פורום נוירוכירורגיה, ניתוחי ראש - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צלום mri
    אלי
    09/08/2009

לד"ר שלום
    לפני כשנה וחצי ביצעתי צילום mri ובעוד כחודשיים יש לי עוד צילום mri .
    האם זה מסוכן לגוף עקב הקרינה של הצילומים .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צלום mri

הוספת תגובה

• אין סכנה

פרופ` אייל יצחיאק
    09/08/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיניגיומה שאלה דחופה
    חייל
    08/08/2009

לאחר בדיקת mri מצאו אצלי ממצא מסוייד בקוטר של כ-1.8x1.1x2.2 ס"מ באונה הפרונטלית ימינית צמוד לעצם הפרונטלית,מעל הסינוס הפרוטלי המלווה בבצקת
    עכשיו אני חייל ללא תופעות של כאבים או חולשות.
    אני רוצה לדעת האם אפשר לפי דעתך לעשות מעקבים? על פי הנתונים
    האם אתה ממליץ על פרופסור זערור לנתח?
    אלו תופעות יש לאחר הניתוח?
    האם העזור ממצא ניחשב מסוכן ?
    ואת אורך וכיוון החיתוך בראש?

תודה..

לקביעת תור
    סגירה
    מיניגיומה שאלה דחופה

הוספת תגובה

• הי חיילצ'יק

פרופ` אייל יצחיאק
    08/08/2009

אשמח לראותך במרפאתי ולדון עמך על כל השאלות הללו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חייל

חייל
    08/08/2009

אני מיתייעץ עם רופאים מהדסה עין כרם גם היתי אצל דקטור מרגולין והוא זה שמטפל לי בתיק, הקטע שאני נימצא ברם 2 ויש פה די לחץ להחליט אם תאכל לעזור לי על השאלות או אפילו להיתבונן על התיק שלי זה מאווד יעזור לי ..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי חיילצ'יק

פרופ` אייל יצחיאק
    08/08/2009

אני לא מכיר את התיק שלך, דר' מרגולין הוא רופא ומנתח מעולה.
    כמו כן, לדעתי לא מקובל לדון על פרטים אישיים בצורה גלויה באתר.
    אשמח לראותך כבר ביום ג' הקרוב במרפאתי ולדון איתך על ההדמיה והטיפול הנדרש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חייל

חייל
    08/08/2009

אני מחיפה יום רביעי אני מגיע לעשות mri יש אפשרות שאתה פנויי ? ואם כן צריך הפנייה אסמכתא ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חייל

חייל
    08/08/2009

אני מחיפה יום רביעי אני מגיע לעשות mri יש אפשרות שאתה פנויי ? ואם כן צריך הפנייה אסמכתא ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי חייל

פרופ` אייל יצחיאק
    08/08/2009

אם אתה מגיע בשעות יום העבודה תתקשר אלי דרך המרכזיה וניפגש.
    02-6777111

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תרדמת?
    הדס
    07/08/2009

סבי (82) נמצא בטיפול נמרץ עקב סיבוך של ניתוח להוצאת אבנים בכליות, ככל הנראה נגרם לו ספטיק שוק.
    הוא הונשם והורדם במשך שבוע, וביומיים האחרונים נושם בכוחות עצמו ולא מקבל תרופות הרדמה.
    אולם, הוא לא התעורר, כלומר הוא אינו פותח את עיניו או מגיב לבקשות הרופאים (כמו ללחוץ את היד). בנוסף, הוא מהמם קולות לא ברורים ולעיתים דומע (הוא ניצול שואה ועלתה הסברה שאולי הוא חווה את הזוועות הללו מחדש).
    יש לציין, כי היום כששמע את קולי פתח את עיניו והתבונן בי ואז חזר לעצום אותם.
    האם זוהי תרדמת?
    האם יש דברים שאנו יכולים לעשות שייסיעו בשלב זה (מוסיקה, קולות, אנשים מוכרים)?
    כיצד ניתן לאבחן האם אדם בתרדמת? והאם יומיים היא מסגרת זמן מספיקה לקביעה כזו?

כל פיסת מידע וקצה חוט יוכלו לסייע לנו בשלב זה
    אודה לכם על התייחסותכם

לקביעת תור
    סגירה
    תרדמת?

הוספת תגובה

• הי הדס

פרופ` אייל יצחיאק
    08/08/2009

צר לי לשמוע על סבך אך הוא אינו סובל מבעיה נוירוכירורגית. פני לפורום לנוירולוגיה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה
    יסמין
    07/08/2009

ד"ר יצחיאק הנכבד שלום רב.

בתי מטופלת במחלקתכם מהיותה תינוקת .( לא אכתוב את שמה , ולא אפרט את בעייתה בפורום נכבד זה.)

אך אשמח אם תוכל לעזור לי בנוגע לשאלתי.

לפני מס' ימים , היינו בביקורת שיגרתית במח' וכמו כן , ביקשנו מארכיון הרנטגן אם ישנה אפשרות שיצלם על דיסק את כול תצלומי הסיטי ראש / בטן שיש ברשותו של הארכיון במהלך השנים .

כאן היא בעייתי ואשמח אם תוכל לכוון אותי מה לעשות ולמי לפנות לשם כך.

אומנם איננו מומחים לפיענוחי סיטי, אך עם זאת , במהלך בדיקה של הדיסק ראינו תאריכים שאומנם נכתבו כאילו בתי עשתה את הצילום בתאריך המדובר , אך ככול הידוע לנו , היא אינה אושפזה במהלכה של שנה זו .

1) כיצד ניתן באמת לבדוק כי אכן היא עשתה או לא עשתה את הצילום המדובר ? בדר"כ ברגע שעושים צילום ( זה במהלך אישפוז ) אך בתי לשמחתי לא אושפזה בשנה זו.

2 ) האם ניתן לבקש מבית החולים את תיק המרפאה ( של הביקורות - מדי שנה) מניחה שמה אכן אמצא תשובה באם היא אושפזה וזיכרוני בוגד בי. מפחדת כי ארכיון הרנטגן בלי משים לב , פשוט הכניס בדיקה של אדם אחר , לאותו דיסק של בתי . האם יתכן הדבר?!

סליחה על אורכו של מכתב זה ,

אך אצפה לתשובתך המהירה , האדיבה והעניינית !

בברכת בריאות והמשך יום נעים.

יסמין

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• הי יסמין,

פרופ` אייל יצחיאק
    08/08/2009

כל בדיקה שמבוצעת לדעתי קשורה לשם ולמספר תעודת זהות כך שקשה מאוד שתקרה תקלה. אבל כמו שגם את יודעת הכל אפשרי.
    צילומים נעשים לא רק במהלך אשפוז אלא גם במהלך המעקב במרפאה.
    על מנת לוודא ניתן להשוות בין הצילומים ולראות שאכן מדובר בצילומים של ביתך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סחרחורות וכאב ראש
    עמית ארז
    07/08/2009

לאחר ביצוע MRI להלן התוצאות:
    הבדיקה בוצעה בשקלול DW,DDW,T1,T2,FLAIR
    במישור אקסיאלי, קורונלי וסגיטלי לפני ולאחר הזרקת גדוליניום לוריד (15 סמ"ק)
    התוצאות:
    1. מבנה תקין של ארובות העיניים, בסיס הגקוגגולת והפירמידות. התעבות רירית פוליפואידית בסינוס מקסילרי ימני. סטיה קשתית מתונה של המחיצה האפית מימין לשמאל עם התעבות רירית הקונכות, יותר מימין.
    2. מעבר קרניו-צרביקליע תקין.
    3. מתחת לטנטוריום: פרנכימה וחדר רביעי שמורים.
    4 מעל הטנטוריום:
    מימין: מבנה שמור
    משמאל: מודגמת ציסטה ארכונואידית טמפורלית שמאלית שצורתה אליפטית וקוטרה המירבי (בציר הסגיטלי) כ60 מ,מ. יותר מאוחר מודגמת הרחבה יסחית של החריצים בקטע האינסולרי השמאלי. אסימטריה קלה של החדרים הצדדים כאשר החדר השמאלי רחב מעט לאומת הימני-בתחום השונות האנטומית.
    5. לאחר הזרקה של גדוליניום לוריד אין עדות להאדרה חריגה.
    6. מבנה תקין של עצמות הקלבריה. ראוי לציין שעקב אפקט המסה של הציסטה הארכנואידית הטמפוריאלית משמאל קיימת דקות יתרה של העצם הטמפורלית משמאל כתוצאה מפולסציה מוחית מועברת.
    7 מבנה תקין של האוכף הטורקי, תוכנו וסביבותיו.
    8. מבנה תקין של וורידי המח ללא סימני פקקת וורידית.

לסיכום:
    ממצאים על טנטוריאלים משמאל כמתואר.

האם לתוצאה יש קשר לסחרחורות, מה דעתך?
    אשמח לקבל תשובה

בברכה
    עמית ארז

לקביעת תור
    סגירה
    סחרחורות וכאב ראש

הוספת תגובה

• הי עמית

פרופ` אייל יצחיאק
    07/08/2009

מדובר בממצא מולד שקרוב לודאי חסר חשיבות. לעיתים רחוקות יכול לגרום לכאבי ראש. יש להיבדק אצל רופא עיניים בשאלה של בצקת בדיסקות של עצבע הראיה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• mri מח

יבדייב מירב
    06/05/2013

ביצעתי בדיקת MRI מחבשל מעקב, להן הממצאים:
    מודגמים מוקדי האות ההיפראינטנסים הפריווטריקולרים והסוב קורטיקלים דו צדדיים.
    (ממצאים אלו קיימים אצלי כבר שנתיים)
    בנוסף, רשום בפענוח בקע דיסק לאחור בגובה C5-6.
    מודגמת התעבות פוליפואידית בסינוס מקסילרי ימני.
    באשר להתעבות פוליפואידית, זה כבר שנתיים שאני מרגישה גולה וחסימה בגרון. בעלי אומר שאני נוחרת נורא. זה שנתיים שהליחה לא יוצאת לי והיא תקועה, אני מרגישה מלאה בגרון וחנק (בעיקר בשכיבה). לפני שנה וחצי אף התנפחו לי בלוטות הרוק בשני הצדדים.
    ביצעתי בדיקת מיפוי גליום, והתשובה היא: קליטות בבלוטות הרוק, פרוטיס והדמע. ייתכן פיזיולוגי. מטריד אותי מאוד תחושת החנק והכאב בגרון, מה יכולה להיות תוצאת ה- MRI?
    אודה לתשובתך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חשד ללחץ תוך גולגולתי
    נירית
    05/08/2009

בתי בת 10.5 נבדקה אצל רופא עיניים בעקבות בעיית ראייה וכאבי ראש עם משקפיים לא מתאימות, ונתגלתה הרמה בדיסקות בשתי העיניים ללא תסמינים נוספים.
    המשקפיים הוחלפו , המספר השתנה וכאבי הראש חלפו. יחד עם זאת רופא העיניים טוען שנדרש בירור על הממצא עקב חשד ללחץ תוך גולגולתי.
    US ארובות נמצא תקין ללא ממצאים.
    בדיקה אצל נוירולוג תקינה, יחד עם זאת טוען לצורך ב MRI.
    הילדה מתפקדת רגיל לחלוטין, בריאה בד"כ, ללא כאבי ראש / סחרחורות וכד'

האם לדעתך בדיקת MRI הכרחית? משום שהילדה חרדה מכל בדיקה פשוטה וביקור אצל רופא.

אם היה גידול בראש שגורם ללחץ תוך גולגולתי האם היינו צריכים לראות התפתחות שלילית בתופעות? ולא כך. (מדובר על תקופה של כ 10 חודשים מאז שהתחילה עם משקפיים חדשות ולא מתאימות, וכחודשיים מאז שהתגלה הממצא , החלפת המשקפיים והפסקת כאבי הראש).

לקביעת תור
    סגירה
    חשד ללחץ תוך גולגולתי

הוספת תגובה

• הי נירית

פרופ` אייל יצחיאק
    05/08/2009

כדאי לחזור על בדיקת רופא העיניים ולראות האם עדיין יש הרמה של הדיסקות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• mri במוח
    עופר מרדכי
    01/08/2009

מה זה אומר נוירוהיפופיזה מודגמת בצורת פס מעט היפראינטנסי בסדרת t1 בלי גדלויניום כביטוי לנוכחות של גרנולות של adh האם זה תקין

לקביעת תור
    סגירה
    mri במוח

הוספת תגובה

• גרנולומות של ADH?

ד``ר שלמה סטיב ג`קסון
    04/08/2009

שלום רב

מומלץ להתייעץ עם נוירורדיולוג-.

בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התעוררות מתרדמת
    עינב
    01/08/2009

שלום רב,

שמי עינב בת 24. אבא שלי עבר צנתור אבחנתי ב6.5.09. ברופא אמר שהלב פועל מצויין וסיים את הניתוח. אבי התעורר וקבעתי איתו שאאסוף אותו בבוקר מהבית חולים. לפנות בוקר התפתח דימום בצרבלום והוא הקיא עד האבד את ההכרה. כמה שעות לאחר מכן הCT הראה מה קרה והוא נותח לצורך ניקוז הדימום הגזע המוח.

אבא היה בבית חולים בלינסון במשך כמעט שלושה חודשים בהם הוא קיבל המון נור אדרנלין ,הכליות הפסיקו לעבוד וגם הקיבה. הוא התייצב והועבר למרכז סיעודי.
    עדיין בחוסר הכרה ,אבל תודה לאל עם כליות וקיבה מתפקדות.

אני אישית לא ראיתי אותו כמה שבועות מהמעבר מבלינסון למרכז הסיעודי. כשהגעתי אליו אתמול מצאתי אותו עם עיניים פעורות. דברתי אליו והוא הסתובב אלי עם הראש והסתכל. הוא התעניין בתמונות פספורט שהצגתי לו. דבר זה המשיך גם היום. ברוב הפעמים שאני מבקשת הוא מסתכל עלי ומביע עניין. לקחתי לו את היד ובקשתי שילחץ והרגשתי נסיון קלוש לנסות ללחוץ. גם היום וגם אתמול. אם כי הוא לא נענה לבקשות באופן רציף.

הצוות הרפואי מאוד סקפטי לגבי הדברים וטוען שאין שינוי במצבו. אני עזבתי את אבא לפני שבועיים בבלינסון עם עיניים סגורות ובמצב על גבול החיים והמוות.

אשמח לשמוע מפיכם, האם זה אומר על שינוי במצבו, האם אפשר לעשות משהו שיכול לקדם אותו או שמדובר במשהו זניח. אני מודעת לזה שסיפור דרך האינטרנט לא חושף את כל הפרטים ושיש צוות רפואי שיכול להסביר במוסד המדובר. אם זאת, אשמח לשמוע את דעתכם המקצועית.
    האם זה אומר שהוא לא בקומה יותר?. האם ישנם גירויים שונים שאני יכולה להביא איתי לביקור הבא כדי לנסות לדרבן אותו?
    מה זה אומר שהוא עם עיניים פעורות כל כך גדול? האם הוא מבין אותנו ולא יכול לתרגם לפיזי או שמא אין כל תובנה. אבא בן 60 בדיוק והניתוח נעשה על רקע של פרפור פרוזדורים בשנה האחרונה.
    הרשלנות של הניתוח ככל הנראה מעורבת בתרופה שהוא התחיל לקחת -קומדין. אבא אמר כשהתעורר מהניתוח שנתנו לו 8 כדורי אספירין והוא לא מרגיש טוב.

סליחה על ההודעה הארוכה, אשמח לכל פיסת מידע שיכולה לעזור לי לקדם אותו.

לקביעת תור
    סגירה
    התעוררות מתרדמת

הוספת תגובה

• הי עינב,

פרופ` אייל יצחיאק
    05/08/2009

צר לי לשמוע על מצבו של אביך.
    כל שיפור במצב הוא סימן חיובי אך יש לקחת בחשבון שאם עברו כבר מספר חודשים ועדיין לא חזר להכרה מלאה אז הסיכויים להתעורר ולחזור למצב תפקודי לרעתו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לקיחת דגימה(ביופסיה) בראש
    שמרית
    31/07/2009

שלום,
    לפני כשבועיים בערך חמי הרגיש חולשה ביד ימין והירדמות של היד. נלקח לבית החולים שם נערכו לו בדיקות CT ו MRI. לאחר הבדיקות נמצא כי יש לעשות ביופסיה. אתמול נעשתה הביופסיה בהרדמה מקומית. היום שוחרר לביתו כשהוא סובל עדיין מחולשה והירדמות של יד ימין ורגל ימין. אינו יכול ללכת לבד -ללא עזרה והוא מבולבל במקצת.
    רציתי לדעת לגבי תסמינים אלו , האם הוא אמור לחזור לתפקוד רגיל? מה ההשלכות של ניתוח זה שנעשה לו?

תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה
    לקיחת דגימה(ביופסיה) בראש

הוספת תגובה

• הי שמרית,

פרופ` אייל יצחיאק
    31/07/2009

הביופסיה היא בדר"כ לקיחת כמות קטנה של רקמה לצורך הגעהלאבחנה פתולוגית. חשוב לדעת מה היתה הסיבה לביצוע הביופסיה ומה יש בהדמיה. ללא מידע זה אין אפשרות לתת תשובה מספקת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לתשובתך

שמרית
    31/07/2009

לפי הסבר הרופא בהדמייה מצאו 2 נקודות בראש אחד בימין ואחת בשמאל שעדיין אינם יודעים מה זה. חוץ מזה היה רשום שיש אוטם גם בימין וגם בשמאל. הרופא חושב שעבר 2 ארועים מוחיים קטנים אבל הוא לא בטוח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי שמרית,

פרופ` אייל יצחיאק
    31/07/2009

קשה מאוד לענות ללא ראית בדיקות ההדמיה. לדעתי את המידע הטוב ביותר תקבלי מהרופא המטפל.
    החלמה מהירה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פענוח mri
    מרגריטה
    29/07/2009

שלום רב
    לפני כ7 שנים עברתי כריתה מלאה של גידול אקוסטיק נוירנומה בגזע המח בהדסה עין כרם ומאז אני נמצאת במעקב של כמה שנים
    לפני כחודשיים ביצעתי בדיקת mri ובו היה רשום כך: הצרבלום אטרופי מודגמת שארית תהליך קדמית לפתח התעלה ב cpa בקוטר של 7 מ"מ ללא שינוי משמעותי בגודל ובצורה.
    האם התוצאה הזאת מעידה על מה שהיה לי בעבר אני נורא מוטרדת בעקבות זאת
    התור שלי לביקורת בהדסה אצל ד"ר ספקטור עוד חודש ואני לא רגוע
    האם תוכל בבקשה להגיד לי בערך על מה מדובר והאם זאת סיבה לדאגה

בתודה מראש מריטה
    מקווה לתשובה בהקדם האפשרי.

לקביעת תור
    סגירה
    פענוח mri

הוספת תגובה

• הי מרגריטה

פרופ` אייל יצחיאק
    29/07/2009

אין אפשרות לענות לך במדויק משום שיש להשוות לבדיקות קודמות. בכל מיקרה התשובה אינה נשמעת לי מלחיצה במיוחד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פיענוח CT מוח
    יוני ליברמן
    28/07/2009

בבדיקה רשום:
    פריאטלית משמאל בצנטרום סמי אובלה איזור היפודנסי בסמוך לחומר האפור שאינו עובר האדרה,ללא סימני לחץ ,תהליך תופס מקום או אוטם.

אנא פיענוח בבקשה.

לקביעת תור
    סגירה
    פיענוח CT מוח

הוספת תגובה

• הי יוני,

פרופ` אייל יצחיאק
    28/07/2009

יש לבצע MRI על מנת להגיע לאבחנה. בצע MRI וחזור אלי עם תוצאותיו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דלקת נימשכת לאחר ניתוח ראש
    נועה
    25/07/2009

ביתי בת 35 עברה בסוף מרץ ניתוח חוזר להסרת אסטרוציסטומה פילוציטית בגומה האחורית ,10 ימים ניסיון להוצאת תפריםן נצפתה דליפה מתפר אחד, לאחר כיומיים כאבים חזקים בסקרןם ולאחר מס ימים כאבי ראש הקאות, בבדיקת LP דלקת ללא חום ותרביות סטריליות. קיבלה שני קורסים של אנטיביוטיקה כל קורס 3 שבועות במהלכן גם הוחלף השנט שהיה לה עוד מהניתוח הקודם משום שניסתם כתוצאה מהדלקת. בסיום 2 קורסים ובבדיקת LP חוזרת עדיין סימני דלקת, משום שהירגישה טוב ולא ניצפו סימנים פיזיולוגים הורשתה לחזור לעבודה, היא ספורטאית וזה גם מיקצועה, לפני מס שבועות שוב כאבים חזקים בסקרום. באמ אר איי של כל עמוד השידרה ניצפו סימני דלקת לאורך השידרה וכמובן גם בסקרום, הLP גרוע יותר מהקודם חלבונים גבוהים מאוד תאים לבנים מס מאות וסוכר 1. נערכו בדיקות יותר יסודיות לנוזל חיפשו גם תאים סרטניים הכל נקי. .תרביות שוב סטריליות ושום דבר אחר לא עלה חוץ מסימני דלקת. קיבלה 10 ימים סטרואידים שעזרו מאוד לכאבים. לפני מס ימים שוב כאבי ראש חזקים, מקבלת עכשיו אטופן 600 אחד ליום שעוזר חלקית. מטופלת בתל השומר, לטענתם דלקת א ספטית כתוצאה מחומרים בניתוח. שאלתי מה זאת התופעה הזאת והאם יש מישהו שאפשר לפנות אליו לחוות דעת שניה שאתם ממליצים, סהכ התהלליך נמשך כבר ארבעה חודשים ולא נראה הסוף. יש לציין שהניתוח עצמו עבר מצוין ללא שום סימני פגיעות נוירולוגיות.

הוספת תגובה

• הי נועה,

פרופ` אייל יצחיאק
    25/07/2009

קשה לחוות דעה ללא בדיקה של ביתך. לדעתי, כמו שכבר נעשה, יש לשלול דלקץ זיהומית ורק לאחר ששוללים דלקת מסוג זה ניתן לחשוב ע דלקת אספטית. הייתי ממשיך לעקוב אחר ביתך לראות שאינה מפתחת סימני זיהום ושנוזל השידרה משתפר. כמו כן, הייתי שוקל אם ניתן להוציא את השנט שמותקן אצלה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלקטרודות לכאב עצבי
    יעל
    21/07/2009

שלום רב!

אני עומדת לעבור ניתוח לשימת אלקטרודות לכאב עצבי בפנים

שאלתי היא האם יש תחושה מאותם אלקטרודות? האם מרגישים זרם?

תודה

יעל

לקביעת תור
    סגירה
    אלקטרודות לכאב עצבי

הוספת תגובה

• הי יעל,

פרופ` אייל יצחיאק
    25/07/2009

אין לי נסיון רב בטיפול מסוג זה אנא פני לדר' צבי ישראל מהדסה שהוא מומחה לניתוחים אלו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח DBS
    אליהו
    19/07/2009

אני חולה פרקינסון מזה שנים רבות, היציעו לי לעבור ניתוח DBS
    שאלותי-:א. איך לדעת באיזה בית חולים עדיף לעבור את הניתוח,?
    ב. איך אפשר לדעת היכן ההצלחות הטובות ביותר ?
    ג. איזה שיקולים עלי לקחת בחשבון,,? (מנתח,, מגורים קרובים לביה"ח,
    נסיון בניתוחי DBSן
    אליהו מהקריות
    .

לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח DBS

הוספת תגובה

• הי אליהו,

פרופ` אייל יצחיאק
    20/07/2009

הכתובת היא דר' צבי ישראל מהדסה עין כרם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לד"ר שלום רב
    אלי
    18/07/2009

בבדיקה אחרונה אצל נוירולוג נכתב ערות ההחזרים ובבינסקי משמאל .
    מה משמעות דברים אלה .
    אשמח לקבל תשובה מהירה

לקביעת תור
    סגירה
    לד"ר שלום רב

הוספת תגובה

• הי אלי,

פרופ` אייל יצחיאק
    20/07/2009

אלו סימנים בבדיקה שמעידים על פגיעה או לחץ במערכת העצבים המרזית. חוט שידרה או מח.
    אשמח לראותך במרפאתי על מנת לנסות ולמקם את מיקום הפגיעה ולהמליץ על המשך הערכה וטיפול.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה