מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה אני אמורה לעשות?אורנה27/02/2011
משנת 92 אני יודעת על אריתרוציטים בשתן, כך שאם הנורמה היא בין cell/UL 0-10, הרי ואצלי רוב הזמן יש כ- 250.
מספר שנים לאחר מכן עברתי ניתוח להסרת מאקרואדנומה מההייפופיזה עקב דימום בראש שהעיד על מחלת קושינג. לאחר הניתוח במשך שנים לא היה קושינג, אלא אפילו אדיסון, שהתחלף במהלך 2008 שוב לקושינג, ועברתי ניתוח ראש שני. שנראה בהתחלה שעזר, אם כי לאחרונה אני מתחילה לחשוב שהקושינג חוזר.
במהלך השנים הללו, בדיקות שונות לחלבון בשתן, וקריאטנין קלירנס היו גבוהות, כאשר הבדיקות איסוף שתן אחרונות התוצאות הן:
קריאטנין : 1.4 g/24h (נורמה 0.8-1.8 g/24h)
מיקרו-אלבומין 51 Mg/24h (נורמה 0-30 mg/24h)
קריאטנין קלירנס 161 ml/min (נורמה 80-125 ml/min)
קריאטנין בדם: 0.6 mg/dl (נורמה 0.51-0.95 mg/dl)
כרגע איני סובלת מלחץ דם גבוה, ורוב הזמן הוא עומד על 120.80 במקסימום. איני עושה פעילות גופנית שאינה בגדר הסביר (פעמיים בשבוע חוג פילאטיס, וכ- 3 הליכות בשבוע ל- 45 דקות).
האם התוצאות הללו סבירות? או שמא מדאיגות?
האם אני צריכה ללכת לראות נפרולוג שיעשה בירור יותר מקיף? לחילופין רופא אחר.
חשוב לציין שאני סובלת מחולשה נוראית, השרירים רועדים לי מהליכה של 1-2 דקות. עליה במדרגות קשה לי מאוד ואחרי 3-4 מדרגות השרירים רועדים לי. אורטופדית שבדקה אותי לפני כחודשיים עקב קושי בהליכה והתקפלות של הברכיים, אמרה שיש לי דלדול שרירים מאוד משמעותי ברגליים, ייתכן מעודף הקורטיזול שהיה בעקבות הקושינג, ושלחה אותי לפיזיוטרפיה שבינתיים לא עוזרת.
בשלב זה אני במעקב שוטף אצל אנדוקרינולוגית
מהניסיון שלי, איני רוצה להזניח.
אודה לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה אני אמורה לעשות? - תגובה
פרופ' אבישלום פומרנץ03/03/2011מעקב ובירור להמטוריה.
דם בשתן
לשלול מחלות כליה ואו דם מדרכי השתן.
מעקב נפרולוגי.
כולל אנדו.
בכבוד רב פרופ פומרנץ
נפרולוג
0579451561* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קשר בין תוספי מזון לאבנים בכליותאסף21/02/2011
שלום
אני בן 21 ולפני חודשיים הייתי מאושפז עקב אבנים בכליות
בבדיקה שנערכה לי כלפני שבועיים נמצא שהURIC ACID שלי גבוה כמו כן CREATININE גבוה
האורולוג שבדק אותי אמר שגם חסר לי ציטרט ולכן המליץ לשתות הרבה ולשתות הרבה לימון בכלל.
אני מתאמן קבוע בחדר כושר ואני רוצה לקנות אבקת גיינר.
האם יש איזה סיכון נוסף מלבד כמות הנתרן שיש באבקה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קשר בין תוספי מזון לאבנים בכליות - תגובה
פרופ' אבישלום פומרנץ24/02/2011יכול להיות. חלבונים מעלים חומצה אורית כמו גם פורינים פרימידינים.
יעוץ דיאטני מסודר מומלץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דואגת מאודיהודית21/02/2011
בני בן ה11 ילד גבוה מאוד, 175, גדילה מואצת אולם מתאים לתורשה. כל המשפחה של בעלי גבוהים. הוא הכי גבוה. בתקופה האחרונה התלונן רבות על חולשה. בדיקת דם לפני שלושה חודשים הראתה עליה ברמות CREATININE וURIC ACID ופריטין נמוך - 5.
מאחר והמשיכה החולשה, ביקשתי לעשות בדיקות נוספות.
בדיקות חוזרות שנעשו היום הראו מצב של עליה גבוהה יותר ברמות הCREATININE וה-URIC ACID. בנוסף, בבדיקה נמצא לחץ דם סיסטולי גבוה 136.
אני מאוד חוששת מבעיה כלייתית. מה צריכות להיות הבדיקות ולאן לפנות?
בנוסף יש לציין כי בבית יש FMF. האחים נשאים, ואח אחד חולה אקטיבי 649. אצל הבן הזה לא היו סימפטומים מיוחדים, חוץ מכאבי רגליים שכל הזמן משייכים לגדילה המואצת.
בתודה
יהודית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דואגת מאוד - תגובה
פרופ' אבישלום פומרנץ24/02/2011יש לבצע GFR איסוף שתן לחומצה אורית
להחליט על הולטר לחץ דם.
לפי תוצאות ניתן להחליט.
פרופ פומרנץ
0579451561* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כליות מוגדלות אצל עובריתר21/02/2011
כליות פולציסטיות ואקוגניות גדולות ואגן כליתי מורחב קלות
האם אשר לדעת את אחוזי הסיכוי לכליות אי ספיקה לפני הלידה
בוצע mre* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף ביותר
ר21/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרחבה באגן כליה אצל העובריתאירה20/02/2011
שלום רב. אני בהריון בשבוע 25.בשבוע 23+6 התגלתה הרחבה קלה באגן כליה משמאל עד 5.2 מ"מ מימין תקיו-4.3 מ"מ.אני קצת מודאגת כי נמצא גם מוקד אקוגני בלב והופנתי ליעוץ גנטי.
השאלה אם הרחבה של עד 5.2 מ"מ בשבוע 23+6 נחשבת באמת להרחבה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרחבה באגן כליה אצל העוברית - תגובה
פרופ' אבישלום פומרנץ21/02/2011הרחבה קלה מאד / בגבול התקין אולם דורשת מעקב הדוק אחר גודל האגן.
בכבוד רב
פרופ פומרנץ
0579451561* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש קשר בין הדברים?טלי19/02/2011
האם יתכן קשר בין בעיה כלשהי בכליות, למשל גידול שפיר או ממאיר, לבין נשירת שיער חריפה? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם יש קשר בין הדברים? - תגובה
פרופ' אבישלום פומרנץ21/02/2011יש קשר בין גידולים ונשירת שיער.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיפוי כליותסימה17/02/2011
שלום בני בן חמש וחצי יש לו הרחבה של אגן כליה עד 1 ללא דלקות שתן לסיכום כליה ימנית הידרונפרוטית עם תפקוד פרנכימטי תקין וסטזיס של חומר באגן ללא עדות לחסימה אורומכנית משמעותית כליה שמאלית תקינה ימין 46 שמאלית 54 שאלתי האים התפקוד היחסי תקין האים התפקוד היחסי ימשיך לרדת ? האים האגן כליה יכול להסתדר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיפוי כליות - תגובה
פרופ' אבישלום פומרנץ19/02/2011תלוי ב T1/2 בזמן ניקוז של הכליה בתגובה לפוסיד
להתיעץ עם נפרולוג!! ילדים
פרופ פומרנץ
0579451561* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כליות פרסה והרחבה באגן הכליהקולט16/02/2011
שלום
לבני כבן 11 כליות פרסה , השבוע כהכנה לבדיקה שנתית אצל נפרולוג נעשה U.S כליות ונאמר לי שיש הרחבה של אגן הכליה בכ-1.8 ס"מ.
מה זה אומר?
אנחנו מוזמנים רק במרץ ואני די מתוחה.
אודה לך על עזרתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כליות פרסה והרחבה באגן הכליה - תגובה
פרופ' אבישלום פומרנץ19/02/2011הרחבה גדולה תלוי מצב פרנכימה יש לשלול אבן!!
רצוי לבצע מיפוי כליות.
לשלול חסימה במוצא הכליה.
פרופ פומרנץ
0579451561* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אגן כליה מורחב שבוע 31.5שני16/02/2011
אני בהריון, שבוע 31 + 5.
לאחר שבסקירת מערכות השנייה התגלה לי אגן כליה מורחב ביחס לשבוע, נשלחתי למעקב ואתמול נמצאה לי שוב רוחב אגן כליה שמאל 8.3 ממ. יש הרחבה של הגביעים וכן מודגם האורטר בחלקו הפרוקסימלי ל 2.5 ממ. הפריניכמה שמורה במרקם תקין ועוביה 6.5 ממ ואורך הכליה 48ממ.
כליה ימין רוחב אגן כליה תקין מרקם תקין ואורכה 38 ממ ללא הדגמת האורטר.
שלפוחית השתן במראה תקין.
עד כמה זה בעייתי? ומה אפשר לעשות עכשיו חוץ מלעקוב?
אני ממש בלחץ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אגן כליה מורחב שבוע 31.5 - תגובה
פרופ' אבישלום פומרנץ19/02/2011אגן חד צדדי לעקוב , להחליט טיפול אנט לאחר לידה
לשלול מומים נוספים!!
רצוי מעקב לפני לידה לתכנן - מה לעשות לאחר הלידה.
פרופ פומרנץ
0579451561* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך בנוגע לאגן כליה מורחב
שני20/02/2011תודה על תשובתך המהירה!
יש לי כמה שאלות נוספות.
אילו עוד מומים יכולים להיות?
האם יש בדיקות שאני יכולה לבדוק במי השפיר? (שמרתי 2 מבחנות למקרה הצורך)
האם המצב כפי שנראה עכשיו עוד יכול להשתנות ולהיות תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך בנוגע לאגן כליה מורחב - תגובה
פרופ' אבישלום פומרנץ02/04/2011להתיעץ עם רופא נשים/ נפרולוג ילדים .
עם כל הנתונים.
לבצע אקו לב עובר.
בכבוד רב פרופ פומרנץ
0579451561* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כלית פרסה גודל כליות שונהאמא15/02/2011
בני בן ה-11 בעל כלית פרסה ללא תלונות. עבר מיפוי כליות כיוון שגודל הכליות 8 ס"מ בUS. מדובר בילד רזה. אולם ע"פ הערכת הנפרולוג גם ע"פ האחוזון שלו גודל הכליה צריך להיות 9.2. בבדיקת DMSA נמצא תקין. לגבי הגודל אורך: ימין 9.7 שמאל 7.8 רוחב: ימין 4.5 שמאל 4.8.
מבקשת לברר מה המשמעות של הגודל השונה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כלית פרסה גודל כליות שונה - תגובה
פרופ' אבישלום פומרנץ19/02/2011ממצא שכיח בכליות פרסה
דורש מעקב בלבד
אין צורך במיפוי חוזר בשלב זה מעקב US לחץ דם שתן כללית
פרופ פומרנץ
0579451561* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלומרולונפריטיס בהריוןטניה13/02/2011
שלום רב
לאחר בדיקות התגלה כי יש לי גלומרולונפריטיס כרוניץ
אני נמצא בשבוע 14 להריון.
מה ההשלחות? מה אלי לעשות? מה הסיכונים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלומרולונפריטיס בהריון - תגובה
פרופ' אבישלום פומרנץ19/02/2011מחלה כליתית כרונית , מעקב הדוק על ידי נפרולוג+ רופא נשים.
מעקב לחץ דם תפקודי כליה חלבון בשתן.
פרופ פומרנץ
0579451561* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- us כליות דרכי השתן ,ובטן תחתוונה .רעות11/02/2011
לפני כמה שנים אצל אימי גילו לופוס מערכתי שפגע לה בכליות .
וכיום היא סובלת מאי-ספיקת כליות ומועמדת לדיאליזה .
בתחילת החודש עברתי בדיקת usבכליות ,עקב כאבים .
הגיעו התשובות ,ואמרו שהכלייה הימינית שלי קטנה באורך של כ-7 ס"מ,
ואילו הכלייה השמאלית באורך של 13ס"מ.
אמא שלי אמרה שככה גם זה היה אצלה שכלייתה הימינית הייתה קטנה יותר וככה התחילוו הבעיות .
האם יש לי עתיד כמו של אמא שלי ,במה זה מתאפיין שכלייה אחת יותר קטנה ?
מה אני אמורה לעשות .?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דרך אגב
רעות11/02/2011אני בת 17.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהus כליות דרכי השתן ,ובטן תחתוונה . - תגובה
פרופ' אבישלום פומרנץ11/02/2011לא ברור שיש קשר
ממליץ לבצע בירור מתאים
לשלול לופוס לבדוק שתן.
בכבוד רב פרופ פומרנץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהימין
רעות11/02/2011אבל למה נוצר מצב שכליה אחת יותר קטנה מהשניה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- us כליותפלד מיכאל09/02/2011
כליות - ב US כליות נמצא:
ציסטות פרפלביות וקורטיקליות אחדות בגודל עד 3.0 ס"מ .
מה משמעות הממצא ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר us כליות - תגובה
פרופ' אבישלום פומרנץ10/02/2011ציסטה בודדת אין בעיה.
במידה ואין עוד ציסטות.
לעקוב אחר לחץ הדם.
פרופ פומרנץ
0579451561* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מספר שאלות דחופותחני07/02/2011
שלום,
ילדתי לפני חודש בן עם כליות פוליציסטיות מוגדלות.
רציתי לדעת מהו לחץ דם תקין בשביל תינוק כזה??
כרגע יש לו לחץ דם גבוהה והוא מטופל בתרופות..
האם הוא יזדקק לתרופות ללחץ דם לשארית חייו או שזה יכול להסתדר כשיגדל?
מהם אחוז מהמקרים שמגיעים לאי ספיקת כליות?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מספר שאלות דחופות - תגובה
פרופ' אבישלום פומרנץ10/02/2011רצוי לשאול רופא מטפל.
לילדים עם לחץ דם בלידה - ופגיעה באברי מטרה סיכוי לפתח RF.
ממליץ לבדוק שתן כללית .
פרופ פומרנץ
0579451561* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- IGA NEPROPATHYנדב06/02/2011
טוב אז ככה אני בן 17 וחצי יש לי IGA NEPTORHY,איסופי השתן שלי של 24 שעות כרגע הם כ:
1000-1500 ג"רם חלבון ל24 שעות
השאלות שלי הם כאלה:
א.האם מותר לי כדורסל או חדר כושר והרמת משקלות?ועם כן כמה כל אחד מהם?
ב.האם מותר לי לעשן נרגילה?האם עישון נרגילה משפיע יותר עם יש לי IGA מאשר עם לא היה לי או שהסיבה שאסור לעשן לא קשורה בכלל למחלה אלה בכללי?
ג.עם יתרמו לי כליה,באופן טכני לפי מה שהבנתי,הIGA ישאר בכל זאת?
תודה רבה לענות על השאלות כמה שיותר ספציפי שאפשר ותודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר IGA NEPROPATHY - תגובה
פרופ' אבישלום פומרנץ10/02/2011אם לחץ דם מאוזן רצוי ספורט לב ריאה.
לא רצוי לעשן
לא צריך כליה - לתרום רצוי לטפל בבעיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לא ברורה
נדב21/02/2011דוקטור לא הבנתה תשאלה שלי נכון התכוונתי כאילו העם העישון משפיע יותר כשיש לי תמחלה מאשר בלעדיה?
האם מותר לי כדורסל?כמה שעות ביום?והאם מותר לי מכון כושר?
שאלות אחרונות,תודה על התשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לא ברורה - תגובה
פרופ' אבישלום פומרנץ24/02/2011זה פוגע בך יותר עם מחלה.
עישון גורם סיכון במחלה.
למספר שעות??? מה המצב כמה חלבון. יעוץ מסודר לא ניתן לבצע באינטרנט !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכליות וצבא
תקווה31/07/2013פרופסור יקר רציתי לדעת מה קורה אם יש לי מחלת כליות שמתבטאת כרגע רק בC3 נמוך וחלבון בין 400 - 1100 לפי הרופאים פרוגנוזה טובה מחלה קלה גם לפי הספרות לחץ תקין וכל שאר הערכים תקינים לחלוטין התחלתי לקחת טריטייס להורדת החלבון הרופאים אומרים שאיןלי שום מגבלות אני אמור להתגייס עוד שנה איזה פרופיל יקבע לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכליות וצבא - תגובה
פרופ` דניאל לנדאו15/08/2013במידה ורמת ה- C3 היא נמוכה על בסיס קבוע (מעל חודשיים) ויש הפרשת חלבון קבועה, נהוג לבצע ביופסית כליה לפני מתן תשובה לגבי "העתיד". מציע להתיעץ שוב עם נפרולוג ילדים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכליות וצבא
תקווה31/07/2013פרופסור יקר רציתי לדעת מה קורה אם יש לי מחלת כליות שמתבטאת כרגע רק בC3 נמוך וחלבון בין 400 - 1100 לפי הרופאים פרוגנוזה טובה מחלה קלה גם לפי הספרות לחץ תקין וכל שאר הערכים תקינים לחלוטין התחלתי לקחת טריטייס להורדת החלבון הרופאים אומרים שאיןלי שום מגבלות אני אמור להתגייס עוד שנה איזה פרופיל יקבע לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)