מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חשיבות יחסי מין בזוגיותעופרה02/01/2008
עד כמה חיי המין חשובים לדעתכם?
כאשר צד אחד מרגיש לא מושך מוזנח נבגד ובלתי נשית או גברי בעליל בגלל חוסר מין כמעט במערכת זוגית ?
כאשר ישנם פערים גדולים מאוד במיניות לאחד מתחשק רק פעם בחודש והשני כפעמיים בשבוע ואף יותר? ושום שיחות ודיבורים לא עוזרים....הייתם נשארים עם הבן זוג כאשר מחוץ למיטה מסתדרים אך תחושת הבגידה לא עוזבת אתכם (למרות שאין ממש הוכחות חד משמעיות בנדון) אלא רק תחושה שאם הוא לא רוצה אותי ולא משנ מה אני עושה אז כנראה אחרת מספקת צרכיו?
אשמח אם תענו לשאלתי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשיבות יחסי מין בזוגיות
אילה אריאלי02/01/2008את צודקת, המין הוא חלק מאד משמעותי ביחסי הזוג. הזוגיות מושתתת על שלשה מרכיבים: מחויבות, אינטימיות רגשית ותשוקה. כל אחד מהמרכיבים חשוב אך המשקל ביניהם משתנה בתקופות החיים השונות. אם את מרגישה שההימנעות ממין גורמת לך להרגיש בלתי נחשקת ודחויה, אין ספק שיש בעיה רצינית ביניכם, זה לא אומר בהכרח שיש בגידה.אולי יש סיבות אחרות להמנעות ממין שאת לא מודעת אליהם. לדעתי כדאי לפנות לטיפול מקצועי. אם הוא לא יהיה מוכן לשתף פעולה את יכולה לפנות לבד ולבחון כיצד את ממשיכה להתמודד עם נושא זה.
אריאלי אילה
מטפלת אישית וזוגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלו הסיבות
נעמה06/01/2008תראי אבא שלו חולה וצועק מעבר לקיר. למי יש חשק לקיים סקס במצב כזה?
את גם מדברת בשקט. ולא מאוד מסודרת. וזה מעצבן אותו. וכמתעצבנים אין חשק לסקס.
איך אני יודעת?
את ספרת לכולנו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהרן01/01/2008
היי..אני בחור בן 37 ויש לי מערכת יחסים עם אישה בת 42.אני גרוש ללא ילדים היא יש לה שניים גדולים מעל גיל 20.
אנחנו מאוד אוהבים..וטוב לנו. אני מעוניין להביא ילד לעולם אך היא אינה רוצה..בטענה..שלא קל לגדל ילדים מה גם שהיא עברה את זה.
מצד אחד אוהב אותה ורוצה אותה מצד שני רוצה לעשות ילד...עלתה האפשרות שאעשה את זה עם אישה אחרת עם הסכם משפטי על ידי הפרייה וכך לשמור על מערכת היחסים הזאת.
נשמע קצת הזוי אך האם לדעתכם זה אפשרי?זה יחזיק \מעמד?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דעה אישית:
נעמה01/01/2008
אני לא מבינה למה שתתפשר אתה עדיין צעיר ויכול להביא עוד הרבה ילדים לעולם. למה שלא תחפש משהי שתרצה אותו דבר כמוך. תאמין לי יש הרבה רווקות בגיל 30 ומעלה שיש להם הכל .מראה טוב. עבודה מסודרת. רק חסר להם אהבה וילד. והם כמהות לגבר כמוך . שגם שואף לאותו דבר כמוך.
החיים זה לא רק אהבה.
בחיים יש גם מטרוות ויעוד לשמו נבראנו. ואחד היעודים שלנו זה "פרו ורבו,
אני מבינה את חברתך לחיים. אישה בגילה כבר עיפה מגידול ילדים. במיוחד שהיא כבר עברה את זה..וזה מדובר בילד שלה פרי בטנה.
איך יהיה היחס שלה לילד שהוא לא ממש שלה?
קשה לי להאמין שתהיה פה אהבת אם מושלמת. למצב כזה אתה רוצה להביא ילד?
למה שלא תחפש משהי שרוצה אותו דבר כמוך. שתשתוקק לשאת את תינוקה ברחמה ללדת אותו. לעטוף אותו באהבה לגדל אותו ביחד איתך.
אם ילד ככ חשוב לך למה אתה מתפשר?.
אין אהבה שבעולם שתגרום לי לא להביא ילד לעולם. ותהיה האהבה הכי גדולה מהחיים שתהיה. פשוט אין!!
לדעתי הפתרון שחשבת עליו הוא הזוי (כדבריך).ורק יהיה עוול לילד.
אני הייתי מחפשת בכיוון אחר..
אומרת לך מנסיון כמי שוותרה על" אהבת חיים" כדי למצוא משהו אחר שבדיעבד התברר כאהבת החיים האמיתית (זה לקח זמן כמובן)
והיום יש לה משפחה נהדרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמסכימה עם "אימא" חסר בחורות צעירות?
לילי02/01/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לרן
אילה אריאלי02/01/2008אתה מציין שאתם נמצאים במערכת יחסים של אהבה, אבל לא הצלחתם לפתור נושא מאד מהותי.
שניכם נמצאים במקומות שונים מבחינת ההורות. אתה עדיין רוצה להיות הורה שהוא אחד מהכמיהות של כל אדם. בת זוגך מיצתה את הנושא הזה, ולא מוכנה להכנס למקום של הורות.
הפיתרון שהצעת הוא אפשרי אולם תחשוב על התוצאות לטווח ארוך. לא הבנתי מדבריך איך תגדל את הילד, האם יגדל אצלך (כלומר האם האם היולדת היא אם פונדקאית?}
או שאתה מתכנן שהילד יגדל עם אימו, ואתה רק תהיה הורה מבקר.? זו סוגיה ערכית מעבר לנושא היחסים ביניכם, משום שמעורב כאן ילד אשר מראש נשללת ממנו האפשרות לחיות במשפחה עם שני הורים. זה אפשרי, אבל תחשוב לתוצאות לטווח הארוך. תחושת הוויתור על הורות היא החמצה אשר תלווה אותך לאורך שנים.
אילה אריאלי
מטפלת אישית וזוגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה דעתכם?שרית26/12/2007
היי
אני בת 27 נשואה כחצי שנה מאז החתונה בעלי לא עובד....אין לו כסף בחשבון וההורים של שנינו לא יכולים לעזור....יש עבודות באזור שאנו גרים שיכול לעבוד בהם זמנית עד שימצא עבודה שמתאימה לו אך אינו מוכן....מה שאני מרוויחה אינו מספיק לשנינו ובינתיים אנו צוברים חובות....דיברתי איתו והוא לא מוכן לעבוד במה שלא מתאים לו...מה דעתכם? הוא צודק? או שאני צריכה לזרוק אותו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבעל אינו עובד
אילה אריאלי02/01/2008נראה לי שיש משהו בסיסי לקוי בתפקוד של בעלך. האם את מוכנה לסוג כזה של יחסים?
אולי תתני לכך עוד תקופת נסיון. תחליטי עם עצמך מה אורך הרוח שאת מוכנה לשאת מצב זה.
לא מספיק נתת פרטים שניתן להתיחס אליהם. האם הוא בעל השכלה מסויימת, ומחפש עבודה אשר תתאים לו? קשה לענות לך כאשר לא ידוע מספיק העבר התעסוקתי שלו וההשכלה שלו.
אילה אריאלי
מטפלת אישית וזוגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהדנה26/12/2007
נישאנו לפני שנתיים
אני מתגרשת
בעלי לקח את כל הכסף של החתונה (צקים) לחשבון של עצמו יום לאחר החתונה
1. איך אני לוקחת את המחצית שלי ?
2. איך הכי חכם לפתוח את הליכי הגירושין ?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לדנה
אילה אריאלי27/12/2007במקרה הזה את זקוקה ליעוץ משפטי. את יכולה לקבל יעוץ כזה בתשלום סימלי בויצ"ו או בנעמת.יש לך אופציה לפנות לבית הדין או לבית משפט אזרחי לעניני משפחה ולהגיש תביעת גרושין.
אריאלי אילה
מטפלת אישית וזוגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לדנה
אילה אריאלי27/12/2007במקרה הזה את זקוקה ליעוץ משפטי. את יכולה לקבל יעוץ כזה בתשלום סימלי בויצ"ו או בנעמת.יש לך אופציה לפנות לבית הדין או לבית משפט אזרחי לעניני משפחה ולהגיש תביעת גרושין.
אריאלי אילה
מטפלת אישית וזוגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יועץ או פסיכולוגצביה24/12/2007
שלום.
אנחנו רוצים ללכת ליעוץ בגלל בעיות תקשורת בינינו וקשה לנו להחליט למי לפנות ליועץ תקשורת זוגי או לפסיכולוג שמתטפל בתקשורת זוגית .
מה המלצתך ?
תודה
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יועץ או פסיכולוג
אילה אריאלי27/12/2007הרבה זוגות אינם יודעים לאן לפנות כאשר יש בעיה ביניהם.
מטפל זוגי הוא איש המקצע המתאים לכם , והוא יטפל בנושאי התקשרות ביניכם. לעיתים נושאי התקשורת הם סימפטום לבעיה עמוקה יותר, וזאת יכול לזהות מטפל\יועץ נישואין (זה אותו השם לאותו הדבר). המטפלים הזוגיים באים בעיקר משני תחומים: תחום הפסיכולוגיה או העבודה הסוציאלית הקלינית.
באם אתם זקוקים להמצלה לאיש מקצע הקרוב אל מקום מגוריכם ניתן להתקשר אלי ואמליץ לכם.
אילה אריאלי
מטפלת זוגית ואישית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיי נישואיןמורן23/12/2007
שלום, האם מנסיונך במקרים שבן הזוג בוגד יש מצבים שבת הזוג מתגברת על הפגיעה וחיי הזוגיות משתפרים? לבעלי יש ילד מחוץ לנישואין, זה נודע לי לפני 3 שנים ומאז תחושות קשות מפריעות לי לניהול החיים. נוסף בעלי התנצל ולמדתי לסמוך עליו מחדש, אך איני יודעת אם הסגידה לא תהתהד בראשי כל חיי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיי נישואין
אילה אריאלי23/12/2007מנסיוני יש הרבה מצבים של בגידה שלאחריה חיי בני הזוג משתפרים. זאת במידה וקיימת היכולת לשני הצדדים לקחת אחראיות ולהבין את הכשלים בנישואין שהביאו לבגידה, ובהתאם לכך לעשות שינוי ביחסים. את מתארת שבעלך התנצל ולמדת לסמוך עליו מחדש. את כבר נמצאת במקום אחר מהמקום שהיית בו לאחר גילוי הבגידה, וזה נובע כנראה מהשינוי שמערכת היחסים שלכם עוברת.
יתכן והבגידה תהדהד בראשך כל חייך, אבל אפשר לחיות עם זה. זהו מצב דומה למה שאנשים חווים רגשית אחרי טראומה. ההדהוד הרגשי תמיד יהיה, אבל העוצמה תלך ותיפחת.אני מקווה שעניתי על חלק משאלותיך.
במידה ואת מרגישה שאינך יכולה להמשיך לתפקד אני מציעה לך לפנות להתיעצות מקצועית.
אילה אריאלי
מטפלת אישית וזוגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעלי בוגד ביגלית21/12/2007
אני נשואה בת 32 +3 ילדים . אני נשואה 10 שנים ובמהלך התקופה מדי פעם בעלי יצר קשרים עם נשים ברמות של שיחות טלפון ו- SMS מס' פעמים ביום (ואולי גם מעבר). גם כיום יש לו קשר עם מישהי אך הפעם לדעתי הוא גם נפגש איתה. הוא טוען שהוא אוהב אותי ושזה בגלל שאני לא מקיימת אתו יחסי מין (קשה לנחש למה נכון?) ורוצה ללכת לייעוץ אך לא מוכן לנתק איתה את הקשר וזאת השערתי מכיוון שביקשתי ממנו שיתקשר אליה לידי כדי להבין עד כמה היחסים ביניהם קרובים אך הוא מסרב בתוקף וגם לא מוכן להוציא לי פירוט שיחות הוא טוען שהיא "ידידה" וזאת לאחר ניסיונות רבים של הכחשות. הוא רוצה לפתוח דף חדש מבלי להיות מספיק כנה כדי שנתמודד עם זה. אני מרגישה שלעולם לא אוכל לסמוך עליו שוב ותמיד אחיה בפחדים וחששות שהוא שוב עושה משהו מאחורי גבי גם לאחר שכביכול נהיה בייעוץ. לדעתי יש לו בעיה שהוא כל הזמן משקר ומחפש בחורות גם כשהיינו חברים וכל היום עשינו סקס הוא בגד בי ואמרתי לו את זה. הוא אומר שהוא רוצה להפסיק לשקר וללכת לייעוץ. אני יודעת שאני דפוקה שנכנסתי לקשר כזה מלכתחילה אבל כרגע זה המצב הנתון. מישהו יכול לעזור לי עם איזו עצה טובה אני ממש מבולבלת ובקושי מתפקדת ומתייחסת לילדים וזה מתסכל אותי. אשמח גם לשמוע ממישהו/י שעבר/ה משהו דומה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לגלית
חילי05/03/2008תעיפי את הנבלה שלך מהחיים שלך ושילך להזדיין אל תענישי אותו בכך שתבגדי בו את זה פתרון אדיוטי.
לכי ופתחי פרק ב
אסור להמשיך בזוגיות מנוונת כשלכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובתי
צביה21/12/2007תבגדי בו בצורה כזו שזה יוודא לו יתכן והקנאה תתגבר על היצרים .
אשמח לעזור , באם תרצי אשלח לך תיבת דואר אישית .
ביי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לחנוך מגלית
גלית22/12/2007לפי מה שהספקתי לראות כאן בפורום גם לך לא חסר בעיות עם אשתך (שכרגיל נובעות מסקס). אם בא לך לדבר אני מוכנה בכיף, אולי זה יעזור לשנינו, מעבר לזה ימים יגידו. בקיצר אם אתה מעוניין תרשום לי את המייל שלך ואני כבר אצור איתך קשר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהmail
צביה24/12/2007[email protected]
תתקשרי ונשוחח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחנוך וגלית, ממש לא פתרון לבגוד...
מיה23/12/2007שלום לשניכם...
אני יושבת וקוראת את פניותיכם ודי בהלם..
גלית מעלה בעיה מאוד רצינית ובמקום לעזור לה אתה מעודד אותה לבגוד??
השאלה האם אתה עוזר או האם אתה מעודד לבגוד.
לא חושבת שזו דרך לפתור בעיה במקום לעשות מעשים שיקדמו לסיים קשר או לפתור בעיה ע"י טיפול במקום לרוץ ולבגוד ולהרוס הכל.
הכי קל להרוס מאוד קל לבנות.
כיתבו לי למייל שהצגתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמיה
גלית24/12/2007זו פעם ראשונה שאני כותבת בפורום ובכלל מגוללת את סיפורי בפני אנשים זרים. אשמח לשוחח עמך אך אין לי מושג איך להגיע למייל שהצגת (היכן הוא מופיע?)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגלית כנסי בדחיפות !!!!!!!
נוגה01/01/2008מכייוון שאת פעם ראשונה ברשת כדאי לך להיזהר מאד. יש הרבה נוכלים שסתם עורבים לקורבנות ברשת. כל הפרטים שמציגים בשאלות ברשת מסולפים ביסודם. אותו נשוי בן 40 עם 3 ילדים יכול להיות גם נשוי בן 65 עם 5 ילדים. האם חשבת על כך???????. תתכתבי איתו תשוחחי איתו בטלפון ועדיין לא תדעי את האמת. בינתיים רק תפתחי אשליות.
לא זו הדרך!!!!!!
תיזהרי!!!!!
מאחת שנכוותה קשות.
מציעה לך מכל הלב לנתק כל מגע מאנשים כאלה!!!!!!!!!!!!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנוגה
גלית02/01/2008תודה על העצה. אמנם לא חשבתי על זה כנראה שאני תמימה מדי אבל בכל אופן זה בסדר אני לא מתכוונת לעשות שום צעד. הגעתי לאיזושהי החלטה בנוגע לנישואים שלי שאני מנסה ליישם אם יצליח לי כי זו החלטה חד צדדית. ואני ממש ממש מודה לך שנכנסת להזהיר אותי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה של נתינת כסףצביה20/12/2007
אני נשואה לגבר שנשוי פעם שנייה ויש לו ילד גדול מהנשואים הקודמים .
האם בעלי צריך לקבל את אישורי או הסכמתי או לידע אותי כאשר הוא נותן כסף לילדו הגדול ?
בעלי טוען שהוא מרוויח כסף טוב וזו זכותו לתת לבנו כסף מתי שהוא רוצה גם אם אני לא מסכימה אפילו שהחשבון שלנו משותף .
מי צודק ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נתינת כסף לבן מנישואין ראשונים
אילה אריאלי23/12/2007ברור למדי שבעלך נמנע מלידע אותך לגבי ההוצאות על בנו מנישואין הראשונים משום שאת לרוב מתנגדת לכך. באם היית יותר מקבלת את הצורך שלו בתמיכה חומרית לבנו הוא היה משתף אותך ומידע אותך. גם במידה ויש חשבון משותף, כל אחד יכול לפעול ולהוציא ממנו לצרכים שלו. האם את לא מוציאה כסף לצרכים שלך מבלי לשאול אותו? בנישואין שניים יש צורך לקבל את העובדה שקיימות נאמנויות קודמות, ולכך שלבעלך יש מחויבות לדאוג לבנו.
אילה אריאלי
מטפלת אישית וזוגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה עלי לעשות עם רומן עם גבר נשויקרן19/12/2007
אני בת 28 גרושה עם ילדה ואין לי חבר כרגע. ולאחרונה יצר איתי קשר בחור שהוא נשוי עם 2.
בהתחלה לא הבנתי מה הוא רוצה ממני, יש לו משפחה וילדים ועסק (הוא עצמאי) מצליח.
לא ידעתי אם להכנס איתו לקשר ולאט לאט נמשכתי לקשר הזה גם למצב אינטימי.
הוא אמר לי שהוא מאוד נקשר אלי ושהוא מאוהב בי, היה משאיר לי פתקים על האוטו, מתגנב אלי מה שרק יכל. לי היה קשה עם המצב הזה, מצד אחד קינאתי שהוא בשבתות עם המשפחה שלו ויוצאים לטיולים ומסעדות ואמרתי לו שלנו זה אף פעם לא יהיה. הוא תמיד אמר שהוא יכבד אותי אם אני אחליט להפסיק את הקשר הזה, שהוא לא רוצה לפגוע בי ולא רוצה שיהיה לי רע.
באמת נקשרתי אליו וילדים שלו,. היחסים שלו עם אשתו לא משהו הם ביחד כבר הרבה שנים ורגילים לשגרה, לשניהם יש עסקים מצליחים וממה שהבנתי ממנו אשתו קרירה אליו והוא מאוד ריגשי ורגיש.
לאחרונה הפסקתי את הקשר איתו ואמרתי לו שיחליט מה הוא רוצה לעשות, לא רק בגללי אלא בשביל עצמו אי אפשר לחיות ככה עם בן זוג והוא אמר שהוא באמת צריך לשבת ולהחליט מה לעשות. ושעד היום הוא לא עשה כלום כי יש להם את העסק וילדים. מסתבר גם שהאשתו ניהלה רומן עם מישהו אחר ואז גם הוא ניהל רומן עם מישהי. אשתו כל הזמן חשדה אבל גם לא עשתה כלום וגם כשהוא גילה לאשתו יש רומן הוא גם לא עשה כלום בתירוץ שלה שזה היה משבר וכאלה.לפני כמה ימים אמרתי לו שכדי שננתק את הקשר ואז ראיתי שהוא ממשיך לחפש אותי אז התקשרתי אליו והמשכנו לדבר, לא יוצא לנו להפגש כי אשתו עוד פעם חושדת בו. מה עלי לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רומן עם גבר נשוי
אילה אריאלי19/12/2007אני חושבת שעניתי לך לפני מספר ימים. את צריכה להחליט מה את רוצה במערכת יחסים? מה הבחירה שלך? האם את רוצה להיות האשה השניה? באם תחליטי שזה בסדר ונכון לך אז את יכולה להמשיך את הקשר.
אין כאן מחויבות לקשר. יש אמנם תשוקה, משיכה. האם זה מספיק לך במערכת יחסים.? בינתיים אני לא רואה כאן מחויבות או אינטימיות רגשית. אלו אספקטים מהותיים בקשר.
רומן הוא קשר חלקי, ואת חלק מרומן שיש לגבר הזה איתך.
ההחלטה נתונה בידייך, מאחר ולא נראה לי שגבר זה יעשה את ההחלטה.
אילה אריאלי
מטפלת זוגית ואישית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוא לא יעזוב את משפחתו!!!!!!!!!!!!
מיה23/12/2007שלום לך,
כואב לשמוע מה שהבחור עושה לך זו פשוט התעללות, אל תחשבי ולו לרגע אחד כי הוא יעזוב את משפחתו, הוא הרי מבטיח לך הרים וגבהות כדי שתחשבי שהוא אוהב אותך ומדי פעם גם בטח קונה לך ומפנק, כך הוא הרי קונה אותך.
תביני הוא בסה"כ בא לפרוק את עצמו וחוזר לחיי השיגרה שלו.
הרי אם את כותבת שלו ולאשתו עסקים מצליחים מה חושבת שהוא יעזוב הכל ויוותר על מה שיש?
תיבני את חייך מחדש תכירי בחורים לא חסר אנשים טובים מאשר חלאות שכאלה.
כואב לך שבשבתות הוא עם משפחתו ... בודאי שיהיה איתם ולא יחסיר מהם כלום, הרי עליהם הוא ישמור בצמר גפן שלא יפגעו ולך מספר סיפורים.
אז חמודה אם את רוצה להמשיך לסבול כנראה את מזוכיסטית.
אני מציעה וממליצה שתרימי את עצמך מהר מאוד ותתעשטי.
כיתבי לי למייל שהצגתי ואשמח לעזור עברתי חוויה דומה. אני לעומת זאת עשיתי מעשה ועזבתי הכל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך פותחים את אשתי לשיחהצביה17/12/2007
שלום
אשמח לקבל רעיונות וקצת כלים איך אני מצליח לפתוח את אשתי שתהיה יותר פתוחה אלי בנושא המין .
אשתי לא גלויה אלי ולא פתוחה אלי בשטח המין (היא תמיד הייתה כך) ואני מחפש דרך ע"י שיחה שלי איתה או התנהגות שלי כלפיה שתפתח אותה ושהיא תהיה משוחררת כלפי .
האם יש דרך כזו ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פתיחות בנושא מין
אילה אריאלי19/12/2007דרך חשובה לנסות לשנות דפוסים ביחסי מין היא ראשית תקשורת מילולית. את יכול לנסות לדבר איתה לא בדרך של האשמה תלונה או דרישה. תנסה לדבר על הרגשות שלך. כאשר תדבר על המקום שלך לא מתוך האשמה, יש יותר סיכוי שאשתך תוכל להקשיב לך מאחר וקל יותר להיות אמפאטים לרגשות.
במידה ותהיה התקדמות בצעד זה. ניתן להמשיך בצעדים אחרים: לקנות ספרות הדרכה בנושא מין ולהסתכל ביחד ולהחליט בדרך של משא ומתן מה מתאים לכם.
אילה אריאלי
מטפלת זוגית ואושית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אובד עצות...רועי16/12/2007
שלום רב,
אני בן 30 נשוי כשנה + , חיי הנישואין מאופיינים בהרבה עליות וירידות הנובעים בעיקר מחילוקי דעות הקשורים במשפחתי ובפרט בתמיכה שלי באימי וכן בנושא המגורים. עד לפני כחודש התגוררנו בשכירות בעיר הסמוכה למקום מגוריי אימי וכחצי שעה נסיעה ממשפחתה של אשתי. מאחר ולעיתים תכופות עלי לעזור לאימי בנסיעות לבדיקות וטיפולים רפואיים וכן בקניות אחת לשבוע אני נאלץ להעדר מהבית בערבים לאחר שאני חוזר מהעבודה, לעיתים זה למשך שעה ולעיתים זה קצת יותר עד לשעתיים +, במקביל אני דואג לא להזניח את אישתי ואת הבית ומשתדל לעזור ולקחת חלק בכל הקשור לנושאים השוטפים (סידור הבית, נקיון, קניות, זמן איכות) מעבר לכך מאחר ואישתי באה לגור איתי בעיר שהיא זרה לה וללא מכרים ובני משפחה אני משתדל להתחשב בה וסייע לה על מנת שתוכל להתאקלם ומצוא את עצמה בסביבה החדשה. המצב לאחרונה התדרדר עד כדי כך שהאשתי טוענת שממש קשה לה בסביבה החדשה ושהיא מרוחקת ממשפחתה וזה מקשה עליה עוד יותר, בנוסף הנסיעות התכופות שלי והתמיכה באימי מוגזמים לפי טענתה והיא לא מקבלת זאת. המצב כיום הוא שאשתי עזבה לעיר של משפחתה, שכרה לה דירה ומצאה עבודה והיא מעוניינת בגירושין כיון שלטענתה אין פיתרון מלבד זה שאני אעבור להתגורר עימה. העניין הוא שהמציאות שלי די מורכבת ואני אינני יכול לעזוב את איזור מגוריי הן מהאחריות והתמיכה שאני נותן לאימי החולה והן מהסיבה שיש לי משק במושב ואינני יכול פתאום סתם כך לעזוב הכל ולהשתקע במקום אחר וזאת מעבר לעובדה שהסכמנו על מקום המגורים לפני ואחרי החתונה. אני מצידי כלל לא מעוניין בגירושין, אנחנו במצב של פרידה כבר קרוב לחודשיים. אנחנו עדיין אוהבים אחד את השניה וממש קשה לי להגיע איתה לפשרה. בבקשה ממך, כיצד עליי לפעול??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אובד עצות
אילה אריאלי17/12/2007אני מבינה שאתה במצוקה קשה וקרוע בקשר בין המחויבות לאימך לבין המחויבות לאשתך. נראה לי שהמחויבות לאימך גברה.
בנישואין טריים חשובה מאד ההשקעה בנישואין גם בזמן וגם השקעה ריגשית. ניתן להבין שאשתך במצוקה וגם הרגישה בודדה מאד.
נושא הנפרדות ממשפחות המוצא הוא נושא משמעותי מאד בתחילת הנישואין, וזהו תהליך שכל זוג צריך לעבוד.
כמו כן כל קונפליקט ניתן לפתרון בדרך של משא ומתן. לא לראות דברים בדרך של שחור או לבן. האם אתה נתת את דעתך לכל הפתרונות האפשריים? האם רק ציפית שאשתך תבין אותך?
אולי ניתן למצא פתרונות אחרים שאתה מנוע לנקוט בהם בגלל רגשות? למשל האם אפשר לקחת בשכר מישהו שימלא חלק מהתפקידים שלך?
אתה אומר שיש רגשות אהבה ביניכם וחבל לוותר על הזוגיות שלכם. אני מציעה לכם לדבר בדרך של דיאלוג ולנסות לחדש את המשא ומתן ביניכם.
במידה ולא תצליחו אתם יכולים לפנות לאיש מקצוע הקרוב למקום מגוריכם.
אילה אריאלי
מטפלת אישית וזוגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רומן עם גבר נשויDiemond15/12/2007
יש לי רומן עם גבר נשוי כבר מעל שנה
אנחנו אוהבים, הוא נשוי עם 2 ילדים, כרגע הוא פרוד מאישתו והם לא ממש גרים ביחד, מה שמפריע לי בקשר הזה ומאוד מבלבל אותי האם הוא רואה איתי עתיד או לא? חשוב לציין שאישתו נפרדה ממנו ולא הוא ממנה, הוא לא מוכן להתגרש וכמובן סיפורים הידועים "אני לא יכול לעשות את זה לילדים שלי..."
הוא לא מרגיש מאושר עם אישתו כי אין ביניהם אהבה כבר, ואיתי מרגיש בטוח לגבי הרגשות, לי קשה להחליט מה אני צריכה לעשות האם לתת לו הזדמנות לראות אם הוא רוצה לבנות איתי משפחה או לעזוב אותו כי זה בזבוז זמן בשבילי, אני בת 28 ומחפשת קשר בטוח לבנות משפחה.
אני אוהבת אותו אבל הרבה יותר חשוב לי להחליט את הדבר הנכון,
מה כדאי לי לעשות? לדבר איתו על הנושא? להפרד ממנו? להשאר לראות מה קורה הלאה?
האם אני עושה טעות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רומן עם גבר נשוי
אילה אריאלי16/12/2007לשאלתך לגבי הרומן עם הגבר הנשוי, נראה לי שאת צריכה לברר ראשית מה הציפיות שלך מהקשר הזה. האם את רואה אותו כבן זוגך לעתיד עם מחויבויות לגביך?.
לדעתי עליך לשוחח עימו ולהבהיר מה הציפיות שלכם מהקשר, והאם יש כאן מטרה משותפת.
נראה לי שבן זוגך עדיין לא ממש עשה פרידה רגשית מאישתו. הוא מתלבט מהסיבות שלו לגבי הפרידה מהמערכת הקודמת.
במידה והציפיות שלכם שונות, והוא לא יוכל להתחייב לגביך, ורק ימשוך זמן,נראה שאת צריכה להפרד ולנסות למצוא קשר אחר שבו תהייה מחויבות הדדית ויכולת לבנית עתיד משותף.
אריאלי אילה מטפלת אישית זוגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהרוית13/12/2007
בעקבות תוכנית טלוויזיה שראיתי - מה אתם חושבים על חילופי זוגות?
האם בהכרח חילופי זוגות יגרמו למרמור, קנאה ובעיות שונות אחרות בין בני הזוג?
האם זה תלוי בבני הזוג?
האם שמעתם על מקרים שבהם זה עבד?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חילופי זוגות
אילה אריאלי13/12/2007כאשר נכנסים לקשר של יותר משני אנשים, אין לדעת לאן זה יוביל. תקחי בחשבון שאין שליטה אלו רגשות הדבר יכול לעורר. זהו מצב רגשית מסובך ועלולים לצוץ רגשות קשים מאד של פגיעה, כעסים וקינאה. באם המטרה של חילופי זוגות לגרום לריגוש, אני מציעה להשקיע באמצעים אחרים בזוגיות שיביאו לריגוש.
אילה אריאלי
מטפלת אישית וזוגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התאהבתי . . .עדי11/12/2007
היי,הכרתי בחורה לסבית שעבדה עימי.נהיינו חברות ואיכשהו גם הפכנו לנאהבות ונהיינו זוג למשך שנה (אני לא הייתי עם בחורה לפניה).בשנה הזו היא נפרדה ממני 4 פעמים ואחרי יום יומיים גם חזרה בה ואמרה שהיא אוהבת אותי ומצטערת בכתה וכו'.בפעם האחרונה שנפרדה ממני אמרה שהיא רוצה להיות קצת לבד ושלא מתאים לה קשר ושהיא לא מאוהבת בי אלא רק אוהבת אותי.ניסיתי הכל כדי להחזיר אותה אל חיי בחזרה,אך לא הצלחתי.היו לנו ריבים אני קינאתי לה הרבה מכיון שהיא בקשר עם כל האקסיות שלה והיא בחורה ממש יפה וכל הזמן מתחילים ומתחילות איתה.שבועיים לאחר הפרידה שלנו היא כבר הייתה בקשר עם מישהי אחרת,מישהי שאני כל הזמן אמרתי לה שהיא דלוקה עליה והיא אמרה שזה סתם.(הבחורה עבדה איתנו גם).כיום הן יחד כבר 3 חודשים(בזמן הזה היינו בקשר טלפוני וחשבתי שזה יוביל למשהו ושאלתי לגבי הבחורה והיא שיקרה לי ואמרה שאין ביניהן כלום רק פעמיים שכבו).יש לנו חברה משותפת שדאגה לעדכן אותי בכל הפרטים(גם הפוגעים ביותר)
אני לא יודעת למה היא עשתה את זה, כנראה קינאה בנו ולדעתי היא גם הרסה הרבה בקשר שלנו(זרקה לה הרבה הערות על זה שהיא לא נראית מאושרת וכדומה).חשבתי שאולי הייתי תלויה בקשר הזה ותלויה בה אבל היום אחרי 4 חודשים אני מרגישה שאני ממש אוהבת אותה ורוצה אותה איתי בחורה או לא! וזאת למרות מה שכולם מסביב חושבים ואומרים.
מרוב שלחצתי גם הרחקתי ורבנו לפני כחודש בשיחת טלפון(אני כתבתי הודעה והיא התקשרה).בשיחת הטלפון היא דאגה לומר לי שאין מה להיפגש כרגע ושנפרדנו לפני 3 חודשים ואנחנו כל הזמן בקשר ושזה נגמר ביננו ושהיא רוצה לבלות עם חברה שלה עכשיו.(היא באה למקום עבודתי החדש שבועיים קודם לכן וישבה סתם לבדה וגם עם החברה המשותפת שלנו שעובדת איתי ואפילו חיכתה שאצא לסיגריה איתה,היא ידעה שאהיה במשמרת ולמרות זאת הגיעה)
למרות כל הפרידות והמריבות היה לנו מדהים ביחד,סקס מדהים יציאות,מסעדות,חו"ל וסופי שבוע.מה לדעתך אני צריכה לעשות? להמשיך הלאה אני מנסה אבל מאוד רוצה אותה ויודעת שהיא פוגעת בי וכנראה זה שיש לה בת זוג חודש לאחר שנפרדנו מעיד על משהו.(היא לא יודעת להיות לבד,נראה לי ממש מפחדת וגם החברה שלנו מעידה על כך) מה את מייעצת לי? תודה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרט קטן
עדי11/12/2007שכחתי לציין שאני בת 27 והיא בת 28. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההודעה לעדי
אילה אריאלי13/12/2007מספר הערות לגבי הקשר שלכן. ראשית נראה שיותר מדי אנשים מעורבים בקשר ביניכם.
במקום לנסות לפתור ישירות את הנושא ביניכם את משתפת אחרים. לא נראה לי שזה תורם להתנהלות ביניכם. נוסף לכך נראה לי שהחברה מצהירה בהתנהגותה שאינה מעונינת בקשר עימך ואת מתקשה לקבל עובדה זו. במקום להכנס לדפוס של "רודף -נרדף" תנסי לקבל את העובדה שהקשר הסתיים. כל סוף הוא התחלה של משהו חדש. תנסי להתנתק ולחפש קשרים חדשים.
אילה אריאלי
מטפלת אישית וזוגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריך עזרהצביה09/12/2007
שלום.
אשמח לקבל עצה איך לצאת מהבעיה שיש לי .
אנחנו בני 40 + 3 ילדים .
החשק של אשתי למין דעך ממזמן ורק לאחר לחצים הסכימה ללכת ליעוץ שלא עזר הרבה .
אשתי טוענת שאין לה חשק ולא מפריע לה לא לקיים יחסים , היא עושה זאת בשביל לספק אותי בלבד וזה לא מפריע לה ולא חסר לה , פשוט הסיפור מת לה ואינני מצליח להצית אותו מחדש , אין לה כל מוטיבציה ללכת ליעוץ ומעדיפה להניח לנושא כפי שהוא .
מה לדעתכם המומחים אני יכול לעשות על מנת להצית אותה ולשכנע אותה ללכת ליעוץ .
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבדן התשוקה המינית
אילה אריאלי10/12/2007ירוני שלום
כפי שאתה מציין הייתם כבר בטיפול מיני והוא לא עזר. אני לא בטוחה שבמקרה זה לחזור שוב על יעוץ מיני יפתור את הבעיה. מאחר וטיפול מיני לא יעזור לעורר תשוקה. יש אנשים שהם פחות מיניים מבני הזוג שלהם וזו תופעה ידועה.
אתה בכל אופן טוען שיש יחסי מין למרות שהם לא בדיוק לפי הציפיות שלך. כנראה שאשתך כן עושה מאמצים לבא לקראתך ואתה צריך לראות חלק זה. גם אתה אמור לעשות שינוי ולהתפשר וללמוד לאמן את "שרירי היאוש" שלך שהמין לא יהיה לפי הציפיות שלך.באם אשתך עשתה שינוי ובאה לקראתך , גם אתה אמור לבא לקראתה ולהוריד את רמת הציפיות שלך. ביחסים זוגיים שני בני הזוג נדרשים לוותר על חלומות, פנטזיות וללמוד להסתגל למציאות שונה, זה חלק מהחיים הזוגיים.
אילה אריאלי
מטפלת אישית וזוגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאילה....
לינה11/12/2007תשמעי נכון שבזוגיות צריך לוותר על חלומות ופנטזיות....אך השאלה אם נניח בןאדם מתחתן צעיר הוא צריך לוותר על כל החולומות שהיו לו ורק להתפשר ולהתפשר ובסוף חיוו לגלות שלא נהנה מחיוו .....לדעתי לא ככה צריך לחיות......אצל זוג שיש לו ילדים כבר די אבוד שכן ילדים מאוד נפגעים אם מתגרשים....אך זוג ללא ילדים שמגלה שיש בינהם פערים גדולים וצריך מאוד להתפשר עדיפ לוותר כי אדם שכל הזמן מתפשר הוא אדם מתוסכל......
למשל בןאדם שאוהב מין לא ירצה שבן זוגו יעשה איתו אהבה כמו מכונה הוא ירצה שזה יהיה מתוך רצון הדדי.....את ההית מוכנה לוותר על חלק נכבד מחלומותייך בשביל בן זוגך? אז מה בעצם שווים חיי נישואין אם הם לא נועדו להגשמת הפנטזיות ביחד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההורדת ציפיות
צביה11/12/2007תודה .
אוקי נוריד ציפיות אבל ,,,,,,, האם ניתן לחיות עם אשה שמקיימת יחסי מין עבור הבעל בלבד ?
האם ניתן לחיות עם אשה שטוענת שהיא מקיימת יחסים עבור הבעל בלבד וזה לא חסר לה ולא צריכה את זה ?
האם הלו הם הבדלי צרכים ?
האם גם כאן יש להוריד צפיות ?
ממה להוריד , ממה שאין ?
אוקי היא שוכבת איתי ומנסה להגיע לשקט תעשיתי על מנת שלא אבגוד בה ולא תהיה גרושה , כמה זמן זה יכול להתמשך ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההורדת ציפיות
אילה אריאלי13/12/2007אתה יכול להחליט האם אתה יכול לחיות עם מצב זה או לא. במידה ונראה לך שזה מצב שאינך יכול לשאת בזוגיות כמובן שיש לך תמיד האופציה להפרד. תיקח בחשבון את ההשלכות הקשות גם לטווח ארוך של פרידה וגרושין. מצד שני יתכן וכאשר אשתך תראה שאתה באמת רוצה להפרד אולי תהיה מוכנה לעשות שינוי.
אילה אריאלי
מטפלת אישית וזוגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)