מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקת hivעמית12/08/2013
שלום פרופסור נכבד
עפי חוות דעת של דר דן דוטנר הוא הציע לעשות בדיקה באיכילוב 3 שבועות אחרי וגם שבעה שבועות לאחר המקרה. עד כמה יכולה להעיד הבדיקה לאחר שלושה שבועות? לדעתו הבדיקות שנעשות באיכילוב הן מאד מתקדמות ויכולות להכיל מידע רלוונטי. עד כמה אתה שותף לדעה זו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת hiv - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`24/08/2013הבדיקה לאחר שלושה שבועות יכולה להיות חיובית אם היתה הדבקה אבל על מנת להיות בטוח יש לעשות הבדיקה לאחר שבעה שבועות. ישנם מקרים שהבדיקה אחרי שלושה שבועות שלילית ותצא חיובית כעבור שבעה שבועות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאלה12/08/2013
שלום לחברי הפורום.
אתמול בערב הייתי בדייט במהלכו נשרטתי וירד לי דם. חברי לדייט היה חמוד וניסה לראות את חומרת השריטה (אחרי הכל דייט והוא ניסה להראות משקיע ואכפתי
:)) אלא שכשהו הביט בשריטה שלי הוא היה במהלך דיבור ומעט רוק שלו ניתז על ידי (אני לא יכולה להגיד בוודאות אבל אני מניחה שגם על השריטה שבידי)
מאחר ואני לא מכירה אותו, אין לי מושג מה מצבו הבריאותי. האם בדרך זו ניתן להידבק באיידס או במחלות לא פחות נוראיות כמו צהבת .... (זאת בהנחה כמובן שהוא חולה בהן)
נתון נוסף חשוב לציון. לרוב בבדיקות הדם שלי מס' תאי הדם הלבנים הם מעט מתחת לקו של הסקאלה - האם זה עשוי להשפיע על סיכויי הדבקה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`24/08/2013מן התאור שלך אין סיכוי להדבקה לא של איידס וגם לא של הפטיטיס.
לגבי הספירה הלבנה הנמוכה אצלך-זה לא משפיע על ההדבקה באיידס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצע מדמם ונוזל מדבקנעמה09/08/2013
יש לי חתך ביד, באצבע, שבכל פעם שהוא מקבל מכה הוא נפתח ומדמם..האם במגע עם נוזל זרע טרי בכמות גדולה אפשר להידבק? זאת אומרת שאותו חתך מדמם בא במגע עם נוזל זרע טרי בכמות גדולה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצע מדמם ונוזל מדבק - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`09/08/2013אין אף דיווח בספרות המדעית על הדבקה בדרך זאת!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשש מהדבקות באיידסאורי08/08/2013
שלום.. אני בן 22 בדרך כלל בריא. שכבתי עם 2 בחורות בטיול שאחרי הצבא בתאילנד-אני עדיין בטיול. אחרי ששכבתי עם הבחורה הראשונה (שלשום)שמתי לב שהיו בקונדום גווני צבע כחול-סגול.. האם זה מעיד על מחלת מין כלשהי? עם הבחורה השנייה שכבתי איתה (אתמול) ובאמצע האקט נקרע הקונדום.. מה הסיכוי שיהיה לי איידס בגלל שהוא נקרע..במידה ויש לה איידס? לאחר שהוא נקרע הייתי בתוכה כ20-30 שניות ורק אז שמתי לב שהוא נקרע.. לאחר שיצאתי ממנה לא שטפתי את האיבר המין. חשוב לי לציין שאיבר המין שלי היה עם מעט שריטות/שפשופים.. האם זה מעלה את הסיכוי להידבקות? הבחורה אמרה לי שאין לי מה לדאוג ושהיא עושה בדיקות כל 3 חודשים לפני חודש היא עשתה ויצא שלילי.. היא עושה בעוד חודשיים עוד בדיקות.. אבל אני לא יודע עד כמה אפשר להאמין לה.. מה הסימפטומים שאפשר לשער אם יש לי איידס לפני שאני עושה את הבדיקה בארץ? ותוך כמה זמן הם מופיעים?הבנתי שהסיכויים להידבק באיידס זה 1ל600 זה נכון? מתי לעשות את הבדיקה? איזה בדיקות לבקש מהרופא שלי חוץ מלאיידס? האם הבדיקה לאיידס אמינה? אני יודע שזה לא רציני לשאול על סיכויי הדבקות אבל עדיין אשמח לתשובה עד שאעשה את הבדיקה. מצטער על כל השאלות אני פשוט נורא לחוץ ומבולבל.. תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד משהו שרציתי להוסיף
אורי09/08/2013לבחורה השנייה.. זאת שנקרע איתה הקונדום היו עיניים ממש צהובות. במידה ויש לה צהבת האם נדבקתי בטוח? עשיתי חיסונים לצהבת וטטנוס בטן עשיתי את החיסון הראשון והרופא אמר לי שזה תקף לחודשיים.. הבעיה היא שחודשיים כבר עברו..מהם הסימפטומים לצהבת ואיידס ותוך כמה זמן הם מופעים? מתי לעשות את הבדיקות כשאגיע לארץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהvהדבקה באיידס או בצהבת
צבי בנטואיץ11/08/2013גם אם היתה לה צהבת אין כל הכרח שנדבקת מפני שלא נדבקים כל כך בקלות וכן זה תלוי אייזו צהבת.
קיצורו של דבר אם אתה חושש צריך לעשות את הבדיקה 7 שבועות לאחר החשיפה-ואלה עברו כבר אז אתה יכול להבדק כבר עכשיו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשש מהדבקות באיידס - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`09/08/2013אין הצדקה לכך שתהיה כל כך לחוץ! מכל מקום הסיפור שלך לא ממש מעיד על זה שנדבקת! הסיכוי להדבק בנסיבות שתארת ובהנחה שהבחורה נשאית -מה שגם קרוב לודאי לא נכון- הוא לכל היותר 1 ל-400-500 שזה סיכוי לא גבוה כלל. הבדיקות של הקומבו בארץ מאוד אמינות ואפשר בהחלט לסמוך עליהן.
אני מאוד ממליץ לך לעסוק בפעילות גופנית קבועה דבר שיעזור לך מאוד להתמודד עם החרדות שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצהבת
אורי09/08/2013תודה רבה על התשובה.. יש לי עוד שאלה אחת.. הבחורה שנקרע לי איתה הקונדום.. היו לה עיניים ממש צהובות,לאור העובדה שאני בתאילנד סביר להניח שכן יש לה צהבת..במידה וכן יש לה צהבת האם נדבקתי בטוח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי גרון
אורי26/08/2013שלום.. לפני 21 יום היה הסיפור שנקרע לי הקונדום עם הבחורה.. יש לי כאבי גרון עכשיו.. הבנתי שבמידה ומישהו נדבק באיידס אז יש לו לאחר כ3-4 שבועות חום וסימפטומים של שפעת..האם חייב להיות חום במידה והייתה הדבקה? תודה כל העזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הידבקות באיידסמירית08/08/2013
שלום, ברצוני לדעת האם אפשרי להידבק באיידס ע"י מגע של שתן של חולה על פצע מעט פתוח של אדם בריא?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הידבקות באיידס - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`09/08/2013אין כל תאור של הדבקה בדרך זאת !!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופסור בנטויץ שלוםשגיא08/08/2013
פרופסור שלום
רציתי לדעת במה שונה תהליך בדיקה אליזה במעבדה ,לבין קיט של בדיקת דם מהירה??
מה השוני בתהליך ?
ומה ההבדל באחוז הטעויות בשני סוגי התהליכים?
ההיגיון הבריא אומר שאם הבדיקות המהירות היו אמינות באותה הרמה אז היו משתמשים בהם באופן קבוע. בלי להמתין זמן מיותר ובלי סבל ומתח מיותר של הנבדק?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למיטב ידיעתי
Bio08/08/2013הן בעלות כמעט אותה אמינות, אם הכוונה שלך לבדיקת נוגדנים מהירה (אליזה) והסיבה שלא משתמשים בה כשיגרה היא כנראה בגלל שיקרה יותר.
מה שכן- את התוצאות של הבדיקות המהירות תמיד מאמתים לאחר מכן במעבדה. אתה מקבל תשובה במקום ותמיד בודקים שוב במעבדה בתנאים מחמירים יותר. התשובה לא משתנה בכל אופן!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך המשך....
שגיא09/08/2013אשמח לדעת מי זה bio
ואשמח לקבל תשובה גם מהפרופסור....
אני עשיתי בדיקת דם לנוגדנים מהירה בשיטת stat-pak אם אתה מכיר בקליניקה פרטית ?
והבדיקה לא נשלחה למעבדה פשוט לאחר חצי שעה קיבלתי תשובה וזהו בלי שום בדיקת מעבדה?? האם זה תקין??? האם הבדיקה אמינה מספיק???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשחתינו
שגיא11/08/2013........
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהחוששת קצת07/08/2013
היי,
בעבר כבר פניתי אל הפורום ושאלתי לגבי סיכוי הידבקות במחלת האיידס וברצוני לחדד את שאלתי מאז
הייתי אתמול בשירותים ציבוריים שכנראה זה שהיה בהם לפני לא פתח את הברז. מאחר ואני נמנעת מלהשתמש בשירותים ציבוריים הגעתי אליהם לאחר שכמעט ברח לי השתן כך שלא הספקתי להוריד את המים וכשהשתנתי, שפריץ של שתן השפריץ לאזור פתח איבר המין שלי וישבני. לפני שבאתי לפתוח את הברז ראיתי שבאסלה ובמים סף נוזל ג'לי (יכול להיות זרע, נזלת או רוק - אני לא יודעת.
האם יש לי סיבה לחשוש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`07/08/2013אין סיכוי בעולם של הדבקה ממה שאת מתארת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשש מהדבקותמוטי05/08/2013
שלום לפני כ4 בחודשים שכבתי עם בחורה שאני מכיר ללא קונדום.
לאחר שבועיים בערך מהמגע היה לי במשך שבוע בערך חום וחולשה ללא שום תסמינים נוספים.( יש לציין שיומיים אחרי המגע המיני עברתי ניתוח טחורים)
נעשו לי ספירות דם ותפקודי כבד התפקודי כבד יצאו גבוהים ולאחר שהבראתי התיישרו חזרה. והספירות גם יצאו בסדר. האם יש חשש שנדבקתי? לאחרונה אני חושב על זה וזה דיי ככה מטריד אותי האם לעשות בדיקה? יש לי מן חשש כזה שדווקא אולי במרפאה אני אדבק אולי לא יחליפו מחט מה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשש מהדבקות - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`07/08/2013לגבי המרפאה והאפשרות להדבק שם-שכח מזה מפני שזה לא קיים!!
לגבי הסיפור שלך-אין שום דבר שמוכיח על הדבקה. אם אתה חושש שישנה אפשרות שנדבקת מאותה בחורה לאחר מגע מיני לא מוגן-לך לעשות בדיקה אבל אחרי 7 שבועות מן המגע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פוליוגיא04/08/2013
שלום,
אני חוסנתי לפי מיטב זכרוני לפוליו בגיל 9
כיום אני נשא מטופל, האם עליי לגשת לקבל חיסון חדש?עברו בערך 30 שנה מאז החיסון לפוליו.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פוליו - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`07/08/2013לא אין לך צורך להתחסן כעת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת איידסיוסי03/08/2013
לפני כ3 חודשיים קיימתי יחסי מין לא מוגנים ומאז אני בחרדות מחשש להדבקות.
אני רוצה לעבור בדיקה איפה אני עושה את זה לגשת לרופא משפחה?
בבדיקות דם כלליות אפשר לראות את זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת איידס - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`07/08/2013אתה יכול לעשות בדיקה בכל אחד ממרכזי האיידס במרכזים רפואיים פרטיים. ניתן גם לבצע הבדיקה באופן אנונימי בועד למלחמה באיידס בתל אביב וכן אתה יכול להבדק במרפאה של קופת חולים אבל אז זה לוקח יותר זמן עד לקבלת התשובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פריחהתום03/08/2013
שלום..
לפני חודש וחצי קיימתי יחסי מין אוראלים הדדיים מצצתי ומצצו לי 2 הגמירות היו בחוץ..לאחר 46 יום עשיתי בדיקת HIV בקופת חולים ובדיקת שתן ..יצא שהכל תקין ובדיקת הHIV שלילית..
לאחר שבוע שהתבסר לי שהתוצאה שלילית...קיימתי עוד פעם יחסי מין אוראלים עם אותו אדם שוב 2 הגמירות היו בחוץ...לאחר 4 שבועות מהמגע איתו יצא לי פצע על איבר המין שאחרי שבועיים עבר...
יומיים אחרי שהפצע עבר כלומר 6 שבועות מהמגע התחילה לי פריחה על החזה....
מה עלי לעשות יש סיבות לדאגה?מה שוב לעשות בדיקת HIV ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פריחה - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`07/08/2013קשה לתת תשובה לשאלתך מבלי לראות במה מדובר. עם זאת מן התאור שלך יכולה להיות הדבקה במחלת מין ולא HIV . על כן חשוב שתפנה לרופא -או רופא משפחה או רופא למחלות מין או למחלות זהומיות. ניתן כמובן לפנות למיון בשאלה הזאת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכוי להידבקות במציצה עם פצע באיברבר02/08/2013
שלום,
אתמול הייתי עם זונה שמצצה לי עם קונדום.
לאחר המציצה שמתי לב שיש לי סימנית אדומים (כמו שפשופים) על הזין ככל הנראה מהשיניים שלה.
מה סכנת ההדבקה במקרה הזה? הייתי עם קונדום כל הזמן אבל אני בטוח אם הוא כיסה את כל האיזור.
תודה על זמנכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנא עזרתכם
בר06/08/2013הי,
בבקשה תענו על השאלה שלי.אני בחרדות קשות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנא עזרתכם - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`09/08/2013ע ניתי כבר שאין סיכוי להדבקה!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיכויי הדבקה
Bio07/08/2013אין סיכוי שנידבקת מאחר והנגיף לא עובר דרך הרוק או השיניים.
המקרה שלך הוא שנמצצת על ידי מישהי וככה אי אפשר להדבק בנגיף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיכוי להידבקות במציצה עם פצע באיבר - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`09/08/2013ממה שאתה מתאר אין כל סיכוי להדבקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקה וחרדהאלקס01/08/2013
אני נשוי ויש לי ילד בן שנתיים וחצי אבל לפני שהתחתנתי היו לי יחסי מין רבים לא מוגנים -לא הייתי יודע משהו על איידס רק אחרי שמצאתי בגוף שלי כמה לימפות מוגדלות פתחתי האנטרנט וקראתי והלכתי עשיתי בדיקה קומבו ויצא שלילי -ומאז אני חיי בחרדה כל הזמן מסתכל לילד ואני מפחד שהעברתי משהו למשפחה שלי -אפילו הבדיקה שלי שלילית -אני ממש סובל מחרדה ואני לא יכול לצאת מזה גם בגלל הלימפות שנמצאות אצלי -מפחד שהבדיקה סתם בדיקה ולא אמינה או צריך בדיקה אחרת אני מתעורר כל בוקר ואני רק חושב שאני אמות מזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלוטות נפוחות
דני01/08/2013שלום לך,
אני אמנם לא רופא אבל אין לי ספק שמה שיענו לך הרופאים זה בדיוק מה שאני אענה לך, אם במהלך החודשיים האחרונים לא היה לך מגע מיני כלשהו בטח לא מוגן והבדיקה שעשית תקינה אז תשכח מאיידס ותפסיק להכניס את עצמך לחרדות מיותרות כי אחר כך יהיה לך קשה מאוד לצאת מהם..
בקשר לבלוטות לך לרופא המשפחה ותבדוק באמצעותו במה מדובר..
רק בריאות..ותרגיע את עצמך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה וחרדה - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`09/08/2013כל מה שאתה מתאר היא חרדה מפני הדבקה למרות שלא נדבקת. הבדיקות השליליות הן הקןבעות ולא מה שהולך לך בראש!! על כן כל זמן שהפחד ממשיך להציק לך רצוי מאוד שתיגש לפסיכיאטר קבל טיפול שישחרר אותך מן הפחדים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופסור בנטוביץנעמה31/07/2013
אם מישהו הזריק הרגע והוא נשא או חולה שאינו מטופל והוא דוקר אותך עם המזרק על מנת להדביק וכתוצאה מכך נוצרת נקודה אדומה מדממת מה סיכויי ההדבקה כך? נניח והוא דוקר ואתה מרגיש עקצוץ חד ואתה לא מתייחס ובנתיים הוא מחדיר לך את הדם ליד, האם סיכויי ההדבקה הם מאה אחוז? יכול להיות שלא תתרחש הדבקה במצב כזה אם הוא מחדיר את הדם שלו למחזור הדם שלי? האם לאחר דקירה ממחט מזוהמת נשאר סימן, נקודה אדומה משהו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרופסור בנטוביץ - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`31/07/2013גם אם מזריקים חומר מזוהם אין הדבקה בטוחה!! כל התאורים שלך הם כאלה שבהם אין אין אין הדבקה!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- evipleraפלוני31/07/2013
שלום ד"ר...
מעוניין לדעת אם התרופה כבר משווקת בקופות החולים...
אם אין לך עדיין מידע,איפה אני יגול לשאול או לקרוא באינטרנט?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר eviplera - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`31/07/2013היא עומדת להיות משווקת אבל עדיין לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זו התרופה החדשה הזו?
גיא04/08/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)