מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקהאחד25/09/2013
שלום. לפני טיפולי פוריוית נדרשנו אני ואשתי לבצע בדיקת איידס.
שאלתי - לפני שמונה שנים קיימתי מגע מיני לא מוגן עם 2 בחורות
שונות. אישתי הייתה בתולה...האם יש מצב שנדבקנו ושמונה שנים אנחנו לא מרגישים כלום ? עשינו בדיקות דם מקיפות ובדיקת זרע פני חודש הכל תקין.
אני מאוד חושש מהבדיקה. מה דעתכם ? תודה וחג שמח .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר01/10/2013הנוהל מחייב בדיקת HIV בכל זוג שמתחיל טיפולי פוריות כך שתיאלצו לבצע אותה למרות הפחד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלפת טיפולצחי25/09/2013
שלום
לאחר שנתיים של סטוקרין וטרובדה ,תופעות לוואי של עייפות
החלפתי טיפול ל
אינטלנס וטרובדה
חלפו 6 ימים מאז תחילת הטיפול החדש
ואני חווה עייפות וסחרחורת ברמה בינונית
האם יש סיכוי שאלה יחלפו עם הזמן?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלפת טיפול - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר01/10/2013יקח עד שבועיים ולפעמים קצת יותר עד שהתופעות של סטוקרין ייעלמו לחלוטין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לרופאטום20/09/2013
האם זה נכון ממה שנאמר בפורומים אחרים, ובפורום זה לפי תשובתו של פרופ' בנטאוביץ' כי הענקת מין אוראלי לאישה. סיכוי ההדבקה הינו אפסי?
אשמח לדעת מדוע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לרופא - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר22/09/2013סיכויי ההדבקה נמוכים מאד
כדי שגבר יידבק צריכה כמות גדולה של נוזלים מכילי הוירוס למגע עם חלל הפה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איזו בדיקה של איידס רמבםמתן20/09/2013
שלום רציתי לדעת איזה בדיקה של איידס מבוצעת ברמבם והאם לאחר 49 ימים מרגע המין בהנחה שהתשובה שלילית אני יכול לישון שקט במאה אחוז?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איזו בדיקה של איידס רמבם - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר22/09/2013בכל המעבדות המורשות כולל רמב"ם מבצעים בדיקת קומבו (אנטיגן+נוגדן)
לאחר 49 ימים אתה יכול להרגע תתחיל להיות זהיר !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת איידס סיכויים?מתן20/09/2013
שלום ביצעתי בדיקת איידס שלושה שבועות ושוב לאחר מין לא מוגן ועוד בדיקה ארבעה וחצי שבועות שניהם יצאו שליליות הם עלי לבצע שוב לאחר 49 ימים והאם זה מוריד מהסכומים כלומר אני יכול לישון טוב יותר לאחר הבדיקות שעברתי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת איידס סיכויים? - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר22/09/2013הסיכוי שהבדיקה בשבעה שבועות תהיה חיובית נמוכים מאד אבל בכל זאת מומלץ לבצע אותה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמאיר18/09/2013
שלום,
הכרתי מישהי ולאחר כשלושה ימי הכרות נבדקנו לאיידס ונמצאנו שליליים. אתמול, כשבוע לאחר שהכרנו שכבנו עם קונדום והוא נקרע. מה הסיכוי שנדבקתי באיידס? אין לי מושג מתי היו לה יחסים מיניים לפני שקיימה איתי.האם יש צורך בטיפול מונע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיץ
מאיר21/09/2013אנא מכם אשמח לתשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר22/09/2013אין צורך בטיפול מונע
הסיכוי שנדבקת אפסי ולכן לא צריך טיפול מונע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מטילה ספקות מחודשות בבדיקהצריכה להירגע17/09/2013
היי,
ביולי שנה שעברה ביצעתי בדיקה בקופת חולים מכבי אחרי 4 וחצי חודשים ממגע לא מוגן (נקרע הקונדום).
כאשר לאחר כשבועיים מתום הבדיקה לא קיבלתי תשובה במכתב או בעל פה, התקשרתי לרופא הנשים שלי (דרכו קיבלתי את ההפניה לבדיקה) והוא אמר לי
"הנה אני רואה שהתשובה שלילית... אמרתי לך שאין לך מה לדאוג".
אני אדם מאוד חרדתי ביסודו, ולאחרונה התחילו לי מחשבות טורדניות שמא הבדיקה לא הייתה נכונה, אולי הוא הסתכל בדף של מישהי אחרת בטעות, אולי הוא סתם פיברק כדי שלא אטריד אותו יותר בנושא.
האם אני יכולה לסמוך על תשובת הרופא בטלפון ולהיות בטוחה שאיני נשאית?
באופן כללי, מהו הנוהל של קבלת תשובה בבדיקה זו? זה "קופץ" לרופא במערכת במידה ויש בעיה?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מטילה ספקות מחודשות בבדיקה - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`22/09/2013אין כל סיבה לחשוד שהרופא מסר ידיעה כזאת בטעות. כללית הרופא אמור למסור תשובה כזאת בעפ פנים אל פנים אבל מאוד יתכן שכאן הוא רצה להרגיחע אותך . אם היתה הבדיקה חיובית היתה המערכת מידעת את הרופא על כך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחכה לתשובהאתי17/09/2013
יש לי שאלה ,
אני עדיין בתולה ואני ואיזה אחד ניסינו לשכב , הוא לא היה עם קונדום,
הוא ניסה להחדיר,אבל בסופו של דבר לא הצלחנו .ואם טיפה הוא הצליח ממש נגיעונת. אבל שהוא רצה להמשיך אני צרחתי מכאבים הכל סגור שם עדיין.
רציתי לדעת האם אני יכולה לקבל איידס מזה?
אני מודה לך.
אבל אני עדיין בתולה.
האם כדאי לעשות תבדיקה בכלל:\ אני ממש פוחדת יש צורך לעשות?
אשמח לשמוע את תשובתכם.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחכה לתשובה - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`22/09/2013עניתי לך רק עכשיו ומקודם-אין כל צורך לעשות בדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה מה הסיכווים שיש לי איידס?אתי17/09/2013
יש לי שאלה ,
הוא ניסה להחדיר,אבל בסופו של דבר לא הצלחנו .ואם טיפה הוא הצליח ממש נגיעונת. אבל שהוא רצה להמשיך אני צרחתי מכאבים הכל סגור שם עדיין.
אני מודה לך.
אבל אני עדיין בתולה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה מה הסיכווים שיש לי איידס? - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`22/09/2013עניתי כבר שאין כל סיכוי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבולבליוסי16/09/2013
אני מבולבל, אני קורא באתרים שונים שהנגיף יכול לחיות מחוץ לגוף כ 20 דקות.
בחור כתב כאן שהוא החדיר אצבעות למישהי ואז אונן לעצמו. הוא חושש שנדבק. נכתב שאין סיכוי שידבק בדרך זו. אני שואל מה ההבדל בין מה שהוא סיפר לבין יחסי מין ישירים? בין המגע בהפרשות האישה לבין הנגיעה באיבר מינו עברו מספר שניות מועטות. אשמח לקבל תשובה. תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבולבל - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`22/09/2013לא מספיק מגע של נגיף עם העור! כללית הנגיף לא חזק בכלל והסיכוי להדבק ממגע מיי מלא עם נשאית הוא לא יותר מ1/300!! ברור על כן שצריכים להתקיים הרבה יותר תנאים על מנת להדבק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמאיר16/09/2013
אתמול עשיתי בדיקת גם לגילוי hiv. האחות שבדקה אותה לבשה רק כפפה אחת. לאחר הבדיקה היא שמה לי גאזה על האיזור ממנו הוצאה המחט על מנת לעצור את הדימום. הגאזה נגעה בידה החשופה של האחות, יצויין כי הגאזה היתה יבשה וללא חומר חיטוי כלשהו. האם כתוצאה מכך שהגאזה נגעה בידה החשופה של האחות בטרם באה במגע עם פתח הדקירה המדמם ניתן להידבק באיידס?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`22/09/2013לא בשום אופן לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם קיים סיכוי להדבקהיורם16/09/2013
שלום,
אשמח אם תענה לי על כמה שאלות.
1.פעם אחת קיימתי יחסי מין בתוך אמבטיה עם קונדום(אני שכבתי בתוך המים והיא ישבה עלי) , אחרי כבערך דקה שראינו שלא הולך משו אז יצאתי (הקונדום לא נקרע או יצא) ובדקתי אפילו את התקינות של הקונדום עם מים ששפכתי לקונדום לראותאם יש נזילות ולא היה.האם יכול להיות שנדבקתי באיידס?
2.האם אפשר להדבק מזה שהקונדום היה על חצי מאיבר המין ולא על כולו?
3.מה הסיכויים להדבק במידה והתנשקתי עם מישהי וירד לי קצת מפצע בפה?
ו4.סתם שאלה לידע כללי, מה הסיכויים להדבק במגע בלתי מוגן באיידס?
מודה לכם על זמנכם הפנוי שאתם מקדישים לפורום.
תודה,
יורם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם קיים סיכוי להדבקה - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`22/09/20131) לא ניתן להדבק בנסיבות שתארת.
2) לא ניתן להדבק אם הקונדום יושב אפילו על חצי אבר המין אלא אם כן יש לך פצעים על החצי החשוף.
3) כללית לא נדבקים מנשיקות גם אם ירד דם שכן הנוזלים בפה מנטרלים את הנגיף.
4) הסטטיטיקה מדברת על סיכוי של 1/300 להדבקה במגע יחיד בלתי מוגן. הסיכוי עולה אם האישה במחזור אם יש מחלת מין, אם מקיימים מגע א נאלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצותישראלה15/09/2013
שלום, האם יש סיכוי שנדבקתי באיידס אם קינחתי את האף במגבון שהיה בו דם בהנחה שהדם הוא לא מהאף שלי אלא היה על המגבון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התייעצות - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר22/09/2013אין כל סיכוי להדבקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- fingeringben15/09/2013
is there any risk of hiv when a hiv positive guy performs anal fingering to a negative guy
is one of the partners under a risk
thanks* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר fingering - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר22/09/2013none of them is at risk
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובהאתי14/09/2013
יש לי שאלה ,
אני מודה לך.
אבל אני עדיין בתולה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה חשובה - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`22/09/2013לא את לא יכולה להדבק על פי מה שתארת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)