מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אמירת שלום- "שפת גוף"פלונית17/11/2007
מה לדעתך אומרת התנהגות זו :, פגשתי ברחוב זוג נשוי, לא צעיר, אני אומרת להם שלום, והבעל עונה לי שלום כשראשו הצידה אפילו לא טורח להביט בי בפנים, ולא שהיה איזה ריב אצלינו חלילה, והאישה כן הביטה בי בפנים ואמרה לי יפה שלום, אבל זה קורה כשהוא הולך עם אשתו, הוא כאילו מתעלם ממני ועונה לי שלום כשראשו הצידה, אבל כשהגבר פוגש אותי ברחוב כשאשתו לא לידו , הוא אומר לי יפה מאד שלום. מה זה בא להוכיח, זה בעיני כמו זלזול, רציתי לשמוע דעתכם. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: פלונית
עידית הוניגמן16/11/2008שלום לך
לדעתי את מיחסת משמעות לדבר לא רלונטי
אין שום משמעות לענין- אם אין לך קשר לאנשים אלה.
עידית הוניגמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם חברה שלי לסבית?להפרד או לא?אוהד12/11/2007
ערב טוב לך או לכם...
או קיי זה פעם ראשונה שאני רושם ומבקש יעוץ לכן אני מקווה להיות ברור עד כמה שאני יכול.
אני גבר שיש לו חברה שהתגייסה לצבא.הקשר שלי ושל חברה שלי הוא מדהים מכל הבחינות אני גבר והיא אישה פשוט רציתי להדגיש שתבינו בקלות.
הקשר שלנו מעולה בכל הבחינות עם זה באהבה עם זה במיטה עם זה במשיכה ובכל התחומים הרגילים של היום יום.
אבל ובכל זאת למה אני כן מכניס אותכם לתמונה.
לחברה שלי יש משיכה לבנות שזה משהו נורמלי לחלוטין מבחינתי ואפילו בסדר .יש בנות שמתלהבות מבנים יש כאלה שמבנות.אבל בכל זאת עד עכשיו סתם היינו צוחקים על זה שהיא מתלהבת מאיך שזאת נראת ברחוב או זורקת משפט של איך הייתי עושה את זאת.בנים לא עושים לה את זה(בנים אחרים)וזה לא שלא היה לה חבר לפני או כל מיני קטעים מיניים עם בנים לפני אבל בשנתיים האחרונות שלנו יחד היא הייתה אך ורק איתי(יש להדגיש שאני הראשון שלה בקטע של לשכב).אגב לפני היו לה כל מיני קטעים של נשיקות טיפה וחרמונים עם בנות והיא מאד אהבה את זה אך זה היה בגיליים של(14-15) משהו כזה שזה גם נראה לי בסדר.ובכל זאת נלקה עליי ועד היום טוענת שאני הדבר הכי מושך בעולם(היא מאהבת מדהימה)
אבל פה מתחילה הבעיה היא התגייסה לצה"ל ויש לה מפקדת לסבית היא לא מפסיקה לדבר עליה והיא מאד מסוקרנת ממנה.היא אומרת לי הרי סה"כ אתה יודע שיש לי משיכה ושזה מסקרן אותי זה לא אומר שאני יבגוד או יעשה משהו שיסכן את החברות שלנו הרי אנחנו עומדים לעבור לגור ביחד להתחתן ולחיות את חיינו יחדיו.אבל בכל זאת היא לא מפסיקה לדבר עליה היא יושבת איתה לשיחות היא מדברת עליה בלי סוף.ואז פתאום היא צדברת קצת על עוד איזה אחת שהיא חבל על הזמן ומצחקקת לי על איזה שתי בנות שכל הזמן מזמינות אותה לראות אותם.ונראה לי שלאחרונה היא קצת משתנה.עכשיו אולי אני טועה ואולי אני הוזה ורואה את הדברים לא נכון אבל בסופו של דבר מפחיד אותי דבר אחד.אני מבוגר ממנה.(בכמה שנים) אנחנו מתכננים חיים ואני לא רוצה לעשות שגיאה שתעלה לי ביוקר ושבעוד כמה שנים נבין שהיא לסבית ושאנחנו לא יכולים להמשיך ככה.
אז מה שאני צריך ממכם זה לא מה לעשות איתה...
זה איך בנות מגלות שהן לסביות?האם יכול להיות לפי הידע שלכן שחברה שלי לסבית?האם זה סתם בקטע של סקרנות וטיפת משיכה.
האם מסיפורים אחרים זה נגמר לטובה או לרעה?ואולי לקבל ממכם אינפורמציה קצת על לסביות.
תודה מקרב לב ...(אוהד)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אתה יכול להירגע
אלה14/11/2007אוהד היקר,
נשמע כאילו חברה שלך אוהבת אותך ובוטחת בך, אחרת היא לא הייתה משתפת אותך בפנטזיות שלה. הרבה גברים היו מייחלים למישהי דומה. אני מציעה שתדברו בצורה בוגרת ותקיימו שיחה בעניין. אולי אפילו כדאי שתשקול לצרף מישהי למיטה שלכם אם החברה תעלה את הרעיון. אולי אם תספקו את סקרנותה ביחד, הדבר בכלל יגרום לכם להתקרב יותר.
בכל מקרה, לא הייתי דואגת, היא נשמעת לי אחלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם חברה שלך לסבית
אילה אריאלי14/11/2007כפי שאתה מצייר את המצב יתכן שלחברה שלך יש נטיות לסביות. הרבה אנשים נמצאים על רצף של משיכה לשני המינים, היא נמשכת גם לגברים וגם לנשים. זו תופעה ידועה גם בין גברים וגם בין נשים.
נראה שגם היא וגם אתה צריכים להחליט לגבי המשך מערכת היחסים בידיעה שזאת היא ולא ניתן להתכחש למיניות שלה
אילה אריאלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עצה..דחופה!!michel12/11/2007
אוקיי אז נתחיל ככה שאני צעירה, ויש לי רומן עם גבר נשוי וילדה בת 3.(גם הוא צעיר פחות מגיל ה 30).
זה מתנהל פחות מ 3 חודשים, אבל בטירוף ענק. קרה מקרה כזה שהתאהבנו אחד בשניה וקשה לנו לא לדבר בטלפון או להפגש ולראות אחד תשניה, לפעמים זה יוצא כשהוא הולך לפארק עם הבת שלו ואנחנו משחקים איתה תוך כדיי.
הסקס שלנו מטורף כמו שבחיים לא היה לי ואנחנו מאוד נהנים אחת עם השני.
הריבים שלנו הם פשוט לא אמיתיים כי הם נגמרים בצחוק אפילו כשהם רק מתחילים, זה פשוט לא אמיתי וכמו בטלנובלות.
אני מאוד אוהבת אותו והוא אוהב אותי מאוד אבל הבעיה שהוא נשוי ויש לו משפחה ואנחנו לא יכולים להיות ביחד למרות הכל.
לי אישית קשה מאוד להתחיל קשר עם בחור חדש כי הוא לא יוצא לי מהראש ואני מייד שוללת את האפשרות של הבחור החדש על השבוע הראשון.
שלא לדבר על לעשות סקס איתו (עם הבחור החדש)כי הוא בכלל לא מושך אותי, ואני רק חושבת עליו.
כל החברות שלי אומרת לי שאני יעזוב אותו, שאני צעירה ויפה, ויכולה להשיג כל מה שאני רוצה.
אבל לי קשה עם זה כי אני מאוהבת בבחור הזה אבל מודעת לזה שאנחנו לא ניהיה בקשר רציני ומחייב כי יש לו את המחויבות שלו למשפחה.
לפניי כשנה בערך פחות או יותר הייתי אצל מישהי שקוראת בקפה. היא ישר אמרה לי כשהסתכלה בכוס שיתחיל איתי גבר נשוי ושאני לא יסחף איתו לאן שזה יזרום.. אבל זה קרה בלי שאני ישים לב לזה למרות שחיפשתי לעצור את זה בהתחלה כשחיכיתי לזה , אבל זה קרה בבום איתו ולא שמתי לב לכלום מסביב.
תגידו לי בבקשה תביאו לי עצה טובה מה לעשות הלאה, כי אני ממש מאבדת את עצמי כבר.
תודה:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רומן עם גבר נשוי
אילה אריאלי12/11/2007הרומן שיש לך עם הגבר הנשוי הוא לא ממש קשר אמיתי. הרבה מהתשוקה והמין הסוחף שביניכם קשור לעובדה שאלו יחסים אסורים ובהסתר. לא בהכרח שמערכת היחסים הזאת היתה ממשיכה במידה והקשר היה עומד במבחן חיי היום יום (ניהול בית, חינוך ילדים, וכל פשרות וויתורים שקשר אמיתי מחייב).
איני מאמינה שאני או מישהו אחר יכול לומר לך לסיים את הקשר. זה צריך לבא מתוך עצמך ומתוך הכרה שכל מה שאת חווה כרגע הוא סוג של פנטזיה ולא מציאות.
בברכה אילה אריאלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרומן עם גבר נשוי
אלה14/11/2007הוא בד"כ מתכון בטוח ללב שבור. לגבר הנשוי "שלך" יש ילדה קטנה. הוא לא יעזוב את אשתו. את נוחה לו כי את צעירה ויפה וחושקת בו, אבל הוא ימשוך אותך כמה שיוכל ולא יהיה איתך באמת לעולם.
תסתכלי קדימה כמה שנים ותשאלי את עצמך אם זה המקום שהיית רוצה להיות בו, בזמן שיש לך אפשרות לפגוש את הגבר שיהיה שלך באמת, שאיתו תהיי מאושרת בשלמות כי אף אחת חוץ ממך לא תחבק אותו בלילות.
תחשבי על זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך..גבר נשוי
michel15/11/2007תודה לך על העצה הנכונה אלה.
אבל מצד אחר יש בינינו את ההבנה הזאת לקשר מה שאמרת אנחנו לפעמים מטיילים עם הילדה שלו ביחד בפארקים משחקים איתה והוא מסתכל עליי כשאני משחקת איתה ואומר לי "איך הייתי רוצה שאת תיהיה איתי" (ולא במובן של סקס).
אנחנו מאוד נקשרנו אחד לשני ולא יכולים שלא לדבר או להפגש כי אנחנו מתחילים להשתגע.
וקרה קטע מוזר שהוא התעורר ב 3 בלילה והתחיל מתוך שינה לשגע את אישתו לסקס והוא אף פעם לא היה עושה זאת בחיים כשהוא ישן.(מה שקרה לו לפני כמה ימים) ועצם העובדה שזה קרה לו מתוך חלום עליי וגעגועים
איך את מסבירה את זה??
תודה שוב:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמיכל07/11/2007
שלום,
אני רווקה בגיל 30, יוצאת כמה חודשים עם גבר גרוש בגיל 35 ללא ילדים.
יש בינינו קשר טוב, אך לפעמים אנו רבים. יש כמה דברים שמציקים לי בו.
כשאני שואלת אותו למה הוא וגרושתו התגרשו, הוא עונה שזה לא הסתדר. ולא מפרט יותר מידי.
האם זה לעניין להתקשר לגרושתו ולשאול אותה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם להתקשר לX
אילה אריאלי07/11/2007את מציינת שיש ביניכם קשר טוב. במידה ויש קונפליקטים יש לעבוד עליהם בתוך הזוגיות, ולעתים זה מקום לצמיחה מאחר ויש לך הזדמנות ללמוד לוותר, או להיות אמפאטית לגביו. לא נראה לי נכון לפנות לגרושתו מאחר שאת מכניסה צד שלישי לקשר ביניכם. כמו כן תקחי בחשבון שדעתה של גרושתו אינה אוביקטיבית וגם יש סבירות שדעתה לגביו שלילית. תחליטי לגבי הקשר ועתידו מתוך ההחוויה שלך איתו.
אילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- להתאושש לאחר בגידהס06/11/2007
בן זוגי עזב אותי לטובת האקס שלו שזרקה אותו לרחוב. בהתחלה הוא לא סיפר לי שהם שוב ביחד. רק אחרי תקופה של כמה חודשים גילתי את העובדה שמשהו סיפר לי שהם הולכים לגור ביחד..
הוא תמיד אמר לי שהוא לא אוהב אותה לא עושה סקס איתה (כמובן שהכל שקרים) ובסוף הוא יחזור.
הוא היה האהבה הראשונה שלי ואני צעירה ותמימה רדפתי אחריו לא ויתרתי. הסכמתי להיות "האישה האחרת " לכל אותה שנה. כולם אמרו לי שהוא לא מתאים לי. אני יותר שווה ממנו. ואני סתם פוגעת בעצמי . אבל אז הייתי מסונוורת ורציתי רק אותו. ובסוף ניצחתי הוא הסכים לנסות לעשות ילד וברגע שנכנסתי להריון הוא עזב אותה ואנחנו גרים ביחד. הבעיה שמאז" שהוא שלי" כל הרגשות המודחקים שלא נתתי לעצמי להרגיש באותה שנה שהוא אימלל אותי והתיחס אלי כמו זונה. צפים ועולים פתאום זה כואב לי נורא . אני מעדיפה לא לזכור כי אם אני זוכרת אני מוצפת ברגשות של כאב עצום כעס (כעס על עצמי גם איך השפלת את עצמי בצורה כזאת..הייתי צריכה לשלוח אותו לכל הרוחות) הוא מבחינתו מבסוט כל הזמן אומר לי "רצית אותי קבלת" הנא זכית . או עבדת עלי ועכשיו זכית בי" או כל מיני משפטים כאלה כאילו הוא איזה מציאה הוא גם מבוגר ממני ב25 שנה.
גם מה שמציק לי מאוד שאני לא סומכת עליו בכלום. כל הזמן חושדת בו . כל הזמן בטוחה שהוא בוגד (אני הרי יודעת שהוא לא צריך יותר משתי דקות כדי לבגוד) וכל הזמן חוקרת אותו מה שגורם לשנאה ביננו והתעכרות היחסים.
הוא גם מצידו מוסיף שמן למדורה שהוא מקניט אותי בכל מיני משפטים כמו אני צריך ללכת לחברות שלי. ההיא בעבודה נתנה לי . אני אחליף אותך במשהי אחרת . אני צריך לחפש חברה..איזה אישה יש לי איך נפלתי.
והכל ב"צחוק" וכשאני מתעצבנת ונפגעת הוא מתעצבן שאני לא יכולה לקבל בדיחה ומחיליט שהוא יותר לא מדבר איתי " כי אי אפשר לדבר איתי"
אני גם לא מצליחה לשכח ולסלוח
מה עלי לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להתאושש לאחר פרידה
אילה אריאלי06/11/2007נראה שביחסים אלו יש הרבה התעללות ריגשית מצד בן הזוג שלך. בגידות ביחסים מעידות על בעיות בתוך הקשר הזוגי. אם את עדיין צעירה ב25 שנה מבן זוגך, מדוע את איתו. הפרידה מיחסים שאינם מתאימים לך יכולה להיות מקום להתחלות ולצמיחה חדשה.
במידה ויש לך שיקולים אחרים להשאר בקשר הזה (ילד משותף) ,תני דעתך למחיר שאת משלמת.גם להשאר בקשר הזה אפשרי עם מספר אפשרויות: למלא את חייך במשמעויות אחרות, או לנסות גם להבין מה חלקך ביחסים, מה את תורמת לקשיים ביחסים? האם זו רק האחראיות שלו? או שגם לך יש חלק במערכת היחסים העכורה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני יודעת מה החסרונות שלי בקשר..
ס08/11/2007אני יודעת מה הצד שלי ביחסים העכורים: חוסר אמון משווע. אני לא מאמינה בו בכלום. הוא איש של סיפורים ושקרים . שיודע ל"החליק" הכל בדיבורים .
אני לא מפסיקה לחקור אותו על איפה הוא נמצא . למי הוא התקשר? מה הוא עשה במשרד? האם הוא דיבר עם שותפתו לעבודה על מה ? וכו
כל דבר קטן מחשיד אותי וגורם לי לפעמים להתפרץ עליו במטר של שאלות והאשמות..לפעמים הוא סובלני לנושא. לפעמים הוא מתעצבן מתפרץ גם הוא מקלל וכו וכך המריבה נגמרת עם טעם רע בפה לשתינו.
עלי לצין שלא תמיד הייתי כך לפני שגיליתי על הבגידה הייתי תמימה ונאיבית היה לי בו אמון מוחלט. זה רק מה שיכול להסביר את העובדה שבמשך כחצי שנה הוא יצא איתה כל ערב חזר הביתה מאוחר. ולי הוא סיפר שהוא הלך לבקר חבר..ואני קבלתי ולא שאלתי שאלות. לא ביקשתי גם להצטרף. האמנתי שאם הוא לא מזמין אותי כנראה שלא מתאים מבחינת החבר או משהו כזה..לא שאלתי שאלות והאמנתי בו.
בזמן הזה הוא אירגן הכל השכיר דירה וכו
וכמעט לפני שהם עברו (ואז הייתי מגלה ממלא) משהו סיפר לי על מה שקורה.
אבל מאז האמון שלי נשבר בצורה קיצונית ונהייתי שונה לגמרי ממש לכיון ההפוך. אם פעם האמנתי לכל מילה שלו היום אני מפקפקת בכל מילה שלו. ומנסה לסנן מה נכון מה שקר ומה אמת. וגילתי שהבן אדם הוא שקרן פתולוגי שאוהב ל"נפח" ולספר סיפורים העיקר שכולם יהיו מרוצים.
אני לא אוכל להתגבר על חוסר האמון שלי עד שאצליח לשכוח ולסלוח אבל ניסתי ואני לא מצליחה.
חוץ מזה שהוא לא רוצה שנדבר על מה שהיה הוא מתעצבן שאני מעלה את הנושא מדי פעם וטוען שמה שהיה מת העיקר שעכשיו הוא שלי..
" ומה שעלה ביוקר יודעים להעריך" וכל מיני קלישאות שלו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכיצד להציל את הקשר
אילה אריאלי12/11/2007התגובות שלך: אובססיביות וחוסר אמון הן תגובות נורמליות שאנשים מגיבים כאשר נפגעים מבגידה. אחד הקשיים הגדולים שבבגידה הוא השקר, הידיעה שבן זוגך שיקר לך והיה בעולם מלא אשר את לא היית שותפה לו.
לטפל בשיקום האמון זהו תהליך קשה אבל אפשרי. כמובן אתם צריכים להבין מה היה הדפוס הבעייתי ביחסים ביניכם והוא היה אחד הגורמים לבגידה. יש לכל אחד מבני הזוג אחראיות וחלק בקשיים. ישנם נושאים מודעים ובלתי מודעים שגרמו לסימפטום (הבגידה). באם אינכם יכולים להסתדר לבד בשיקום היחסים כדאי לכם לפנות ליעוץ מקצועי.
על בעלך להיות סבלני ולהכיל את החקירות שלך, ואת צריכה ללמוד לשלוט יותר על ההתפרצויות שלך, מאחר והן לא מאפשרות למערכת היחסים לנוע למקום טוב יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוא חרא
ss06/11/2007אבל את חייבת להוציא החחוצה את מה שיוב עלייך. לכי לטיפול ויעוץ מקצועי, רצוי טיפול זוגי, כי יש ביניכם הרבה "דם רע". בכל מקרה תזכרי שעשיתם ילד ושנזמן מרפא הכל (קלישאה, אבל כמו רוב הקלישאות מדובר במשפט נכון, לפחות לרוב האנשים).
בהצלחה, מאחת שחוותה בגידה בעצמה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)