מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא מצליחה להגיע לאורגזמהשירה06/07/2008
שלום, אני בת 29, ולפני כחודש שכבתי בפעם הראשונה. אני כבר לא בקשר עם הבחור איתו שכבתי, אבל עשיתי זאת מתוך רצון ומשיכה אליו, ולא מרצון "לעשות את זה סופסוף", והוא היה היחיד שחשתי שבאמת מכוונן אלי ומעוניין בטובתי ( מעבר לרמת המשיכה ). לפניו הייתי בקשרים קצרים עם בחורים, ונמשכתי לכולם, אבל לא הרגשתי בטוחה לעשות את זה איתם, תמיד היה משהו שעצר אותי ( מידת הקשר אליהם, היחס שלהם אלי וכו')ץ אף פעם לא הצלחתי לחוות אורגזמה, לא באוננות ולא בגירוי אחר - מכל סוג שהוא. בני הזוג השונים שהיו לי ניסו מאוד להביא אותי לזה, במיוחד האחרון, אבל זה פשוט לא קורה. המצב שלי מאוד מתסכל אותי, ואני לא יודעת מה לעשות. חיפשתי את הספר שהמלצתם עליו-"לעצמך מיניות האשה", אבל מתברר שהוא כבר לא מודפס יותר. האם יש ספר אחר שיתאים לי ? אשמח לכל הצעה! שירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני ממליץ לך לקרוא כאן
רועי06/07/2008וישנה גם תמיד האפשרות לגשת לטיפול אישי אצל סקסולוג באתר תמצאי גם ספרים מומלצים www.clalit2
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא התלחתי להוסיף קישור אז
רועי06/07/2008פשוט תכנסי לגוגל ותקלידי בידיוק המילים הללו הכללית סקס ראשי - אורגזמה נשית א' באתר תמצאי תשובות וספרים :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת הספר
אורית פס06/07/2008ניתן להשיג בצומת ספרים-קניון ויצמן [ליד בי"ח איכילוב,או קני את"עינוגי אשה" מאת רייצ'ל סוויפט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
שירה18/07/2008השגתי את הספר,לאחר חיפושים ממושכים ועזרת חברות.. אני חייבת לצין שהוא נותן תקווה, אבל אני רק בשלב התרגילים של שיטת קיגל.. שוב תודה, שירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול עם מרחיביםישראלה06/07/2008
אני עובדת לאט ועם המון חומר סיכוך, הגעתי בהצלחה למרחיב השלישי. המרחיב השלישי נכנס בקצה ואני מרגישה כאב קל שאני מנסה לדחופו יותר פנימה ואז אני מפסיקה... כי הסקסולוגית אמרה שאם יש כאב מפסיקים. (עם המרחיב השני... לא כואב כלל) ואז אני מנסה שוב ליום המחרת ושוב כואב, אני מרגישה שאם אדחוף עוד קצת יקרע הקרום שאלתי היא האם הכאב הקל הוא הגיוני... ולהמשיך לדחוף? (הרי בכל זאת... זה סוג של פציעה, שגם עלול לגרום למעט דם...) כמו שזה נורמלי שיש כאב ביחסי מין בהתחלה.. אז פשוט להתגבר על הכאב? או לעשות מה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרקאין
אורית פס06/07/2008ש הוא קרם או ג'ל אילחוש יעזור לצמצם תחושת כאב בעבודה עם מרחיבים,עד שהגוף יסתגל,אני לא בעד עבודה עם כוח אלה על עבודה יוםוןמית לאורך זמן,
שימי לב שלאחר מריחת עזרקאין יש להמתין 20 דקות עד שהחומר מתחיל להשפיע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיפה קונים?
ישראלה07/07/2008תודה רבה:) איפה קונים את זה? אפשר בסופר פארם ללא מרשם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת העזרקאין
אורית פס07/07/2008ניתן למצוא בבתי מרקחת ,אין צורך במירשם ככל הידוע לי,
הקרם מצוי בריכוז של 2 או 5 אחוז,האחוז הגבוה יעיל יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלמונית יקרה
ד''ר חגית כהנא09/07/2008אם מרחיב מספר 2 עובר זה אומר שקרום הבתולין גמיש ופתוח ואין שום בעיה בהכנסת מרחיב נוסף.
הבעיה היא המתח והלחץ שהנרתיק שלך מפעיל.
אחת הדרכים לבדוק זאת היא כיווץ והרפיה של הנרתיק - ניתן לבדוק זאת ע"י עצירת שתן מספר פעמים תוך כדי הטלתו. אותה פעולה תועיל גם בזמן החדרת המרחיב
לטעמי אין שום צורך בעזראקאין כיון שהמטרה להרגיש את הנרתיק ולא להתעלם ממנו אם תתחברי לנרתיק לא יהיה כאב
בהצלחה רבה לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאלמונית
אורית פס10/07/2008כמו שאת רואה [או קוראת ],לאנשי מקצוע שונים תפיסות טיפוליות שונות,בעבודתי במרפאה לטיפול מיני באיכילוב,טופלו ומטופלות לצערי מסות של נשים צעירות הסובלות מקשיי חדירה שונים [ווסטבוליטיס,וגיניסמוס,ועוד],כאשר נדרשת עבודת מרחיבים הרציונל הוא ללמד את הגוף בהדרגה ובעדינות שחדירה איננה בהכרח כאב וכיווץ,ואיך ילמד זאת עם חוית כאב חוזרת ונשנית כפי שתיארת? המעבר ממרחיב אחד למשנהו מעורר פעמים רבות חרדה וקרם האילחוש כאן ממתן את "הטראומה"שבמעבר ממרחיב למרחיב,וזו החויה המתקנת שאנו רוצים עבור הגוף שפעמים רבות "זוכר "כאב פיזי או ריגשי מן העבר.
מאחר ויש לך סקסולוגית הייתי מציעה לך לדון איתה לגבי הדרך הטובה ביותר עבורך להמשך הטיפול
,לעיתים חשיפה למידע סותר מבלבלת גם אם היתה כוונה לעזור ,כדאי לעיתים להיצמד למטפל אחד
מוסמך ושיצר איתך קשר טיפולי טוב,לתת צ'אנס לטיפול ולשתפו בהשגותייך אם יש כאלו. בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקניתי את המשחה
אלמונית20/07/2008לאחר חוסר הצלחה... זמן רב.. עם המרחיב השלישי, החלטתי לקנות את המשחה לאלחוש כאב. אני אמורה למרוח את זה מבחוץ? פנימה בנרתיק? זה בסדר לשים את המשחה על המרחיב ולהכניס?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה..
20/07/2008אורית פס פירטה ההנחיות לגבי עזרקאין, אך הנקודה החשובה היא שמאחר ויש לך סקסולוג/ית כדאי לך לדון איתה לגבי הדרך הטובה ביותר עבורך להמשך הטיפול. הפורום מאפשר מתן מידע, הכוונה וייעוץ ראשוניים, אך לא טיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין לי כסף
אלמונית21/07/2008אין לי כסף לשלם לסקסולוגית כל פעם שמתעוררת לי שאלה :( קבענו להיפגש אחרי שאסיים את כל המרחיבים... ואז היא תדריך אותי מה הלאה... לכן פניתי לפורום זה... ואני מודה לכם מאוד על זה שקיבלתי עוד כיוון... שלא חשבתי עליו כלל. כבר קניתי את המשחה... ואין לי את מי לשאול... זה בסדר שהחומר ייכנס פנימה לנרתיק??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא מבין בנושא אבל
רועי21/07/2008אין מצב שהחומר הזה לא יכנס לנרתיק כאילו הגיונית שהחומר אמור לשמש לכניסה לנרתיק אין הוראות? דף הסבר שימוש ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשחה אכן מיועדת לשימוש פנימי
ורוש22/07/2008זוהי משחה מאלחשת כלומר מרדימה את האיזור-ואת הרי רוצה להרדים את האיזור הפנימי על כן יש למרוח אותה באיזור הפנימי-ולחכות לםחות 20 30 דקות עד שהיא משפיעה. אני רוצה לומר לך -שיכוללהיות שהיא לא תשפיע עלייך בכלל זה אפשרי- לא אצל כל אחת היא עובדת לכן לא להילחץ. הייתי מציעה לך להחדיר טיפה טיפה מהמרחיב בכל יום,,וכשאת מגיעה לנקודה שכואבת -אז להחזיק אותה שם לכמה שניות ואז לשחרחרר וכך לחזור על זה..כל פעם לעצור בנקודה שכואבת לכמה שניות-עד שהיא תסתגל ואז זה כבר יהיה בסדר ותוכלי לעבור לנקודה הבאה.. שיהיה לך המון בהצלחה.. ואם אפשר לקבל פירוט לגבי מה בדיוק את עושה בטיפול אני יישמח-אולי גם אני ייגש לטיפול כזה ,בנתיים ניתן לי רק טיפול ראשוני של אמבטיות ישיבה וכו' שלא כ'כ עוזרות-אשמח לקצת מידע בנושא..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על הטיפ:)
ישראלה22/07/2008ודרך אגב הצלחתי אתמול עם המשחה והיום כבר בלעדיה:) הטיפול שלי כלל לבינתיים 2 פגישות אצל סקסולוגית - דיברנו הרבה על מתי קיבלתי מחזור ואיך הייתי מוכנה לכך, על חברים לשעבר, על חינוך מיני מההורים, על טרואמות וכו. והיא הדריכה אותי להכניס זרת ואז כל פעם אצבע יותר גדולה ואחרי כל אצבע גם הבן זוג מכניס את האצבע שלו- כדי להתרגל גם למגע שלו. ואז היא הפנתה אותי לקנות את הערכה שכוללת חומר ומסכך ו-6 מבחנות שהאחרונה היא בגודל איבר מין. בנוסף היא הדריכה אותי לעבוד על שרירי הנרתיק להרפות ולכווץ בזמן הטלת שתן, אמבטיות מרגיעות, מוזיקה והמון נשימות בזמן הכנסת המרחיבים. וזה הכל לבינתיים... שווה לך לנסות... אבל זה לוקח המון זמן וסבלנות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחני
ורוש23/07/2008תודה על תשובתך-אני שמחה לשמוע שהסתדר לך והמשחה עזרה. זו עוד אבן דרך-בדרך להחלמה מהוסטבוליטיס הארור הזה.(צריך לפתוח פורום תמיכה!) יש לי שאלה לגבי המרחיבים: האם ניתן להשיג אותם לבד?ואיפה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן בהחלט כדאי להקים קבוצת תמיכה
ישראלה23/07/2008את המרחיבים את מזמינה מעידן מיליצ'ר בטלפון, את שולחת לו כסף בדואר (מאתיים ומשהו) והוא שולח לך את הערכה. יקר... אבל עוזר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחני-תודה על התשובה..בתקווה להחלים
ורוש25/07/2008מהוסטבוליטיס...מחזיקה לך אצבעות..:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה
ישראלה25/07/2008בהצלחה גם לך :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעידן מיליצ'ר שלוםתותי05/07/2008הי עידן, שבת שלום, מה שלומך ? עידן יש לי שאלה שמעניינת אותי ואני אשמח לתשובה. זה מספר גברים אמרו לי בזמן שירדו לי בעת קיום יחסי מין שאני "טעימה". כמובן שזה כיף לשמוע שיש לי טעם טוב שם למטה וששנינו נהנים מכך. עכשיו לשאלה. שמעתי שיש מספר מאכלים שאם הגבר אוכל אותם לפני קיום יחסי מין, זה גורם לזרע שלו לקבל טעם אחר, עדין יותר או מתקתק. האם ישנם מאכלים כאלו גם לנשים, מה שיכול להועיל או להעלות את רמת הטעם (או הריח) שם למטה אצל האישה? אודה לך על שתשובה שבת שלום ותודה :) תותי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרבתור אחד שירד כמה פעמים לבנות
כ05/07/2008אין לך מה להשקיע בזה אין לך טעם רע שם כמו להרבה מאד בנות "טעים" לא ממש זה "טעים" יחסית לשאר,לא צריך שיהיה לו "טעים" או משהו את נהנת זה מה שחשוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה מעניינת אבל....
שני06/07/2008לא נראה לי שזה עובד ככה אצל בנות כמו אצל גברים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה שני
תותי06/07/2008אבל אני אחכה לתשובה של עידן מיליצ'ר, אחרי הכל את גם לא בטוחה בתשובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיצא לי לקרוא מזמן משהו בנושא...
ME07/07/2008הדבר היחידי שנחקק בזכרוני ואני אוכלת אותו בעקביות... (גם כי אני אוהבת את זה) זה... אננס... אין לי מושג אם זה תורם או לא לטעם שלי... לצערי לטעם של בן-זוגי זה לא כ"כ תורם... שאלה מעולה... גם אני מצפה לתשובה של המוממחה... :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה4 יועצים בפורום הזה ואף אחד לא עונה
שני08/07/2008העיקר עושים לעצמם פרסומת...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לגבי קיום יחסי מיןתותי05/07/2008הי עידן,
שבת שלום, מה שלומך ?
עידן יש לי שאלה שמעניינת אותי ואני אשמח לתשובה.
זה מספר גברים אמרו לי בזמן שירדו לי בעת קיום יחסי מין שאני "טעימה".
כמובן שזה כיף לשמוע שיש לי טעם טוב שם למטה וששנינו נהנים מכך.
עכשיו לשאלה.
שמעתי שיש מספר מאכלים שאם הגבר אוכל אותם לפני קיום יחסי מין,
זה גורם לזרע שלו לקבל טעם אחר, עדין יותר או מתקתק.
האם ישנם מאכלים כאלו גם לנשים, מה שיכול להועיל או להעלות את רמת הטעם
(או הריח) שם למטה אצל האישה?
אודה לך על שתשובה
שבת שלום ותודה :)
תותי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתותי יקרה
ד``ר עידן מיליצ`ר07/04/2019אודה ו....שלא מכיר מחקר כזה או אחר העוסק בשאלתך.
יחד עם זאת מתוך נסיוני המקצועי, זה שונה מאדם לאדם וכל אחד "מגיב" אחרת מאכילת דבר כזה או אחר.
אמנם ישנם מאכלים שאין לאכול , כמו מאכלים חריפים וכיוצ' שעלולים לגרום להפרשות בטעם "קשה" אצל האישה או הגבר אבל בגדול זה עניין של נסה ו....
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמופנה לרופאאוןרטל04/07/2008האים ע"י זה שהיינו אני ובן זוגי עים תחתון ועשינו סקס יבש והוא גמר בתחתון יש מצב להריון??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראין מצב
ד``ר עידן מיליצ`ר05/07/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוסר חשק וכאביםל.04/07/2008שלום! אני בת 21 נשואה עם 2 ילדים. את הראשון ילדתי בקיסרי ואת השני בלידה רגילה ומכאן מתחילות כל הבעיות שלי: 1) יש לציין שבמהלך כל ההיריון ועד עכשיו כשנה אחרי הלידה אני סובלת מדלקות בדרכי השתן ולחלופין בנרתיק. זה מתבטא בכאבי בטן והפרשות עם ריח. 2) מאז הלידה צורב לי כשאני מקיימת יחסי מין עם בעלי וגם החיכוך עצמו של איבר מינו בנרתיק שלי מרגיש יותר כמו פקק שתוקעים בי. 3) אין לי חשק בכלל, אני לא יוזמת וכל נגיעה קטנה באיברים המיניים מקפיצה לי את הפיוזים. לפני כמה חודשים בעלי עוד היה מצליח להדליק אותי אחרי מס' בלתי מוגבל של דחיות ועכשיו כשהוא נוגע בי- לא רק שזה לא מדליק זה גם מעצבן. לפני חודש עברתי משבר: אבא שלי נפטר וזה משפיע עליי בנוגע ליחס שלי אל בעלי. עכשיו יותר מתמיד אין לי כוח וחשק אליו. בעלי מבין אותי ותומך בי אבל כבר מתחיל להימאס לו מכיוון שהבעיות האלו התחילו הרבה לפני המשבר ויצא שכבר חודשיים לא שכבנו. אני ממש אובדת עצות, לא יודעת מה לעשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראת החלק הקשה עברת
רועי04/07/2008כמו שאומרים במודעות היא החלק הקשה עכשיו כל שעלייך ועליו לעשות זה לפנות יחדיו למטפל זוגי מוסמך עדיף שאותו מטפל או מטפלת יהיו גניקולוגים וסקסולוגים ככה שגם יוכלו לאבחן בעיה פיזית לצד בעיה אחרת שניתנת לטיפול בשיחה. יש לך למעלה באתר אנשים מתאימים ותוכלי לחפש גם בגוגל :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכדאי לך
אורית פס06/07/2008לפנות לטיפול מיני,סקסולוגים מפנים לבדיקה רפואית כאשר בדיקה כזו נדרשת,ובמקרה שלך היא נדרשת כיון שאת סובלת מתסמונת כאב כלשהי.
כשמאד כואב בחדירה כדאי להמשיך ביחסי המין ללא חדירה.
האם ניסית להשתמש בחומר סיכה מתאים? כדאי לנסות,
כל עוד את סובלת החשק המיני יהיה בירידה,הגיוני,לא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמופנה לרופאאוןרטל03/07/2008האים ע"י זה שהיינו אני ובן זוגי עים תחתון ועשינו סקס יבש והוא גמר בתחתון יש מצב להריון??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראין מצב
ד``ר עידן מיליצ`ר05/07/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרופא בלבדאוןרטל03/07/2008האים ע"י זה שהיינו אני ובן זוגי עים תחתון ועשינו סקס יבש והוא גמר בתחתון יש מצב להריון??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלנודניק המחוזי אוןרטל האימפוטנט צא
ענבה04/07/2008רד מאתנו עם כל זיבלי המוח הילדותיים שלך עצה טובה אל תשפיך על תחתונים זה עושה כתם שלא יורד בכביסה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה חשובה לד"ראוןרטל03/07/2008האים ע"י זה שהיינו אני ובן זוגי עים תחתון ועשינו סקס יבש והוא גמר בתחתון יש מצב להריון??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלאורטל
דקל אלקובי03/07/2008אני אלון טל-מור ואני מבין במין.. אחי הגדול סרסור..,הורי נהרגו וני עכשיו עוזר מנהלל של העסק.., אני וחברתי בגיל 14 וחצי-15 עשינו זאת כל הזמן ואין שום סיכוי להריון כל עוד זה בתחתון שלו הגמירה או להפך.. תגמרי בתחתון שלך והוא בשלו.., אין סיכוי להריון אין לך מה לדאוג. עוד חצי שנה תרגישי כבר שאת רוצה להתקדם ותשכבו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין מצב
ד``ר עידן מיליצ`ר05/07/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוףףףףףאוןרטל03/07/2008שלום רב, האים ע"י זה שאני ובן זוגי היינו עים תחתון ועשינו סקס יבש והוא גמר. ניתן להיכנס להריון? (יש לציין שהייתי ביום הרביעי למחזור) תודה אורטל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתריחסי מין לא מוגנים
ד''ר חגית כהנא03/07/2008במהלך מחזור בד"כ לא ניתן להכנס להריון
אנא גשי לרופא/ת נשים והתאימי אמצעי מניעה
בינתיים קונדום!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוףףףףףאוןרטל02/07/2008שלום רב, האים ע"י זה שאני ובן זוגי היינו עים תחתון ועשינו סקס יבש והוא גמר. ניתן להיכנס להריון? (יש לציין שהייתי ביום הרביעי למחזור) תודה אורטל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלא תכנסי להריון אם את במחזור
רועי02/07/2008והמחזור שלך הוא מסודר זאת אומרת שבכל חודש את יודעת בסטייה של יומיים מתי תקבלי מחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחרי ניסיונות רבים..יואל02/07/2008שלום רב, אני וחברתי יוצאים קצת מעל שנה , יש ביננו יחסי מין מדהימים וכימיה מעולה - אך מעולם לא הצלחתי להביא אותה לאורגזמה. הדבר גורם בינינו להרגשה של חוסר שיוויון , בעוד אני מצליח לגמור היא לא. ניסינו הכל (או יותר נכון כל מה שחשבנו שיעזור) וכל פעם שהגענו קרוב היא הפסיקה את מהלך העיניינים. לאחר כמה פעמים שזה קרה שאלתי אותה מדוע היא מפסיקה את מהלך העיניינים בעוד היא מעוניינת להגיע לאורגזמה , ובתגובה היא אמרה שהיא מאוד מפחדת מזה. מאחר וכל פעם היא לא מצליחה להגיעה לאורגזמה החשק שלה לנסות לגמור ובכלל לקיים יחסי מין הולך ויורד.. (עד כדי כך שלפעמים חולפות שבועיים לפני שאנו שוכבים שוב) אני רוצה לדעת האם ישנה איזשהיא דרך שאוכל לעשות על מנת לגרום לה להרגע ולתת לזה לסחוף אותה? תודה רבה , יואל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתריואל שלום
ד''ר חגית כהנא03/07/2008כל הכבוד על הרגישות והאיכפתיות שלך
אבל הפתרון תלוי בה
מאחר וניסיתם להגיע לפתרון ביחד ועשיתם כברת דרך יפה ביחד הפתרון כעת הוא טיפול
צריך להבין מה מעקב ומפחיד את חברתך כל כך
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיה מוזרה ומביכה, אשמח לעזרהאנונימי02/07/2008אני בסוף העשור השני לחיי , וכך גם חברתי. שנינו לא שכבנו עם אף אחד אחר לפני. כשבאנו לשכב בפעם הראשונה (בתנוחה הרגילה, המיסיונרית), הפין פשוט לא הצליח לחדור כמו שצריך, ואחרי כמה ניסיונות פשוט נכנעתי. לא הרמנו ידיים בתקופה שבאה אחרי והמשכנו לנסות, אפילו שינינו תנוחה (הרמתי לה את הרגליים) אבל עדיין - משהו פה לא בסדר. גם בלי קונדום זה לא נכנס כמו שצריך. אפילו ניסינו את התנוחה שהיא מעליי - ובמקום להרגיש הנאה הרגשתי כאב מוזר כאילו זה לא במקום הנכון. אני ממש אובד עצות, כי כיף לי איתה ואני לא רוצה שזה ייהרס בגלל זה. זה מרגיש לי מאוד מוזר וחריג ואני מפחד להכנס לטראומה. אשמח לייעוץ והכוונה, תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרייעוץ
רועי02/07/2008תתחילו עם משחק מקדים וארוך שכולל אותך יורד לה ולאט לאט מכניס את אצבעותיך לנרתיקה ואחרי שתרגישו שניכם חרמנים מאוד ואצלה זה יתבטא ברטיבות וכניסה חלקה של שני האצבעות שלך . אחרי זה לא יהיה מקום לטעויות :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלצערי,
אנונימי02/07/2008ניסינו גם את שלב המשחק המקדים, הכנסתי לה שתי אצבעות ואפילו כמעט שלוש, והבעיה היא לא בלחות כי היא רטובה מאוד..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם אצבעות נכנסות בקלות אין בעיה
רועי03/07/2008תעשו זאת לאט לאט ויהיה בסדר עצה נוספת אולי תנסו את תנוחת הדוגי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לאנונימי
ד''ר חגית כהנא03/07/2008שניכם בניסיון המיני הראשון בחייכם ותמיד יש זמן למידה לא להלחץ.
מס' שאלות : האם חברתך משתמשת בטמפונים?
האם הצלחת להחדיר אצבעות?
האם אתם מצליחים לגמור גם ללא חדירה?
כדאי שחברתך תפנה לרופא/ת נשים יתכן ששוה גם להפגש ליעוץ עם סקסולוג/ית כדי להבין קצת יותר מה קורה לכם.
אין סיבה לסיים קשר בגלל הקושי הנוכחי יש לכך פתרון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תגובתך,
אנונימי03/07/20081. איני יודע אם היא משתמשת בטמפונים, אבל מדוע זה משנה? 2. הצלחתי להחדיר בהצלחה שתי אצבעות וכמעט שלוש. 3. אני מצליח לגמור גם בלי חדירה אך היא, לצערי, עדיין לא גמרה - אך אני אופטימי שבעתיד הקרוב היא כן תגמור. לפנות לייעוץ בשלב זה זה מהלך די מלחיץ שהופך את כל העניין לרציני וכבד, ואיני רוצה שזה יהיה כך. אם יש איזושהי עצה שתוכלי לייעץ לי כאן, אני אשמח מאוד תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנוזל מקדים מוגברהמתרגש:)02/07/2008היי,כאשר אני נמצא במצב אינטמי עם חברה שלי (כאשר אנחנו מתמזמזים)יוצא לי נוזל מוקדם מוגבר ביותר מאיבר המין .אני מגיע למצב שמרוב שאני רווי וגדוש נוזל מקדים(לא גמרתי חשוב לציין!)אני למוד נסיון ולשם כך אני מגיע "חמוש" לפגישה הבאה שעל איבר מיני יש 2 תחתונים כן 2!!! כדי שהנוזל המקדים לא יחדור את התחתונים ויגיע למכנסיים ובשל כך חברתי תרגיש ואני מאוד יובך.האם תופעה זאת מוכרת/שכיחה?האם יש מקום לדאגה-צריך להיבדק?אותי למען האמת זה קצת מתיש כי אני גומר סטוק של תחתונים לפני הפגישה ולאחריה כולם מושלכים לכביסה אשכרה יום עבודה(לימודים:))ארוך עושים אנשים יקרים???תודה מראש לכל העוזרים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרבן כמה אתה?
רועי02/07/2008אם אתה צעיר וזאת הפעם הראשונה שלך יתכן מאוד שמדובר בהתרגשות וזה בהחלט חולף עם הזמן אפילו תוך זמן קצר יחסית של חצי שנה שנה לכל היותר. אני זוכר שהיה לי כאב ביצים נוראי כשהתחלתי לצאת עם בנות זאת אומרת עם הראשונה ומאז לא חוויתי את זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוף - יחסי מין בשמירת הריו מותר?רותם02/07/2008אני בשבוע 33 היו לי לפני שבוע צירים מוקדמים ונתנו לי אינפוזיה וזה עבר אמרו לי לנוח 3 ימים עבר שבוע וכמה ימים האם אפשר לקיים יחסי מין או שזה מסוכן מדי והאם רק אורגזמה יכולה גם להיות מסוכנת? תודה מראש'
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרההיריון שלך נחשב להיריון בסיכון
שני02/07/2008ולכן אסור יחסי מין ואסור אוננות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)