מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סקס אחרי לידהדיקלה20/02/2008
אהלן
ילדתי לפניי שנה וחודש(עברתי לידת ואקום עם המון טפרים והחלמה לא קלה)
כואב לי עד עכשיו לקיים יחסי מין עם בעלי , הייתי אצל כמה רופאי נשים וכולם אמרו לי שהכל תקין
אני מקיימת יחסי מין עם הכאב(למדתי לחיות עם זה) האם יש איזשהו פיתרון (שמעתי שכאבים לאחר לידה יכולים לימשך שנים, האם זה נכון?)
אשמח לעצה
תודה מראש:-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את לא צריכה ליסבול שום כאב אם כואב
אבי20/02/2008לך או סתם לא נהנת אל תקימי יחסי מין! את אמורה להינות ולא ליסבול או סתם כדי לרצות מישהו,
אני לא מבין בזה אבל בדרך כלל כשאזור מסוים בגוף כואב מחתך או כל פציעה יש לתת לאזור לנוח כמה שידרש וכל כאב מיותר באזור עלול להחמיר את המצב בוא הכאב מסמן על נזק שניגרם באזור לא סתם יש לנו את המנגנון הזה,לא שאני מבין חכי לדעת המומחים כאן אבל בעיקרון זה ככה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- Kו גומרת אף פעם.אפריל19/02/2008
שלום,
קוראים לי אפריל אני בת 15 ולא, אני לא בתולה.
אני לא רואה טעם להתייחס לגיל שלי שנחשב צעיר בהודעה שלי כעת, כי אני ממש נואשת לעזרה ואני מבקשת להתעלם מהפרט הקטן הזה.
יש לי חבר רציני כבר 3 חודשים.
שנינו היינו הראשונים של שנינו והוא בן 18.
בפעמים הראשונות שעשינו סקס, הייתי גומרת והכל היה נפלא.
אבל אז משהו השתנה ופשוט חודשיים שלמים שאני כבר לא גומרת. אני לא יודעת למה, אין כאבים בזמן החדירה והכל כמו שצריך אבל אני פשוט לא גומרת. לא נהנת מזה בכלל.
מיותר לציין שאני לא מזייפת אף פעם ותמיד אומרת לו את האמת. ושהוא גומר ב=כ=ל הפעמים שאנחנו שוכבים.
לפעמים זה גם 3-5 פעמים ביום ובלילה ויוצא שאני סובלת מהסקס רק בגלל שאין לי את הריגוש הזה שכ"כ חסר לי.
אין לי מושג מה לעשות, אני מתוסכלת לגמרי ואני נואשת לעזרה.
נ"ב בעבר הוא היה נוהג לעשות משחק מקדים אבל היום כל מה שחשוב לו זה הכיף שלו ולכן אין יותר משחק מקדים.
עזרו לי למצוא דרך לפתור את הבעייה, ואני פונה לגברים שבניכם.. מה היה קורה אם החברה שלכם הייתה פונה אליכם בשיחה ואומרת לכם את כל זה במטרה שתלמדו קצת יותר להשקיע ולענג אותה? איך הייתם מקבלים את זה?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפריל
ד''ר חגית כהנא20/02/2008אין ספק שאת נערה נבונה כיון שנתת את התשובה אני רק צריכה להדגיש אותה בפניך:
בעבר נהנית ממין כיון שהיה משחק מקדים היית מתגרה נרטבת וגומרת
היום אין משחק מקדים הוא נכנס לפני שאת מגורה ולכן אינך גומרת הוא עסוק רק בעצמו.
אני לא שיפוטית לזה שאת מקיימת יחסי מין בגילך אבל חבל לי שאת מקיימת יחסי מין עם שמוק ולא עם בן אדם!
ויסלחו לי הצדקנים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז תיקחי את השליטה לידיים
אבי20/02/2008לרוע המזל נשים רבות חושבות שאנחנו צריכים לספק אותם וזה באחריותינו אז תרשי לי לומר לך זאת אחריות שלך!! בילבד!! תעלי עליו ותיתעקשי על זה ותבצאי בעצמך את המישגל,את יכולה גם לגעת ולנשק אותו וסביר להניח שהוא יזרום אם זה,ואת יכולה גם לבקש מימנו לרדת לך אם הוא יסכים,בכל מיקרא חשוב שתדעי שאם את רוצה משהו בחיים על תחכי שהוא יקרא יש נשים רבות שלא גומרות ביכלל ומאשימות בכך את הגברים ובאות אליהם בתלונות בעוד שרובם לא עושות כלום בישביל לעזור לעצמם(לא מדבר על כל המיקרים מדבר על חלק יפה מאד רק) ורק שוכבות על הגב ומצפות מה הגבר שיעשה את כל העבודה בישבילהם ואם הם לא גומרות הגבר ניקרא "שמוק" או מקבל "ניקוד" גרוע במיטה וזה ממש לא נכון אנחנו לא חייבים לכם כלום מה את רוצה שהוא יעשה בדיוק? אמרת לו מה את רוצה שהוא יעשה?,לא רוצה לבקר או משהו אבל אני נורא מיתרגז מתגובות כמו של ד"ר חגית כהנא שמציגות את האורגזמה שלכן כאחריותנו ומי שלא גורם לכן ליגמור הוא שמוק! או משהו כזה! זה לא נכון ביכלל!.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפכת לכלי קבול לזרע
חילי20/02/2008אפריל היקרה החבר הפוץ שלך לא יודע לפנק. מה נערה בת 15 יכולה לבקש מבן 18 חסר נסיון שהמשימה שלו זה לדחוף את המה שמו שלו ולשבור את החרמנות הפתרון הוא להזדיין שנית לאחר המשגל הראשון.ואז ההנאה שלךתגדל האמת היא שקשה מאד ליעץ בנושא זה לבת 15 זה זה נשמע נורא וצעיר מדי להתחיל בסקס .
מומלץ לך להשתחרר מהקשר את תוכלי לענג את עצמך ולהכיר את גופך טוב יותר בעצמך בעזרת אוננות(רוב חברותיך מאוננות)
נ..ב
כדאי לך להתיעץ עם אמך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חינוך מיני לבניאריה19/02/2008
אני מעוניין לקבל המלצה על ספר או חומר לימודי אחר (די וי די) שישמש את בני בן 18
בדרכו הראשונה בקיום יחסי מין עם חברתו
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חינוך מיני
ד''ר חגית כהנא19/02/2008למה אתה חושב שהוא זקוק לזה?
הוא בקש או שאתה חרד?
חשוב להסביר לו על אמצעי מניעה
מה שבינו לבינה שיגלו לבד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים נוראיים בעת קיום יחסיםענת19/02/2008
שלום רב,
אני בת 32, אוהבת מאד מין ואף פעם לא הייתה לי איזו בעיה עם קיום יחסים.
בתקופה האחרונה - מזה 6 חודשים יש לי בן זוג חדש, בתחילת הקשר לא הייתה בעיה, אבל בחודשיים האחרונים יש לי כאבים נוראיים בעת החדירה ובעת קיום היחסים . כאבים שנמשכים גם לאחר קיום היחסים - כאבים בבטן התחתונה, כמו כאבי מחזור.
לבן זוגי יש איבר קצת עקום בעת הזיקפה וחשבתי שאולי זו הסיבה כי בתנוחות מסויימות זה כואב מאד ובתנוחות אחרות זה כואב פחות.
עברתי בדיקת אולטרסאונד פנימי וחיצוני והגניקולוג שלי אמר שהכל תקין.
מה אני עושה ? אני מאד אוהבת לקיים יחסי מין עם בן זוגי ואיני יכולה להתקיים בלי יחסים, בינתיים אני פשוט סובלת, אבל הייתי שמחה מאד להפסיק את הכאב.
אנא עזרתכם הדחופה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים
ד''ר חגית כהנא19/02/2008העובדה שבתחילת הקשר לא היה כאב מכוונת לכך שהבעיה אינה באיבר המין העקום של בןזוגך
נבדקת ע"י גניקולוג שלא מצא דבר.
האם קרה משהו ליחסים ביניכם בעת האחרונה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ענת04/03/2008לא קרה כלום לקשר שלנו באחרונה, להיפך מערכת היחסים שלנו רק הולכת ומתהדקת ונוצר בינינו קשר יפה ואמיץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוסר ניסיוןיונתן18/02/2008
אני טיפוס ביישן וכתוצאה מזה אני חסר ניסיון מיני. הבעיה העיקרית שעברתי את הגיל הממוצע לזה ועכשיו התחושה היא שכל בחורה שאני אכיר תראה את העניין בעין שלילית ותנפנף אותי. כתוצאה מהעניין הבעיה שלי רק מחמירה כי אני לא מנסה להכיר אף-אחת ובינתיים הגיל שלי רק ממשיך לעלות ... לא שקלתי בעבר ללכת לסרוגייט בגלל המחיר הנורא גבוה, אבל כנראה שפשוט אין ברירה. רציתי לדעת היכן מטפלים בסרוגייט? אני מכיר רק מרכז אחד - מרבז מיניות של אילן בירן- הבעיה שאחרי תחקיר "עובדה" אני חושש להשקיע הרבה כסף במקום הלא נכון. לכן, רציתי לדעת אם יש מקומות נוספים שאני אוכל להשוות ולבחור בינהם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יונתן
ד''ר חגית כהנא19/02/2008בן כמה אתה?
לכל אחד יש את הגיל שמתאים לו להתחיל
יש די בנות חסרות נסיון ודי בנות שרוצות ללמד חסרי ניסיון
הבעיה אינה הפחד מהגיל אלא מזוגיות וקשר
לטעמי כדאי לפנות ליעוץ מיני ולא לסרוגייט בודאי לא בשלב הזה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההגיל שלי
יונתן19/02/2008כנראה ששכחתי לציין את הגיל כי פשוט הרגשתי לא נעים אפילו שמדובר בפורום אנונימי. הכוונה שלי לא הייתה שעברתי את הגיל הממוצע בשנה-שנתיים אלא יותר. אני בן 31. הבעיה התחילה בגיל צעיר יותר ופשוט גררתי את הבעיה כי הרגשתי שאיחרתי את הרכבת. אני לא מפחד מקשר, אלא פשוט טיפוס ביישן. בהתחלה חיכיתי שדברים ייקרו לי בצורה טבעית. בסביבות גיל 25 הבנתי שזה לא קורה וחשבתי להכיר בעזרת אתר הכרויות אבל כבר נוצר מצב בעייתי שכמעט כל בחורה שאני אכיר תהיה בעלת ניסיון ותשפוט אותי וגם אם יש מישהי שאין לה ניסיון אז אני לא בטוח איך אפשר לברר דבר כזה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה אתה מדבר על עצמך כאילו את מבוגר
אבי19/02/2008זקן או משהו אתה בסך הכל בן 31 וגם בגיל 40+ לא קשה לימצוא בנות 40 בצ'טים ואתרי היכרויות,
אז בנות 30+ אין שום בעיה אתה סתם מחמיר אם עצמך תימצא לך מישהי ותאמין לי לא אמורה ליהיות לך שום בעיה בשום דרך,בהצלחה:).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיונתן
ד''ר חגית כהנא20/02/2008יש נשים ללא נסיון וכאלו שתשמחנה לללמד אותך אבל לא זו הבעיה אלא הבישנות או חוסר הבטחון שלך שבודאי משפיע על עוד מקומות בחיים - חוזרת על עצתי פנה לטיפול!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכולה סקס מה הלחץ
תלמידה23/02/2008תכלס.. אני מבינה את הביישנות לגמרי אבל בקטע של הסקס אין מה להתבייש בכלל, יש מלא בנות שיחשבו שזה מדליק ואם אתה גם בנאדם טוב ששווה להיות איתו אז נרקמת מערכת יחסים ומלמדים אחד את השני. ואני אספר לך משהו פעם יצאתי עם מישהו שהיה די חסר נסיון בסקס וקצת עבר את הגיל אבל זה היה כזה מגניב כי כל דבר היה חדש לו והוא היה חרמן כל הזמן ונגנב מכל דבר שהיינו עושים וזה היה מדליק לגמרי..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות זיקפהדודו17/02/2008
שלום,
אני בן 23, עד היום היו לי כמה חברות והסקס היה מצויין, לא היתה שום בעיה.
לפני חצי שנה היתה לי חברה חדשה ובפעם הראשונה ששכבנו הכל היה נראה בסדר לפני החדירה, אך ברגע שהגיע רגע החדירה פתאום לא עמד לי, ואחר כך בכלל מהבושה לא היה סיכוי שיעמוד לי יותר.
בהמשך זה הסתדר והצלחנו לקיים יחסים, עדיין היה לי יותר קשה להגיע לזקפה, אבל ברגע שזה קרה הכל היה בסדר ויכולתי להחזיק אותה אפילו חצי שעה.
חשבתי שזה קרה לי כי פחות נמשכתי אליה מלשאר החברות שהיו לי, אבל גם היום אם אני מאונן לדוגמה, שוב- קשה לי יותר להגיע לזקפה, אבל ברגע שיש אז אין לי בעיה להחזיק אותה.
עליי לציין שלא שיניתי שום הרגלי אכילה, אני לא מעשן לא שותה, עושה ספורט, תמיד בריא.
יש לי צליאק אבל זה כבר אובחן בגיל 17 ולא גרם לי אף פעם לבעיות.
השאלה שלי היא איך יודעים אם הבעיה שלי היא נפשית או פיזית ומה עושים? אני לא חושב שיש לי בעיה נפשית או חרדת ביצוע, פרט לזאת שאולי תתפתח אם העסק הזה לא ייפתר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זקפה
ד''ר חגית כהנא18/02/2008קורה לגברים רבים שלעיתים לא עומד ולעיתים מפסיק לעמוד ולעיתים עייפים ועוד כל מיני וריאציות
קרה לך לפני חצי שנה אז קרה
לצערי כנראה לפני כל מגע מיני אתה מנהל דיאלוג עם איבר המין שלך ומברר איתו אם הכל בסדר
זה מונע ממך לקיים דיאלוג טוב עם בת זוגך ועם עצמך
ת ר ג י ע !!!!
תקלה כזו יכולה לקרות לכל אחד
תניח לאיבר המין שלך הוא יודע מה לעשות אתה תתרכז בהנאה בלבד!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מכות בתחתליהי17/02/2008
היי אני בת 20 החבר שלי נותן לי מכות בתחת בזמן יחסי המין אני תמיד אומרת לו שיפסיק ושאני לא אוהבת את זה אומנם הוא מפסיק אך תמיד גם בפעם הבאה שאנחנו שוכבים עושה זאת.ובכלל כשהוא שותה אלכוהול פחות יכפת לו אם אני אומרת שיפסיק.איך אני גורמת לו להפסיק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לליהי
אורית פס17/02/2008נסי לדבר על כך שלא בשעת קיום יחסי מין ובטח לא כשהחבר שתוי.
האם המכות כואבות או משפילות עבורך?
האם אפשרי מבחינתך להיפתח ולקבל זאת כחלק מהמשחק המיני?
עבור רבים יש בכך אלמנט מעורר מינית,בתנאי שאין כאב ולא עולה תחושת השפלה.
אם את סגורה שזה לא בשבילך ,בטאי את ההתנגדות לכך באופן יותר תקיף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלליהי
חילי20/02/2008חבר שלך מושפע מסרטים כחולים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יתכן שהקרום לא נקרע???שירן14/02/2008
אני דתיה,
ואני מקפידה לא לקיים יחסים מלאים כדי שלא יקרע לי הקרום, אך כבר פעמיים אני וחבר שלי קיימנו יחסים מלאים עם חדירה!
לא כאב לי כלום, וגם לא ירד לי דם! (אציין שחלק מהזמן כיווצתי את השרירים כדי שלא יכנס עמוק)
האם יתכן שלא נקרע לי הקרום????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נקרע באבוהה
חילי14/02/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניקרע לא אמור ליכאוב ביחסי מין ולא
אבי14/02/2008לרדת דם זה קורא מזל טוב את כבר לא בתולה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההקרום לא בהכרח נקרע בפעם הראשונה
ד``ר עידן מיליצ`ר16/02/2008זוהי ריקמה אלסטית וגמישה ש"נקרעת" אחרי מספר פעמים. לא לכל אחת יורד דם בתחילת יחסי מין מלאים ולא לכל אחת כואב.
רק יש דבר אחד שאני לא מבין....יש סתירה במה שאת כותבת.. :ואני מקפידה לא לקיים יחסים מלאים כדי שלא יקרע לי הקרום, אך כבר פעמיים אני וחבר שלי קיימנו יחסים מלאים עם חדירה!
...?? מבולבלים.... גם אנחנו :-)
אל דאגה!!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאביםאני14/02/2008
יש לי כאבים קליפ בצינור הפין בעיקר אחרי גמירה וזה נמשך גם יום יומיים אמנם הכאב לא רצוף אך יש הרגשה של אי נעימות מידיי פעם אשמח לקבל עזרתכם בנושא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים לאחר גמירה
15/02/2008כמה זמן קיימת התופעה? האם אתה בריא? מה אופי הכאב (שורף, צורב, חד, עמום)? האם אתה יכול למקם אותו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיח
אני18/02/2008אני בריא אבל יש הרגשה של כאב קל מאזור הפין יותר באזור הצמוד לאשכים ואם אני לוחף יש צריבה וכאב קל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשק מיניסיניה12/02/2008שלום רב, אני בת 40 בשנים האחרונות אני סובלת מתופעות של גיל מעבר גלי חום אי סדירות בוסת , הבעיה שמאוד מטרידה אותי זה החשק המיני אני ממש אבל ממש לא סובלת מין בשנים האחרונות אני לא מסוגלת שבן זוגי נוגע בי אני נגעלת ממין נגעלת מהמגע לא רוצה בזה בכלל בן זוגי כמובן לא מקבל את זה הוא מצידו לעשות סקס כל יום כמו בימים הטובים שהיו לנו אני לא יודעת אם זה קשור רק אליו או בכלל בשביל לדעת זאת אני צריכה לבגוד בו ואת זה אני לא יעשה לו למרות שאהבה אליו כבר לא נשארה לי , בימים הטובים שלי הייתי חושבת על מין המון , מה אני אמורה לעשות( אל תציעו לי ללכת לטיפול אין לי אפשרות כספית לזה) תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראין אהבה אין מין
רועי סטודנט2612/02/2008זאת דעתי,
לא קשור לגיל המעבר את פשוט לא רוצה אותו ולא רוצה להיות איתו ואת נגעלת ממנו זה משהו עמוק בתוכך כך לפחות משתמע מדברייך שאין לך שום רצון להיות איתו ולחיות איתו והדבר הנכון לעשות כי חיים רק פעם אחת הוא להתגרש ולהמשיך למסלול אחר בחיים ולמצוא את האושר מחדש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפני למומחה לגיל המעבר!
ד``ר עידן מיליצ`ר13/02/2008בד"כ גינקולוג המומחה למה שאת עוברת....משם לאחר אבחון יהייה נכון להמשיך לראות המ קורה איתך!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי סיניה
חילי20/02/2008דווקא בגיל 40 נשים מגיעות לשיא המיניות שלהן.ולשיא ההנאה רובן מרטיבות רק ממחשבה זהו גיל כיפי וכיף להזדיין בגיל הזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה חשובהמירי12/02/2008האם קיום יחסי מין בגיל צעיר, לפני קבלת המחזור הראשון
יכולה להשפיע על התיפקוד המיני בהמשך או על מחזוריות הווסת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלא ניראה לי יש הרבה ילדות שמאוננות
D12/02/2008ומכניסות אצבעות אבל לא קורא להם מיזה כלום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנוזל סיכה
מירי13/02/2008הפרשת נוזל הסיכה באיבר מין האישה שתפקידו החדרה קלה של
איבר המין הגברי מתרחשת לאחר הגעה לבגרות מינית, דהיינו
לאחר קבלת המחזור הראשון. קיום יחסי מין לפני כן מצריכה
שימוש בנוזל סיכה. דעתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן!! קיום יחסי מין בגיל צעיר,
ד``ר עידן מיליצ`ר13/02/2008לא ישפיעו על הווסת, אך יש מחקרים המצביעים על ליקויים בתפקוד כאשר מתחילים המין טרם בהשלנו גופנית ובעיקר רגשית!!
....לא לרוץ!!!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לשקר? למה אתה רוצה לעבוד עליה
D13/02/2008אם היא רוצה לעשות סקס שתעשה הדבר היחיד שהיא צריכה לדעת זה שסקס זה דבר שאמור לבוא משני הצדדים ולא בישביל "לתת" בן או בת הזוג,אני בעד לתת לנערים ונערות גישה בריאה והגיונית לגבי סקס ללא היתיחסות לדעות כאלה ואחרות ולא סתם לנסות לימנוע מהם לעשות סקס בהפחדות כמו שאם הם יעשו סקס פרדי קרוגר יבוא אליהם בחלום...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרגיע D תרגיע...הוא צודק...
עידן מיליצ'ר13/02/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה בעיקרון צודק בגישה שלך אבל עידן
אבי13/02/2008היתכוון כניראה לתיפקוד המיני ולא לווסת ואכן שעושים סקס כשלא ממש מוכנים לזה בהחלט פוגע בתיפקוד המיני אם כי לא בטוח זה דבר נפשי ומשפיע בצורה מישתנה ואף לא משפיע מאדם לאדם זה תלוי,ואני לא רוצה להישמע קטנוני או משהו אבל אני לא חושב שיש דבר כזה בשלות גופנית למין
ממש עובדה שיש בנות 13 שקימו יחסי מין מלאים בכיף ובלי בעיות בשלות זה לא עניין גופני זה עניין נפשי בילבד .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבי, אני מעריך את התייחסותך...אבל..
ד``ר עידן מיליצ`ר16/02/2008כולנו יודעים את הקשר מגוף נפש...!! וכמו שאומרים רבים....תאמין לי כשיש קושי רגשי, זה בא לידי ביטוי גופני!!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה...?אין קשר גופני עובדה שיש הרבה
אבי16/02/2008בנות בנות 14 ואף פחות שעשו סקס נהנו והיו מוכנות מוכנות לסקס זה דבר ריגשי זה לא בא ממשהו פיזי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה אולי מיתבטה במשהו פיזי אבל הרגש
אבי16/02/2008הוא הקובע כאן אין משהו גופני שמעיד על מוכנות לסקס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעל קיום יחסי מין בגיל מוקדם מדי
אורית פס16/02/2008או מאוחר מדי תוכלו למצוא מידע מחקרי עדכני בפורום של מיניות-סקס ונוער ב-beok.
המחקרים מעניינים ולאחר עיון בהם השאלה בדבר בשלות פיזית או ריגשית לא תהיה רלונטית משום
שברור שלא ניתן להתיחס להיבט אחד תוך התעלמות מההיבט האחר,גוף ונפש משפיעים ומזינים זה את זה.מה הויכוח ביכלל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלילדה
חילי20/02/2008תעזבי את הנושא הזה בגילך לכי לשחק עם הברביות שלך מקסימום במשחקי אבא ואמא בייי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמישהו כאן יודע בת כמה היא?...
אבי21/02/2008אם מישהי רוצה לעשות סקס ולא דווקה בישביל לספק או לרצות מישהו ויודעת טוב ואחראית על אמצעי מניעה אז אין סיבה שלא תעשה סקס,אני לא מומחה או משהו אבל ניראה לי שאתם מנסים להגדיר "מוכנות גופנית" לגיל ולומר למישהי צעירה יחסית שרוצה ומוכנה לעשות סקס שהיא לא מוכנה "גופנית" ביגלל הגיל שלה,לדעתי זה לא רק מוטעה זה גם מטעה מישהו יכול להסביר לי מה זה מוכנות גופנית? אני לא חושב שיש דבר גופני שלא מאפשר או מזיק לילדה בת 13 או 14 לקיים יחסי מין או שיש דבר שכזה?.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסקס עם לא נימולמירי12/02/2008דר' שלום,
רציתי לדעת האם נכונה השמועה שקיום יחסי מין עם גבר
לא נימול אכן מהנה יותר לאישה. האם תוספת העורלה
גורמת לגירויים שונים לאישה מאשר איבר מין נימול?
האם גם הנאת הגבר שונה בין גבר נימול לשאינו נימול?
לתשובתך אודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלדעתי זה שטויות
רועי סטודנט2612/02/2008הנאות ממין עם מישהו כזה או אחר הן אינדיבידואליות כלומר יש הרבה פקטורים שמשפיעים על ההנאה שתיהיה לך עם בן זוג והעורלה בוודאי לא אחד מהם.
יש שיעידו שכשעשו ברית מילה בגיל מאוחר וזה רק שיפר להם ויש שיעידו הפוך כלומר להנאה ממין יש פקטורים אחרים ואני אתן לך לחשוב עליהם כי יש אינספור מרגש ועד נגיד גודל קיצר יש אינסוף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמנם אני נימול אבל... שמועות!!!!
ד``ר עידן מיליצ`ר13/02/2008שטויות!!! ההנאה תלויה בחיבור בין בני הזוג ולא באיבר הנימול...או לא....
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעלות ניסיון
מירי17/02/2008אבקש התייחסות של בעלות ניסיון בנושא,
כלומר, נשים ששכבו עם נימול ועם שאינו נימול.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז יש שמועות ...
החוש השישי17/02/2008היי דורית
לדעתי אין כל הבדל במצב של זיקפה - ראי וויברטורים שבוודאי שלא מבוססים על מודל של זין נימול.
ועוד, העורלה או כיס העורלה יכולים להוות מקום הצטברות והתרבות לחיידקים ולכן קיים היום בעולם טרנד של מילה גם בגיל מבוגר.
ואחרון , אם זה מה שיש לך אז GO FOR IT , אבל לא הייתי הולך על זה רק בגלל העדר מילה - מקווה שהבנת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה רלבנטית
אלישע.בןאבויה10/04/2014אז ככה דורית. הנאה זה עניין סובייקטיבי לגמרי.מה שמהנה לאחד מגעיל\לא נוח לאחר. עם זאת יש יתרונות משמעותיים לגבר עם עורלה. 1. העטרה (ראש הפין) בערל רכה יותר ורגישה יותר. 2. לאחר החדירה הראשונה האיבר נשאר לח כל הזמן ולכן מחליק בקלות ללא חומרי סיכה והחיכוך נמוך. 3. מחקר הראה שערלים נהנים יותר ממשגל מאשר ממין אוראלי לעומת נימולים.
לסיכום. יש יתרונות טכניים באיבר לא נימול אך ההנאה אינה רק עניין טכני והטכניקה אינה תלויה רק בעורלה אלא גם במה עושים עם האיבר גודלו ועוד. ניתן גם לצמצם את הפער בין איבר נימול לערל ע"י ריכוך העטרה בקרמים משך ימים וכן שימוש בחומר סיכה. חשוב רק לזכור, שאם משתמשים בקונדום היתרונות הללו מתבטלים ושימוש בקרמים עם קונדום יביא לקריעת הקונדום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה"פעם ראשונה"דוד11/02/2008שלום רציתי לדעת מה אני צריך לעשות בפעם הראשון שלי אני יודע שאני עוד 2-3ימים 100% הולך לקיים יחסי מין הבנתי שאני צריך לדעת כמה דברים
1) איך אני יכול לתת רושם שזה לא הפעם הראשונה שלי?
2)איך זה בדיוק הולך?
עם אפשר עוד כמה תשובות כמו איך ומה כדי לי לעשות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתררציתי להגיד אני 100% הולך
דוד11/02/2008רציתי להגיד אני 100% הולך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה!!
12/02/2008לא נלמד אותך לקיים יחסי מין דרך האינטרנט. עצה חשובה היא להתרכז בהנאה שלך ושל בת הזוג ולא בביצועים ובחדירה עצמם. לעשות משחק מקדים ארוך, מענג, רגוע, הדדי ולהתרכז במה נעים לשניכם.
וכמובן, שימוש בקונדום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולותviki11/02/2008אני רוצה לקחת קלולות אבל אני לא יודעת מאיזה גיל אני יכולה ללכת לבד לרופא(אני לא רוצה ללכת עם אמא שלי) ומה התהליך שצריך לעבור(בדיקות וכד').
תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרVIKI
ד''ר חגית כהנא11/02/2008אינני יודעת בת כמה את אך ניתן ללכת לבד לרופא/ת נשים בכל גיל ללא ההורים. הרופא/ה שואל בד"כ שאלות על מצבך הבריאותי.
אם כבר קיימת יחסי מין הוא יבדוק אותך הבדיקה אינה כואבת אולי מעט מביכה.
אח"כ תקבלי אמצעי מניעה מתאים וחסל סדר ביקור אצל רופא נשים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלת מיתוס..יסמין11/02/2008אחת ולתמיד- האם זה נכון שאצל גברים גודל הכף יד מרמזת על גודל איבר מין שלהם??
זה דבר מוכח שכולם חושבים שזה נכון??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלא נכון
ד''ר חגית כהנא11/02/2008יש פרופורציות גופניות אחרות כמו כף היד כמרחק מהמצח לסנטר
יש מס' קבוע של "שיברים" לאורך הגוף - נדמה לי ש 7 ועוד.
גודל האיבר - לא!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנכון מאד, בפרט האצבעות
החוש השישי17/02/2008כמו שנראות האצבעות ככה בדרך כלל גם איבר המין, אז יש לך מערכת התראה מוקדמת !!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)