מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דלקת ריאות ואסטמהאמא מודאגת11/03/2009
יש לי ילד בן שנה וחצי והוא סובל מקוצר נשימה ומטופל כרגע באינהלציות ואנטיביוטיקה+ותרופות האם יש אפשרות לעזור לו בצורה טבעית, מאוד קשה לו להתגבר על התקררות קטנה וזה הופך לצפצופים מהריאות ולטיפול יותר אינטנסיבי כמו לדוגמא סטרואידים... האם יש דרך לעזור לו בצורה הומאופטית? תודה אנו גרים באשדוד אם יש הומאופטי מקצועי באשדוד?אם לא אז נהיה מוכנים לנסוע עד ת"א למען בני..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הומאופת באשדוד
כרמית ברלין16/03/2009הי ותודה על פנייתך,
אנא צרי איתי קשר בנייד או במייל המפורסם בפורום. אמליץ לך על הומאופת מצויין באשדוד. קולגה שלי, שאני בטוחה שיוכל לעזור לבנך ולהקל על סבלו.
להתראות
כרמית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחלת קרוהן וטיפול הומאופתיאילת09/03/2009
שלום רב. אני מעוניינת לדעת האם יש טיפול הומאופתי הולם לחולי קרוהן, כאלה שאינם צורכים מוצרי חלב, מאכלים עשירים בסיבים ומאכלים מטוגנים. האופציות הולכות ומתמעטות, כך שקשה לי למצוא תפריט מאוזן על בסיס המגבלות האלה. אשמח לעזרה. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לאילת
ד''ר בועז רון09/03/2009שלום אילת
יש להומאופתיה ניסיון מוצלח בטיפול במחלות הנחשבות חשוכות מרפא כגון קרוהן. טיפלתי במספר אנשים הסובלים מהמחלה בהצלחה, כך שאני יכול להמליץ על הומאופתיה.
מה גם שבטיפול הקונבנציונלי אין ריפוי אלא תחזוקה כימית עם מחירים משמעותיים מאוד. אין בכך כדי לפסול את התרופות הקונבנציונליות אלא להבין את מגבלותהם. מעל לכול נמצאת האחריות לבריאות האדם.
בברכה
ד"ר בועז רון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אטופיק דרמטיטיסחגית04/03/2009
אני בת 27 ומגיל חודש אובחנתי כאטופית. התחלתי טיפול הומואופתי קלאסי. לפני שבועיים והריאקציות החלו לפני שבוע. תוך כמה זמן זה אמור לחלוף? האם יש משהו שאני יכולה לעשות על מנת להקל עליי? קיבלתי DROSSERA
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אטופיק דרמטטיס-המשך
חגית04/03/2009שכחתי לציין כי אלו גלובולות שלקחתי בערב ויום למחרת בבוקר- כלומר טיפול חד פעמי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לחגית
ד''ר בועז רון08/03/2009שלום חגית
תחילה הייתי מייעץ לך לפנות להומאופת/ ית שלך. הומאופתיה היא טיפול אינדבידואלי, כלומר כל אדם מקבל רמדי מותאמת אישית וכך גם תגובותיו... שונה מאוד אם את טופלת בעבר, עוצמת התופעה, מינון הרמדי וכו'. מטרת הטיפול היא להביא להבראה בע"ה בדרך קלה כ"כ הניתן, באופן מהיר (יחסית למשך זמן המחלה ועוצמתה) ובלתי הפיך.
אשמח לסייע
ד"ר בועז רון
רופא והומאופת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלות ששואלים בפגישה ראשונהרחלי03/03/2009
שלום, הייתי בפגישה ראשונה אצל הומאופט, שכבר כשנה מטפל בבת שלי בהצלחה (אטופיק דרמטטיס, שיעול אלרגי...) והופתעתי מהשאלות ששאל אותי במהלך הפגישה. ברור לי לגמרי שהוא צריך לקבל עליי "מידע אישי" על מנת לעזור לי. אבל, התחושה שיצאתי איתה מהפגישה (שעה וחצי) היתה של חטטנות, שאלות שקשורות לאופי, ליחסיי עם בני משפחה, אירועים שקרו לפני הרבה שנים, כולל ירידה לפרטים, ממה אני נהנית, ממה אני מפחדת וכו' ... ממש כמו אצל פסיכולוג. הגעתי אליו בעקבות מספר המלצות חמות והוא גם עזר מאוד לביתי, אבל כבר מספר ימים לא עוזבת אותי הרגשה של חוסר נוחות. האם החדירה לפרטיות חיונית על מנת להתאים רמדי או שבאמת מדובר בחטטנות לשמה? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לרחלי
ד''ר בועז רון08/03/2009שלום רחלי
מאחר והטיפול ההומאופתי מטפל בשורש האדם ואל מסתפק בשינוי סימפטומטי, הרי שיש צורך בהיכרות מעמיקה. פגישות האבחון אצלי מתמשכות למשך שעה וחצי וכוללת תחקור על מכלול האדם כוללההיסטוריה שלו, הרגליו, מערכות היחסים וכו'. הרבה מעבר לתלונות הרפואיות שלו...
חבל שהרגשת "חטטנות", "חדירה לפרטיות" וכו'. אני בטוח שאם תשתפי את ההומאופת שלך הוא יסביר את פשר התשאול ומהות הטיפול ההומאופתי.
יום טוב
ד"ר בועז רון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפות רסקיו ואסטמהלילך01/03/2009
האם מותר לקחת טיפות רסקיו לחולי אסטמה אני ממש בחרדה ומקווה שמותר לקחת לחולי אסטמה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש מוצרים טבעיים
שלמה02/03/2009ישנם 2 מוצרים טיבעים שאפשר לקחת והם מנקים את הגוף ממזהמים ונותנים לגוף לפתור את בעיותהנשימה והלחץ מוכח שלמה מעסה בכיר ומטפל ברפואה סינית 052-5556960
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הומאפותיה +כדורים פסיכיאטריםאורלי24/02/2009
שלום, האם הומאופתיה יכולה ללכת יחד עם נטילת כדורים פסיכיאטריים ציפרלקס לחרדות? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לאורלי
ד''ר בועז רון26/02/2009שלום אורלי
חד משמעי כן.
הטיפול ההומאופתי ניתן במקביל לנטילת התרופות, עם התקדמות הטיפול והתחזקות המטופל
ניתן להפחית באופן הדרגתי ואחראי את מינון התרופות הפסיכיאטריות
השימוש בתרופות פסיכיאטריות נפוץ מאוד בישראל ובעולם, עבור אותם אנשים שצורכים אותם
הם מהווים "קרש הצלה". מאמין שתסכימי אותי שיש מחירים גדולים מאוד לאותו קרשי הצלה, חלקם גלויים וחלקם סמויים ומתגלים אפילו שנים אחרי. פרוזק, סרוקסט, ציפרלקס וכו' נחשבו בתחילת דרכם להרבה יותר בטוחים וחסרי תופעות לוואי מאשר יודעים היום.
המטרה היא לעזור לאדם להגיע לבריאות, חלק מבריאות היא להיות חופשי מתלות בחומרים כימיים כאלה או אחרים, בפרט אלו עם השפעה כ"כ חזקה, על הגוף כולו ובפרט על מערכת העצבים והמוח.
בבריאות שלמה
ד"ר בועז רון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
אורלי26/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת ריאות בילדה בת 3הדס20/02/2009
בתי בת שנתיים ו-9 חודשים. היא מטופלת אצל הומיאופתית קלאסית, הרמדי שהחלה בו לפני כחודשיים הוא גלובולים של סולפור 30c ואח"כ 200c - השבוע (יום שני) בשל שיעולים ליחתיים שלא פסקו קיבלה גלובולים בריוניה 30c מומס במים. השיעולים נחלשו וכמה ימים יש עליות וירידות וכל פעם נותנים לגימה מהבריוניה ועובר.. (פעם עד פעמיים ביום) קמה הבוקר עם חום לאחר שיעולים של כמה ימים. ההומיאופתית שלה חולה אז הקשר איתה מוגבל . אמרה לתת 3 גלובולים של פוספור C 200 פעמיים ואח"כ איפקאק 30c עד שנרדמת ושוב מחר בבוקר אותו הדבר (פוספור ואח"כ איפקאק)במקביל היינו אצל הרופא והוא טוען שנראה לו שזו דלקת ריאות מיקופלזמה ונתן אנטיביוטיקה. האם האנטיביוטיקה סותרת את הטיפול ההומיאופתי? האם להמשיך בו ולתת גם אנטיביוטיקה (וכמובן פרוביוטיקה?) רקע על בתי: ילדה שחם לה, בטחון עצמי ודמיון מפותח, אוהבת לשיר גם מול קהל, חכמה מאוד, אוהבת מים (בריכה, ים,) שותה הרבה, מעדיפה קר בד"כ למרות שהיום ביקשה חליטה חמימה. יש לי בבית צי גלובולים (קמומילה, בלדונה, סינה, ועוד...) אודה לתשובתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יותר מדי רמדיס.....
כרמית ברלין22/02/2009הי ותודה על פנייתך.
החלפת הרמדיס האלה לא נראית לי ממש. צריך ללכת עם רמדי אחת, לתת לזה זמן, לטפל בעזרת הרמדי גם במצבים האקוטים. כל התחלופה הזו לא נכונה, לא מועילה ולא מרפאת. רק עושה בלאגן. לא פלא שזה לא עז\ר.
לגבי אנטיביוטיקה - אם הילדה כרגע מקבלת אנטיביוטיקה, עלייך להפסיק את הרמדי ולהיות בקשר עם הומאופת בסיומה.
האנטיביוטיקה מנטרלת את הרמדי.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם טיפול הומופאתי גם יכול להזיק?רוית20/02/2009
האם טיפול הומופאתי יכול לגרום לשינוי במצב הרוח לרעה? בני מטופל ע"י הומופאת כחמישה שבועות. לפני שבועיים החל להיות חרדתי מאוד, לעיתים אפאתי, אוכל פחות, מכונס בעצמו ומסרב ללכת לגן שם נמצא כבר חצי שנה בבית לא התרחש שינוי כלשהו? השינוי היחיד בחיי בני הוא הטיפול ההומופאתי. יכול להיות שהטיפול יכול להשפיע באופן שלילי על מצב הרוח? אודה לתגובה, אמא מודאגת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרה עם בתי
הדס20/02/2009סליחה על ההתערבות הלא מקצועית אבל עברנו משהו דומה עם בתי וממה שאת מספרת נראה שמשהו קרה בגן. כמה שזה לא קל לשמוע - הייתי מבררת אם היה מישהו בגן שעשה לו משהו לא נעים. מישהו זר או שהוא מכיר, צעקו עליו/הרביצו לו/משהו אחר..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההומאופתיה יכולה להזיק?
כרמית ברלין22/02/2009הי ותודה על פנייתך.
כל דבר שיש בו פוטנציאל לעזור - יש בו פוטנציאל להזיק. אם ניתן שלא במקום הנכון, בצורה הנכונה, במינון הנכון ובזמן הנכון.
אין לי אפשרות להבין מדבריך את כל התמונה האם בנך מקבל טיפול יום יומי? או חד פעמי?. אבל בהחלט אם ההומאופת לא התאים בצורה הנכונה את הרמדי, הדברים שאת מתארת בהחלט יכולים לקרות. אין משמעות הדבר שנגרם נזק, אלא שהרמדי כנראה מאד לא מתאימה וצריך להפסיקה.
מה שעליך לעשות, באם הוא נוטל טיפול יום יומי הוא - להפסיק את מתן הרמדי וליצור קשר עם ההומאופת המטפל. . על ההומאופת שלך לאפשר לך להיות בקשר איתו על כל עניין ודבר.
בכל מקרה עלייך לזכור, שתמיד יש גם אפשרות שהכל לא קשור בהומאופתיה ואלי קשור בדברים אחרים שקרו סביב שלא קשורים בעיניך, כמו בעיות בגן, מתן חיסון? או דברים נוספים אחרים.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עוד שאלהנני18/02/2009
מה דעתך ההומאו' שלי החליטה לקחת את המקרה של בני לדיון עם קבוצת הומאופתים כיון שהרגישה שמשהו לא עובד כוכ' טוב האם זה בסדר לערב עוד דעות של הומאו'? והיא רוצה לשאול לפני כן עוד שאלות מקוה שאני לא מטרידה עם הרבה שאלות תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ברלין כרמית19/02/2009הי ותודה על פנייתך, אני לא רואה רע בכך, שההומאופתית שלך לקחה את המקרה של בנך לדיון. זה משהו מקובל. בעיני זה יפה וגם אצילי לעשות מעשה שכזה. זה מעיד על אדם שהוא לא יהיר ופתוח לקבל עזרה מאחרים כשהוא מתקשה ובכלל זה מראה שהיא באמת רוצה לעזור לבנך, אפילו אם זה במחיר של אולי , לאבד בעיניך את המקצועיות שלה שלה... זה גם מעשה מקובל בין הומאופתים טובים. בהצלחה, ואשמח לענות לשאלותיך תמיד, אל תחשבי אפילו לרגע שאת מטרידה. להת כרמית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טטנוסנני17/02/2009
מה דעתכם על רמדי שמטפלת אם ילד נפצע מברזל למשל ולא קיבל חיסון טטנוס האם זה באמת יכול להיות במקום?אני חשבתי לחסן אבל הומלץ לי שיהיה לי רמדי כזה בבית למקרה..מחכה לתשובה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טטנוס והומאופתיה.
כרמית ברלין18/02/2009הי ושוב תודה על פנייתך,
אכן קיימת תרופה הומאופתית בשם ledum שנותנים אותה במצבים הדורשים טטנוס.
אבל, לא הייתי לוקחת את הסיכון ואומרת שזה במקום חיסון. ושוב מגיעים לנושא החיסונים הבעייתי..
השנוי במחלוקת.... ושוב - קיצוניות לא מובילה לשום מקום.
את נושא החיסונים יש לשקול בהתאם לילד ומצבו ובהתייעצות עם רופא שיכול לייעץ בנושא. לידיעה בלבד, אם האדם לא מחוסן כלל כנגד טטנוס, גם חיסון טטנוס רגיל לא יעזור במקרה של פציעה.
אדם כזה, יצטרך לקבל חיסון טטנוס המורכב מנוגדנים של אדם חולה במחלה. ותאמיני לי שזה הרבה פחות נעים מחיסון טטנוס רגיל. באם את מתלבטת נורא בנושא חיסונים אני עובדת עם רופאת ילדים שנותנת ייעוץ בנושא חיסונים, אם תרצי, צרי איתי קשר או שלחי מייל ואקשר ביניכן, זה יכול לעזור לך מאד להחליט מה לתת ומתי.
אז בהצלחה ואשמח לעזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחיזוק
alexander19/02/2009שלום כרמית. תשובה טובה. אני היתי הולך עוד צעד,ומזהיר בפני נטילת כל סיכון בעיניין הטטנוס. עד שלא נימצא פיתרון לבעיה,שלא תעיזו!!!!,לקחת צאנס' בשם הטיבעיות. אני ראיתי איך ידידים שלי(לפני לא מעט שנים),מאבדים ילד באופן נורא,וכל זה ביגלל היתעקשות לא לתת חיסונים(שחלקם זה בסדר גמור,אבל לא הטטנוס). זה לא רק המוות,זה האופן האיום שבו הילד מת. הם למיטב הבנתי "לא חזרו בתשובה" עד היום. אל תיקחו צאנס בהקשר של טטנוס. סליחה על הבוטות. אלכסנדר דגן N.D
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך עוברים הומאופתנני17/02/2009
איך אני יכולה לדעת אם הבן (כיתה א') מקבל את הטיפול הנכון הוא מטופל כבר כ10 ח' הוחלפו מס' תרופות 1 מהן לא פעלהטוב והיא ביקשה לא לתת לו יותר לילד יש אסטמה היה שוכח מס' (בגן אמרו לקות למידה) זה הסתדר איכשהו ועכשיו קצת חזר ההומא' אומרת שיש כמה פרטים לא ברורים לה וצריכה עוד מידע לגבי הילד ואת התרופה הנוכחית שהמליצה אמרה לא לתת שהיא לא מתאימה שם התרופה BAC התרופה כן עזרה לשיעול ולקוצר נשימה ולמרות זאת היא חושבת שהיא לא מתאימה האמת אני כבר לא בטוחה האם אני צריכה לעבור למטפל אחר? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול נכון
כרמית ברלין18/02/2009הי ותודה על פנייתך,
כדי לדעת איזו רמדי יש לתת למטופל, צריך להבין את המקרה לעומקו. התאמת הרמדי לאדם היא על פי המאפיינים המייחדים אותו. הטיפול ההומאופתי אינו נקודתי.
לעתים לוקח זמן לעלות על הרמדי המדוייקת ולהבין את המקרה כמו שצריך.
כמו כן, ובלי קשר, כמו בכל דבר בחיים, רצוי להגיע להומאופת מוכר שיש עליו המלצות טובות, שביכולתו להבין בדיוק את המקרה ולהתאים את הרמדי המדוייקת שתחולל שינוי בכל הרמות של הילד.
גם אם הרמדי לא מדוייקת, יכולים לחוות שינויים, אבל בדכ הם לא יחזיקו זמן רב ולא יהיו עמוקים.
מסיפורך, נראה שההומאופתית שלך לא בטוחה כל כך ברמדיס שהיא נותנת לבנך ולא כל כך מבינה את המקרה שלו וזו בעיה.
התשובה היא מאד פשוטה, אם אין שינוי במצבו של בנך, ואם באינטואיציה שלך היא לא עוזרת -זה הזמן לעבור הלאה...
בהצלחה
כרמית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קשב וריכוזמירב17/02/2009
יש לי ילדה בת 5 וחצי והיא לומדת במסגרת גן טיפולי היא ילדה בריאה לחלוטין מבחינה מטורית אך קיימת בעיה של קשב וריכוז גבוהה אשר מונע ממנה את ההתפתחות הלימודית במפגשים. לקחתי אתה לרופא הומופאתי והיא קיבלה גרגרים לבליעה שנרקחו במיוחד בשבילה רציתי לדעת למה לצפות בימים הראשונים לטיפול וכמה זמן עד שאני אראה שיפור? ועוד שאלה האם מומלץ לתת לה את התרופה שכרגע היא אמורה לקבל חיסון נגד אבעבועות רוח לאחר שאחיה נדבק במחלה. אשמח לתשובה תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי מירב
שלמה02/03/2009ברצוני להמליץ לך על משהו להפרעות קשב וריכוז ישנם 2 מוצרים טיבעים שאפשר לקחת והם מנקים את הגוף ממזהמים ונותנים לגוף לפתור את הבעיות בעצמו מוכח שלמה מעסה בכיר ומטפל ברפואה סינית 052-5556960
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משחת הממליסנטלי16/02/2009
שלום האם משחת הממליס יעילה בטיפול בטחורים (כתוב עליה "למריחה בזור הרגליים והישבן") והאם היא בטוחה לשימוש בהריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה דילגו על השאלה שלי? אשמח לתשובה
טל20/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההממליס
כרמית ברלין22/02/2009הי ותודה על פנייתך,
בתור הומאופתית קלאסית, אני נמנעת מכל שימוש במשחות כלשהן, במיוחד אם הן הומאופתיות. כייון שבמשחות יש מס תרופות הומאופתיות מעורבבות יחד, שלשילוב בינהן יכולה להיות השפעה שלילית.
ובכלל אני בעד לרפא את הדברים מהשורש ומהעומק ולא על ידי מריחת משהו חיצוני.
הייתי מציעה לך לגשת להומאופת שיתאים לך רמדי למצבך. מנסיוני זה יכול לעזור בצורה טובה בהרבה.
לגבי השימוש במשחה בהריון, לא הייתי ממליצה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בננה,אפרסמון,אבוקדו.תיקי חיים14/02/2009
בעלי גילה בשנים האחרונות שבכל פעם שהוא אוכל אפרסמון או אבוקדו (שאותם הוא אוהב מאד והיה אוכל בכיף בעבר) עושים לו כאבי בטן נוראיים לעיתים אפילו ליממה שלמה .לאחרונה הצטרפה גם הבננה. האם יש הסבר לעניין? מהו המכנה המשותף ביניהם? והאם אפשר למצוא לכך פתרון? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בננה, אפרסמון
כרמית ברלין18/02/2009הי ותודה על פנייתך,
לדעתי פורום נטורופתיה, שעוסק יותר בנושא תזונה יכול לענות לך בצורה יותר טובה.
אני אוכל לענות לך מההיבט ההומאופתי, שיכול לטפל בעצם בכל עניין ודבר ובכל בעיה באשר היא.
ואם לבעלך יש איזושהיא רגישות במערכת העיכול בהחלט ניתן לעזור לו באמצעות טיפול הומאופתי.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תינוק שסובל מעצירות ומפיסורהאפרת11/02/2009
שלום! התינוק שלי בן שנה ושלושה חודשים, סובל מאד מעצירות ומפיסורה. מה אפשר לעשות? תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עצירות ופיסורה
כרמית ברלין11/02/2009הי ותודה על פנייתך,
הומאופתיה בהחלט יכולה לרפא מצבים של פיסורה ועצערות בתינוקות.
הומאופתיה היא שיטת טיפול שיכולה לעזור בכל מצב, כי נקודת המוצא שלה היא, שאינה מטפלת במחלות או בבעיות באופן נקודתי, כי אם באדם כמכלול.
אני ממליצה לך בחום טיפול הומאופתי.
בהצלחה.
כרמית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)