מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חרדות קשותיאיר07/05/2009
מטבעי אני אדם חרדתי ובעבר נטלתי תרופות הרגעה. אבל מזה חמש שנים שאני משתדל להימנע מהן ולנקוט בדרכים טבעיות להקלת המתח בחיי, כמו נשימות, מדיטציה... בדרך כלל זה עוזר אולם בכמה חודשים האחרונים גורם דחק חדש נכנס לחיי- זוגתי "לחוצה" לילדים. נישאנו לפני מספר חודשים ומאז היא לא מפסיקה לבקש ולדרוש. היא טוענת שאחרי שלוש שנים שאנחנו ביחד, ואחרי חתונה, הגיע הזמן לילדים. ואני חושש מזה ברמות שאני לא יכול לתאר. ובטח שהיא לא מבינה.
מה אני יכול לעשות?
יש איזשהו פתרון הומאופתי אולי שיכול להפחית את החרדה שלי?
היא אפילו ביקשה שאני אעשה בדיקה, לראות אם אני מוכן לאבהות.
ויצא שאני לא...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה ליאיר
ד''ר בועז רון10/05/2009שלום יאיר
הומאופתיה עוזרת לאנשים רבים הסובלים מחרדות, טיפלתי באנשים וילדים בטווח גילאים גדול הסובלים ממגוון הפרעות חרדה ויש בע"ה מזור.
גם אלו הבטוחים שהחרדה היא חלק בלתי נפרד מהאופי שלהם, ולו בשל כך שאינם מכירים את עצמם אחרת - עוברים ריפוי אמיתי. כפי שנשמע מדבריך קיימת חרדה כרונית, שכזו שניסית לרסן, להגביל והרצון לילדים של בת זוגתך מהווה טריגר חזק, הגורם לאותה החרדה המוכרת להרים ראש.
המטרה בטיפול תהייה להביא מזור כך שתגיע לשקט שלך.
אשמח להיות לעזר.
מאחל לך חיים נטולי חרדות והרבה יותר שקט ושלווה
ד"ר בועז רון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרופה בשם LACH 12Cקרן29/04/2009
פניתי להומואפטית דרך קופת חולים ולאחר תישאול היא התאימה לי תרופה בשם LACH 12C רציתי לדעת במה התרופה הזו מטפלת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה קשה.....
כרמית ברלין30/04/2009הי ותודה על פנייתך,
ראשית מאופן שאלתך אני מסיקה שלא קיבלת הסבר מפורט לגבי מהי הומאופתיה.
ברשותך אסביר לך בקצרה ואולי בכך תענה שאלתך.
הומאופתיה היא שיטת טיפול טבעית שאיננה מטפלת בבעיות או במחלות באופן נקודתי, אלא באדם כמכלול. בהתאם למאפייניו הייחודיים של האדם מותאמת עבורו התרופה ההומאופתית.
אין באפשרותי לדעת רק מדבריך, מהם השיקולים שעמדו לנגד עינייה של ההומאופתית כאשר היא בחרה עבורך את הרמדי הזו. אני משערת, שבהתאם לסיפור המקרה שלך, מאפיינייך האישותיים ובעיותייך, הותאמה עבורך רמדי זו.
הרמדי lach עשויה מארס של נחש. כמובן שאין צורך להיבהל, כיוון שכל רמדי עשויה מחומר ראשוני שעבר דילולים מרובים במים, עש שלא נשאר בו חומר כלל וכלל כי אם "זכרון של החומר". אי לכך אין בכך סכנה.
עצתי לך, שזוהי גם זכותך, ליצור קשר עם ההומאופתית שלך ולבקש ממנה הסבר מה הוביל אותה לרמדי וכו'... אני בטוחה שתעני.
בהצלחה כרמית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה..........................
קרן01/05/2009עדיין לא הבנתי לאיזה תחום התרופה הזו מטפלת ולמה נותנים אותה לאיזו בעיה?ידוע לי שמקור השם נחש אבל נותרו לי השאלות הנל אנא תעני לי בבקשה......
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לקרן
כרמית ברלין02/05/2009הי קרן. אנסה להסביר אחרת. בהומאופתיה אין תרופה עבור בעיה. כלומר: אין לנו תרופה הומאופתית אחת שמטפלת לדוגמה רק בבעיות קשב וריכוז, כמו שאין לנו תרופה הומאופתית אחת שמטפלת רק באסטמה. יש לנו תרופה הומאופתית שמותאמת לאדם לפי תמונת המאפיינים הייחודיים שלו. התרופה צריכה להתאים באופן מדוייק לכל הבעיות והמאפיינים האישיותיים שלך. לכן: תרופות רבות יכולות להתאים לדוגמה לאותה בעיה פיזית, אבל שוב נדרש כאן דיוק בבחירת התרופה שתתאים גם לבעיה הפיזית וגם לנפשית ולרגשית בו זמנית. לכל רמדי (תרופה הומאופתית) יש תמונה אישית, נפשית ופיזית גדולה. לכן שוב, לא אוכל לענות לשאלתך בלי להכיר את המאפיינים שלך ואותך. ולכן שוב אפנה אותך להומאופת שלך שיסביר לך מה היו השיקולים שלו, מה הוא קלט ממך כאדם שהובילו אותו לבחירת התרופה הזו באופן ספציפי עבורך.
לכל רמדי מאפיינים משלה, לרמדי הספציפית שלך מאפיינים שקשורים בנחש, או במה שהוא מסמל, או בכל מיני דברים שקשורים בו.
למרות שאני מבינה את הסקרנות, אני מציעה לך שלא להתרכז בזה, מי שלא למד הומאופתיה לעומק, עלול שלא להבין לעומק את הנושא המורכב הזה שיש לו צדדים רבים, יכול להיות מבולבל ולחשוב על עצמו דברים שסתם יפריעו למהלך הטיפול בו ולעזרה שהוא יכול לקבל מההומאופת.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שום והומאופתיה קלאסיתשלו28/04/2009
שלום
האם אכילת שום מבטלת בכל מקרה את השפעת הטיפול והתרופה בהומאופתיה? האם זה מוכח וחד משמעי?
תודה רבה וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שום והומאופתיה
כרמית ברלין30/04/2009הי ותודה על פנייתך
תחת הטיפול ההומאופתי יש להימנע/להפחית מס דברים שנחשבים חזקים ועלולים לנטרל את השפעת הרמדי או להפחית מיעילותה. הדברים העיקריים הם:
1. כל דבר שיש בו קפאין: נס קפה, קפה ונטול.
2. שימוש במשחות סיניות חזקות.
3. שימוש במוצרים המכילים מנטה חזקה.
4. אכילת שום ובצל טריים בסמוך לנטילת הרמדי.
לשלאלתך, כן ניתן לאכול שום ובצל לא מבושלים במהלך הטיפול, אך לא בסמוך לנטילת הרמדי, שעה שעתיים אחרי או לפני - אפשרי.
להתראות ובהצלחה
כרמית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרם הגנהנועה27/04/2009
האם בקרם הגנה ישנם חומרים שאינם בריאים לשימוש על בסיס יומי- אפילו פעמיים כל יום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלת המשך
נועה28/04/2009ובאיזה קרם הגנה עלי להשתמש עך מנת להגן על בתי בת השנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציסטות חוזרות בישבן ובמפשעהרנה25/04/2009
שלום רב,
אני בת 37,סובלת מגיל 19 וחצי מציסטות חוזרות בישבן ובמפשעות.במרווחים של פעם בשנתיים בערך. עברתי כבר 7 ניתוחים.האחרון לפני 3 חודשים,וכבר בימים אלו מתפתחת ציסטה חדשה על הצלקת הטריה-בישבן. טופלתי בעבר ברואקוטן שגרם לי לדכאונות,ורק הקפיא את הבעיה ולא העלים אותה. האם יש משהו שאני יכולה לעשות?,להימנע ממאכלים מסויימים?אני מתעמלת,עושה יוגה וכ'ו.האם ההומאופתיה יכולה לעזור לי בבעיה זו? האם ההומאופתיה טובה רק כמנע מהציסטות,או שיש סיכוי שטיפול הומאופתי יכול להעלים את הציסטה הנוכחית?אשמח לתשובתכם.
אני מיואשת לחלוטין. יש לציין שתשובת הכירורג ל"למה" היא-זקיקי שערות שצומחות הפוך...
אם כן,במה הומאופתיה תוכל לעזור לי? אני מוכנה לנסות הכל
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לרנה
ד''ר בועז רון26/04/2009שלום רנה
הטיפול ההומאופתי בא לתת מענה לשורש הבעיה, בפרט שטיפול סימפטומתי לא מביא את התוצאה הרצויה.
לגבי הציסטה הנוכחית ניתן לנסות לסייע כולל שימוש במשחות חיצוניות.
בברכה
ד"ר בועז רון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול בציסטות בישבן בטכנולוגיית IPL
איריס לוי08/11/2014הציסטה היא פצע אקנה גדול במיוחד, המכיל חומר נוזלי למחצה המורכב מתאי דם לבנים מתים, מתאי עור מתים ומחיידקים. הציסטה/פרונקל עשויה להיות דלקתית ולרוב היא חודרת עמוק לתוך שכבות העור הפנימיות. הציסטה עשויה להכאיב מאוד ועלולה להותיר בעקבותיה צלקת..
אקנה ציסטי, בין אם כרוני או זמני, הוא אחד מהסוגים המתסכלים ביותר של אקנה. הפצעים נראים נורא, הם כואבים במגע, ההרס הזה מתחיל עמוק בעור – בדרמיס - ומסיבה זאת הוא מסתיים הרבה פעמים בצלקות.
ו המוצרים שרופא העור מציע יכולים לעזור לסוגים רבים של אקנה, אולם הם כפי הנראה אינם מתאימים לאקנה ציסטי. אקנה במצב חריף או חמור, האופציות שעומדות לרשותנו פוחתות. הרבה דרמטולוגים רואים אקנה ציסטי כסוג החמור ביותר של אקנה מזיק, ומודים שהאופציות הטיפוליות מוגבלות לתרופות אורליות כמו רואקוטן או אנטיביוטיקה מסוג סולפה - שתיהן אופציות מהימנות, אבל לא נטולות סיכונים. ידוע שתרופות מרשם אלה מלוות בתופעות לוואי ולכן בד"כ ניתנות במינון נמוך. כמו כן הן מיועדות לשמוש ארוך טווח, והמחיר לא כדאי, משום תופעות הלוואי הרבות והקשות הנילוות בליקחתן.
ולכן, לאחר כל השנים עם כל הניסיונות ועם כל התכשירים שלא הועילו, וכמומחית לטיפולי אקנה ממליצה לך על טיפול פוטותרפי בטכנולוגית IPL - קרן אור, ואנרגיית גלי רדיו (Radio Frequency RF טיפול המומלץ אף ע"י רופאים.
השילוב בין RF ו-IPL מבוסס על חימום מקדים של אזור המטרה ע"י האור ויצירת אזור מוליך יותר עבור אנרגיית RF. כך מושגת טמפרטורה גבוהה יותר באזור המטרה
ומתקבלות תוצאות טובות יותר, משימוש בקרן אור בלבד.
אחד מהיתרונות העיקריים בטיפול בטכנולוגיית IPL היא ההחלמה המהירה, מאחר והטיפול מבוסס על אורך גל מיוחד ללא קרינת UV (אולטרה ויאולט) הוכח כי הוא אינו גורם כל נזק לעור וניתן לחזור מיד לשגרה.
בטיפול פוטותרפי בטכנולוגיית IPL - קרן אור ואנרגיית גלי רדיו RF - ניתן להרוס באופן סלקטיבי את חיידקי האקנה P.ACNE ולקבל שוב, עור חלק, נטול שומנים ואדמומיות, פצעים (עמוקים,כואבים ואדומים) פצעונים, פרונקלים וכתמים (חומים אדומים). טיפול המונע את הצורך בשימוש בתרופות ללא תופעות לוואי - ללא בדיקות דם - ללא פגיעה בכבד...!
אחד מהיתרונות העיקריים בטיפול בטכנולוגיית IPL היא ההחלמה המהירה למעט אדמומית נקודתית ולעיתים תחושת רגישות קלה שחולפת אין כל כאב או אי נעימות וניתן לחזור מיד לשגרה.
התוצאות מוכיחות כי ברב המקרים נרשמה הצלחה בטיפול פוטותרפי בטכנולוגיית IPL – הטיפול הפחית את הסבל, ריפא את הפצעים ומנע צלקות וכתמים לאורך זמן.
ומנסיוני הרב בטיפולים פוטותרפיים בטכנולוגיית IPL- לא תאמינו...אך הציסטות נעלמות לגמרי. ניתן לקבל טלפון להתקשרות מלקוחות מרוצים. ללא ניתוחים וללא צלקות !
כתבות רבות ומידע רב בנושא ניתן למצוא באתר הבית שלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרופה קאוסטיקוםליאת24/04/2009
שלום רב,
אשמח לקבל מידע על התרופה קאוסטיקום causticum.
אני מקבלת אותה בשל אלרגיות שונות לעונות המעבר ואסטמה.
בנוסף שאלה לי, מדוע אסור לגעת בכדוריות ששמים מתחת ללשון?
תודה וסוף שבוע טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לליאת
ד''ר בועז רון26/04/2009שלום ליאת
בד"כ אינני ממליץ למטופלים לקרוא על הרמדי הנלקחת, מאחר וכל רמדי מכילה עולם שלם, עולם שלא כולו מתבטא אצל המטופל... קריאה על הרמדי בפרט בשלב מוקדם של הטיפול יכולה להרתיע.
אני מספר למטופל על הרמדי ועל האפיונים שלו... דברי עם ההואמופת שלך.
יוםמ טוב
ד"ר בועז רון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך, ומדוע אסור לגעת ...
ליאת26/04/2009בכדוריות ששמים מתחת ללשון?
מה מגע ידיים יכול לשבש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
שלו29/04/2009הסיבה לכך שאסור לגעת ברמדי היא שגם במגע דרך העור התרופה יכולה להשביע (יש לחות / זיעה על העור שמעבירים את המידע שבתרופה).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ייבוש חלב אםסוזן23/04/2009
שלום רב,
מזה 10 חודשים אני שואבת חלב אם עבור בני. רכשתי גלובולים הומאופתיים לייבוש חלב אם ( Lac c 30ch 10gr ). נאמר לי שעליי לקחת 5 גלובולים 6 פעמים ביום. ברצוני לדעת תוך כמה זמן החלב מתייבש? (כרגע נראה שיש ייצור מוגבר של חלב), האם כדאי להמשיך לשאוב חלב לריקון השד בזמן הייבוש? כי הרי השאיבה מעודדת ייצור חלב. והאם ניתן, בזמן לקיחת הגלובלים, לתת את החלב השאוב לבני?
בתודה מראש,
סוזן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לסוזן
ד''ר בועז רון26/04/2009שלום סוזן
אני פחות בעד שימוש ברמדיס לייבוש חלב. הדרך הטובה ביותר היא בעזרת "תרופת סבתא" - מצמידים עלי חסה לחזה (בחזיה מהודקת) למשך מספר שעות, והפרשת החלב הולכת ויורדת. לחזור במידת הצורך מספר ימים עד הפסקה מוחלטת.
בברכה
בועז* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סירופ הומאופתי R8 Jutussin בהריוןדנה2214/04/2009
שלום,
האם מותר להשתמש בסירופ הנ"ל להקלה בשיעול בהריון?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שימוש שמוצרים שאינם הומאופתיה קאסית
כרמית ברלין30/04/2009הי ותודה על פנייתך.
כל מוצרי המדף שנמכרים בסופרפארם וכו'... כל הRים למיניהם, אינם הומאופתיה קלאסית כי אם צרפתית. הם עשויים משילוב של כמה תרופות הומאופתיות. הם אינם מותאמות לאדם באופן אישי וייחודי בהתאם למאפייניו. בעיני הם יותר מזיקים מאשר מועילים. ואני לא הייתי ממליצה לגעת בהם. (בלי לפגוע באף אחד כמובן). מנסיוני ההומאופתיה הקלאסית יעילה יותר.
עצתי לך לגשת להומאופת קלאסי.
בהצלחה
כרמית ברלין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לסובלים מחוםדנה09/04/2009
האם טיפול הומאופטי יכול לעזור למישהו שסובל מאוד מחום ומהזעה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לדנה
ד''ר בועז רון26/04/2009שלום דנה
חד משמעי כן... המטרה היא לטפל בבעיה מהשורש ולא להסתפק בטיפול סימפטומטי, בגדר כיבוי שרפות. חשוב מאוד לדעת מהו גיל המטופל, מהו מקור החום, לא להזניח בדיקות ובירורים מערביים וכו'.
בברכה
ד"ר בועז רון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחילות הריון ואיפקקואנה (ip)lamamama06/04/2009
שלום
אני נמצאת בתחלת הריון (שבוע 8) וסובלת מבחילת הריון. האם רמדי ipecacuanha יכול באיזהו אופן להזיק להריון או שאני יכולה לקחת אותו ללא חשש? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ip ובחילות בהריון
כרמית ברלין30/04/2009הי, תודה על פנייתך וסליחה שלקח זמן רב.
בחילות בהריון יכולות "לשגע פילים" רק מי שסובלת יודעת שאין דומה לסבל הזה....
הומאופתיה היא בהחלט הדרך הטובה, הנכונה והלא מסוכנת לסייע במצב הזה ולהקל עליו במהירות.
ip היא אכן רמדי שקשורה בבחילות, אך לא רק בבחילות.
קיימות רמדיס רבות מאד, שיכולות להתאים למצב. אל לך לקחת באופן חובבני רמדי ללא התייעצות עם הומאוופת שישב מולך והתאים עבורך לפי מאפייניך את הרמדי. הומאופתיה לא באה מהמקום של להזיק אם כי אני מסייגת את דברי ואומרת לך שכל דבר שיש לו פוטנציאל לעזור יש בו פוטנציאל להזיק, כאשר לא ניתן בזמן הנכון ובמידה הנכונה.
אני אומרת לך זאת כעצה ידידותית לכל דבר בחיים.
ולכן - אם את עדיין סובלת... אשמח לעזור אם תרצי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השראת לידה - דחוףףףףרונ י05/04/2009
הי בועז,
עברתי את תאריך הלידה המשוער...אני אוטוטו בשבוע 41
זה השלב שבו מתחילים לאיים מבית החולים על פיטוצין וזה עלול לקלקל לי את התוכניות ללידה טבעית המתקדמת בהדרגה ללא אפידורל.
ברור לי שהומיאופתיה לטיפול היא שונה ואינדוידואלית.
אך כאן שאלתי היא בנושא הומיאופתיה למצבים מאוד מסייימים או "עזרה ראשונה"
אשמח לחוות דעתך עלל רמדי להשראת(לא זירוז) לידה.
האם Caulophyllum 200
רב תודות
רוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
alexander14/04/2009חג שמח.
הסיבה שאני עונה היא ביגלל הדחיפות לכאורה ושכרמית ובועז כניראה בחופש?.
יש אפשרות,אבל ביעוץ אישי אצל בעל /ת ניסיון.
הטיפול הוא טיפול מצב>טיפוס רגיל,והניסיון שניצבר הוא טוב מאוד.
כל טוב
אלכסנדר דגן N.D* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזירוז לידה
כרמית ברלין18/04/2009הי ותודה על פנייתך, את לבטח כבר ילדת, לצערי המחשב שלי לא היה תקין ורק כרגע אני מקבלת את הודעתך. אז אם ילדת מזל טוב.
וללידה הבאה, הרמדי המתאימה לזירוז היא cimic (סימיסיפוגה), אבל בכל אופן את צריכה שהומאופת ילווה אותך ולא לךקחת על דעת עצמך.
לגבי מצב שאחרי לידה - אם יש דברים שאת סובלת מהם, כאבים כתוצאה מהלידה, בעיות עם הנקה: פצעים בשד וכל קושי אחר, באם את מניקה - גם באלה הומאופתיה יכולה להקל במצבך.
בהצלחה רבה מאד ושוב, סליחה ומקווה שהלידה הייתה קלה.
להתראות כרמית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שקד שלישיקרן23/03/2009
שלום, בני בן 4 ואובחן שיש לו שקד שלישי מוגדל. ההמלצה היא על ניתוח להסרת השקד הזה. שאלתי היא האם ישנו טיפול אחר ומה הוא כולל. האם זה מצריך שינוי בתזונה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שקד שלישי
כרמית ברלין23/03/2009הי ותודה על פנייתך,
הומאופתיה היא בדיוק הדבר שיוכל לעזור לבנך ואולי אפילו למנוע את הניתוח המיועד.
מנסיוני, תחת טיפול הומאופתי השקד מצטמצם עם הזמן.
הומאופתיה היא שיטת טיפול, שאיננה מטפלת במחלות או בבעיות באופן נקודתי, כי אם באדם כמכלול. היא אינה מצריכה שינוי תזונתי, מלבד הימנעות מקפאין וממנטה.. היא עדינה ועמוקה ובעיקר - לא מסוכנת וחסרת תופעות לוואי.
מומלץ בחום.
כרמית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפני לידהיערית18/03/2009
שבוע 38 הריון ראשון. הומלץ לי להתחיל לקחת תמצית הומאופתית בשם caulophylum לשם הכנת הגוף ללידה. מה בדיוק עושה התמצית? נכון לעכשיו אני מתוכננת לעבור ניתוח קיסרי בשבוע הבא בשל עובר במנח עכוז , האם יש צורך בתמצית אם אני לא הולכת לעבור לידה רגילה? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה ליערית ועל רמדיס ללידה
ד''ר בועז רון18/03/2009שלום יערית
הרמדי המדוברת (כפי שמופיעה בהמשך) באה לזרז תהליכים. לא נראה נכון המלצה ליטול אותה לפני ניתוח קיסרי.
תרופות הומאופתיות יכולות להביא לשינוי משמעותי באופן ובקצב התנהלות הלידה ולא פחות חשוב במצב הפיזי והנפשי של היולדת לפני, בזמן הלידה ואחריה.
Pulsatilla - צירים קצרים חלשים או שפסקו עם "נטייה לבכי וסערת רגשות".
סימפטומים יתחילו וישתנו בפתאומיות (הצירים יעברו צד, שינויים מהירים מרכה ועדינה - לכועסת ומתפרצת).. הרבה פחדים, חסרת החלטיות וזקוקה לתשומת לב רבה (סימפטיה, ניחומים ותשומת לב).
* מסייע להתהפכות העובר - מתן לאחר שבוע 33.
* מסייע בהוצאת השלייה.
Chamomilla - כעס, עצבנות וחוסר סובלנות.
עצבנות מוגזמת + רגישות יתר - לא יכולה לסבול כאב, מתפרצת עם הכאב (פיזית או מילולית), חשה
חסרת אונים, תדרוש הקלה מיידית לסבל שלה. מאופיינת כקצרת רוח, קפריזית, מתרגזת ומתלוננת.
* עם הצירים והכאבים תרגיש חום וצימאון גדול.
Caulophyllum - לזירוז תהליכים שמתעכבים בלידה.
לחיזוק צירים ולהגברת יעילותם - להוצאת העובר, או להוצאת השלייה.
צירים חדים, מכווצים Crampy, במפשעה או ברגליים או צירים חלשים במצב של תשישות בלידה.
* קושי לריקון שלפוחית השתן.
Gelsemium - לצירים חלשים (כאשר הקודמת לא עובדת), נקרא גם "רסקיו הומאופתי".
חרדה ופחד בזמן הלידה, המלווה בהיסטריה והתרגשות עד כדי שיתוק ואפיסת כוחות. מלווה בתחושת כבדות, חולשה בגוף, רעד וצמרמורות. יותר בלידה ארוכה, הצוואר נותר נוקשה והרחם לא מתכווץ.
* מתאים לשפעת עם חולשה כמרכיב עיקרי.
Arnica- להפחתת כאבים, דימום לשיקום גופני ונפשי לאחר הלידה. כאבים עזים לא מקדמים, תחושת חבלה ((Soreness, תשישות גדולה.
* נוטלים לאחר הלידה!
* ניתן לתת (בטיפות) גם לתינוק הנולד.
Aconite - כאבים בלתי נסבלים מלווים בחוסר שקט, חרדה ופחד מוות. להשכיח פחד ולהקל על כאבי צירים חזקים, אלימים ובתדירות גבוהה.
* מומלץ לתת לאבא, בפרט אם נוכח בזמן הלידה.
Calendula - ה"יוד ההומאופתי"- מחטא, מוריד כאב, מוריד דימום.
ניתן במצבים של פגיעה ברקמות רכות כולל בעור ובריריות.
* לאחר הלידה - ניתן לעשות שטיפות וגינליות ולהניח תחבושת ספוגה (לשים במקרר לפני).
* מומלץ להחזיק בבית משחה או ג'ל - לטיפול בכוויות באופן מקומי. עם או ללא חבישה.
* תחומים נוספים סביב הלידה - בהם ניתן לסייע:
קשיי התאוששות לאחר הלידה, פיזיים (כאבים, דלקות, קרעים בריריות, תשישות וכו') ונפשיים (מצבי מצוקה ולחץ כולל דיכאון לאחר לידה), ירידה כללית (במערכת החיסון, התפתחות טחורים, עצירות כרונית, ירידה בחיוניות ובמיניות). קשיי הנקה (מיעוט או חוסר חלב, חלב דליל ואף תינוק המסרב לינוק), בעיות בשדיים (התקשות, סדקים, אבססים) ועוד.
** וכמובן הומאופתיה מהווה טיפול יעיל, טבעי ועדין - לתינוקות וילדים כבר מגיל רך.
בברכה
ד"ר בועז רון
רופא M.D והומאופת RCHom* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניסיון לטיפולגליה 03417/03/2009
שלום שמי גלי, יש לי בן בן שנתיים שכבר שנה וחצי סובל מחום גבוה וכאבי גרון, ביקרנו שנה בבית חולים ולא מצאו דבר , החום ממשיך ואם יש הפוגה היא רק ל3 ימים ושוב החום חוזר טיפלתי אצל הומאופט בכיר בצפון ת"א גם כן ללא הועיל הוא רקח לי 40 תרופות במשך 8 חודשים ללא הועיל , לכן שביקש שנשוב למרפאתו כאשר כל פגישה עולה 1000 ש"ח ויתרתי מכיוון ששיטתו לא הוכחה ומהפגישה הקודמת לפני 3חודשים לא נראה שיפור אשמח להמלצה מה לעשות, עדיין לא נואשתי מההומאופתיה ואני מאמינה בה יותר מהרפואה הקונבנציונלית , או שאם תוכלו להפנות אותי להומאופט , עדיין לא נואשתי תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה!!!!
כרמית ברלין23/03/2009הי ותודה על פנייתך,
ראשית 40 תרופות במשך 8 חודשים????? עם כל הכבוד הבחור לא מטפל בהומאופתיה קלאסית. הומאופתיה היא שיטת טיפול, בה בהתאם למאפייניו הייחודיים של האדם, מותאמת לו תרופה הומאופתית (או בשמה - רמדי) אחת מתוך 3000 שקיימות והיא זו שאמורה לענות על כל בעיותיו ומאפייניו של המטופל. 40 תרופות לא גורמנות לריפוי כי אם לבלאגן!!!!
בהחלט אפשר לעזור לבנך ואני שמחה שלמרות הנסיון הכושל עם מטפל שמכנה את עצמו הומאופת, לא התייאשת.
אשמח לעזור, יש לי נסיון בדברים האלה.ואני גובה הרבה פחות מ1000 שח לריפוי.
בהצלחה כרמית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרכב תרופות הומאופתיותלילי16/03/2009
שלום, אבקש לברר ממה עשויות תרופות הומאופתיות? בתי קבלה מהומאופת 3 בקבוקים עם תרופות שהוא רקח עבורה(היא סובלת מנזלת כרונית)כדי לקחת טיפות במינון מסוים. לקראת סוף החומר באחד הבקבוקים היא ראתה סוג של חרק בכפית! היא לא מוכנה להמשיך בטיפול. האם אכן בתרופה הומאופתית יש מרכיב שעשוי מחרקים? האם ההומאופת צריל להסביר על ההרכב במיוחד כשנאמר לו שהיא צמחונית? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרופות הומאפתיות
כרמית ברלין16/03/2009הי ותודה על פנייתך.
ראשית הומאופת לא רוקח תרופות הומאופתיות.
בהומאופתיה קלאסית, שאני מניחה שההומאופת שניגשת אליו הוא לא הומאופת קלאסי,
נותנים למטופל תרופה הומאופתית אחת. לא תערובות, לא תרכובות ולר רקיחות כאלה ואחרות.
מדובר במתן תרופה הומאופתית שמותאמת לאדם באופן ייחודי בהתאם למאפייניו.
קיימות מעל 3000 תרופות הומאופתיות שונות ולכל אדם מותאמת אחת בלבד בכל זמן נתון.
תרופה הומאופתית, הוא איזשהוא חומר אחד, מהטבע: צמח או מינרל, או חיה, או כל דבר כמעט שעולה על דעתך. (אבל חומר אחד) שעבר תהליך של דילולים מרובים במים, עד שלא נשארה בו מולקולה אחת של חומר. ההומאופת מבקש מבית המרקחת להכין את התרופה ההומאופתית במינון המבוקש. תמוה בעיני מה שאת מספרת. אנא ודאי שהמטפל שהלכת אליו אכן הומאופת.
שעוסק בהומאופתיה בלבד.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)