מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- המלצה הומאפתיתאפרת17/07/2009
אני גרה בהרצליה והייתי מבקשת המלצה על הומאפתית טובה באזור הרצליה רעננה
יש לי שני ילדים קטנים 1.5 ,4 עם בעיה של מערכת חיסונית חלשה . הם חולים הרבה ומקבלים לפחות 4 פעמים בשנה אנטביוטיקה .
שניהם סובלים הרבה מחום , דלקות גרון בעיקר , אציין שניהם הולכים לגן .
לפני כחודשיים הייתי אצל הומאפתית ו קיבלתי טיפול לילדים אבל בגלל המרחק הייתי מעדיפה מישהי קרובה אלי .
שאלה נוספת - מאחר וכבר קיבלתי רמדי האם בכלל כדאי לי לעבור למישהו אחר
אני כרגע גם לא יכולה להגיד אם זה עזר או לא כי את זה אבחן לאורך השנה אם וכמה פעמים הם יהיו חולים לעומת עד קבלת הרמדי .
תודה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המלצה
כרמית ברלין31/07/2009הי ותודה על פנייתך,
לגבי מעבר בין הומאופתים. רצוי, (אם ההומאופתית אכן עזרה, ואין צורך להמתין עד החורף...ניתן לבחון זאת לא רק על פי מצב גופני כי אם על פי קריטריונים נוספים גם כן.) אם הטיפול שלה אכן עזר, שווה לעשות את המאמץ וכן להמשיך עם אותה אחת.
אני מקבלת בכ"ס אם זה מתאים לך אם את רוצה בכל זאת מישהו אחר. שלחי לי מייל ואנסה לעזור לך בהמלצות.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול הומאופתי ללא תשאול???גלינה15/07/2009
בני בן 4 סובל מאטופיק דרמטיטיס מיום שנולד. רק עתה פנינו להומאופת. הביקור אצלו לקח 2 דקות. הרופא העיף מבט על העור וישר נתן לנו 2 תרכובות רמדי לנטילה לסרוגין. מיד עם תחילת הטיפול התחילה החמרה נוראית בגרד. הפסקנו את הטיפול לשבועיים וכעת מתחילים שוב. ושוב - חלה החמרה.
1. האם הגיוני שקיבלנו טיפול ללא שום תשאול?
2. האם הגיוני להמשיך את הטיפול אע"פי שחלה החמרה?
אנו ממש אובדי עצות והילד סובל מאוד. מה לעשות???????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אטופיק דרמטיטיס
כרמית ברלין31/07/2009הי ותודה על פנייתך.
ראשית, האם ניגשת להומאופת קלאסי???? לפי דברייך לא. כיוון שהומאופת קלאסי היה כפי הנראה נותן לך רמדי אחת. (תרופה הומאופתית) ולא שתיים יחד.
לגבי משך זמן התשאול ולגבי התשאול עצמו.
כמובן שצריך להבין את תמונת המטופל ומאפייניו הייחודיים בכל הרמות טרם נותנים לו רמדי, כיוון שהטיפול ההומאופתי הוא טיפול במכלול של האדם ולא נקודתית בבעיה או במחלה. גם כשמדובר בתינוק קטן או בילד עדיין יש מה לברר ולשמוע מההורים לגבי אופיו, ומאפייניו כאדם. התאמת הרמדי היא בהתאם לכך.
ישנם מטפלים מיומנים מאד, שלא זקוקים לשעות של תשאול בכדי לדעת מה לתת. אבל הם בכל זאת זקוקוים לתשאול מסויים. נראה לי שהמטפל שהלכתם אליו, לא הומאופת קלאסי, ולכן דרך הפעולה שלו היא לטפל נקודתית בבעיה, כמו רופא.
לגבי החמרות - צריך לדעת איך לתת את הרמדי ובאיזה פוטנץ (מינון) בהתאם לאיך שנראה האטופיק, בכדי למנוע אותן או לצמצם אותן. לפעמים החמרה היא מבורכת ולפעמים מעידה על פוטנץ לא נכון, רמדי לא נכונה, או טיפול לא נכון.
אם את שואלת מה לעשות? לברר אם הומאופת קלאסי? אם הילד סובל, יש הומאופתים נוספים.....
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איפה אפשר לקרוא על הרמדיהדס15/07/2009
שלום, לאחרונה עברתי טיפול הומאופתי מאוד מוצלח, הייתי מאוד מעוניינת לברר קצת יותר פרטים על הרמדי שניתן לי, היכן אוכל לקורא על כך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חומר על רמדי
כרמית ברלין31/07/2009הי ותודה על פנייתך,
המלצתי הגורפת אלייך, היא לא ללכת ולקרוא על הרמדי, כיוון שאם אין לך רקע או הבנה בלימודי הומאופתיה, תתקשי להבין את ההקשר בין הרמדי לגביך. ואל ת ע לב י..... אני בטוחה שאת אינטיליגנטית מאד גם בלי להכירך. חומר על רמדי יכול להכיל מידע רב בכל מיני מישורים, וצריך להבין הומאופתיה קצת יותר לעומק בכדי להבין מה ולמה בחר ההומאופת את הרמדי הספציפית עבורך. בחירת הרמדי ע"י ההומאופת מבוססת בין היתר על מאפייניך הייחודיים וכן גם על הרגשתו ותצפיתו של ההומאופת כשאת ישבת מולו. הקריטריונים לבחירת הרמדי הם לא יבשים.
את כן יכולה לקרוא ולהנות מחומר שקשור במקור ממנו הרמדי עשויה. כולל מיתולוגיה (אם יש), סיפורי עמים וכו....
בכל אופן אם תקלידי את שמה המלא של הרמדי באינטרנט, תוכלי למצוא עליה כל מה שתרצי.
בהצלחה.... וסליחה על התשובה המאוחרת....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקות/זיהומים בשתןליאת14/07/2009
שלום רב.אני בת 35, מזה כ-4 חודשים שיש לי בן זוג קבוע ומאז בכל פעם שאנו מקיימים יחסי מין או כשאני מאוננת וכו' נהיה לי אחר"כ דלקת/זיהום חריף בשתן.זה מתחיל להשפיע על הכליות.אני לוקחת המון אנטיביוטיקות בגלל זה.אני לא יכולה כבר להתמודד עם זה ואני לא רוצה שזה ישפיע על הקשר שלי עם בן זוגי.האם אפשר לפתור אחת ולתמיד את הבעיה הזו? אין לי מושג מה הטריגר שגורם לכך ובעבר מעולם לא סבלתי מתופעה כזו.תוך כמה זמן טיפול יכול להתחיל להשפיע?יש לציין שאני מקפידה מאוד על הגיינה וכך גם בן זוגי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זיהומים בשתן
כרמית ברלין14/07/2009הי ותודה על פנייתך,
האם שוחחנו בטלפון היום????
כרמית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה ושאלה נוספת
ליאת14/07/2009אכן שוחחנו היום בטלפון ואני חייבת לומר לך המון תודה על היעוץ, הסובלנות והעזרה.שיחתנו מאוד סייעה לי והרגיעה אותי.אודה לך אם תוכלי לענות לי על עוד שאלות קטנות שמטרידות אותי באותו הקשר כמובן.במידה והבעיה היא אנטומית כלומר אני צרה מדי וכו' וכתוצאה מהחיכוך בעת קיום יחסי המין הדלקות נוצרות, האם עדיין ניתן יהיה לפתור את הבעיה? האם לטיפול שקבענו כדאי להביא בדיקות רפואיות אחרונות שערכו לי בזמן האחרון?אשמח אם באמת יתפנה לך מקום לטיפול ביום ו'
(-: ועד אז שוב תודה מקרב לב על הכל, אני מאוד מעריכה את זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת בלחמית בתינוקשירה13/07/2009
שלום, בני בן שבעה חודשים סובל מדי פעם מדלקת בלחמית, אודם והפרשה, קיבל בפעמים הקודמות טיפות עיניים אנטיביוטיות, הפעם החלטתי לנסות משהו אחר, חליטות קמומיל לא עוזרות, האם יש טיפות הומאופתיות שניתן לרכוש ואם כן אז היכן? מה האופציות לטיפול בגיל כזה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת בלחמית
ראשית טיפול הומאופתי מתאים לכל גיל ולכל בעיה. החל מתינוק בן יומו, ילדים,מתבגרים, מבוגרים ונשים הרות.
לגבי הטיפות ההומאופתיות - ההסתכלות ההומאופתית היא מאד עמוקה, גם כשמדובר בתינוק קטן. אנו מסתכלים על המכלול של האדם ומאפיינו הייחודיים ובהתאם לכך אנו מתאימים לו את הרמדי (שם כללי לתכשיר ההומאופתי).
אין לנו רמדי ספציפית לדלקות עיניים, כשם שאין לנו רמדי ספציפית לאסטמה או לברונכיט. יש לנו רמדי הומאופתית שמתאימה באופן ייחודי לאדם היושב מולנו.
לכן, אין לי תשובה לגבי איזה טיפות וכו'... עלייך לגשת להומאופת קלאסי מוסמך, שיראה את הילד ובהתאם למאפייניו יתאים לו את הרמדי המתאימה לו.
אשמח לעזור
בהצלחה כרמית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רכשתי תמצית הומאופתית בבית מרקחתאני12/07/2009
לצורך איזושהי בעיה שאני סובלת ממנה, אבל שכחתי לשאול את הרוקחת אם אני אמורה לבלוע ישירות את הטיפות או למהול אותן במים. היום לקחתי 2 טיפות לא מהולות והטעם היה ממש מר וחזק. אודה לעזרתכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לשאול אם לוקחים זאת עם האוכל
אני13/07/2009או שמא על בטן ריקה. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאופן הלקיחה.
כרמית ברלין14/07/2009לגבי אופן נטילת הרמדי ההומאופתית - יש ליטול אותה 20 דק לפני או אחרי אוכל, כשהפה נקי מטעמי
שוב בהצלחה
כרמית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך.
אני15/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמציות הומאופתיות????
בהנחה שאת מקבלת הומאופתיה קלאסית - אין דבר כזה תמציות הומאופתיות, יש רמדיס הומאופתיות (= שם כללי לתרופות הומאופתיות) הסיבה שאני מעירה את תשומת ליבך היא שברמדי ההומאופתית אין כבר חומר, כיוון שהחומר הראשוני ממנו הכינו את הרמדי עבר תהליך של דילול וניעור מס רב של פעמים כך שלא נשאר שם חומר. לעומת תמציות, שכשמו כן הוא.
לגבי אופן לקיחת הרמדי, עליך להיוועץ ברוקח/ בהומאופת שרשם אותה עבורך, כיוון שיש משמעות שונה (לפחות בהומאופתיה קלאסית) אם הרמדי מהולה או לא.
בהצלחה
כרמית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הומאופתיה לזרוז לידהלילך07/07/2009
רציתי לדעת מהי התרופה CIMI , האם יכולה לעזור בזרוז לידה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר cimicifuga
cimicifuga היא רמדי שיכולה לסייע במצבים שונים, ביניהם זירוז לידה, אך לא רק היא.
בכל אופן אני ממליצה לך לעשות זאת בליווי צמוד של הומאופת.שבהתאם למצבך בכל רגע נתון ידע מה לעשות, איזה רמדיס נוספות להוסיף, איזה מינונים לתת וכו'...
אשמח לעזור, יש לי נסיון בזה.
בהצלחה ולידה קלה -
כרמית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון וטחוריםענת28/06/2009
שלום,
מה ניתן לעשות במקרה של טחור חיצוני טרומבותי שיצא לי בשבוע 21 להריון?
כמה זמן זה עלול להמשך עד לספיגת הטחור??
אנא תשובה מהירה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טחורים והומאופתיה
כרמית ברלין29/06/2009הי ותודה על פנייתך,
מה שאפשר לעשות בכדי לסייע, זה להגיע לטיפול אצל הומאופת קלאסי.
הומאופתיה היא שיטת טיפול יעילה ועדינה, והעיקר - לא מסוכנת, שמטפלת בכל עניין ודבר. ןמביאה את המצב לידי ריפוי מהשורש.
לגבי משך זמו השיפור - לא יהיה מקצועי מצידי לצפות מראש, אבל מנסיוני במצבים אלה ניתן לחוש בשיפור די מהיר במצב.
אשמח לעזור
כרמית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פתרון לעצירותטל27/06/2009
היי אני סובלת מעצירות מספר שנים , ולעיתים שותה תה הנקרא "סודות המזרח" האם אפשר לטפל בעזרת הומופתיה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עצירות והומאופתיה
כרמית ברלין29/06/2009הי ותודה על פנייתך,
הומאופתיה היא ה-דבר, לטיפול במצבים של עצירות. הומאופתיה היא שיטת טיפול שאינה מטפלת במחלות או בבעיות באופן נקודתי, כי אם באדם כמכלול. ההתייחסות לבעיה איתה מגיע האדם לטיפול, היא כאל ביטוי חיצוני למשהו פנימי ועמוק יותר. ההומאופתיה מטפלת בבעיה מהשורש וגורמת לריפוי תמידי. כמו כן, היא מטפלת בעוד מישורים באדם וגורמת לשיפור ושינוי בכל הרמות.
בלי לפגוע ברפואה הסינית או במוצריה, תה מכל סוג שהוא, לא פותר ולא יפתור את הבעיה מהשורש.
מנסיוני בטיפול באנשים שסבלו מעצירות, יש אחוזי הצלחה רבים תחת הטיפול ההומאופתי.
אשמח לעזור
בהצלחה כרמית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנקומפרזיסענת21/06/2009
שלום. בתי בת 6 סבלה מגיל חודשיים מעצירויות כרוניות ומפסורה. עברנו סבל בל יתואר ולשמחתנו הוא נפסק בגיל4 והיא נגמלה מהחיתול. אולם מאז נתקלנו בבעיה חמורה וקשה לא פחות והיא המנעות מעשיית צרכים. הילדה מתעקשת לא לעשות את צרכיה והדבר הוא קשה מנשוא. היא מתלכלכת לעיתים קרובות ועליי לציין שכיום אין לה כאבים כלל כפי שהיה בעבר אלא פשוט עקשנות ודחייה. ניסינו הכל כולל טיפול פסיכולוגי אולם ללא הועיל אשמח לפתרון / משהוא שיעזור להתמודד עם בעיה זו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הומאופתיה כפתרון
כרמית ברלין24/06/2009הי ותודה על פנייתך,
הומאופתיה היא ה- שיטה שיכולה לעזור לבתך. הבעיה הזו מוכרת לי מקרוב ומנסיוני, ילדים שבאו אלי לטיפול וסבלו מהבעיה הזו השתפרו מאד.
הומאופתיה היא שיטת טיפול שעוזרת לאדם בכל הרמות, אין אנו מטפלים בבעיה או במחלה באופן נקודתי, גם אין לנו רמדי הומאופתית (תרופה הומאופתית) עבור בעיה סציפית, אנחנו מסתכלים על האדם כמכלול וההתייחסות שלנו לבעיה איתה בא האדם היא כאל ביטוי חיצוני למשהו פנימי ועמוק. הומאופתיה היא שיטת טיפול עדינה ויעילה שפותרת בעיות מהעומק. היא לא מסוכנת והיא חסרת תופעות לוואי.
אני מייעצת לך להגיע לטיפול הומאופתי אצל הומאופת מוסמך, הבעיה הזו יכולה להיפתר בעזרת הומאופתיה.
אשמח מאד לעזור - כרמית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרהלילך18/06/2009
שלום אני בת 24
אני סובלת מחרדות שמתבטאות בלחץ כאבי ראש ורעידות צוואר תפוס
התחלתי לקחת רסקיו צמחי באך טיפות
שאלתי היא במשך כמה זמן בשבוע אפשר לקחת את זה ואם זה לא מסוכן ויכול לעשות נזק יותר
אשמח אם תענו לי בהקדם
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רסקיו
כרמית ברלין24/06/2009הי ותודה על פנייתך,
מנסיוני רסקיו רמדי, השייכת לפרחי באך ואינה רמדי הומאופתית (=תרופה הומאופתית), אינה הפתרון העמוק והנכון לבעייתך. תחת טיפול הומאופתי, ההומאופת בהתאם למאפיינים הייחודיים שלך מתאים לך רמדי הומאופתית, שמטפלת בעומק של הבעיה. ופותרת אותה מהשורש.
את זה רסקיו לא יעשה.
אני מייעצת לך דווקא ללכת על הומאופתיה, מנסיוני במקרים האלה זה הפתרון.
בהצלחה ואשמח לעזור לך
כרמית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- Nitruc Acidתמר17/06/2009
שלום רב,
רציתי לברר היכן אני יכולה למצוא חומר על הרמדי הזו?
האם אתם יכולים להפנות אותי או להרחיב את ידיעותי?
בתודה מראש
תמר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חומר על רמדי הומאופתית
כרמית ברלין29/06/2009הי ותודה על פנייתך. הרמדי היא nitric acid ולא nitruc acid.
ניתן למצוא חומר באינטרנט, תקלידי בגוגל את שמה. בכל אופן אני לא מציעה לך לעשות זאת, כיוון שאם הסיבה שאת מבררת היא שקיבלת רמדי זו תחת טיפול, המידע שתקראי לא יספק אותך או יגרום לך להבין למה קיבלת אותה. בשביל זה את צריכה להתייעץ עם ההומאופת שלך ולבקש שיסביר לך מה היו הקווים המנחים באישיותך שגרמו לו לבחור דווקא ברמדי זו.
כרמית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הכנת תמצית אםאהרון09/06/2009
אני מטפל ובדרך כלל רושם מרשם להכנה בבית מרקחת.
כעת אני רוצה להכין בעצמי הכנה המאופתית מפרי מסויים. אבקש הכרכה מעשית להכנת תמצית האם מן הפרי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לאהרון
ד''ר בועז רון11/06/2009שלום אהרון
גם אנו נוהגים להכין הכנות הומאופתיות מחומרים שונים כמו חיסונים, תרופות וכו', אלא שאני נוהג לשלוח את החומר לבית מרקחת מיוחד שמתמחה בעשייה מדויקת זו.
ממליץ לפנות לבית מרקחת ירקונים 03-9301028.
צריך להבין שבהכנה עצמאית לא ניתן לדעת מהי הרמדי שהתקבלה, על מה תשפיע וכו'. יש בהומאופתיה תהליך מדויק בשם פרובינג שבוא משלימים פרטים אלו.
לא מומלץ לקחת תרופה הומאופתית ללא פיקוח ומעקב של הומאופת.
יום טוב
ד"ר בועז רון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- atopic dermatitsדנה08/06/2009
שלום רב, בני בן 5 חודשים אובחן כסובל מאטופיק דרמטיטיס ללא סיפוקר משפחתי ובהנקה מלאה.
בביקור אצל הומאופטית קיבלתי תרופה ע"מ לתגיע לילד דרך חלב.
מטפלת המליצה להפסיק כל הקרמים - אטופיק קלייר גרם לשיפור(קרם לא סטרוידי) ו קרם לחות.
בנוסף המליצה לקצר אבטיות - שאני ראה שיש שיפור אחרי אבטיות - כתמים נעשים פחות אדומים.
מה הגיון לא להרטיב את העורת האם גם קרם לחות פשוט מפריע לטיפול?
כמה זמן צריך לחכות עד שרואים תוצאות הטיפול? יכול להיות שתרופה שקיבלתי לא תתאים? ואז עד להחלפת תרופה עור יכנס למצב עד יותר גרוע? תודה על תשובתך!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אטופיק דרמטיטיס
כרמית ברלין08/06/2009הי ותודה על פנייתך, בקשר לשאלותיך כלהתשובות יכולות להיות נכונות וגם לא.
לגבי אמבטיה, אני חושבת שהכל אינדווידואלי וצריך לעשות מה שעושה טוב לילד. כן חשוב -לא להשתמש באמבטיה בסבון רגיל/בבלנאום. חשוב דווקא להשתמש בסבון אורגני, אותו ניתן לרכוש בכל בית טבע, כי בסבון רגיל יש חומר LSL אשר עלול להגביר את הגירוי בעור.
לגבי מריחת משחות, אני מסכימה עם הגישה של "כמה שפחות". כיוון שהמשחות גורמות לדיכוי של העור ולא של ריפוי, האשליה המתקבלת היא שהעור בשיפור, אבל למעשה העור עובר סוג של דיכוי ודחיסה של המחלה פנימה לרבדים עמוקים יותר באדם, ואז מתחילות בעיות נשימה....
לגבי השאלות האחרות, אני ממליצה למטופלי להמתין 6 שבועות לקבלת תוצאות, יש שאצלהם זה פחות זמן. וכן יש אפשרות שהתאמת התרופה לא תהיה מדוייקת ועד החלפת הרמדי תהיה החמרה, יכול להיות שגם לא יקרה כלום והמצב פשוט לא ישתפר.
זו הסיבה ביניניו, שצריך לגשת לטיפול אצל מישהו שהוא מוסמך, מנוסה ובעל המלצות, כך רוב הסיכויים שהרמדי הנכונה תיבחר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיתרון לעייפות וחוסר אנרגיהדנה06/06/2009
שלום,
אני בת 30 פלוס, סובלת מזה שנים רבות מעייפות כרונית, חוסר אנרגיה לבצע מטלות לעיתים תכופות, לפעמים גם חוסר ריכוז והפרעות זיכרון. האם אוכל למצוא תשובה לבעייתי בטיפול הומאופתי?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לדנה
ד''ר בועז רון11/06/2009שלום דנה
תלונותייך לא נדירות כלל, מניסיוני קיימת הצלחה רבה במתן מענה לקשיים אלו.
כפי שכתבנו רבות, הטיפול מטפל במכלול האדם כך שמביא לריפוי כל דבר שאיננו בקןו הבריאות.
תלונותייך מרמזות על יציאה מאיזון, בכל גיל ובפרט בגילך הצעיר
יום טוב
ד"ר בועז רון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)