מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ביקור אצל חשפניתמאור29/12/2013
מאת: מאור
שלום
אבקש את עזרתכם הדחופה בבקשה.
הייתי אצל חשפנית במסיבת רווקים.
החשפנית רקדה עליי כשהיא כמעט עירומה לחלוטין(למעט חוטיני דקיק)
היא רקדה ממש עלי ושכשכה את גופה כולל האיזור התחתון שלה (איבר מינה) בגופי (אני הייתי לבוש בגינס )
כתוצאה מהריקוד ומהגירוי גמרתי בתוך המכנסיים (כלומר היתה שפיכה)
רצוי לציי שהיות ויש לי עור רגיש קורה לא פעם שכפות ידי מלאות בסדקי עור שלפעמים מדממים קלות והיות ונגעתי בגופה אני חושש
שאלתי היא , ואני די מודאג
האם תיתכן הדבקה במצב שכזה ?
האם אני צריך להיבדק עקב כך?
אנא תשובתכם המהירה בבקשה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביקור אצל חשפנית - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`30/12/2013אין כל סיכוי או מצב של הדבקה בנסיבות הללו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למה?!!!!נועה29/12/2013
רציתי לשאול למה אין לכם יחס שווה לכל השואלים?זה ממש לא בסדר...
אבקש מאוד שתענו לשאלה שלי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה?!!!! - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`30/12/2013עניתי בזה הרגע!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה מדאיגה...כרמלה א.29/12/2013
שלום רב.
חבר של בעלי נפצע בראשו וירד לו דם. אנשים חבשו אותו במקום ובעלי היה צריך לקחת אותו ברכב לבית החולים. בעלי כעת חושש שבעקבות כך שירד לחבר שלו דם מראשו , אם בעלי נגע בידיו בדם של החבר ושבמקרה בלי לשים לב ובטעות הכניס את היד עם הדם לתוך האף / לתוך העיניים או איזור הפה? (עקב כך שאמרו שזוהי רקמה רירית סופגת וכו'), האם יש חשש שבעלי ידבק באיידס?
בבקשה עזרתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה מדאיגה... - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`30/12/2013אין כל חשש להדבקה על פי התאור שלך!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ברור שאני עושה סקס בטוח עם קנדוםאיתן29/12/2013
שאלתי האים לקיחת תרופות עב קבוע יכולה לשבש את תוצאות בדיקת הhiv?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברור שאני עושה סקס בטוח עם קנדום - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`30/12/2013לא ככלל לא משבשת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לקיחת תרופות שונות השפעה על ת בדיקהאיתן29/12/2013
אני נוטל זה מס שנים תרופות ממישפחת הssri פרוזק אדרונקס נגד דיכאון ואלפרליד להרגעה . האים עצם לקחיתם של התרופות הנל יכולים לשבש את תוצאןת בבדיקת hiv שאני עושה כול תקופה והתוצאןת יוצאות שליליות זא האים לקיחת תרופות יכולות לשבש את תוצאות בדיקת האיידס? שאלת השניה גם קשורה והיא קיבלתי חיסון נגד צהבת b ולאחר מיכן עשיתי בדיקת איידס שאלתי האים מתן החיסון צהבת יכול לשנות את תוצאות הבדיקה שיצאה שלילי .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברור שאני עושה סקס מוגן עם קנדום
איתן29/12/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסקס מוגן
איתן29/12/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלקיחת תרופות שונות השפעה על ת בדיקה - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`30/12/2013התשובה לשתי השאלות שלילית לגמרי-אין כל השפעה על תוצאות הבדיקה לHIV.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלקיחת תרופות שונות השפעה על ת בדיקה - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`30/12/2013עניתי רק עכשיו-אין כל השפעה בשני הנושאים ששאלת לגביהם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הדבקה באיידס דרך הפטמהמירית29/12/2013
שלום.
רציתי לדעת, האם ניתן להידבק באיידס אם נוזל זרע נגוע נמצא על הפטמה? האם אפשרי המצב שהנוזל יכול לחדור דרך הפטמה לגוף?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הדבקה באיידס דרך הפטמה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר29/12/2013נוזל הזרע לא חודר דרך הפטמה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם האתר פעיל ואפשר להעלות שאלות?לד"ר בנטוביץ27/12/2013
האתר פעיל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם האתר פעיל ואפשר להעלות שאלות? - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר29/12/2013האתר פעיל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם האתר פעיל ואפשר להעלות שאלות? - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`30/12/2013בהחלט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשאול27/12/2013
שלום,
היום ביקרתי אצל רופא השיניים. גם הרופאה וגם הסייעת היו עם כפפות. במהלך הטיפול הסייעת לעסה מסטיק ובמהלך הטיפול היא הוציאה אותו מפיה בעזרת ידה שהיתה מכוסה בכפפה. ומכאן היא המשיכה בטיפול מבלי להחליף כפפות. היא מסרה לרופאה כלים וכמו כן הכניסה בעצמה כלים לפי. החשש שלי הוא שמאה שאריות מפיה הגיעו לפה שלי. ויתכן וכך דם מפיה (אין לי מושג אם היה כזה בפיה אך אם כן?) הגיע לפה שלי שדימם כתוצאה מהטיפול. האם המקרה מעלה חשש להדבקה באיידס?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה
שאול27/12/2013בנוסף, הסייעת לשה מטריצה דביקה דמויית פלסטלינה שמטרתה לקחת מידות שיניים, שאח"כ נכנסה לפה שלי ונגעה במקומות המדממים. כך שבכל מקרה האיזור שבא במגע עם המסטיק נגע באותה המטריצה ומכאן יכל לעבורלמחזור הדם שלי דרך הפצע הדימום בפה שלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר29/12/2013אין סיבה לחשש
לא נדבקים ממגע רוק בפה
אם היה דם יש מצב שהיתה רואה אותו .....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קומבו?ליאור26/12/2013
האם בדיקה בקופת חולים היא קומבו? במידה ובוצעה בדיקת דם שבועיים מהמגע מב אמינותה באחוזים? האם תפקודי כבד גבוהיים במקצת יכולים להעיד על ממשהו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קומבו? - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר29/12/2013אין קשר לתפקודי כבד לא תקינים
לגבי קומבו - כל הקופות שולחות כיום לבדיקת קומבו
רצוי להמתין 3 שבועות לבדיקה ראשונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה שמטרידה אותיאיתן25/12/2013
מישהי שחיטאה פצע עם צמר גפן השאירה אותו על השולחן ואני אינסנטקטיבית ישר הרמתי אותו וזרקתי לפח. מכיוון שהמקרה היה לפני חודש אני לא זוכר אם נגעתי בצד המלוכלך או הנקי של הצמר גפן או אם היו לי שריטות או חתכים ביד. האם ניתן להדבק במגע שכזה (נניח ונגעתי בחלק שהיה בו דם). מאז המקרה מתריד אותי
האם יש צורך להבדק
אשמח לתשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלגתם על השאלה שלי
איתן29/12/2013דלגתם על השאלה שלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב לא עניתם על השאלה..תענו בבקשה
איתן30/12/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה שמטרידה אותי - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר05/01/2014אין מצב להדבקה גם אם היה דם על הצמר גפן - לא נדבקים ממגע עם העור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספת קטנה
איתן05/01/2014גם אם נניח יש שריטות או חתכים קטנים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספת קטנה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר05/01/2014גם אז חדירת הנגיף דרך השריטות אינה אפשרית וכן לא תתקיים הדבקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רציתי לשאולנועה24/12/2013
לפרופ׳ ולד״ר שלום
שאלתי היא,הייתי עם בחור שעל השפה העליונה שלו היה לו כזה פצע אדום שהתחיל להתייבש מפצע חום שהיה לו,התנשקתי איתו.(בכל אופן לא הבחנתי בדם טרי באותו הזמן)האם במקרה כזה יש אפשרות להידבק באיידס?..ועוד משהו שרציתי לדעת.במידה והבחור נגע באותו הפצע שלו,ואחרי זה יצא לו לגעת בי בחתך בעור שלי בתהליכי החלמה מניתוח שעברתי מלפני חודש,יש סיכון להדבקה ככה?
תודה לכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רציתי לשאול - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`30/12/2013לא ולא אין כל סיכוי להדבקה במקרה שכזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת קמבו לאחר 42 יוםאיתן24/12/2013
ביצעתי בדיקה בוועד למילחמה באיידס 42 יום לאחר שעשיתי סקס לא מוגן עם בחור התשובה יצאה שלילית . ברצוני לישאול האים יש צורך לעשות בדיקה נוספת בחלוף 49 ימים ? או שהתשובה שקיבלתי שהיא שלילית היא מהימנה וסופית,? תודה על תשובתך המיקצועית אבי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת קמבו לאחר 42 יום - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר29/12/201342 או 49 - אין צורך לחזור על הבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה מדאיגהכרמלה א.23/12/2013
שלום רב.
חבר של בעלי נפצע בראשו וירד לו דם. אנשים חבשו אותו במקום ובעלי היה צריך לקחת אותו ברכב לבית החולים. בעלי כעת חושש שבעקבות כך שירד לחבר שלו דם מראשו , אם בעלי נגע בידיו בדם של החבר ושבמקרה בלי לשים לב ובטעות הכניס את היד עם הדם לתוך האף / לתוך העיניים או איזור הפה? (עקב כך שאמרו שזוהי רקמה רירית סופגת וכו'), האם יש חשש שבעלי ידבק באיידס?
בבקשה עזרתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קיבלתי תשובה,תודה.
שאלה מדאיגה..30/12/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לקיחת תרופות ההשפעה לבדיקה hivאיתן23/12/2013
דר רציתי לישאול אותך אני נוטל זה מס שנים תרופות ממשפחת ssri נגד דיכאון התרופה שמוכרת בשם: פרוזק שלוש ביום, וגם אדרונקס 2 ביום וגם אלפרליד להרגעה פעמיים ביום . אני עושה סקס עם בחורים ושומר ולכן מבצע בדיקות hiv תקופתיות שאלתי : האים ביגלל שאני לוקח את התרופות הנל לא יזהוא בבדיקת קמבו ואילזה את הנגיף אצלי במידה ונידבקתי ? זא האים עצם לקיחת התרופות הנל יכולה להשפיע על תוצאות הבדיקה ????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נ.ב מצב בראותי תקין
איתן23/12/2013ברצוני להוסיף שבצעתי בדיקות דם ואין לי שום בעיה כפי שידוע לי במערכת החיסונית שלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלקיחת תרופות ההשפעה לבדיקה hiv - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר29/12/2013התשובה לשאלותיך - לא !!
אין קשר בין התרופות לבדיקת HIV
התרופות לא יגרמו לתשובה שלילית אם נדבקת
קונדום ???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלקיחת תרופות ההשפעה לבדיקה hiv - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`30/12/2013לא היא לא משפיעה כלל על תוצאות הבדיקות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ד'ר לא ענית על השאלה השלישיתדנה23/12/2013
ד'ר
בנוסף נכנסתי לשירותים ואני סובלת מטחורים וצריכה לנגב ממש בפנים ופוחדת שהגיע לשם דם בזמן שניגבתי
אפשרי להדבק כך?
אומנם היה מעט דם אבל ראיתי גם על העטיפה מין פסים קטנים ואדומים וגם אני וגם את לא יודעות בוודאות מה זה ויש מצב גדול שזה קצת דם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ד'ר לא ענית על השאלה השלישית - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`30/12/2013לא אין כל אפשרות להדבק ממה שאת מתארת בפרוטרוט!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)