מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חשש להידבקותאפרת19/11/2009
שלום
ברצוני לדעת אם יש חשש שנדבקתי במקרה בו ישבתי ליד אם מניקה. היא רצתה לבדוק שיש לה חלב בציצי ולחצה עליו, כמה טיפות מהחלב שהשפריץ נכנסו לי לעין
האם יש חשש שנדבקתי? האם יש צורך בבדיקה?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חלב אם
ד``ר מרגלית לורבר21/11/2009תיאורטית בלבד - חלב אם של אשה נשאית HIV מכיל את נגיפי ה HIV ויכול לדבק דרך ריריות כגון העין
מכיון שהסיכוי נמוך מאד נראה לי שאת יכולה להיות רגועה
תמיד תוכלי לבצע בדיקה על מנת להיות רגועה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעבדות לבדיקת אלייזהשושי19/11/2009
שלום ,
רציתי לדעת אם את מכירה את מעבדות STD בתל אביב, ברחוב בן יהודה???
האם זה בסדר לעשות שם בדיקת אלייזה לאחר חודשיים?? האם המעבדה אמינה??
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא מכירה
ד``ר מרגלית לורבר21/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול באיידסאבי18/11/2009
האם כבר אושרה לטיפול באיידס גלולה אחת אשר מכילה את כל הטיפול?
כלומר האם יש מצב לטפל בחולה בעזרת כדור אחד אשר נוטלים פעם ביום?
תודה
אבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ATRIPLA
ד``ר מרגלית לורבר21/11/2009עדיין לא קיימת בארץ - יתכן שתהיה זמינה בשנת 2010
מסובר על משלב של טרובדה יחד עם סטוקרין - 3 תרטפות בכדור אחד פעם ביום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קבלת טיפולאבי18/11/2009
יש לי חבר אשר בוודאות נשא של המחלה
הוא מסרב ללכת לקבל טיפול משום שמפחד להחשף
היכן ניתן לקבל טיפול ואבחון מקצועי ?
תודה
אבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פחד מחשיפה
ד``ר מרגלית לורבר21/11/2009הוא יכול לפנות לועד למלחמה באיידס או אל כל אחת מאיתנו ולקבל מענה בצורה דיסקרטית ומכבדת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש לי שאלה חשובהאלמונינית18/11/2009
יצאתי עם מישהו ושכבנו פעמיים בלי קונדום ואחר כך גיליתי שהוא חולה בצהבת סי שאלתי אותו מה עם איידס והוא אמר שהוא לא חולה ראיתי בדיקות שהוא עשה וליד כל בדיקה רשום תוצאה רק ליד הבדיקת איידס שנעשתה ב-2005 רשום שהתוצאה נשלחה ישירות לרופא באיכילוב.. מה זה אומר??????
דחוף עזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גם הפטיטיס C יכול לעבור ביחסי מין
ד``ר מרגלית לורבר21/11/2009הבדיקה משנת 2005 בודאי לא רלבנטית - רצוי שתיגשו שניכם ותיבדקו ל HIV
לגביך - מומלץ שתיבדקי גם להפטיטיס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה!!!!!ורד18/11/2009
שלום,
אני שאלתי לפני מספר ימים שאלה כאן באתר האם בדיקת קומבו אמינה גם לאחר 4 שבועות. נרשם לי שבוודאי.
לעומת זאת, כאשר שאלתי בוועד למלחמה באיידס, נאמר לי שלא!.
מדוע קיימת סתירה בין התשובות??
כמו כן, קראתי כי בדיקת קומבו אמינה ב 95%, אבל שוב, נאמר לי בוועד, שזה לא מספיק אמין. למה???
בבקשה אודה לתשובתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמינות בדיקת קומבו
ד``ר מרגלית לורבר21/11/2009בדיקת הקומבו אמינה ב 95% אחרי 3-4 שבועות
בין 4-8 שבועות עלול, תיאורטית להיות מצב בו הגוף לא פיתח מספיק נוגדנים ואנטיגן הנגיף כבר יורד, כך שעלולה להתקבל תשובה שלילית באדם הנדבק.
בדיקות הקומבו הנעשות בארץ הן רגישות מאד - ולא היו מקרים כאלה עד כה !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקשהנטע18/11/2009
שלום, אני נטע מבית ספר ריאלי בחיפה, מגמת תקשורת וקולנוע, כיתה י"א
במסגרת לימודי במגמת הקולנוע אני מצלמת יחד עם קבוצתי סרט דוקומנטרי.
במהלך חיפוש אחר נושא לסרט, הגענו לנושא האיידס וגילינו בו עניין רב.
מטרתינו היא שהסרט יפריך את הסטיגמות הקיימות בנושא.
חשוב לנו לציין שהסרט יוקרן רק במסגרת בית הספר ולא יוקרן לקהל הרחב.
נשמח אם יש מישהו שמעוניין לקחת חלק בסרט כדמות מרכזית.
תודה רבה,
נטע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לעזור לך
ד``ר מרגלית לורבר21/11/2009תוכלי לפנות אלי בבי"ח רמב"ם
דר לורבר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שוב שואלקובי18/11/2009
שלום לך תודה על תשובתך אך עשיתי כבר קומבו ושם אמרו לי ש13 ימים זה בסדר ומחר אדע תשובה.אך לא אמרת מההסיכוים שנדבקתי כי ממה שאני רואה על תשובתך שאני אולי כן נדבקתי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קומבו
ד``ר מרגלית לורבר18/11/200913 ימים זה מוקדם מדי ואתה עלול לקבל תשובה לא מהימנה
רצוי לחזור עליה אחרי 3 שבועות או להמתין חודשיים לאלייזה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכוי הדבקותקובי18/11/2009
לפני כשבועיים הייתי עם קוקוסנלית בביתההמין היה מוגן.חדירה אנאלית עם קונדום גם אצלי וגם אצלה.היה מין אוראלי.בלי גמירה בפה.אך האוננות מדיאגה אותי.אוננתי לה היא גמרה על בטני.והמשכתי לאונן לי.בידי היה מין חתך לא מדמם בכלל.והיא אוננה לי ואני חושב שהיא נגעה באיבר מינה שהיה נוזל ואוננה לי..ואז אני גמרתי וגם אוליאולי אני חושש שקצת מנוזל שנמרח היא גם החדירה לפי הטבעת.יום אחרי זה הרגשתי עייפות כאב בגרון השתעליות.במשך שבועיים בלוטות לימפה בגרון נפוחות.עשו לי צילום אולטרא סאונד גוגולריות בקשרי הלימפה 0.8 .צליום רנטגן חזה תקין ללא שום בעייה.יש לי הזעות לילה.עשיתי בדיקת זיסב ועגבת הם שלילים.אני מחכה שיעבור חודשיים.לבדיקת איידס .
האם אחרי 13 ימים אפשרי לעשות בדיקת קומבו.אנא תשובתכם מה הסיכויים להדבקות.והאם זה לא נשמע שחליתי בסמוך?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קומבו
ד``ר מרגלית לורבר18/11/2009תוכל לעשות בדיקת קומבו 3 שבועות אחרי הארוע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קומבונועה18/11/2009
שלום רב..
רציתי לשאול בקשר לבדיקת הקומבו שאני מאוד מעוניינת לבצע אותה.המקרה שהיה לי שכלל חדירה לא מוגנת ומעט דימום אחרי המגע אירע ב 28.10,מחר (יום רביעי),יהיה שלושה שבועות.אחריו ב 2.11,היה לי עם אותו הבחור נשיקות ואוננות( אני לו),ניגבתי את הזרע שלו מהבגדים שלי(סליחה על התיאור),וביום ראשון האחרון ב 15.11,היו רק נשיקות צרפתיות.שאלתי היא לגבי המועד שהכי מתאים לי לביצוע הקומבו.אני נורא לחוצה וחוששת מהמגע הראשון,ורוצה קצת להירגע,ולהמשיך בשיגרת חיי העייפה והעמוסה גם ככה.
מצטערת על אורך שאלתי,ומודה לכם על תשובתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קומבו
ד``ר מרגלית לורבר18/11/2009רצוי להבדק 3 שבועות אחרי הארוע בקומבו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשפנית - קומבואדיר17/11/2009
שלום,
לפני ארבעה שבועות בדיוק היה לי ארוע עם חשפנית (היא רקדה עליי כאשר אני בבגדים והיא בתחתונים, יש מצב שהתחתונים שלה נגעו לי בקצה איבר המין אך אני לא בטוח)
אני קצת חושש מאז ולא הכי רגוע, ורציתי לעשות בדיקת קומבו.
האם ארבעה שבועות זה כבר מאוחר לעשות קומבו?
כלומר עברו ארבעה שבועות ותאריך הבא לבדיקה בתל השומר הוא ביום חמישי כלומר זה יהיה ארבעה שבועות ויומיים.
האם הקומבו רלוונטי כיום או שכדאי לי לחכות לבדיקה הרגילה.
תודה רבה!
אדיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קומבו ואלייזה
ד``ר מרגלית לורבר18/11/2009אם אתה לא לחוץ מאד - עדיף שתמתין 8 שבועות לבדיקת האלייזה הרגילה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשלום15/11/2009
שלום ד"ר
1.הכרתי מישהי חדשה ושנינו נבדקנו לאיידס לאחר חודשייםשל נאמנות והיינו שליליים האם אנו יכולים להוריד את הקונדום?
2. הלכנו יחדיו לחנות סקס על מנת לקנות ויברטור. הויברטור שקנינו היה בחבילה שהיתה פתוחה כמו כן על מנת להדגים את הרטט המוכר נגע באצבעותיו בויברטור. לאחר שקנינו את הויברטור הבחורה השתמשה בו והחדירה אותו לאיבר מינה. אני חושש שכתוצאה מהשימוש בויברטור היא היתה עלולה להידבק באיידס וכעת הבדיקה שביצענו חסרת משמעות ואנו לא יכולים להוריד את הקונדום ואסתכן אם אשכב איתה. האם יש ממה לחשוש או שאפשר לקיים יחסי מין לא מוגנים למרות השימוש בויברטור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת בני זוג
ד``ר מרגלית לורבר17/11/20091. לגבי הבדיקה - היא מהימנה ואתם יכולים להיות בטוחים בתשובה שקיבלתם אחרי חודשיים
2. לא ניתן להידבק בשימוש במכשירים, במיוחד מכשיר שעמד בחנות ולא עבר במיידית מאדם לאדם - אין כל סכנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הדבקות באיידספלוני15/11/2009
שלום לכל קוראי ההודעה.
אני זקוק ליעוץ, אינני ישן כבר יומיים.
הייתי עם בחורה וקיימו יחסי מין, בהתחלה זה היה בלי קונדום אבל בסוף שמתי אחד.
היא אמרה לי שהיא עברה בדיקת דם לצורך מעקב לוויטמינים והיא ביקשה שיבדקו אם היא נושאת איידס. עכשיו היא אמרה לי שהיא קיבלה את התשובות שהכל בסדר וזה חיובי.....
מאז אני לא מצליח להירדם, מה זה יצא חיובי וזה בסדר??????
או שהיא ממש מטומטמת או שאני לא יודע מה..
מה הסיכוי שיהיה לה אידס ויעבירו את זה חלק?
האם מישהו שמזוהה אצלו הנגיף יכול להסתיר את זה?
בבקשה עזרה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיובי....
ד``ר מרגלית לורבר17/11/2009קשה להסיק מסקנות מהעובדה שלדבריה היא חיובית.
רצוי שתבקש ממנה את תוצאות הבדיקה או שתלכו ביחד להיבדק בשנית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום ד"ר מרגליתחנית14/11/2009
שאלתי היא מה זה בלוטות לימה נוחה? יש לי בבית השחי בשתי היידים נקודה אדומה כואבת האם זה הכוונה לבלוטת לימה נוחה? אשמח להסבר תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלוטות לימפה
ד``ר מרגלית לורבר17/11/2009רצוי לגשת לרופא המשפחה להיבדק - בלוטות לימפה מוגדות דורשות בירור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הדבקה של תינוקתאגם14/11/2009
שלום רב,
האם התינוקת שלי יכלה להידבק מכתם דם טרי שהיה על הרצפה ? הכתם היה על תחתית הנעל ועבר לרצפה.יש לציין כי התינוקת הייתה עם גרביים , הידיים שלה היו חשופות, אך ללא פצעים פתוחים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין הדבקה דרך העור
ד``ר מרגלית לורבר17/11/2009על פי תיאורך אין כל סכנה שהתינוקת תידבק ממגע העור עם כתם דם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)