מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הליכה אצל בת שנה + 9 חודשיםלילך09/10/2011
שלום רב, בתי בת השנה ותשעה חודשים טרם הולכת באופן עצמאי. היא מטופלת במכון להתפתחות הילד של קופת החולים כבר כחודשיים. היא הולכת בעזרת חפצים סטטים, כגון ספה, שולחן וכסא. לפעמים היא עומדת והולכת על קצות האצבעות ולפעמים כל כף הרגל על הרצפה. היא גם מבצעת מעבירם מספה לשולחן אבל לא עוזבת יד אף פעם. במכון להתפתחות הילד נאמר לי (לאחר בדיקה מקיפה) שעל מנת לעודד הליכה עצמאית עליי לגרוב לה גרביים רוב הזמן ולהתחיל לנעול לה נעלי צעד ראשון (למרות שלא הולכת עצמאית). האם נכון לנעול לה נעליים? אני מפחדת שמה אני אגרום לה נזק.מה לעשות? הבנתי שזה לא כ"כ מומלץ לנעול נעליים לפני הליכה עצמאית אלא שהליכה יחפה היא הכי בריאה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך הליכה שנה + 9 חודשים
לילך09/10/2011עליי עוד לציין כי המאבחנת אמרה שייתכן קיצור גיד רגל שמאל אבל מאוד לא משמעותי. היא בדקה את זה רק כי אמרתי לה שהיא לפעמים עומדת והולכת על קצות האצבעות. האם לא כדאי שאורתופד יבדוק אותה לפני שאני מתחילה לנעול לה נעליים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אצבע על אצבע ברגל תינוקתמאיה09/10/2011
שלום,
ילדתי לפני 5 ימים, שמתי לב שברגל שמאל האצבע הקטנה עקומה ועולה על האצבע שעל ידה. כנראה שבגלל ששיחקתי לה עם האצבע כדי לראות אם זה יכול לחזור ו "לעמוד בשורה " עם יתר האצבעות קצת הכאבתי לה :(
מה עושים? והאם זה כואב לה?
תודה רבה ....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אצבע על אצבע ברגל תינוקת - תגובה
ד''ר אודי לבל10/10/2011מאיה שלום ומזל טוב. חכי שבוע שבועיים הכירי את התינוקת ואם זה לא יחלוף התייעצי עם רופא הילדים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כפות רגלייםורד09/10/2011
שלום,
החלק הפנימי כפות הרגליים שני בני בן ה 2.8 שטוחות (היכן שאמורה להיות קשת) והן נוטות כלפי מטה, כך שלא כל כף הרגל נוגעת ברצפה (לא מפריע להליכה וריצה).
הייתי בייעוץ כאשר התחיל ללכת אצל 2 רופאים. הם אמרו לי שכרגע אין מה לעשות אלא להמתין. כניראה שמדובר בפלטפוס.
האם אפשר לעשות משהו בנדון?
תודה,
ורד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כפות רגליים - תגובה
ד''ר אודי לבל10/10/2011ורד שלום, אומנם לא בדקתי את בנך אבל כנראה הייתי חושב כמוהם - בגיל זה הכפות של הילדים שטוחות ואין בכך בעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סינוביטיסיעל08/10/2011
ערב טוב
בני בן החמש התלונן של כאב במפרק הירך השמאלי ובמקביל החלה צליעה. הכאב חלף כעבור יום והצליעה נמשכה לסירוגין ללא הגבלת פעילות. לאחר שבועיים החל כאב חריף וצליעה משמעותית. באותו יום בוצע US שהדגים נוזל (7 ממ) במפרק ונתנה אבחנה של סינוביטיס. מזה יומיים מאז - צליעה קלה ואין תלונה על כאב. (קבל פעם אחת נורופן).
תוך כמה זמן אמור המצב לחלוף?
באיזו מידה להגביל פעילות?
והכי חשוב - מתי לחזור על US פרק ירך? על איזה קבועי זמן מדובר בנוגע להיעלמות הנוזל - ימים? שבועות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סינוביטיס - תגובה
ד''ר מרק אידלמן08/10/2011מדובר במחלה קלה וחולפת,כנירא עקב תגובה של הגוף לזיהום ויראלי:סחוס מייצר נוזל צלול בתוך המפרק- בהתחלה קצת כאב וצליעה , כעבור מספר ימים הכל עובר.סימנים של נוזל ניתו לראות עוד מספר שבועות בUS פרקי ירכיים , אך ילדים אסימפטומטים לגמרי.
אם אין חום , כאב או צליעה אין צורך גם בUS חוזר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כפות רגליים רחבותנועה05/10/2011
שלום
שאלתי לפני שבוע ולא קיבלתי תשובה-
בני בן 3 ואנחנו מתקשים מאד לקנות נעליים-
כל הנעליים שניסינו (מסוגים שונים ומשונים.....) צרות מדי ואינן נסגרות כלל
בקיץ הבעיה נפתרה בעזרת סנדלי ספורט עם רצועות סקוץ אבל החורף בפתח ואנו לא מוצאים פתרון.
האם מדובר בבעיה אורטופדית? יש צורך לפנות לרופא?
האם אתם מכירים מקום בו נוכל לקנות נעליים מתאימות?
המון תודה
נועה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כפות רגליים רחבות - תגובה
ד''ר מרק אידלמן06/10/2011נועה שלום,
בוודאי כדי לענות על תשובתך יש לראות גם את כפות הרגליים של בנך.קחי אותו לבדיקה, אם רגליים ״לא סטנדרטיות״-יתכן ויש בעייה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שינה על טרמפולינה לתינוקנעמה04/10/2011
שלום
בני בן השלושה חודשים מתקשה מאוד להירדם ולכן אני מרדימה אותו על טרמפולינה תוך כדי נדנוד. הבעיה היא שבמשך היום אם אני מרימה אותו מהטרמפולינה הוא מתעורר ולכן לפעמים אני משאירה אותו לישון על הטרמפולינה במשך שעה וחצי בערך ורק אז מעבירה אותו למיטה. האם זה מסוכן לגב שלו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שינה על טרמפולינה לתינוק - תגובה
ד''ר אודי לבל05/10/2011נעמה שלום. איני רואה בכך בעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בן שנה לא מקפל את הרגלאפרת04/10/2011
הי,
הבן שלי בן שנה,מלפני כמה ימים לא מקפל את הרגל..התחיל לזחול בעמידה(בלי לקפל את הרגל)
כשאני ניסיתי לקפל לו,הוא ממש בכה
אתמול הוא גם לא נתן לי לקפל,אבל כשהסחתי את דעתו,הוא כן איפשר לי לקפל,ולא בכה..
יכול להיות שזה עבר לו?
מה זה יכול להיות?
יש טעם ללכת לבדיקה?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בן שנה לא מקפל את הרגל - תגובה
ד''ר אודי לבל05/10/2011אפרת שלום. אני לא יכול לאבחן מה קרה, אך ברור שמשהו לא תקין - פנו בהקדם לרופא הילדים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בת שנה ושלוש רגליים כמו ברווזאמאדנה04/10/2011
הי,
בתי בת שנה ושלוש עדין לא הולכת, אבל עומדת והולכת מסביב לשולחן וכדומה... בכל מקרה שמתי לב שהכפות רגליים שלה כלל לא מקבילות אלא כמו ברווז כלפי חוץ ובנוסף (מה שיותר מדאיג אותי) הכפות רגליים נוטות פנימה כלומר כל המשקל לפנים כף הרגל ולא במרכז בעמידה. האם זה שכיח? או מדאיג? האם יש משהו שצריך לעשות כרגע? האם מונע מהם להתחיל ללכת?
תודה ויום טוב,
דנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בת שנה ושלוש רגליים כמו ברווז - תגובה
ד''ר אודי לבל05/10/2011אמנדה שלום. אני נוטה לא לנסות לאבחן צורת הליכה לפני שהילד הולך. תני לביתך להתחיל ללכת ואז תשקלי שוב אם נראה שמשהו לא בסדר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי גב מותני אצל ילדה בת 5שרון04/10/2011
שלום, בתי בת 5 ולאחרונה הינה מתלוננת תכופות על כאבי גב - מותני. בתחילה סברתי שאולי מדובר בכאבי גדילה. אך אם זאת , מפחיד אותי שאולי אני מפספסת משהו. בתי הינה ילדה שמחה, שאוהבת לרוץ ולרקוד בבית כך שהינה נראית בריאה לחלוטין. מה כדאי לעשות? אורטופד? רנטגן ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי גב מותני אצל ילדה בת 5 - תגובה
ד''ר אודי לבל05/10/2011שרון שלום - פנו עם הילדה לרופא הילדים לבירור. בנוסף בבקשה קראי את הסקירה בשאלות נפוצות. לא להזניח!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות גב אצל ילדיםדורית טל03/10/2011
בני עלה זה עתה לכיתה א', והוא אובחן כסובל מבעיית עקמת קשה.
אני עושה הכל כדי להקל עליו באמצעות טיפול ע"י כירופרקט,שיעורי פילאטיס, ילקוט על טרולי.
עדיין מתלונן על כאבי גב עצומים כאשר יושב ללמוד, וגם מהמזרון שיש לו, ויש לו מזרן של "עמינח".
רציתי להבין את משמעות החדרים הבריאים שמשווקים לאחרונה, ואם יוכלו לסייע בהקלת כאבי גב לבני הדר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות גב אצל ילדים - תגובה
ד''ר אודי לבל05/10/2011דורית שלום. אני מניח את מבינה שעיקר הבעיה הוא בגב ולא במזרן. לגבי חדר בריאותי - אין לי כל מידע על כך. בהחלט נשמע מדאיג שהילד סובל מכאב משמעותי בגב - אני מציע לחזור לרופא שלכם ולדון בכך, לרוב עקמת אינה כואבת!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבר בשורש כף הידשלי03/10/2011
שלום,
בתי בת שנתיים ועשרה חודשים נפלה ונחבלה בורש כף היד אתמול בבוקר.
היינו אצל אורתופד והוא שם לה גבס עד המרפק ואמר שזה ל-4 שבועות. כששאלתי בקשר למעקב נאמר לנו שיש רק להגיע בעוד 4 שבועות וזה הכל.
אודה להסבר לגבי מעקב , האם צריך לבצע צילום במשך התקופה כדי לראות איך מתקדמת ההחלמה וכו'.
בנוסף אודה להסבר בקשר לגבס פלסטי עליו שמעתי, תודה מראש, שלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אודה לקבלת תשובה לשאלתי בהקדם
שלי05/10/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבר בשורש כף הידשלי03/10/2011
שלום,
בתי בת שנתיים ועשרה חודשים נפלה ונחבלה בורש כף היד אתמול בבוקר.
היינו אצל אורתופד והוא שם לה גבס עד המרפק ואמר שזה ל-4 שבועות. כששאלתי בקשר למעקב נאמר לנו שיש רק להגיע בעוד 4 שבועות וזה הכל.
אודה להסבר לגבי מעקב , האם צריך לבצע צילום במשך התקופה כדי לראות איך מתקדמת ההחלמה וכו'.
בנוסף אודה להסבר בקשר לגבס פלסטי עליו שמעתי, תודה מראש, שלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבר בשורש כף היד - תגובה
ד''ר אודי לבל05/10/2011שלי שלום. אני נוהג להזמין לאחר כחמישה ימים ולהתרשם מהמצב, מהגבס, מסמני לחץ וכדומה. אז גם אפשר לשקול כמה זמן דרוש לקיבוע, ואם תרצו גם להחליף לחומר פלסטי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה- שאלה קטנה נוספת
שלי06/10/2011האם יש צורך בצילום לפני שמגיעים לביקורת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה- שאלה קטנה נוספת - תגובה
ד''ר אודי לבל08/10/2011לא, אם יהיה בכך צורך, הרופא הבודק ישלח לצילום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קדם 31 שוהםעמית02/10/2011
שלום רב
בתי בת ה 14 הופנתה לעשות מיפי עצמות , סובלת מכאבי גב תחתון חזקים מזה זמן רב. ברצוני לשאול האם יש בפעולה זו סיכון כלשהוא עקב הזרקת החומר הרדיו אקטיבי לגוף? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קדם 31 שוהם - תגובה
ד''ר אודי לבל03/10/2011עמית שלום. בדיקת צפיפות עצם כרוכה בהזרקת חומר רדיואקטיבי שעובר בזרם הדם ובתוך כשעתיים מתפנה בשתן, הוא בהחלט חושף את הנערה לקרינה. אני מציע לשקול עם הרופא המטפל שלכם עד כמה החשד לבעיית עצם משמעותית הוא אמיתי, אם - כן - לבצע (מכיוון שהחשיבות בזיהוי היא גדולה מאוד) ובמידה שלא - לדחות את הבדיקה. דברו על כך עם הרופא שלכם!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מניסקוס דיסקואידישירן2502/10/2011
שלום רב,
אנחנו הורים לתינוק בגיל 8 חודשים, לפני מס' ימים הרגשנו בברך ימין של הילד תחושת רטט עם חריקות ונקישות הכוללת רעש עם תחושה שהעצם יוצאת ממקומה.לציין שהתופעות הנ"ל מלוות בכאבים תוך כדי ההתקפים של החריקות והרטט בברך.
לאחר יומיים התגברה התדירות בתופעות אלו, ופנינו אתמול בבוקר למיון בביה"ח באזור מגוריי אשר ביצעו צילומי רנטגן ובדיקות קליניות שוחררנו לאחר לילה אישפוז
באותו מצב שהתקבלנו למיון עם אותם כאבים עם אבחנה של חשד ל- ולפי הרופאים נאמר כי זהו מקרה נדיר וחשד ל- Discoid meniscus.
לדברי הרופאים אין דרך לטפל ולהקל על הכאבים מלבד משככי כאבים וכי ייתכן שעם הזמן התופעה תפחת/תתגבר ומדובר בתקופות וכי מומלץ מעקב בלבד.
אנו פונים אליך בתור הורים מודאגים .
האם התופעה מוכרת לך? האם יש דרך /פיתרון להקל על הסבל?, מתי זה צפוי להיעלם?, האם יש השלכות על התפתחות (זחילה/הליכה - עדיין לא זוחל על הבירכיים) ועל הליכה בגיל מאוחר יותר,האם מומלץ לבצע בדיקת MRI לאבחנה סופית? האם יש צורך התערבות כלשהי בשלב מאוחר יותר?
אם יש הורים לילדים אשר קוראים את הודעה זו ולידיהם אובחנו כסובלים מתופעה זו אשמח גם ממכם לקבל מידע על התופעה- "אין חכם כבעל ניסיון"....
אשמח מאוד אם נוכל לקבל קצת מידע.
תודה מראש !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מניסקוס דיסקואידי - תגובה
ד''ר אודי לבל03/10/2011שירן שלום. קליקים וחריקות בברכיים הם תלונה די נפוצה אצל הורים לתינוקות בשנה הראשונה לחייהם. אני מודה שנדיר שאני שומע על פניה לבי"ח בשל כך. מניסקוס דיסקואידי (מצב שהמניסקוס אינו בצורת טבעת אלא דיסקה/משטח) הוא אחת האפשרויות (אין חשיבות לאבחן מצב כזה בגיל הזה). יתכנו עוד אפשרויות ואני מקווה שהן נבדקו. אני מציע להמשיך מעקב אצל רופא הילדים - אם אלה קליקים סתמיים - אין צורך להמשיך בירור - הם יחלפו בלי שנדע בודאות ממה היו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה המהירה....
שירן2503/10/2011העניין שחשוב לציין שהילד סובל מכאבים תוך כדי התופעה....אם זה לא היה מלווה בכאבים ובכי ממושך לא היינו מגלים....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צליעהלי02/10/2011
שלום
בני בן 3 קפץ ממקום גבוה בגן לפני כ-3 שבועות. בשבוע שלאחר הקפיצה הוא צלע משמעותית אבל לא התלונן על כאבים וגם לא נראו סימנים חיצוניים לחבלה. רופאת המשפחה אף הפנתה אותנו לצילום אגן, ירך ברך וקרסול ולא נמצאו ממצאים. כיום, גם אני וגם הגננת שמות לב שיש ימים שהוא עדיין צולע - לא כמו בהתחלה שהצליעה הייתה ממש נראית לעין אלא כאילו הוא קצת גורר את הרגל.
האם להתעלם מהבעיה או לחזור לרופאה ולבקש בדיקות מעבדה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צליעה - תגובה
ד''ר אודי לבל03/10/2011לי שלום. במקרה כזה (שונה ממצב של צליעה שמקורה לא ברור) הצליעה קשורה בחבלה ולכן גם אם לו זוהה שבר, היית מחכה עם בירור נוסף בערך כחודש לאחר החבלה. אח"כ אם עדיין תהיה צליעה- יש מקום להערכת אורתופד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)