מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כל מה שרציתם לדעת על בדיקות איידסדוידי17/09/2011
בדיקות סקר לגילוי HIV
בדיקה רגילה
הבדיקה הרגילה – שנקראת גם "הבדיקה המשולבת" (מסוג HIV Ag/Ab Combo Assay ) מאתרת נוכחות של נוגדנים ואנטיגן (חלבון נגיפי) שנקרא P24. מאחר ולגוף שלנו לוקח זמן לפתח מספיק נוגדנים בכדי שהבדיקה תזהה אותם, קיימת תקופת חלון של שבעה שבועות שבמהלכה לא ניתן לדעת בוודאות אם אכן התרחשה הדבקה.
בחלק ממקרי ההדבקה, ניתן לזהות את האנטיגן בתקופה מוגבלת של שבוע עד שלושה שבועות מרגע החשיפה לנגיף. גם בתקופה זו, זיהוי האנטיגן אינו וודאי. אחרי 21 יום רמת האנטיגן יורדת באופן משמעותי ורמת הנוגדנים עדיין אינה גבוהה מספיק לזיהוי על ידי הבדיקה.
בשורה התחתונה: הבדיקה הרגילה נותנת לכם תשובה מהימנה לגבי כל מה שקרה לכם מהיום שנולדתם ועד לפני 50 יום. במידה ועדיין לא עברו 50 יום מאז החשיפה האפשרית לנגיף, התוצאה שתקבלו אינה רלוונטית למה שאתם מבקשים לבדוק.
מאחר ובדיקה זאת נשלחת למעבדה, ניתן לקבל את תוצאותיה תוך מספר ימים (עד ארבעה ימי עבודה מיום הבדיקה).
בדיקה מהירה
הבדיקה המהירה – הוועד למלחמה באיידס הוא חלוץ הבדיקות המהירות בישראל והחל בביצוען כבר בשנת 2005. מדובר בבדיקה שזהה באמינותה לבדיקה הרגילה וניתן לקבל את תוצאותיה תוך חצי שעה בלבד. שימו לב: 'תקופת החלון' של בדיקה זאת היא שונה. הבדיקה בודקת אתכם מיום לידתכם ועד לפני שלושה חודשים. כל מי שמבצע בדיקה מהירה בוועד, דגימת הדם שלו נשלחת גם לבדיקה הרגילה. כך, תוכלו לקבל תוך חצי שעה תוצאה מהימנה לכל מה שקרה לכם עד לפני 3 חודשים, ותוך מספר ימים תוכלו לדעת אם התוצאה שקיבלתם בבדיקה המהירה זהה לתוצאה של הבדיקה הרגילה – מה שמצמצם את תקופת אי הוודאות משלושה חודשים אחרונים לשבעה שבועות בלבד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעריך את ההתייחסות שלך אבל..
דור17/09/2011השאלה שלי, אישית, נובעת בדיוק מהמידע הזה שפרסמת שאותו יצא לי לקרוא באתר הועד. המידע לגבי הבדיקה ה"רגילה" (שאני מניח שהכוונה היא לקומבו) עומד בסתירה למה שמציג כאן צוות הפורום.
בכל זאת תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה תענו ............דנה17/09/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בבקשה תענו לבחור
דוידי18/09/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקה דרך רופא משפחהשואל17/09/2011
שלום עשיתי בדיקת איידס דרך רופא משפחה אחרי חצי שנה ממגע מיני והתוצאה שלילית היה כתוב במכתב שבא אחרי שבועיים מבדיקת דם ANTI HIV AB/AG האם בדקו את הנוגדנים והחלבון או אחד מהם ??
יש צורך לחזור על הבדיקה או זה בסדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה דרך רופא משפחה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר18/09/2011בדקו את שניהם:
AB הם נוגדנים
AG הוא חלבוני הוירוס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סבירות להידבקות באיידסא16/09/2011
שלום,
לאחרונה קיימתי יחסי מין מוגנים עם בן זוג מחו"ל.
במהלכם הקונדום נקרע, ומייד עם הגילוי (שנשמע היטב) היחסים הופסקו.
הקרע שנוצר היה בדופן הקונדום כ-3-4 ס"מ מהקצה, ופרט לקרע הקונדום יצא שלם.
יחסי המין התקיימו ביום שישי בלילה, ביום שני שלאחר מכן הופיעו לי כאבי ראש ובשלישי נמדד חום של 38.6.
בחמישי עבר לחלוטין החום, והכל חזר להיות רגיל.
האם יש סבירות ממשית להידבקות?
ברור לי שאדע תשובה ודאית רק בעוד 3 חודשים, אחרי בדיקה.
אולם בינתיים רציתי לדעת האם זה סיפור אופייני להידבקות (3 ימים לאחר הידבקות מחלה ליומיים שעוברת).
תודה,
רועי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מספר פרטים נוספים
א16/09/2011שכחתי להוסיף -
הבחור נשאל ואמר שביצע בדיקת איידס לפני חצי שנה, ושהוא לא מקיים הרבה יחסי מין, וכאשר הוא מבצע זה מוגן...
ושלא זכור לי ששהיתי בסביבת חולים במספר ימים שלפני כן.
מה הסבירות שאני סתם משתגע?
אחרי הכל קרע בצד של הקונדום, שיצא מיידית לאחר שמנוצר (בגלל שזה נשמע), עם בחור שנבדק חצי שנה לפני כן ושומר על עצמו...?
אגב , אני נבדקתי לפני פחות מחודש...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמספר פרטים נוספים - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר18/09/2011אין קשר בין גודל הקרע לסיכויי ההדבקה
שנית - בחצי השנה מאז נבדק יש לך מושג כמה יחסים קיים ??? אי אפשר לסמוך על דווח שכזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסבירות להידבקות באיידס - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר18/09/2011תאורטית יש אפשרות להדבקה
רצוי לעשות בדיקת קומבו 3 שבועות אחרי הארוע
לידיעה - במקרים של קריעת קונדום עדיף לגשת למיון ולקבל טיפול מונע PEP* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת איידסדוידי16/09/2011
שלום דוקטור
ביצעתי בדיקת קומבו 17 יום לאחר החסיפה אירוע חד פעמי ויצאתי שלילי .
לאחר 51 יום מהחסיפה ביצעתי בדיקת אליזה ויצאתי שלילי
העם אני יכול להית רגוע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה תענו לי
דוידי18/09/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת איידס - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר19/09/2011בהחלט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוששתשלי15/09/2011
נפגשתי עם גבר מזדמן הוא הוריד את המכנס שלו והתפשט ונגע לעצמו באיבר מין במשך דקה ואני מציינת לא עמד לו בכלל(אמר שאונן בבוקר ונפגשנו בערב)ואז התחיל לגעת לי בישבן ויש לי בו קצת פצעים אם זה חשוב לציין ואז החדיר לי אצבעות לפי הטבעת עכשיו החשש שלי אם היה לו זרע ביד מזה שנגע לעצמו לפני אולי טיפות מוקדמות שאז העביר לי לפי הטבעת אני מאוד חוששת ואני רוצה תשובה אמיתית לסיכויים והאם עליי לבצע בדיקה? אגב שהוא גמר יצא לו נוזל שקוף ומימי לא יודעת אם זה קשור אבל מציינת וגם היה לי עצירות תקופה אז היה לי שם טחור קטן תודה מראש על התשובה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מדוע אינך עונה לתשובתי?כנסי בבבקשה!
שלי18/09/2011מדוע את מדלגת על כמה שאלות ששאלו אותך??? זה לא יפה:(
אנשים מחכים לתשובה ממך ופותחים כל יום את הפורום הזה על מנת לבדוק אם ענית?
ולדלג על שאלות זה הכי פוגע!!!!!:(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוששת - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר19/09/2011כדי להידבק בצורה שתיארת צריך להחדיר את נוזל הזרע לפי הטבעת
אם זה קרה - גשי להיבדק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיגריהמישהו15/09/2011
אשמח מאד אם תעני לשאלתי בחור רוסי נתן לי סיגריה ועל הפילטר היתה טיפת דם ממש קטנה וגם נכנס לתוך הפילטר מוגלה במצב כזה אפשר להדבק אני בלחץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיגריה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר15/09/2011אפשר להידבק במחלות אחרות כולל הרפס, הסיכו להידבק ב HIV בדרך זו זניח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אין סוף לחרדות רק תרגעי אותי..בדיקושואל15/09/2011
בדיקה דרך רופא משפחה אחרי 5 חודשים ו 29 יום בדיוק אחרי היחס מין יצא שלילי הבדיקה הזות היתה ב 29-8-2011 התשובה באה אחרי שבועיים היה כתוב anti hiv ag/ab שלילי
האם הבדיקה אמינות 100 אחוז שלא נדבקתי ???
ה אם ה בדיקה היא מ הבדיקות החדשות של משרד הבריאות האם בדקו את הנוגדנים ו החלבון שהיה כתוב ANTI HIV AB/AG שלילי ??
האם קורה ש מתבלבלים בבדיקות דם דרך רופא משפחה או שזה לא קורה בארץ ??
האם אני שלילי ויש צורך עד בדיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין סוף לחרדות רק תרגעי אותי..בדיקו - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר15/09/2011לפי התיאור שלך אתה שלילי - לא נדבקת !!!
הבדיקה החדשה היא קומבו שבודקת אנטיגן ונוגדן - הבדיקה מהימנה ביותר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה דחופהלילך14/09/2011
אתמול עשיתי חור שני של עגיל באוזן שמאל שלי,והחור נעשה עם אקדח עגילים.את האוזן המוכרת חיטאה לי , אבל אני לא בטוחה לגבי רמת החיטוי של האקדח.העגיל הוצמד לאקדח ודרכו נעשה החור.האם אפשרי שנדבקתי חס וחלילה באיידס דרך האקדח????בבקשה תענו לי דחוף דחוף דחוףףף..תודה !!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה דחופה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר15/09/2011אפשר להידבק רק אם לפנייך השתמשו באקדח , לא החליפו מחט והאיש היה נשא HIV או הפטיטיס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסביר להניח שלא, כנסי
LILI18/09/2011נגיף HIV נהרס תוך מס' דקות באויר, אם את הולכת להיבדק ואת חוששת מרמת ההיגינה של המקום תעשי גם בדיקה של צהבת (הוירוס עמיד הרבה יותר מ HIV באויר פתוח). בשורות טובות :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תסמינים להדבקהחן14/09/2011
שלום רב דר' נכבדה !
אודה על תשובתך העונה לשאלתי -
במידה וישנה הדבקה ויש תסמיני הדבקה -
א' : מהם ?
ב' : ממתי הם מופיעים ועד מתי ? (אחרי שבועיים או כשבועיים ממועד ההדבקה ? ).
תודה רבה דר'.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תסמינים להדבקה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר15/09/2011מרבית המקרים אין בכלל תסמינים לאחר ההדבקה
האבחון נעשה אך ורק בבדיקות המעבדה (קומבו או אלייזה)
במקרים הבודדים שמופיעה מחלה חריפה אחרי ההדבקה היא תיתכן אחרי מספר שבועות עד כחודש וחצי - אין כללים ברפואה, כל חולה מתנהג בצורה שונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהא.ר.י14/09/2011
ביצעתי בדיקת לגילוי איידס hiv ag/ab (combo),לאחר כמעט חצי שנה מאז המגע הלא מוגן.הבנתי שזו בדיקה חדשה והיא יצאה שלילית.האם אפשר לסמוך עליה או שרצוי גם להיבדק בבדיקת elisa רגילה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר14/09/2011בדיקת קומבו אמינה ומשמשת כיום במקום בדיקת האלייזה הרגילה כבדיקת שיגרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקותשואל13/09/2011
שלום ד"ר
עשיתי יחס מין לא מוגן עם משהיא עבר שלה עשיר ביחסי מין עשיתי 3 בדיקות כולם על אותו ארוע חד פעמי :
1-בדיקת קומבו אחרי 23 יום יצא שלילי ב23-3-2011
2-בדיקת דרך רופא משפחה 8 שבועות ב 26-4-2011 בדיוק אחרי יחס מין יצא שליליל אני מאזור חיפה לא יודע איפה שלח הדם
3- בדיקה דרך רופא משפחה אחרי 5 חודשים ו 29 יום בדיוק אחרי היחס מין יצא שלילי הבדיקה הזות היתה ב 29-8-2011 התשובה באה אחרי שבועיים היה כתוב anti hiv ag/ab שלילי
האם הבדיקות אמינות 100 אחוז שלא נדבקתי ???
הבדיקה האחרונה היא מ הבדיקות החדשות של משרד הבריאות ??
האם אני שלילי ויש צורך עד בדיקה ?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר14/09/2011התוצאות אמינות
אין צורך לחזור על הבדיקות
אתה שלילי !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איידס ותסמיניםסססמי13/09/2011
שלום
לפני כחודשיים קרתה לי תקלה בעת יחסי מין והיו מספר חדירות ללא אמצעי הגנה תקין, הפרטנרית בעלת עבר עשיר וסבירות גבוהה יחסית לאיידס.
לפני כיומים התחלתי להרגיש נפיחות בבתי השחי ולפי מידע שקראתי באינטרנט נפיחות בבלוטות הלימפה היא תסמין לאיידס
השאלה היא האם ויתכן שיופיעו תסמינים כאלה בשלב כזה (עוד לפני שעברו שלושה חודשים ואני יכול לעבור בדיקה)?
יש לציין שחוץ מזה אני מרגיש מצויין ואין נפיחות בצוואר או משהו וזה פעם ראשונה בחיי שאני מרגיש נפיחות באזור (ואין סיכוי שנדבקתי במחלה קודם לכן)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איידס ותסמינים - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר14/09/2011ממליצה שתלך להיבדק
אפשר לפתח מחלה חריפה סמוך להדבקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהרון13/09/2011
שלום ד"ר,
היום במסגרת עבודתי נפגשתי עם אישה הנמנית על אחת מקבוצות הסיכון לשאת את נגיף ה HIV. היה לה פצע על האף (נראה שהוא טרי אך הוא נראה יבש כלומר דם לא זב ממנו). היא נגעה באפה במקום שבו היה הפצע ולאחר מכן הקלידה על המחשב ומיד לאחריה הקלדתי אני באותו המחשב על אותה המקלדת. כמו כן היא מסרה לי חפץ מידיה ונגעתי באותו החפץ. האם המקרה מעלה חשד להדבקה בנגיף ה HIV?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר14/09/2011אי אפשר להידבק במגע עם העור, כך שגם אם היה לה דם על היד -אין הדבקה במגע שלך עם אותו חפץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לגבי בדיקותשואל13/09/2011
שלום ד"ר
עשיתי יחס מין לא מוגן עם משהיא עבר שלה עשיר ביחסי מין עשיתי 3 בדיקות כולם על אותו ארוע חד פעמי :
1-בדיקת קומבו אחרי 23 יום יצא שלילי ב23-3-2011
2-בדיקת דרך רופא משפחה 8 שבועות ב 26-4-2011 בדיוק אחרי יחס מין יצא שליליל אני מאזור חיפה לא יודע איפה שלח הדם
3- בדיקה דרך רופא משפחה אחרי 5 חודשים ו 29 יום בדיוק אחרי היחס מין יצא שלילי הבדיקה הזות היתה ב 29-8-2011 התשובה באה אחרי שבועיים היה כתוב anti hiv ag/ab שלילי
האם הבדיקות אמינות 100 אחוז שלא נדבקתי ???
הבדיקה האחרונה היא מ הבדיקות החדשות של משרד הבריאות ??
האם אני שלילי ויש צורך עד בדיקה ?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לגבי בדיקות - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר14/09/2011הבדיקות אמינות ואין צורך לחזור עליהן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)