מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איבוד קרום בתוליןמירי05/02/2008
לפני מס' שנים סבלתי מכאבי בטן עזים בצד ימין. הורי הזמינו אמבולנס.
אנשי צוות האמבולנס עשו לי בדיקה לאישור/שלילת אפשרות של
התקפת אפנדציט. האם קיים סיכוי ולו הקלוש ביותר שכתוצאה מכך
ניקרע קרום הבתולין שלי. האם יש קשר בין המקרים?
לתשובתך המהירה אודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך נעשתה הבדיקה?????!!!!
ד``ר עידן מיליצ`ר06/02/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאופן הבדיקה
מירי10/02/2008הבדיקה נעשתה ע"י מישוש ולחץ על כל חלקי הבטן
כולל הבטן התחתונה. בדיעבד הסתבר שזה לא היה
אפנדיציט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמכאבי תופת בבטן
מישהי07/02/2008בצד או בכל מקום אחר בבטן , קרום הבתולין לא נקרע
אלה אם כן את קרובת משפחה של מריה הקדושה??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפפי
ד''ר חגית כהנא07/02/2008קרום הבתולין נמצא בפתח הנרתיק. בבדיקות לאישור/שלילת אפנדיציט לא מבצעים באמבולנס בדיקה גניקולוגית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדעתי
חסוי07/02/2008כאבים עזים בצד ימין יכולים להעיד על אבנים בכיס המרה
בדיקה של אולטרסאונד תוכל להגיד לך אם אני צודקת
בנוסף זאת יכולה להיות איזה שהיא דלקת או שעשית תנועה
לא נכונה או שקיבלת מכה, בכל מקרה ממליצה לך
לא לדאוג יותר מדי ולפנות לקופ"ח לבדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חובה לקרוא!!!!!!!!jhoni04/02/2008
האם מישהו יודע מאיפה אני מביא אנדרו פניס????????????????וכמה זה עולה??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנדרו פניס
06/02/2008יש על כך הרבה מידע באינטרנט.
עצה שלי כאיש מקצוע - תתרחק מזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתופעה בנוגע לפצעי בגרות ומיןרועי03/02/2008אני בן 24 מגיל ההתבגרות הייתי עם פיצעי פגרות.
במשך השנים שמתי לך שבכל פעם שאני מאונן, מופיעים לי יום למחרת ואפילו כמה שעות אחרי, פצעונים. זה מתחיל משומניות של הפנים ומתפתח לפצעים מהר מאוד. או פצעים פנימיים על הפנים בעיקר.
לא קיימתי יחסי מין עד היום.
היו לי יחסים אינטימיים וכמעט יחסי מין עם 3 בחורות וכל פעם לא היה לי קונדום ולא יכולתי להמשיך. אז בדרך כלל זה הסתיים באוננות אחד לשני ומיזמוזים.
מה שקרה לי כעת הוא שהבחורה האחרונה, שגם לא קיימתי יחסי מין מלאים איתה...אחרי המפגש, הפסיקו לי הפצעים כמעט לחלוטין.
אפילו אם אני מאונן אין כלום, אין פצעים והפנים שלי מתחילות להתרוקן לחלוטין.
איך אפשר להסביר זאת ?
עם 2 בחורות ראשונות קיימתי אותו סוג של יחסים ולא הייתה השפעה על הפצעים.
ההבדל היחיד שקרה לי עם הבחורה האחרונה הוא, שלמרות שלא נמשכתי אליה כל כך. היינו ידידים והיא גרמה לי לחשוב שזה דווקא אפשרי שאני יכול להסתדר עם חברה. (לא היו לי קשרי ידידות עם בחורות במהלך השנים כמעט). עד אז לא האמנתי שאני יכול להיות עם חברה או לא רציתי חברה, רק סקס...אפשר לומר רק להתפרקות.
האם ייתכן שסבלתי מפצעים במשך השנים רק בגלל המחסום הזה ? החוסר רצון פנימי הזה לחברה ?
ייתכן שסה"כ המחסום המנטלי הזה הוא שיצר לי את ההחלטה של הגוף ליצור פצעים ? זה דבר ידוע ?
יש דרכים לגלות את המחסומים האלה ? כי אף פעם לא היה לי מושג למה יש לי אותם ואף רופא לא יכל להסביר למה יש אותם. ועכשיו אני מגלה שההבדל שיצר הוא פריצה של מחסום מנטלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראין קשר בין אוננות ויחסי מין לבין
03/02/2008פצעי בגרות.
תמשיך להנות ולהתענג על האוננות ובמקביל למצוא לך קשר רציני, אליו אתה נראה כמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההקשר
רועי03/02/2008בין אוננות לפצעים הוא גדול בהחלט מסתבר.
איך אפשר להסביר אותו ?
מדוע כשלא אוננתי הייתי מתרוקן לחלוטין מפצעים.
מדוע אחרי אוננות, שעות או יום אחרי אני מתמלא בפצעים?
איך אפשר להתעלם מזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך...
06/02/2008אתה מתאר מצב ספיציפי אצלך.
באופן כללי (אצל כלל האוכלוסיה) - אין קשר פיזיולוגי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפין מכווץדוד03/02/2008אני בן 31 בריא. 180 ס"מ משקל 85 ק"ג.
אורך איבר מיני בזקפה הוא 12 ס"מ ולא ממש עבה. וכבר השלמתי עם העובדה שאין מה לעשות בנוגע לכך.
הבעיה היא כשהפין במצב רפוי. 50% מהזמן הוא ממש שקוע בפנים ולפעמים כאילו מחליק פנימה ומצב זה מכאיב עד שעליי להכניס יד וללחוץ בצד עד שיצא משם. בכל פעם שאני מוריד את התחתונים אני מגלה יצור בגודל אחר.
אני מודע לכך שיש עליי מעט משקל מיותר אך גם כששקלתי פחות הבעיה הייתה קיימת.
מעבר לאי הנעימות הפיזית באזור בזמן כיווץ שכזה אני גם מובך במקלחות משותפות ועם נשים לאחר משגל.(רץ לשים תחתונים)
1. האם זו תופעה נפוצה?(ממה שראיתי בצבא ומקלחות בבריכה-לא ממש)
2. האם יש איזשהו טיפול לתופעה,שוב אינני מבקש להגדיל את הזקפה(למרות שלא הייתי מתנגד)אלא רק למנוע את הכיווץ המכאיב.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרפין שקוע
03/02/20081. אצל כבדי משקל התופעה נפוצה, שכן השומן מקיף ומכסה את בסיס הפין. לפעמים עשויים "להעלם" באופן כזה כמה ס"מ.
2. אורחות חיים!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר חרותי.
דוד04/02/2008שתי שאלות:
1. גם במקרה של עודף משקל של כ5 ק"ג? (גם כששקלתי 72 ק"ג בגיל 20 המצב היה זהה)
2.ואם כן אז מדוע זה כך רק חלק מהזמן? יש מצבים שהאורך הרפוי הוא 5 ס"מ.
שוב תודה
דוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך...
06/02/20081. אפשרי בהחלט. זה תלוי במבנה הבסיסי שלך.
2. כשקר לדוגמא, האיזור מכווץ יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם גלולות מעלות כולסטרול?רונה03/02/2008השבוע התחלתי לקחת גלולות. האם הן עשויות להעלות את רמת הכולסטרול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלדעתי אין קשר...
רונה09/02/2008אני לוקחת גלולות כבר שנתיים, מסוג פמינט, והרופאה שלי מעולם לא הזכירה סכנה או חשש מהסוג הזה. אני לא חושבת שבגלולות יש בכלל סכנה כזאת, אבל לדעתי כדאי לך ללכת לרופא שלך ולהתייעץ איתו בצורה מקצועית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיה בזוגיותאורנית03/02/2008אבקש את עצתכם, אני נשואה מס' שנים עם עליות ומורדות.
לעיתים יש ביני ובין בעלי חילופי מילים קשות ופגיעות. אנחנו מאוד אוהבים, אך כל אחד עם אגו ומתקשה לוותר.
מה שקורה שכתוצאה מהעלבונות בעלי לא מתפקד במיטה.גם כשטוב ביננו, אז איבר מינו עומד לזמן קצר ביותר, הוא גומר מהר ובכלל לא הרגשתי אותו בתוכי יותר מכמה שניות מזה מס' חודשים.
הוא מספק אותי אוראלית אך הדבר מתסכל.
בזמן מריבות הענין של התפקוד עולה ואז זה כמו כדור שלג, הוא נפגע והאיבר שלו "עושה ברוגז" איתי למרות שאנו מתפייסים.
בעלי לא מוכן להודות שיש בעיה. הוא אומר שהכל בגלל הפה שלי.
מה שקורה זה שאני מעלה את הנושא בגלל שאני כבר מתוסכלת מכך שהוא לא מוכן לטפל.
פרט לכך הוא לוקח ויאגרה וסיאליס על דעת עצמו מידי פעם ואז אני ישר מרגישה. יש לציין שאז נהנית מאוד, אבל זה כדור מאוד יקר ולא פתרון לטווח ארוך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמכיר את זה כשנעלבים ורבים קשה עד
אבי03/02/2008בילתי אפשרי להעמיד את הפין כמו שצריך וקשה נורא להינות עזבי שניה את עניני המין והסקס,
יכול ליהיות שאמרת לו משהו שפגע בוא מאד ועכשיו קשה לו להיפתח אליך ולהיכנס איתך לאווירה אינטימית,אפשר לדעת מה אמרת לו? לא רוצה לישפוט או להישמע חצוף אבל לדעתי את צריכה להיתיחס יותר לאיך שהוא ניפגע מאשר ליחסי המין איתו.תעדכני לגבי מה שקורה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמנגנון הזיקפה הגברי
אורית פס04/02/2008אכן רגיש ביותר גם להשפעות בריאותיות וגם להשפעות פסיכולוגיות,אפשרי שבלהט חילופי הדברים ביניכם יש מרכיב מסרס עבור בעלך,ברוב המקרים נשים "ינצחו" בחילופי דברים קשים ולא הוגן להפעיל את התותח הורבלי בלי לקחת אחריות על הפגיעה לטווח ארוך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעייה
חילי04/02/2008כשפורץ ריב בין זוגות אוהבים הכיף הכי גדול לסיים את הריב בזיון טוב. כאשה את צריכה לעודד את בעלך ולא לגרום לו למתחים הפוגמים בזקפה תעזרי לו בסבלנות להעמיד את הכלי שלו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה
אורנית05/02/2008תודה על תגובתכם, החלטתי לעשות אהבה ולא מלחמה.
ביומיים האחרונים היה לנו סקס נהדר ולא היתה שום בעיה,
מראה שהמון תלוי בזוגיות.
בעלי הוא אדם מאוד רגיש ומכל דבר נפגע, הוא כמו אישה בקטע הזה,
אין מה לעשות אני אצטרך לשמוע על הפה שלי יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורגזמהמרגו03/02/2008קראתי כתבה לפני כמה ימים שכאשר נערה מקבלת מחזור ומתחילה להתפתח ולא מגיעה לאורגזמה במשך 5 השנים האלה תהיה לה בעיה להגיע לאורגזמה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראורגזמה
ד''ר חגית כהנא03/02/2008למה שכתבת קוראים ק י ש ק ו ש
אישה לומדת להגיע לאורגזמה ע"י היכרות עם הגוף שלה ולכל אחת הזמן שלה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקשיים בהגעה לאורגזמהיעל02/02/2008שלום
על מנת להגיע לאורגזמה אני צריכה לכווץ חזק את הרגליים וכפות הרגליים
רציתי לדעת האם זוהי תופעה שכיחה ומה אפשר לעשות בקשר לזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלא זה הגיוני שאת לא מתוחה ומתמקדת א
יפעת03/02/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה בנושא גלולותרונה02/02/2008בעבר לקחתי גלולות בצורה קבועה, אך עם תום השירות הצבאי (לפני שנתיים) הפסקתי עם הגלולות. כעת יש לי חבר קבוע והחלטתי לחזור לקחת גלולות, ומצאתי חפיסה ישנה מתקופת הצבא (מסוג פמינט). האם זה בסדר להשתמש בה, למרות שעברו שנתיים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראוי כמה כבר זה עולה
יפעת03/02/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקות דםעדי01/02/2008עשיתי בדיקות דם רציתי לדעת מה משמעותן ,יום הרביעי של המחזור.
TSH 5.5( 2.51 )0.35
Free Thyroxine (FT4) 19.7( 13 )10.3
Prolactine 180
LH - Luteinizing Hormone 10
FSH 6.2
Progesterone 4.9
Testosterone Total 2.6( 1.8 )0.5
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרעל שאלות כאלו אני נוהג
06/02/2008לענות שצריך לגשת עם תשובות הבדיקות לרופא/ה ששלח/ה אותך.
לא ניתן לנתק את תוצאות הבדיקות מהאדם, תלונותיו, סיבת הפנייה וכד'.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתענו ליnuyh30/01/2008אני בת 12 וחצי ויש לי חבר ב18 זה לא רגיל אני יודעת והוא לוחץ עליי לקיים איתו יחסיי מין ובסוף הסכמתי האם מה שעשיתי נכון ולכל מי שרוצה לדעית עשיתי איתו הכול!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראין שום רע בסקס תירגעי
אבי30/01/2008איפה ההורים שלך? תילכי מהאיש הזה הוא פדופיל סוטה ואני מציע לך לספר להורים על זה הוא מנצל אותך בישביל הסטיות שלו את יכולה לעשות את זה אם בני גילך אין שום רע בזה אבל אם בן 18?!,הוא מנצל אותך מינית ילדה ואדם ששוכב אם בת 12 הוא פדופיל סוטה ואת צריכה לנתק איתו כל קשר מיני וגם סתם שלום שלום ברחוב וביכלל.ספרי להורים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבגיל 12 אני
מישהי30/01/2008שיחקתי עדיין בחבל, גומי ובובות!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום גלית
ד''ר חגית כהנא31/01/2008החבר לחץ עליך ועשית ה כ ל . אפילו הוספת סימני קריאה.
העובדה שהוא לוחץ עליך מטרידה אותי מאד אפילו יותר מהעובדה שהסכמת
יחסי חברות צריכים להיות מבוססים על הבנה והתחשבות לא על לחץ חד צדדי.
אני מקווה שאינך בהריון אם יחסי המין היו במהלך 72 השעות האחרונות גשי לבית מרקחת וקחי פוסטינור
אני חושבת שאת צריכה לשוחח עם אדם מבוגר שמכיר אותך כמו יועצת בית הספר
אני לא מרוצה ממערכת יחסים שיש בה לחצים
אני מודה שלא הייתי רוצה שביתי שהינה בגילך תהיה נתונה ללחצים ותקיים יחסי מין בגלל הלחץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמובכתחסוי29/01/2008תודה לכם עזרתם לי במשהו...
לא הבנתי איך אני יפנה דרך הפורום?
הייתי רוצה שתדגימו לי או תשלחו לי סרטונים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלחסויה
רועי סטודנט2629/01/2008תכתבי לי את האימייל שלך ואני אעביר לך מספר סרטונים
תהני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחדירה ללא קונדוםליהי28/01/2008
בן זוגי חדר אלי ללא קונדום אינני לוקחת גלולות ולא נטלנו אמצעי הגנה אחרים.
הוא גמר בחוץ.הבנתי שגם ללא גמירה במהלך קיום יחסים יש פליטה מסוימת של זרע ,האים אני צריכה לחשוש מכניסה להריון . זוהי פעם ראשונה שלי. (24)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהיי ליהי
רועי סטודנט2629/01/2008כן אכן יש פליטה מסויימת של זרע גם במהלך קיום יחסי המין ולא רק בסוף
אני לא יודע מתי שכבתם אבל אם לא עברו 72 שעות אז יש מצב לפוסטינור ואם כן עברו אז נקווה לטוב.
בכל מקרה הצעה שלי היא להבדק למחלות מין גם אם זה הפעם הראשונה וגם אם את סומכת עליו רק בשביל ההרגשה הטובה ו.או להשתמש בקונדומים .
אם הסקס יהיה על בסיס קבוע אולי כדאי לך ללכת לגניקולוג ולבקש גלולות מתאימות עבורך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתלוי באיזה שלב הייתי
ד``ר עידן מיליצ`ר30/01/2008במחזור החודשי...אם זה היה בזמן הביוץ, יש מקום לחשש קל ...קל מאוד.. אם לא אז זה בסדר, אך שימי לב! לא לשחק באש!!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבזמן המחזור החודשי
ליהי30/01/2008אם זה היה בזמן המחזור זה מפחית את הסיכויים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם הייתי במחזור אז לא תכנסי להריון
רועי סטודנט2630/01/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא יודעת..
ליהי30/01/2008מהי הכשרתך המקצועית- אבל אתה מרגיע אותי , אז תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמובכת שואלתחסוי28/01/2008יש לי בעיה, יוצא לי ולבן זוגי לדבר והוא תמיד אומר לי כמה שהוא מפנטז על כך שאני יבצע לו מין אוראלי, אני מודה שזה אכן מדליק אותי ובגלל אהבתי אליו אני מוכנה לנסות, אך מכיון חוסר הניסיון אני לא יודעת מה ואיך לעשות חוץ מלשאול אותו הייתי מודה לכם אם הייתם נותנים לי כמה טיפים בנושא ואיך לא להתבייש. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלמובכת
חילי28/01/2008אני מוכן להדגים לך תפני דרך הפורום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה אף רופא לא עונה באתר הזה??חיים27/01/2008אני בן 21, הכל אצלי היה תקין עד גיל 18,הייתה לי זיקפה טובה והכל היה בסדר גמור. בגיל 18 היתה לי ת.דרכים שבעקבותיה עברתי 4 צילומי c.t בראש(סדק שהתאחה),המצב הנפשי שלי הדרדר והייתי בדיכאון במשך כשנה.
..לא צריך להתבאס יותר מדי..הכל מצויין מבחינה נפשית עכשיו, אבל כבר 3 שנים שאני לא מתפקד מינית בכלל..כבר שכחתי מה זה זיקפת בוקר או זיקפה בכלל, גם כשאני מנסה לאונן אז יש לי חצי זיקפה רפויה ותוך חצי דקה אני כבר גומר. כנ"ל עם בנות, אני משיג הרבה בנות ואין לי בכלל בעיות רגשיות או התרגשויות מבנות אבל שוב זה אותו סיפור..כשאנחנו עוד בשלבי התחרמנות מוקדמים אני כבר גומר וזה כל כך מתסכל.. לא מאמין איך אני סוחב את העניין 3 שנים..בדיקת דם והורמונים אצל רופא המשפחה הייתה תקינה..ניסיתי לקחת כדורי ויאגרה וסיאליס וזה הכי מתסכל..זה לא משפיע בכלל..להפך אני חוטף סחרחורות ויובש בגרון.. בקיצור מצב מסובך.. ד"ר..מוכן לבוא לטיפול רק רוצה לדעת מה הבעיה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרכוס רבאקקקקקקק ערססס כל הפורום המזו
שוב אניייייי29/01/2008למה אף אחד לא עונה למה הפורום הזה נועד איפה הרופאיםםםםםם????????????מה שנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני הערס הראשון שעונה חיים תרגיע!!
ד``ר עידן מיליצ`ר30/01/2008יהייה נכון שעם קושי כמו שאתה מתאר, שתפנה למרפאה לטיפול מיני. יש מקום לערוך תשאול מעמיק ומקיף יותר באשר לבעייתך ולא לתת לך כדור כזה או אחר לזיקפה כי הקושי שאתה מתאר, יעש בו גם מרכיב פסיכולוגי!
אז תרגיע ותגיע!!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערוץ הבריאות
בחן את עצמך:
האם אתם ישרים?מאמרים אחרונים
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)