מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חושש..בדוי25/09/2010
שלום.. הייתי אצל קוקסינלית (בחורה עם איבר מין גברי) זאת פעם ראשונה שלי שרציתי לנסות.. היא מרחה על איברה חומר של דורקס לפי מה שאני זוכר ואז ליקקתי לה את איזור האשכים וטיפה מעלה (ללא חור הפין) עקב החששות.. ואז היא ניסתה לחדור אליי עם קונדום כמובן זה ממש כאב אז הפסקנו לאחר מספר שניות ..אחר כך ליקקתי לה את הפטמות והיא גמרה על עצמה ולאחר מכן אני חדרתי אליה עם קונדום לממש כמה דקות ואחר כך הפסקתי כי פשוט התחרטתי..
סליחה על הפירוט הסוטה וההזוי אבל פשוט לא רצייתי לפספס כל פרט זה בערך מה שקרה... אני מאוד מתחרט על מה שעשיתי וחושש כעת ממחלות.. תעזרו לי בבקשה האם יש סיכוי כאן להדבק במשהו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סכנת הדבקה
ד``ר מרגלית לורבר25/09/2010כל קיום יחסים עם אדם שעיסוקו זנות מעמיד אותך בסכנה!!!!
בלי להכנס לפרטים - אל תקיים יחסים לא מוגנים
גש להיבדק ודע את מצבך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
בדוי25/09/2010אני עדיין נמצא בסכנה אם כל היחסים היו עם קונדום?
וממש לזמן קצרצר חדרתי אליה במשך דקה אולי גג.. והיא אליי לכמה שניות וגם לא הצליחה לחדור ממש.. בפורום אחר רשמו לי שאין חשש להדבקה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה..
בדוי26/09/2010עכשיו אני קורא שוב את התשובה שלך.. רשמת אל תקיים יחסים לא מוגנים.
ניראלי שלא קראת לעומק את מה שכתבתי.. הכל היה מוגן.. תקראי שוב ובבקשה תעני לי כי הלחצת אותי עוד יותר ממה שאני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיחסים עם קונדום
ד``ר מרגלית לורבר26/09/2010במידה והיחסים היו עם קונדום אין לך כל סכנת הדבקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה פשר ה 95% הגנה בעזרת קונדום
אבי26/09/2010ואיך זה עולה מסתדר עם תשובותיך המלומדות של הגנה מוחלטת?
האם פשר העניין הוא קונדום קרוע?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקונדום מקנה הגנה של 100%
ד``ר מרגלית לורבר27/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד משהו..
בדוי27/09/2010כשהיא גמרה על עצמה אני לא זוכר אם היא ניקתה או לא אבל אחר כך אני זוכר שנגעתי לה בבטן והיה טיפה רטוב וגם באיבר שלה נגעתי יכול להיות שזה יעבור דרך הציפורניים במקרה?
ובסוף בסוף שהתלבשתי אני מפחד שנגעתי באיבר שלי עם הידיים בטעות או בתחתון אולי וזה עבר לאיבר שלי איכשהו הזיהום :\* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מידעגבר2924/09/2010
רציתי לדעת היכן אוכל לקבל את המידע המהימן והמעודכן ביותר באשר לאפשרות להידבק בנגיף/ להימנע מהידבקות?
האם יש מקום מומלץ שניתן לקבל ייעוץ פרונטלי.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעוץ
ד``ר מרגלית לורבר25/09/2010תוכל לפנות למרפאת לוינסקי או מרפאת הגפן בחיפה - מרפאות של משרד הבריאות
בנוסף קיימות מרפאות בבתי החולים המבצעות בדיקות, תוכל להתייעץ שם באופן אישי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלותעידן24/09/2010
שלום ד"ר,
עד היום הייתי בקשר אוך ויציב אך לאחרונה נפרדתי מבת זוגתי וכעת אני מעוניין להתחיל לצאת עם נשים חדשות. אני מאוד חושש מנושא האיידס. רציתי לדעת כיצד להתגונן:
1. האם נשיקה צרפתית מסוכנת בהקשר של איידס (יש לי דלקות חניכיים פעילות)?
2. האם שימוש בקונדום מונע לחלוטין הדבקה באיידס?
3. האם בחורה שיורדת לי (אני "הנמצץ") יכולה להעביר לי איידס?
4. מתי עלי להיבדק לאיידס ביחד עם בת זוג חדשה על מנת להוריד הקונדום.?
5. מה הסיכוי להדבקה באיידס בישראל במגע "סטרייטי לא מוגן"? האם אתם נתקלים בהדבקות בקרב אנשים שאינם מקובוצות הסיכון הידועות?
6.מה בנוגע להפרשות מאיבן מינה של האישה שבאות במגע עם האשכים או הרגליים במהלך קיום יחסי מין למרות חבישת הקונדום?
אשמח לדעת כי אני קצת חושש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובות
ד``ר מרגלית לורבר25/09/20101.קודם כל תיבדק בעצמך ותדע את הסטטוס שלך
2. נשיקה צרפתית בין נשא לבריא היא בעלת סיכון שואף לאפס, אלא אם יש פצעים, אפות, פטריה וכו בפה של אחד הפרטנרים
3.שימוש בקונדום הוא בטוח לחלוטין, אם משתמשים נכון והקונדום בתוקף (לא ישן ולא פגום)
4.לא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- -בדיקות-פלונית אלמוני24/09/2010
שלום רב,
בתאריך 3.8.2010 קיימתי יחסים לא מוגנים עם בן זוג שאיני יודעת מהי ההיסטוריה המינית שלו, בטח שלא הרפואית.
דיברתי עם הרופאה ואני מודעת להמתנה של 3 חודשים עד לביצוע בדיקת איידס.
על כן 2 שאלות -
הראשונה היא - האם אוכל לקבוע בדיקה כבר לתאריך 4.11 (בדיוק 3 חודשים אחרי) או האם להמתין מספר ימים עד ל7.11? - השאלה די ילדותית וקטנונית - אך קטונתי..
שאלתי השניה - כחודש לאחר המגע המיני הלא מוגן, התחלתי לחלות בדלקות שקדים (שרגילות אצלי, מאז ילדות) אך הפעם חוזרות ונשנות, וטופלתי באאוגמנטין במינון חזק, ולאחר מכן גם קיבלתי ''במתנה'' דלקת בנרתיק ובפות שטופלו גם הן.
מה שאני בעצם שואלת הוא - האם יש קשר חלילה אם נדבקתי באיידס לבין סוג של ''קריסת'' הגוף שלי לאחרונה ?
כמו כל אחד במצבי, גם אני חרדה ומפוחדת, אשמח מאוד למענה.
חג שמח,
אלמונית פלונית שעשתה שטות חייה, ומקווה לא לשלם עליה מחיר כבד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת HIV
ד``ר מרגלית לורבר25/09/2010את יכולה לעשות בדיקת אלייזה ל HIV כבר אחרי 8 שבועות ולא 3 חודשים. הדור החדש של הבדיקות מגלה את הנוגדנים בקרוב למאה אחוז כבר לאחר שמונה שבועות.
אין קשר בין הדלקות שחלית בהן ובין איידס, יתכן שבן זוגך הדביק אותך בזיהומים אחרים, ידוע לך בודאי שקונדום מכן בפני מחלות רבות אחרות ולכן כדאי להשתמש בקונדום לא רק כהגנה בפני HIV* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התגובה המהירה :)
פלונית אלמוני25/09/2010רק בריאות !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קומבואבי22/09/2010
איפה ניתן לעשות ? תוך כמה זמן מומלץ, מתי מקבלים תוצאות.
ע"מ להפיג לחץ וחרדה. האם צריך לתאם מראש ? האם גם דרך קופ"ח אפשר ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קומבו
ד``ר מרגלית לורבר25/09/2010ניתן לבצע בבתי החולים שיבא, איכילוב, קפלן, הדסה, רמבם, סורוקה
התשובה תלויה בכל מעבדה - על פי רוב יום או יומיים
יש להגיע בימי הבדיקות - רצוי לבדוק באינטרנט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת בבקשה לרופאה היקרה
אבי25/09/2010שלום ד"ר,
על מנת להפיג חרדה, לאחר כמה זמן כדאי לעשות קומבו ? האם התשובה מהימנה ? האם זה משתווה לבדיקת אליזה לאחר 3 חודשים ? איך לחפש באינטרנט את המעבדות שעורכות את הבדיקות או אם יש לך בבקשה מס' טלפון שלהם להתקשרות
תודה רבה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקומבו
ד``ר מרגלית לורבר26/09/2010בדיקת קומבו אמינה לאחר 3 שבועות
היא גם הופכת בקרוב לבדיקת הסקירה במקום האלייזה כך שהיא נבדקה ונמצאה אמינה לחלוטין
תוכלי לבצע אותה בכל אחד מבתי החולים הגדולים - שיבא, איכילוב, הדסה, רמבם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת אלייזה ווסטרן בלוטמת מפחד!!!21/09/2010
שלום, ב30/8/2010 עשיתי בדיקת hiv
קבלתי בתאריך 12/9/2010 תשובה שתוצאות הבדיקה לא וודאית ויש לחזור על הבדיקה בעוד כחודש. התברר לי שלאחר בדיקת האלייזה שלחו גם לבדיקת w.b שיצאה שלילית לשמחתי!!!.
אני חרד ולא מתפקד מחוסר הוודאות { כי אני צריך לחכות חודש לבדיקה חוזרת} ואני לא מפסיק לדמיין מה יהיה אם כן ,ואיך אני ממשיך את חיי.
עשיתי רשימה של הנשים שהייתי איתם מתחילת השנה {14} שמתוכם לא השתמשתי בקונדום עם 2 מהן {ביולי אוגוסט האחרונים} מספר פעמים... {נשים שאני מאמין שהן בריאות ונזהרות בדר"כ }
בנוסף מין אוראלי עם9 מהן ללא קונדום {מתחילת השנה}.
אציין שלפי עשר שנים החלמתי מהודצקין לימפומה {וכיום אני בריא לחלוטין} ומאז אני דיי פדנט בבדיקות ועושה כל חצי שנה גם בדיקת hiv למען השקט הנפשי שלי {האחרונה ב2/2010והכל יצא תקין}. אציין שבזמן שעשיתי את הבדיקה האחרונה המדוברת ב- (30/8/2010) ,בדיוק 3 ימים לפני סיימתי טיפול באנטיביוטיקה 2000 מילגרם ביום למשך 10 ימים ,בגלל כאבי גרון ואוזניים, ואולי יש קשר לתוצאות הבדיקה של האלייזה.
*אני אשמח לדעת מה לדעתך הגורם לתשובות באלייזה?
*ומה הסיכויים שנדבקתי לאור כל הנתונים שציינתי?
*האם יש עוד דבר שאת ממליצה לעשות בהמתנה עד לבדיקה החוזרת?
*והאם מקרה זה מוכר לך, ואני מודאג יותר מידיי?
אני מתחנן בבקשה לתשובה מהירה מאחר והתחלתי קשר חדש {למטרה רצינית} ושמתי את הבחורה באונהולד כי קשה לי להתנהג כאילו שהכל בסדר , והמצאתי תרוצים למה אני לא יכול לשכב איתה {עד שאבדוק את עצמי בעוד כחודש, וזה נשמע לה מוזר} {לא רוצה לסכן אף אחד}.
אני בטוח שעוד אנשים יראו את ההודעה הזו ואני מודיע לכם שאני לא יודע מה עבר לי בראש עם 2 הבחורות האחרונות שלא נזהרתי {במיוחד אחרי מה שכבר עברתי }
אני מאוד מקווה שהכל יצא בסדר ואוכל להמשיך בחיי ולא לצאת להרפתקאות שיכולות להרוס לי את החיים. תודה וסליחהעל הסיפור הארוך היה חשוב לי להעביר את כל הנתונים.
חג שמח ובשורות טובות לכולם!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנא - שאלות קצרות!!!!
ד``ר מרגלית לורבר25/09/2010אודה על קיצור השאלות
אין גם מקום לתשובות ארוכות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה????
מת מפחד25/09/2010כל יום פתחתי לראות אם יש תשובה {כמה פעמים}
ולא ענית לי על השאלה...
אני במתח מטורף , אני יודע שמה שכתבתי זה ארוך אבל זה אך ורק בשביל להבהיר לך את כל התמונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לתשובה
מת מפחד25/09/2010אשמח לקבל תשובה אפילו קצרה
לאור הנתונים שציינתי בסיפור{עם האלייזה הגבולית והw.bהשלילי) לדעתך יש הדבקה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלייזה אחרי שבועיים
ד``ר מרגלית לורבר25/09/2010שבועיים אחרי הארוע זה מוקדם מדי לבצע אלייזה
תוכל לבצע בדיקת קומבו שתיתן מענה בטוח לשאלה אם נדבקת או לא
קומבו אמינה אחרי 3 שבועות מהארוע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצפירת הרגעה
כבר לא מפחד05/10/2010רק רציתי לעדכן שהתשובה שלילית והכל בסדר תודה לאל!!!
אנשים תשתמשו בקונדום!!! תלמדו מטעויות של אחרים
תודה לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשמואל מהמכולת20/09/2010
קשה לקבל איידס ממין אוראלי או שהסיכוי סביר ? אני מדבר על מין אוראלי אם שפיכה נשית בפה (אני חושב שהיה שפיכה) הסיכויים גבוהים או שאני יכול להיות רגוע ?
תודה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיכוי נמוך אך לא אפסי
ד``ר מרגלית לורבר25/09/2010נשא יכול להעביר HIV גם במין אוראלי לאדם שני
הסיכוי נמוך מאד אך לא אפסי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקה אלייזהמיכה20/09/2010
שלום לד"ר לורבר
חברי ואני בצענו בדיקת אלייזה רגילה
בוועד לאיידס בת"א.
חברי ביצע את הבדיקה 8 שבועות ויומיים { 58 יום } לאחר המקרה
ואני 8 שבועות ושלושה ימים {59 יום } .לאחר המקרה
התשובה לשנינו שלילית. ברוך השם.
רצינו לשאול אם טווח חלון הזמן מספיק של שנינו ?
והאם צריך לבצע או לוודא תוצאות בעוד בדיקות נוספות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלייזה אמינה אחרי 8 שבועות
ד``ר מרגלית לורבר25/09/2010אם לא היו מגעים עם אנשים אחרים באותה תקופה - הבדיקה אמינה ואין צורך לחזור עליה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספת
אייל25/09/2010הכוונה בשאלה שלי שאני וחברי היינו עם בחורה בהפרש של
כמה שעות אחד מהשני ואת הבדיקה בצענו בתום 8 שבועות ויומיים { החבר }
ואני 8 שבועות ושלושה ימים.
לא היינו אחד עם השני ....
האלייזה בוועד לאיידס בתל אביב יצאה שלילית
אפשר לחזור לשגרה וחיוכים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשש מהידבקות אפשרית באיידסאני20/09/2010
בשהותי בחו"ל, נערת ליווי ירדה לי באמצעות קונדום ב-15.9 וגמרתי לאחר כ-2 דק' בתוך הקונדום מחוץ לפה שלה,
כמו כן, שכבתי אצלה על המיטה עירום (לא ידוע לי על פצעים בגב)
וגם לפני\אחרי האקט שטפתי את האיבר מין אצלה בברז עם מים וסבון נוזלי שהיו לה
עכשיו, רציתי גם לציין, שהשתמשתי בכמו נייר טואלט מטבחי גדול כזה, שהיה אצלה, כדי לנגב...
הפחד העיקרי הוא נובע מהעובדה שאולי הנגיף נכח בזרע של מישהו שהיה באחד הדברים הבאים:
המיטה עליה שכבתי, הנייר שאיתו נגבתי, הסבון\ברז מים שהשתמשתי, מגע עם הכיור והמגבון הלח
שניתן לי... (חשוב לציין שהמגע עם כל אלה היה עם האיבר מין שלי כאשר היה עליו קצת זרע שרציתי לנקות).
ועכשיו חזרתי הביתה ב-16.9, והתחלתי להרגיש מוזר בימים האחרונים,
כמו מעין חולשה שפוקדת אותי, שאני לא רגיל אליה לאחר חזרה מחו"ל -
ואני מתחיל לחשוש שאולי זה הסימפטומים הראשונים למחלה...
כמו חום כאילו, אבל אין לי ממש חום בממוצע 36 וקצת, ואין שילשולים או משהו כזה
אבל מה שמפריע לי במיוחד זה כמו מעין קרקור בטן תמידי וזה מפריע לי גם לישון,
ובנוסף כל המחשבות על איידס נורא מפחידות אותי
אז התחלתי לקשר כבר הכל ביחד ואני מאוד חרד...
התאריך החשוד הוא ה-15 לחודש, אז מתי אני יכול לעשות את הבדיקה הכי מוקדמת ב-29 (קומבו)?
ואיך אני יכול להירגע מכל הסיפור עד אז, כי אני ממש אובד עצות...? אני נורא פראנויד
מה הם הסיכויים להידבק במקרה שלי?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר מרגלית לורבר25/09/2010אין סכנת הדבקה במגע עם נייר ואמצעים אחרים
במידה והשתמשת בקונדום ביחסי המין המלאים - אין סכנת הדבקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה מהפורוםשימי19/09/2010
אני בן 23 מרכיב עדשות מגע, באחד הימים האחרונים בעבודה הציקה לי העדשה בעין וכשהלכתי לשירותים נפלה לי העדשה באזור הכיור המשמש לרחיצת ידיים, כיוון שלא היה עליי תמיסת ניקוי שטפתי את העדשה בזרם מים כמה שניות על מנת לנקות אותה, האם קיים סיכוי כלשהו להידבק בנגיף האיידס דרך רירית העין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין סכנת הדבקה
ד``ר מרגלית לורבר25/09/2010מאחר והעדשה לא באה במגע עם דם או זרע מכילי הנגיף - אין לך כל סיבה לדאגה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף ביותר-עגיליםאבי19/09/2010
שלום, קניתי עגילים חדשים שמדדתי אותם בבית, חיטאתי באציטון ובמגבונים לחים כי לא היה לי אלכוהול. לפתע עברה לי מחשבה מפחידה שכן הכנסתי אותם לאזניים , עצם הדקירה הזו ושמא שמי שענדה אותם לפני נשאית. אולי מהסיבה הזו לא מרשים להחזיר עגילים, אני פוחדת וחושבת על זה כל היום. עזרתך.
האם עליי להיבדק בעוד חודשיים, אני פוחדת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין סיבה לחשש
ד``ר מרגלית לורבר25/09/2010אי אפשר להידבק בדרך זו
גם אם נשאית ענדה אותם לפנייך - אין כל דרך שהנגיף שרד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אפשר להידבק כך באיידס?מישהו19/09/2010
נערת ליווי נתניה לי יחס אוראלי באמצעות קונדום
כמו כן, שכבתי אצלה על המיטה עירום (לא ידוע לי על פצעים בגב)
וגם לפני\אחרי שטפתי את האיבר מין אצלה בברז עם מים וסבון שהיו לה
כולל שביקשתי ממנה מגבון לח לניגוב... כל זה היה בחו"ל,
ועכשיו שחזרתי הביתה, אני מרגיש מוזר בימים האחרונה,
כמו מעין חולשה שפוקדת אותי, שאני לא רגיל אליה לאחר חזרה מטיולים
כאלה - ואני מתחיל לחשוש שאולי זה הסימפטומים הראשונים למחלה...
חשוב לציין שהיחסים איתה היו אוראליים בלבד למשך של כ-2 דקות,
ואני גמרתי כנראה מחוץ לפה שלה (ובכל מקרה עם קונדום עליי)
מה הם הסיכויים? אני נורא פראנויד, האם כדאי לעשות בדיקת קומבו,
ואם כן, יש אפשרות לעשות אותה בנתניה והסביבה?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון+תוספת:
מישהו19/09/2010קודם כל המילה הראשונה הכוונה הייתה ל-"נתנה" לא "נתניה"...
עכשיו, רציתי גם לציין, שהשתמשתי בכמו נייר כזה, שהיה אצלה, כדי לנגב...
הפחד העיקרי הוא נובע מהעובדה שאולי הנגיף נכח באחד הדברים הבאים:
המיטה עליה שכבתי, הנייר שאיתו נגבתי, הסבון\ברז מים שהשתמשתי והמגבון הלח
שניתן לי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מנסה להירגע אבל אני מרגיש
אני20/09/2010כמו מעין קרקור בטן תמידי וזה מפריע לי גם לישון
בנוסף כל המחשבות על איידס נורא מפחידות אותי
אני ממש אובד עיצות, התאריך החשוד הוא ה-15 לחודש, אז מתי
אני יכול לעשות את הבדיקה הכי מוקדמת ב-29 (קומבו)?
ואיך אני יכול להירגע מכל הסיפור עד אז, אני ממש אובד עצות - עזרי לי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למה לא עונים לי?שואל19/09/2010
אספר את הסיפור בקצרה
הכרתי גבר לפני כ3 - 4 שבועות ואוננו אחד לשני והגמירה היתה בצד - לא היה כל מגע עם זרע
ואז הוא שכנע אותי לראות אותו משתין,הסכמתי ואז די בהפתעה הוא כיווון את זרם השתן עלי ונכנס לי מעט שתן לפה ולעיניים
התעצבנתי והלכתי משם ואחרי כ30 דקות בערך הגעתי הביתה והתקלחתי
בימים האחרונים החלו לי כאבי גרון עזים שהצטרף אליהם חום של 38 מעלות ובלוטות לימפה מאוד נפוחות וכואבות
רופא בדק אותי ואמר שמדובר בדלקת גרון חריפה
האם מדובר בתסמין לאיידס? האם ניתן להדבק בצורה הזו מאיידס במידה והיו שאריות זרע או דם בשתן שלו?? האם עלי להיבדק?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה תענו
שואל20/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה מדלגים על השאלה שלי כל הזמן?
שואל25/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פנצר עם הקונדוםמיה18/09/2010
שלום
קיימתי יחסים חד פעמיים עם בחור, לימים מסתבר שנשוי. יש לו איבר מאד קטן, והוא לא יצא מיד לאחר הפורקן.
כשיצא מתוכי הקונדום נשאר חלקו בתוכי, חצי בחוץ חצי בפנים. עם איבר המין לא היה מגע אבל חלק מתחולת הקונדום נשפחה לתוכי כשהטצאתי אותו.
לצערי מסתבר כי הבחור צרכן כפייתי של מין בתשלום, באופן לא מוגן!!! ללא אמצעי מניעה.ממש מכור לזאנר. הולך רק זונות שמוכנות במפורש ליחסים לא מוגנים, וקצב ההחלפה שלהן רב.
כבר עברו כחודשיים ואני מתה מפחד. מה הסיכוי להדבק ממגע חד פעמי, מוגן ברובו, שרק בהוצאת הקונדום ייתכן ומעט מתחולתו היה במגע ישיר.
אני עד עכשיו לא נבדקתי רק מהפחד.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לכי להיבדק
ד``ר מרגלית לורבר18/09/2010חבל על הפחדים שאת עוברת - לכי להיבדק, כבר עברו חודשיים ותוכלי לקבל תשובה בטוחה.
מקווה שלא נדבקת - בפעם הבאה שקורה ארוע מצער שכזה - גשי למיון וקבלי טיפול מונע - PEP* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשיכה בשפתיים והדבקה באיידסשלי16/09/2010
התנשקתי עם בחור נשיקה ממושכת, ובטעות הוא נתן לי נשיכה קטנה. בלי קשר השפתיים שלי סדוקות ויבשות מאוד - היו בהם כמה פצעים מהיובש..פצעים פתוחים עם מעט דימום.
האם איידס יכול לעבור מהרוק של הפרטנר לנשיקה - לשפתיים שלי כשיש בהם פצע ומשם לזרם הדם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הדבקה בנשיקה
ד``ר מרגלית לורבר17/09/2010ראשית - אין נגיפים ברוק ולכן את לא יכולת להדביק את בן הזוג, מאידך - אם את נשאית (מתי נבדקת ???) הדם שלך עלול להדביק את בן הזוג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)