פורום הומאופתיה - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הומאופתיה לילד
    מירי
    05/06/2009

שלום רב,
    בני בן 11, סובל משתי בעיות שמאוד מטרידות אותו וגם אותי, והשאלה שלי אם לרפואה ההומאופתית יש מענה בתחומים האלו.
    הוא סובל מהשמנת יתר, ודימומים מהאף, שעבר עשרות טיפולי צריבות מקומיות לשווא, כולל טיפולים חשמליים עקב נימים עדינים באף ויובש ברירית האף.
    יכול להיות שהדבר נובע גם ממשקלו שכן יש לו מעט יתר לחץ דם.
    אני פניתי לרפואה הקונבנציונלית לכל טיפול, ונואשתי, וגם הילד מאוד נואש.
    יש גם בעייה ברקע של קשיים חרדות , עקב גירושים שלנו ההורים, ונסיונותיו ללא לאות לחבר בינינו שגם זה לשווא.
    הוא ילד מקסים , חכם, ומאסטר במחשבים, ממש כך, אבל רובץ לו כל היום מול המחשב,ללא פעילות גופנית, אבל יהיה מוכן לטיפול הומאופתי כל עוד זה לא מחטים שוב וצריבות...
    אודה מאוד מאוד לתשובתכם בהרחבה, הדרכה, מה ניתן לעשות, לאן לפנות, והם מכלול הדברים יכולים להביא למצב של טיפול אקוטי וכרוני יחד. רסקיו לא ניסיתי למרות שממליצים הרבה אבל לא נראה לי מתאים למצב שלו, הוא נוטל R-59 להשמנה, גם זה לא רואים שמוריד לו במשקל...

תודה מראש
    מירי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הומאופתיה לילד

הוספת תגובה

• למירי

alexander
    06/06/2009

שלום.
    מירי,אני חש שהדבר הנכון הוא שתיגשי ליעוץ מיקצועי אצל בועז או כרמית(או מי שהם ממליצים).
    חבל על הסבל,על התיסכול,,,,,, עליכם.
    יש אפשרות שבמיסגרת והכוונה מיקצועית,הדברים יפתרו לאט,אבל בצורה משביעת רצון.
    רק נחת.
    אלכסנדר דגן N.D

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הומאופתיה מטפלת במכלול

כרמית ברלין
    06/06/2009

הי מירי ותודה על פנייתך.
    קראתי בעיון את אשר כתבת לגבי בנך, וניכר בסיפורך הסבל שלו ושלך.
    הומאופתיה יכולה לעזור לו מאד. כיוון שראשית היא מטפלת במכלול של האדם ולא נקודתית בבעיה זו או אחרת. הטיפול הא באמצעות מתן רמדי הומאופתית אחת (שם כללי לתרופה הומאופתית) אשר עונה על כל המכלול של האדם בו זמנית. מה שאומר, שאין לנו רמדי אחת לבעיות של השמנת יתר ורמדי אחרת לחרדות. יש לנו כן רמדי אחת שמותאמת באופן אישי וייחודי לאדם ולמכלול בעיותיו. גם ההסתכלות היא שונה. בעיניינו הבעיה/הבעיות איתן מגיע המטופל, הן רק ביטוי חיצוני למשהו פנימי יותר ועמוק. מה שיפה בהומאופתיה ומנוגד לשיטות אחרות הוא שלהומאופתיה יש את היכולת לרפא את הבעיות מהשורש ולתמיד באופן עדין ועמוק. הרמדי הנבחרת עבור האדם מגיעה בצורה של גרגרים מתוקים וידידותיים שאותם על האדם ליטול במציצה כמו סוכרייה. הטיפול אינו כרוך במחטים או בעינויים מסוג אחר. הרמדי אינה מסוכנת והיא חסרת תופעות לוואי.
    מנסיוני, ניתן בהחלט לעזור לבנך, וככל שתקדימי לעשות כן, תבלמי הגעתן של בעיות עמוקות שעלולות להתפתח.
    מבלי לפגוע באף דרך או שיטה אחרת. פרחי באך לא יעזרו או יצליחו לעשות את השינוי העמוק הנדרש ולגבי כל הRים למיניהם - זו אינה הומאופתיה קלאסית ואני ממליצה בחום שלא תיתני זאת לבנך.
    אשמח לעזור ולסייע אם תרצי.
    בהצלחה בה
    כרמית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה כרמית , תודה אלכסנדר, שאלה

מירי
    07/06/2009

ראשית תודה על המענה הכנה וההדרכה.
    שנית האם אפשר לטפל ברפואה משלימה של קופת חולים כללית שם יש הומאופתיה זה נקרא כללית משלימה, צריך הבנתי מאבחנת קודם לבעייה ואז מפנים .
    האם נכון להגיע לשם או לחפש מקום אחר?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה טובה

כרמית ברלין
    08/06/2009

הי ותודה שוב על פנייתך.

אני לא שוללת הומאופתים דרך קופת חולים זו או אחרת, גם אני עד לא מזמן עבדתי בקופת חולים לאומית כמה שנים וטיפלתי במאות מטופלים. עדיין גם אם זה דרך קופת חולים או לאו, חשוב להגיע למישהו שהוא ראשית הומאופת קלאסי ושנית בעל המלצות ונסיון. חבל שהטיפול יתפספס......

בהצלחה כרמית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דסנסיטיזציה
    רינת
    03/06/2009

שלום,
    שאלתי לפני שבועיים כיצד מטפלים בפחד מוגזם וזה הפיתרון שניתן לי, אשמח מאוד אם תוכלו להפנות אותי לאתר שבו אמצא מרכזים שמטפלים בצורה זו, כיוון שבכללית לא נתנו לי תשובה ולא מצאתי.
    תודה

לקביעת תור
    סגירה
    דסנסיטיזציה

הוספת תגובה

• השאלה נכתבה כאן בטעות...

רינת
    04/06/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פוביה
    רינת
    03/06/2009

שלום רב,, היום הייתי אצל יועץ של רפואה משלימה לגבי פוביה מג'וקים הוא המליץ לי על טיפול הומאופתי וברצוני לשאול האם טיפול כזה באמת יכול לעזור לפחד מוגזם מאוד?
    תודה רינת

לקביעת תור
    סגירה
    פוביה

הוספת תגובה

• תשובה לרינת

ד''ר בועז רון
    11/06/2009

שלום רינת

הומאופתיה מטפלת בהצלחה ב"ה באנשים הסובלים ממגוון קשיים פיזיים ונפשיים. לא מעט אנשים סובלים מחרדות ופוביות למיניהן - ומטופלים בהצלחה.
    יום טוב
    ד"ר בועז רון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גליכול
    מיכל
    03/06/2009

שלום, בתי בת חודשיים ויונקת באופן מלא. עם זאת סובלת מאוד מגזים. עד כמה מומלץ לתת לה גליכול? תודה,

לקביעת תור
    סגירה
    גליכול

הוספת תגובה

• גליקול

כרמית ברלין
    03/06/2009

הי ותודה על פנייתך.

גזים הם פונקציה של התפתחות מערכת העיכול. רוב התינוקות סובלים מגזים בדרגות שונות של חומרה.
    גם לתזונה שלך בתור אם מניקה, יש חשיבות והשפעה על הגברת הגזים. וזה גם משהו שצריך להסתכל עליו.
    לגבי גליכול, בלי לפגוע באף אחד, אני לא הייתי ממליצה עליו בכלל. כן הייתי ממליצה לקחת את הקטנה לטיפול הומאופתי בו יתאים לה ההומאופת רמדי הומאופתית ייחודית למאפיינים שלה ושל הגזים שלה. השיפור יהיה מהיר יותר ובריא יותר.
    יש להבין שגם אם תינוקות רבים סובלים מגזים, עדיין כל אחד שונה מהשני ומאפיינת אותו התנהגות שונה בזמן הגזים. יש תינוקות עצבניים, יש בכייניים וכו'... גם לגזים (מצחיק כמה שישמע...) יש מאפיינים. יש שמשתחררים, יש שלא... יש ריחניים ויש שלא, יש כאלה שסובלים בשעות מסויימות ויש כל היום... לכל הדברים האלה יש חשיבות כשמדובר בהומאופתיה קלאסית. הגליכול, אינו ייחודי לאדם, פשוט נותנים אותו לכל אחד והוא מכיל תערובת של דברים. הרמדי ההומאופתית לא בקיצור לא מומלץ.
    אשמח לעזור.
    כרמית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איפה אפשר למצוא גלובולים 30C של
    אני אמא
    02/06/2009

ארניקה?

באזור הוד השרון-פתח-תקווה :-)

תודה!

הוספת תגובה

• arnica

כרמית ברלין
    03/06/2009

בבית מרקחת ברעננה - סמואלוב 09-7743579 שלוחה 3.
    בסופרפארם ירקונים 03-9301028
    בהצלחה
    כרמית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אטופיק דרמטיטס
    טליה
    31/05/2009

בני בן השנתיים חולה באטופיק, שום דבר לא מועיל ולאחרונה הדבר התפשט לידיים לבטן והמון על הרגליים,קיבלנו המלצה למשחה טבעית אך היא לא עזרה ונצפתה החמרה.

האם יש עוד דברך לטפל כיצד ניתן לסייע לו.?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה
    אטופיק דרמטיטס

הוספת תגובה

• אטופיק דרמטיטיס

כרמית ברלין
    01/06/2009

הי רווית ותודה על פנייתך.
    הומאופתיה היא ה - טיפול לאטופיק דרמטיטיס או בשפה המוכרת אסטמה של העור. מנסיוני ניתן לעזור ואפילו לרפא את הבעיה בצורה העדינה והטובה ביותר. אני ממליצה לך מאד - שלא למרוח על האטופיק של בנך שום משחה טבעית כי האפקט שלה הוא בדיוק כמו משחה סטורואידלית ואסביר לה למה כוונתי.
    בעיני ההומאופתיה, מחלה היא רק התוצאה, היא רק הביטוי החיצוני לבעיה עמוקה יותר ופנימית. כאשר יוצא משהו על פני העור ומורחים משחה (שמכילה בתוכה חומר פעיל כלשהוא) מעבירים את העור סוג של דיכוי. העור לכאורה מחלים (במקרים מסויימים) אבל ההחלמה הזו היא למראית עין. מה שקורה באמת זה שהמחלה לא נרפאת כי אם עוברת דיכוי ונדחסת פנימה לרבדים עמוקים יותר של האדם, או במלים אחרות האדם נעשה חולה במקומות אחרים פנימיים יותר. מנסיוני, ויש לי באמת נסיון רב בזה, הילדים האלה, כתוצאה מהדיכוי שנעשה להם על גבי העור, מפתחים לאורך הזמן בעיה נשימתית כלשהיא. (לא סתם משתמשים באותה מילה ל"אסטמה של הנשימה ואסטמה של העור). הומאופתיה היא שיטת טיפול עדינה ועמוקה, אינה מסוכנת ונטולת תופעות לוואי. ויש לה את היכולת לרפא את הבעיה.
    אשמח לעזור אם תרצי
    בהצלחה כרמית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ראשית

טליה
    01/06/2009

תודה על תשובתך.

האמת המשחה אינה עוזרת ואפילו החמירה.
    השאלה למי אני פונה אני מאזור ירושלים ולא ניידת,אשמח לתובנות באזור ירושלים.

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הומאופת מאיזור ירושלים

כרמית ברלין
    03/06/2009

הי, שלחי אלי מייל לפי הכתובת בפורום ואפנה אותך להומאופתית טובה באיזור ירושלים..

כרמית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול הומיאופטי בסרטן הרחם
    אשר
    26/05/2009

שלום.
    אימי חלתה בסרטן הרחם לפני כ 5 שנים ,וטופלה במספר מחזורים.
    הסמן עומד ע 165 ,ובבדיקת סי.טי התגלו גרורות בבטן.
    האם יש לרפואה ההומיאופטית כלים להתמודדות עם המחלה? למנית ההתפשטות?לחיזוק המערכת החיסונית?
    תודה ,אשר

הוספת תגובה

• הומאופתיה וסרטן

כרמית ברלין
    30/05/2009

הי אשר ותודה על פנייתך

סרטן היא אכן מחלה קשה ואגרסיבית ואני מאחלת רפואה שלמה לאימך.
    מנסיוני, ניתן במצבים כאלה להקל בעזרת הומאופתיה, על כאבים אם יש, אי נוחות, על המצב הנפשי, על תופעות לוואי של טיפולים אחרים כמו כימוטרפיה או הקרנות.. כן ניתן לחזק את המערכת החיסונית ולחזק את האדם.
    לעתים ניתן לעצור את ההתקדמות המחלה, לא תמיד ולא בהכרח, תלוי פעמיים רבות בשלב שאדם מגיע עם המחלה.
    בגדול כן ניתן להקל ולחזק את האדם בכל הרמות. אני רוצה לחדד דבר מה אחד.
    הרפואה ההומאופתית לא מטפלת במחלות באופן נקודתי, אלא באדם כמכלול וההסתכלות על האדם היא בכל המישורים. לכן אין לנו תרופה הומאופתית למחלה מסויימת זו או אחרת, יש לנו תרופה הומאפתית המותאמת באופן ייחודי לאדם ולמאפייניו, שאותה אנו בוחרים לאחר תשאול מעמיק מתוך 3000 ומעלה תרופות.
    שוב, רפואה שלמה ואשמח לעזור בכל דבר
    כרמית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• Nervo heel N
    טל
    26/05/2009

אני בהריון שמלווה במתח רב. בבית מרקחת המליצו לי על תרופה הומאופטית בשם :Nervo heel N האם היא מותרת בהריון? תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה
    Nervo heel N

הוספת תגובה

• תרופות הומאופתיות מבית המרקחת

כרמית ברלין
    30/05/2009

הי ומזל טוב על הריונך,

התרופה ההומאופתית שהוצעה לך בבית המרקחת, איננה תרופה הומאופתית קלאסית. ואני אסביר לך את ההבדלים.
    תרופה הומאופתית קלאסית או בשמה הכללי - רמדי, היא חומר כלשהוא אחד מהטבע (צמח, או מינרל, או חיה, או כל שעולה בדימיונך....) שעבר תהליך של דילולים רבים במים עד שלמעשה לא נשארה בו מולקולה אחת של חומר. מה שנשאר שם זה הזכרון של החומר.
    בשל זאת היא אינה מסוכנת, אין לה תופעות לוואי, אין אפשרות להתמכר אליה או לפתח כנגדה אלרגיה. הפעולה שהיא עושה היא עמוקה. הרמדי, מותאמת לך באופן ייחודי, בהתאם למאפיינייך הייחודיים בכל הרמות, לאחר אבחון אצל הומאופת מוסמך, שאמור ללוות אותך בתהליך ולעזור לך.

תרופה הומאופתית מודרנית - כפי שהוצעה לך בבית המרקחת, איננה מכילה רמדי אחת, כי אם ערבוב של כמה רמדיס. ומותאמת לך בדכ, לא על בסיס ראיון מעמיק.
    בעיני, ומנסיוני, עדיפה ההומאופתיה הקלאסית, ההומאופתיה המודרנית עלולה להיות בעייתית בנקודות מסויימות, ומנסיוני לא פותרת את הבעיה מהשורש. ולגבי השאלה אם היא מותרת בהריון, אני בהריון לא הייתי לוקחת משהו שעשוי מתערובת של כמה דברים שאין לי מושג מה הם יכולים לעשות. כשהרמדי עשוייה מחומר אחד, אני כן יודעת ומנסוני זה הרבה יותר בטוח.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם הרמדי יכולה להחמיר את המצב?
    ענבל
    23/05/2009

אני מטופלת בחרדה למרות שאני לא יודעת מה הסיבה כי אני לא מרגישה חרדתית לגבי כלום, אבל במשך שנה אני סובלת מרעדים, דפיקות, נימולים,תחושת שריפה בעור ואני לא ישנה בלילות. כל התסמינים מצביעים על חרדה.
    אחרי נסיונות כושלים של הרפואה הקונבנציונלית, ניסיתי טיפול הומאופתי, אצל הומאופת מומחה.
    הוא התאים לי תרופה בשם plut-nit לאחר 3 ימים הוא העלה את תדירות לקיחת התרופה ל 3 פעמים ביום.
    ולאחר שבוע הוא העל לי מינון מ 9 ל 12.
    אני מרגישה החמרה ובכלל לא מסוגלת לישון.
    האם זה נורמלי להרגיש החמרה בהתחלה, האם זו הייתה טעות להעלות מנון.
    כמה זמן אני אמורה לחכות בשביל לדעת אם התרופה מתאימה ובאיזה מינון.
    כבר די נואשת מהמצב ומחוסר הפיתרון.
    אשמח לשמוע את דעתך

הוספת תגובה

• החמרה של המצב

כרמית ברלין
    30/05/2009

הי ענבל ותודה על פנייתך,

החמרה, היא כן סוג של תגובה שעשוייה להיות כתוצאה מטיפול הומאופתי. לעתים היא סימן טוב ולעתים היא לא. יש לבחון כל מקרה לגופו.
    מתי היא נכונה?
    כשההחמרה היא בסימפטומים שהאדם הגיע איתם. כלומר אם הגעת עם בעיה וכרגע יש החמרה בדברים שהיו, זה יכול להיות סימן טוב, זה ימשך קצת שבוע/שבועיים ואחר כך יגיע שיפור. אם מדובר בסימפטומים חדשים שצצו כהחמרה כאן הסיבה יכולה להיות - תרופה/רמדי הומאופתית לא מתאימה.
    להחמרה כמה סיבות אפשריות?
    1. רמדי לא מתאימה.
    2. מינון לא מתאים או לחילופין עלייה מהירה מדי במינון. בדכ העלייה מ9 ל12 צריכה להתרחש לאחר כמה חודשים, אלא אם כן להומאופת שלך הייתה סיבה להעלות לך ואת זה אין לי אפשרות לדעת מדברייך.
    3. רגישות יתר שלך ו - יש אנשים מאד רגישים ואיתם ההתנהלות צריכה להיות יותר עדינה. לכן או שצריך להתחיל איתך במינון נמוך אפילו מ9 או בהרחה.
    זמן ההמתנה?
    חודש וחצי ראשונים הם הזמן הראשוני שבו ניתן להעריך את המצב, השיפור והשינוי הוא שונה ואינדבידואלי ותלוי במשתנים רבים: כגון עומק הבעיה, סיפור המקרה שלך, בעיות נוספות אם יש, הטיפולים האחרים שניתנו לפני ההומאופתיה, אורח חיים וכו'...
    בכל אופן, אל ייאוש, תהיי חזקה, אני ממליצה לך לשוחח עם ההומאופת ולבקש ממנו הסבר על מעשיו. הידיעה תמיד מרגיעה.
    אשמח לעמוד לרשותך
    כרמית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הופעה חוזרת של פצעים
    ליה
    21/05/2009

אני בת 23 ויש לי בעיה שמגיל 15 לא הצלחתי לפתור . הופעתם החוזרת של פצעים , נראים כמו פריחה לפעמים באיזור הגב ולעתים באיזור בית החזה. במשך שנים הייתי בטיפול של מינוציקלין, שהינה תרופה לטיפול בדרגה נמוכה של אקנה. האם ישנו טיפול הומאופתי שיכול לסייע לי? ולהפסיק את הוםעמתן פעם אחת ולתמיד ?

תודה

לקביעת תור
    סגירה
    הופעה חוזרת של פצעים

הוספת תגובה

• הופעה חוזרת של פצעים

כרמית ברלין
    30/05/2009

הי ליה ותודה על פנייתך,

כמובן שהומאופתיה יכולה לעזור לך בנושא הזה. ואפילו רצוי ועדיף. דרך הטיפול שנקטת בה עד כה, אינה מרפאה את הבעיה מהשורש אלא רק גורמת לדיכוי שלה. הומאופתיה היא שיטת טיפול טבעית, אשר איננה מטפלת במחלות או בבעיות באופן נקודתי כי אם באדם כמכלול, ההסתכלות היא על כל המישורים של ההאדם בו זמנית. בעיינינו הפריחה/הפצעים - היא רק התוצאה של בעיה עמוקה יותר שזו דרך הביטוי החיצונית שלה. המינוציקלין מטפל בחיצוניות של הבעיה ולכן היא לא נפתרת כראוי, יתרה מזו, מנסיוני ראיתי שהתוצאה העתידית של שימוש בדברים האלה עשויה להיות לטווח הרחוק, בעיה אחרת ברבדים עמוקים יתר של האדם.
    בהומאופתיה הסיפור הוא שונה - להומאופתיה יש את היכולת לטפל ולרפא את הבעיה מהשורש. כמו כן, בגלל שהטיפול הוא במכלול של האדם, אם יש בעיות נוספות הן משתפרות גם כן.
    הטיפול הוא עדין, ללא תופעות לוואי ומתאים לכל גיל ולכל בעיה.
    הוא מתבצע בעזרת רמדי הומאופתית (שם כללי לתרופות הומאופתיות) שנבחרה עבורך באופן ייחודי למאפייניך ולבעיותייך.
    מומלץ בחום
    כרמית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הרמדי לא מתאימה
    ענבל
    17/05/2009

כמה זמן לוקח לרמדי להשפיע?
    איך יודעים אם הרמדי לא מתאימה?

לקביעת תור
    סגירה
    הרמדי לא מתאימה

הוספת תגובה

• תשובה לענבל

ד''ר בועז רון
    18/05/2009

שלום ענבל

זמן ההשפעה, משתנה מאוד בין מקרה למקרה, כמה זמן סובל מהמחלה, האם נוטל תרופות וכו'.. במקרים אקוטים השינוי מאוד מהיר, במקרים כרוניים חלק מהשינויים מתרחש תוך שבועות ספורים וחלק תוך חודשים... דוגמא: במקרה של ילד עם שקדים גדולים הגורמים לנחירות, ואף הפסקות נשימה. הטיפול משפר תוך שבועות את הנחירות והפסקות הנשימה, הקטנת השקדים תקח מספר חודשים.

בפגישות/ שיחות המעקב נועדו לכוון את הטיפול לטיפול המירבי, מבחינת הדיוק של התדירות, המינון והרמדי עצמה.

בברכה
    ד"ר בועז רון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תרופה הומאופטית בשם cench
    אתי
    14/05/2009

היי, את מכירה את התרופה הזו? קיבלתי אותה מהומאופטית קלאסית,

לקביעת תור
    סגירה
    תרופה הומאופטית בשם cench

הוספת תגובה

• cench

כרמית ברלין
    14/05/2009

הי אתי,

כמובן מדובר ברמדי ששמה המלא cenchris contortrix = נחש ארסי זוהי רמדי שעשויה מהארס של הנחש הזה.
    כמובן, שעלייך לזכור, שכל רמדי באשר היא, עשויה מחומר שדולל פעמים רבות במים עד שלא נותרה בו מולקולה אחת של חומר. לכן אין בזה שום סכנה.

להתראות כרמית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה
    אביטל
    11/05/2009

שלום,יש לי בעיית אקנה בעור ונתנו לי טיפות של הומאופתיה לשתות 10 טיפות בחצי כוס מים 3 פעמים ביום,שאלתי היא אם זה מומלמץ,ולא מזיק? תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• תשובה לאביטל

ד''ר בועז רון
    18/05/2009

שלום אביטל

יש צורות שונות לתת את התרופות ההומאופתיות.
    אני ממליץ שתתיעצי עם ההומאופת שלך לגבי אופן הטיפול
    בברכה
    ד"ר בועז רון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עור
    גיא
    09/05/2009

שלום,
    אני סובל מאסטמה של העור(אטופיק דרמטיטיס).תופעה אשר גורמת לי לפריחה הולכת ונשנת .לאחר יאוש מתרופות קונבציונליות(משחות וכדורי כורטיזון)החלטתי לפנות להומפאטיה.
    לאחר איבחון המליצו לי על כדורי סולפור.
    אני לוקח זה כשבוע 5 כדורים בבוקר D-30 .ולא שותה קפאין או מנטה כמו שהומלץ לי.
    אני מודע לעובדה שהגוף אמור לנקות את עצמו והפריחה אמורה להתפרץ בתחילת הטיפול(שזה בדיוק מה שקורה לי).
    שאלתי היא כמה זמן ההתפרצות הזו אמורה לקחת?
    אני סובל בטווח הקצר על מנת למצוא פתרון ארוך טווח ,השאלה היא מה משך הזמן שהטיפול אמור להעביר את העור ממצב של התפרצות לרגיעה
    וכיצד אוכל לגרום לכך שהטיפול יהיה אופטימלי.
    אודה לתשובה בהקדם.
    תודה.

לקביעת תור
    סגירה
    עור

הוספת תגובה

• תשובה לגיא

ד''ר בועז רון
    10/05/2009

שלום גיא

מבחינת ההחמרה, כל מקרה לגופו, יהיו מקרים ללא החמרה כלל ויהיו החמרות של שבועות... המטרה בטיפול הוא להיות בלתי הפיך (שיצור שינוי אמיתי- פנימי), מהיר (יחסית למידת החולי ומישכו) ועדין.
    הכי טוב לפנות להומאופת המטפל עם שאלות אלו.
    יום טוב
    בועז

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול בהתבגרות מואצת
    אורנה
    07/05/2009

בתי בת ה10 אובחנה כסובלת מהתבגרות מינית מואצת... הדבר מתבטא בכך שהיא תקבל וסת בגיל צעיר מאוד ולא תגיע לגובה פוטנציאלי שלה - תשאר מאוד נמוכה , גיל העצמות שלה מתקדם ומתאים לגיל 12 שנים. לרפואה קונונציונלית אין טיפול שיעזור לה לגבוה, ניתן הומנם לתת הורמונים לדחיית מחזור וסת, איך זה לא יעזור לה בגובה הסופי .
    אני מתעניינת אולי טיפול הומאופתי יכול לעזור לה לדחות קצת את הוסת ולשמור על פלטות גדילה פתוחות ולהרוויח מספר סנטמטרים.

מודה לכם מראש על העזרה ..

לקביעת תור
    סגירה
    טיפול בהתבגרות מואצת

הוספת תגובה

• תשובה לאורנה

ד''ר בועז רון
    10/05/2009

שלום אורנה

בעיה מטרידה מאוד.
    אני עובד במקרה כזה עם אנדוקרינולוג כך שהטיפול יהיה אחראי ולא נפספס דבר.
    הטיפול ההומאופתי ניתן במקרים רבים בהם לרפואה הקונבנציונלית אין מענה, כך שאנשים באים מתוך מקום שאין מה להפסיד. ובמקרה זה - כך זה נשמע.
    אשמח להיות לעזר.
    בועז

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה