מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רק שאלה בבקשהרק שאלה01/05/2011
ביום רביעי ב27.4.11 נסעתי לוועד למלחמה באיידס בת"א להיבדק עשיתי את הבדיקה המהירה יצאתי שלילי. ובנוסף הם עושים גם את הבדיקת אלייזה .
הרגשתי טוב באותו יום .. ביום שישי התחלתי להרגיש צינון כבד ובלילה יש לי חום .או שאני עם שפעת קטנה או צינון כבד מאוד שבלילה יש חום 38 .. השאלה שלי אם זה יכול לפגוע בבדיקת האלייזה ? אני מציין שביום שלקחו ממני דם 1יצאתי במהירה שלילי 2. הרגשתי טוב אולי צינון קל .. הפחד שלי שלא פתחתי משהו ועכשיו הבדיקת אלייזה תצא לא בסדר. ביום שלישי אני מקבל את התוצאה .. ד"ר האם אני צריך לדאוג?
רק בשישי התחיל לי הבלאגן ברביעי הרגשתי מצויין אני רק משחזר שהיה לי צינון קל לא חום ולא כלום ..אבל מיום שישי זה היה כבר עם חום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ד"ר לורבר בבקשה תעני לי
רק שאלה02/05/2011בבקשה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק שאלה בבקשה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר02/05/2011אין קשר בין מחלת החום שלך לבין תוצאת הבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי דוקטור לורבר רוצה לדעת !!!מיכה01/05/2011
שלום רב
עשיתי בדיקת קומבו לאחר 21 יום וייצא שלילי .
עכשיו גם נזכרתי שהיו לי עוד שתי חשיפות ישנות יותר.
חשיפה קודמת יותר היתה לפני חודש ושבוע בערך ( 36 יום ) מהבדיקה האחרונה
וחשיפה נוספת היתה לפני חודש וחצי ( 45 יום ) מהבדיקה האחרונה .
שאלתי אלייך דוקטור אם אני אמורה לבצע עוד בדיקות לחשיפות הישנות יותר
שציינתי או בדיקת הקומבו כיסתה לי ונתנה לי מענה לכל המקרים שלפני הבדיקה
האחרונה ? ( הבנתי מהקריאה בפורום שאם עושים בדיקה לאחר 21 יום מאירוע
אז אני מכוסה גם למקרי עבר ישנים יותר )
תודה ושבוע נעים
רויטל .....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי דוקטור לורבר רוצה לדעת !!! - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר01/05/2011בדיקת הקומבו מכסה גם ארועים קודמים מכיון שבודקת גם נוגדנים לנגיף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז ד"ר לורבר לא צריך ....??? לחוצה
נתן01/05/2011דוקטור לורבר הנכבדה אז אין גם צורך להמתין ולבצע בדיקת אלייזה
לשתי החשיפות המוקדמות שהזכרתי .
אני חוזרת על השאלה,האם הקומבו לאחר 21 יום למקרה האחרון,סגר לי את סיפור החשיפות הקודמות שטווח הימים הם :
חשיפה ישנה לפני 36 יום לבדיקת הקומבו
חשיפה נוספת ישנה יותר לפני 43 יום לבדיקת הקומבו
אין צורך לבצע אלייזה לשתי החשיפות המוקדמות יותר ?
תודה, פשוט אני בלחץ נוראי
תודה רויטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה ומצפה בבקשה לתשובה נוספת
מיכה02/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת
אשר02/05/2011איזה בדיקה עוד אפשר לעשות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבקשת מאו מאוד תשובה ד"ר לורבר
מיכה03/05/2011אני מאוד לחוצה ובקשתי לדעת אם הקומבו שעשיתי לאחר 21 יום, יצא שלילי
נתן לי מענה לחשיפות מוקדמות יותר כמו 36 יום ו 43 יום .
האם הקומבו מכסה גם תקופה כזאת לאחור ?
ואם כן אז לא צריך לבצע אלייזה לשתי החשיפות שציינתי ?
תודה רויטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז ד"ר לורבר לא צריך ....??? לחוצה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר03/05/2011כפי שכבר עניתי לך - אין צורך באלייזה - בדיקת הקומבו מכסה גם את הארועים הקודמים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה לא פייר שאת לא עונה ד"ר לורבר
מיכה03/05/2011גם לי מגיע תשובה אפילו שאני מנדנדת
אני לחוצה ומבקשת תשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכויי הדבקה מהפהDSER01/05/2011
שלום ד"ר , רציתי לדעת - יש סיכוי ממשי בהדבקה בחלל הפה עם חומר מדבק?
שמעתי על אנשים שהיה להם מגע כזה עם נשאים והם לא נדבקו
נישקתי מישהי והיה לה פצע מקולף עם דם ליד הפה והיה מגע בין הפה לפצע - קיימת אפשרות להדבקה?
תודה רבה : )* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיכויי הדבקה מהפה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר01/05/2011סיכויי הדבקה נמוכים ביותר על פי התיאור שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היבר30/04/2011
ידוע לי כשיש איידס כודריות הדם הלבנות יורדות , עשיתי בדיקת שתן והם יצאו טוב אז זה אומר שאני כרגע לא חולה באיידס? , אני יודעת שאי אפשר לדעת אם יש איידס או לא , אבל כרגע זה אומר שאני לא חולה נכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר01/05/2011אין קשר בין בדיקת שתן לבין גילוי הדבקה ב HIV
גם בספירת דם אי אפשר לאבחן הדבקה ב HIV
אם יש חשש - ממליצה בחום להיבדק. בכך תסירידאגה מעל ליבך ותימנעי הדבקות נוספות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איידס ונשיקהבת 2030/04/2011
התנשקתי עם בחור שאני יוצאת איתו עכשיו. יותר מאוחר גיליתי שיש לי 2 נקודות פצועות קטנות בפה, כנראה בגלל שנשכתי את עצמי בארוחה בבוקר (גודלן לא עולה על ראש של סיכה אך הן אדומות). מה הסיכוי להידבק מנשיקה עם אדם כלשהו? אם גם לו יש פצעים זעירים בחלל הפה (נניח מדלקחת חניכים) האם עדיין יש סכנת הדבקה, או האם צריך שהוא יסבול מדימום מאסיבי על מנת להדביק?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא קיבלתי תשובה לשאלתי
בת 2001/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיידס ונשיקה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר02/05/2011אין כל סכנת הדבקה בדרך זו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת קומבואאא30/04/2011
שלום רב,
יש לי שאלה.
הייתי בועד למלחמה באידס ורציתי לעשות בדיקת קומבו. נכון לאותו יום עברו 22 ימים מאז המגע המיני. הסבירו לי בוועד שבדיקת קומבו תופסת רק עד 21 יום מיום המגע ולאחר מכן היא לא נותנת תשובה אמינה.
כאן בפורום קראתי משהו אחר לגמרה. אז מה נכון לגבי הבדיקה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה את השאלה
אאא06/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת קומבו - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר08/05/2011אנא קראי את תשובותי הקודמות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקהשאדיה28/04/2011
גם רציתי לשאול ...מהי עלות בדיקה רגילה דרך רופא משפחה בקופת חולים כללית ??
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר30/04/2011בקופת חולים הבדיקה בחינם בכל הקופות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה מעניינתשאדיה28/04/2011
שלום רב
למרות שאני יודעת שהמחלה לא מועברת דרך שתייה ומאכל באותם כפיות ובאותם צלחות ...אם למשל שתיתי משהו .... בקש לשתייה מאותו קש של מישהו חולה ...זה יעביר ???
אולי יש טיפת דם על הקש מהפה של החולה ...וזה בא במגע ישיר עם פצע בפה שלי ...יש סיכוי שהאדם החולה יעביר לי את הנגיף ?????
שאלה מדאיגה מאוד ...בבקשה תענו לי ...כי שתיתי מאחר בן אדם דרך קש והיה לי פצע בפה ... ואני לא יכולה לדעת אם אדם זה הינו חולה או לא !!!!
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה מעניינת - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר30/04/2011אי אפשר להידבק משתיה בקש משותפת עם נשא HIV
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מין אוראלימ28/04/2011
שלום,
לפני שבוע ביצעתי מין אוראלי בבחור שאני לא ממש סומכת עליו, הכנסתי את כיפת האיבר לפה בתנועות יניקה, לא בטוחה שהיה נוזל מקדים והוא לא גמר לי בפה, אלא רק לאחר אוננות עצמית של כמה שניות, לא היו פצעים בפה שלי ככל הידוע לי ולא היו שום פצעים או כל דבר מוזר אחר על האיבר שלו.
לפי מה שקראתי בפורום ובאתרים אחרים, הבנתי שהסיכוי להדבקה באיידס הוא נמוך, מה לדעתך הסיכוי במקרה זה במידה והבחור הוא נשא?
אני בהחלט מתכוונת לעשות בדיקת איידס בעוד שלושה חודשים כדאי להיות בטוחה במאה אחוז. בנוסף רציתי לדעת כמה זמן כדאי לי לחכות לפני שאלך להיבדק למחלות מין נוספות?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מין אוראלי - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר30/04/2011הסיכוי נמוך אך לא אפסי
ממליצה לבצע בדיקת קומבו (הבדיקה בתשלום) 3 שבועות אחרי הארוע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה הסיכוי להדבק כך? בבקשה זה דחוף!אנונימי28/04/2011
מה הסיכוי להדבק מנשיקה על הפין אם הנושק נשא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה הסיכוי להדבק כך? בבקשה זה דחוף! - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר30/04/2011סיכוי אפסי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם אפשר רק עוד משהו..
אנונימי30/04/2011תודה רבה על התשובה דוקטור, פשוט אני לא מצליח להרגע... קיבלתי נשיקה כזו לפני כשבועיים, ויש סיכוי שהנושקת נשאית... אני יודע בודאות שלא היה לה דם על השפתיים, שאלתי אותה והיא אמרה לי גם שלא היה לה דם, והנשיקה אפילו לא היתה על קצה הפין, אבל אני פשוט לא מצליח להרגע...
האם לדעתך אני יכול להיות רגוע במקרה הזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם אפשר רק עוד משהו.. - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר02/05/2011אנא, הרגע - לא נדבקים בדרך זו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דוקטור שלום לך שאלה דחופהאני 201127/04/2011
אני בחרדה נוראית
אני גבר
היה לי סקס לא מוגן 3 ימים לפני פסח
יש לי שתי שאלות
אם אני הולך יום שני הקרוב לעשות בדיקת קומבו מה דרגת האמינות שלה???
כי הבנתי שיש חלון כדי לעשות את הבדיקה הזו וביום שני הקרוב אפשר לעשות את הבדיקה הזאת באיכילוב-(יום שני אני אהיה 19 ימים אחרי "האירוע")
עוד שאלה סטטיסטית, קצת לא נעים לי לתאר אבל אם הוא חדר לתוכי בלי קונדום ושהוא יצא ממני אחרי כמה שניות הוא גמר בחוץ, מה הסיכויים להידבקות במידה והוא נשא ???
תודה רבה על התשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ואגב מישהו יודע כמה עולה בדיקת ...
אני28/04/2011בדיקת קומבו באיכילוב???
תודה למ שעונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואגב מישהו יודע כמה עולה בדיקת ... - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר28/04/2011העלות בסביבות 100 ש"ח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדוקטור שלום לך שאלה דחופה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר28/04/2011רצוי להמתין 3 שבועות לבדיקת קומבו
הסיכוי להדבקה במקרה שלך גבוה יותר כנחדר מאשר החודר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעים ברגל .ותודה ד"ר לורברללא שם26/04/2011
שלום
האם מספר שריטות ופצעים ברגל בין הקרסול לברך מהווים
סממן או סימפטום ותופעות לוואי לאיידס ?
או שאין בכלל קשר בין הדברים ?
והאם בדיקת קומבו שעשיתי נתנה לי מענה גם לשני מקרי עבר לפני 36 יום
ולפני 44 יום { בהסתמך על תשובותיכם פה ובמיוחד של ד"ר לורבר שעונה שהקומבו
מכסה מקרים מלפני 21 יום ובוודאי את ההסטוריה המינית , כלומר מעבר ל 21 יום}?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעים ברגל .ותודה ד"ר לורבר - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר26/04/2011אין קשר בין השריטות לבין HIV
לגבי בדיקות הקומבו כבר עניתי עשרות פעמים - הבדיקה מכסה את ההיסטוריה של ארועים קודמים 21 יום לפני הארוע האחרון ואחורה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ד"ר לורבר מבקש עוד הסבר
גילי27/04/2011שלום דוקטור לורבר . מבקש סליחה אבל לא הבנתי כל כך את ההסבר.
אני מניח שהתכוונת שאם עשיתי בדיקת קומבו לאחר 21 יום מהאירוע וייצא שלילי, אז
זה מכסה לי גם אירועים שהיו קודם ל 21 יום ?
הכוונה שאם היה לי אירוע 36 יום לפני ביצוע בדיקת הקומבו { חלפו 36 יום עד לביצוע הבדיקה }
ועוד אירוע 43 יום לפני ביצוע הקומבו { חלפו 43 יום עד לביצוע הבדיקה }
אז הקומבו של האירוע האחרון שלאחר 21 יום נתנה מענה גם אחורה יותר ?
תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ד"ר לורבר מבקש עוד הסבר - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר27/04/2011הבנת נכון - בדיקת הקומבו נותנת מענה לכל הארועים שקדמו לארוע האחרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מין אורללי ללא גומיגילי26/04/2011
אם בצעתי בגבר מין אורלי שלא היו לו שום פצעים חיצוניים ולי לא היה פצעים או חתכים בפה אפשר להידבק (יצא לו לפני נוזל מקדים) מהנוזל שלפני הזרע אפשר להידבק ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מין אורללי ללא גומי - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר26/04/2011תיאורטית כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלייזהאנס26/04/2011
בדיקת אלייזה אחרי 54 יום אמניה אני יכול לסמוך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלייזה - תגובה
ד''ר סרג' גרדשטיין26/04/2011משרד הבריאות ממליץ לבצע את הבדיק ה לפחות אחרי חודשיים , אך כמובן זהו טווח ביטחון ואחרי 54 יום הבדיקה אמינה ברמה שקרובה ל 100%
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרפסאאא26/04/2011
שלום רב,
האם הפעת הרפס על השפתיים שלוש שבועות לאחר מין אורלי לא מוגן יכול להעיד על הדבקה באידס?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפס - תגובה
ד''ר סרג' גרדשטיין26/04/2011הרפס יכול להופיע בעקבות סטרס כלשהו כולל מחלה וכולל כמובן גם איידס אך הקשר הינו רופף ביותר בשלב הזה ולא הייתי קופץ למסקנות
כמו כן אם ביצעו בך את המגע האוראלי הרי שהסיכון להדבקה בוירוס האיידס אפסי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקון
אאא26/04/2011אני ביצעתי מין אורלי לגבר.
האם נסיכון להידבק הוא עדיין אפסי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)