מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחלותעליזה11/07/2013
אז כאמור דוקטור אתה אומר שמדם של חצ'קון לא ניתן להידבק בכלל נכון וממגע של טיפות דם לעין?אני פשוט עדיין בחרדה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחלות - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`12/07/2013עניתי לך גם בעפ ואכן לא ניתן להדבק כך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- eviplaraפלוני10/07/2013
שלום ד"ר.
מתי תגיע התרופה החדשה לבתי המקרחת?
אשמח לדעת.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר eviplara - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`12/07/2013אני מצטער אבל לא ידוע לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחלותעליזה10/07/2013
וכן הייתה חדירה חלקית בערך רבע מחלק הפין הכיפה ועוד טיפה.הוא לא החדיר את כל איברו אם לזה אתה מתכוון.סליחה על התיאור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחלות - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`17/07/2013מן התאור שלך אין כל סיכוי להדבקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תגובהעליזה10/07/2013
פרופסור תודה רבה לך אתה מאוד מרגיע וכפי שראיתי אתה מומחה במחלה זאת מתחילת גילוייה אז אני אקשיב לך כי שמעתי הרבה דעות של הוועד למלחמה באיידס ופורומים רפואיים ואתה היחיד שנתת לי הרגשת בטחון למרות שכולם טענו כמוך.אם אתה אומר שאין כל חשש אז אני לא אתווכח כי אני לא מומחית פשוט החרדה היא שמכניסה אותי לפאניקה והיסטריה.אני מטופלת אצל פסיכולוגית אך תמיד כל אירוע שקשור למין ודם מעלה לי את המונח איידס.הפסיכולוגית שלי טוענת שזה נובע מחרדה בילדות.תודה רבה לך אתה אפילו לא אמרת לי לכת להיבדק וכנראה זה אומר שבאמת הבעיה שלי נפשית.הפסיכולוגית שלי המליצה לי על תרופות,האם רצוי?ושוב תודה רבה לך באמת אין לך מושג כמה הרגעת אותי אני לפעמים לא ישנה טוב בגלל החרדות או חושבת מחשבות שאני חולה בזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`17/07/2013כדאי בהחלט להעזר בתרופות במקרה שהחרדה קשה ולא מרפה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה אחרונהעליזה10/07/2013
והאם מישהי בתולה שהייתה עם גבר לא בתול והוא חדר אליה יכולה להידבק באיידס?חדר חלקית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה אחרונה - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`10/07/2013בנסיבות הללו יש תמיד סיכוי גדול יותר להדבק אבל את אומרת שהיתה רק חדירה חלקית ולכן חשוב להבין מה את מתכוונת. על סמך כל השאלות הקודמות אני מניח שאת לא נרגעת מן האפשרות שנדבקת פעם?? אני חוזר ומציע לך מאוד שתלכי לטיפול נפשי מפני שמכל התאורים שלך אני משוכנע שלא נדבקת ושאין חשש אובייקטיבי לכך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנ.ב
עליזה16/07/2013בעניין המין אוראלי אם נניח היו לי כמה טיפות זרע שלו בפה זה מסוכן?בדיוק שהוא גמר הוצאתי מהר את הפה ואז זה השפריץ לי על הפנים לא יודעת אם נכנסו טיפות לעין אני זוכרת שישר רצתי לשטןף פה ועיניים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מאד מפחדשם בדוי10/07/2013
אני מצאתי קונדום חדש סגור ליד הבית ואחרי שעה בערך אוננתי איתו וגמרתי האם יש סיכוי שנדבקתי אני מקווה שלא אני מאד מפחד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אתה יכול לענות לי תודה מראש
שם בדוי10/07/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאד מפחד - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`12/07/2013לא אין כל סיכוי להדבקה בדרך זאת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הידבקות באיידס מרוק בעיןד``ר מרגלית לורבר10/07/2013
שלום,
היום שוחחתי עם ידיד שלי (הוא הומו) ונתז של רוק מפיו נכנס לי לעין. האם ניתן להידבק כך באיידס? (נניח שהוא נשא)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חידוד השאלה
פחדנית10/07/2013בהמשך להודעתי הקודמת,
כחצי שעה לאחר אותו מקרה, שטפתי את עיני במים פושרים-חמימים - דבר שהכאיב לי מאד בעין והפך אותה לאדומה עד כה.
אני מקווה שלא תרמתי יותר לסיכוי להדבקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחידוד השאלה - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`10/07/2013אין כל סיכוי להדבק באופן שאת מתארת. כללית אין גם הדבקה מרוק שכן ברוק יש חומרים שמנטרלים את הנגיף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחידוד נוסף, שאלה נוספת
פחדנית14/07/2013ראשית, תודה על תגובתך המרגיעה.
שנית, היום קרה לי מקרה דומה שוב (כנראה שאתה פוחד ממשהו אתה שם לב אליו יותר מאשר כשאתה לא פוחד ועדין אודה לך אם תתייחס בכל זאת לשאלתי בכובד ראש - נכון אני קצת נודניקית, אבל זה נובע מפחדנות). אז מה שקרה היום כך קרה... היום פגשתי מכר שלי (גם הוא הומו, אך מהזן המעט יותר בעייתי, הוא דוגמן ועובד בתעשיית הפורנו לגאים). וכשהוא דיבר איתי זה קרה שוב - נתז של רוק שלו נכנס לי לעין אלא שבשונה מפעם קודמת, הפעם, מעט לפני שנפגשנו נכנס לי משהו לעין וגירדתי אותה אד שהיא האדימה. היות ונדמה לי שעיניים הן איבר עדין ורך תהיתי אם הפעם עדין אפשר להישאר רגועים.
תןדה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההומופוביה - זה מדבק?
יותם16/07/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני דווקא ממש לא אלא ש...
אישה17/07/2013נכנס לי לראש ג'וק הבהלה מאיידס. אם תתעמק בפורום הזה תראה שזו לא ההודעה הראשונה שלי ותאמין לי שזה ממש לא נעים לחיות בפחדנות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחידוד נוסף, שאלה נוספת - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`17/07/2013לא אין כל אפשרות של הדבקה ממה שאת מתארת. אני חוזר על מה שאמרתי כבר- הרוק של נשא אינו מדביק כי יש חומרים ברוק שמנטרלים את הנגיף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חרדה מאיידסעליזה10/07/2013
שלום לכם יש לי מספר שאלות שמעלות בי ספקות רבים לאור המידע הרב שנמצא באינטרנט ומטעה המון אנשים אז הייתי רוצה לשמוע מקור אמין.1. האם מחיכוכים איברים של איבר המין הנשי לבין איבר המין הגברי עלולים לגרום להדבקה באיידס?2. לפני שנתיים היה לי מגע מיני יחיד לא מוגן עם חבר שהיה לי שנה(אציין שהיינו יחד הוא תרם דם, והציע את הרעיון ששנינו ניבדק אך אני סירבתי מחרדה שלי לבדיקות) הוא חדר אליי בערך 15 שניות עם הפסקות עם קצה הפין ולא שפך או גמר הייתה רק רטיבות מצדי האם הסיכוי גבוה חלילה לאיידס?3.לפני חמש שנים ביצעתי מין אוראלי בגבר שהכרתי הוא גמר מחוץ לפה שלי על הפנים ואני ישר רצתי לשטוף את הפה והעין כי הזרע היה קרוב לעין אמצע הפנים האם זה מסוכן?4. האם משני פצעים פתוחים יכולה להיווצר הדבקה?פצעים קטנים או שצריך פצעים גדולים מאוד??זה לא ברור לי כי יש מידע רב באינטרנט שמבלבל אותי.5. האם דם שיוצא מפצע של חצ'קון עלול לגרום להדבקה באיידס?6. האם מגע של דם שנכנס לעיניים הוא מסוכן?או שגם פה צריך כמות עצומה?אני מדברת על כמות קטנה כמו חצ'קון או טיפות דם שחודרות לעין.אני שואלת כי פוצצתי לחברה חצ'קון ובמידה וקפץ בטעות דם לעין זה מסוכן?מרבית הדם היה על הידיים שלי ושלה ובמידה וחלילה היה חתך לא שזכור לי זה מסוכן?.?.מחכה לתשובה מודאגת:(
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חרדה מאיידס - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`10/07/2013בכל שישה המצבים שתארת אין כל סיכוי להדבקה. כללית יש צורך בכמות גדולה של דם ובחדירה ממש לזרם הדם על מנת להדבק. לסיכום , אין כל סיכוי שנדבקת מאחד מן הסיטאציות שתארת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהre חרדה מאיידס
עליזה10/07/2013פרופסור ראשית כל תודה על תגובתך אני מאוד מעריכה את זה.בעניין החדירה עם בן זוגי האחרון אתה אומר שאין סיכוי שנדבקתי בגלל שציינתי שהוא תרם דם?נניח והוא שיקר ולא תרם וחלילה הוא נשא פוטנציאלי יש לי ממה לחשוש?שהרי לא ראיתי עדויות בכתב לכך שתרם דם האם יש לי סיבה להילחץ???.?וכמו כן בחדירה אני זוכרת שהוא לא שפך כלום כי החדירה הייתה קצרה ולוקח לו זמן לגמור.ובעניין המגע עם הדם איזה כמות של דם נניח צריכה לחדור לעין,לפה או לכל רירית על מנת שתתרחש הדבקה?אותו שאלה בעניין פצעים פתוחים אם תרשום לי דוגמאות זה מאוד יעזור.כי שוב אני אומרת לך שאני בחרדה מדם של חצ'קון!אם נניח היה לשנינו פצעים ישירים עם דם בכמות של חצ'קון זה סכנה?ואם התחכחתי עם גבר והוא גמר בחוץ על איבר מיני ונניח נכנסו טיפות קטנות של זרע בטעות זה מסוכן??אני באמת שואלת את השאלות בתום לב ובחרדה מלאה מחכה לתשובה.תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהre חרדה מאיידס - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`10/07/2013אין טעם לתת דוגמאות ואין גם ידיעה ברורה כמה דם מדביק. אבל ברור לגמרי ממה בדקו וצפו במשך שנים שמכל הנסיבות שתארת ומכל מה שידוע שאין אין אין (כמה פעמים צריך עוד לומר זאת??)הדבקה ולא תוארה כזאת מכל הנסיבות שתארת. אם את ממשיכה לפחד אז ראוי ורצוי שתלכי לטיפול נפשי שישחרר אותך מזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב אני נ.ב
עליזה10/07/2013ולא הבנתי כתבת לי שצריך בחדירה שיהיה דם?לא מספיק נניח שיהיה זרע להדבקה?אני לא מבינה כל כך הדבקה במגע מיני מתרחשת כאשר יש דם גם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב אני נ.ב - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`10/07/2013לא כתבתי ולא אמרתי שבמגע מיני ההדבקה היא מן הדם!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בתוצאת בדיקה .....שגיא09/07/2013
פרופ שלום ביצעתי בדיקת איידס מהירה בקליניקה פרטית וזאת התשובה שקיבלתי....
"הריני מאשר כי יוני יוני ביצע בדיקת איידס ונמצא שלילי לנוגדני hiv ונמצא שלילי.
הבדיקה בוצעה בשיטת hiv 1/2 stat pak. לבדיקה זו גישות של 99.98 לגילוי נוגדנים לhiv.
הבדיקה מאושרת על ידי מנהל התרופות בארה"ב fda ובעל אישור אמ"ר בישראל
התוצאות אינן מייצגות את מצב הנבדק ברגע הבדיקה."
כמה שאלות לי אליך...
האם אתה מכיר בדיקה זו?
האם ניתן לסמוך עלייה?
והאם היא ברמת דיוק של בדיקת מעבדה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נ.ב
שגיא09/07/2013והאם רמת הרגישות שלה כזו גבוהה למה לא משתמשים בה במקום בדיקת מעבדה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנ.ב - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`10/07/2013אני מכיר את הבדיקה והיא אמינה בהחלט.
הבדיקות שנערכות במרכזי הבדיקות לא פחות רגישות ואמינות ונבחרו עי משרד ההבריאות על סמך מכלול רחב יותר של דרישות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקצת לא ברור
שגיא10/07/2013מה זאת אומרת מכלול גדול יותר של דרישות?
אז עדיף לבצע במרכזי הבדיקות או שהערכה שביצעתי איתה את הבדיקה מספיק אמינה?
איני מכיר את החברה של הבדיקה ואת המחקרים שעשו עלייה לכן איני יודע מה רמת אמינות הקיט הזה... ומקווה שאתה מכיר ותוכל להרגיע אותי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
שגיא13/07/2013לא ענית לי אשמח לתשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחכה להתייחסות..
שגיא14/07/2013מה זאת אומרת מכלול גדול יותר של דרישות?
איני מכיר את החברה של הבדיקה ואת המחקרים שעשו עלייה לכן איני יודע מה רמת אמינות הקיט הזה... ומקווה שאתה מכיר ותוכל להרגיע אותי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לתשובתך...
שגיא16/07/2013הגבתי לתשובתך אשמח להתייחסות...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתי את תשובתך
שגיא17/07/2013מה זאת אומרת מכלול גדול יותר של דרישות?
איני מכיר את החברה של הבדיקה ואת המחקרים שעשו עלייה לכן איני יודע מה רמת אמינות הקיט הזה... ומקווה שאתה מכיר ותוכל להרגיע אותי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתי את תשובתך - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`17/07/2013על מנת לאשר בדיקה משרד הבריאות מעמיד שורה של דרישות שאין להם קשר ישיר לנבדקים אלא נוע על מנת לודא מיומנות ואחריות החברה המייצרת את הערכה.
לגופו של עניין הבדיקה מהימנה ואין סיבה לפקפק במהימנותה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיןבדוי08/07/2013
האם כל מין לא מוגן בין שני גברים ידבקו באיידס?? האם מחלת האיידס רק עוברת מאדם חולה בה ?אם שני גברים אין להם את המחלה וקיימו מין יכול להיות שידבקו במחלה??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מין - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`10/07/2013הדבקה קורית רק כאשר אחד משני הגברים נושא את הנגיף. אולם יכולה להיות כששניהם נושאים את הנגיף והם מעבירים את הנגיף שלהם לבן זוג. אין אפ פעם הדבקה מקיום יחסי מין בין שני גברים שאינם נושאים את הנגיף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חושש מהידבקותגל אלון07/07/2013
הייתי לפני למעלה מחודשיים במכון עיסוי לבודי מסאג. בשלב מסויים הבחורה שכבה על הבטן ואני עליתי עליה מלמעלה והתחככתי בין ישבניה. יתכן והיה מגע עם איבר מינה אינני יודע. המשכתי להתחכך שם גם אחרי הגמירה שלי. לאחרכחודש החלו לי כאבי גרון שכבר למעלה מחודש באים והולכים, חולשה, לפעמים כאבי ראש ושרירים. האם יש אפשרות שנדבקתי? האם עלי להבדק?
תודה רבה על תשובתכם.
דרך אגב הייתי אצל רופא א.א.ג והוא אמר שזה אלרגיה, גם בגלל עיניים אדומות ומגרדות שהיו לי.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חושש מהידבקות - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`10/07/2013אין שום סיכוי שנדבקת מן הבחורה על פי מה שתארת!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה חשובה
גל10/07/2013רק כדי לוודא שהובנתי נכון...
החיכוך היה בין הישבנים ובין הרגליים. כלומר יש סיכוי שראש הפין התחכך באיבר המין שלה. האם עדיין תשובתך תקפה שאין שום אפשרות להדבק כך? האם רטיבות נרתיקית שהייתה על איבר המין שלה לא יכולה להדביק במגע עם ראש הפין?
האם יש לדעתך צורך בבדיקה?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממתין לתשובתך. תודה רבה
גל12/07/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ' תשובתך המלאה מאוד חשובה לי.
גל13/07/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטער על הלחץ... כבר כמה ימים בחרדה
.14/07/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטער על הלחץ... כבר כמה ימים בחרדה - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`17/07/2013הגבתי ואמרתי שאין כל חשש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפטריה בלשון
גל19/07/2013לפני כשבועיים החלה לי צריבה בלשון. היום ההיתי אצל רופא א.א.ג הוא אבחן זאת כפטריה. האם יש אפשרות שחודשיים וחצי אחרי מגע כבר תהיה פטריה? בהנחה שהיתה הדבקה. האם יש לי ממה לחשוש עקב כל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלה סימפטומים של חרדה נטו
Bio22/07/2013החרדה גורמת לגוף להפריש חומרים שלא היו קיימים לפניה, ואז נגרמים סימפטומים שדומים למחלות שונות, שבעצם זו רק החרדה שגרמה להם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אשמח שתשיבו ליתרנגול פחדן07/07/2013
שלום רב.
אני בחרדות איימים כי הייתי אצל מעסה שאיני יודע מי היה לפני או מה היו מעשיו שם, היא
אוננה לי וגמרתי. היא הייתה לבושה אך איני יודע האם ידיה היו נקיות וכדומה.
האם יש חשש שנידבקתי?
אם עלי ללכת להיבדק אנא אימרו לי זאת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח שתשיבו לי - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`07/07/2013אין כל יכולת להדבק בנסיבות שאתה מתאר!!
אין צורך להבדק בשל כך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופסור בנטוביץ שלוםנעמה06/07/2013
כתבתי לך על מקרה שארע לי בעשירי ליוני במספרה, כאשר הספר גילח מישהו עם תער סכין גילוח ובדיוק נכנסתי והוא הזיז את היד והסכין חתכה אותי באצבע וירד לי דם. הפחד שלי שאולי הספר נחתך מהתער שהוא הזיז את היד ואולי הבחור שלו הוא עשה נחתך ואז זה חתך אותי. כתבת לי שאין כל סיכוי להדבקה בדרך זו. כמעט חודש אחרי יש לי כשלושה ימים חום, בחילות, עייפות מטורפת ורציתי לדעת האם זה צירוף מקרים והאם מאה אחוז בדרך שאמרתי לך אין סיכויי הדבקה, גם אם הספר או הבחור נחתכו וירד להם מלא דם ואז זה חתך אותי וירד לי דם? אני ממש בפחד ולא ישנה יומיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרופסור בנטוביץ שלום - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`07/07/2013אין אין אין שופ סיכוי שנדבקת אז ומה שאת מתארת אינו מעיד בשום אופן על הדבקה באיידס!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הידבקות ממישהי שעשתהלי בידיוני06/07/2013
זונה עשתה לי ביד בלבד עם חומר סיכה ללא קונדום.
האם קיימת אפשרות להידבק באיידס בדרך זו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הידבקות ממישהי שעשתהלי ביד - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`07/07/2013לא -אין כל אפשרות שכזאת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובהגיא05/07/2013
היי,
קיימתי יחסי מין לא מוגנים- חדרתי למישהו בלי קונדום וגמרתי בפנים.
בדיעבד נודע לי שהוא נשא אך לדבריו הוא מטופל וסיכויי ההדבקה שלו עקב כך נמוכים.
יצוין כי אין לי פצע פתוח או משהו כזה בפין.
שאלתי היא מה סיכויי ההידבקות בהתחשב בכך שאני החודר ולא הנחדר ובהתחשב בכך שלדבריו הוא מטופל.
אודה לתשובה בהקדם.... לחוץ.
גיא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)