמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם תאושר לי שמירת הריון - תגובה
ד''ר אלי רימון18/08/2011לדעתי לא אך תוכלי לפנות לרופא תעסוקתי להקלה בתנאי עבודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אורגזמה בהריון בסיכוןר'17/08/2011
אני נמצאת בשבוע 7 לאחר טיפולי IVF
בשאיבה היה לי דימום פנימי וגירויי יתר של השחלות.
כרגע אין דימום והשחלות מעט מאוד מוגדלות. כמו כן, הייתה לי דלקת בשלפוחית השתן שעברה.
בעבר הייתה לי הפסקת הריון ביגלל אי ספיקה שילייתית קשה.
הרופא אמר לי להמנע מיחסי מין.
האם הכוונה לחדירה או בכלל אסור לי להגיע לאורגזמה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורגזמה בהריון בסיכון - תגובה
ד''ר אלי רימון18/08/2011לדעתי אין מניעה מאורגזמה כשלעצמה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון וקלקסןשירי 3217/08/2011
היי
אני בשבוע 32 להריוני, בת 29
נוטלת קלקלת 80 בעקבות אירוע DVT לפני 9 שנים
מדוע מייעצבים ללדת בשבוע עד 39? מעבא לעניין הפרשי הזמנים מהאפידורל?
האם יש סיכון לעובר משבוע מסוים?
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון וקלקסן - תגובה
ד''ר אלי רימון18/08/2011אנו סבורים שמעבר לשבוע 39 תתכן הפרעה בתפקוד השליה בשל הנטיה לקרישיות.
לציין כי יש הסוברים אחרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תאומים שבוע 13נועה17/08/2011
שלום, אני בהריון תאומים לא זהים, שבוע 13, אחרי זריקות פיוריגון, אוביטרל ו IUI.
בשבוע 7 היה לי דימום קל וחד פעמי. קבלתי אוטרוג'יסטן וכעת נאמר לי להפסיקו.
שכחתי לשאול את הרופא אם אפשר לקיים יחסי מין לאחר שזה נאסר עלינו בשבועות הראשונים וכמובן לאחר הדימום.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תאומים שבוע 13 - תגובה
ד''ר אלי רימון18/08/2011מציע שתחזרי ותשאלי אותו כי הוא זה שאסר עלייך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זריקות פרוגסטון- דחוףשירה17/08/2011
ד"ר שלום רב
הריון תאומים שבוע 28 הוחלט להתחיל זריקות פרוגסטון בשבוע 26 עד שבוע 32
2 הזריקות הראשונות קבלתי בבי"ח כשהלכתי לביקור שגרתי במרפאה להריון בסיכון- מציינת כי ההריון ברוך השם תקין.
קניתי זריקות פרוגסטון בבית מרקחת ושכחתי את השקית באוטו למשך שעה בשמש.
כשהגעתי לאוטו השקית היתה חמה, כמו כן גם האמפולות היו חמות
שעליתי הביתה שמתי אותן במקרר.
האם יש סכנה להשתמש בהן? צריכה להזריק מחר ומודאגת...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זריקות פרוגסטון- דחוף - תגובה
ד''ר אלי רימון18/08/2011לדעתי לא ניתן להשתמש בהן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ייעוץ דחוף בבקשהרונית17/08/2011
שלום לכולם
לפני כחודש וחצי הובחנתי בתת פעילות חריפה של בלוטת התריס(TSH- מעל 150 FT4 3.3)
היום הסתבר לי שאני בהריון לא מתוכנן ,בשבוע ה 11.
רק לאחר שבוע מתוצאות בדיקת בלוטת התריס התחלתי לקבל 100 מ"ל של אלטרוקסין ומצבי עדיין אינו מאוזן.
הנתונים מעידים על כך שקצת יותר מחודש הייתי בהריון לא מודע תחת תת פעילות חריפה של הבלוטה,ובערך 40 יום לקחתי כדורים.
הבדיקה האחרונה שביצעתי לפני שבוע הראתה(TSH20.74 FTB 11.4 THYROID PEROXIDASE AB גדול מ 1000).
שאלתי היא עד כמה נגרם נזק לעובר? הרופא נשים שלי פטר אותי לגמרי מהעניין ואמר שאין לקחת את התת פעילות בהחלטתי אם להמשיך את ההריון או לא.
אנא תשובתכם המהירה. אין לי הרבה זמן לחשוב אני בשבוע יחסית מתקדם,
ועוד שאלה. עד כמה משפיע התת פעילות במקרה של הפלה? האם יש סיכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ייעוץ דחוף בבקשה - תגובה
ד''ר אלי רימון18/08/2011כיום ידוע שתת פעילות בלוטת התריס יש לה השפעות על התפתחות בעובר וקשר להפרעות התפתחות לאחר הלידה
לא ניתן כמובן להערית את מידת הפגיעה.
מציע לך לפנות ליעוץ גנטי מסודר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)