פורום הומאופתיה - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    נעמי
    24/11/2008

אני בת 30 נשואה ויש לי שלושה ילדים, הבעיה שאין לי כמעט חזה, כמו ילדונת. רציתי לדעת איך אני יכולה להגדיל בלי ניתוחים, אם אפשר עם משחה או משהוא שכן יעזור ותודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר בועז רון
    25/11/2008

שלום לך

לא קיימת למיטב ידיעתי תרופה או משחה הומאופתית שמגדילה את החזה. אם היתה כזו הרי שמפתחיה היו עושים הון עתק.
    במקום - אספר לך סיפור: יום אחד היגיע אלי מטופל שאחת מתלונותיו היתה שכפות ואצבעות כף הרגל מכוערות כל כך שהוא נאלץ להסתיר אותן וללכת עם נעליים גם בביתו.
    במהלך הטיפול הוא דיווח על שיפור כללי ביתר התלונות הבריאותיות שלו, באחד המפגשים שמתי לב שהופיע עם סנדלים. שאלתי אותו האם מראה כפות הרגליים השתפר, והוא השיב שממש לא, אבל נמאס לו ללכת עם נעליים בחום הקיץ, וכבר לא אכפת לו מה אחרים חושבים.
    מבחינתי זו בריאות.

אני מאחל לך בריאות שלמה
    ד"ר בועז רון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה
    ורדו'ש
    19/11/2008

אני קיבלתי לפני כחודש התקף חרדה ..מאז ההתקף הופיעו לי סימפטומים שמעולם לא היו קימיים ועוד לבחורה צעירה(אני בת 21).הלכתי לכל רופא אפשרי לכל בדיקה אפשרית והכל יצא תקין.אמא שלי קנתה לי את DATIF PC ..האם אני יכולה לקחת את זה במשך היום גם בלי לקבל התקף חרדה?

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• התקפי חרדה והומאופתיה.

כרמית ברלין
    22/11/2008

הי ותודה על פנייתך.
    התכשיר datif pc אינו תכשיר הומאופתי קלאסי. אני עוסקת בהומאופתיה קלאסית ולכן לא אוכל להשיב לשאלתך. כן אוכל לייעץ לך בדבר אחד.
    הומאופתיה היא שיטת טיפול שאיננה מטפלת במחלות או בבעיות באופן נקודתי. כי אם באדם כמכלול. בהבנה ההומאופתית הבעיה איתה מגיע האדם היא רק ביטוי חיצוני למשהו עמוק יותר ופנימי. היא מטפלת בבעיה מהעומק. מבחינת ההומאופתיה, החרדה שלך היא רק התוצאה.
    קדמו לה דברים אחרים.
    ההומאופתיה מתבססת על ייחודיות. מתאימים לאדם תרופה הומאופתית בהתאם למאפייניו הייחודיים. מאפייניו בכל הרמות: גוף, נפש, רגש....
    על כן לדעתי, תכשיר שנקנה בבית המרקחת ואינו מבוסס על התאמה ייחודית, יעילותו בעיני פחותה.
    אני מציעה וממליצה לך בחום לגשת להומאופת קלאסי, שיעזור לך לפתור את בעייתך מהשורש.
    בהצלחה רבה.
    כרמית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דלקת פרקים
    רויטל
    19/11/2008

רציתי לשאול האם טיפול הומואופתי יכול לעזור בדלקת פרקים ולרפא אותה כשהדלקת רק בתחילת הדרך

לקביעת תור
    סגירה
    דלקת פרקים

הוספת תגובה

• דלקת פרקים והומאופתיה

כרמית ברלין
    22/11/2008

הי רויטל ותודה על פנייתך.
    הומאופתיה בהחלט יכולה לעזור בדלקת פרקים. אני בעצמי הוכחה לכך...
    אני סובלת מדלקת פרקים בעצמי, נעזרתי בהומאופתיה מההתחלה. ומצבי השתפר בצורה בלתי רגילה. לאחר תקופה מסויימת שחזרתי לרופא המטפל, הוא כבר לא היה בטוח שיש לי באמת דלקת פרקים.....
    הומאופתיה תעזור לך מאד, אבל עלייך לדעת ולהבין שהומאופתיה היא סוג של תהליך.
    במחלות כמו דלקת פרקים שהבעיה היא בעצם עמוקה כי יושבת בעצמות צריך להיות סבלניים ולהתמיד בתהליך.
    אני ממליצה לך בחום ואשמח לעזור לך בעצמי, אם תרצי אפילו רק שאסביר לך את מוזמנת לצלצל.
    בהצלחה רבה
    כרמית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חיטוי
    מרינה
    18/11/2008

שלום! אני עובדת במשרד ללא הרבה חלונות וכאשר מתפרצת אצל אחד העובדים שפעת כולם נדבקים. ברצוני לפזר מבערים של שמנים בחדרים על מנת לעזור לחיטוי, על איזה תרכובת של שמנים את ממליצה? באיזה כמות? והאם יש משהו יותר טוב שיכול לעזור לכולם? תודה מראש, מרינה.

לקביעת תור
    סגירה
    חיטוי

הוספת תגובה

• שמנים אתריים

כרמית ברלין
    22/11/2008

הי ותודה ע פנייתך.
    האמת שאני לא מתמצאת בנושא של שמנים אתריים. למעט לבנדר, שאני יודעת שהוא גם נעים וגם מחטא. אבל אני ממליצה לך לשאול ארומטרפיסת.
    sorry......
    בהצלחה
    כרמית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בחילות בהריון
    מאיה
    18/11/2008

אני בהריון בשבוע 8 וסובלת מבחילות לאורך כל היום בנוסף גם מעייפות וחולשה. אני מקפידה על שתיית מים וארוחות קטנות ובעיקר אוכלת פרוסות לחם עם גבינה כי כל דבר אחר מעורר בי גועל. אני ממש מיואשת ולא מתפקדת אני יודעת שזה אמור לעבור אחרי שבוע 13 אבל זה נראה לי כמו נצח. שמעתי שטיפול הומאופתי יכול לסייע אבל אני לא יודעת לאן לפנות , האם את יכולה להמליץ לי על מישהו באיזור המרכז? תודה מאיה

לקביעת תור
    סגירה
    בחילות בהריון

הוספת תגובה

• בחילות בהריון.

כרמית ברלין
    22/11/2008

הי מאיה ו... הגעת למקום הנכון!!!!

ניתן בעזרת הומאופצתיה לסייע בנושא של בחילות בהריון. זה ממש עושה פלאים.!!!!!
    השיפור תחת הומאופתיה יכול להתרחש כבר בימים הראשונים.
    הטיפול ההומאופתי אינו מסוכן, הוא בטוח לשימוש בנים הרות.
    ממליצה לך בחום.
    אנא פני להומאופת מוסמך באיזור. צלצלי אלי, אמליץ לך.
    כרמית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ארניקה להקלה בצירי לידה
    אפיקי
    18/11/2008

אני נמצאת בשבוע 30 להריוני ה- 3 ומטופלת במדללי דם - זריקות קלקסן ואספירין (עקב אי ספיקה שליתית) .מאחר וידוע לי שלא אוכל לקבל אפידורל בלידה שאמורה להיות טבעית אני מחפשת "פתרונות" אחרים ושמעתי על ארניקה . האם במצבי לאור הנתונים שציינתי מעלה אני יכולה להשתמש בארניקה ללא חשש ? מהו מינון מומלץ ? מתי להתחיל להשתשמש והחשוב מכל האם ידוע על איסור בארניקה בשילוב עם התרופות שאני לוקחת. אשמח לשמוע את חוות דעתך

לקביעת תור
    סגירה
    ארניקה להקלה בצירי לידה

הוספת תגובה

• ארניקה - לא בזמן לידה!!!!

כרמית ברלין
    22/11/2008

הי ותודה על פנייתך.
    ראשית ניתן לעזר בהומאופתיה בזמן לידה. וזה ללא ספק מקל על הלידה בצורה בלתי רגילה.
    שנית, אין איסור לשימוש בתרופות הומאופתיות בשילוב תרופות קונוונציונאליות.
    התרופה ההומאופתית, הינה חומר כלשהו מהטבע: צמח, מינרל וכו'... חומר אחד שעבר דילולים רבים במים, כך שלא נשאר שם בכלל חומר. נשאר שם הזכרון של החומר. זו הסיבה שהתרופה ההומאופתית אינה מסוכנת, אין אפשרות ליצור בה תלות או להתמכר אליה. היא מאד עדינה.
    ולשאלת בנושא ארניקה. - קיימות כמה תרופות שניתן להעזר בהן במהלך הלידה.
    ארניקה לא מומלצת במהלך הלידה כי אם אחריה. נטילת ארניקה בזמן הלידה מעכבת את הלידה!! ארינקה מתאימה למצב של אחרי לידה, לכאבים ולמצב הכללי.
    אני ממליצה לך לגשת להומאופת מוסמך, שילווה אותך בתהליך כמו שצריך. אשמח לעזור.
    לידה קלה ומזל טוב.
    כרמית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נזלת לתינוקת
    שלי
    17/11/2008

שוב אני...רציתי גם לשאול האם העובדה שקיבלתי אני בעצמי רמדי (ספיה) לפני יומיים יכולה לעזור להתקררות של ביתי דרך ההנקה?

לקביעת תור
    סגירה
    נזלת לתינוקת

הוספת תגובה

• נזלת לתינוקת

כרמית ברלין
    28/11/2008

הי ושוב תודה על פנייתך.
    ולשאלתך - הרמדי שקיבלת לא בהכרח תשפיע על התינוקת שלך. במידה וימצא שלפי המאפיינים הייחודיים של ביתך תעלה רמדי אחרת מתאימה, אז סביר להניח שהרמדי שקיבלת לא תשפיע עליה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נזלת לתינוקת
    שלי
    17/11/2008

התינוקת שלי בת חודש ושלושה שבועות וכבר חמישה ימים שיש לה נזלת ההומאופט שלי אומר שזה אופייני לעונה ולא צריך לעשות כלום אבל זה ממש מקשה עליה לישון בלילה ואותי מפחיד שמה תחנק,חס וחלילא... קניתי לה משאבת נזלת ידנית לתינוק שפועלת על ואקום אך היא ממש מתנגדת האם זה מומלץ או פשוט להמתין בסבלנות שזה יעבור? איזה טיפים תוכל לתת לי על מנת שיוקל לה ותוכל לנשום ביתר קלות? תודה רבה שלי

לקביעת תור
    סגירה
    נזלת לתינוקת

הוספת תגובה

• שואב נזלת

חלי
    20/11/2008

הי! אני חלילה לא מתכוונת לפלוש לתשובות המנהלים המוסמכים של הפורום אלא, רק לעזור לך מניסיוני האישי. הדרך הכי טובה לשאוב עם המשאבה שקנית זה בזמן שהם ישנים <: זאת הדרך היחידה שאני הצלחתי לשאוב לבני. וזה עוזר פלאים מאוד מאוד מקל עליהם במיוחד בזמן שינה. תנסי שוב אל תתייאשי.. מקוה שעזרתי לך מעט שיהיה לכן יום נפלא ויבש..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נזלת לתינוקת

שלי
    21/11/2008

הי חלי,תודה על התגובה הבעיה שעד שסוף סוף היא נרדמת-מפחיד להסתכן להעיר אותה כי לוקח כל כך הרבה זמן להרדים.... וחוץ מה,נראה לי נורא מבהיל להתעורר כשדוחפים לך דברים לאף...וגם אנשים אומרים שזה פוגע בריריות האף. בקיצור,התחילו ההתלבטויות הרבות שמלוות כל אימא טריה... תודה בכל מיקרה ואם יש עוד עצות אשמח לשמוע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נזלת והומאופתיה

כרמית ברלין
    22/11/2008

הי שלי ותודה על פנייתך.

ראשית כן ניתן בעזרת הומאופתיה לעזור לביתך. זה נכון שבחורף או בעונת מעבר יש יותר נטייה להתקרר ולהצטנן, אבל בכל זאת לא כל הילדים סובלים מנזלת בעונה זו.... נכון????
    אני לא אוהבת לראות אף אחד סובל.
    זה נכון שתמיד עדיף לתת לגוף להתגבר לבדו, ובדכ תינוקות קטנים אכן מתגברים לבד על צינון, אבל אם בתחושה שלך המצב מחמיר או לחילופין מקשה על ביתך, ואם מדובר אכן רק בצינון ( והילדה נבדקה על ידי רופא ) בהחלט ניתן לתת לה משהו הומאופתי ולהקל עליה.
    לגבי הטיפ - בכדי לדעת מה לתת לה מבחינה הומאופתית, עלי לדעת יותר פרטים לגביה ולגבי מצבה. הטיפ האפשרי הנוסף הוא טפטוף מי מלח לתוך הנחיריים. גם זה יכול להקל.
    בהצלחה
    כרמית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה
    אור
    16/11/2008

שלום אשמח לדעת אם יש דרך ל"חסוך" את האכילה המרובה בשעות הערב. אני שומר על תזונה מאוזנת כל היום אבל בשעות הערב, במיוחד אחרי ארוחת הערב הרעב אצלי עולה. אני אוכל סלט ומספר פרוסות לחם קל אבל מייד אחרי זה אני מרגיש צורך עז לאכול. אשמח לשמוע דעתכם בנושא.

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• תשובה לאור

ד''ר בועז רון
    16/11/2008

שלום אור

במידה ולא מחלקים את האוכל במשך היום, מגיעים לערב והרעב עולה. יותר ארוחות במשך היום יביאו אותך לערב פחות רעב.
    אגלה לך סוד - רוב האנשים לא אוכלים מתוך רעב. לא פעם יש לטפל בתסכולים, בכעסים ואף בחוסר עניין ומטרה ואז התאבון מתאזן ממלא.
    בהצלחה
    ד"ר בועז רון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי ראש
    רעות
    13/11/2008

שלום! אני פונה אל הפורום הזה לאחר הרבה תסכול וסבל, אני מאוד אשמח לעצה מועילה... אני סטודנטית שנה 3 לתואר ראשון בפסיכולוגיה. מזה כבר -4 חודשים אני סובלת מכאבי ראש חזקים, שמופיעים כמעט כל יום, והרבה שעות ביום. הם מקשים עלי מאוד לתפקד ולהתרכז בלימודים. הם הופיעו גם כאשר היה לי חופש מוחלט של חודש מהלימודים. אני כבר מרגישה שאני משתגעת מזה, כי אני לא יכולה לתפקד נורמאלי בחיים, וזה מאוד מתסכל אותי. אני מכירה את המנהל האקדמי של רידמן בת"א, והוא המליץ לי על הומאופטית שלדעתו היא טובה. אני דיי סומכת עליו. הבעיה היא שהיא אמרה שהטיפול לא יעזור מיד. הבעיה שעברו כבר חודשיים בערך מאז שהתחלתי את הטיפול ואני בקושי מרגישה שיפור. אמנם הייתה הטבה קטנה, והם לא הופיעו כל יום, אבל לאחרונה הם שבו להופיע, בחוזקה. אני לא יודעת פתאום אם לסמוך על המטפלת ההיא. אולי היא בכלל הביאה לי משהו שבכלל לא מתאים לי? למרות שהתשאול הראשון היה נורא ארוך... בסבב הראשון היא נתנה לי לקחת פעמיים בשבוע 12CH, ו- p-35 3 פעמים ביום, ואחרי חודש היא נתנה לי לקחת u 18ch בערב, ובערב שלמחרת u30ch, וזה רק פעם בשבועיים. מה אתה אומר? אתה מכיר את הרמדי האלו?

לקביעת תור
    סגירה
    כאבי ראש

הוספת תגובה

• תשובה לרעות

ד''ר בועז רון
    16/11/2008

שלום רעות

לפני הכול - בכאבי ראש המופיעים בנקודת זמן וממנה לא פוסקים, חשוב לבצע מספר בדיקות דרך רופא המשפחה ואופטומטריסט.
    טיפול הומאופתי אומנם בא לטפל בשורש החולי אך גם נותן מענה לבעיות דחופות- אקוטיות.
    אינני יכול להתייחס לתרופה ההומאופתית, מאחר ובחלק מהרמדיס שכתבת, ציינת את המינונים ולא את שם התרופה וגם כי בלי להכיר אותך לא ניתן לבחון את מידת ההתאמה.
    אני נוהג להסביר למטופל/ת את האופן שבה הבנתי אותו/ה ואת מכלול בעיותיו/ה וכן את מהות הרמדי ואת התאמת אליו/ה.
    המלצתי - לדבר עם המטפלת.

יום טוב ושבוע טוב
    ד"ר בועז רון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוסר איזון הורמונאלי
    נורית
    13/11/2008

הייתי אצל הומאפוטית בגלל חוסר איזון הורמונאלי והיא נתנה לי פולסטילה במינון 1m , 1. כמה זמן בד"כ אחרי לקיחת התרופה מופיעות ריאקציות? 2. אני לקחתי את התרופה ואחרי כעשרה ימים ,ביום העשרים למחזור מופיעים אצלי כאבי בטן והתכווציות של המחזור (לפני שאני מקבלת), האם זה מהריאקציות ? או לא קשור ותגובה צריכה להיות ואם בכלל בימים הראשונים ? 3. תוך כמה זמן התרופה ההפמאופטית צריכה להשפיע ועד מתי אני אדע (מבחינת זמן) שזו התרופה המתאימה לי?

לקביעת תור
    סגירה
    חוסר איזון הורמונאלי

הוספת תגובה

• תשובה לנורית

ד''ר בועז רון
    13/11/2008

שלום נורית

חלק חשוב מהטיפול ההומאופתי הוא הקשר בין המטפל למטופל.
    האם לא יותר נכון יותר להפנות את השאלות הללו למטפל? שמכיר אותך, את תלונותייך ואת המקרה כולו? גם הוא זה שצריך לעזור לך להתמודד עם הספק הקיים בך לגבי דיוק הרמדי.
    התשובות לשאלות שלך הן - שהכול מאוד אינדבדואלי, יש חוקיות אבל היא משתנה בין מקרה למקרה.
    עצתי - פני אל המטפל ושאלי אותו ושתפי בתחושותייך.

יום נפלא
    ד"ר בועז רון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• SLIHA AL HACTAV
    BAHUR
    10/11/2008

ANI ROTSE LADAAT MA NITAN LIKNOT BECOL BET MIRKAHAT TRUFA TIVIT NEGED DICAON BLI MIRSHAM TODA RABA

לקביעת תור
    סגירה
    SLIHA AL HACTAV

הוספת תגובה

• תשובה ל Bahur

ד''ר בועז רון
    13/11/2008

שלום לך

אנחנו חוזרים ומדברים על כך שטיפול בסימפטום, כמה שנראה קל וזמין (כמו התרופה שאת מחפשת לקנות), הוא לא נותן ריפוי אלא ממש "כיבוי שרפות". כיפוי עם מחיר יקר מאוד של תופעות לוואי חלקן בגלוי וחלקן פועלות בנסתר... ממש כך. אני לא מטפל בדיכאון, אלרגיה, אסטמה וכו' אלא באנשים- הסובלים מבעיות אלא. הטיפול באדם עצמו יביא להטבה ולריפוי אמיתי ומהשורש של החולי ולא פלסטר שיחזיר את המחלה פנימה רק כדי שתצא שוב באופן יותר קשה.
    לידיעתך - התרופות נוגדות דיכאון, חרדה וכו' פועלות משמעותית על המוח ובעלות השפעה דרמטיות ממש על האישיות.
    לפיכך אני לא ממליץ לא על טיפול המתמקד בסימפטומים ולא על תכשיר כזה, אם את עדיין רוצה בתצי הטבע השונים ישמחו להמליץ לך על מיני תכשירים וצמחים.

הרבה טוב.
    בועז

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אף סתום
    הדס
    10/11/2008

שלום, רציתי לדעת אילו תכשירים הומאופתיים יש לאף סתום (מאד) המתאימים להריון. תודה, הדס

לקביעת תור
    סגירה
    אף סתום

הוספת תגובה

• תשובה להדס

ד''ר בועז רון
    10/11/2008

שלום הדס

בהומאופתיה מתאימים תרופה למכלול האדם ולא לסימפטום בודד כזה או אחר, יחד עם זה קיימות חברות ששמחות להציע לך מיני קומפלקסים (המכילים מספר תרופות הומאופתיות) למיני מחלות/ תסמינים ספציפיים. תוכלי לגשת לבית טבע ולהתרשם ממכלול מרכולתם.

בברכה
    ד"ר בועז רון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קשב וריכוז + היפראקטיביות
    אחת
    09/11/2008

שלום רב, אנו הורים לילד מקסים בן 9 שאובחן לאחרונה כסובל מבעיית קשב וריכוז + היפראקטיביות. לשאלתנו: אנו מעוניינים למצוא לבננו תחליף לתרופה ריטלין הניתנת בדרך כלל במצבים אלה, יש לציין שבננו כרגע אינו מטופל תרופתית, האם להומאופתיה יש לבעיות קשב, ריכוז והיפראקטיביות? איזה תרופות או טיפול ממליצה ההומאופתיה במקרה זה? תודה מראש על התשובה

לקביעת תור
    סגירה
    קשב וריכוז + היפראקטיביות

הוספת תגובה

• בעיות קשב וריכוז

כרמית ברלין
    10/11/2008

הי ותודה על פנייתכם,
    ראשית אסביר לכם בכמה מלים מהי הומאופתיה. הומאופתיה היא שיטת טיפול שאינה מטפלת במחלות או בבעיות אלא בבני אדם כמכלול. ההסתכלות ההומאופתית היא על כל המישורים של האדם: המישור הנפשי, הפיזי, הרגשי וההתנהגותי בו זמנית. תוך שימת דגש למאפייני האדם ולדברים המייחדים אותו בבעיותיו. בעיניינו, הבעיה איתה מגיע המטופל היא רק ביטוי חיצוני למשהו פנימי ועמוק יותר. בעזרת הומאופתיה מנסים לרפא את הבעיה מהשורש.
    הטיפול הוא בעזרת תרופה הומאופתית הנבחרת עבור ילדכם באופן ייחודי בהתאם למאפייניו.
    התרופה ההומאופתית אינה חומר כימי, כי אם חומר אחד כלשהו שעבר דלולים רבים במים עד שלא נשאר בו משהו חומרי. על כן הוא לא מסוכן, אין לו תופעות לוואי ואין שום דרך בעולם להתמכר אליו.
    ואיך הדבר מתקשר לילדכם?
    כן, ניתן לעזור לו. מנסיוני ילדים שעברו תחת טיפולי חוו שיפור עצום בבעייתם. איכות חייהם בבית ובביס השתנתה מן הקצה אל הקצה. בגלל כל הדברים שציינתי להומאופתיה היכולת לפתור את הבעיה מהשורש שלא כמו רטלין שרק ממסך את הסימפטומים (שלא נדבר על כל תופעות הלוואי)לגבי התרופה המומלצת לילדכם, ההתאמה היא ייחודית למאפייניו ואין לי מדבריכם אפשרות לדעת. אני ממליצה לכם בחום להגיע להומאופת בהקדם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה
    רמי
    05/11/2008

שלום רב, בחודש האחרון יש לי גירודים רבים בכל הגוף: רגליים, מותניים, חזה ועוד. עשיתי בדיקות לאלרגיה ואין לי שום אלרגיה. אפשר לקבל המלצה לטיפול או הקלה לפי הרפואה המשלימה? תודה רבה מראש

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• גרודים והומאופתיה

כרמית ברלין
    07/11/2008

הי רמי ותודה על פנייתך.
    הגעת למקום הנכון, בעייתך מוכרת וניתנת לפתרון בעזרת הומאופתיה.
    הומאופתיה הינה שיטת טיפול אשר לא מטפלת במחלות או בבעיות באופן ספציפי, כי אם באדם כמכלול. מה שאומר שכל המישורים של האדם חשובים לנו בו זמנית.
    ההומאופתיה מסתכלת על בעיה/מחלה שאדם הגיע איתה כעל ביטוי חיצוני למשהו עמוק יותר. והיא מנסה לרפא ולסייע מעומק הבעיה, כלומר מהשורש.
    כשנמצאים תחת טיפול הומאופתי חווים שיפור גם בבעיות נוספות, באם קיימות.
    אופן הטיפול הוא: שיחת אבחון בה ההומאופת מכיר את המאפיינים של האדם. בסיום השיחה הוא מתאים למטופל רמדי (=תרופה הומאופתית) המתאימה לאדם ולבעייתו באופן ייחודי.
    הרמדי היא חומר אחד כלשהו מהטבע, שעבר תהליך של דלולים רבים במים עד שלא נשאר שם חומר כלל. בשל סיבה זו הרמדי לא מסוכנת ונטולת תופעות לוואי.
    אני ממליצה לך בחום
    לפרטים נוספים אתה מוזמן ליצור איתי קשר או עם הומאופת מוסמך אחר.
    להת ובהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה