פורום הומאופתיה - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הנקה והומאפתיה
    רותם
    13/08/2009

שלום רב
    אני אם מניקה.
    כתוצאה מפיסורה וצואה קשה קיבלתי מהומאופתית שהיא גם רופאה את הטיפול הבא
    3 טיפות פעמיים ביום מהדבר הבא:
    sepia 18CH
    SILICEA 18CH
    והכול בתוך 10ML
    הדבר אכן עזר לי ליציאות, אבל לבני יש בתקופה הזו פריחה בגוף וגם יציאות רכות מאוד מאוד עד גבול השלשול.
    רציתי לדעת האם זה יכול להשפיע בצורה רעה על בני?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הנקה והומאפתיה

הוספת תגובה

• הנקה והומאופתיה

ד``ר אדית מרלין דניאל
    13/08/2009

שלום רב

קשה מאוד לדעת מהי הסיבה שלבנך מופיעות פריחות ושלשול
    זה בדרך כלל מצביע על מצב רעילות אולי מהמזון מים ואו האוויר
    שהגוף מנסים להיפתר מהם דרך העור והצואה

לכן יש המון גורמים שיכולים לגרום לו לכך ללא קשר לרמדי ההומאופתית
    לכן מיכוון שלא ניתן לבודד את כול הסיבות הפיזיות ואו הנפשיות להן הוא מושפע
    לא ניתן לענות על שאלה כזאת

אני מציעה לך פשוט לעקוב ולראות אם מצבו מחמיר ועל פי הצורך לעשות לו בדיקה רפואית
    במקביל אם את לוקחת עדיין את הרמדי ההומאופתית -תספיקי לקחת אותה ותראי אם יש השפעה
    עליו -אולי זה יתן לך תשובה

אשמח לעזור
    אדית דניאל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טחורים ומעי רגיז
    איריס
    12/08/2009

שלום רב!

אני בת 38 מזה כחצי שנה יש לי טחורים פנימיים דרגה 2 . בינתיים הטחורים דיממו לי 3 פעמים בכמות דם ממש קטנה (כמו של חצ'קון) רופא פרוקטולוג הציע לי לעשות קשירת טחורים אם ארצה.
    בנוסף בערך באותו זמן התחילו לי עצירות ושלשולים לסירוגין וגם גזים. הייתי אצל רופאת גסטרו שאמרה שכנראה זה בגלל שיש לי מעי רגיז. היא המליצה לי לעשות בדיקת סיגמואידיסקופיה כדי לוודא שאין לי משהוא אחר אבל לא עשיתי את הבדיקה כי אני פוחדת מבדיקות (לא בדיקות דם או צילום) ונמנעת מלעשות אותן.כמו כן אני כל הזמן בפחד,חרדות ודאגות גם בגלל הטחורים והמעי הרגיז וגם בגלל בעיות נוספות שלא קשורות לבריאות.
    האם יש משהוא שיכול לעזור לי ? אם כן אבקש המלצה למישהוא / מישהיא מאזור המרכז.

תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה
    טחורים ומעי רגיז

הוספת תגובה

• טחורים

ד``ר אדית מרלין דניאל
    12/08/2009

כן יש פתרון
    את צריכה שילוב של הומאופתיה עם ניקוי רעלים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הומאופת לטיפול באטופיק דרמטיטיס
    חגית
    12/08/2009

אשמח להמלצות להומאופת שמטפל באטופיק דרמטיטיס בירושלים
    תודה

הוספת תגובה

• הומאופת בירושלים

ד``ר אדית מרלין דניאל
    12/08/2009

מצטערת אך אין כזה דבר הומאופת שמטפל באטופיק דרמטיטיס בירשולים או בכל מקום אחר
    יש הומאופתים מוסמכים בכול הארץ - וכולם יטפלו בנושא זה אם תפני אליהם -את צריכה למצוא הומאופת מוסמך וללכת אליו הוא אמור לדעת לטפל גם באטופיק ובגורמים לה -אנו לא מטפלים בסימפטום אלא בשורש שיוצר אותה.

חפשי פשוט בגוגל הומאופת -ירושלים ושימי לב שהוא בעל תעודות והסכמה

בברכה אדית דניאל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דלקת פרקים
    הילה
    09/08/2009

אני בת 35 ויש לי דלקת פרקים הנקראת סקלרודרמה כבר כשנה. אני לוקחת תרופות כמו מטוטרקסאט, פרדניזון וכו'. אני מתכננת להפסיק עם המטוטרקסאט ולעבור לתרופה הומאופתית. האם כדאי להמשיך במטוטרקסאט ובמקביל לקחת גם תרופה הומאופתית? או להפסיק עם המטו' לגמרי? התרופה ההומאופתית תעזור לי?

לקביעת תור
    סגירה
    דלקת פרקים

הוספת תגובה

• הפסקת תרופות בצד לקיחת רמדי הומאופת

אדית דניאל
    11/08/2009

נושא של הפסקת תרופות של רופאים -היא תמיד החלטה בלעדית של הרופא המטפל
    אף מטפל אלטרנטיבי ואו מטפל מכול סוג לא רשאי לייעץ לך על הפסקת תרופות שרופא מסויים נתן לך ולא משנה כרגע לאיזה מחלה -הרופא שנתן לך את התרופות הוא בלעדית על פי חוק רשאי לענות לך על נושא הפסקת התרופות שהוא נתן. גם לך אסור להפסיק תרופות על פי חוק על דעת עצמך -על פי חוק הבריאות ניתן לתבוע את מי שגרם נזק על ידי הפסקה של תרופות.

בעיקרון בהחלט אין בעיה לשלב תהליך של לקיחת רמדי הומאופתית אם כול תרופה רגילה -כי הם לא עובדים על אותו מישור -התרופה הרגילה היא כימית והיא עובדת על הגוף הפיזי החומרי -הרמדי ההומאופתית אין בה חומרים מכול סוג -והיא עובדת במישור אנרגטי -כך שהם לא מצטלבים בפעולתם על אותו אזור באדם

כול תהליך של הורדת תרופות קונוונציונאליות נעשה בהוראת הרופא MD בלבד בפרט כאלו שהגוף נשען עליהן לאורך תקופה ונוצרה הסתגלות או תלות במערכת -הורדה ללא פיקוח רפואי יכולה לגרום נזקים והיא מאוד מסוכנת לאדם.

בהחלט ברגע שמתחילים תהליך הומאופתי - והמצב מתחיל להשתפר בצורה ברורה -ניתן לגשת לרופא המטפל ולבקש התחלה הדרגתית של התרופות שהוא אחראי על המתן שלהם

תמיד כדאי לעשות מעברים הדרגתיים ולא חדים -לא להפסיק פתאום ולהתחיל פתאום משהו אחר
    אלא במקביל לבנות את המערכת לחזק אותה ואז להוריד מינון של תרופות על פי היכולת ובהוראת הרופא ועל פי בדיקות והערכות שהוא יעשה ובאמת יראה שחל שיפור באמצעות הרמדי ההומאופתית

מקווה שזה עונה לך על השאלה
    אשמח לעזור
    אדית דניאל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ריחות חזקים
    רותם
    08/08/2009

שלום
    אמרתם שריחות חזקים אינם טובים לטיפול.
    מה זה ריחות חזקים?
    אני משתמשת באקונומיקה לנקות את האמבטיה.
    אני משתמשת בשמן גרניום מרוכז מסביב למיטה כדי להרחיק יתושים

האם זה ריחות חזקים?

תודה

לקביעת תור
    סגירה
    ריחות חזקים

הוספת תגובה

• ריחות חזקים שמנטרלים רמדי הומאופתי

אדית דניאל
    11/08/2009

שלום כרמית

ריחות חזקים הם ריחות של שמנים אתריים - בושם חזק
    אקונומיקה בכול מקרה לא טוב שתשאפי לתוך הריאות

מקווה שעזרתי
    אדית דניאל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תרופה הומאופתית
    יוליה
    06/08/2009

ברצוני לברר היכן אוכל להזמין טיפות הומאופתיות בשם head clear

אשמח לתשובה מהירה

לקביעת תור
    סגירה
    תרופה הומאופתית

הוספת תגובה

• תרופה הומאופתית לכאבי ראש

אדית דניאל
    11/08/2009

שלום יוליה

לצערי לא אוכל להמליץ לך לקחת רמדי הומאופתית שלא עברה אישור של הומאופת מוסמך אחרי תשאול של שעתיים ופגישה בה הכאב שלך נילקח בצורה אישית והובדל ממאות סוגי כאבי ראש -ושעל פי זה נתנה לו רמדי הומאופתית לכאבי ראש

רמדי הומאופתית שלא הותאמה לך ספציפית באופן אישי זה מסוכן לא פחות מכול דבר אחר שלא הותאם לך אישית -ולו רק בגלל שלכאבי ראש יש המון סיבות -לכן אם את הולכת על להעלים את הכאב ראש בין אם זה עם רמדי הומאופתית שלא הותאמה לך אישית או על ידי אקמול

את בעצם מעלימה סימפטומים חשובים ואינפורמציה חשובה שאותה היה צריך לבדוק -כדי לגלות מהו מקור הכאב ראש

אם יש התפתחות מסויימת של גידול אפילו שפיר שלוחץ בתוך הראש - או מצב של הפרעת ראיה שמתפתחת או מצב של איבוד נוזלים שגורם לכאבי ראש. או מצב של שבץ מוחי קרב. ויש עוד אין ספור סיבות -אם את לוקחת משהו לא ספציפי ללא בדיקות שיגלו את הסיבה לכאב את יכולה לגרום לעצמך לנזק בלתי הפיך ואת מסכנת את חייך -בפרט כשמדובר בראש

גם אם תלכי לבדיקות ויעשו הכול כדי להבין ולגלות מהו המקור ולא ימצאו דבר -עדיין לא אמליץ לך על לקיחה של משהו לא ספציפי לך אותו ניתן לקנות בכול בית מרקחת הומאופתי ללא ביקור אצל הומאופת -כי את עדיין יכוהל לגרום לעצמך נזק בכך שאת לא מטפלת במקור ש הבעיה אלא מזניחה אותה ורק מנסה להעלים את הכאב

אני מקווה שהבהרתי את הנקודה
    כך שתסבימי איתי שהכי טוב שתגשי להומאופת ולבדיקות רפואיות לאבחן את סיבת הכאב ולתת רמדי הומאופתית מדוייקת לסיבה של הכאב שלך -ואם במידי מאוד כואב לך -נסי שלב ראשון לשתות מים אולי את פשוט איבדת המון נוזלים אם זוהי לא הסיבה והכאב מאוד וותיק -קבעי תור לרופא לבדיקות כולל CITI מוח. ובדיקות נוספות ובמקביל בואי לטיפול הומאופתי אמיתי ויסודי ואינדבידואלי לך
    .
    אשמח לעזור
    בברכה אדית דניאל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נא התייחסותכם....
    רותם
    04/08/2009

שלום רב
    האם ניתן לעזור ע"י הומאופתיה לגבר בן 33 אשר בגיל 18 בזמן שעשה בגרויות התעלף ולכן לא השלים את הבגרויות ולאחר מכן הסתגר מרבית השנים בבית הוריו, לא עובד, רק קורא רוב הזמן ומעתיק בכתב ידו את מה שהוא קורא בעיתונים. כל יום ישן בשעה שתיים בלילה ומתעורר בשתיים עשרה בצהריים , ויש לו טקסים די קבועים וחיים שבלוניים ומונטוניים, שזה כאמור קימה בצהריים, אכילת ארוחת בוקר, שמיעת מוזיקה, קריאת עיתונים, העתקה של מה שהוא קורה, הקלטת מוזיקה מהאינטרנט , אכילת צהריים, ובערב שוב מוזיקה ושינה בשתיים בלילה, וכך למעשה מרבית השנים, כאשר הוא חי על חשבון הוריו ואינו מחפש עבודה והוריו מכלכלים אותו מכל הבחינות כולל תשלום לביטוח לאומי.
    הבחור אינטלגנט, אוהב לקרוא ובעל ידע עשיר, אך אינו חי את החיים האמיתיים וזה מתסכל את הוריו ואת משפחתו. כי הוריו כבר מבוגרים ולא יוכלו לכלכלו לעד.
    הוא אינו מוכן לטיפול פסיכולוגי כלשהו וטוען שהוא נורמלי לחלוטין
    האם ניתן לעזור לו? יש לציין שטרם הנפילה בגיל 18 הוא היה בחור חרוץ בלימודיו
    איך ניתן לעזור לבחור שלא רוצה לעזור לעצמו?

תודה

לקביעת תור
    סגירה
    נא התייחסותכם....

הוספת תגובה

• לעזור לבחור

אדית דניאל
    11/08/2009

שלום רותם

כן המקרה של הבחור ניתן לשינוי עד כדי החזרתו לתפקוד מלא כפי שהיה בעבר
    באמצעות ההומאופתיה. הבעיה היחידה היא - האם הוא יסכים להגיע להומאופת

לעשות מעשה קוסמות ללא שיתוף פעולה מצידו זוהי קצת בעיה
    האם יש לו איזה שהיא בעיה פיזית קטנה או גדולה שמטרידה את מנוחתו -אולי ניתן באמצעות הבעיה הזאת בצורה עקיפה להביא אותו כדי לעזור לו בזה -ואז כול היתר גם ילקח בחשבון

מה דעתך?

אשמח לעזור

אדית דניאל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קול צרוד לאורך זמן
    חגי
    03/08/2009

שלום רב.
    מזה כחודשיים אני סובל מצרידות אשר החלה לאחר אירוע משפחתי בו כנראה התאמצתי מדי בדיבור. זו אינה פעם ראשונה שאני צרוד אך תמיד הצרידות נפתרה אחיר מספר ימים. לאחר בירור עם רופא התברר שיש לי יבלות במיתרי הקול.
    האם להומאופתיה יש פיתרון עבורי?

תודה!

לקביעת תור
    סגירה
    קול צרוד לאורך זמן

הוספת תגובה

• יבלות על מיתרי הקול

אדית דניאל
    11/08/2009

שלום חגי

בהומאופתיה ניתן לאזן את הגורם לבעיה של יבלות על מיתרי הקול
    ובכך לגרום לפתרון של הצרידות -האיזון הוא של הסיבה שנגרמה לבעיה להיווצר לשורש הבעיה
    היבלות הן רק התוצר לוואי -בכל מקרה בהומאופתיה יש פתרון -אך עדיין כול מקרה לגופו
    לא ניתן להבטיח דבר מראש -כול מקרה לגופו - 90% מהמקרים ימצאו פתרון בהומאפתיה לבעיה זו

אשמח לעזור
    אדית דניאל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבדלים
    רותם
    02/08/2009

שלום רב
    עבור פיסורה וצואה קשה קיבלתי מהומאופתית שהיא גם רופאה את הטיפול הבא
    3 טיפות פעמיים ביום מהדבר הבא:
    sepia 18CH
    SILICEA 18CH
    והכול בתוך 10ML
    במילים אחרות יש פה משהו מינרלי ומשהו מהחי
    האם זה מקובל בהומאופתיה?
    מה הבדל בין הומופת קלאסי להומאופת לא קלאסי?
    האם הם לא לומדים באותו בית ספר ?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה
    הבדלים

הוספת תגובה

• הומאופתיה קלאסית ללא קלאסית

אדית דניאל
    11/08/2009

שלום רותם

אינני יכולה לומר לך אם המרשם שלה נכון וטוב עבורך או לא
    כי אין לי מושג בפרטי המקרה שלך -ואין לי מושג כמה אינפורמציה היא קיבלה ממך ואיזה
    אם היית יושבת עימי היינו יושבות שעתיים וחצי ועל סמך כול הבעיות שלך בחיים
    לא רק על סמך העצירות והפיסורה הייתי מתאימה לך את מה שצריך

עקרונית אין בעיה לערבב משהו מהחיי ומשהו מהצומח

ההבדל בין הומאופתיה קלאסית ללא קלאסית היא כזאת
    קיימים בתי הספר לשני התחומים נפרדים לא לומדים את השיטה האחת והשניה באותו מקום לרוב

ההומאופתיה הקלאסית לא מקבלת בברכה את ההומאופתיה הלא קלאסית
    ההומאופתיה הצרפתית הלא קלאסית לא פוסלת את הקלאסית
    ההומאופתיה הקלאסית קובעת שמתן רמדי אחת בלבד חייב להינתן בכול פרק זמן לפציינט
    ההומאופתיה הצרפתית נוטה לערבב מספר רמדיס

יש וויכוח בשני התחומים לגבי היכולת של רמדי הומאופתית לעבוד באותו זמן לצד רמדי אחרת
    אך קיימים מצבים גם בהומאופתיה קלאסית בה לפעמים יתנו שני רמדיס יחדיו

אני באופן אישי התנסתי על עצמי בשתי השיטות ולמדתי את שתיהם -כשהייתי צעריה ועדיין אל ידעתי כלום על ההומאופתיה היגעתי לצבי ציפורניים שהיהי הומאופת לא קלאסי והוא נתן לי מספר רמדיס
    אחרי זה גיליתי והבנתי שיש עוד שיטה קלאסית ואותה הלכתי ללמוד

היום אני באופן אישי פועלת על פי החוק היחידי בעיני אותו ניתן לאמץ רק אחרי שישי לך המון ידע וזה -החוק האלוהי -שמראה לי מהי תמונת המצב של הלקוח ומה היא דורשת ממני לתת לו -אם למשל כמו במצבים של נערות ובחורות אנורקסיות שמגיעות אלי על סף מוות -לפעמים אם אני לא אתן יותר מרמדי אחת באותו זמן -לפעמים פשוט לא אציל את אותה בחורה

כי כשהמוות קרוב לפעמים צריך לעשות פעולות החייאה מורכבות יותר מנתינת רק רמדי אחת
    אבל בעיקרון הנושא והדיון הזה מה טוב ומה לא -לדעתי הוא דיון ארוך שנים
    כול שיטה מצאה שהיא עוזרת -וכול אדם שמתמחה בשיטה שפועלת שנים ארוכות מצליח לעזור בתחום התמחותו על סמך כמות הידע והניסיון שצבר -כך שלדעתי לא ניתן לפסול משהו לפני שלומדים ומתנסים בו

ואשמח לעזור
    אדית דניאל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך..............

רותם
    15/08/2009

שלום רב
    תודה על תשובתך המפורטת
    אגב מה כוונתך החוק האלוהי על פיו את פועלת? האם זהו משהו על טבעי?

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החוק האלוהי

ד``ר אדית מרלין דניאל
    16/08/2009

כן אני מתעסקת גם עם כוחות עלטיבעים עימם נולדתי - ומשתמשת בהם לקידום כל אדם ומקרה.

אך הכוונה שלי היתה שאני פועלת בהתאם לדרישות המקרה - והדרישות תמיד באות מגבוה
    כל מקרה דורש פיתרון שונה ומורכב יותר או פחות - כפי שאלוהים מכתיב אותו

הבנת האדם - זוהי הבנה של השפה האלוהית - כי אנו נוצרנו מתוך שפה -אותה צריך להבין כמו
    את הקודים של היצירה האלוהית של האדם - כמו טכנאי שמבין שפת מחשב ולכן יודע לתקן תקלות בתוכנת המחשב -אך יש כול מיני טכנאים כול אחד בדרגה אחרת לגמרי
    טכנאי אחד ידע לפתור בעיות מאוד סבוכות שאף אחד אחר מאלו העובדים עימו לא ידעו
    זה קשור לדרגת הנשמה הידע והידע המולד שלך כמרפא-מרפא הוא טכנאי של נשמות

כמו כן אין לשכוח שזה שיוצר עבורנו את כל סוגי המכשולים הבעיות והמחלות - שהן תהליך הלימוד בדרך לההתפתחות אישית ואנושית - הוא האלוהים -והוא זה שגם נותן את כל התשובות והפתרונות בסופו של יום. אצלו בידיו יש גם את המנעול וגם את המפתח.

כדי לטפל בכל סוגי הבעיות של אנשים בצורה מדוייקת - צריך קשרים טובים גם לכוחות עליונים.

מקווה שזה מסביר קצת את מה שאמרתי
    ואשמח לעזור לכל בעיה באופן אישי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איסורים בעט נטילת תרופה הומאופתית
    זוהר
    02/08/2009

רציתי לשאול מדוע יש איסור על שתיית אלכוהול או שימוש בסמים קלים בעט נטילת תרופות
    הומאופתיות
    וכיצד זה יכול לפגוע בי או בהצלחת הטיפול
    מה הכמות המותרת לשתייה בעט נטילת תרופות
    תודה רבה מראש

הוספת תגובה

• אלכוהול סמים והומאופתיה

כרמית ברלין
    02/08/2009

הי ותודה על פנייתך,
    בלי להשמע מטיפה - בוא נתחיל ונאמר, ששתיית אלכוהול מרובה היא לא בריאה, באופן כללי. שלא נדבר על סמים, קלים או קשים, שמזיקים לבריאות , מערפלים את המוח ומפריעים בתפקוד העתידי, בכל רמות החיים, בלי שאדם מודע או יודע שזו הסיבה. הנזק שנגרם תחת סמים קלים, הוא לשנים.
    בהקשר להומאופתיה, הומאופתיה היא טיפול עדין מאד, הרמדי (התרופה ההומאופתית) עשויה מחומר מן הטבע שעבר דלולים רבים במים, עד שלא נותרה בו מולקולה אחת של חומר, מה שנשאר בו הוא ברמת הזכרון של החומר, משהו שהוא יותר רוחני מחומרי. האופן שבו היא פועלת על הגוף שונה לחלוטין במהותו מתרופה קונבנציונלית או טבעית אחרת. בשל עדינותה הרבה, דברים רבים יכולים לפגוע בפעילותה וביעילותה. כגון: קפאין, ריחות חזקים, משחות סיניות חזקות, חומרים כמו קמפור, סמים ואלכוהול.
    מה שזה אומר בגדול, שאם תשתה אלכוהול בכמות רבה, ותעשן סמים, ההומאופתיה לא תעבוד עלייך, ושום הומאופת לא יוכל לעזור לך... במידה מסויימת אתה דופק את עצמך וחבל.
    כמות האלכוהול המותרת, היא ברמת הנורמה- איזו כוס יין (לא וודקה ולא משקאות חריפים... ובטח לא סמים), פעם בשבוע בכיף.
    תחשוב על זה!!!!
    בהצלחה
    כרמית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחלת עור בקרקפת לילדה בת 10
    נעמי
    02/08/2009

שלום.
    ביתי בת העשר סובלת ממחלת עור בקרקפת הנקראת:
    pityriasis amiantacea

אנחנו מטפלים בה בתכשירים אגרסיביים למדי שניתנו ע"י רופא העור והמצב משתפר ואח"כ חוזר לקדמותו. בקרקפת מופיעים אזורים של "קשקשת", למעשה אין אלו קשקשים אלא חלקי עור שנשארים על השיער ומתקבל הרושם של שיער מוזנח ושמנוני.

האם קיים טיפול הומיאופתי לתופעה הזו והאם כמובן הוא עוזר....

בתודה מראש,
    נעמי

הוספת תגובה

• קשקשת

אדית דניאל
    11/08/2009

שלום נעמי

בהומאופתיה קיים לבעיה זו תיקון מלא
    ולמרות זאת - כול מקרה לגופו

אני הייתי משלבת לה הומאופתיה יחד עם ניקוי רעלים והתאמת תזונה
    זה מה שאני עושה במקרים מהסוג הזה

אצלי לפחות ראיתי ב 85% מהמקרים הדומים לזה
    החלמה מלאה ללא צורך בטיפול נוסף

אשמח לעזור
    אדית דניאל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הריון מלווה בבחילות קשות והקאות מרו
    חסויה
    01/08/2009

שלום רב, אישתי שבוע עשירי. הריון תאומים. סובלת מבחילות קשות והקאות מרובות. במהלך השבוע אנחנו נאלצים לגשת למיון לקבלת נוזלים וזופרן.

האם יש משהו לסייע ????

הוספת תגובה

• דחוף להומאופת!!!!

כרמית ברלין
    02/08/2009

הי ותודה על פנייתך,
    הומאופתיה יכולה לעזור מאד למצבה של אישתך. חשוב שתיגש להומאופת קלאסי מוסמך, עם המלצות.... הוא יוכל לעזור לה והתוצאה תחת הומאופתיה היא מהירה מאד, תוך כמה ימים ואפילו כמה שעות.
    הייתי שמחה לעזור, אבל אני צריכה ללדת כל רגע בעצמי....
    צור קשר, אתן לך המלצה חמה הקרובה לאיזור מגורייך.
    בהצלחה ומזל טוב
    כרמית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לימודים
    רותם
    31/07/2009

שלום
    איזה בית ספר הכי טוב ללימודי הומאופתיה ושיש לו שם טוב בזמן חיפוש עבודה?

תודה

לקביעת תור
    סגירה
    לימודים

הוספת תגובה

• בתי ספר הומאופתיים

כרמית ברלין
    02/08/2009

הי ותודה על פנייתך,
    בית הספר של שלומי זילברמן. תנסי להקליד באינטרנט. אם תתקלי בבעיה, צרי קשר ואנסה לסייע.
    בהצלחה כרמית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך...

רותם
    02/08/2009

תודה על תשובתך
    אגב הבנתי שבטיפול הומאופתי אסור להיות קרובים לריחות חזקים

לאחרונה בני בן השנה התחיל טיפול בגלל אלרגיה
    אני שמה על עדן החלון (בכל החדרים) כמה טיפות של גרניום בגלל שזה עוזר לנו נגד יתושים
    אחרת הם "אוכלים" את הילד וזה הדבר היחיד שעזר לנו.
    האם זה יכול להפריע לטיפול?

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ריחות חזקים

אדית דניאל
    11/08/2009

שלום רותם

אני חושבת שאם הריח לא נורא נורא חזק -זה לא ינטרל וחשוב לא פחות שהוא ישן טוב ללא יתושים
    אתם גם יכולים לנסות אולי להרגיל אותו לקילה -רשת כזאת שקונים בחנות למטייל בדיגינגוף.
    אני באופן אישי יושנת בקיץ רק עם קילה ויש לי קיץ נפלא ללא עקיצות וייתושים

את גם יכולה לבדוק אחרי חודש אם יש שיפור במצבו עם הרמדי
    ואם אין בכלל שיפור ניתן לחשוב שאולי זה בגלל הריח -אבל אולי גם לא

אשמח לעזור
    אדית דניאל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החלפת רמדי
    יעל
    29/07/2009

לאחרונה פמיתי לטיפול עקב דיכאון לידהץ

בהתחלה ניתנה לי רמדי calc carb במינון של 10 טיפות ברבע כוס מים פעם ביום , זה מאוד עזר , והרגשתי מצוין ואפילו שאני יוצאת מזה, לאחר שלושה שבועות ביקשתי להיפגש עם המטפלת כי נזכרתי בדברים נוספים שרלא אמרתי ואוליי היו מהותיים לטיפול , ובעקבות זאת החלפתי לרמדי sepia באותו מינון , הרגשתי בסדר גמור אלא שאחרי כ12 יום התחלתי להרגיש לא טוב ,כאילו כל הסימפטומים חזרו ,חרדה להיות עם הילדה לבד,הרגשתי כבולה בטיפול בה והפסקתי להנות ממנה ,מין ניתוק רגשי לא נעים נאמר לי ע"י המטפלת המדהימה שלי לעלות למינון של פעמיים ביום ואם אין שיפור להפסיק .
    כיון שחל שיפור המשכתי .

מס' שאלות:
    האם ניתן להחליף בין רמדי ללא בעיה מבחינת אפקטיביות הטיפול? כיון שהמטלת רצתה לתת לי רמדי אחר במידה והייתי ממשיכה להרגיש לא טוב.
    האם את יכולה לתת לי הסבר קצר על התרופות הנ"ל ?
    מה דעתך באופן כללי ?

לקביעת תור
    סגירה
    החלפת רמדי

הוספת תגובה

• דכאון לאחר לידה

כרמית ברלין
    31/07/2009

הי ותודה על פנייתך.
    ראשית אני רוצה לעודד אותך שאכן הומאופתיה זו הדרך הנכונה לטפל בבעייתך. אני בטוחה שתצאי מזה ועוד יגיעו ימים טובים את תראי....
    לגבי שאלתך אני אענה בזהירות ומקווה שתביני. לגבי דעתי הכללית.
    הבעיה הנפוצה ביותר אצל הומאופתים (בעיקר אלה שלא מנוסים) היא, שדווקא בפעם הראשונה שהם פוגשים במטופל, הם נותנים לו רמדי נכונה. ואז קורה משהו והם מתבלבלים ומחליפים רמדי.
    אופן הטיפול ההומאופתי הוא כזה, שלאחר הפגישה הראשונה עם המטופל, ההומאופת רואה אותו שוב לאחר חודש וחצי. בין לבין, הם משוחחים בטלפון על התפתחויות הטיפול. הסיבה לכך היא שזה פרק הזמן הדרוש להעריך את המצב ולהבין מה עשתה הרמדי ואם עשתה בכלל.
    מה שלדעתי קרה אצלך, ושוב אני נזהרת בלשוני, הוא שהרמדי הראשונה התאימה ועבדה, הגעת להומאופתית והצגת לה סימפטומים אחרים שבילבלו אותה וגרמו לה להחליף רמדי. ואם ההומאופתית שלך הייתה סבלנית, היא הייתה מבינה שלא מחליפים רמדי שאדם מרגיש איתה שיפור, וגם לא מחליפים רמדי אחרי שבועיים, לא כי זה מסוכן או משהו כזה, פשוט כי צריך סבלנות ולחכות ושבועיים זה לא מספיק בשביל להחליט אם רמדי עבדה או לא.
    זו דעתי הכללית. לגבי החלפת רמדיס - אין אם זה בעיה. ולגבי הרמדיס sep ן-calc .
    אסביר לך בקצרה כי אפשר לדבר על כל אחת מהן 4 שעות....
    sep - היא רמדי שהמקור ממנה עשו אותה היא דיונון.
    calc - היא רמדי שהמקור ממנה עשו אותה היא השכבה הפנימית הלבנה של הצדף.
    לכל אחת מהרמדיס איפיונים שונים.
    בהצלחה
    כרמית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תרופות המאופטיות
    עדן
    19/07/2009

לפני בערך 2 חודשים היתה לי אלרגיה(והיא עדיין נשארה אך פחות גרועה)
    אמא שלי לא רצתה שיזריקו לי זריקות ולכן פנינו לטיפול המאופטי עבר כחודש ואמא שלי אמרה שכבר כדי להפסיק עם האמופתיה כי חל שינוי די גדול באלרגיה השאלה שלי היא אם היה נכון להפסיק עם הטיפול האמופתי או שהיה כדי להמשיך?

לקביעת תור
    סגירה
    תרופות המאופטיות

הוספת תגובה

• אלרגיה

כרמית ברלין
    31/07/2009

הי ותודה על פנייתך.
    אני לא הייתי מפסיקה את הטיפול כרגע בשום אופן!!! הומאופתיה זה לא רפואה, נותנים משהו וזה נעלם, צריך לחכות ובמקרים של אלרגיה לחכות יותר זמן. מה שיקרה אם תפסיק, זה שהכל יחזור כפי שהיה בהתחלה ואז אמא שלך תגיד שהטיפול לא עזר.. אתה צריך להסביר לאימך שהיא תעשה טעות אם תפסיקו כרגע. אני משערת שאם תהיה תחת הטיפול מספיק זמן (שאין לי מושג כמה זמן זה כי אני לא מכירה אותך), האלרגיה תעלם לגמרי והסיכוי שלה לחזור שוב יהיה אפסי. כרגע זה מוקדם מדי.
    צריך סבלנות. אם אמך רוצה הסבר מפורט, אנא קשר אותה איתי אשמח לדבר איתה ולהסביר לה.
    בהצלחה כרמית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה