מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התייעצותמורן18/07/2013
שלום רב,
יש לי 2 שאלות שמטרידות אותי, אשמח לקבל מכם מענה.
1. כאשר הייתי בשירותים ציבוריים בטעות נגעתי עם היד בשתן שהיה על האסלה.
האם ניתן להידבק בצורה זו?
2. אולי השאלה תישמע טיפשית אך אודה לתשובה רצינית.
קניתי שקית שוקו במכולת, לאחר שסיימתי לשתות ממנה, אני רואה פתאום באזור הפתח ששתיתי שיש כתמי דם. איני יודעת אם זה ממני או שזה הופיע לפני כן.
במידה וכתמי הדם היו שם לפני כן, יש סיכוי להידבק בדרך זו?
תודה על התייחסותכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה אין התייחסות?? בבקשה מענה...
מורן23/07/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתייעצות - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר23/07/2013ראשית התשובות תמיד רציניות כך שהבקשה לתשובה רצינית מיותרת
שנית, לא צריך לשלוח תזכורת אחרי שש דקות...
לגבי שתי שאלותיך אין כל מצב להידבק בנגיף HIV לא ממגע היד בשתן ולא ממגע דם על השפתיים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על המענה, רק עוד שאלה נוספת...
מורן23/07/2013אגב, את ההודעה הראשונה רשמתי כבר ביום חמישי שעבר.
אפילו שיש פצעים בפה או חתכים בשפה עדיין אין חשש להידבקות?
אשמח אם תוכלי להסביר לי בקצרה מדוע אין חשש..
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחלותעליזה17/07/2013
דוקטור תודה רבה לך אתה הבן אדם הכי מרגיע שיש!.דיברתי עם עובדים של הוועד למלחמה באיידס ותיארתי להם את כל המצבים שתיארתי לך והם אמרו בעניין הדם כמוך שאין מצב להדבקה.בעניין המין האוראלי אמרו שקיים חשש נמוך מאוד להדבקה.וגם בעניין החדירה.במרפאת לווינסקי גם אמרו לי אותו דבר על העניין עם ההדבקה דרך הדם שהיא לא סבירה ובעניין החדירה שהיא מסוכנת.בפורום מחלות מין אמרו לי גם אותו דבר על ההדבקה דרך הדם שהיא אינה סבירה מחצ'קון ובעניין החדערה שהסיכוי להדבקה כמעט אפסי ובפורום מחלות זיהומיות אמרו לי שהדבקה מפצע קטן ומטיפת דם לעין סבירה אך קטנה מאוד ובעניין החדירה שהסיכוי נמוך מאוד להדבקה.אני רואה שאתה מתמחה ספציפי למחלה הזאת ויודע הכל עליה ומתמחה ואני סומכת על דבריך.אתה חושב שאני בחרדה עצומה לפי מה שהבנתי יש איזה המלצה שאתה יכול לתת לי כדי להתמודד עם החרדה הזאת?כי גם אחרי שהרוב אמרו לי בעניין החצ'קון שאיו סיכוי להדבקה עדיין אני חוששת ואז משרשרת לי במוח את כל אירועי העבר שנראים לי "מסוכנים" ונכנסת להיסטריה ומחשבות שליליות.החרדה הזאת הורסת לי את סדר יומי ושגרת חיי ופוגעת לי בתפקוד כי אני חושבת על זה המון ביום יום.תודה ולילה טוב אמח לתגובה אתה עושה עבודת קודש כל טוב לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם תשגעי את המערכת
יותם22/07/2013המערכת תשגע אותך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחלות - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`23/07/2013כפי שאמרתי לך קודם- את זקוקה לטיפול נפשי שיעשור לך להשתחרר מהחרדה! אין דרך אחרת וללא הטיפול תמשיכי לשגע את עצמך , את הרופאים ואת הסביבה!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לפרופסור
עליזה23/07/2013פרופסור מצטערת על ההטרדה אני באמת פועלת מתוך חרדה ולא בכוונה רעה וחושבת לקבל טיפול תרופתי אבל בגלל שאני קוראת באינטרנט כל כך הרבה יש לי בלאגן בראש.כי ראיתי שד"רה מרגלית רשמה שמחיכוך איברים כן אפשר להידבק באיידס.אני מאוד מבולבלת וחרדה.כי יש כל כך הרבה מחלוקות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףףמשה17/07/2013
האם איידס יכול לעבור בדם שהתייבש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוףף - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`23/07/2013לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכוי הדבקהאביב17/07/2013
שלום, רציתי לדעת
ביצעתי 3 בדיקות קומבו שניתנים חינם בביה"ח של משרד הבריאות. בשלושתם התוצאה יצאה שלילית (כלומר שלא הודבקתי). הבדיקה האחרונה היא אחרי 3 חודשים של קיום יחסים (מוגנים ולפי הנאמר לא עם חולה במחלה). מה הסיכוי שהבדיקה לא מהימנה?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כשאני אומר קומבו אני מתכוון ל:
אביב17/07/2013HIV 1, 2 AB'S + P24 AG
זה מה שהיה כתוב בסוג הבדיקה (מה שעושים בבלינסון)
זו בדיקת קומבו נכון? ואם לא, איזו בדיקה זו ומה האמינות שלה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיכוי הדבקה - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`23/07/2013אין סיכוי!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקהאלירן17/07/2013
עשיתי לאחרונה בדיקה HIV1,2 a,b מה פירוש הבדיקה?
האם מדובר בבדיקת קומבו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חידוד לשאלה
אלירן17/07/2013בבדיקה גם ביצעו P.24
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאות בדיקה - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`17/07/2013מה שכתבת אינו מעיד על בדיקת קומבו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאישה17/07/2013
האם ניתן להדבק במחלה אם נוזל זרע נוגע בשריטה טרייה יחסית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`17/07/2013לא לא ניתן להדבק ככה!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה אחרונהעליזה15/07/2013
פרופסור אני מודה לך שענית לי ועל סבלנותך הרבה.יש לי עוד שאלה בקשר למקרה ששכחתי לציין,אם גבר שנגע בגופי ובגופו אוננות הדדית גמר לי על האיבר סמוך לאיבר ובטעות נכנסו טיפות זרע אליי אני זוכרת שרצתי נעמדתי והלכתי להתקלח רוב הזרע היה בחוץ והוא לא חדר אליי.זה מצב מסוכן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה אחרונה - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`17/07/2013לא אין מצב שכך נדבקים !!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חושש מהידבקותאבי15/07/2013
לפני יומיים הייתי בסאונה של גברים בפראג וביצעתי מין אוראלי לזוג גברים חברים שאני לא מכיר בלי ששפכו לי בפה ושתי גברים אחרים ירדו לי בלי שגמרתי להם בפה ובנוסף היו גם נשיקות.. קמתי בבוקר עם תחושת חום בפנים ופצעים בפה האם זה סימנים של הדבקות או סתם התקררתי והאם כדאי ללכת בכל זאת להיבדק?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חושש מהידבקות - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`17/07/2013ממה שאתה מתאר אין כל סיכוי להדבקה ומה שקרה אחכ אינו מעיד בשום פנים על הדבקה אלא עם שפעת או משהו דומה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בנושא איידסדונה15/07/2013
שלום לכם תחילה אני מודה לכם אתם מאוד מרגיעים בתשובות שלכם מקווה שתענו לי בהקדם אני די חרדה.
עשיתי בדיקת hiv אחרי 84 ימים מיום המגע התשובה שקיבלתי שלילית
האים הזמן מספיק והאים התשובה תקינה מאז אני נשמרת ולא באה במגע מיני בלי אמצעי הגנה
אשמח לתשובה מהירה אני מאוד חרדה
מודה לכם מאוד
דונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהמשך לשאלתי
דונה15/07/2013האים זה אומר שאין לי איידס ושאני לא צריכה לעשות בדיקה נוספת
תודה ויישר כוח
אשמח אם תענו על שתי השאלות בתשובה אחת תודה רבה לכם
אשמח אם תענו מהר אני נוסעת לחול ורוצה להיות רגועה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה להודעתי
דונה16/07/2013שלחתם לי במייל שיש תגובה להודעתי אך צר לי איני רואה שום תגובה מלבד מה שכתבתי לכם אשמח שתשלחו לי תגובה להודעתי
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה בנושא איידס - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`17/07/2013הבדיקה מהימנה ואין צורךבאמצעי הגנה מחשש שנדבקת כבר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהhiv
דונה18/07/2013תודה לכם על התשובה במהירה אך לא כל כך הבנתי אותה
אשמח לדעת בברור שאין לי hiv כי בתשובה כתבתם הבדיקה מהמנה ואין צורך להשתמש באמצעי הגנה מחשש שנדבקת כבר פחדתי מהמשפט מחשש שנדבקת כבר אני רוצה תשובה שאין לי hiv כך ארגע לגמרי אני מזכירה עשיתי בדיקה 84 יום מיום המגע והתשובה שלילית
אשמח לתשובה חד משמעית שאין לי את המחלה
אני עדיין חרדה
אשמח לתשובה מהירה וחד משמעית שאין לי את המחלה
תודה רבה לכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקהאלקס15/07/2013
עשית בדיקה לפני חודש יצא שלילי <האם הייתה תשובה בדיקה למין שהיה לפני שנתיים שלילת ואחר כך עם השנים התגלה שיש לאדם איידס יש דבר כזה ?? ישלי לימפות בכל הגוף ופטרייה בלשון עקשנית ומערכת חיסונית נהייתה חלשה ובדיקה איידס שלילי -האם הבדיקה אמינה??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`17/07/2013הבדיקה לגמרי אמינה. אין סיכוי משמעותי לגילוי של נשאות לאחר בדיקה שלילית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לד"ר מרגליתאיתי14/07/2013
שלום,
אני יודע שבדיקה אמניה אפשר לקבל אחרי חודשיים מהמגע הלא מוגן, אך מדפדוף כאן בפורום ראיתי שכתבת לאנשים שהבדיקה אמינה גם אחרי חודש. איך ייתכן?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לד"ר מרגלית - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`17/07/2013כל מה שכתבתי הוא שאחרי שלושה שבועות ניתן לבדוק אם יש אנטיגן -נגיף. אם הבדיקה שלילית זה אינו שולל אפשרות הדבקה ולכן יש לחזור על הבדיקה 49 יום לאחר החשיפה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הדבקהרוני14/07/2013
ביקשתי מגבת במלון לאחר שחייה בבריכה, ניגבתי את הפנים ואת הגוף, לאחר מכן איבחנתי שיש על המגבת בחלק העליון שני כתמי דם קטנים שהיו נראים לי טריים, האם ישנו סיכון של הדבקה שאכן ניגבתי את הפנים שלי ואולי זה פגע בריריות של העיניים ו/ או הפה
ז"א במידה והדם הטרי נכנס לי לעיין, הסתכלתי לאחר מכן במראה ולא ראיתי עלי פצעים או כתמי דם, כך שלא נראה לי שזה היה ממני
מה הסיכון?
שאלתי את הפקידת קבלה שהביאה לי את המגבת טוענת שלא יכול להיות כי יצא מהרתחה, אז אולי בין לבין באיזה שלב מסוים נפל על זה טיפת דם מאדם זר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הדבקה - אפשר תשובה
רוני15/07/2013אגב - קוטר כתמי הדם בערך כס"מ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההדבקה, אפשר תשובה ודבר נוסף...
רוני17/07/2013הדם היה טרי וודאית. אותם כתמי דם שאני חושש שנגעו לי בריריות העיניים או הפה בעת שניגבתי את הפנים. נא עזרתכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההדבקה - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`17/07/2013אין כל סיכוי להדבקה בדרך זאת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםנעמה13/07/2013
אם מישהו סיים להזריק בזה הרגע ואחרי שנייה אתה נדקר פעמיים בכף היד בשני מקומות שונים בכף היד, מה הסיכוי להידבק אם הבן אדם נשא או חולה לא מטופל? זאת אומרת שהבן אדם הזריק ושנייה אחרי נדקרת מהמחט פעמיים בגב כף היד ויורד לך דם? מה הסיכוי להידבק במצב כזה? האם ייתכן שיקרה דבר כזה ולא תתרחש הדבקה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`17/07/2013איני יודע אם המזריק נשא או לא!
לגבי אפשרות הדבקה מדקירת מחט-תלוי עומק הדקירה וכמובן האם הוא נשא או לא.
הכי פשוט שה לודא מצב נשאות של מי שנדקרת ממנו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשש מאיידסיוני13/07/2013
שלום רב דוקטור !
לפני כעשרה ימים שכבתי עם נערה (מוצא רוסי-טטרי) בלי קונדום היום לנו שני אקטים של 15 דקות בערך - שאלתי אותה עם היא נקייה היא אמרה שכן ויש לה גם שני ילדים . 8 ימים לאחר מכן החלו לי הסימפטומים הבאים - תחושה כללית רעה, נזלת , שיעול , כאב בצידי הצוואר , שרירי צוואר תפוסים , כאב קל בבית השחי , כאבי אוזניים חולפים , חום 36.5 , חולשה - יש לציין שיומיים לפני הסימפטומים האלה ישנתי עם המאוורר דלוק על כיוון הראש החזה והבטן ואני זוכר שקמתי בלילה ההוא וקפאתי נורא . וגם 5 ימים לפני הסימפטומים הייתי כל יום ברכב עם עמית שלי לעבודה שהיה לו גם סיפטומים כאלה - נסענו עם מזגן דלוק והוא התעטש הרבה לידי - השאלה שלי היא האם יש לי לחשוש מאיידס ולעשות משהו בהקדם יש לציין גם שכל המקרה הזה קרה בחו׳ל ולא בארץ ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשש מאיידס - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`13/07/2013כל מה שאתה מתאר מעיד על כל מחלה שגרתית כמו שפעת ובשום פנים אין ליחס את מכלול הסימנים לאיידס! אין בשלב זה משהו מיוחד לעשות שכן הזמן לטיפול מונע-72 שעות לאחר החשיפה- חלף. אם אתה רוצה להיות בטוח שלא נדבקת בכל זאת, אין ברירה אלא ללכת להבדק 7 שבועות לאחר החשיפה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך חשש
יוני13/07/2013החום עלה ל- 37.5 ויש גם דלקת גרון - להיבדק אני בטוח יבדק כשיגיע הזמן . השאלה עכשיו היא מה הסיכויים שלי להידבק לאחר סיטואציה וסימפטומים אלה ? האם עליי לפחד ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך חשש - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`17/07/2013לא אין כל סיבה לחשש!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופסור בנטוביץ עזרתך בהולנעמה12/07/2013
אם גבר גומר ובאותה שנייה האישה נוגעת בידיו ושנייה אחרי נכנסת לשירותים ונוגעת בתחבושת שעל התחתון ובתחתון עצמו ומכניסה אצבעות לנרתיק לבדוק אם יש שם פצע, האם כך אפשר להידבק באיידס? זאת אומרת שיש שאריות של זרע על האצבעות שלה שנייה אחרי שהוא גמר ואז היא מחדירה אצבעות לנרתיק עם שאריות
הזרע ואותה אישה במחזור, האם אפשר להידבק כך באיידס?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרופסור בנטוביץ עזרתך בהול - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`17/07/2013לא אין כל סיכוי להדבקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)