מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בבקשה עזרה, בבקשה .עידן08/01/2014
1.הייתי אצל אורולוג כבר פעם שנייה (הסיפור שלי הוא יחסי מין עם נערת ליווי עם קונדום שלא זכורות לי בעיות אך אין לדעת כי חשבתי צריבה 4 ימים אחרי המקרה ,הצריבה חלפה לאחר כיומיים מאז שהתחילה, ובעצם נרגעה אך נמשכה כחודש לעיתים רחוקות במצבים של שתן של בוקר ואוננות למשל .
הייתילפני שבוע בפעם השנייה אצל אורולוג ,בקשתי ממני גם בדיקת דם לעגבת ולשאר המחלות (עברתי בדיקת שתן כללית +תרבית ובדיקת STD PCR) הוא לא רצה לתת לי ואמר שאין למה , למרות שלחצתי עליו מספר פעמים לתת לי כדי להיות רגוע הוא לא הסכים לתת לי ....
לעגבת חייב להיות תסמין של פצע או כאב על איבר המין או תסמין כלשהו (עברו 3 חודשים) ?
2.. בצעתי בדיקת STD PCR לאחר 6 שבועות ו4 ימים וכשכבר לא היו לי תסמינים של צריבה כמו שתארתי,הייתה צריבה באותה תקופה רק לעיתים רחוקות כמו במצבי התאפקות צריבה ל2 שניות ,האם זהו זמן מספק לתוצאות אמינות?
3. השאלה הכי חשובה- כשעשיתי בדיקת STD PCR, כשהגעתי לקופת חולים ולקחתי מבחנה לאחר שמילאתי את המבחנה בשתן צריך להכניס דוגמית כזאת שתשאב מהמבחנה את השתן, בטעות נשבר לי החלק השחור במבחנה שאליו צריך לדחוף הדוגמית אז אמרתי לעוזרת אחות.שנייתה שם והיא העבירה את כל השתן למבחנה חדשה ואז הכניסה את הדוגמית ושאבה איתה את השתן, אני מוטרד מכך שכתוצאה מהעברת השתן ממבחנה למבחנה המפגש המהיר עם האוויר יכול בעצם לשבש את אמינות התוצאות של הבדיקה, יש לציין שהבדיקה יצאה שלילית.לגבי כל המחלות .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה עזרה, בבקשה . - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר09/01/2014אין כל בעיה בהעברת השתן ממבחנה אחת לשניה
החיידקים או הנגיפים שנבדקים אינם מושפעים מכך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, מה לגבי השאלות ?
עידן10/01/2014מה לגבי השאלה הראשונה והשני בדיון הראשי שלי, מחכה לתשובה , תודה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אפשר להדבק ככה באיידס?לחוצה06/01/2014
היום המורה בביולוגיה הביאה לנו צלוחיות זכוכית עם טיפה של דם שלה עליהן. כל ילד קיבל אחת, והיה צריך לשים אותה במיקרוסקופ ולהסתכל. היה לי פצע קטן פתוח באצבע.
עם האצבע הזאת נגעתי בצלוחית עם הדם ויכול להיות שנגעתי בטעות בקצת דם שנמרח על הזכוכית.
עכשיו נכנסתי לחרדות מאוד גדולות . יש לי מה לפחד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר להדבק ככה באיידס? - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר07/01/2014הסיכוי להידבק מהדם של המורה אפסי
אין לך סיבה להיכנס לחרדות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך גורמים לשותף להבדק ?חסוי05/01/2014
שכבתי עם מישן ללא אמצעי מניע , ועברו 3 ימים שאני רק אוכל תראש מפחדים
אני רוצה שהוא ילך להבדק בבדיקה המהירה .
הוא לא רוצה
אני לא יודע מה לעשות אני לא רוצה לחכות חודשיים :(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך גורמים לשותף להבדק ? - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר07/01/2014אי אפשר להכריח אותו להיבדק
תוכל להיבדק ולהרגע אחרי 3 שבועות מהארוע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הדבקה חריפהעמית05/01/2014
מה פירוש המושג? מהי יעילות הבדיקה באיכילוב במקרה זה לאחר שלושה וארבעה שבועות מהארוע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הדבקה חריפה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר07/01/2014המשמעות שההדבקה קרתה בשבועות האחרונים ממש
בדיקת הקומבו מאבחנת הדבקה כבר אחרי 3 שבועות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא קיבלתי תשובהנועה05/01/2014
לד״ר שלום
עד שעניתם לשאלות,פסחת על השאלה שלי,ענית לשאלה אחרת
אודה לתשובה מהירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא קיבלתי תשובה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר05/01/2014שלחי שוב את השאלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הערהנועה04/01/2014
לפרופסור ולד״ר שלום
רציתי להפנות את תשומת לבכם לכך שאנשים שמפנים אליכם את השאלות מפוחדים בעקבות אירועים שקרו להם,מרגישים חוסר ודאות ורוצים לדעת לגבי מצבם.אתם נותנים מענה לשאלות לפעמים,ובזמן האחרון זה קורה יותר רק כעבור שבוע.נשמח למענה מהיר יותר.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הערה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר05/01/2014עושים כמיטב יכולתנו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איידסענבל02/01/2014
אם דורכים בטעות ברחוב על מזרק יש חשש להידבקות בנגיף האיידס? אין לי מושג כמה זמן המזרק היה שם האם צריך להיבדק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איידס - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר05/01/2014בעיקרון הנגיף לא שורד במחט יותר משעה, תלוי כמובן בכמות הדם שהיתה במחט
בכל מקרה מומלץ להיבדק 3 שבועות אחרי הארוע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בירור דחוף!עמית01/01/2014
אם בחור נגע בפי הטבעת שלי עם קצה הפין שלו ולא הייתה חדירה כמובן האם יש סיכון להידבק באיידס?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בירור דחוף! - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר02/01/2014סבירות נמוכה ביותר להדבקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבירור
עמית02/01/2014האם לאור המקרה הספציפי הנל בלבד מומלץ להיבדק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבירור - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר05/01/2014תמיד עדיף להיבדק ולדעת בודאות שלא נדבקת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הדבקה באיידסדנית31/12/2013
שלום,
האם קיימת אפשרות הדבקה של איידס אם טיפת דם בשרותים נספגה בנייר טואלט ששימש באותו המקום לניקוי פי הטבעת?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמובן אם הדם שייך לנשאית
דנית31/12/2013שהיתה לפניי בתא קודם לכן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמובן אם הדם שייך לנשאית - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר05/01/2014אין מצב להדבקה במגע נייר ספוג בדם באיזור פי הטבעת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הדבקות אם הקונדום נפל או נקרע..אנונימי30/12/2013
לרופאים המכובדים שלום,
הייתי בטיול בתאילנד ועשיתי מסאג במכון מסאג רגיל בלי מין ובלי ארוטיקה.
בהמשך יצא לי לפגוש את המסגיסטית עוד כמה פעמים וממש התיידדנו.
שכבתי איתה כמה פעמים..כולם עם קונדום.
באחד הפעמים ששכבנו בדקתי להרגיש שהחישוק בתחתית האיבר ולא הרגשתי אותו אז מיד יצאתי וראיתי שהקונדום עוד בתוכה. אני חושב שזה היה ממש לשתיים או שלוש שניות ולא יותר..כך שיכול להיות לדעתי שאולי החלק התחתון של האיבר נגע בתוככי הנרתיק שלה. בסיטואציה הזו האם קיים חשש לדעתכם להידבק? לאחר שזה קרה החלפתי קונדום והמשכנו כרגיל..ואז ניסיתי לחדור אליה בתנוחת דוגי ותוך כדי שאני מנסה לחדור..הקונדום נקרע..וממש שמעו את הקריעה.. ומיד באותו הרגע הרחקתי את האיבר ובכלל לא חדרתי..הסיפור הזה קרה במהלך לילה אחד ששכבנו וחשבתי שאם פעמיים ברצף זה קורה כנראה עדיף שלא נמשיך ובאמת לא המשכנו. בימים שלאחר מכן המשכנו לשכב כרגיל עם קונדום בלי שום בעיות עד שהיא קיבלה מחזור שם כמובן לא המשכנו..אלא במשחקים מיניים שלא קשורים לנרתיק שלה.
יש לציין שהחיבור בינינו לא היה רק מיני אלא הרבה מעבר...היינו ביחד בערך חצי טיול...הסתובבתי איתה הרבה מאוד וטיילנו ביחד והקשר בינינו היה ממש מיוחד. הבחורה ממש אהבה אותי וגם אחרי שהייתי באי אחר לבד היא חזרה לבקר אותי לימים האחרונים של הטיול. בנוסף הבחורה הייתה גרושה עם שני ילדים שאמא שלה עוזרת לה לגדל אותם והיא שולחת כסף.
לאור כל הסיפור על נפילת הקונדום הראשון, הקריעה של השני ובכלל כלמה שתיארתי מה אתם חושבים הסיכוי שאם היה לה חלילה לה איידס אז נדבקתי?
ומה בכללי תוכלו לומר על התנאים הנדרשים להידבק באיידס במידה והקונדום נקרע או נופל? האם יש זמן חשיפה מסוים שנדרש בכדי שהנגיף יעבור או מספיק אפילו שבריר שנייה?
תשובתכם חשובה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רופאים יקרים האם אוכל לקבל תשובה?
אנונימי02/01/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההדבקות אם הקונדום נפל או נקרע.. - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר05/01/2014שני ארועים קצרים של חשיפה בהחלט מחייבים היו, אם היית בארץ, לתת טיפול אחרי חשיפה PEP
מאחר ואתה לא בארץ, חכה 3 שבועות אחרי הארוע ותעשה בדיקת קומבו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגבתדן30/12/2013
כיצד יודעים שמקבלים עגבת? יש סימנים מזהים לכך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עגבת
דן05/01/2014התקשרתי לוועד וקיבלתי תשובה. סליחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זמן לבדיקהאירית30/12/2013
כמה זמן לוקח לקבל תשובה לבדיקת איידס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זמן לבדיקה
המשך אירית01/01/2014כמובן אם הבדיקה נעשתה בבית חולים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזמן לבדיקה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר05/01/2014באותו יום
מתן התשובה תלוי בכל בית חולים ובנוהלי המרפאה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת דם לאיידסעידן30/12/2013
1.לבדיקת דם לאיידס ,צריך להתכונן באופן מיוחד כמו צום של אוכל /שתייה או שיש להתנהג כרגיל ואפילו אפשר לשתות ולאכול בבוקר הבדיקה ?
ולאחר כמה זמן בערך מגיעות תשובות לבדיקה ?
2.הייתי אצל אורולוג כבר פעם שנייה (הסיפור שלי הוא יחסי מין עם נערת ליווי עם קונדום שלא זכורות לי בעיות אך אין לדעת כי חשבתי צריבה 4 ימים אחרי המקרה ,הצריבה חלפה לאחר כיומיים מאז שהתחילה, ובעצם נרגעה אך נמשכה כחודש לעיתים רחוקות במצבים של שתן של בוקר ואוננות למשל .
הייתי היום בפעם השנייה אצל אורולוג ,בקשתי ממני גם בדיקת דם לעגבת ולשאר המחלות (עברתי בדיקת שתן כללית +תרבית ובדיקת STD PCR) הוא לא רצה לתת לי ואמר שאין למה , למרות שלחצתי עליו מספר פעמים לתת לי כדי להיות רגוע הוא לא הסכים לתת לי ....
לעגבת חייב להיות תסמין של פצע או כאב על איבר המין או תסמין כלשהו (עברו 3 חודשים) ?
3. בצעתי בדיקת STD PCR לאחר 6 שבועות ו4 ימים ,האם זהו זמן מספק לתוצאות אמינות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה
נועה30/12/2013שלום לפרופסור ולד״ר
השאלה שלי לגבי פגישה שהיתה לי עם בחור,לפני,ראיתי שיוצא לו נוזל מקדים או שהוא גמר.לא יודעת אם הוא נגע בזה לפני שהוא החדיר לי את האצבעות שלו לתוך איבר המין שלי,וגם הכניס לי אצבע לפי הטבעת כמה פעמים.מה מידת הסיכון במקרה כזה מבחינת הדבקה באיידס? אחרי זה ראיתי שהיה לי דימום כזה מאיבר המין שלי.האם זה מגביר את הסיכון להדבקה?
תודה לכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר07/01/2014אם הוחדר נוזל זרע ואף נפצעת בעקבות זה ( היה דימום) והבחור נשא, אי אפשר להיתעלם מסיכוי להדבקה אם כי קטן מאד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת דם לאיידס - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר05/01/20141. אין צורך להיות בצום
אם הבדיקה נעשית במרכזי האיידס בבתי החולים התשובה מתקבלת באותו יום או למחרת
אם הבדיקה נשלחה מקופת חולים התשובה נשלחת בדואר לרופא החותם
לגבי STD, ישנן בדיקות רבות, רצוי לגשת לרופא המשפחה לוודא שהכל נבדק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת דם לאיידס - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר07/01/20141. לבדיקת HIV לא צריך להיות בצום
לגבי התשובות תלוי איפה עושים את הבדיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נוזל זרע מופנה לפר צבי בנטוביץאיתן30/12/2013
ביצעתי בבחור מין אורלי כשהוא גמר לא בפי אבל הוא גמר לי על הפנים זא נוזל הזאע התיז על הפנים ונגע מעט בעיין שאלתי פרפ האים במיקרה הנל קיימת סכנת הידבקות בhiv ?מודה לך על תשובתך המיקצועית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נוזל זרע מופנה לפר צבי בנטוביץ - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר05/01/2014אם היתה חדירת נוזל זרע לעין - יש סכנת הדבקה אם כי בסבירות נמוכה מזו של מגע זרע ברקטום
מאחר ועוסקים במקרה הפרטי שלך ולא בסטטיסטיקה - מציעה להיבדק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מין אורלי מופנה לפר צבי בנטוביץאיתן30/12/2013
ביצעתי מין אורלי לבחור ממש לפני שהוא גמר יצאתי אך מעט מנוזל הזרע הספיק להיכנס לפי . בהנחה שאין לי דימום בפה ולא פצעים האים במיקרה הנל יש סכוי להידבק בhiv? תודה פרפ על תשובתך המיקצועית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין תשובה?
דן05/01/2014אין תשובה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא קיבלתי עדין תשובה!
איתן08/01/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמין אורלי מופנה לפר צבי בנטוביץ - תגובה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר08/01/2014Fast Facts
The risk of HIV transmission through oral sex is much less than that from anal or vaginal sex—but it is not zero.
Performing oral sex on an HIV-infected man, with ejaculation, is the riskiest oral sex activity.
Factors that may increase the risk of HIV transmission through oral sex are oral ulcers, bleeding gums, genital sores, and the presence of other sexually transmitted infections.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה תשובה באנגלית נא לפרש לעברית
איתן08/01/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבקש לקבל תשובה מפר בנטוביץ
איתן09/01/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא קיבלתי תשובה
איתן12/01/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)