מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- למה לא עוניםאנונימי09/08/2011
לדוקטורים הנכבדים שלום רב !!!
רציתי לשאול מדוע לוקח יותר מ 5 ימים לתת תשובה בפורום הזה האם זה קשור לשביתת הרופאים, כי פשוט יש פה אנשים היסטריים עם בעיות דיי דחופות המצרכיות תשובות עזרה והכוונה והם מצפים לתשובות שלכם בקוצר רוח
בתודה ובבריאות ורפואה שלמה לכולם
אנונימי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר10/08/2011אנחנו עונים על השאלות בהתנדבות וללא כל תמורה
לפעמים קורה שרופא עסוק.... בעבודה הרפואית ואינו מתפנה לענות
אנחנו משתדלים להיכנס ולענות לפחות מספר פעמים בשבוע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מפחד מהדבקהיאיר09/08/2011
אחרי ביצוע משגל עם קונדום עם נערת ליווי, שמתי לב יש לי על הכיפה שתי טיפות לבנות, חשוב לציין שלא גמרתי, וזה היה האקט השני, ממש לא הבנתי מזה, עכשיו שאני חושב על זה לא יכול להיות נוזל הזרע או חומר סיכה, כי הסיכה צריך להיות מבחוץ...
גם שמת לבי, כשכנסתי אצבעות דיי הרבה זמן היה לי חתח ממש קטן באצבע.. זה לא דימם אבל היה דיי טרי(קרה לי החתח כמה שעות לפני זה, שמתי לב לחתח רק יום אחרי שזה התחיל לשרוף קצת)
בקיצור אני כבר יומים דיי מצונן, לפני איזה חודש גם היה לי איזה שפעת.. אני כבר לא יודע מה לחשוב..
? בקיצור מה סיכוי ההדבקה\ ואיזה בדיקה ניתן לעשות בהקדם ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מפחד מהדבקה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר10/08/2011סיכויי הדבקה אפסיים !!!
אם אתה לא רגוע - תבצע בדיקת קומבו אחרי 21 ימים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחלת חום ואיידסגדי08/08/2011
לפני שנה וחצי סבלתי מחום סביב 38 אבל גם פחות, שלושה לילות עם הזעת לילה, כאב גרון קצר. הכל נמשך כשלושה שבועות. האם בהכרח מדובר במחלת חום אליה מתייחסים כאות אזהרה להדבקה בנגיף HIV
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחלת חום ואיידס - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר10/08/2011יש עשרות סיבות למחלת חום מלבד HIV
אם לא נבדקת מעולם - שווה שתיבדק ותרגע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהיוסי08/08/2011
שלום ד"ר טורנר,
האם זה נכון שבדיקת הקומבו היא הבדיקה השיגרתית כעת? כלומר היא זה שנעשית כבדיקת הסקר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר10/08/2011בדיקת הקומבו תיכנס לשגרה החל מהחודש הקרוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לדוקטורריקי07/08/2011
נחתכתי מפומפייה{מגרדת} במטבח מוסדי שבו יש הרבה עובדים{גם עובדים מאפריקה} נחתכתי חתך באצבע פצע מדמם אני ממש חוששת שאולי נדבקתי באיידס אם מישהו נשא נחתך מהפומפייה לפני ואני השתמשתי בה מיד אחריו ונחתכתי מהפומפייה שהוא השתמש בה הרי אולי שנשאר עליה מהדם שלו ואני נחתכתי מאותה הפומפייה מה הסיכוי שנדבקתי כך באיידס אני ממש מפחדת... אולי נחתכתי מאותו מקום שהוא נחתך ובאתי במגע עם הדם שלו וזה בא במגע עם החתך שלי מה לעשות???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדוקטור - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר10/08/2011הסיכוי להדבקה נמוך ביותר בסיטואציה שתיארת
מכל מקום אם את לא רגוע תוכלי לבצע בדיקת קומבו 21 יום אחרי הארוע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת אלייזהאור07/08/2011
שלום,
ביצעתי לפני שנה בדיקת אלייזה בבית חולים מאיר בכפר סבא. קיבלתי תשובות לאחר שבוע ונמצא שלילי. ביצעתי את הבדיקה עצמה כחודשיים ו-3 שבועות לאחר המגע מיני הלא מוגן.
האם אני יכול להיות בטוח במאה אחוז שהכל בסדר?
כבר התבלבלתי עם כל הקטע של מתי לעשות את הבדיקה. חלק אומרים חודשיים, חלק אומרים 3 חודשים. אז אני לא יודע איך זה היום אבל נבדקתי לפני שנה אז אבקש תשובה שתתאים למצב שהיה לפני שנה בבדיקות אלייזה.
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת קטנה
אור07/08/2011האם בכלל יש הבדל בבדיקת האלייזה שביצעתי לפני שנה בבית חולים מאיר לבין הבדיקת אלייזה שמתבצעת כיום?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספת קטנה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר10/08/2011אין הבדל - אותה בדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת אלייזה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר10/08/2011בדיקת אלייזה אמינה לאחר חודשיים
אם אכן בוצעה לאחר חודשיים ויצאה שלילית - אתה יכול להיות רגוע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הדבקות במחלהאפרת07/08/2011
שלום למומחים ושבוע טוב!
רציתי לשאול לידע כללי אם יש אפשרות להידבק באיזה מחלה בסקס יבש כאשר אין חדירה ויש בד המפריד בין איברי המין כגון תחתון ולמרות שאני יודעת שהאשה כאשר היא מגורה היא מפרישה מהנתיק חומר האם יש סיכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקפצה
אפרת08/08/2011אפשר תשובה בבקשה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההדבקות במחלה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר10/08/2011אי אפשר להידבק באף מחלת מין בדרך זו
חייב להיות מגע של ממש על מנת שתתרחש הדבקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום לדוקטור לורברצביקה05/08/2011
שלום
מדוע דוקטור סרג גרדשטיין רופא בכיר בקפלן ומומחה למחלות זיהומיות וכמובן
איידס לא עונה פה באתר לשאלות ?
הוא שותפך לניהול הפורום ....
האם זה מסיבות מכניות באתר או סיבות אחרות שקשורות למקצועו..{ עסוק מדי
במסגרת עבודתו וכו } ....
אם בעבר הלא רחוק עשיתי אצלו במרפאתו הפרטית בדיקת קומבו שהייתה אחרי 25 יום
ממקרה ויצאה שלילי אפשר להיות רגוע ? או צריך לחכות עוד זמן ולבצע אלייזה ?
כי לפי תשובות קודמות שלך באתר , הקומבו אמינה לחלוטין לאחר 3 שבועות....
גם 23 , 24, ו 25 יום לאחר חשיפה קומבו שלילית זה תקין ואמין ?
תודה רבה !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיץ את השאלה ???
צביקה07/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב מקפיץ
צביקה09/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב מקפיץ - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר14/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לדוקטור לורבר - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר10/08/2011הקומבו אמין לחלוטין אחרי 21 ימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל דוקטור לורבר ....
צביקה10/08/2011אני עשיתי בדיקת קומבו אצל דוקטור גרדשטיין סרג במרפאתו בתל אביב
אחרי 25 יום מהמקרה {תוצאה שלילית } האם הזמן הזה תקין ?
ושוב ברשותך מדוע דוקטור גרדשטיין אינו עונה לשאלות ?
יש איזו בעיה איתו ? או זה מתחלק בינכם ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיץ ומבקש תשובה ברורה
צביקה11/08/2011האם אפשר להיות רגועים בבדיקת קומבו שלילית אחרי 25 יום ממקרה ?
וגם אפשר להיות רגועים ושלווים ולחזור לשגרת חיים נורמלים אחרי שבצעתי את הבדיקת קומבו במרפאתו של דוקטור סרג גרדשטיין ?
תודה רבה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבקש תשובה אם אפשר להירגע ?
צביקה12/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבקש תשובה אם אפשר להירגע ? - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר13/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה ד"ר לורבר ,לא ענית לי...
צביקה13/08/2011לא ענית לשאלתי לגבי הקומבו השלילי לאחר 25 יום ?
והבדיקה עצמה נעשתה במרפאתו של ד"ר סרג גרדשטין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ענית לי לשאלה ד"ר לורבר ? תודה
צביקה14/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשש להדבקהאנונימי04/08/2011
שלום...לפני כשנה הייתי עם נערת לווי בחו"ל...מה שעשינו זה היה עשייה ביד שזה לא מסוכן איך שהבנתי ואחרי שגמרתי הלבישה לי קונדום וביצעה בי מין אוראליץ...איבר המין לא היה זקוף במיוחד נגיד חצי זקפה...יש לי באזור התחתון של האיבר בלוטות שנקראות בלוטות חלב או בלוטות שומן שאני נוהג לשחק בהן ומוציא חומר שומני מהן וגם גלחתי את האזור והיה לי פצעונים קטנים באזור לא חושב שהיו מדממים עכשיו בהנחה שהבחורה נשאית והיה לה דם ברוק האם תתכן הדבקה אם בא רוק במגע עם הפצעים והבלוטות האלה? ואם כן כמה דם דרוש כדי להדביק אותי...אני כבר בחרדות היסטיריות כי קראתי באינטרנט שכל חתך שריטה בעור מהווה סיכון גבוה להעברת הנגיף...הגעתי למצב הפנייה לפסיכיאטיר...כל פעם אני רואה סמפטום וזה אצלי..3 שבועות אחרי המגע היה לי צינון ומאז המגע חליתי 7 פעמים בצינון ו 3 פעמים מהן היה עם חום ולחה היה לי מין פריוחות שבאות והולכות על הידים שאמרו לי שזה לא קשור עכשיו אני עם חולשה כללית ועייפות ועם חום של 37.5 שמשחק לו פעם עולה פעם יורד אנא עזרתכם אני צריך לדעת חד וחלק האם ישנו כל סיכוי בהודבקתי או שאין ממה לחשוש ושאני מאכיל את עצמי חרדות סתם ? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשש להדבקה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר04/08/2011סיכון כפי שתארת אפסי, אבל למה להכנס לחרדות ???? לך ותעשה בדיקת HIV ותוכל לחזור לחיים רגילים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זה אפסי?
אנונימי04/08/2011אפסי זה אומר שלא נדבקתי או שאומר שאני כן בסיכון אפילו קטן שיש לי את זה? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת קומבומודאג04/08/2011
היי,
לפני כ-23 ימים קיימתי יחסי מין והקונדום נקרע.
כעבור 16 יום ביצעתי בדיקת קומבו ויצא שלילי.
אני קורא פה בפורום שבדיקת קומבו היא אמינה אך בחלק מהתשובות רשום
שהיא בסדר אחרי שבועיים וחלק מהתשובות אחרי 3 שבועות.
האם אחרי 16 יום אפשר להסתמך על התשובה או שאני צריך לעשות בדיקה נוספת?
תודה
ירון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת קומבו - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר04/08/2011ההמלצה לבטחון מירבי באמינות הבדיקה היא 3 שבועות אם כי מרבית המקרים אפשר כבר לקבל תשובה חיובית אחרי שבועיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לגבי בדיקהאמיר03/08/2011
שלום
היה לי מין אוראלי עם בחורה עשיתי בדיקת דם כללית ובנוסף בדיקת איידס אצל רופא משפחה והתגובה שלילית באה מבית חולים רמב"ם עשיתי את הבדיקה הזות אחרי 8 שבועות בדיוק (56 יום) אחרי היחס מין (חד פעמי היה היחס) האם יש צורך לעשות עד בדיקה אחרי חצי שנה ??אני בפחד ויש לי מבחני קבלה ל פאראמידק הייתס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לגבי בדיקה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר04/08/2011הבדיקה אמינה ואין צורך לחזור עליה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול טבעי לאיידס באפריקהיגאל02/08/2011
שתי נשים יקרות מטפלות בחולים רבים באפריקה בעיר ע"י שום ולימון הייתכן ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול טבעי לאיידס באפריקה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר04/08/2011זה בודאי לא הטיפול המומלץ ב HIV
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עשיתי בדיקת איידס בשנת 2007גילי02/08/2011
(בסוף 2007)- חודשיים בדיוק אחרי המגע ממנו אני חוששת.
שאלתי היא:
האם חודשיים זו תקופת חלון מספקת בזמנו? או שבשנת 2007 היה צורך בשלושה חודשים? ובעצם הבדיקה שלי לא אמינה נכון לתקופה ההיא?
(ביצעתי את הבדיקה בועד למלחמה באיידס בת"א, תשובות תוך חצי שעה.יצא שלילי. אם אני לא טועה- ופה הזיכרון מטעטע בי וגורם לי לפחדים- אמרו לנו שבנוסף אם לא מקבלים טלפון תוך כמה ימים- זה אומר שהכל בסדר. האם זה אומר שהם שלחו את הבדיקה בנוסף לבדיקה המהירה במכון- גם לבדיקת אלייזה היכן שהוא? ואם לא קיבלתי טלפון אפשר לסמוך על זה שחודשיים זו תקופת חלון מספיק טובה, ולא הייתי צריכה להמתין שלושה חודשים?)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ובכלל, ירגיע אותי מאוד,
גילי02/08/2011אם תאמרי לי שגם בסוף שנת 2007, הספיקו חודשיים לבדיקה דרך קופת חולים, ולא היו צריכים 3 חודשים....
(עשיתי בזמנו גם בקופת חולים, עברו 7.5 שבועות מקיום המגע החשוד, והתוצאה הייתה בסדר. אבל הרופאה לא הסבירה לי בזמנו שצריכה להיות תקופת חלון וכמה היא צריכה להיות, מזה החשש שלי כיום...)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמייקל01/08/2011
כמה זמן לוקח לנגיף האיידס למות באוויר?
במידה ונשא איידס גמר למישהי בפה כמה זמן לוקח לנגיף למות?
במידה שבחורנ נושאת איידס עשתה ביד לבחור ברוק שלה וידוע שהייה ברוק טיפת דם ממש קטנה האם יש סכנה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר01/08/20111/ ,תוך כמה דקות
2 סקס אוראלי מנשא לבריאה יכול להדביק !!!!
3 אין סכנת הדבקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אנה01/08/2011תודה רבה שענית לי הרגעת אותי הבל אפשר לא טיפת דם לא מסכנת
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אנה01/08/2011אפשר לדעת למה טיפת דם לא מסוכנת אוליי נכנסה בטעות בזמן שהא עשתה לי ביד בפתח של האיבר שלי ?
ובמידה שברוק שהיא אוננה לי בו הייה זרע של גבר שהייה לפניי והייה נשא האם זה מדאיג?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש סיכוי להדבק?גרמי31/07/2011
האם החדרת לשון לפי הטבעת יכולה להדביק את הצד הנחדר?
האם מין אוראלי ללא גמירה יכולה להדביק את האדם המבצע? בגלל הפרה קום?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם יש סיכוי להדבק? - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר01/08/20111 לא, אין נגיפים ברוק
2 כן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)