מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם אפשר להדבר מנשיקה צרפתית רטובה?נועם06/12/2013
אני שומרת על עצמי ומאוד חששנית! לא ממהרת לקיים יחסי מין אלא עם בן זוג קבוע כאשר יש. אבל לעיתים במסיבות אני יותר ליברלית בנוגע לנשיקות צרפתיות. האם יש סכנה להדבק מנשיקות!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם אפשר להדבר מנשיקה צרפתית רטובה? - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר12/12/2013הסיכוי קיים אך נמוך ביותר
הנגיף לא נמצא ברוק
הדבקה יכולה לקרות אם לבן זוגך הנשא יש פצעים, דימום, פטריות וכו בפה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיצאתם מדעתכם
עפר14/12/2013אני מצטער לומר, אבל הפורום הזה הופך להיות מקום מסוכן ומזיק.
לכתוב שיש סיכוי להידבק באיידס מנשיקה צרפתית זה לגרום לפחד סופר מיותר.
מעולם, אני חוזר שוב, מעולם, לא דווח על מקרה של הידבקות מנשיקה צרפתית, לוהטת ככל שתהיה.
המדע גם מסביר בצורה מאד ברורה למה אין שום סיכון כזה.
והרופאה כאן כותבת שיש סיכון קטן, אבל לא אפסי.
פשוט חוסר אחריות ובושה גדולה.
אני ממליץ לאנשים להיכנס לפורומים אחרים, אחראיים יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמסכים ביותר! !!
עמית14/12/2013זה בניגוד מוחלט למה שידוע . ממש לא מבין את התשובה של הרופאה הנכבדה. פרופ בנטוטיץ יותר אופטימי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעופר
איתן14/12/2013הגב הניכבדה דר לובר מקצינה בתשובותיה חד משמעית תראה רשמתי לי במפורשות את זה או שתתעדכן או שתפסיק לתת תשובות כאן תקרא מה רשמתי לה לדר לובר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שני קונדומיםדורון05/12/2013
האם שימוש בשני קונדומים איכותיים אחד על השני יגנו עלי יותר מקונדום אחד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שני קונדומים - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר12/12/2013אין צורך להשתמש בשני קונדומים
אחד מספיק אם הוא בתוקף ומשתמשים בו נכון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מין אורלי שטחידורון05/12/2013
האם ליקוק קליל של פתח הפות של אישה מסוכן ללא חדירת לשון פנימה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מין אורלי שטחי - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר12/12/2013זניח !! אפסי !!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יום שישי שעבר!!אנונימית04/12/2013
שלום, ביום שישי שעבר הייתי מאד שיכורה וזרמתי עם מישהו לסטוץ, הוא בטוח שהשתמשנו בקונדום, אני גם חושבת שכן אבל לא רוצה להמר על זיכרון של שני אנשים שיכורים. חוץ מזה שגם ירדתי לו קצת בהתחלה בלי. יש סיכוי להידבק? העם עלי ללכת להיבדק עם כן איך ומתי? זה יהיה מאוחר מידי לטיפול מונע עם חס וחלילה נדבקתי? בבקשה תענו לי במהרה!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נ.ב
אנונימית04/12/2013לא בדקנו עם הקונדום נקרע או משהו אבל למיטב הרגשתי הוא לא גמר בפנים..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיום שישי שעבר!! - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר12/12/2013השאלה שלך היא לגבי מין אוראלי שביצעת בו ללא קונדום
הסיכון אפסי אך לא אפס !!!
מאחר ועברו כבר 72 שעות אין מקום לטיפול מונע PEP
תיבדקי אחרח שלושה שבועות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיפה אפשר להיבדק באזור באר שבע?
אנונימית15/12/2013האם זה עולה כסף? ומה הסיכוי לתוצאה נכונה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיפה אפשר להיבדק באזור באר שבע? - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר18/12/2013בבאר שבע אפשר להיבדק בקופת חולים, במרפאה למחלות זיהומיות בסורוקה או בועד למלחמה באיידס
האחרונה כרוכה בתשלום
בכל המקומות הבדיקה אמינה, משתמשים כיום בקומבו בכל המעבדות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חדרתי בטעות למסגי'סטיתמודאג מאוד02/12/2013
הייתי אצל מסג'יסטית ובזמן שחיכחנו איברים ללא חדירה חדרתי אליה כמה פעמים בטעות,
כמובן שיצאתי מיד אחרי, ואחרי מספר פעמים שזה קרה שמתי קונדום ליתר ביטחון, רציתי לדעת מה הסיכונים והאם כדאי לי ללכת ולקבל טיפול מונע
לא עברו 72 שעות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חדרתי בטעות למסגי'סטית - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר12/12/2013חדרת מספר פעמים ללא קונדום !!!
ברור שאתה בסכנת הדבקה !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקותאבי02/12/2013
היי
השאלה שלי היא אם בדיקה רגילה שעשיתי בבית חולים אחרי שלושה חודשים שוללת הדבקה ב100 אחוז?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר12/12/2013בהחלט !!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זמן דגירהאורחת אחת01/12/2013
האם ייתכן זמן דגירה של 30 שנה מזמן המגע המיני ועד שיופיעו בפועל איזה שהם סימנים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וכדי לחדד את השאלה
אורחת אחת02/12/2013כוונתי היא, האם ייתכן שאדם יכול לחיות עם הנגיף 30 שנה (מאז המגע המיני), ללא טיפול ולא לדעת זאת ,ומבלי הופעה של אף תסמין ? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזמן דגירה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר12/12/2013יש קבוצה קטנה מאד של אנשים שנדבקים בנגיף ואף פעם לא יפתחו סימנים קליניים או מחלה
הם נקראים non progressors או elite controllers
לציין שזו קבוצה קטנה מאד
את כולם אפשר לזהות לפי בדיקת קומבו מכיון שגם הם מפתחים תגובה חיסונית לנגיף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובהאיתי01/12/2013
מקריאה כאן בפורום ובערוצי מידע אחרים, קראתי כי על מנת שתתרחש הדבקה המגע צריך להיות 1.ישיר 2.ממושך.
השאלה שלי היא כזאת: כשמדברים על הדבקה שמתבצעת דרך העין או האף, אז רק אם הבחור נגיד גמר לי ישירות על העין או ישירות על האף יכולה להיות הדבקה?
אני שואל זאת מאחר ולפני כמה ימים הייתי עם בחור וקיימנו יחסי מין מוגנים לחלוטין, אך כשעשיתי לו ביד והיד שלי הייתה מלוכלכת קצת עם הזרע שלו, שפשפתי בטעות את העין כי היא גירדה לי.
האם יכולה להתרחש הדבקה במצב כזה? הרי המגע לא היה ישיר משום שהיד שלי נגעה, ולא איבר המין שלו.
ובכלל, איזו כמות של זרע זו צריכה להיות פחות או יותר כשמדובר בהדבקה דרך העין או האף?
אשמח לתשובה ומה עליי לעשות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא מומחה אבל מבין מעט
איון02/12/2013מהידע שצברתי וכן גם מיחסי מין שאני עושה ותיבדק תהייה רגוע 99.9 מה הדבקות נובעים מחדירות לא מוגנות הנגיף מאוד בעייתי ואמנם זה נכון שבאף בפה ובעניין יש ריריות אך תיזכרו שהם לא נפצעו ניזוקו במהלך חדירה הצפיה בררית טראומתית לכן הנגיף חודר למחזור הדם תאורתי מה שתארת יכול לקרות מעשית לא נירשמו בספרות מיקרים שנידבקו במציצה בחדירה של נגיף לעיין תמשיך להזהיר בחדירות ותראה שתצא שלילי בבדיקות גם אני חשבתי שכול דבר יכול לגרום להדבקה אחרי שני בדקתי ולא אחת הבנתי שבאמת בדיוק מה שרשום תסתכל באתר של הוועד למילחמה באיידס הדבקות מחדירות לא מוגנות שם יש לנגיף תנאים אופטימליים לעבור למחזור הדם מקווה שעזרתי לך להרגע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מין אורליעמית30/11/2013
קיימתי מין אוראלי עם שני בחורים. לשניהם מצצתי. שלושתנו היינו עם קונדום במהלך זמן זה.האם אני מוגן מפני איידס ואין צורך להבדק בעקבות מקרה זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מין אורלי - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר12/12/2013אם השתמשת בקונדום אין כל סכנה להדבקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביצוע מין אורלי בפרטנרית שמצב hiv ששי29/11/2013
שלום ,
לפני יומיים ביצעתי מין אורלי בעלמת חן
לאור החשיפה שתארתי האם יש צורך להבדק לhiv ?
שי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפורום פעיל ???
שי05/12/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביצוע מין אורלי בפרטנרית שמצב hiv ש - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר12/12/2013אם הגברת נשאית ונוזל מהנרתיק שלה בא במגע עם הפה שלך יש סיכוי הדבקה נמוך ביותר אך לא אפס !!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם ניתן להדבק דרך צמר גפןדוד28/11/2013
האם ניתן להדבק דרך צמר גפן? עזרתי למישהי לחטא פצע (לא היה הרבה דם בעיקר שריטות) גם על הצמר גפן היה בעיקר חומר חיטויי
האם בכול זאת קיים סיכויי להדבק כך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת לשאלה
איתן06/12/2013חשוב לציין שלא היה מגע עם הפצע עצמו אלה רק החזקתי את הצמר גפן ששימש לחיטויי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם ניתן להדבק דרך צמר גפן - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר12/12/2013אי אפשר להידבק ממגע דם של נשא עם עור בריא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מין אורלי האים קיים סיכון או לא ?איתן28/11/2013
הדעות מאוד לא אחידות לגבי מין אורלי הוועד למילחמה באידס אומר שלא קיים סיכון להידבק ב hiv ואתם טוענים אחרת לפחות דר מרגלית בתשובותה עונה סיכון תאורתי לא אפסי האים אפשר ליישר קו ולתת הסבר מדויק באיזה מיקרים קיים סיכון באיזה סוג של פצעים מדובר שאומרים שלא יהיו פצעים בפה הכוונה לפצעים מדממים שמהווים סיכון נא תסבירו מה הסיכון במילים ברורות במין אורלי במציצה למוצץ שמוצץ לגבר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוראלי
עפר28/11/2013איתן,
אתה תצטרך הרבה סבלנות לקבל תשובה מוסמכת,
כעקרון, ממין אוראלי הניתן לאישה לא ניתן להידבק. לא כל המומחים אומרים את זה, אבל זה כבר די ברור. פרופסור בנטואיץ אומר את זה בצורה די ברורה.
לגבי מתן אוראלי לגבר: היו בהיסטוריה אולי חמישה מקרים של הדבקה כזו וגם במקרים האלה בכלל לא בטוח שלא היו סיבות נוספות. כעקרון, הסיכון קיים איפה שהוא, אבל הוא תיאורטי. מה זה תיאורטי? שצריכים להתקיים תנאים מאד קיצוניים על מנת שהוא יתגשם (למשל פצעים פתוחים בפה. אתה מכיר מישהו שמעניק מין אוראלי תוך כדי שהפה שלו מדמם? אני לא).
אם הענקת מין אוראלי לאישה - אף מומחה רציני לא ישלח אותך אפילו להיבדק.
אם הענקת מין אוראלי לגבר - יגידו לך שבתיאוריה יש מעט יותר סיכון, אבל גם יאמרו לך שאתה יכול לישון בשקט).
אגב, דוקטור לורבר היא הרופאה היחידה ששמעתי עליה, שלא אומרת בצורה ברורה שאין סיכון בהענקת מין אוראלי. אם היית מקבל את התשובה מפרופסור בנטואיץ, כנראה היית הרבה יותר רגוע עכשיו).
אני מקווה שעזרתי לך, כי קשה לי להאמין שתקבל כאן תשובה מרופא מוסמך לפני יום ראשון או שני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעופר
איתן29/11/2013קודם כול תודה לך על האכפתיות ושענית לי נכון הדעות הם מאוד חלוקות י בשאלתי הקודמת כתבתי לדר שהיה לי פצע קטן של הרפס ומצצתי למישהוא וולא היה לי דימום אני משער שבאמת מין ההגיוןן שיהיה דימום בפה או בשפה בשביל להידבק דר מרגלית בתשובתה די היתה קיצונית וענ.ה שתאורתית יכולה להתקיים הדבקה אני גם דקססטי והבנתי שבעולם לא נירשמו מיקרי הדבקה על רקע אורלי בלבד לנגיף צריף תנאים מאוד מיוחדים בכדי שיעבור טמפ חום וסביבה נוחה מין הסתם במין אורלי אין את התנאים הנל ובנוסף יש חימצון של האויר אבל אני לא מבין למה באמת פרפ צבי יכול באמת להגיד שהסיכוי אפסי ואלולי דר מרגלית אומרת תאורתית תתכן הדבקה אבל הסיכון נמוך אבל לא אפסי צריך לתת חד משמעית תשובה ברורה שאנשים ידעו האם יש סיכון או אין סיכון ושקיים דימום מתכוונים לדימום לאחר עקירת שן לא לפצעון . מה אתה חושב אני צודק או לא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאיתן
עפר29/11/2013אני באמת לא חושב שיש לך איזו שהיא סיבה לדאגה ואני מסכים איתך שהתשובות בפורום הזה לפעמים יותר מלחיצות ממרגיעות, גם כשאין שום סיבה להילחץ.
אני מניח שהסיבה שלא אומרים באופן מוחלט שאין שום סיכון להידבק ממין אוראלי היא כמו הסיבה שאומרים לך להיבדק רק אחרי שבעה שבועות, למרות שברור לכל המומחים שכבר אחרי 30 יום הבדיקה המשולבת אמינה בקרוב ל- 100%.
אגב, דוקטור לורבר מגיבה תמיד בוודאות גמורה על אמינות הבדיקה אחרי 30 יום וכותבת שאין צורך להיבדק מאוחר יותר, ורופאים/מומחים אחרים כן אומרים שרק אחרי 7 שבועות יש בטחון מלא.
כך שאתה כנראה צריך לבחור את המומחה הנכון לכל שאלה בנפרד...
אם האנגלית שלך טובה מספיק, אז תיכנס ללינק הזה. זה פורום אמריקאי פעיל מאד והמומחים בו כותבים בוודאות גמורה שאין שום סיכון במתן מין אוראלי, גם לאישה וגם לגבר.
מקווה שעזרתי לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעפר
איתן29/11/2013אתה צודק צרייך להפנות כול שאלה למומחה שלא מקמין במתן התשובה . אני רוצה להפנות את שאלתי אליך בצעתי מין אורלי כאשר היה לי פמע בשפתיים הרפס אבל בפרוש לא דימם היה יבש וקטן . כשמתכוונים לפצעים מה הכוונה לפצעים מדממים בפה ? אגב אני חושב ש99.9 מהמקרים של הדבקה נערכים בחדירות לא מוגנות אגב הוועד למילחמה באיידס כן אומר חדירות עם קנדום זה מה שמגן חדירות ללא קנדום רק הם מסוכנות וגם אז זה לא הדבקה 1 ל1 ולבסוף אתה צודק אני גם הבנתי ממאתרים בחול שמספיק היום 28 ימים 4 שבועות לכול היותר לביצוע הבדיקה המשולבת קמבו ואלייזה ולא כפי שאומרים 7 שבועות אכי מצחיק שדר לובר למרות שמחמירה בשאר תשובתיהה כאן היא אומרת במדויק תשובה נכונה מעניין למה ?......8
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאיתן
עופר29/11/2013חשוב שתזכור שבסך הכל למדתי את הנושא באופן עצמאי ואני לא רופא ולא מומחה מוסמך.
כך שאם אתה רוצה תשובה מוסמכת, תצטרך לחכות לא מעט.
למיטב הבנתי, אין שום סיכוי שנידבקת ממתן מין אוראלי. אף רופא או מומחה רציני לא ימליץ לך להיבדק, אבל הרבה אתרים ומומחים שלא רוצים לקחת סיכונים, יגידו לך שהסיכוי הוא אפסי, אבל הוא לא אפס (ובתיאוריה הם אולי צודקים, אבל גם הסיכון שתיהרג היום מפגיעת ברק הוא תיאורטי ואיננו אפס).
אני מציע שתחכה לתשובה של פרופסור בנטואיץ, או שפשוט תקרא מה הוא ענה לשאלות דומות בעבר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעפר
איתן29/11/2013אהבתי את התאור לסיכון לההרג במכת ברק הוא אכן תאורתי אבל לא מעשי הסיכון להידבק במין אורלי תאורתי אולי אם מישהוא עקר שן ומוצץ מייד אחכ הוא הופך את הסיכון לממשי לא כול פצעון מסוכן רק משהוא מדמן אנטנסבי בפה או שהשפה נחתכה ומי ימצוץ במצב כזה ממה שקראתי וגם למדתי על הנושא בחדירה יש תנאים פציעה טראומתית שהנגיף יכול לעבור . ויש אכן מומחים ששמים דגש על נושא החדירות ורק מזה מזהירים שאכן 99.9 אחוז נידבקו בדרך זו והמאית אחוז מי יודע אם גם כן לא ? מה אתה אומר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמין אורלי - מופנה לפר צבי
איתן29/11/2013פרפ ניכבד אודה לך אם תיקרא את הדיון שערכתי עם עפר ותוכל להגיד לנו מה חות דעתך המיקצועית נידבקים ממין אורלי או לא ? ואם יש ביכלל סיכוי באיזה נסיבות אפשרי( ושמדברים על פצעים בפה או בשפה שמעלים את הסיכון האים הכוונה לפצע מדמם כמו לאחר עקירת שן ) תודה רבה לך על תשובתך המיקצועית וישור הקו בנושא של הדיון על מין אורלי. איתן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאה שלילית אחרי 46 ימיםרונן28/11/2013
האם תוצאה שלילית של בדיקת קומבו בבית חולים ממשלתי היא סופית?
האם צריך לעשות בדיקה נוספת עוד 3 ימים כדי שיהיה 49 ימים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאה שלילית אחרי 46 ימים - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר12/12/2013אין צורך לחזור על הבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה דחופהשירה27/11/2013
אבי ילדיי גילה לפני שלושה שבועות שהוא נשא hiv ,חשוב לי לציין שהתגרשנו לפני שלוש שנים ולא קיימנו יחסים למעלה מחמש שנים.הבנתי ממנו שההדבקה טריה .מה שמדאיג אותי מאוד זה איך ממשיכים הלאה עם ילדים קטנים(9,4) שמגיעים אליו לשבתות חגים ובאמצע שבוע.אני מתה מפחד ולא יודעת איך לנהוג .האם הילדים צריכים גם הם לעבור בדיקה.בבקשה תענו לי בהקדם אני בהיסטריה.תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה דחופה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר28/11/2013אין מצב שהילדים ידבקו מהאבא
אפשר לאכול בכלים ולשתות בכוסות רגילים - ככה לא נדבקים !!
אין גם צורך לבדוק את הילדים מכיון הדרך היחידה שבה הם יכולים היו לידבק היא ממך - ואת שלילית !! אני מבינה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מין אורליאיתן26/11/2013
קימתי מין אורלי אני המוצץ לבחור כאשר הוא לא גמר לי בפה אך היה לי פצע הרפס בשפתיים (לא מדמם) כאמור שוב לא היה מגע עים זרע בוודאות האים יש סיכון שנידבקתי אם אכן היה נשא? ושאלה שניה גם מתיחסת למין אורלי האם במידה ויש לי כאב שניים לא דימום ובצעתי מין אורלי לבחור ללא גמירה בפה יש סיכוי להידבק שוב בהנחה שהוא נשא נ.ב לפי יעוץ של הוועד למילחמה באיידס הסיכון להידבק במין אורלי הוא אפסי בגדר תאורתי ולא נירשמו מיקרי הדבקה על רקע אורלי בלבד בספרות הרפואית דר הייתי רוצה לישמוע את חוות דעתך לשאלותי הנל תודה על תשובתך איתן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מין אורלי - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר28/11/2013תיאורטית עלולה להיגרם הדבקה אם הפרטנר נשא לא מטופל ולך יש הרפס גם ללא מגע ברור של זרע !!!
שוב, זה תיאורטית בסיכוי נמוך אך לא אפס!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)