מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה זה אומר?יעל25/03/2008
ישנו בחור שמוצא חן בעיני אך הוא כל הזמן מתעלם ממני. בהתחלה חשבתי שאולי נדמה לי אך כיום אני בטוחה ללא כל ספק שהוא מתעלם. אם אני אגש אליו ואדבר איתו הוא לא יתעלם אלא ישיב לי -לא יפתח שיחה מי יודע מה אך יאמר כמה מילים ואולי השיחה תזרום לאן שהוא. אך אם הוא רואה אותי בהפסקות או נמצא עם חברים ואני פתאום עוברת או שהוא יוצא משיעור ואני בדיוק נכנסת- הוא מתעלם ולא אומר אפילו שלום. אז ברור לי שחלק מכם יגידו שהוא לא מעוניין ושאולי הוא מרגיש שאני מעונינית ובגלל שהוא לא מעוניין אז הוא מתעלם. אבל השאלה שלי היא: למה להתעלם? גם אני לא מעוניינת בכולם ובכל זאת אני מגיבה באופן מינימלי. בנוסף, אם אני יודעת שמשהו דלוק עליי ואני לא עליו- זה דווקא יכול להחמיא לי ולגרום לי כן להגיב לו כי זה מרגש אותי, מאתגר אותי. במקרה שלו נראה לי שהוא כאילו ממש מתעלם בכוונה ואין לי מושג למה. אולי אני טועה בחשיבה שלי וזה לא אומר שהוא לא מעוניין ? או שעכשיו אני משלה את עצמי. מה אתם אומרים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה אתם לא עונים?
יעל26/03/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעידן למה אתה מתעלם ולכולם אתה עונה?
יעל29/03/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה...
אבי29/03/2008למה שלא תקחי אותו לשיחה ותשאלי אותו....קשה לדעת למה הוא מתנהג ככה...אני חושב שהכי טוב לגשת אליו ולדבר איתו. או לתת לו תשומתת לב כלומר אם הוא מתעלם אז אולי את תעשי את הצד הראשון...את תגידי לו שלום ראשונה ואז הוא יענה.במקום לחכות שהוא יעשה את הצד הראשון..ואולי כה תוכלו לפתח שיחה......
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם חשבת שעידן התעלם ממך...
02/04/2008והוא לא. הוא פשוט לא שם לב...
לגבי הבחור - אף אחד לא יוכל לתת לך תשובה בשמו. ייתכנו הרבה סיבות לעובדה שהוא מתעלם ממך וייתכן שהוא בכלל לא מתעלם ואת רק מפרשת זאת כך. מה יותר פשוט מאשר לגשת אליו ולשאול?! פדיחה? אולי. אבל לפחות תפסיקי להעסיק את עצמך בכך.
אלא אם כן את לא מעוניינת בו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
יעל03/04/2008היא מסתכל עלי, עובר לידי ולא מגיב, לא מדבר, אפילו לא אומר שלום אחרי שכבר יצא לנו פעם אחת לדבר - כלומר הוא דיבר איתי בעבר פעם אחת ועכשיו לא -גם כשהוא רואה אותי- אז מה זה אם לא להתעלם? ואם הוא לא מתעלם אז מה זה יכול להיות? מה הוא מנסה לומר לי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחלאס דיייי
סווטלנה03/04/2008את לא קולטת מה שאומרים לך תשאלי אותו וזהו אין דרך אחרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדרך אגב
סווטלנה03/04/2008לא עונים לך כי השאלות שלך מטופשות ביותר ואת סתם נודניקית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנא לשמור על תרבות דיבור בפורום
05/04/2008ואורה, תשאלי אותו ותגלי לנו מה האמת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקשר לאוננותאנונימי25/03/2008אני עכשיו בגיל 15 ואני מאונן השאלה שלי היא: האם יש קשר לאוננות לבין גדילת החזה כי הרבה אומרים שזה התפתחות האם כשמאוננים זה מגדילך תחזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראוננות וגודל חזה
ד''ר חגית כהנא25/03/2008אין קשר בין אוננות וגודל החזה
תהני מהאוננות
והחזה יעשה את שלו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולות וחשק ימינישיר25/03/2008אני משתמשת בגלולות פמינט. רציתי לדעת האם יש קשר בין נטילת גלולות למניעת הריון לבין החשק המיני?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרגלולות וחשק מיני
ד''ר חגית כהנא25/03/2008לעיתים גלולות גורמות לירידה בחשק המיני צריך לקחת 3 חודשים אם אין שיפור לשקול שינוי גלולה
איננו יודעים איזו גלולה תגרום לאילו תופעות ואצל מי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון מדכא יותר
טל26/03/2008אני חושבת שהריון יגרום לך יותר דיכאון, וחוסר חשק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר חגית כהנאקטי#24/03/2008שלום
מה מפחיד אותי?
כל הזמן חושבת על זה שעם איבר מין של חבר שלי יהיה כואב יותר מאשר עם איבר מין מגומי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראיבר מין
ד''ר חגית כהנא25/03/2008איבר מין אמיתי רך יותר ממכשיר ואין שום סיבה בעולם שיכאב יותר להיפך רק נעים יותר כי מחובר אליו גבר נחמד!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוף לי. תודה..ענבל24/03/2008שלום לכם
אני די חדשה בענין קיום יחסים.
יצא לי להסתכל במראה לעבר איבר המין שלי.
רציתי לדעת היכן בדיוק ממוקם הנרתיק.
פתחתי את השפתיים הקטנות והסתכלתי פנימה.
גילתי שהמקום מחולק ל2-
חצי ראשון (קרוב לאיזור הקדמי של הגוף) הוא מין בשר כזה שיש בו כמה חורים.
החצי השני (קרוב יותר לאיזור פי הטבעת) והוא חלק כולו.
רציתי לדעת מה מהם הוא הנרתיק בדיוק ולאן אמור להיכנס האיבר.
תודה רבה,
דחוף לי
ענבל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרענבל
ד''ר חגית כהנא25/03/2008ראשית כל הכבוד על הפתיחות וההתבוננות העצמית באיבר המין שלך.
הנרתיק הוא הפתח הקרוב לפי הטבעת
החור העליון יותר הוא פתח השופכה דרכו מטילים שתן
תפתחי באינטרנט בערך פות, ערווה תוכלי לראות תמונות
כ"כ גשי לרופא/ת נשים להתאמת אמצעי מניעה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצמחי מרפאירון24/03/2008שלום
אני בחור צעיר בן 20 ומשתמש בציפרמיל (SSRI) במינון גבוה מאוד לOCD. אני סובל מחשק מיני נמוך ובעיה בזקפה. לא יודע אם זה מהציפרמיל או לא אבל אני חייב לקחת אותו למען בריאותי.
רציתי לדעת האם יש צמחי מרפא שיכולים להגביר את החשק המיני, לשפר זקפה ולשפר ביצועים מיניים. שמעתי על צמח מאקה, יוהימבין, ג'ינסנג, גי'נקו בילובה ועוד כל מיני שטויות... איזה הכי מומלץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרSSRI
ד''ר חגית כהנא25/03/2008תרופות מסוג SSRI גורמות לעיתים להפרעה בחשק ויותר מכך להשהית השפיכה
שוחח עם הפסיכיאטר שלך, ניתן לשנות תרופות ומינונים.
לגבי הצמחים? אין לי די מושג אבל התימנים לועסים ג'ת ויש הטוענים שהוא משפר את כוח הגברא והחשק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשורש ה"מאקה" מעולה
ירון25/06/2014אני גם כן נוטל תרופות פסיכיאטריות שמשפיעות באופן הרסני על החשק המיני, לפני כחצי שנה התחלתי לצרוך את המאקה והיא עוזרת מאוד. בזמן הזה אני מרגיש שהפכתי חיוני יותר, רגוע וגם החשק המיני השתפר, זה כמובן לא תרופת פלא אבל השינוי הוא משמעותי ומורגש. אני רוכש אותה בחברת ספירולינה ומכין לי שייק כל בוקר, בשילוב עם מזונות-על נוספים. אני מברך על כך שגליתי שיש דברים כאלה. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזיקפה ותרופותאבי ר24/03/2008אני בן 45 ולוקח תרופות ללחץ דם וכולסטרול התרופות גורמות לי למצב שאני מגורה
מאוד אבל לאחר מספר דקות אבר המין רפוי לחלוטין
מה שמביך מאוד
חשוב לציין שלפני לקיחת התרופות הכל היה תקין
כמו כן עם ויאגרה המצב טוב אבל אני מתרושש כלכלית
האם יש המלצות לצוות המומחים
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהתרופה להורדת לחץ דם היא הבעיה.
יואל24/03/2008תבדוק עם הרופא שלך אם אתה יכול להוריד מינון.
זאת תופעה מוכרת, תדבר עם הרופא, אל תתבייש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזקפה
ד''ר חגית כהנא25/03/2008מה קורה באוננות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזיקפה ותרופות
אבי ר26/03/2008בהמשך לשאלה לגבי אוננות
לוקח לי המון זמן להניע לזיקפה והיא בדרך כלל חלשה מאוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזקפה
ד''ר חגית כהנא26/03/2008פנה לרופא משפחה יתכן שכדאי לבצע בדיקת זיקפה בשינה
טיפול להורדת לחץ דם יכול לגרום להפרעה בזקפה
הייתי מתחילה בבדיקה או לחילופין לפנות לרופא סקסולוג בנוסף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר חגית כהנאקטי#24/03/2008שלום
אניעם חבר שלי לא מצליחים לקקים יחסיי מין .אני לחוצה שיהיה לי כואב הוא לא מצליח לחדור.ניסיתי את (איבר מין מגומי)הכל נכנס אז למה לא מצליח לחדור את איבר מין שלו?מי יכלו לעזור לי אולי משהו בראש שלי לא בסדר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרקאמילה
ד''ר חגית כהנא24/03/2008ראשית אם איבר מין מפלסטיק נכנס גם איבר מין אמיתי יכול להכנס ללא קושי וללא כאב
האם החבר שלך יכול להכניס את אצבעותיו? נסו..
האם היחסים שלכם מחוץ למיטה טובים?
ברור שמשהו מפחיד אותך, מהו באמת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום.גל23/03/2008
שלום. אני במערכת זוגית קבועה כבר הרבה זמן, אנחנו חיים יחד ומקיימים יחסי מין. היחסים הפיזיים ביננו לא מספיק טובים, והיינו רוצים לשפר אותם. יש לנו כמה רעיונות- חשבנו על טיפול זוגי- מיני, אבל אני גם חשבתי קודם אולי יש איזה "סדנא" לשיפור חיי המין שאפשר לבוא אליה בזוג, עדיף לי בחו"ל, אבל אולי גם בארץ. אני אשמח לקבל המלצה כלשהי או לפחות כיוון, תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרחפשו באינטרנט
ד''ר חגית כהנא24/03/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורגזמהמיכל23/03/2008אני בת 22 ואינני מצליחה לגמור מחדירה
יש לי בם זוג קבוע שיש לי רגשות אליו הוא מאוד סבלני ואכפתי.כאשר אני מאוננת אני כן מצליחה לגמור מגירוי דגדגן.
פעם אחת הצלחתי לגמור כאשר הוא עשה לי ביד בדגדגן.
אנחנו יוצאים בערך 4 חודשים.
אני רוצה שקשר זה יצליח מה עצה שתוכלו לתת לי בנושא?
אולי לפמות למישהו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמיכל
אבי23/03/2008מיכל. רוב הבנות לא גומרות מחדירה. אני רק לא מבין למה כתבת "אני רוצה שהקשר הזה יצליח" ...הקשר שלכם בנוי רק על זה שתיהיה אורגזמה.?..אם זה בסיס הקשר אצלכם אתם בבעיה. יש המון דרכים לענג אחד את השני ואם לא מגיעים לאורגזמה מחדירה אז מגיעים אליה בדרכים אחרות..כפי שגם כתבת.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיהי למעלה ובשליטה זה מאד יעזור לך
d23/03/2008ליגמור יש בתנוחו כאלה גירוי מוגבר של נקודת הג'י בנרתיק ובדגדגן תיהי למעלה הכי טוב,תנוחה ספציפית שאני ממליץ עליה היא מיסיונרית הפוכה כאילו בדיוק כמו הגבר שהאישה בתפקיד הגבר והגבר בתפקיד האישה הוא שוכב על הגב אם רגליים מפוסקות ואת ניכנסת בין רגליו ודופקת אותו שמעתי לא קצת נשים שעשו את זה שאמרו שגמרו ככה תוך כמה דקות וחזק!.בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמין זה דבר שלומדים אותו.
יואל24/03/2008זה קורה הרבה אצל נשים שלא קיימו יחסים עם גבר.
וחצי שנה זה הזמן שלוקח לבחורה להתחיל להרגע ולהנות.
תתחילו מאיפה שזה עובד, משמע, מזה שהוא יביא לך ביד על הדגדגן, אחרי שתגמרי שהוא יכנס.
יש סיכוי סביר שאת תגמרי איתו.
אם קורה שאת "מתייבשת" (מפחד או מעצם העובדה שגמרת) תשתמשו בחומר סיכה (נתן לקנות בבית מרקחת), כך שהכניסה שלו לא תכאיב לך.
תוך זמן קצר (מספר שבועות) תראי שאת גומרת איתו ואפילו יותר מפעם אחת.
העניין הוא לדאוג אחד לשני, והשילוב יבוא בהמשך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיכל והאורגזמה
ד''ר חגית כהנא25/03/2008את גומרת ממגע בדגדגן וזה נורמלי לחלוטין רב הנשים גומרות כך
לשיפור פשוט תשתחררי תהני ותלמדו ביחד מה אתם אוהבים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקיום יחסים בגיל צעירילנה23/03/2008שלום, רציתי רק לשאול מה מביא בני נוער בגילאים 15-16 לקיים יחסי מין בגיל צעיר יחסית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמה שמביא בני 20+ לישכב גם
d23/03/2008אין הבדל שני נערים רוצים לישכב הם אוהבים אחד את השניה ורוצים לישכב בישביל מה לחכות?.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיחסי מין
ד''ר חגית כהנא24/03/2008כל אחד מחליט מתי מתאים לו לקיים יחסי מין
חלק בשלים בגיל 15 וחלק בשלים רק בגיל 25
חשוב שכל אחד יבדוק את עצמו ואת מערכת היחסים שיש לו ולא יהיה מושפע מלחץ חברתי או אחר
חשוב לדעתי שהקשר יהיה טוב עם ביטחון והערכה הדדיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך מוכיחים?סנדי23/03/2008נניח שבעלי לא ממש מספק אותי מינית והכוונה לא מעונין לשכב איתי ואני רוצה להתגרש איך מוכיחים דבר כזה בבית משפט? כי כו שכבנו אבל ממש מעט, הרי הוא בטח ישקר ויגיד שאני זאת שלא מעונינת בו ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלא הבנתי את רוצה להיתגרש את לא
d23/03/2008מסופקת מינית? זה מה שהוא בישבילך,לא ניראה לי שאפשר להוכיח דבר כזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ברור למה את צריכה הוכחה
רועי סטודנט2623/03/2008למה את רוצה הוכחות? לא טוב לך תעזבי אותו מה הבעיה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפני לעו"ד
ד''ר חגית כהנא24/03/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההגדלת פין בצורה טבעיתאנונימי22/03/2008יש לי פין קטן משמעותית מהממוצע, אני בן 18 ועוד לא קיימתי יחסי מין. לא רק שזה גורם למבוכה ופחד במקלחות אלא שאני לא מצליח לדמיין את עצמי שוכב עם מישהי. רציתי לשאול האם ישנן דרכים טבעיות להגדיל במעט את הפין? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלמיטב ידיעתי, ולידעת המחקר
ד``ר עידן מיליצ`ר23/03/2008הרפואי....לצערי, אין. צר לי על מצוקתך, אבל לא כל הבחורות לא שוכבות עם גודל אלא עם בנ'אדם!!
עידן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתחושה באיבר המיןאלי20/03/2008אהלן,
אני בן 23, ויש לי בעיה די מתסכלת... כאשר אני נמצא בסיטואציה אינטימית עם בת זוג אני מתקשה לשמור על זקפה, וממש וכמעט לא מצליח לגמור. זה כאילו שהתחושה מתעמעמת לכל אורך איבר המין, ואני פשוט מרגיש אותו כמו עוד איזה סוג של אצבע, בלי גירוי ממשי, ואז אני פשוט לא מצליח לשמור על זקפה. אני אפילו לא מדבר על יחסי מין מלאים עם קונדום, שם זה מגרה בערך כמו אצבע עטופה בגומי... בסופו של דבר הדרך היחידה שבה אני יכול לגמור זה עם שפשוף מסיבי של הפין עם היד (עם היד שלי יותר קל, אבל אפשרי גם של הבחורה- אפילו אני לא יכול להביא את עצמי לגמירה, יכול לקחת לי 5 דקות ויותר- לבחורה לוקח הרבה יותר)
באוננות אין לי שום בעיה, אני יכול להביא את עצמי לגירוי וגמירה לפי החלטה שלי וגם תוך פחות מדקה
אני מניח שהבעיה פסיכולוגית... אבל אני לא יודע בוודאות, יש בכלל מצב של חוסר רגישות שם ?
איך אפשר לטפל בזה ? יש משהו שיכול להגביר רגישות ? אולי טיפול אחר כלשהו ?
תודה מראש !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלאלי
אורית פס22/03/2008אכן לא נראה שיש בעיה אורגנית[של הגוף] כלשהי,מאחר ואין שום קושי באוננות,
האם מדובר בבת זוג קבועה או עם פרטנריות שונות?
האם אתה נינוח באמת בסיטואציה,האם קיים אותו קושי בחדירה \מין אורלי \ועם היד?איך קל לך יותר?
עליך לבקש מבת הזוג גרוי דומה למה שאתה רגיל לתת לעצמך באוננות משום שאתה זקוק לגרוי אינטנסיבי ובת הזוג לא יכולה לנחש זאת.
התייעץ עם אורולוג או מטפל מיני בדבר שימוש בויאגרה ודומיו-מה שיעזור אולי לענין הזיקפה,
האם בסיטואציה אתה נעזר בפנטזיות מיניות להגברת הריגוש? נסה
חסר מידע לצורך אבחנה מדויקת,ובמידע שמסרת יש סתירות ,אם זה גורם למצוקה כדאי לך לפנות לטיפול מיני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחדירה ארוכהגלית20/03/2008יש לי חבר מזה חמש שנים, לאחרונה, אנו שוכבים בתדירות פחותה עקב לחצים בעבודה ועייפות. אך כשאנו שוכבים הסקס נהיה בעל אופי יותר אגרסיבי עבורי, הוא משתמש בחומר למניעת שפיכה מהירה כך שהחדירה הינה ארוכה לעיתים עד כדי כאב, המין כולל כעת כל מיני קינקים שהם לא לטעמי, הוא מנסה כל הזמן למרות שאני נגד ולא מעוניינת בחדירה אנאלית והוא מודע לכך. אני יודעת שהוא צופה בסרטי פורנו וחוששת שהוא מושפע מהם. אני חוששת שאם אני לא אתן לו את מה שהוא רוצה הוא ילך לחפש סיפוק בחוץ ומצד שני חוששת שאם נדבר על הנושא ירד לו החשק המיני.
מה עושים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתעמדי על שלך סקס אמור לספק ולענג
/20/03/2008אותך בדיוק כמו שזה אמור לספק אותו! אל תעשי טובות לא רוצה על תעשי,צריך אמון בין בני זוג לא הוא ולא את אמורים לפחד שאם לא תישכבו אחד אם השני אז תלכו ישר למקום אחר זה.דברי איתו על זה הוא לא יגלא שאת לא רוצה בטלפתיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלית
אורית פס22/03/2008מאיזו סיבה את חוששת כ"כ שירד לו החשק המיני ולא חוששת ששלך וודאי ירד כבר מזמן?משום שכפי שאת מתארת את הדברים את פשוט סובלת ולא מעיזה לדבר על כך-עצוב.
את חייבת למצוא דרך לדבר עם חברך,וביחד למצוא דרכים מהנות ל-ש-נ-י-כ-ם.
לא תצליחו לבד -שווה להיעזר באיש מקצוע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)