מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- היי דוקטור לורבר , חייל בבהלה !גילי05/04/2011
הייתי במסאז אצל בחורה בעירום והתפתחו העניינים .
אני חייל וכל חופשה שהייתה לי , הייתי רץ לבצע קומבו .
מהבהלה עשיתי הרבה בדיקות קומבו שפגעו לי בתקציב הדל שלי .
הבדיקות היו אחרי 10 ימים , בדיקה שנייה היתה אחרי שבועיים {14 יום }
בדיקה שלישית אחרי שלושה שבועות ויום {22 יום } ובדיקה רביעית אחרי חודש{30 יום}
כל הבדיקות יצאו שליליות . עכשיו יוצאים לי מדי פעם פצעים פנימיים בפה בצד הפנימי של הלחי { נראים כמו נשיכה עצמית ואחר כך נעלמים } וגם יצאו לי כמו כמה אבסס בעורף
שכאבו ועכשיו ירדו ונהיו קטנים . אבל נשארו קטנים מאוד ולא נעלמו { שניים כאלה}
1] יש לפצעים בפה ולאבססים בעורף קשר לאיידס ?
2] הבדיקות קומבו שעשיתי מכסות אותי מהמקרה האחרון ? { כל הבדיקות נעשו אחרי המקרה האחרון} .
3} מה עם מקרים מהעבר לפני האירוע האחרון , גם כיסיתי בבדיקות המרובות האלו ?
תודה ויום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נזכרתי בעוד משהו ...
גילי05/04/2011למה הוועד לאיידס לא מכיר או טוען כמוך דוקטור לורבר או כמו דוקטור גרדשטיין
לגבי בדיקות הקומבו ?
זמני ביצוע , אמינות , הכוונה להפוך אותו לבדיקת שגרה בישראל וכו .
תודה רבה לך דוקטור לורבר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדוקטור לורבר מבוהל ומקפיץ ההודעה !
גילי07/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיץ את השאלה , חייל בחופשת שבת ?
ללא שם08/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי דוקטור לורבר , חייל בבהלה ! - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר08/04/2011ראשית - חבל על הכסף שלך
עשית 4 פעמים בדיקה כשאפשר היה לעשות אחת ולהירגע
אתה שלילי - לא נדבקת !!
כל התופעות שאתה מתאר לא קשורות ל HIV, שהרי כאמור לא נדבקת !!!
בפעם הבאה, אם תא תשמור עמצך וחבל !!!! בדיקה אחת אחרי 3 שבועות מספיקה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה קצת סדר שאבין .רק שאלה05/04/2011
ד"ר שלום
אני מאוד מבולבל .ב25.11.10 קיימתי מגע לא מוגן (מין אנלי) כשאני האקטיבי ב8.2.11 הלכתי להיבדק בוועד למלחמה באיידס בת"א שם נבדקתי בבדיקה המהירה ובדיקת אלייזה .יצאתי שלילי בשתי הבדיקות .הבנתי שצריך להמתין 8 שבועות על מנת להיבדק בבדיקת אלייזה הבנתי את זה מהוועד למלחמה באיידס .אך הרופאת משפחה אצלי בקופת חולים אמרה לי שצריך להמתין שלושה חודשים
עכשיו מי צודק הוועד למלחמה באיידס שטוען שצריך להמתין רק 8 שבועות או רופאת המשפחה שטוענת שצריך להמתין 12 שבועות ? האם זה 8 שבועות ? או 12 שבועות ? האם אני יכול להיות רגוע ? כי כמו שאת רואה בשאלות שלי אני לא רגוע
וגם ראיתי כאן שאלה בפורום שאת כותבת"שאם התשובה שלילית לאחר 3 חודשים אז לא היית הדבקה " אז שוב מה קורה כאן זה 8 שבועות או 12 שבועות? בבקשה תעני לי אני מאוד לחוץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השאלה לד"ר מרגלית לורבר
רק שאלה05/04/2011בבקשה תעני לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהש04/04/2011
רציתי לישאול אים בן זוגי גמר לי ביד והיה לי מין שריטה קטנה בגודל של נקודה של עט ולא היה דימום יש סכנה להידבק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך לשאלה
ש06/04/2011בקשר לשריטה זה היה מין קילוף קטן של העור ואולי נזל קצת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר06/04/2011אין סכנת הדבקה גם אם היתה שריטה על העור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יכול להיות שספגתי איידס!מודאג04/04/2011
לפני שבוע בחזרתי מהעבודה סימנה לי בחורה ליד הכביש לעצור, חשבתי שהיא רוצה טרמפ אז עצרתי. התברר שהיא זונה, אני בכלל לא בקטע של זונות, אז היא הראתה לי קונדום ושאלה אם אני רוצה. האמת לא רציתי , אבל היא נראת בת 20 ומאוד חייכה ורצתה (את הכסף כמובן) . אז אמרתי לה תעלי! אני בן 28, וזאת פעם ראשונה שאני הולך עם זונה. האמת איך שהתחלתי את האקט איתה ידעתי שזה לא בשבילי !! ורציתי לסיים כמה שמהר! זה נמשך להערכתי בין 5 ל 8 דקות! ממש בהתחלה היא הלבישה לי קונדום, אבל הקונדום לא הגיע עד לבסיס הזין שלי (נשאר משהו כמו 1 ס"מ עד 2 ס"מ מלמטה בכיוון למעלה לא מכוסה ). בסוף כשסיימנו הורדתי את הקונדום (פעם ראשונה שמשתמש בו) כנראה לא נכון הרגשתי נוזל , האמת לא בטוח אם ירד עלי ממנו נוזל ואם כן איפה בדיוק זה ירד. בכל מקרה מיד לקחתי בקבוק מיים ושטפתי את כל האיזור.
זה הסיפור, השאלות שלי:
1) האם בסיס הזיין סופג מחלת האיידס אם נכנס לכוס של הבחורה?
2) במידה וירד נוזל מהבחורה והגיע באיזור הזין ומיד שטפתי את זה מיד? יכול להיות שיעבור אלי איידס!
המון תודה למגיבים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה ד"ר מרגלית , תעני זה חשוב
מודאג07/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום ד"רלואיסנה04/04/2011
אם אני עושה לבחור ביד על מכנס ז"א על תחתון ומכנס אז אני לא יכולה להדבק מזה באיידס נכון? כי הריי גם אם הוא גומר זה במכנס עצמו ולא בחוץ , זה בדיוק כמו סקס יבש נכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ד"ר - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר04/04/2011נכון מאד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הייבר03/04/2011
שלום ראיתי פה בפורום הודעות , רציתי לדעת האם אפשר לדעת דרך בדיקות דם רגילות אם לאדם יש איידס , ז"א אחרי שהוא כבר עבר תשלב של הנשא ומתחילות מחלות בגופו , על פי בדיקת דם אפשר לדעת זאת אומרת לראות בדם משהו לא בסדר חוסר בחומרים , אבל אי אפשר לדעת האם זה קשור לאיידס או לא נכון ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר04/04/2011בשביל לדעת אם אדם חולה איידס או נשא HIV צריךלעשות בדיקה ספציפית למחלה.
אי אפשר לדעת שאדם חולהמבדיקות דם שיגרתיות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההודעה
לואיסנה04/04/2011אבל אם הוא חולה כבר מתקדם בזה אז חייב להיות איזה סימן בבדיקות דם רגילות מה לא? של תאי דם וכאלה כי תאי דם מתקטנים התאי T אז אפשר לפי זה לא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום רב..שאלה קצת מוזרהמיטל03/04/2011
רציתי לשאול שאלה
האם יש אפשרות הידבקות באיידס על ידי ישיבה עם בגד דק על כיסא שבו ישבה אשה נגועה במחלה והרטיבה את האיזור על ידי הפרשות.תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רב..שאלה קצת מוזרה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר04/04/2011לא, אי אפשר להידבק בדרך זו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהסטודנט לרפואה03/04/2011
מה מיוחד בבדיקה המהירה לא הקומבו והאם אחרי שלושה חודשים היא אמינה כמו אלייזה אחרי 60 יום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר03/04/2011היתרון של הבדיקה המהירה הוא שמקבלים תשובה על המקום ולא צריך לשלוח דם למעבדה
הבדיקות הנמכרות בארץ אמינות כמו אלייזה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהסטודנט לרפואה03/04/2011
האם יש סוג איידס נוסף חוץ מסוג אחד ושתיים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר03/04/2011לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דוקטור לורבר המדהימה מחכה בקוצר רוחיניב02/04/2011
רציתי לשאול ולוודא ,אני בחורה מאוד נקייה ופרנואידית. הייתי במסיבת רווקות של חברה שכללה גם גברים והמון שתייה. עשינו שטויות שכללו אוראלי לגברים ועוד מעשים מסוכנים מינית.נבהלתי מאוד והלכתי עם חברה להיבדק קומבו בת"א. היא לקחה אותי לד"ר גרדשטיין.{ עכשיו אני רואה פה בכלל שהוא שותפך לניהול הפורום}. חברתי עשתה בדיקת קומבו אחת ואני עשיתי 3 בדיקות קומבו למרות נסיונות ההסבר והשכנוע של דוקטור גרדשטיין שאין צורך בכל כך הרבה בדיקות. עשיתי קומבו אצל הד"ר במרפאה לאותו מקרה 3 פעמים. 14 ,22 ,30 יום ,הכל לאותו אירוע אחד{ המסיבה }. . כל הבדיקות למזלי ושמחתי תקינות ושליליות. שאלותיי העיקריות והחשובות לי :
א} בדיקות הקומבו מספיקות לאותו אירוע אחד שנחשפתי ?
ב} הבדיקות קומבו שעשיתי בודקות לי גם מקרי עבר ישנים יותר מלפני הארוע האחרון ?
ג} מה לגבי המרפאה והדוקטור גרדשטיין ,הבנתי מראש העמוד שהוא בכיר בנושא האיידס
ועובד בקפלן ?
ד} אפשר להירגע ולהניח הכל מאחורי אחרי הבדיקות והתשובות השליליות ?
תודה מראש מצפה בקוצר רוח לתשובותייך על כל השאלות שלי.
מאוד דאגנית וחרדה !!!
כל המקרה קרה לפני זמן מה
הלוואי ותעני לי במהרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך קטן
יניב02/04/2011הכוונה בימים 14 , 22 ,30 יום כמובן לאחרי האירוע
שוב תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדוקטור לורבר המדהימה מחכה בקוצר רוח - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר03/04/20111. בדיקות הקומבו מספיקות, מהימנות ומכסות גם את כל ההיסטוריה המינית שלך שהרי בקומבו בודקים גם נוגדנים.
2. הרופא בכיר ומצויין
3. פעם הבאה - מין אוראלי עושים עם קונדום!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחרדה ענקית,מבקש הרגעהאריק02/04/2011
היה לי מגע מיני חד פעמי לא מוגן למשך 2 דקות
נקרע הקונדום עם בחורה לא מוכרת..
מרוב החרדה עשיתי:
בדיקת אלייזה אחרי 3 ימים מהמגע (למרות שאני יודע שהיא לא תקפה)
בדיקת קומבו אחרי 7 ימים מהמגע
בדיקת קומבו שנייה אחרי 14 ימים מהמגע
כולם יצאו שליליות..
אני לא יכול להפסיק לחשוב על איידס ואני מפחד פחד מוות מהאלייזה..
מה הסיכויי שלמרות הכל נדבקתי באיידס?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בחרדה ענקית,מבקש הרגעה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר03/04/2011לצערי עשית 3 בדיקות מיותרות ומוקדמות מדי !!
חזור על הבדיקה אחרי 3 שבועות - אם יצא שלילי אתה יכול להירגע ולהפסיק לעשות בדיקות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקומבו מבצעים אחרי שבועיים
אריק03/04/2011כל הרופאים כולל בתי החולים מפרסמים..
מה גם שהלכתי לסרג' גרדשטיין והוא אמר לי גם אחרי שבועיים...
הוא אמר לי 99% אחרי שבועיים..
אז איך את אומרת שהבדיקה מיותרת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שוב תודה רבה גדולה אבל..ד"ר לורבר ?רועי02/04/2011
תודה מאוד גדולה גדולה .
אבל למה את מכנה את הדוקטור גרשטיין ולא גרדשטיין { עם ד }
השאלה היותר חשובה שלא ענית לי עליה היא האם הרופא סרג גרדשטיין
רופא מוכר וידוע בארץ ואמין בתחום האיידס ? עובד בקפלן ?
האם אחרי בדיקות אצלו במרפאה ותשובותיו אני יכול להיות שקט ורגוע לחלוטין
שלא נדבקתי ???
שוב תודות וברכת חג פסח שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך, את עוזרת מאוד עבודת קודש !!!
רועי02/04/2011האם 2 בדיקות הקומבו שעשיתי לאותו מקרה { 22 ו 30 יום } בודקות לי גם את עברי הרחוק יותר ?
כלומר אירועים ישנים יותר ?
מצטער שמציק לך אבל נכנסתי לחרדה ולבלבול ורוצה לחזור לשגרה אחרי הבדיקות
אצל דוקטור גרדשטיין .
מבקש ומקווה שתעני לי על הכל ברשותך .
תודה תודה תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב תודה רבה גדולה אבל..ד"ר לורבר ? - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר03/04/2011דובר ברופא בכיר ומצויין ואמין
הבדיקות שנעשות אצלו נשלחות לגיבוי בדיקת אלייזה בקפלן
אתה יכול להירגע ולסמוך עליו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבולבל ונרגש ד"ר לורבר חשוב לי מאודרועי01/04/2011
שלום
קצת מבולבל ומעוניין לדעת.
אנשים נענים בתשובותייך פה לאחרונה שבדיקת קומבו מספיק לבצע פעם אחת אחרי
3 שבועות והיא מספיקה ואמינה. ואין צורך לעשות גם אלייזה. גם דוקטור גרדשטיין עמיתך לפורום עונה פה שהבדיקה קומבו אחרי 3 שבועות בטוחה למדי.ושמשרד הבריאות קבע לאחרונה שבדיקת קומבו אחרי חודש היא סופית ואין צורך בבדיקה אחרת
עכשיו בתשובות האחרונות לגבי השואלים משיב דוקטור גרדשטיין שההמלצה עדיין של משרד הבריאות לבצע אלייזה אחרי חודשיים ליתר ביטחון. קצת מבלבל.
עוד שאלה היא אם עשיתי 2 בדיקות קומבו במרפאתו של ד"ר גרדשטיין אחרי טווח ימים של 22 יום וגם 30 יום אחרי לאותו מקרה, יצאה תשובה שלילית בשתיהן .לפי דבריו של הדוקטור, אני יכול להיות רגוע לחלוטין מדבריו ותשובתו לגבי הבדיקות שבצעתי אצלו. ? ? קבלתי גם ממנו דף תשובה, רשום מכון בן ארי היחידה ל HIV .
פשוט הלכתי אליו בעצה של חבר . הוא רופא מוכר ???
אפשר כבר לחזור לשגרת חיים אחרי תשובה שלו. מאוד חשוב לי תשובתך כי אני עובד המון בחו"ל בנסיעות ורוצה להתרכז בעבודה ולדעת שאין לי כלום לאור תשובות הרופא על בדיקת הקומבו אצלו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך חשוב מאוד ד"ר לורבר היקרה
רועי01/04/2011לסיכום :
האם אפשר וצריך להיות רגוע לחלוטין אחרי 2 בדיקות הקומבו 22 ו 30 יום אחרי
המקרה שעשיתי אצל ד"ר גרדשטיין במרפאתו ? { תשובות שליליות לשתי הבדיקות }
2.} האם הרופא מוכר בתחום האיידס בארץ ?
3} מזה מכון בן ארי היחידה ל HIV בי"ח קפלן ? האם הבדיקות במרפאה של הד"ר נבדקות בבי"ח קפלן ? { זה הדף תשובה שקבלתי מהדוקטור במייל ??? }
שוב תודה רבה לך דוקטור לורבר על הזמן שאת מקדישה למעננו !!!
מאוד חשוב לי לפני נסעתי הקרובה לחו"ל לצורך עבודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך חשוב מאוד ד"ר לורבר היקרה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר02/04/2011מכון בן ארי הוא המעבדה בקפלן אליה שולח דר גרשטיין את בדיקת האלייזה
המעבדה מוכרת ומנוסה ומוכרת עי משרד הבריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבולבל ונרגש ד"ר לורבר חשוב לי מאוד - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר02/04/2011לגבי הבדיקות שלך, פעמיים, אתה יכול להיות רגוע - לא נדבקת ותפסיק להיבדק - כמובן לגבי אותו ארוע
בדיקת הקומבו עדיין לא נכנסה ברוטינה עי משרד הבריאות ותיכנס מעד בקרוב
אז, לא צריך יהי לגבות את הקומבו בבדיקת אלייזה - הקןמבו תהיה הבדיקה הרלבנטית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ד"רבר31/03/2011
מסקס יבש (זאת אומרת סקס על בגדים עם תחתונים כמובן ומכנס שאני ובן הזוג שלי לובשים כל אחד מכנסיים ותחתונים) אי אפשר להדבק באיידס גם אם גומרים נכון? רק בחדירה נכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ד"ר - תגובה
ד''ר סרג' גרדשטיין01/04/2011נכון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהדוד31/03/2011
שלום,
רציתי לדעת האם ניתן להידבק באיידס משריטה. היום ידידה שלי שרטה אותי וירד לי דם כתוצאה מהשריטה.יתכן ולפני השריטה אצבעותיה היו בפיה. האם ניתן להידבק כך באיידס?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד''ר סרג' גרדשטיין01/04/2011חד משמעית לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)