מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהנעמה31/08/2011
שלום,
הבן שלי עבר חיסון בשוק ברגלו. לאחר החיסון אחות טיפת חלב נדקרה מהמחט של המזרק של החיסון השני כלומר בתום הפעולה ויצא לה דם מהאצבע.
אני לא ראיתי את מהלך הדקירה אבל שאלתי אותה והיא אמרה שזה קרה לאחר החיסון ולא לפניו. והשאלה שלי בהנחה והיא נדקרה לפני מה סיכויי ההדבקה לבן שלי והאם יש לבצע פעולה כלשהי.
מדובר באחות טיפת חלב מקסימה ואני שמחה שזה קרה לה עם בני ולא עם תינוק חלילה חולה וכך תיזהר יותר
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר01/09/2011אני בטוחה שמדובר באחות מנוסה ואחרית
אם היתה נדקרת לפני ביצוע החיסון לבן שלך היתה בודאי מחליפה מחט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חום ממושך 3שבועותגדי31/08/2011
חוויתי חום ממושך בחורף שעבר, למשך שלושה שבועות. אנטיביוטיקה לא עזרה. החום חלף כשבא. לא היתה לי מחלקת הנשיקה.
האם יש סיכוי שאדם יחווה מחלה כל כך ממושכת ומה הסיכוי שזה קשור להדבקות באיידס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חום ממושך 3שבועות - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר31/08/2011אם יש סיבה לחשוש מהדבקה ב HIV הכי פשוט זה לגשת להיבדק
לגבי מחלת החום בהקשר ל HIV - יכולה להופיע סמוך להדבקה החריפה או כמחלה זיהומית בחולה איידס (מחלה מתקדמת) .
שוב - למה לחץ???? גשי להיבדק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשיכת תוכידניאלה31/08/2011
שלום
בן 26 בריא.
אתמול ננשכתי ע"י תוכי בפינת הליטוף בקניון העירוני וירד דם.
פניתי למנהל החנות והוא הסביר לי כי התוכי מחוסן ואין מה לדאוג (הבנתי שהוא נשך עוד רבים כמוני, מה שיותר הלחיץ אותי)
הפחד העיקרי הוא הדבקה באיידס.
מה עלי לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשיכת תוכי - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר31/08/2011א ידוע לי על מחלת האידס (HIV) בתוכים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל מה קורה אם
דניאלה31/08/2011נאמר 10 דק' לפני או יו יומיים לפני התוכי נשך מישהו שיש לו איידס.
מה אז? אני עדין בסיכון?
כי הרי בדם אפשר להידבק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי ד"רשואל31/08/2011
עשיתי יחס מין לא מוגן עם משהיא עשיתי אחרי 56 יום (8שבועות) בדיקת דם דרך רופא משפחה ויצא שלילי וגם אחרי היחס מין 23 יום עשיתי בדיקת קומב יצא שליליו
קומבו שלילי אחרי 23 יום מהיחס מין, בדיקה רופא משפחה 8 שבועות אחרי היחס מין שלילי (אותו יחס מין חד פעמי)
עשיו עברו חצי שנה יש לי שפעת חזקה ו קצת עייפות וכתמי אדומים על העור באזור הגב האם זה קשורות??
האם עלי לחזור על בדיקה??
האם הבדיקות אמינות ??
אשמח בתגובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי ד"ר - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר31/08/2011א. הבדיקות אמינות
ב. אם לא קיימת יחסי מין לא-מוגנים מאז אין לך סיבה לחשוש
ג. אם אתה לא רגוע - לך תיבדק שוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת קומבודוידי30/08/2011
הי עשיתי סקס לא מוגן ואחרי 17 יום עשיתי בדיקת קומבו אצל הוואד למלחמה באידס
אפשר להיות רגוע לחולטין והאם עלי לחזור על אלייזה אחרי 3 חודשים? המגע היה חד פעמי והאם הזמן 17 אמין או פספסתי את הזמן הנדרש ???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת קומבו - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר31/08/2011שוב - 3 שבועות הוא הזמן האופטימלי לבדיקה, קומבו שלילי - אין צורך באלייזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סוג הבדיקה בבתי החוליםדור29/08/2011
שלום,
רציתי לשאול איזה בדיקה מבוצעת בבתי החולים ברחבי הארץ - האם זו קומבו או אלייזה?
אני מעוניין להבדק לאחר 3 שבועות והבנתי שבקומבו זה אפשרי מהנאמר כאן בפורום.
אם זה שונה בין בתי החולים אז אני מאזור הדרום כך שמידע לגבי ביה"ח סורוקה רלוונטי מבחינתי.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סוג הבדיקה בבתי החולים - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר31/08/2011החל מהימים הקרובים תיכנס בדיקת הקומבו כבדיקת סקירה בכל בתי החולים כולל סורוקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
דור31/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת..
דור03/09/2011התוצאות מתקבלות באותו היום כמו האלייזה המהירה? או לאחר מספר ימים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קומבודוידי29/08/2011
ביצאתי בדיקת קומבו לאחר 18 יום העם אני צריך לבצעהבדיקת אליזה או אני יכול להיות רגוע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קומבו
דוידי30/08/2011תענו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקומבו - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר31/08/2011ראשית, אודה על פנייה מנומסת ולא "תענו"
שנית, בדיקת קומבו אמינה אחרי 3 שבועות, רוב הסיכויים שהבדיקה אמינה גם אחרי הזמן שבו נבדקת, להחלטתך אם להיבדק שנית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לרופאהשרון29/08/2011
אדם שאיני יודע מה סטטוס האיידס שלו לחץ את גב כף היד שלי ביד שלו בחוזקה כחצי דקה רצוף זאת אומרת שהיד שלו ושלי באו במגע רצוף לפחות חצי דקה אח"כ הבחנתי שבמקום שהוא לחץ לי על היד היה מעין חתך\שריטה\קילוף עור לא הבחנתי שירד ממנו דם אבל היתה לו מעין אדמומיות כתוצאה מהקילוף עור אני לא יודע אם זה קרה מהמגע איתו או שזה קרה לפני השריטה הזאת ,אני מפחד שכתוצאה מהלחיצה החזקה שלו ביד שלי הוא גרם לזה ואולי היה לו איזה פצע מדמם באצבע שלו שלחצה על היד שלי בצורה רציפה וחזקה וככה הוא החדיר לי איידס דרך הקילוף העור שנגרם במידה והיה לו איזה פצע לא הבחנתי אצלו בפצע מדמם אבל אני ממש נכנסתי ללחץ מהמקרה במיוחד שהופיעה לי מעין פריחה 12 יום אחרי האירוע והבנתי שזה תסמין להדבקה אני רוצה לציין שאני נשוי וההיתי רק עם אישתי מאז שעשינו בדיקה משותפת לפני שנים ושאני די מפחד מכל עניין האיידס וכבר עשיתי מספר בדיקות איידס בשנה האחרונה ממקרים שונים שפחדתי מהם שלא קשורים ליחסי מין אני רק רוצה לדעת אם במקרה שקרה לי אפשר להידבק דרך המגע של האדם עם היה לו פצע{אני לא הבחנתי בכזה} דרך הקילוף עור שהיה לי עם אדמומיות{בגודל של 2 ס"מ}
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לרופאה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר29/08/2011לא נדבקים דרך עור, גם אם יש קילוף
לא נראה לי על פי תיאורך שיש סיבה לדאגה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אך אני יודע עם נידבקתיחסוי29/08/2011
עשיתי זונה רחוב וזה היה עם קונדום אבל היא עשתה לי ביד בלי קונדום ואני לא יודע עם היא הייתה חולה אידס או לא ולא רוצה ללכת עם ההורים שלי לבדיקות למה לא נעיםם אך אני ידע עם נידבקתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אך אני יודע עם נידבקתי - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר29/08/2011ראשית - לא נדבקים בדרך שתיארת
שנית - לגבי בדיקות HIV , אתה לא צריך ללכת עם ההורים. אתה יכול להיבדק אצל רופא ילדים, משפחה, בית חולים או בועד למלחמה באיידס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דואגת בהריון אשמח לתשובה בהקדםאתי29/08/2011
שלום אני בהריון ראשון בת 27 שבוע 25 בחודש נובמבר נפרדתי מבעלי וקיימתי יחסים לא מוגנים חד פעמיים בחודש ביצעתי 3 בדיקות פבואר בדיקת רוק מהירה שלילית מרץ אליזה דרך רופא עור שלילית ואפריל שוב אליזה דרך רופא נשים שלילי גם העניין שבחודשיים האחרונים הלימפוציטים שלי יורדים באופן עקבי והגיעו כבר ל10% ו1.18 מספר אבסולטי וגם נטרופילים בעלייה מתמדת האם 3 הבדיקות 4 חודשים וחמישה חודשים אחריי בטוחות????? מדוע הירידה העקבית הזו זה ממש מלחיץ אותי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דואגת בהריון אשמח לתשובה בהקדם - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר29/08/2011הבדיקות 3-5 חודשים אחרי יחסי מין לא מוגנים הן אמינות אם בוצעו במעבדות מוכרות בבתי חולים, קופות חולים או בועד למלחמה באיידס.
באשר לירידה בלימפוציטים - אין לי מושג על המשמעות, אך זה בודאי לא קשור ל HIV* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת המוגלוביןששון29/08/2011
שלום רציתי לדעת האם בדיקת המוגלובין שיצא תקינה יכולה גם להעיד על חוסר נשאות של הנגיף hiv
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת המוגלובין - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר29/08/2011אין קשר !!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת HIVמודאג29/08/2011
ביום ראשון בבוקר עשיתי בדיקה למחלות מין.. בדקתי את התשובות באינטרנט ויש כבר תשובה לצהבת B וC ולטרפונמה אבל רשום שספיליס וHIV עדיין בעבודה... אם זה נעשה מאותן מבחנות איך יכול להיות שלחלק מהדברים כבר יש תשובה ולחלק עדיין לא? אני ממש מודאג, האם בדיקת HIV לוקחת יותר זמן מבדיקת נוגדנים אחרים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת HIV - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר29/08/2011דיקת HIV נשלחת למעבדה בבית חולים ולא נעשית במעבדות הקופה
התשובה לא תופיע באינטרנט ותישלח לרופא החתום על הבדיקה, זמן הדואר לוקח מנסיוני עד שבועיים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה קטנה..
מודאג29/08/2011אבל אם משהו לא בסדר יודיעו לפני או בכל מקרה זה יקח שבועיים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה קטנה.. - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר29/08/2011המעבדה מתקשרת לרופא השולח, במקרה של תשובה חיובית, ומבקשת עוד דגימת דם לבדיקה נוספת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקהששון29/08/2011
שלום עשיתי בדיקה לגילוי איידס במעבדה אנונימית בתל אביב אשר חבר נתן לי את מיספר הטלפון שקרא באינטרנט שילמתי על הבדיקה 500 שקל עשו לי בדיקת דם עם זיכרוני אינו מטעה אותי כאשר הוא לקח ממני את הדם הוא טיפטף אותו למכשיר מסויים ולאחר מיכן חיכיתי בערך רבע שעה או פחות רציתי לדעת עד כמה אפשר להיסתמך על בדיקה מסוג זה? האם בדיקות כאלה באמת קיימות? כמו כן האם יכול להיות שיש נוכלים שמפרסמים כאילו הם עושים את הבדיקה ובאמת לא עושים שום דבר וגוזלים כסף האם ניתגלו מיקרים כאלה של נוכלויות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר29/08/2011אין לי מושג על מעבדה כזאת
מאד לא ממליצה לבצע בדיקה כל כך חשובה במחתרת אצל גורם לא ידוע.....
תוכל להיבדק בתל אביב בועד למלחמה באידס - המקום אמין ומקצועי, הבדיקות ממקור ידוע ושום דבר לא נעשה במחתרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה, וסליחה שאני נודניקית....
יעל29/08/2011במידה ובאמת לא ראיתי דם אני יכולה להיות שקטה,
אין מצב שהתחבאה טיפה קטנה?
האם מצבים כאלו של שימוש משותף באותם כלי עבודה הוא מסוכן?
אגב,
הבנתי שצריך כמות מסוימת של נוזל כדי להדבק,
באיזה כמויות מדובר?
ותוך כמה זמן הנגיף מת באויר?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פציעה מסכין יפניתיעל28/08/2011
לד"ר שלום,
אני סטודנטית לעיצוב.
לפני כשלושה חודשים השתמשתי בסכין יפני של סטודנט אחר, על פניו אני מניחה שהיה נקי,
בודאי שלא נטפו ממנו טיפות דם, אך יתכן כי מישהו נחתך ממנו קודם לכן, באותה מידה שאני נחתכתי.
האם זה עלול להיות מסוכן חס ושלום?
ושאלה נוספת,
מיד אחרי שנחכתי נזל דם מהאצבע והלכתי לשטף אותה בשירותים,
לאחר מכן הגיעה סטודנטית אחרת ועזרה לי לשים פלסטר על האצבע החתוכה,
גם במקרה הזה, לא זכור לי שהיא הייתה פצועה או משהו, לא משהו ניכר לעין בכל אופן, אבל יתכן והיו חתכים שלא שמתי לב אליהם.
האם פעולות אלו מסוכנות חלילה?
אני מאוד לחוצה וחושבת על כך הרבה,
האם אני יכולה לחזור לשיגרה ולהרגע?
מתוקף העבודות שאני עושים אנו נאלצים להשתמש הרבה בסכינים יפניות ולעיתים נחתכים, אין מה לעשות.....
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פציעה מסכין יפנית - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר29/08/2011אין כל סכנה
גם אם אדם נחתך בעבר, הנגיף הלך לעולמו מזמן....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ד"ר, רק אחדד את השאלה,
יעל29/08/2011הכוונה, אם מישהו נחתך באותו איזור זמן, כי השתמשנו בסכין כמה סטודנטים במקביל.
אנני זוכרת אם מקרה כזה קרה.
הדבר היחידי שאני יודעת זה שהשתמשתי בסכין כדי לחתוך דפים והם נותרו נקיים לחלוטין.
אני מוטרדת משום שהבנתי שדם הוא הנוזל המסוכן ביותר,
האם אפשר להיות שקטה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ד"ר, רק אחדד את השאלה, - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר29/08/2011את יכולה להיות שקטה
דם אכן מסוכן, אך צריך להיות שם דם כדי להידבק....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בבקשה....אייל28/08/2011
לפרופסור שלום רב רציתי לדעת אם אדם במידה וחס ושלום נדבק וכעבור תקופה של 4 חודשים הוא ממשיך לקיים יחסים לא מוגנים עם אותו האדם שהדביק אותו במשך אותה תקופה האם הבדיקה אלייזה תראה תוצאה חיובית או שכל עוד והוא ממשיך לקיים יחסים לא מוגנים הוא נדבק בכל פעם מחדש והגוף בעקבות כך לא מספיק לייצר נוגדנים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה בבקשה.... - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר29/08/2011בדיקת האלייזה נשארת חיובית לכל החיים אחרי הדבקה, שהרי מה שנבדק הם נוגדנים נגד הנגיף המעידים על ההדבקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)