מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני בהלם כבר מ40יוםעדן16/11/2013
אני עשיתי סקס לא מוגן עם אישה שיש לה ילדים ואני לא מרגיש טוב בגרון והאף שלי לבן מבפנים עשיתי את הבדיקות האלה hiv1+2+p24 ו בבלינסון אחרי 10 ימים מהמגע ויצא ניגטיף מה אני יכול לעשות אני חיי בהלם תעני לי בבקשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תענה לי פרופ
עדן16/11/2013יש לי גם כדורים לבנים ברגל ואני נראה כמו מת מפחד ויצא לי כדור לבן בשפתים החרדה גומרת את חיי אני לא יושן לא עובד לא אוכל תעזור לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסאמי אתה יכול להרגע
BIO16/11/2013כל התסמינים שציינת מתאימים לחרדה- חרדה גורמת להמון בעיות שמתבטאות בגוף בדרכים שונות ובטעות אנשים משייכים להם מחלות אחרות.
אתה שכבת עם אישה נשואה, היא לא בקבוצה הסיכון מלכתחילה.
עשית בדיקת קומבו שרלוונטית לתקופה קצרה, והיא יצאה שלילית.
בדיקת נוגדנים (אליזה) אפשר לעשות שוב אחרי 49 יום בערך. ואל תדאג כי גם היא תצא שלילית.
הבדיקה שעשית בודקת את חלבוני הנגיף שמופיע אחרי שבוע-שבועיים והיא יחד עם ההגיון מוכיח לך שאין לך את הנגיף HIV.
להבא תזכור לא לעשות סטוצים עם אף אחד אם זה גורם לך להבהל ככה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה שאלה אחרונה
עדן17/11/2013תודה תודה רבה אבל הבדיקה אומרת שאין לי המגע היה ב2/10 ועשיתי בדיקה אחרינעשרה ימים ב13/10 זה אומר שאין סיכוי להדבק ואני מודה על התגובנ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מין מוגן ..אלכס15/11/2013
היי, אני בחור בן 21. יש לי שתי שאלות בבקשה:
1) קיימתי יחסי מין אנאליים עם גברים, שלוש פעמים, בתור נחדר.
כל האקטים היו מוגנים, כולל מין אוראלי- מתוך אחריות החלטתי לעשות רק מין מוגן.
חבר סיפר לי שגם מין עם קונדום יכול להעביר מחלות מין כולל אידס ואני בהלם.
עשיתי את המקסימום כדי לא להיות בחששות. מרגיש רע מאוד.
הקונדום לא נקרע, ולא נפל או החליק, ווידיתי את זה .
האם זה נכון שעליי להיות מוטרד ?? ( אגב אחד הגברים הוא נשא ).
2) הקרה היה ה1.11 ואני מעוניין לעשות את הבדיקה כמה שיותר מהר כי אני לא מצליח להתרכז בלימודים, האם אפשר לעשות את הבדיקה אחרי 30 יום ולקבל תוצאה מהימנה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החבר שלך מדבר שטויות!!
ערן לא מומ חה17/11/2013אם זה היה נכון רוב האנשים היו מפסיקים לעשות סקס מוגן עם קונדום ומחכים לתוצאות בדיקה.
כל עוד הקונדום לא נקרע ונשאר במקומו, ולא עשית "הנחות" בלי קונדום אפילו לשנייה. אתה מוגן!!
תרגיע !! רק תהיה מאוד זהיר ותשתמש בקונדום באיכות טובה ובתוקף. ורצוי להשתמש בנוזל מקל חדירה על בסיס מים של חברה מוכרת!
תהנה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר, נא להתחיס לשאלה שלי בבקשה
אלכס27/11/2013מחכה לתשובתכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמין מוגן .. - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר28/11/2013אם עשית מין מוגן בכל הארועים אין מצב שנדבקת !!!
תוכל לעשות בדיקה 3 שבועות אחרי הארוע האחרון - בדיקת הקומבו מזהה הדבקה חריפה כבר 3 שבועות אחרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סימנים לאיידסליאור13/11/2013
שלום.
כחודש לאחר מגע מיני לא מוגן (ללא גמירה) הופיעו אצלי פריחה בגב תחתון שעברה בטיפול משחה וגם כ 6 נקודות אדומות מתחת לעור בצורה סימטרית.
לאחר חודש וחצי דלקת גרון חיידקית חום נמוך מאוד שעבר אחרי יום וחצי עם אנטיביוטיקה, לאחר חצי שנה (עכשיו) ישנה חיפוי לבן בלשון בחלרה האחורי של הלשון..
ברור שרק בדיקה זה נכון אבל אני בחרדה רצינית ואשמח לדעת עם אלו באמת תסמינים להדבקה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סימנים לאיידס - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר14/11/2013אי אפשר לעשות אבחנה על סמך הסימנים בלבד
מה הבעיה - לך תעשה בדיקת HIV !!! ותוריד את כל החששות והספקות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקה אחרי 40 יוםשרון12/11/2013
שלום,
נבדקתי ברמבם 40 יום אחרי החשיפה האחרונה שלי והתוצאה היתה שלילית.
קראתי עכשיו שהבדיקה מהימנה אחרי 30 יום.
האם אני צריכה להיבדק שוב אחרי 49 יום לפני קיום יחסי מין בלתי מוגנים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה אחרי 40 יום - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר14/11/2013אין צורך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת איידס אחרי 40 יום
אביתר04/02/2015אני מבקש לדעת דחוף האם בדיקת איידס בבית חולים בעפולה אחרי 40 יום מהחשש לחשיפה הינה בדיקה מהימנה.
דחוף בבקשה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת איידס אחרי 40 יום - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר05/02/2015בכל המעבדות בארץ משתמשים בבדיקת קובו מהדור הרביעי
הזמן הרשמי המומלץ הוא שבעה שבועות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקה מהירהאלון11/11/2013
היי ד"ר
מגע חשוד היה ב 5 לאוגוסט השנה ובדיקה מהירה ערכתי ב 10 לנובמבר, קרי 3 חודשים ו 5 ימים.
התשובה הייתה שלילית .
האם הבדיקת דם המהירה שערכתי מכסה אותי לגמרי?
האם צריך לעשות בדיקה יותר רצינית ,כמו באיכילוב או בילנסון?
הבדיקה המהירה נערכה במוסד מוכר שעושה בדיקות מהירות אבל לא נשלחה מבחנה לאישור סופי.
האם עקב חלון הזמן הארוך אני יכול להיות רגוע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה מהירה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר12/11/2013בהחלט !!!
אחרי 3 חודשים אם לא נוצרו נוגדנים - לא נדבקת !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת hiv לאחר 47 ימיםדוד10/11/2013
שלום
ביצעתי את הבדיקה במשולבת בבית הפתוח לאחר 47 ימים. המקרה החשוד היה שירדתי למישהו ללא גמירה בפה.
אחראי המרפאה אמר לי שאין לי מה לדאוג ושההבדל זניח, למרות הדרישה ל49 ימים.
האם להיות רגוע וזה באמת כך,?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת HIV לאחר 47 ימים
עפר11/11/2013שמתי לב שהתשובות כאן מתקבלות לאט מאד, אז אנסה לעזור גם לך.
קודם כל, הסיכוי להידבק ממתן מין אוראלי, גם אם הוא מוענק לגבר ולא לאישה, הוא אפסי.
מעבר לכך, הבדיקות כיום אמינות כבר אחרי 40 יום ואולי אפילו פחות, אבל היצרן, כנראה כדי להמנע מתביעות ובכדי ללכת הכי על בטוח שאפשר, קבע טווח זמן של 49 יום.
אני משוכנע שהתשובה שתקבל כאן היא שאחרי 47 יום אין לך מה לדאוג ואין צורך לבצע את הבדיקה.
בעצם יגידו לך שבכלל לא היית צריך לעשות בדיקה, כי לא באמת נחשפת לסיכון אמיתי.
מקווה שעזרתי לך, למרות שאני לא משיב מוסמך אלא רק אדם שרוצה לעזור עד שתקבל את התשובה המוסמכת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתסתכל למטה תחת השם גיורא - בדיקה
דורון11/11/2013יש תשובה לאותה שאלה בדיוק!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנ.ב ואתה יכול להיות רגוע הכל בסדר!
דורון11/11/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!
דוד11/11/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת hiv לאחר 47 ימים - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר12/11/2013ראשית הסיכוי להידבק ממין אוראלי נמוכה ביותר
47 או 49 ימים - אין כל הבדל מאחר ומשתמשים שיום בקיט אבחוני מהדור הרביעי שמקצר מאד משמעותית את תקופת החלון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמאיר10/11/2013
שלום,
תרמתי היום דם. בטרם הכנסת המחט הממתרים התעסק עם הצנרת ומבלי ששם לב נכנס אחד הצינורות לתוך הפח. איני בקיא בכל ציוד ההתרמה. אך שמתי לב בודאות שבטרם הכנסת המחט לוריד הוא הוציא אותה מתוך הפלסטיק כך שגם אם היתה בפח היתה מוגנת. האם יש סיכוי שנדבקתי באיידס.?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר14/11/2013אי אפשר להידבק בשום מחלה על פי התיאור שלך !!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מין אוראליעמית08/11/2013
בצעתי מין אוראלי לבחור עם קונדום. מה הסיכון? האם להיבדק? הוא גמר בתוך הקונדום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מין אוראלי - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`14/11/2013אין כל סיכון ואין צורך להבדק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מין אוראליעמית07/11/2013
רציתי לדעת באיזה מקרה עולה הסיכון לצד המוצץ להידבק באיידס?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מין אוראלי - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר14/11/2013במקרש שהשני נשא HIV לא מטופל או לך פצעים או דלקת ברירית הפה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החדרת אצבעותעמית07/11/2013
שלום פרופ
הייתי במקום בילוי של גייז. בזמן שאוננתי בחור החדיר לי אצבע לפי הטבעת. את איבר מינו ראיתי בזמן זה. אין לי מושג אם על אצבעו היה זרע של מישהו אחר או דם. מה שבטוח שזרע שלו לא היה שם כיון שאני אחזתי באיבר מינו. האם לגשת להיבדק בעקבות מקרה זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החדרת אצבעות - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר14/11/2013אין שום סכנת הדבקה בהחדרת אצבע
מכל מקום, ובלי קשר לארוע הזה - לך תיבדק !! תמיד טוב לדעת את מצבך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אשמח לתשובהמור06/11/2013
שלום, האם בקופ"ח עושים בדיקת אלייזה או קומבו ?(כברירת מחדל)
אני אחרי 30 יום מאז שירדתי לאישה, אחרי כמה זמן אני יכול כבר לגשת לעשות את הבדיקה בקופ"ח (הכי מהר)?
אני מאוד לחוץ, ואין לי סבלנות לחכות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח להשיב לך
עפר07/11/2013אני לא מומחה מוסמך, אבל מהתייעצות עם לפחות עשרה רופאים ומומחים, בארץ ומחוצה לה, הבנתי שאין סיכוי להידבק ב- HIV מהענקת מין אוראלי לאישה.
מעבר לזה, אין בכלל המלצה לבצע בדיקת HIV אחרי מקרה כזה, כמו שאין המלצה לבצע בדיקה במקרה שנשאית מעניקה לך מין אוראלי.
אז, בינתיים, עד שהפרופסור יענה לך, אני חושב שאתה יכול להירגע קצת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לתשובה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר12/11/2013בכל הקופות עושים כיום קומבו
אחרי 30 יום תתקבל תשובה מהימנה
מטעמי בטיחות בלבד של היצרן קיימת עדיין המלצה לחזור על הבדיקה אחרי 7 שבועות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוששת אנא תשובתכםמיכל06/11/2013
קיימתי יחסים אנליים חד פעמיים עם קונדום מסוג durex fetherlite (שהוא קונדום דק . הקונדום היה בתוקף מבחינת תאריך תפוגה ).עם בחור שלא ידוע לי מצבו.לפני החדירה האנלית ביצעתי בו מין אורלי של דקה עם הקונדום כמובן ללא גמירה. החדירה הייתה כ 2 דקות בלבד והקונדום נשאר שלם. הבחור לא גמר כלל. האם אני צריכה לחשוש ו/או לבצע בדיקת איידס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוששת אנא תשובתכם - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`06/11/2013לא את לא צריכה לחשוש וגם אין צורך לבצע בדיקה בגלל מה שתארת. כללית אנחנו ממליצים על בצוע בדיקה מידי פעם , לכל אחד שמקיים פעילות מינית עם בני זוג לא קבועים ולא ידועים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אמינות בדיקת קומבו לאחר 40 יוםמישהו06/11/2013
שלום,
עשיתי בדיקת קומבו לאחר 40 יום מלאים מהמגע המיני ללא הגנה.
{מין אוראלי בלבד שירדתי לאישה, ללא קיום יחסי מין מלאים}
לשימחתי קיבלתי היום תשובה שלילית,
רק לאחר שקיבלתי את התשובות נודע לי שהבדיקה טובה ל-7 שבועות אחורה {49 יום}.
האם יש צורך לחזור על הבדיקה שנית שיעברו 50 יום ?
ובמידה וכן מה הסיכוי שהתוצאה תצא חיובית?
לאחר תקופת החלון המורטת עצבים חזרתי להיות מודאג מאוד, אשמח לתשובתך.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמינות בדיקת קומבו לאחר 40 יום - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`06/11/2013אין בידי סטטיסטיקה שתכמת את הסיכוי לבדיקה חיובית לאחר שיצאה שלילית כעבור 40 יום! על פי התאור שלך אפשר לומר שאין סיכוי שנדבקת ולפיכך אני לא חושב שאתה צריך לחזור על הבדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך.
מישהו06/11/2013תודה רבה לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איפה כדאי לעשתו בדיקה HIV ?גלעד06/11/2013
שלום
האם אפשר לסמוך לבדיקה אחרי 7 שבועות במרכזי בדיקות אנונימיות של הוועדה למלחמה באיידס בתל אביב ,או ב"מרפאת הפרסים"?
או אתם ממליצים לעשות את הבדיקה בבית חולים או קופת חולים?
מה תקופת חולון לבדיקה : 7 שבועות או 3 חודשים ?
האינפורמאציה שונה בכל מיני מקורות.
ואם הבנתי נכון שמשרד בריות עדיין דורש 3 חודשים!?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איפה כדאי לעשתו בדיקה HIV ? - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`06/11/20131) אפשר לסמוך על הבדיקה בועד למלחמה באיידס.
2) התקופה המומלצת לבדיקה קומבו-7 שבועות ואין צורך לחכות שלושה חודשים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקהגיורא05/11/2013
עשיתי בדיקת איידס לאחר 47 ימים אשר יצאה שלילית האם אני צריך לחזור שנית על הבדיקה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`06/11/2013לא אין צורך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)