מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קונדום נקרעאבי19/04/2011
הרבה פעמים קורה שקונדום נקרע, האם הדבקת פלסטר בקצה הפין לפני חבישת הקונדום יכול להגן בפני אירוע של קריעת הקונדום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונדום נקרע - תגובה
ד''ר סרג' גרדשטיין21/04/2011לא הייתי בונה על זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום לדוקטור לורבר .אורגד19/04/2011
היי
עשיתי 2 בדיקות קומבו לבדוק אירוע מיני
בדיקה אחת באה לאחר 19 יום למקרה = שלילי
בדיקה שנייה לאותו מקרה באה לאחר 27 יום = שלילי
בהבנה שבדיקת הקומבו מכסה ונותנת מענה לכל האירועים שלפני 21 יום
וגם את כל ההיסטוריה והעבר המיני שלי { בהסתכלות על תשובות שענית פה }
אפשר להירגע ולחזור לשגרה ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לדוקטור לורבר . - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר19/04/2011אכן כן - אפשר
בפעם הבאה - קונדום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה דוקטור לורבר
מיכה20/04/2011תודה רבה
אז לא צריך להמתין ולבצע אלייזה ?
ומתי כבר הקומבו יכנס לשגרה כבר ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תשובה
מיכה21/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מאמין .... דוקטור לורבר
שלומי21/04/2011אני מאמין וחושב שאם היה צריך לבצע אלייזה
אחאי שבצעתי 2 בדיקות קומבו לאחר 19 יום ו 27 יום לאותו מקרה = שלילי
היית מציינת ועונה על כך בתשובתך .
אבל אמרת שאפשר להירגע , אז שוב תודה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר לורבר מבקש תשובה
אורי23/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שואל שוב כי משהו ענה בשם הרופאיםיריב19/04/2011
שלום ד"ר,
היום הייתי בחוף תל ברוך בת"א. באיזור זה מתקיימת פעילות זנות עניפה בשעות הלילה. כשחזרתי לרכבי היה קונדום מוטל על האדמה ויתכן שדרכתי עליו (הקונדום היה נראה יבש)
אני נעלתי כפכפי אצבע כך שאם דרכתי הוא כנראה בא במגע עם הסוליה. אך יתכן גם שהוא נגע לי בעור ולא שמתי לב. בכל אופן לא הרגשתי שום לחות או רטיבות. אחר כך נכנסתי לרכב ונסעתי כשלאחר שעתיים בערך שבתי לרכבי וניקתי בידיים חשופות את החול משיטחוני הרכב ונגעתי גם במקום בו נגעו הכפכפים שיתכן ונגעו בקונדום.
האם לאור הנ"ל אני נמצא בסכנת הדבקה בנגיף? מה עלי לעשות כעת? לחזור לשיגרה? או לחכות לחוץ לבדיקה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שואל שוב כי משהו ענה בשם הרופאים - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר19/04/2011אין כל סכנת הדבקה, לא ניתן להידבק במגע נוזל מזוהם עם העור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפת דם על עור אדמומי ומגורהדנה18/04/2011
כשתליתי כביסה אתמול גילתי טיפת דם שהתייבשה על היד במרפק העור שעליו היתה הטיפה היה אדום ומגורה יש סיכוי להדבק כך תודה מקרב לב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפת דם על עור אדמומי ומגורה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר19/04/2011אי אפשר להידבק ממגע דם על העור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יריבשאלה18/04/2011
שלום ד"ר,
היום הייתי בחוף תל ברוך בת"א. באיזור זה מתקיימת פעילות זנות עניפה בשעות הלילה. כשחזרתי לרכבי היה קונדום מוטל על האדמה ויתכן שדרכתי עליו (הקונדום היה נראה יבש)
אני נעלתי כפכפי אצבע כך שאם דרכתי הוא כנראה בא במגע עם הסוליה. אך יתכן גם שהוא נגע לי בעור ולא שמתי לב. בכל אופן לא הרגשתי שום לחות או רטיבות. אחר כך נכנסתי לרכב ונסעתי כשלאחר שעתיים בערך שבתי לרכבי וניקתי בידיים חשופות את החול משיטחוני הרכב ונגעתי גם במקום בו נגעו הכפכפים שיתכן ונגעו בקונדום.
האם לאור הנ"ל אני נמצא בסכנת הדבקה בנגיף? מה עלי לעשות כעת? לחזור לשיגרה? או לחכות לחוץ לבדיקה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין מה לדאוג
שלומי18/04/2011איידס לא עובר במגע עם העור ללא פצע גדול פתוח ומדמם
כמו כן נראה כי גם אם היה בקונדום איידס אז הוא נעלם באוויר שכן אתה אומר שהקונדום היה זרוק על הרצפה.
בכל מקרה, תחכה לשמוע גם את המומחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מודאגת מאוד.לולי18/04/2011
אני מאוד חוששת ממחלת האיידס.
לאחרונה אני ובן זוגי מזה כ-5 חודשים, מבצעים סוג של מגע מיני בכך שהוא עולה עליי כאשר אני עם בגדים וגם הוא,ונוצר חיכוך של איברי המין. לפעמים אפילו אני מרגישה כאילו הוא מתחיל בחדירה אליי כאשר אנחנו עם הבגדים. היום לראשונה הוא הזיז לי קצת את המכנס והייתי רק עם תחתון והוא כאילו בא לחדור אליי ואז מהר הזזתי אותו. השאלה שלי היא האם מחיכוך של איברי המין שלפעמים כאילו זה מרגיש שיש "חדירה" (כי אנחנו עם בגדים. או עם תחתונים) האם מכך אני יכולה להידבק מאיידס?
יש לציין שלטענתו הוא לא שכב עם שום אישה אחרת. וגם אני לא שכבתי עם שום גבר אחר. מעבר לכך האם העירבוב הרטיבויות יכול להביא לכך שאם במידה והוא נשא, אז אני יכולה להידבק?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא נראה לי שיש מה לדאוג
שלומי18/04/2011ממה שאני יודע הידבקות באיידס מתרחשת אך ורק בעת חדירה מלאה. במקרה שלך לא הייתה חדירה מלאה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמודאגת מאוד. - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר19/04/2011אם הקשר ביניכם רציני - למה שלא תיבדקו שניכם ובכך תסירו כל דאגה ???
בקשר לסיכויי הדבקה בצורה שתארת - אין כל סיכוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרההההשאלה17/04/2011
שלום רב,
אני בת 28 והיה לי קשר עם גבר מסוים שנגמר. העניין הוא שהגבר הזה פעיל מאוד מינית וקיים יחסי מין עם נשים רבות לפני. אני קיימתי עמו יחסי מין עם קונדום אבל עשיתי לו מין אוראלי ללא קונדום. לא היה מגע של נוזל הזרע עם הפה שלי, עצרתי לפני שהוא גמר. האם ניתן להידבר כך? תודההה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא נראה לי שיש מה לדאוג
שלומי18/04/2011ממה שאני יודע צריך שיהיה מגע עם יותר חומר ולאורך זמן רב יותר. עם זאת יש סיכוי כלשהו להידבקות, אמנם נמוך מאוד. בכל מקרה למען השקט שלך לכי להיבדק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרהההה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר19/04/2011סיכוי נמוך ביותר להדבקה בדרך זו, שווה לך להיבדק אם את רוצה להיות רגועה לחלוטין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חושש מאודamit17/04/2011
קיימתי יחסי מין עם גבר כאשר היתה חדירה ללא קונדום ממש ל2 דק
רוב האקט היה עם אמצעי מניעה
פעם האחרונה היתה בתאריך 20/2
את הבדיקה אלייזה ביצעתי בתאריך 29/3
נאמר לי שהתוצאה לא חד משמעית ושאני צריך לעבור בדיקה נוספת
(הבדיקה המהירה)
מרוב פחד פשוט ברחתי משם ועד עכשיו אני מנסה לברר מה זאת אומרת תוצאה לא חד משמעית
כמו כן אני בברור עם הבחור שהייתי איתו לפי דבריו הוא נקי ועשה בדיקה מלפני חצי שנה
יש לציין שאני בחור שלא מסתובב בכלל
המלצה שלכם כדאי לי להמתין לתקופה של 3 חודשים ואז לבצע את הבדיקה שוב?
מה הסיכוי שאני נשא?
אני מת מפחד אני בחור נורמטיבי בעל משפחה שפשוט מעד פעם אחת
יש לי מחשבות אובדניות רק בגלל שאניי חושב על משפחתי
כל הזמן ועל מה שעוללתי להם
אני מבקש עזרה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חושש מאוד - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר19/04/2011ממליצה שתיגש לועד למלחמה באיידס ותעשה בדיקה מהירה - כך תוכל לקבל תשובה מהימנה ולהירגע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובהדודי16/04/2011
שלום ד"ר,
היום הייתי במסעדה למלצר שהגיש לי את האוכל היה פצע די עמוק בידו. אם כי דם לא זב מאותו הפצע.כמו כן, ציפורניו היו כסוסות לחלוטין. שתיתי מהכוס אותה הוא הגיש לי כך שיתכן שפי בא במגע אם אותם המקומות בהם נגע לאחר שנגעתי בכוס אכלתי זיתים עם אצבועותי. בנוסף הוא השתמשתי בסכו"ם אותו הוא הביא. לא הבחנתי בדם לא על הכוס ולא על הסכו"ם. יצויין שאותו המלצר נמנה על אחת מקבוצות הסיכון לשאת את נגיף ה HIV
אשמח לקבל תשובה לשאלות הבאות (אודה להתייחסות לכל שאלה בנפרד):
1. האם המקרה הנ"ל מעלה חשד להדבקה בנגיף האיידס?
2. האם עלי לקבל טיפול מונע?
3. כיצד היית נוהג לו היית במקומי? מניח לעניין או חרד?
4. אשמח לקבל הסבר קצר המנמק את האפשרות או חוסר האפשרות להדבקה בנגיף
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת
דודי16/04/2011ברצוני לציין שאני סובל מדלקת חניכיים חריפה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה חשובה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר17/04/2011נגיף לא מועבר דרך העור או הציפורניים
ולכן מגע הכוס או כלי האוכל עם כף ידו של המלצר, ואין לזה כל קשר לקבוצות סיכון, לא יכול להעביר את הנגיף
תרגע, תלמד על דרכי ההדבקה ובכך תימנע ממך חרדה מיותרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קומבו + אלייזה ?רקפת16/04/2011
קומבו אחרי 21 , 23 יום בתשובה שלילית אפשר להירגע ?
כי אני רואה פה שזה מה שאת משיבה לאנשים ששואלים .
ואין גם צורך להמתין לאלייזה ?
תודה רבה
רקפת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יותר מדוייק
רקפת16/04/2011הכוונה ל 21 . או ל 22 או 23 יום כל אחד מטווחי הזמן האלה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקומבו + אלייזה ? - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר17/04/2011אפשר להרגע
אין צורך לבצע אלייזה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חושש מאוד.. מעוניין לקבל תשובה..עמית16/04/2011
מזה 3 שנים אני מנהל סטוצים מזדמנים. מאז ומתמיד היה מדובר באוננות משותפת ונשיקות ולפעמים הפרטנר היה יורד לי (ומדובר בירידה קצרה מאוד).
האם עליי לחשוש מהדבקה במקרה זה? יש טעם בבדיקה?
בסביבות מאי 2010 היה לי אקט נוסף, של חדירה הדדית, עם קונדום. ואותו בחור גם ירד לי, אני רק לקקתי את איבר מינו (שוב מדובר בפעם אחת בלבד - אקט של שניה)
ולפני כחודשיים (אולי יותר) היה לי אקט נוסף עם בחור שרק ירד לי ממושכות. ייתכן והייתה נשיכה קלה על כיפת איבר המין משום שיום אחרי ראיתי מעין 2 גלדים קטנים.
מה רמת הסיכון במצב הזה? במקרה האחרון מדובר במצב שאני הייתי הנמצץ בלבד.
אני חייב לציין שלפני כשבועיים החלמתי משבוע וחצי של צינון, שהיה מלווה בכאב גרון קל (שחלף מהר) ושיעול (לא אופייני לי בדרך כלל) אבל ידוע לי שאני בעל מערכת חיסונית לא חזקה במיוחד (אני בן 22 אבל סובל שנים מצינון מספר פעמים בשנה) אבל משום מה שוב חזר לי בימים האחרונים השיעול.
בנוסף בתקופת הצינון הייתי מלווה בחרדות, אולי התקפי פאניקה לא אופיינים כלל שלא נתנו לי לישון. לא יכלתי לשכב לרגע הייתי חייב להתהלך הלוך ושוב ולצאת לאוויר.
האם מדובר בתסמינים של איידס. חשוב לציין דרך אגב שמזה שנים אני סובל מגרד בכף הרגל שהתפשט עם הזמן למפשעה. (עוד לפני התחלת האקטים המיניים בחיי) כמובן שאני כל מספר חודשים כשזה מטריד אני משתמש במשחה אנטיפטריתית. בכל מקרה ייתכן ויש לזה השפעה על סיכויי הדבקות..
אני חרד מאוד.. אשמח לקבל תשובות.תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טרם קיבלתי תשובה
עמית21/04/2011דילגו על השאלה שלי אשמח לקבל תשובה בבקשה...!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחושש מאוד.. מעוניין לקבל תשובה.. - תגובה
ד''ר סרג' גרדשטיין21/04/2011בעיקרון איני רואה בסוג המגעים שתיארת סיכון ממשי , יחד עם זאת אם פעילותך המינית מביאה אותך לכזו דרגת חרדה , אולי כדאי לבדוק אם לא כדאי לשנות את הרגליך המיניים....
בדיקה אף פעם לא מיותרת אפילו אם מטרתה היא הרגעה בלבד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אמינות קומבויוסי16/04/2011
שלום. עשיתי קומבו אחרי 20 יום ויצא שלילי. יש צורך בעוד בדיקה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמינות קומבו - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר17/04/2011אין צורך לחזור על הבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקה בועדשאלה15/04/2011
שלום
ראיתי שכתבתם למטה שהבדיקה אמינה לאחר שלושה חודשים אבל תמיד מדובר פה שהיא אמינה כבר לאחר חודשיים (8 שבועות)
האם השתנה משהו ? האם הבדיקה בועד אכן אמינה כעבור 8 שבועות (הבדיקה המהירה שמלווה באליזה )* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה בועד - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר17/04/2011בדיקות האלייזה אמינות לאחר חודשיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ישיבה על אסלה רטובהשאלה15/04/2011
שלום
האם אישה יכולה להדבק אם ישבה על אסלה רטובה (במידה והרטיבות היא מזרע ? )
הרי אולי הרטיבות היתה במכע עם אזור הנרתיק ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ישיבה על אסלה רטובה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר17/04/2011לא סביר שתהיה הדבקה, נוזל הזרע צריך לחדור לנרתיק כדי ששתרחש הדבקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלות חשובות דוקטור לורברללא שם15/04/2011
שלום
עשיתי בדיקת קומבו לאחר 22 או 23 יום { לא זוכר בדיוק } לאחר מקרה .
יצא תשובה שלילית .
האם הזמן תקין ? { ענית פה לבחור שעשה אחרי 23 יום קומבו ויצא לו שלילי שהוא יכול להיות רגוע ולא צריך לבצע עוד בדיקות , כמו אלייזה וכו } זה מעודד....
ענית גם שהקומבו אמינה לאחר 3 שבועות ומעלה זאת אומרת שאם עשיתי בדיקה קומבו לאחר 21 יום ויצא שלילי אותה בדיקה כיסתה לי מקרה שבוע קודם לכן
{ לפני 28 , 29 יום } ?
שאלה כללית זה שאם הקומבו אמורה להחליף את האלייזה, אז אחרי 21 יום היא
אמורה לכסות לי את כל עברי ? { 24 ,25 28, 29 ימים וכן הלאה }
תודה ושבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלות חשובות דוקטור לורבר - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר17/04/2011בדיקת קומבו נותנת מענה לכל הארועים שקרו לפני 21 ימים וכל ההיסטוריה שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)