מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קומבוסרג"12/10/2010
שלום רב!האם בדיקת גומבו אמינה כאשר מבוצעת ביום ה14 מהאירוע?תודה ויום טוב!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קומבו - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר13/10/2010כן, הבדיקה רגישה מיום 14 כך שתשובה שלילית היא מהימנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה!!רותי11/10/2010
יש סיכוי להידבק ממישהו שהאיבר שלו לשניה היה בכניסה לאיבר שלי??בלי חדירה
ואם כן מה הסיכויים לכך?? אני ממש מפחדת!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה!! - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר11/10/2010סיכוי נמוך ביותר !!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
דוד12/10/2010אם לא היתה חדירה ולא היתה גמירה אז אין סיכוי להידבק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר13/10/2010אין דבר כזה "אין סיכוי", תמיד קיים סיכון גם אם בסבירות נמוכה מאד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בבקשהשמואל מהמכולת10/10/2010
הכנסתי אצבע לתוך נרתיק של בחורה והקפדתי לא לגעת אחרי ההכנסה במקומות כמו אף , פה , עיניים .
ולאחר כמה זמן שטפתי את האצבע עם סבון עכשיו נזכרתי שהיה לי פצע פתוח אבל לא מדמם באותה האצבע שהכנסתי האם יש חשש להדבקה ?
תודה מראש .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים ?!
שמואל מהמכולת12/10/2010תענו לי בבקשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתענו לי בבקשה
שמואל מהמכולת13/10/2010תענו לייי זה דחוףףףףף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתענו לי בבקשה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר13/10/2010אין סכנת הדבקה כשמדובר בפצע לא פתוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפצע פתוח היה
שמואל מהמכולת13/10/2010אך לא פצע מדמם עדיין אין סכנה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דוקטור בבקשה תעני לי ממש קשה לישאלה10/10/2010
לאחר מין אוראלי ביצעתי בדיקת קומבו באיכילוב 25 יום לאחר המגע החשוד...אני כבר לא יודע מה עוד לעשות אני משתגע לגמרי אני 38 יום לאחר המגע,האם יש בדיקה שאוכל לעשות בקרוב חוץ מהאליזה לאחר חודשיים שתרגיע אותי?מאוד קשה לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיץ את ההודעה
שאלה10/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדוקטור בבקשה תעני לי ממש קשה לי - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר11/10/2010תוצאת קומבו שלילית אחרי 25 יום - דהיינו אתה לא נדבקת !!
אין צורך לחכות לאלייזה, הבדיקה מהימנה לחלוטין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם גם 32 יום זה מדויק?
מודאג11/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אפשר להידבק כךאלונה09/10/2010
1. ממגע חיצוני בין פין לבין זרע או הפרשות נרתיק הנותרים על מצע כגון מגבת או חומר ניגוב אחר ששהה בחדר במשך כמה דקות טרם המגע עם הפין
2. לצד המקבל כתוצאה ממין אוראלי שאינו מלא (כלומר מגע של הלשון עם איבר המין ללא הכנסת כולו פנימה לתוך הפה)
האם יש צורך בבדיקה לאור המקרים הנ"ל.
תודה מראש דר' על תשובתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם אפשר להידבק כך - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר09/10/2010על מנת להידבק יש צורך שהנוזל מכיל הנגיף יגיע לפתח איבר המין, על פי תאורך - סיכוי זניח להדבקה
לגבי מין אוראלי - הסיכוי בכלל נמוך ביותר
לגבי הבדיקה - תמיד עדיך להיבדק ולקבל תשובה בטוחה, אפשר לעשות בדיקת קומבו 3 שבועות אחרי הארוע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףאני09/10/2010
היי,
בעוונותיי הרבים הייתי מבצעת בבן זוגי לשעבר מין אוראלי.. אומנם הוא אף פעם לא גמר לי בפה אבל כן הייתה נפלטת לו כמות גדולה של נוזל זרע מקדים בפה שלי.
כיום כשאני מעט מפוכחת יותר הגעתי למסקנה שיש סיכוי גבוה שהוא נשא.
האם ללכת להיבדק או שהסיכוי להידבקות כל כך נמוך שאין צורך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר09/10/2010ללכת להיבדק !!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוואאאיי
אני10/10/2010עכשיו אני באמת לחוצה!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעעע
אני10/10/2010ד"ר אני מאוד חוששת.. האם סיכויי ההדבקה גבוהים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעעע - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר11/10/2010גם אם סיכויי הדבקה נמוכים - שווה להיבדק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחור בן 27דני07/10/2010
עשיתי שטויות כמו יחסי מין אוראליים לא מוגנים, וקרה לי ביחסי מין אנאליים שהקונדום ברח בהוצאת הפין לאחר גמירה.
כרגע אני קצת מודאג,אני יודע שהסיכויים להידבק נמוכים,אבל אני רוצה לבצע בדיקה.
כמה זמן מקיום יחסי מין רצוי לעשות בדיקת דם?(שמעתי על 3 חודשים במקרה ש..)
איזה סוג בדיקה? האם יש בדיקה אנונימית בצפון הארץ?(אזור בית שאן).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בחור בן 27 - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר10/10/2010
קיימת כיום בדיקת קומבו אמינה אחרי 2-3 שבועות מהארוע
בצפון תוכל לבצע בדיקה אנונימית במרפאת הפרסים בחיפה, תיכנס לאתר שלהפ ע"מ לראות שעות פעילות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ד"ר יקרה, אשמח לתשומת ליבך לענייןיוני07/10/2010
שוטטתי במספר פורומים שעוסקים באיידס. אני מוצא לנכון קודם כל להודות לך על פועלך ועל הזמן שאת מקדישה כדי להרגיע את האנשים ולתת להם את הפתרונות המיידים להתמודדות עם החששות, הפחדים והלבטים בנוגע למחלה הזו.
אני רוצה להביא לתשומת לבך שבפורום איידס בתפוז מגיבים "יועצים" (שאין לי מושג מהי הכשרתם) שזורעים בגולשים פחדים מיותרים, לעניות דעתי.
כאשר שואלים אותם על בדיקת הקומבו הם טוענים שאינה מהימנה (בטווח של 2-3 שבועות) ומטילים ספקות בנוגע לתוצאותיה- זה מלחיץ רבים מאיתנו (שבטח גלשו לעוד אי אלו פורומים).
האם אפשר פעם אחת ולתמיד להבהיר את כל העניין סביב בדיקת הקומבו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני מוצא לנכון לצטט נציגת הועד
אלירן08/10/2010שטוענת:
ככלל, בדיקת קומבו היא בדיקה לא מומלצת ולא אמינה בדרך כלל. ניתן לבצעה בין שבוע (7 ימים) לשלושה שבועות (21 ימים) לאחר החשיפה ל-HIV. לפני או אחרי הבדיקה כבר לא רלוונטית, ויש לעורכה רק לאחר חודשיים לפחות (60 יום) מהחשיפה, כמו בדיקת האלייזה הרגילה
אשמח להתייחסות בעניין,
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- באיזה עדיף לעשות בדיקת קומבו?מודאג07/10/2010
באיזה יום מבין הימים 18-26 לאחר המגע עדיף לעשות קומבו, כדי לקבל את התשובה הכי אמינה?
גם אחרי חודשיים אלייזה, כמה ימים בערך? 60 וכמה??
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש מקום שבו נותנים תשובה לגבי קומבו
מודאג07/10/2010יש מקום שבו נותנים תשובה לגבי קומבו או אליזה באותו היום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעבדת רוזנבלט ברח' גורדון בת"א.
אלירן08/10/2010עלות- 190 שקלים.
הבדיקה נשלחת למעבדות באיכילוב ומתקבלת תשובה עוד באותו היום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בבקשה-למה אין מענה?אני06/10/2010
שלום רב,
אני נמצאת במערכת יחסים חדשה.. אנו מקיימים יחסי מין וגינאליים עם קונדום, אך למרות זאת יש לי שתי שאלות שמטרידות אותי מאוד, היות והפרטנר שלי לא היה זהיר כל כך בעבר:
1. האם אפשר להידבק מבליעת דם של הפרטנר? הפציעה נוצרה במהלך נשיקה
כתוצאה מנשיכה. (בלי כוונה כמובן).
2. מין אוראלי-מה הסיכוי להידבקות של הצד המבצע כאשר נפלט זרע מקדים? לא היה
שימוש בקונדום.
אשמח לתשובה בהקדם, זה די קריטי עבורי!!!
תודה מראש...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה בבקשה-למה אין מענה? - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר06/10/2010ראשית ממליצה לשניכם להיבדק ל HIV - תשובה שלילית תשחרר אותכם מהלחץ
בליעת דם - תיאורטית אם הוא נשא עלולה להתרחש הדבקה אם כי בסבירות נמוכה ביותר
מין אוראלי - גם בצורה זו אפשר להידבק, גם כאן בסבירות נמוכה.
לכו להיבדק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקצת מלחיץ
אני06/10/2010תודה ד"ר.
יש לי שאלה קטנה נוספת:
האם עליי להמתין חודשיים עד לבדיקה?? יש לציין שאני מאוד מאוד לחוצה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקצת מלחיץ - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר06/10/2010לא, אפשר לעשות קומבו 3 שבועות אחרי הארוע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה אחרונה...
אני06/10/2010תודה על הסבלנות וסליחה על כל השאלות.
אבל אני עומדת להיפרד מהבחור, האם בכל זאת כדאי לי להיבדק בעקבות מה שקרה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה אחרונה... - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר10/10/2010ברור !!! לא רוצה לדעת את מצבך לפני כניסה למערכת יחסים חדשה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דר אשמח אם תתייחסי להודעה בבקשה ממךיפה06/10/2010
דר שלום,
לאחר קיום יחסים לא מוגנים, ביצעתי בדיקת איידס בבלינסון לאחר שעברו חודשיים וחמישה ימים בול- הבדיקה יצאה תקינה-שלילי, האם הבדיקה מספיק אמינה? האם צריך לחזור על הבדיקה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דר אשמח אם תתייחסי להודעה בבקשה ממך - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר06/10/2010הבדיקה אחרי חודשיים אמינה ואין צורך לחזור עליה, בהתייחס לאותו ארוע כמובן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דר שאלה חשובה אם אפשר לקבל תשובהיפה05/10/2010
דר שלום,
לאחר קיום יחסים לא מוגנים, ביצעתי בדיקת איידס בבלינסון לאחר שעברו חודשיים וחמישה ימים בול- הבדיקה יצאה תקינה-שלילי, האם הבדיקה מספיק אמינה? האם צריך לחזור על הבדיקה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דר שאלה חשובה אם אפשר לקבל תשובה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר06/10/2010חודשיים הוא זמן מצוין והבדיקה אמינה. אין צורך לחזור עליה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת קומבו לאחר כ-20 יום אמינה?יוני05/10/2010
בתודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקפצה...אודה לך על התשובה ד"ר
גיא06/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת קומבו לאחר כ-20 יום אמינה? - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר06/10/2010בדיקת קומבו אמינה לחלוטין אחרי 20 יום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מין אוראלינירית04/10/2010
הכרתי גבר שלו היו הרבה פרטנריות למיטה.
התנשקנו, הוא ירד לי ואני לו ואף טעמתי מהזרע שלו.
עכשיו אני חוששת מאיידס. למרות שהוא אמר לי שאי אפשר להידבק מאיידס במין אוראלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מין אוראלי - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר04/10/20101. אפשר להידבק ממין אוראלי
2. ממליצה ששניכם תיבדקו ל HIV
3. אין קשר למספר הפרטנריות - אפשר להידבק מאחת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה איידס אנונימית
נירית04/10/2010האם ישנה אפשרות לבדיקת איידס דיסקרטית, אישית...?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי הוועדמיכה04/10/2010
שלום רב
בדיקה אלייזה רגילה שבצעתי בוועד בתל אביב
לפני ראש השנה ונשארה בוועד בחג והועברה לאחר מכן
לבית חולים קפלן..... התוצאה שלילית.
אפשר לסמוך על התשובה למרות שהיא נשארה בוועד בחג ?
הבדיקה נעשתה לאחר 8 וחצי שבועות {59 יום } ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי הוועד - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר04/10/2010כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)