מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קונדום נקרע !אנונימי16/08/2011
אתמול עשיתי סקס עם בחורה שאני לא מכיר ואז הקונדום נקרע. ברגע שהקונדום נקרע ישר שמתי לב והוצאתי את איבר המין. איבר מיני היה חשוף ללא קונדום 2, 3 שניות. לאחר מכן שמתי קונדום חדש.
האם יש חשש להדבקה ? האם צריך זמן חשיפה מסוים ללא קונדום בכדי להדבק? האם יש צורך לבצע בדיקת איידס ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונדום נקרע ! - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר16/08/2011תוכל לפנות לחדר מיון, להסביר את בעייתך ולהתיעץ עם רופא מומחה בקשר לטיפול מונע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בבקשהחן15/08/2011
האם ישנה אפשרות להדבקה באיידס או מחלה אחרת, אם הכנסתי אצבעות לבחורה שהכרתי, לא היה משגל!! רק אוננתי לה קצת, גם היא נגעה לי באיבר המין אבל לא גמרתי, אבל הרגשתי שהיא הרטיבה, אני קצת מפחד..האם מחלה יכולה לעבור דרך האצבעות??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה בבקשה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר16/08/2011אין כל סכנת הדבקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לדוקטור לורה בבקשה תעניאנונימי14/08/2011
דוקטור לורה שלום רב...
שאלה ראשונה- מערכת החיסון אחראית על ייצור נוגדנים בגוף האדם, במקרה של איידס מערכת החיסון נפגעת וכמעט נמחקת, הבדיקה של נשאות בודקת נוגדנים ולא אם קיים נגיף, מה קורה שאדם שהוא חולה איידס עם מערכת חיסון מאוד חלשה נבדק בבדיקת אלייזה(שבודקת נוגדנים) האם למערכת החיסון שלו תהיה אפשרות לייצר מספיק נוגדנים על מנת שהבדיקה תזהה אותם ועל כן תהיה אמינה?
שאלה שנייה-האם לאחר שנה ניתן לעשות בדיקת קומבו
בתודה מראש
אנונימי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדוקטור לורה בבקשה תעני - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר14/08/2011למרות הפגיעה במערכת החיסון לא נפגעת יכולת המערכת לייצר נוגדנים ואכן - אלייזה היא בדיקת הבחירה לאבחון הדבקה ב HIV
כן - אפשר לעשות קומבו ולקבל תשובה אמינה, שהרי נוגדנים נבדקים בבדיקה זו מלבד האנטיגן הנגיפי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למה לא עוניםשואל14/08/2011
עשיתי מין לא מוגן אחרי 23 יום עשיתי בדיקת קומבו יצא שלילי ואחרי אותו המגע המיני 8 שבועות עשיתי בדיקה אצל רופא משפחה ליתר בטחון ויצא שלילי היה כתוב על התופס של בדיקת הרופא
HIV1+2 FIRST נשלח לבית חולים רמב"ם
ANTI HIV1 NEG מבנק הדם
השאלה היא למה כתוב HIV 1 ולא HIV 1+2 האם יש הבדל בין 1 ו 2 אני מבלבל ש אמרו לי יש HIV1 ו HIV2 אבל מדוע לי שבדיקות דרך רופא משפחה אמינות אם יש סיבה לדאוג ועושים את כל הבדיקות??
הרופא שלי עכשיו בחול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר14/08/2011לא יודעת למה כתוב כך מבנק הדם
התשובה מרמבם עונה על 1+2 יחד עם קומבו שלילי = לא נדבקת !!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה..
שואל14/08/2011אז אני יכול להיות רגוע ויש צורך עד בדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעד משהו
שואל15/08/2011אז הם בודקים 1+2 למה כתוב כך אני בפחד אם את רןצה אשלח לך את התופס למייל שלך אבל תשלחי מייך שלך תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אפשר עזרהשואל14/08/2011
עשיתי בדיקת קומבו אחרי מגע מיני 23 יום אצל ד"ר סרג גרדשטיין ויצא שלילי האם אני יכול להיות רגוע לחולטין ו יש צורך לעשות בדיקה רגילה אצל רופא משפחה אחרי חודשיים ???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר עזרה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר14/08/2011אין צורך לחזור על הבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהדנה13/08/2011
שלום
שכבתי עם מישהו סקס מוגן ולפתע קלטנו שהקונדום לא נמצא (לדעתי קלטנו זאת ממש באותו רגע כי האיבר יצא) לא מצאנו את הקונדום, ולאחר 10 שעות בערך מצאית את הקונדום בתוכי.
שאלתי היא, האם אידס יכל לעבור מעצם היותו של הקונדום בגופי? אציין שהבחור לא גמר.
תודה על תשובתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר14/08/2011מאחר ולא היתה הגנה את בהחלט חשופה להדבקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נרקומןדנה12/08/2011
היום ישבתי ליד שוק הכרמל בצהרי יום שישי על הספסלים כשקמתי ניתקל בי נרקומן ביקש סליכה ורצה לעבור לא הרגשתי דקירה אך אני מפחדת אולי הוא דקר אותי אולי אני מדמיינת לא הרגשתי דקירה יש סיכוי שנדבקתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נרקומן - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר13/08/2011לא היתה דקירה - כל פעם שתעברי על יד נרקומן תיכנסי לחרדות???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לדוקטורריקי12/08/2011
אמרת שהסיכוי להדבקה נמוך ביותר... ואם אני לא רגועה אז אני יכולה לעשות קומבו זה אומר שהמקרה הזה מצריך בדיקת איידס? {המקרה שנחתכתי מהפומפייה} זה מקרה שאפשר להידבק ממנו? את ממליצה לי בנתיים לא לקיים יחסי מין עם בעלי? עד שנברר מה התשובה כמו כן אני רוצה להגיד שלפני המקרה עשיתי בדיקת איידס שיצאה שלילית ואני ממש מודאגת מהמקרה הזה שאני הדבק באיידס ממנו תודה על הסבלנות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לדוקטור - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר14/08/2011ברגע שיש סיכוי, אף אפסי, רצוי להמתין עם יחסים עד קבלת תשובת קומבו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אם היה חור מיקרוסקופי בקונדום האם הוא מעביר את הנגיף?ד``ר מרגלית לורבר12/08/2011
שלום מצורפת תמונה למשהו שיש לי כבר שנים בבסיס איבר המין...אני בדרך כלל משחק בהן ומוציא חומר כזה שומני...קיימתי יחסי מין אורליים עם נערת ליווי בחו"ל (בולגריה) השתמשתי בקונדום אבל לא בטוח שהוא כיסה את הבסיס היה לי גם שם פצעי גילוח אבל לא היו מדממים...בהנחה שהיה לה ברוק דם או היה לה פצע בפה האם בלוטות אלה מעבירות את הנגיף? ואם היה חור מיקרוסקופי בקונדום האם הוא מעביר את הנגיף? אנא תשובתכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיכוי הדבקה HIV - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר14/08/2011קודם כל לך לרופא המשפחה וטפל בפצעים שיש לך
שנית - קונדום מגן מפני הדבקה ואין בו "חורים מיקרוסקופיים" אלא אם הוא ישן ופג תוקף
שלישית - אין נגיפים ברוק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזאת לא השאלה
אנונימי15/08/2011האם אלה פצעים?? האם פצע יכול להיות כל כך שנים? הרופא אמר שזה צריך להסיר בניתוח אבל לא קריטי אפילו לא רצוי... השאלה היא אם היה לה דם בפה ובא במגע עם הדברים האלה האם ישנו סיכוןץץץקיצור בלוטות חלב נחשבות לסיכון
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר בבקשה תעני לשאלתי אני בלחץ
אנונימי16/08/2011אני מתחנן תעני לשאלתי בקשר לאם אלה פצעים או בלוטות חלב....הם כבר שם כמה שנים טובות השאלה האם יכול לעבור איידס במגע עם בלוטות אלה? כלומר אם היה לה דם ברוק כמה צריך כדי להעביר איידס והאם בכלל אם היה דם שבא במגע עם בלוטות אלה ישנו סיכוי להדבקה? בבקשה תעני אני מאוד מודה לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר בבקשה תעני לשאלתי אני בלחץ - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר16/08/2011לא עושה אבחנות לפי תמונה
גש לרופא ותאובחן לגבי מהות הפצעים/נגעים/יבלות וכו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בנוגע לסיכויי הידבקותדנה11/08/2011
ישבתי היום באוטובוס ליד אדם המשתייך לקבוצת הסיכון. במהלך הנסיעה הוא חיטט תכופות באפו (אני מתנצלת על הגרפיות) וסילק את השיירים עם האצבע. השאלה שלי היא- אם במהלך "ההעפה" של הדברים מהאף שלו נכנס לי משהו לעין, האם אני עלולה להידבק מכך באיידס? אם יש לו פצעים באפו, האם יש סכנה מהשלכה של "תוצרי האף שלו" אל תוך העין שלי, או שזה מופרך? האם עלי לחשוש?
תודה מראש, ודעו לכם שאתם עושים כאן עבודת קודש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם רצוי ללכת גם לבדיקה?
דנה12/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה בנוגע לסיכויי הידבקות - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר14/08/2011מופרך והזוי !!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פריחהשלום לכם אנשי11/08/2011
האם פריחה שנראית כמו עקיצות של יתושים שעוברת ממקום למקום ונעלמת לאחר לקיחת כדור היא אחת התסמינים לאידס??? עשיתי סקס לא מוגן לפני כחודש והופיעה לי פריחה שנראית כמו עקיצות של יתושים ועוברת ממקום למקום!!! האם זה קשור לאידס? ואגב אין כאבי גרון ואין חום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פריחה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר14/08/2011פריחה יכולה להיות מהמון סיבות
גש לרופא המשפחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה מבלבלת אותי מאווודשואל11/08/2011
אהלן
עשיתי מין לא מוגן אחרי 23 יום עשיתי בדיקת קומבו יצא שלילי ואחרי המגע המיני 8 שבועות עשיתי בדיקה אצל רופא משפחה ויצא שלילי היה כתוב על התופס של בדיקת הרופא
HIV1+2 FIRST נשלח לבית חולים רמב"ם
ANTI HIV1 NEG מבנק הדם
השאלה היא למה כתוב HIV 1 ולא HIV 1+2 האם יש הבדל בין 1 ו 2 אני מבלבל ש אמרו לי יש HIV1 ו HIV2 אבל מדוע לי שבדיקות דרך רופא משפחה אמינות אם יש סיבה לדאוג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת
שואל11/08/2011רופא שלי נסע טיול בחול ותודה אם ד"ר עונה לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום לדוקטור לורהוובה10/08/2011
לפני מספר שבועות הכרתי מישהי במועדון ואחרי זה נסענו אלייה לדירה והתחלנו לקיים יחסי מין בזמן קיום יחסי המין לאחר כמה חדירות הרגשתי משהו לא בנוח והבנתי שהקונדום היה לבוש הפוך אז הוצאתי את איבר המין שלי הורדתי עם הקונדום החלפתי צד (לצד הנכון) והמשכנו.. וגם בזמן קיום יחסי המין הכנסתי לה אצבעות לתוך איבר מינה ואז נגעתי עם אותם הצבעות באיבר מיני!
האם יש סיכוי מכל מה שקרה שאני יכול להידבק במחלת מין כולשהי?
אשמח מאוד אם תעזורו לי כי זה די מטריד אותי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לדוקטור לורה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר10/08/2011במצב שכזה רצוי לקחת קונדום חדש ולא להפוך צד - ברור לך שהצד שבא במגע עם הריריות היה לאחר מכן במגע עם איבר המין שלך, בדיוק מה שרצית למנוע מלכתחילה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לדוקטור לורה - תגובה אמשך
וובה10/08/2011אז את אומרת בעצם כדאי שאלך להיבדק?
ומה הסיכוי שכן נדבקתי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לדוקטור לורה - תגובה אמשך - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר10/08/2011סיכוי נמוך אך לא אפסי - רצוי שתיבדק ותדע את הסטטוס שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לדוקטור לורה - תגובה אמשך
וובה10/08/2011אוקיי אני היבדק בהקדם האפשרי תודה רבה על התשובות המאירות
יש לי עוד מספר שאלות אסמך אם תוחלי לענות לי הלהם
1. אני חייל אני יכול להיבדק במסגרת הצבא או שאדיף במקום פרטי אם כן אז איפו כדי וכמה זה עולה?
2.אני רוצה ללמוד סיעוד לאחר הצבא אם חס וחלילה באמת יש לי משהוא אז זה אני יוכל ללמוד לאח מוסמך או לא?
תודה רבה על העזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיץ את השאלה
וובה12/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיץ שוב
וובה13/08/2011בבקשה תאנו לי זה חשוב לי!
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לדוקטור לורה - תגובה אמשך - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר14/08/2011אתה יכול להיבדק גם במסגרת הצבא וגם בועד למלחמה באיידס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לדוקטור לורה - תגובה אמשך - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר14/08/2011אין כל מגבלה לגבי לימודים גם אם אדם נדבק ב HIV
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקותשואל10/08/2011
בדיקת קומבו שלילי אחרי 23 יום ממגע מיני האם יש צורך עד בדיקת אלייזה אחרי חצי שנה או חודשיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר10/08/2011אין צורך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איידס וכריתת רחםדרן מיכלו09/08/2011
האם סיכויי ההדבקה באיידס לאשה שעברה כריתה טוטלית של הרחם גדולים יותר או קטנים יותר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איידס וכריתת רחם - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר10/08/2011אין קשר בין סיכויי ההדבקה לניתוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לא הובנה
דרן מיכלןו10/08/2011אשה כרותת רחם קיימה יחסים לא מוגנים. מה סיכויי ההדבקה ביחס לאשה בעלת רחם
8515* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)