מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מין אוראלילימור27/04/2014
שלום רב יש לי שאלה נוספת אם חבר שלי עשה בדיקה לאיידס לאחר 7 שבועות יש צורך גם לעשות אחרי 3 חודשים.. יש לציין שהתשובות היו שליליות. מין אוראלי בלבד. פשוט שורף לו בקצה של הפין ולא יודעים ממה זה. אולי יש לו חיתך וזה היה לפני חודשיים. למי לדעתך פרופסור לפנות? והאם לעשות שוב בדיקת איידס? השריפה ממש חזקה לא במתן שתן ואין לו דלקת האם זה קשור? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מין אוראלי
לימור01/05/2014אפשר תשובה גם... תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמין אוראלי - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`03/05/2014אין צורך לבדיקה נוספת לאיידס וכדאי שילך לרופא אורולוג לבדיקה אבל לא בגלל איידס אלא כדי לברר למה שורף לו..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמין אוראלי
לימור04/05/2014תודה על מתן התשובה,יש לי עוד שאלה שבעצם בנוסף לזה ששורף יש לו כאבים בצד ימין במותניים במשך חודשיים,הוא היה אצל אורולוג וביצע ct והתשובות תקינות אין אבנים בכליות.רוצים לשלוח אותו לבדיקת ציצסקופיה דרך הפין.האם שם ימצא את הפתרון .בבקשה תרשום לי מה הוא יעשה כי היה אצל אורולוג פרטי.
תודה מראש .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמין אוראי
לימור12/05/2014אל תישכחו אותי בבקשה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמין אוראי - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`13/05/2014אני לא באתי במקום האורולוג! החשש מאבנים או הפרעות אחרות בדרכי השתן צריכות לקבל תשובה מן האורולוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שריטהחרד27/04/2014
אני יודע שאני חרדתי לנושא ובכל זאת המקרה לא נותן לי מנוח הבת שלי שיחקה עם ילד קטן ממנה ובמהלך מריבה הילד שרט את ביתי מתחת לגבה (שריטה קטנה מאד שירד ממנה מעט דם) לילד היה פצע באצבע מלפני כמה ימים שייתכן ועדיין היה בו דימום ואני יודע אם הוא שרט אותה באצבע עם הפצע ובכל מקרה אני מוטרד וחרד האם כך ניתן להידבק ? האם עלי לעשות משהו ? אשמח לתשובה מהירה וברורה .תודה מראש .אב חרד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שריטה
חרד27/04/2014רציתי להדגיש שאנני יודע אם האצבע הפצועה היא זו ששרטה את ביתי והיה ונניח שכן האם יש סיבה לדאגה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשריטה- אשמח לקבל תשובה
חרד27/04/2014תודה על העזרה! אשמח לקבל תשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשריטה
חרד28/04/2014שלום לכם עדיין לא קיבלתי תשובה לשאלתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשריטה
חרד27/04/2014שלום פרופסור אני די חרד ולא ענית על שאלתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשריטה - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`03/05/2014כל התאורים שלך אינם מעידים ואין כל סיכוי להדבקה בדרך ובנסיבות שאתה מתאר. החרדה שלך זקוקה לטיפול נפשי .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רכסים מלאי דאגותמיסטר וייט26/04/2014
היי,
ראשית אני מצטער על השם הבדוי, מקווה שראיתם ״שובר שורות״.
ולעניין-
ב8 למארס ״הענקתי״ מין אוראלי לבחור מפוקפק, אני סבור שהוא נשא (הוא לא ממעט במין לא מוגן. את כל אלה כמובן הבנתי בדיעבד)
בזמן האקט הוא גמר בפה שלי (מבלי שהתריע, אחרת הייתי מעיף אותו)
אפשר להגיד שאני די בטראומה מהעניין, אבל לצערי אין לי אפילו זמן להתייסר על כך.
אני נוהג להשתמש ב״סילונית״ מנקה שיניים כל פעם לפני שאני יוצא מהבית ואני מניח שהוא יכולה לגרום לחתכים מיקרוסקופיים. כמו כן יש לי כתר בפה שבעקבותיו החניכיים מעט חשופות, אם כי לא ירד דם, לא בזמן האקט, לא אחריו ולא לפניו. בזמן שאחכ הופיעו לי רוב הסימפטומים שכתובים באינטרנט. מיותר לציין שהתחושות היו נוראיות
22-23 ימים לאחר האקט הלכתי להיבדק ב״פרסים״ בחיפה. התוצאה יצאה שלילית. שמחתי מעט, אך אז נזכרתי שדווקא בזמן הבדיקה, קצת לפני וגם אחרי הסימפטומים לא היו/נרגעו.
לאחר 42 ימים לערך (אחרי האקט) שוב החלו הסימפטומים. (אציין אותם כעת- לשון עם חיפוי לבן, לא משהן רציני אבל עדיין. כאבי ראש מוזרים, לא מהסוג המוכר, בעיקר בפדחת ובעורף, גם מעט במח. איזור השקדים, בלוטות לימפה כואב (הרופא אמר שאדמומיות קלה וזהו))
כעת אני נמצא ביום ה50 שלאחר האקט, שוב, בעיקר יש לי את הכאבים המוזרים בראש ומעט תחושה לא נעימה בתחתית הגרון, דהיינו, שקדים/לימפה
מה הסיכוי שלא נדבקתי? מה הסיכוי שכל זה אקראי/פסיכולוגי? כאבים ככ ברורים ועקביים הרי לא יכולים להיות פסיכולוגיים.
זהו, מצטער על החפירה.
תודה על התשובות העתידניות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רכסים מלאי דאגות - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`03/05/2014אין כל סיכוי להדבקה על פי מה שתארת. מאחר שעברו חמישים ימים מאז החשיפה לך להבדק. אני משוכנע שהבדיקה תהיה שלילית ואז אם החרדה תמשיך כדאי שתלך לטיפול נפשי שישחרר אותך מזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחד עם אותם סימפטומים
מודאג סידרתי19/05/2014יש לי אותם סימפטומים כמו שלך כאבי הראש עברו אחרי 4 חודשים והחיפוי לבן עבה על הלשון נשאר עד עכשיו עברתי בדיקה אחרי 10 חודשים יצאתי שלילי אבל הלבן על הלשון לא עובר לי מה אמרו לך על הלשון הלבנה אם אתה יכול בבקשה לענות לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הידבקותאנונימית26/04/2014
שלום רב, יש לי מספר שאלות ואהיה אסירת תודה לתשובות
1.האם תיתכן הדבקה באיידס לאישה לאחר החדרת אצבעות לנרתיק? נניח ולגבר היה פצע באצבע? ואז לריקמה הרירית שבנרתיק חדר דם נגוע במידה והוא נשא? הכוונה עם האישה יכולה להידבק.
2. האם תיתכן הדבקה באיידס לאחר שעשיתי לגבר ביד? במידה ויש לי פצע לא גדול ויבש ביד?
3. בדיקת HIV שעושים אותה לאחר7 שבועות מהמגע החשוד אמינה ב100%? או שרצוי לבדוק גם לאחר שלושה חודשים?
3. הסיפטומים דמויי השפעת שיש לחלק מהנדבקים, יכולים להגיע כשבועים עד ארבעה שבועות לאחר כיום המגע החשוד? או גם כשבוע אחרי?
4. היה לי סימפטומים של בלוטות לימפה מוגדלות בגרון בצד אחד, קרום לבן, כאבי גרון וחום כמו כן התחילו לי טיפה פצעים בפה, זה עבר לאחר שבוע (ניתן לציין שאף פעם לא היה לי דבר כזה). המשטח גרון נמצא שלילי כלומר שזה לא חיידק. לאחר בדיקות דם רגילות הלימפוציטים היו נמוכים 20.3% ו1.97 #. ונטרופילים יחסית גבוהים 70.1% ו6.81#. הפחד שלי שזה HIV המגע המיני שהיה לי לפני הופעת הסימנים זה החדרת אצבעות לתוך הנרתיק וזה שעשיתי לגבר ביד כשבוע לפני וכחודש לפני הופעת סימנים. האם זה יכול להיות שזה איידס? אני מפחדת נורא אני אעשה בדיקה, אבל תקופת הממתנה הזו מלחיצה כל כך.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הידבקות - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`03/05/2014כל מה שאת מתארת אינו קשור ואינו יכול להביא להדבקה באיידס. הבדיקה לאחר 7 שבועות אמינה לחלוטין. כגם הסימנים שתארת אינם מעידים בכלל על איידס וכל מה שיש לך זאת חרדה מאיידס ללא סיבה אובייקטיבית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםאמיר26/04/2014
שלום הייתי לפני שבוע עם בחורה אני הייתי לובש בגדים תחתון ומכנסיים תראנינג והבחורה היתה לובשת רק תחתון .
עשינו מין רק מגעים חיצונים ללא חדירה ואנחנו לובשים אני תחתון ומכנסיים תראנינג והיא רק תחתון ומגעים חיצונים פין שלי על הנרתיק ו אנאל שלה אנחנו היינו לובשים אני מכנסיים תרינינג ו היא רק תחתון
האם יש סיכוי להדבקה אם היה נוזלים של הנרתיק שלה על תחתון או הנרתיק היה רטוב והיה נוזל זרע שלי PRECUM על ראש הפין שלי מהמגעים האלה (שהיא היתה אצל בחור לפני שנכנסתי אולי היה נוזלים נרתיק )
אולי היה נרתיק רטוב ונוזלים אצלה והיא לובשת את התחתון ולא היה חדירה .
האם יש סיכוי העברה לראש הפין שלי שהיה PRECUM מנוזלים שלה מתחת לבגדים חס וחלילה
האם יש צורך לבדיקה ויש לי היום כאלו פריחה ומשפשף על העור.
ועוד שאלה כאלו אם היא שטפה את הנרתיק שלה כשהבחור שהיה אצלה לפני שנכנסתי היא שטפה במים את הנוזלים ולבשה את התחתון כאלו אם היה מים על תחתון וקצת נוזלים וגם מקרה הזה יש סיכוי להדבקה אותו תיאור ללא חדירה ועם מכנסיים והיא רק תחתון מגעים חיצונים (אני לוא יודע אם היא שיטפה או לוא)
האם יש צורך לבדיקה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`03/05/2014אין כל סיכוי להדבקה על פי התאור שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ועוד שאלה
אמיר04/05/2014האם יש צורך לבדיקה במקרה זה של מין עם בגדים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחוץדן25/04/2014
שלום נחתכתי במספרה ממכונת תספורת או תער מפלסטיק האם ניתן להידבק אני לא יודע אם זו המכונה בוודאות לחוץ אודה לתשובתכם באזור הפנים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחוץ - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`26/04/2014אין כל סכנה להדבקה על פי התאור שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחוץ מכונת תספורת או תער
דן27/04/2014תודה על התשובה שכחתי לציין שירדו לי כמה טיפות דם גם ההקשר למכונת תספורת ותער תודה רבה האם יש חשש האם ההיתי צריך לקבל טיפול מונע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דרכי הדבקה HIV - רימיניג ואצבעותאדם23/04/2014
שלום,
רציתי לדעת האם יש חשש ומה הסבירות להדבקה בנגיף HIV באמצעות רימינג ממושך והחדרת אצבעות לפי הטבעת של גבר אחר.
אשמח לתשובתכם המסורה בהקדם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבהרה לשאלה
אדם24/04/2014שוב שלום
אני מאוד לחוץ בעניין...
הכוונה ברימינג ממושך - ליקוק של פי הטבעת של גבר אחר במשך דקות ארוכות, אולי חצי שעה, במהלך יחסי המין (לא הייתה בכלל חדירה של איבר המין לפי הטבעת, רק ליקוק ודחיפת אצבעות)..
אשמח לקבל תשובה בהקדם...
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני ממש לחוץ, אשמח לקבל תשובה...
אדם25/04/2014שלום
אני ממש לחוץ, אשמח לקבל תשובה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני ממש לחוץ, אשמח לקבל תשובה... - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`26/04/2014על פי התאור שלך אין סיכוי להדבקה. הליקוק כשלעצמו אינו מדבק מפני שהרוק ונוזלי הפה מנטרלים את הנגיף והאצבעות אם אין פצע פתוח ועמוק לא מעבירות את ההדבקה ואין דיווחים על הדבקה בדרך שתארת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקה קומבומותי23/04/2014
שחום רב
עשיתי 2 בדיקות קומבו האחרונה היתה 8 חודשים אחרי קבלת מין אוראלי ללא קונדום וקיבלתי תשובה שלילית בשתיהן, ולמרות זאת אני לא רגוע . עולים לי כל הזמן חששות שמשהו לא תקין קרה במהלך הבדיקה וכאילו קיבלתי תשובה שלילית מבלי שעשיתי בפועל בדיקת דם ( כל מהלך לקיחת הדם ברח לי מהראש) האם לדעתכם אני צריך להיות רגוע? האם לעשות עוד בדיקה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה קומבו - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`26/04/2014אתה יכול להיות לגמרי רגוע וכל הרגשות שלך הם ביטוי לחרדה בלתי מבוססת מבחינה עובדתית!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת קומבו
מותי26/04/2014תודה רבה לתשובה שלך. יש לציין ששתי הבדיקות עשיתי בועד לאיידס אחת אנונימית ואחת עם תשובה בכתב שהיה רשום בתוצאות hiv negative. האם התשובה אמינה ב100%? האם להיות בטוח שאין מקום לשום טעות?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא קיבלתי תשובה
מותי03/05/2014שלום רב
לא עניתם לשאלתי
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה נוספת
מותי10/05/2014שלום רב
האם לעשות עוד בדיקה ע"מ להיות רגוע? האם זה יעזור לי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת קומבו - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`13/05/2014אכן אפשר להיות בטוח לגמרי בתשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגביאביר23/04/2014
אסתמה ואלרגיה לאבק שיצא בבדיקת דם באוזופילים רמה גבוהה 7.7 ( תמיד זה היה ככה ) יכול להשפיע על תוצאות הבדיקה ? נוגדנים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`26/04/2014לא בשום אופן לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מין אוראליירון22/04/2014
שלום לכם..
אני כבר יוצא מדעתי מזה שכל אתר וכל רופא יש לו דעה שונה בנושא...
הייתי שמח לקבל תשובה חד משמעית ...
ביליתי לילה עם בחורה שאני לא יודע מה מצבה הבריאותי נצא מנקודת הנחה שהיא באמת חולה/ נשאית HIV
אותה בחורה ביצעה בי מין אוראלי ללא קונדום וגמרתי לה גמירה מלאה בפה.
שאר הסקס היה עם אמצעי מניעה ( קונדום)
כמה שאלות:
האם יש צורך ללכת לקבל טיפול מונע?
האם יש צורך לעשות בדיקת איידס?
מה הסיכוי להדבק מימסגל כזה ?
אשמח לקבל תשובה ברורה תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מין אוראלי - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`26/04/20141) אין צורך לקבל טיפול מונע
2) לפי מה שתארת אין צורך לבצע בדיקה לגילוי נשאות.
3) הסיכוי להדבק על פי מה שתארת הוא אפס.
לגבי בדיקת איידס, מומלץלמי שמקיים יחסי מין מקריים ובמיוחד לא מוגנים, לבצע מעת לעת בדיקה שכזאת אבל אני חוזר שהתאור לשך אינו מעורר חשד להדבקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חרד מפני הדבקהאבנר22/04/2014
ערב טוב,
לפני מספר ימים קיימתי יחסי מין עם נערת ליווי. היחסים היו מוגנים והשתמשתי בקונדום שהיא הלבישה לי.
מאז אותו האקט, אני לא מצליח לתפקד ביום יום, לא מצליח לישון כמו שצריך, והראש כל הזמן עסוק במחשבות של אם...
אני מודע לכך שיחסי המין היו מוגנים, הבחורה היתה נראית נקייה ודאגה להלביש את הקונדום לפני המגע האוראלי והוואגינלי, ובכל זאת אני לא מצליח להיות שקט.
באופן כללי אני אדם מאוד רציונאלי, וברור לי שסיכויי ההדבקה הינם אפסיים, אך עם זאת אני שרוי בחרדה שלא מאפשרת לי לתפקד ביום יום, דבר שלא קרה לי מעולם.
אני לא מסוגל לקיים יחסי מין עם אשתי, ובנוסף אנחנו עוברים טיפולי פוריות, כך שהרעיון שהיא עלולה להדבק פשוט משתק אותי.
אין לי מושג איך אני מעביר את החודשיים הקרובים עד שניתן יהיה לשלול הדבקות ע"י בדיקה.
החרדה כ"כ עמוקה שאני מתחיל לעיתים לפקפק בעצמי שאכן היה שימוש בקונדום (למרות שאני יודע שהיה), ומריץ סרטים בראש על איך אני נמנע כעת מקיום יחסי מין עם אשתי במהלך החודשיים הקרובים, או איך אני אמור לחיות הלאה.
מעולם לא חווייתי סטרס בעוצמות כאלה, על אף שבכל 35 שנות חיי הייתי נוכח במצבים מסוכנים ומלחיצים מאוד, בהן סכנות חיים מוחשיות.
אולי אני רק מחפש חיזוקים כדי לשלול את הנורא מכל, אבל התחושות הן כאלה שאני פשוט לא מצליח להרגיע.
אשמח לעצה כיצד עלי להתגבר על התחושות ומה עלי לעשות בחלק האופרטיבי (בדיקות וכד')
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חרד מפני הדבקה - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`26/04/2014מה שאתה מתאר הינו בברור מצב של חרדה קשה שקרוב לודאי קשור או נובע מרגשות האשמה שלך כלפי אשתך בגלל שהלכת לאותה נערת ליווי!
הפתרון היחיד הוא טיפול נפשי-פסיכולוג או ופסיכיאטר ובדרך כלל לוקח כמה פגישות שבהן תוכל לדבר ולעבד את החוויות שאתה עובר וכך העניין יוקל בהדרגה.
אתה לא תוכל להפטר מזה בכוחות עצמך בלבד וזה חשוב מאוד לזכור ולהפנים. כמו כן, תרופות פסיכיאטריות בלבד לא יעזרו!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מין אוראליירון22/04/2014
שלום לכם..
אני כבר יוצא מדעתי מזה שכל אתר וכל רופא יש לו דעה שונה בנושא...
הייתי שמח לקבל תשובה חד משמעית ...
ביליתי לילה עם בחורה שאני לא יודע מה מצבה הבריאותי נצא מנקודת הנחה שהיא באמת חולה/ נשאית HIV
אותה בחורה ביצעה בי מין אוראלי ללא קונדום וגמרתי לה גמירה מלאה בפה.
שאר הסקס היה עם אמצעי מניעה ( קונדום)
כמה שאלות:
האם יש צורך ללכת לקבל טיפול מונע?
האם יש צורך לעשות בדיקת איידס?
מה הסיכוי להדבק מימסגל כזה ?
אשמח לקבל תשובה ברורה תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מין אוראלי - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`26/04/2014עניתי לפני מספר רגעים!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא עונים בכללמעיין22/04/2014
לפרופסור שלום
בפעם הרביעית ששלחתי את השאלה שלי ולא עניתם.זה כבר ממש מוזר.עד שעניתם לשאר השאלות שחיכו המון לתשובה,שוב פסחתם עלי.זה לא יפה בכלל היחס הזה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפרופסור
מעיין22/04/2014מרוב התיסכול עד שקיבלתי את התשובה,לא שמתי לב שעניתם לי,סליחה ותודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא עונים בכלל - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`22/04/2014בינתיים עניתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דקלהממתינה לתשובה20/04/2014
ממתינה לתשובה מה-12.4.14, אודה מאוד למענה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דקלה - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`22/04/2014לא ראיתי את השאלה אז חזרי עליה בבקשה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חוזרתדני18/04/2014
פרופסור יקר,
כבר כתבתי לך בעבר וענית לי שהטיפול שלי פסיכולוגי בלבד ושאין לי כלום לפי התיאור שלי אבל אני מרגיש לכתוב לך שוב כי מאז ועד היום אני מקורר וזה אמיתי לחלוטין ואני כבר לא יודע מה לחשוב, בבקשה תשובתך הדחופה, באוקטובר 2011 קיימתי עם בחורה יחסי מין שהתחילו מוגנים לפני שגמרתי יצאתי החוצה וגילתי שהקצה של הגומי איננו, אני לא יודע עם זה משנה אבל גם גמרתי בחוץ, עשיתי מאז מספר בדיקות hiv והכל תקין תודה לאל, אני לא מצליח להבין מה יש לי
הנה הבדיקות שעברתי מאז כולם במכבי:
11.11. - שלילי - דרך מרכז סוראסקי
1.12 - שלילי - סוראסקי
4.12 - שלילי בסוראסקי
6.13 שלילי
2.14 - גם כן שלילי,
איך אני מקורר למעלה משנתיים? שיעול,צינון וכל הדברים האלה שכול זה התחיל מיד לאחר המגע החשוד, בתודה ענקית מראש....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אותו הבחור
דני18/04/2014גם בתאריך 6.13 יציאה לי הבדיקה שלילית, זה כבר נהיה מטורף...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה חוזרת - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`22/04/2014יש להפריד לחלוטין בין השאלה אם אתה נשא-והתשובה לכך ברורה לחלוטין שאינך!! לבין השאלה מה יש לך. לצורך המענה על השאלה השניה אתה צריך ללכת לרופא פנימי טוב שיבדוק אותך ויקבע האם יש לך או אין לך בעייה מוגדרת רפואית. העובדה שכל זה קרה אחרי אותו מגע מיני אינה מעידה בשופ פנים ואופן על הדבקה באיידס!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)