מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מפחד מאדעמית10/10/2013
האם קיים סיכון להידבק באיידס כאשר חלק מטיפות הזרע שלו נגעו לי בפתח השופכה כאשר הוא גמר מעלי על הבטן???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה עזרתכם!!!
עמית10/10/2013נבדקתי לפני חודש וחצי והכל בסדר. האם יש עילה כעת לבדיקה חוזרת??? הבחור היה מעלי גמר לי על הבטן וכמה טיפות טיפטפו על קצה הפין שלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לתשובה מפרופ בנטואיץ
עמית14/10/2013בבקשה תענו לי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקרים כאלה פשוט לא מתוארים בספרות
BIO15/10/2013הרפואית, לכן "טיפטוף זרע על פי השופכה" לא מוגדר כגורם מסכן. לאחר כמה זמן עשית את הבדיקה? בדיקה שלילית לאחר 50 יום יכולה לשלול כל הדבקה, רק תזכור שאם אתה נכנס מזה לחרדות תזהר להבא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלbio
עמית15/10/2013הבדיקה נעשתה לפני הארוע. בערך לפני שלושה שבועות והיא תקינה. התקשרתי לוועד והם טענו שהסיכוי אפסי כיון שלא היו תנאי ואקום כמו בחדירה למשל. אך מצד שני זה מגע של נוזל מדבק עם רקמה עדינה. אין לי מושג אם זה הגיע לפתח השופכה אבל ראש הפין פשוט היה מעט רטוב מזרע. מה דעתך? את המין האוראלי קיימנו עם קונדום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני באמת חושב שהסיכוי נמוך
BIO15/10/2013תחשוב על רצף הארועים שצריך לקרות כדי שתדבק.
האדם צריך להיות נשא (סיכוי נמוך מלכתחילה)--> היד שלך צריכה לבוא במגע עם אזור הכיפה של איבר המין---> פתח איבר המין,שמטבעו סגור, צריך להפתח כדי שנוזל הזרע יכנס פנימה ויבוא במגע.
מה הסיכוי? נמוך מאד מאד, מה גם שלא ניתן לכמת סיכויים של הדבקה, ניתן להעריך בגדול אם היה סיכון. במקרה שלך נמוך ביותר עד לא קיים. תעשה בדיקה כדי להרגע ותנהג באחריות מהיום. ואל תרגיש שאתה עושה בדיקה כי אתה בסיכון, אתה פשוט לא וזה מה שרוב הרופאים יגידו לך, הבדיקה היא בשביל להרגע, וחוץ ממך, כל אחד צריך לעבור בדיקת איידס מידי פעם, היא בחינם והיא ממש לא צריכה להיות מפחידה!
בדיוק כמו שאתה לא מפחד לעשות בדיקה של צהבת או מחלת הנשיקה, או כולסטרול.
אנשים שחוזרים מתאילנד גם עושים בדיקת איידס אפילו שלא היה סיכון כלל, רק למען הסדר הטוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלbio ומחכה לתשובה של שני הדר
עמית15/10/2013תודה רבה גבר! הרגעת אותי קצת. אעשה בדיקה בכל מקרה. זה כל פעם מכניס אותי לסרט אימים מחדש אבל כנראה שאין ברירה. זו הדרך היחידה להרגע. הפחד מהמחלה הזוממשתק 99% מהאנשים. אנשים בהתקפי חרדה פה וכך גם אני. אני שמח שאתה פה לעזר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמח להאיר אנשים מהבורות
BIO15/10/2013ולדעתי האשמה בעיקר במשרד הבריאות (שאולי קוראים את זה) שלא עושה מספיק להסביר לנוער מה זו המחלה הזו! הצעד הראשון להפסיק לפחד ממנה זה להבין מה היא, אבל אנשים לא יודעים אפילו מה זה ווירוס, מה המשמעות של כל בדיקה, סיכון, נשאות, פשוט מפחדים מתוך בורות. במקום שעורי תנ"ך תתחילו ללמד דברים שקשורים למציאות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלbio היקר
עמית15/10/2013מסכים איתך בכל מילה!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדר בנטואיץ
עמית16/10/2013האם יש סיבה רפואית שמצריכה בדיקה לאיידס בעקבות מקרה זה? מה גודל הסיכוי להדבקה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתי אזכה לתשובה??!
עמית20/10/2013???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחכה להתייחסות רופאים
עמית23/10/2013???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדר בנטואיץ - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`27/10/2013לא אין כל צורך בבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדר בנטואיץ - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`27/10/2013לא אין מצב שצרי להבדק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לתשובה מפרופ בנטואיץ - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`27/10/2013עניתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה עזרתכם!!! - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`27/10/2013אין צורך בבדיקה נוספת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמפחד מאד - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`27/10/2013אין סיכון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמפחד מאד - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`27/10/2013לא אין סיכון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהAlon200009/10/2013
שלום שמי אלון, לפני כחודשיים הייתי עם בחורה מקסיקנית , אחרי זמן קצר של נשיקות חדרתי אלייה לשנייה אחת ורק עם קצה הפין, האם יש חשש להידבקות ממגע מיני קצר שכזה? אני שואל מכיוון שאחרי כחודש וחצי לערך הופיע לי כאב גרון בלוטות נפוחות פצעים בפה וכאב שרירים קל. אשמח לתשובה מהירה . תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשש
אלון09/10/2013אשמח לתשובה אני כל הזמן חושב על זה ומכניס את עצצי לפאניקה,מה הייתם ממליצים לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה
Alon200009/10/2013מה שהכי גורם לי להילחץ זה שהפצע שצץ לי בלחי הפנימית כלל לא שורף או כואב , מה שאינו אופייני לאפטה רגילה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר לקבל תשובה בבקשה?
אלון200009/10/2013פרופסור אני צריך את עזרתך ומאוד אשמח לקבל תשובה על שאלתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה...אורין08/10/2013
שלום , יש לי שאלבשמאוד מעניינת אותי, אני חולת טרשת נפוצה רציתי לדעת אם במידה וחס וחלילה אהיה נשאית של איידס איך זה ישפיע עלי? באותה צורה כמו שזה משפיע על אנשים בריאים ? האם היה כזה מקרה?..
תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה... - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`08/10/2013בודאי שהיו מקרים שכאלה. במקרים שכאלה היו תאורים של הפוגה במחלה כמו שתוארו מקרים של הפוגה במחלות מעיים דלקתיות, לופוס, פסוריאזיס דלקת מפרקים רויטואידית. אבל ההשפעה הזאת אינה קורית בכל המקרים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשךך
אורין09/10/2013הפוגה באיזה מחלה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוששאלעד07/10/2013
שלום רב,
לפני כמה ימים הלכתי לבחורה שעושה בודי מסאז' , במהלך הטיפול לאחר שהיינו בערום מלא , התחככתי עם איבר מיני באיבר המין שלה(כששנינו עומדים) ולכמה שניות ,פתח הפין שלי נגע בשפתיים של הוגינה שלה והיא גמרה תוך כדי כך , אני כלל לא גמרתי
האם יש חשש להידבקות באידס או מחלת מין אחרת ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חושש - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`08/10/2013לא אין כל חשש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התקררות ואיידסמתן07/10/2013
האם כשחולים (הגרון כואב) יש סיכוי גדול יותר להידבק באיידס?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התקררות ואיידס - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`08/10/2013איש לא הראה מחקר שבודק אפשרותצ זאת למרות שיש היגיון שבזמן כאב גרון עם מחלה חריפה ישנה רגישות גדולה יותר להדבק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת קומבוגיורא07/10/2013
עשיתי באיכילוב בדיקת קומבו לאחר 30 יום האם אפשר להיסתמך על זה ?בתוצאה שקיבלתי רשום שללי ושהבדיקה נערכה בשיטת wb היתקשרתי לאיכילוב ושעלתי למה רשום wb אז הפקידה אמרה לי שכול הבדיקות נעשות קומבו ואם לאחר 30 ימים התשובה שללית הסיכוי לאחר 49 ימים קטנה ביותר.רצתי לשאול אותך האם כדאי לי לחזור על הבדיקה תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת קומבו - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`08/10/2013על מנת לשלול לחלוטין אפשרות של הדבקה יש לבצע את בדיקת הקומבו לאחר 49 יום. אם הבדיקה יצאה שלילית לאחר 30 יום כמעט ודאי שהיא תצא שלילית גם לאחר 49 יום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקומבו
גיורא10/10/2013שלום לפרופסור עניתה לי שאם אחרי 30 ימים בדיקת הקומבו שעשיתי באיכילוב יצאה שללית אז כמעט בטוח שאחרי 49 ימים היא תהיה שלילית .קראתי בפורום של הועד למילחמה באיידס אחרי 21 ימים בדיקת הקומבו לא רלונטית כי האנטיגן יורד ולא יכולים ליראות ,רק עד שבועיים מיזמן ההדבקה אפשר ליראות .מה אתה אומר ?אני מאוד מבולבל תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רוצה לעשות בדיקת hiv pcr פרטיתמנחם07/10/2013
אני לא נכנס למחלוקת עם הבדיקה אמינה או לא אחרי שבועיים...
אבל אני רוצה לעשות באופן פרטי בדיקת hiv RNA pcr
כלומר לשלם את עלות הבדיקה.
האם ניתן לבצע באופן פרטי בדיקה זו? למי עלי לפנות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רוצה לעשות בדיקת hiv pcr פרטית - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`08/10/2013אתה יכול לעשות זאת באחד ממרכזי האיידס בבתי החולים ויתכן שתוכל לעשות זאת גם בהרצליה מדיקל סנטר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופהנעמה06/10/2013
היום טיילתי ברחוב ועצרתי לדבר בנייד ואז ראיתי מישהו הולך עם כפכפים ופתאום צועק היי ומביט על כף רגלו וראיתי שיורד לו דם. שנייה אחרי הלכתי לכיוון שממנו הוא בא ודרכתי על זכוכית והיא חתכה אותי ונכנסה לי פנימה וירד לי דם ואז התחלתי לקשר שסביר להניח שהוא דרך על הזכוכית ונחתך ואני שנייה אחריו..האם כך יש חשש להדבקה? האם אפשר להידבק בדרך כזו? אנא תשובתכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר06/10/2013תיאורטית ומעשית הסיכוי קטן ביותר להדבקה
בכל זאת היתי ניגשת לחדר מיון להתיעצות עם מומחה מחלות זיהומיות באם לקחת טיפול מונע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר מרגלית היקרה.
נעמה06/10/2013בקשר לתשובתך באשר לשאלותיי רציתי לשאול האם על פי נסיונך יש לי סיבה לחשש או שאני יכולה לישון בשקט? האם הסיכוי גבוה לדעתך אן נמוך מאוד? האם היה מקרה של הדבקה בדרך זו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקה לאחר שלושה שבועותעמית06/10/2013
קראתי שאת ממליצה לעשות בדיקה לאחר שלושה שבועות והיא אמינה. אז במה אמינותה שונה מבדיקה לאחר שבעה שבועות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה לאחר שלושה שבועות - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר06/10/2013אמינותה לא שונה, אבל היא כבר אמינה במקרה של הדבקה חריפה - ACUTE INFECTION
הבדיקות של היום - דור רביעי לקיטים - מאפשרות קיצור תקופת החלון ואם התחוללה הדבקה היא תראה תוצאה חיובית אחרי שלושה שבועות (מאחר והבדיקה בודקת גם אנטיגן)
אחרי 7 שבועות הבדיקה תזהה אם התפתחו נוגדנים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוששעמית06/10/2013
הכרתי בחור במקום בילוי. בשלב מסויים הגענו לשלב שנגעתי לו באיבר המין . במקביל הרגשתי שהוא מכניס את האצבע שלו לפי הטבעת שלי. מה שבטוח שזרע לא היה לו ביד כי אני החזקתי באיבר המין שלו מתי שהאצבע שלו היתה בתוכי. אולם אין לי מושג אם האצבע שלו הייתה נקייה או לא. אם דיממה או הייתה נגועה בזרע של מישהו אחר. האם המקרה מצדיק בדיקה של איידס?
שאלה נוספת: האם כדי להמנע מכל סוג של מחלת מין בקיום מין אוראלי שבו אני הנמצץ יש לשים קונדום מההתחלה גם בחיכוך אברי המין או רק לפני המגע עם הפה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חושש - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר06/10/2013לא נשמע כארוע המסכן אותך
מין אוראלי הוא בסיכון נמוך להדבקה אך לא אפס !!! להחלטתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובה ודחופהאמיר06/10/2013
שלום דר,
השאלה שלי מאוד חשובה.
אני קימתי פעמיים עם אישה יחסי מין עם קונדום.
והיית עם מספר גברים.כולם לא גמרו לי בפה.
היו שניים(שהם נשואים ושומרים לע עצמם) שאולי היו להם טיפות מקידמות ,ממש קצת ואולי אפליו לא נכנס לפי.
ביום יום שאני מצחצח שינים יורד לי דם,וגם לפעמים במהלך היום אם אני יורק הרבה אז הרוק מהול בדם.
השאלה האם יש סיכוי שהדם ברוק אצלי (ולא זכור לי שהיה לי דם בזמן שהייתי איתם)אבל בכל זאת אני גם מנסה להבין האם יש סיכוי קטן שהדם ברוק נגע בטיפות ועד כמה הסיכוי הזה מצריך אותי בדיקה שאני לא מוכן לעשותה (אלא אם כן רופא משפחה ישלח לבדיקות דם אחרות שאולי יסמנו חלילה על בעיה כמו ספירת דם וכד.)
אגב אני יודע שיש ברוק משהו שמונע להכניס את הנגיף,כאן זה מהול בדם.
הענין שיש לי אחיינית שנאי מנשק אותה בלחי ואני מפחד..אני לא ידוע אם זה סתם ספיקות.
מודה על מתן תשובה אמין וטוב
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה חשובה ודחופה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר06/10/2013אי אפשר יהיה לדעת בחיים אם נדבקת אם לא תעשה בדיקת HIV
ההתנהגות המינית שלך בהחלט מעמידה אותך בסיכון
גם מין אוראלי - רצוי עם קונדום בלבד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מין אוראליעמית06/10/2013
הכרתי בחור והיה חיכוך בין אברי המין שלנו. כמו כן הייתה אוננות משותפת. בבוף הוא מצץ לי עם קונדום. האם עלי להיבדק לאיידס בעיקבות המקרה? האם יש סיכוי שנידבקתי באיידס?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מין אוראלי - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר06/10/2013אין כל מצב להדבקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמאיר06/10/2013
שלום,
אתמול רכבתי על אופניים. בשעת הרכיבה איבדתי שיווי משקל והרגל שלי נגעה בצמיג האופניים כתוצאה מכך נוצר לי שפשוף ברגל. לאחר שנעצרתי שמתי לב שעל הריצפה יש רוק מיריקה שמישהו ירק. במידה וצמיג האפניים נגע ברוק והרוק הכיל דם של נשא איידס. יתכן שנדבקתי באיידס?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר06/10/2013רוק של נשא HIV לא מכיל את הנגיף
יתרה מזאת, אם היה דם ועברו מספר דקות אין יותר חשש - הנגיף רגיש ולא שורד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמיטל05/10/2013
לפרופסור ולד״ר שלום
אתמול ניפגשתי עם בחור,היו רק נשיקות ודי הרבה.באיזה שלב באחת הנשיקות יצא לנו לקבל מכה קטנה בשיניים אחד מהשני.לא זוכרת באיזה שלב זה היה לפני המכה הזו או אחריה,יצא לי להרגיש קצת מן טעם כזה של דם.לא ראיתי אצלי דימום,וגם לא הבחנתי במשהו אצל הבחור.אם באמת זו היתה טיפת דם ממנו,ולא ממני,יש לימה לחשוש מבחינת הידבקות? אני קצת בלחץ מהמחשבה.
תודה לכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר06/10/2013אין לך כל סיבה לחשש
גם אם היתה טיפת דם מנשא שנבלעה על ידך היא אינה מדבקת ברמת סיכון שמצדיקה חשש או טיפול מונע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום רק שאלהאמיר05/10/2013
אני עובד בחוץ הארץ
עשיתי מין מוגן עם בחורה והיה נשיקות צרפתית ואחרי 6 חודשים עשיתי בדיקת אידס ELISSA HIV1+2 במעבדה פרטית בחוץ הארץ לא בישראל התגובה שלילית האם אני יכול להיות בטוח מאה אחוז שמחרתיים חתונה שלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רק שאלה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר06/10/2013אם מאז הבדיקה לא קיימת יחסי מין לא מוגנים - אז אין לך סיבה לחשש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)