מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מפחד מאודדודי10/09/2010
שלום רב
קיימתי יחסי מיו בתאילנד עם קונדום
אבל למחרת בבוקר ראיתי כמה כתמי דם על הסדין
8 ימים לאחר מכן פתחתי חום עם שיעול וקצת צינון ללא בלוטות לימפה נפוחות
אני מאוד פוחד שהיא הדביקה אותי איך שהוא
האם זה יכול להיות התסמנים ?
האם אחרי 8 ימים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יחסי מין עם קונדום
ד``ר מרגלית לורבר12/09/2010במידה ויחסי המין היו עם קונדום אין כל סכנת הדבקה ב HIV
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת קומבותומר10/09/2010
עברתי את זמן בדיקת הקומבו ביום ( עברו 22 ימים), האם בדיקת קומבו כעת לא תהיה מהימנה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת קומבו
ד``ר מרגלית לורבר12/09/2010בדיקת הקומבו אמינה אחרי 22 יום - אין כל סיבה לחשוש כי פספסת את הזמן הנדרש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול מונע יכול לגרום לחום?אני10/09/2010
שלום
לפני כ שלושה שבועות התחלתי טיפול מונע ל HIV.
התרופה מכילה Zidovudine 250mg + Lamivudine 150mg + Nevirapine 200mg.
אתמול בלילה התחיל להיות לי חום משהו כמו 38 מעלות.
האם זו תופעת לוואי ידועה שעלולה להגרם מהטיפול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר NEVIRAPINE עלול לגרום לתופעות לווא
ד``ר מרגלית לורבר12/09/2010לוואי קשות !!!!
אנא חזור במיידית לרופא שנתן לך את התרופה!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אפשר או לא ?חיים07/09/2010
קיימתי פעמים רבות יחסי מין אוראליים עם משיהי (הדדי).
אפשר להדבק באיידס דרך יחסים כאלו ?
אם כן איך בדיוק ואיך אפשר למנוע הדבקה ועדיין לקיים יחסים אלו ???
ואם אני רוצה לבדוק איך קוראים לבדיקה אותה אני צריך לבקש?
תודה רבה על התשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מין אוראלי
ד``ר מרגלית לורבר12/09/2010סכנת ההדבקה במין אוראלי נמוכה מאד אך לא אפסית
תוכל להיבדק - בדיקת קומבו 20 יום לאחר הארוע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהדודי06/09/2010
שלום ד"ר,
הכרתי מישהי בעלת עבר מיני עשיר והיא קיימה יחסי מין שאינם מוגנים. לא היה בינינו שום מגע ואפילו לא נשיקות. המגע היחיד שהיה התרחש היום; היינו בים כששנינו לובשים בגד ים וכשהיינו בתוך המים היתה לי זיקפה ואז היא התיישבה על איבר מיני עם איבר מינה ברצוני להדגיש שוב שזה היה עם בגדים היא ישבה במשך חצי דקה.הכל היה בתוך המים ועם הבגדים מלבד זה לא היה כל מגע רק חיבוקים אשמח לתשובה לכל שאלה בנפרד כי אני מאוד לחוץ
1. האם מקרה זה מעלה חשד להדבקה באיידס?
2. האם עלי לקבל טיפול מונע?
3. האם יש להיבדק בעקבות המקרה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין כל סכנת הדבקה במקרה שתארת
ד``ר מרגלית לורבר07/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנא עזרו לי ממש מודאגליאור06/09/2010
לפני 4 ימים הלכתי לבחורה מזדמנת (ז ונה) היא ביצעה לי מין אוראלי בלבד ללא קונדום!!!
מאז אני פוחד שחבל על הזמן שלא נדבקתי.
לא הופיעו לי תסימינים מיוחדים. היו לי גירודים לפני כן כבר סוג של עור רגיש. וכשהיתי מגרד העור שלי היה הופך אדום עם מעט מעט פצעונים באיזור הגירוד ולאחר כמה דקות זה עובר לגמרי. יכול להיות שזה החמיר? או שאולי זה פסיכולוגי אבל אני מרגיש שאולי זה נהיה קצת יותר מגרד ביומיים האחרונים. מלבד זאת אין שום תסמין נוסף.
אך בכל זאת אני מאוד חושש, הייתכן שנדבקתי באיידס ?? בבקשה תעזרו לי אני מתייסר כבר 4 ימים
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה תענו לי למה אין תשובה
ליאור07/09/2010למה אף אחד לא עונה בבקשה תצענו לי אני עובר ייסורים
לא ישן מרוב פחד
בבקשה תנו לי תשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה?? דחוף אני מאוד לחוץץץץץ
ליאור07/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תסמיניםאבי05/09/2010
שלום ...לפני כשבועיים נחשפתי למין אוראלי אם בחורה שהכרתי ברחוב אפשר להגיד פרחה
היא ירדה לי ואני ירדתי לה לכמה שניות אולי 10 גג ......אחרי זה לא היו יחסי מין
אבל אני מאוד לחוץ ואולי שבוע אחרי המקרה אני התחלתי להרגיש לא ממש טוב לא היה לי חום כלום
פשוט הייתי לחווץ נורא אולי בגלל זה ...אבל הכי חשוב שלפני כמה ימים התנפחה לי בקטנה בלוטה קטנה מתחת לצוואר ועכשיו גם גיליתי שיש שתי בלוטות כאלה קטנות באזור המפשעה לא יודע אם זה לימפות או משו !!!
מה כדאי לי לעשות סיכוי גדול שנדבקתי באיידס???
תענו בבקשה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר תשובה בבקשה?
אבי07/09/2010תענו לי בבקשה אני עדיין בלחץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צפירת הרגעהשאול02/09/2010
שלום רב
לאחר מגע מיני לא זהיר עשיתי שתי
בדיקות קומבו.
הבדיקה הראשונה היתה 15 יום מהאירוע - תשובה שלילית
הבדיקה השניה 18 יום מהאירוע - גם תשובה שלילית.
עשיתי אלייזה מהירה { שנבדקה גם בבית חולים } אחרי 6 וחצי שבועות { 45 יום }
יצאה שלילית.
עשיתי עוד בדיקה אלייזה בבי"ח קפלן { דוקטור סרג גרדשטיין לקח לי דם אם
את מכירה ? } הבדיקה בוצעה לאחר 7 וחצי שבועות { 53 יום } לאחר האירוע .
התשובה גם שלילית .... האם כיסיתי את הכל והזמן 53 יום לאחר האירוע
הוא זמן תקין לביצוע בדיקת אלייזה ?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבקש תשובה+ תוספת
שאול04/09/2010שלום דוקטור
בנוסף לבדיקה אלייזה ביום ה 53 לאירוע
עשיתי גם יום לפני ביום ה 52 לאירוע בדיקת אלייזה בוועד
תוצאה שלילית
תעני לי בבקשה לאחר בדיקות הקומבו 15 יום ו 18 יום לאירוע ובדיקות האלייזה שעשיתי
6 וחצי שבועות {45 יום } מהירה + גיבוי בבית חולים
52 יום אלייזה רגילה בוועד
53 יום אלייזה רגילה בבי"ח קפלן
וכולן שליליות אפשר לחזור לשגרה מלאה ???
בבקשה אני לחוץ......* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא עונים ?
מיכה07/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקות מיותרות !!!
ד``ר מרגלית לורבר07/09/2010אין צורך לחזור על הבדיקות כל כך הרבה פעמים, זה מיותר ועולה הרבה כסף.
בדיקת הקומבו והאלייזה הראשונות הספיקו לחלוטין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרופא ממליץ להחליף טיפול - כדאי?אסף01/09/2010
אני מטופל בסטוקרין וטרובדה מזה שנה וחצי.
בחודשים האחרונים הוירוס מרים טיפה את ראשו ונע בין 50-60.
הרופא המטפל טוען שהוא רוצה את הוירוס מתחת ל 40, ולאחר שכמה חודשים זה כבר לא יורד ואני דוחה את החלפת הטיפול, כעת הוא החליט סופית להחליף בקלטרה.
אני ניסיתי לדחות את הקץ בעיקר מאחר ולקח לי כ"כ הרבה זמן להתרגל לסטוקרין ועכשיו כשאני חי איתו יחסית בשלום, אני חושש מאוד מתופעות לוואי חדשות וכמו כן גם מהשינוי בהרגלים של נטילת הכדור במקום פעם ביום - פעמיים ביום.
הרופא שהוא מומחה לתחום טוען שזה לא משנה שה VL נמוך, הוא צריך להיות מתחת ל 40, אך אני תוהה אם באמת הרמה הזו של 50-60 מצדיקה החלפת טיפול.
האם למישהו יש תשובה או רעיון בנוגע לנושא?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין תגובה?
אסף06/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהBLIPS
ד``ר מרגלית לורבר07/09/2010מצבך, שבו הוירוס מעל 40 - משמעותו שיש התחלקות של הנגיף והמצב בהחלט מחייב החלפת טיפול.
הרופא שלך יודש מצויין את החומר וצודק לחלוטין בהחלטתו
באם לא יוחלף הטיפול - ימשיכו להווצר מוטציות נוספות לאלו שכבר נוצרו והדבר מסכן את הטיפול שלך בהמשך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא יכול יותר !אביאל31/08/2010
3 וחצי חודשים אני עובר תקופה שלא הייתי מאחל לאף אחד !
אני רוצה תשובות כי לי כבר נמאס מחר מתחיל בית הספר אני לקראת בגרויות אני לא יכול יותר אם הלחץ הנפשי הזה !
מצטער על המילים הבוטאות אני פשוט סובל ברמה כזאת שאני לא מסוגל לצאת מהבית :-(
המקרה שלי התחיל לפני 3 חודשים בו הייתי מעורב במין אוראלי לבחורה שנמשך כ3-5 דקות .
לאחר המין האוראלי שנתנתי קיבלתי בחזרה .
מאז ועד עכשיו אני אומר לעצמי זהו אני נשא , יש לי סימפטומים של לאחר ההדבקה ! :-(
לאחר כחודש מהמקרה החלטתי לספר לאמי על אותו המקרה , צחקה עליי , לקחה אותי לרופאת משפה ...
הרופאת משפחה לקחה אותי לבדיקות דם לHIV1 וHIV 2 לאחר כחודש ושבוע מהמקרה .
עברו שבועיים הרופאה מתקשרת לאמא שלי ואומרת לה הוא שלילי .
נרגעתי לאחר יומיים שוב עלו בי חששות אולי היא משקרת קראתי קצת על הבדיקה והבנתי בקיצור שהבדיקה אמינה
חודשיים או יותר מהמגע אבל בסופו של דבר הבנתי ששום רופא לא יודע באמת מהי תקופת החלון בשביל לקבל תשובה חד משמעית
כיום אני חי בחששות גדולות מאוד אני לא מסוגל לעשות שום דבר ועכשיו לאחר 3 חודשים אני רוצה לגשת שוב להיבדק
בוועד למלחמה באיידס ואמי לא לוקחת אותי לשם (אנחנו גרים רחוק) מכיוון שמאמינה לרופאת משפחה שאומרת שחודש ושבוע מספיקים בשביל לקבל תשובה ושאני פחדן וצוחקת עליי .
אני כמובן לא מאמין לה כי ההמלצות של משרד הבריאות הם 3 חודשים מהמגע (והם לא משקרים) ...
מה את/ה ממליצ/ה לי לעשות ?
להתאבד ? להמשיך לחיות ? אני כבר לא יודע :-( :-( :-( :-(
יש סיכוי גבוה שאני נדבקתי ?
מצטער על הכל .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר על ריטלין שמעת? :)
יוני07/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתחזור על בדיקת הדם
ד``ר מרגלית לורבר12/09/2010אתה יכול לגשת לכל בי"ח בסביבה גם ללא אמך, קפלן, מאיר, סורוקה - תלוי היכן נוח לך ולחזור על הבדיקה.
בדיקה שלילית תרגיע אותך ותחזיר אותך לשפיות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלות אשמח אם תענו ליאביאל30/08/2010
זה כבר כמה חודשים אני עובר ימים קשים .
זה התחיל לפני 3 חודשים ..קיימתי יחסי מין אוראליים לא מוגנים .
וב3 חודשים האלה מה עבר עליי , ולא נבדקתי ..
לפני כמה ימים שוב היה לי מקרה מיני ושוב אותם הפחדים .
המקרה המיני היה הכנסתה של האצבע שלי לתוך נרתיק והוצאת האצבע והכנסתה לפה .
השאלה שלי מה אני אמור לעשות להיבדק למקרה השני או לגשת להיבדק למקרה הראשון ?
כי הבנתי שלא ניתן להידבק מהמקרה השני .
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גש תבדק וצא מהחרדות
ד``ר מרגלית לורבר31/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הידבקות באיידסמודאג29/08/2010
אני מודאג מאוד לגבי אפשרות הידבקות באיידס.
קראתי בכל הכתבות של איך נדבקים ואיך איידס עובר ולא מצאתי התיחסות למקרה.
המקרה הוא כזה: מצאתי ברחוב מין עיתון כזה עם תמונות של בחורות ולצערי לקחתי אותו.
תוך כדי דפדוף בעיתון נגעתי בפין שלי
ואוננתי.
אח"כ התחילו לי פחדים שמי יודע מי נגע בעיתון הזה קודם ומה עבר עליו ומה אני נוגע בפין שלי אחרי שנגעתי בעיתון כזה.
האם יש אפשרות של מעבר הנגיף דרך העיתון?
האם יכול ליהיות שאם היה על העיתון זרע של מישהו אחר או דם של מישהו אחר ונגעתי בו ומיד נגעתי בפין שלי אז זה יכול לדבק?
למרות שהעיתון נראה נקי אבל אולי לא ראיתי.
כמו כן העיתון היה ברחוב בחוץ לפחות שעה לפני המקרה - האם הנגיפים עמידים בתנאי כזה גם כשהם לא חשופים ישירות לאויר (בתוך הדפים הפנימיים של העיתון)
מה כדאי לעשות בהמשך?
האם יש טיפול מונע או משהוא כזה?
המקרה היה לפי יום וחצי.
מבקש תשובה אני לחוץ מאד
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים אני מת מפחד בבקשה תענו
מודאג31/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגש בדחיפות לטיפול פסיכיאטרי
יוני07/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- העברת עדשות מגע מאדם אחד לשני.עדי29/08/2010
ברגע של חוסר מחשבה מדדתי עדשות מגע של ידידה שלי.
יש לי שתי שאלות
1. לאחר שהיא שמה את העדשות בעיניים שלה הן היו לפחות 10 שעות בנוזל מיוחד ששמים בו את העדשות בתוך הכלי הרגיל שלהם- ואני לקחתי אותם ישירות מהכלי עם הנוזל. האם יש סיכוי להידבק באיידס או במחלות אחרות כך? (פרט לדלקת עיניים שולית שזה ממש לא מדאיג אותי)
2. שאלה כללית- אם הייתי מודד את העדשות ישירות אחרי שהיו בעיניה ומבלי להשרות אותם בשום נוזל, האם במצב כזה קיים סיכון להדבקה? כלומר האם מעבר של נוזל בין עין של אדם אחד לאדם של אדם אחר יכול להדביק באיידס או במחלה חמורה אחרת? (ושוב- לא סתם איזה דלקת עיניים שולית)
בבקשה תתייחסי לשתי שאלותיי, אודה לך מאד.
*יש לציין שלפי מראה חיצוני לא היה לה שום דלקת עיניים או שעורה או כל דבר אחר שאפשר לראות בצורה חיצונית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבקש התייחסות לשאלתי
עדי01/09/2010בבקשה השתדלי בפעם הבאה שאת בפורום לענות גם על שאלתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חרד מאודמאיר27/08/2010
שלום
אני יודע שהסיפור טיפשי אך אני מאוד חרד ומקווה לתשובתך הכנה
היום לקחתי בננה שקילפתי אותה ראיתי כתם אדום שנראה כמו דם. חששתי אך אמרתי לעצמי שזאת שטות ואכלתי. אני מאוד חושש שזה היה דם. הבננה הייתה סגורה לחלוטין ואטומה ואני לא בטוח שנכנס אליה אוויר. היא אמנם ישבה אצלי כמה שעות אך אני לא בטוח שלבננה נכנס אוויר וחוץ מזה היא מאוד לחה.
אני יודע שנדבקים מיחסי מין לא מוגנים או הזרקה ישירה לווריד אך מה קורה אם אוכלים משהו עם דם??
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה תענו לי-אני מאוד לחוץ
מאיר28/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפסק לחשוש
לחושש29/08/2010HIV זה לא שפעת.
גם עם זה היה דם - מה שאני בספק - והדם היה נגוע ב HIV , בליעתו של הדם
לא תדביק אותך ב HIV.
HIV נדבקים במגע של דם או הפרשות שנגועות ב HIV שנכנסות למחזור הדם שלך , כגון פצע פתוח או דקירת מחת או ע"י מגע ההפרשות הנגועות עם בלוטות ריר מסוימות (כגון בעברי המין).
אכילה של טיפת דם נגועה אינו גורם מדעי מדאיג להדבקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכוי הדבקה (סליחה על התיאור הגרפי.חסוי27/08/2010
אתמול הייתי במסג על ידי בחורה (מסג בעירום והרפיה ידנית..).
השאלה שלי האם קיים חשש להידבק על ידי זה שאני שכבתי על הגב במיטת המסגים.
אולי חלילה איבר מיני נגע במגבת או בשאריות זרע של מישהו אחר?
יש לציין שהמיטה היתה מרופדת בכיסוי ומעליו מגבת שנראתה חדשה שאותה מחליפים.
האם יש חשש להידבקות ?
בתודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכוננה ששכבתי על הבטן . תודה
חסוי27/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין סכנת הדבקה
ד``ר מרגלית לורבר27/08/2010ממליצה לחשוב על כל זה בפעם הבאה לפני.... ולא אחרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)